Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dulkių siurbliai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Parduotuvės, prekės ir nuolaidos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
ou_jeaa
mes turim ir džiagemės maxi smile.gif
super siurblys o maišelių turim daug,tik priedų neturim kilimui plaut ax.gif
*CACA*
Kolkas turiu paprastutį parvežtą iš vokiečių dulkių siurblį (net firmos kažkaip neįsidėmėjau). Kolkas man jo pakanka, nes kilimų namuose beveik neturiu. Na o kai įsikelsim į naują namą ir kilimų daugiau prireiks tai reikės geresnio pasiieškoti.
RamuteS
QUOTE(*mamaite* @ 2006 04 28, 13:34)

Papildyta:
Mes turim THOMAS fontana. Jis ne su vandens hiltru o su maišeliais. Turi hepa filtrą, plaunantis.Labai panašus į Philisą, dabar man atrodo yra tokie ir Elektrolux.
Lyginom su Philipsu- THomas plauna sausiau. SIUrbia kaip paprastas siurblys, gana sunkokas. Šiaip patenkinti. Turim gal 3 ar 4 metai.
*

bigsmile.gif Turim ir mes si dulkiu siurbli, bet deja niekur Vokietijoje nera jiems pirkti maiseliu. Ar yra ju Lietuvoje???????????????????????????????????????????????
Siurbia jis mums gana silpnai,todel dabar dairomes , galingesnio, nes atsibodo bruzinti kilima verysad.gif Nusipirkom dabar kazkoki medziagini daukartini maiseli, bet jis nelabai tinka, ir kiekviena kart is jo kratyt dulkes jau pabodo. verysad.gif Tai jei Lietuvoje yra maisiuku, butu labai saunu. thumbup.gif
Ieva-Pieva
aš nusižiūrėjau Philips Performer, tik dar nežinau, ar super parquet, ar animal kažokį, nes turėsiu ir parketą, ir šunį g.gif
Ingrė
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 07 30, 17:56)
aš nusižiūrėjau Philips Performer, tik dar nežinau, ar super parquet, ar animal kažokį, nes turėsiu ir parketą, ir šunį  g.gif
*

Aš tai rinkčiaus animal, nes šuns plaukus labai sunku gerai išsiurbti.
mj23
QUOTE(Ingrė @ 2006 07 30, 20:55)
Aš tai rinkčiaus animal, nes šuns plaukus labai sunku gerai išsiurbti.
*

o kiek mazdaug tas Philips Performer kainuoja? gal dar biski ir koks naudotas kirbis iseitu? tada nekiltu tokiu problemu sunku/nesunku šuns plaukus siurbti g.gif
Ieva-Pieva
QUOTE(mj23 @ 2006 07 30, 20:08)
o kiek mazdaug tas Philips Performer kainuoja? gal dar biski ir koks naudotas kirbis iseitu? tada nekiltu tokiu problemu sunku/nesunku šuns plaukus siurbti  g.gif
*

nenoriu jokio vandeninio siurblio- menkas malonumas bliūdą plaut su gaurais tongue.gif
Performeris kainuoja 830 lt, ermitaže su kortele gerokai pigiau
levrete
Mano tevai turi KIRBY jau kokius 5 metus ir labai dziaugiasi. Kasmet isplauna visus kilimus, minkstus baldus. vasara jo purkstuku balkone plauna geliu lapus ir t.t. Uz ji sumoketi dideli pinigai, taciau paprasti siurbliai taip nevalo, issiurbus kilima elementariu dulkiu siurbliu jis taip neatgauna splavu, kaip po KIRBY.
ziza
Moterys, nusipirkit paparastą siurblį ir siurbkit kiek reikia, o jei generalinę tvarką darot tik kartą per metus, tai gal paprasčiau pasikviesti į svečius kiorbi atstovą, kuris per 3 val demonstruodamas siurblio privalumus išvalys visus namus smile.gif
vaikinas_neblogas
nu as cia naujas, bo nemegstu daug apie kazka kalbeti... biggrin.gif
ir is vis pirkti nieko nemegstu..
reikia siurblio... kilimu beveik nera.. gal kada nors bus.. nereikia man kombaino super 3000..
pagrindas butu.. pacio tyliausio kokio tik imanoma siurblio.. smile.gif kur rasti? kaip vadinasi? grindis kai reikia prasluoti tai manau su siurbliu geriausia, bo su sluota nu ka tu ten prieisi.. kur tu ten surinksi, kartais ir minska foteli pasiurbt norisi..
ka patartumet?
vaikinas_neblogas
tai va, niekam nerupi patart.. biggrin.gif pacios plepat tarpusavy o nepazystamui zmogui nieko ir nepatariat verysad.gif
ziza
QUOTE(vaikinas_neblogas @ 2006 08 24, 13:37)
tai va, niekam nerupi patart.. biggrin.gif pacios plepat tarpusavy o nepazystamui zmogui nieko ir nepatariat  verysad.gif
*

Norint patarti- reikia pakeisti ne vieną siurblį. Aš tai turėjau tarybinių laikų, paskui visokių neaiškių firmų, kurie kas keli metai užsilenkia. Dabar nusipirkau Zepter firmos siurblį, bet dar nepaėmiau iš sandėlio. Tai tas tikiuosi tarnaus ilgiau. Nenoriu daryti didelės reklamos, bet iš tavo pasisakymo supratau, kad tau reikia kažko panašaus į šluotą, nes nelabai ką turi valyti. Tai kai pirkau siurblį Z, mačiau ir minį siurblį, kuris kaip šluota(nedidukas), man jis padarė įspūdį. Dabar ir aš galvoju, kad gal geriau aną reikėjo imti, nes kilimų irgi daug neturiu g.gif
vaikinas_neblogas
man reikia tylaus tylaus... smile.gif
o kilimu anksciau ar veliau vistiek koks atsiras..
mazuliai siurbliai visad nieko gero.. nes jie mazi.. nieko juose netelpa gero..
O jei dideliu buna vadinas prideta i vidu kazko reikalingo smile.gif
apziurejau keleta parduotuviu.. visi burzgia kaip tankai.. schmoll.gif
ziza
QUOTE(vaikinas_neblogas @ 2006 08 24, 15:35)
visi burzgia kaip tankai..  schmoll.gif
*

Jei bus tylus tylus, tai vargu ar dulkę įtrauks smile.gif , nes visi ieško galingų, o jei galingas, tai žinok tyliai nedirba.
O kam tau tylus tylus g.gif g.gif g.gif , negi žadi siurbti kai visi miegos g.gif g.gif
Apie tylius, tikrai nieko nežinau blink.gif
rimgaile
Pažįstamas platina KIRBY siurblius. Tai jis mums pristatė jį ne kaip platintojas, o kaip draugas(nekišdamas). Skirtumas tikrai yra tarp kitų paprastų siurblių, kuriuos naudojam.Tik vat ta kaina labai didelė.Sakė prieš 5 metus jie kainavo 15 000 lt. Dabar pagrindinį komplektą galima įsigyti ir už 6 000. Kai kainos dar nukris, tikrai įsigysiu. Kas gali dabar sau leisti, tikrai verta.
Ugne
QUOTE(vaikinas_neblogas @ 2006 08 24, 14:35)
o kilimu anksciau ar veliau vistiek koks atsiras..
mazuliai siurbliai visad nieko gero.. nes jie mazi.. nieko juose netelpa gero..
O jei dideliu buna vadinas prideta i vidu kazko reikalingo smile.gif
apziurejau keleta parduotuviu.. visi burzgia kaip tankai..  schmoll.gif
*

Pažiūrėk čia 4u.gif
vaikinas_neblogas
ah dekui ugne 4u.gif
eisiu paziuret ar tikrai toks tylus...
tikiuos man tiks jo tanko dundejimas unsure.gif nes jei ne tai turbut tylesnio uz tyla kito siurblio nerasiu.. doh.gif
*CACA*
Labai norėčiau Kiorbi, bet, kad jis laaaaaaaaaaabai brangus
rimgaile
Aš tai buvau sužavėta KIRBY. Pasirodo jis orą ne traukia, o kažkaip ten jį išpučia. Įprastiniai siurbliai kai traukia orą kilimo šereliai susispaudžia ir kur dulkės giliai kilime, jos ir pasilieka.Po išsiurbimo su KIRBY, kilimas lieka labai minkštas. Laaaaaaaabai tokio norėčiau.
Gulia
turime Bosh-esame patenkinti,bet,kad neliko kilimu
Ugne
Gal kas matėte kur nors automobilinį dulkių siurblį? 4u.gif
naitas
QUOTE(Ugne @ 2006 08 31, 23:18)
Gal kas matėte kur nors automobilinį dulkių siurblį?  4u.gif
*

mačiau. Kaune MEPA PC yra top shop pardė, kur per tv reklamuoja. TAI jei perki naminį dulkių siurblį, gauni automobilinį dovanai. Kaina 399,90 lt. smartass.gif

Neperskaičiau visų postų.. Kažin, ar čia yra apie ROVUS siurblį komentarų? Man lyg ir patiktų jis iš reklamos.. ir dar automobilinį gauni tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(rimgaile @ 2006 08 26, 12:12)
Pažįstamas platina KIRBY siurblius. Tai jis mums pristatė jį ne kaip platintojas, o kaip draugas(nekišdamas).  Skirtumas tikrai yra tarp kitų paprastų siurblių, kuriuos naudojam.Tik vat ta kaina labai didelė.Sakė prieš 5 metus jie kainavo 15 000 lt. Dabar pagrindinį komplektą galima įsigyti ir už 6 000. Kai kainos dar nukris, tikrai įsigysiu. Kas gali dabar sau leisti, tikrai verta.
*

Apgavo Tave tas pažįstamas. g.gif Kaune prieš 5 metus kaina buvo 2 tūkst dolerių, 8 tūkst litų, jau su visais pribumbasais. Pas mus kilimus vartė, užuolaidas siurbė, išklausinėjau.
Tik va, niekaip nesuprantu jų kainodaros: tada žalias kainavo 4 litus, atsiveža iš JAV. Tai 2 tūkst žalių ir lieka 2 tūkst žalių, kodėl litais kainos nekrinta dabar?
Papildyta:
QUOTE(happy @ 2006 05 10, 19:23)
na mes jo neturim,bet kai buvo ateje demonstruotojai tai su vyru is sportinio intereso nusiderejom beveik 20 % ir nepirkom  lotuliukas.gif
*

Aha, tie agentai, jei parduoda 5 štukas tų siurblių, tai po to vieną gauna iš viso nemokamai sau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(vaikinas_neblogas @ 2006 08 24, 14:37)
tai va, niekam nerupi patart.. biggrin.gif pacios plepat tarpusavy o nepazystamui zmogui nieko ir nepatariat  verysad.gif
*

cha, o Tu žmoną parsivesk doh.gif Tyliai ūž(ar ūš??) g.gif , jei geras būsi hihihi.gif
Urtėja
Aš taip pat ieškau siurblio, senasis jau blogai siurbia, oras baisus po siurbimo, o paskui visada sekioja mažas vaikas ir šuo. Taigi siurbti turiu beveik kasdien (siurblys turi būti lengvas), svarbu, oro gaiva po siurbimo (manau tinka hepa filtras +vandens filtras), kilimų turiu 3 ir dar šuo (reikia turbo šepečio).
Pagal mūsų pajamas iš jūsų minėtų siurblių, greičiausiai pirksiu epika (lura) universalią namų valymo sistemą.
TIK NESUPRATAU: internete rašo, kad jis ir plauna, ne tik skysčius siurbia. Ar ten suklydo?
Ar norint surinkti skysčius reikia papildomai pirkti žarną? Jei taip, tai kiek ji kainuoja?
Kažkas iš jūsų paminėjo, papildomos išlaidos aromatinėms medžiagoms. Bet ar be jų negalima apsieiti?
Jei turėčiau pakankamai pinigų, tikrai nepirkčiau kiorby, pirkčiau tik centrinį siurblį (nors jis ir neplauna). O kodėl, patarčiau paskaityti "Aidora" internetiniame puslapyje temą ,,klausimai -atsakymai".
Ačių už kantrybę, jei kur klystu-pataisykite bigsmile.gif

Gerta
QUOTE(urtėsmama @ 2006 09 26, 14:58)
Aš taip pat ieškau siurblio, senasis jau blogai siurbia, oras baisus po siurbimo, o paskui visada sekioja mažas vaikas ir šuo. Taigi siurbti turiu beveik kasdien  (siurblys turi būti lengvas), svarbu, oro gaiva po siurbimo (manau tinka hepa filtras +vandens filtras), kilimų turiu 3 ir dar šuo (reikia turbo šepečio).
Pagal  mūsų pajamas iš jūsų minėtų siurblių, greičiausiai pirksiu epika (lura) universalią namų valymo sistemą.
TIK NESUPRATAU: internete rašo, kad jis ir plauna, ne tik skysčius siurbia. Ar ten suklydo?
Ar norint surinkti skysčius reikia papildomai pirkti žarną? Jei taip, tai kiek ji kainuoja?
Kažkas iš jūsų paminėjo, papildomos išlaidos aromatinėms medžiagoms. Bet ar be jų negalima apsieiti?
Jei turėčiau pakankamai pinigų, tikrai nepirkčiau kiorby, pirkčiau tik centrinį siurblį (nors jis ir neplauna). O kodėl, patarčiau paskaityti "Aidora" internetiniame puslapyje temą ,,klausimai -atsakymai".
Ačių už kantrybę, jei kur klystu-pataisykite  bigsmile.gif
*

mano draugyte pirko Miele Dogs&Cats, jau senokai labai dziaugiasi, ypac tuo, kad tas specialus antgalis suns plaukams surinkti, kita vertus jei mieles kainos skalbimo masinu ar pan yra nepalyginamai didesnes uz kita technika tai siurbliu kainos visiskai normalios. O del plaunanciu siurbliu esu labai didele skeptike, nes pati turiu Philips plaunancia "karve", vietos uzima daugybe, o plovimo realiai taip daznai nereikia, o savaitgalinis tvarkymasis tikrai puikiausiai gali buti ir su paprastu siurbliu.
Beja, gal kas zinote ar yra kokios firmos, kurios namuose kilimus/kilimines dangas plautu, nes tai tikrai uzknisantis darbas, o manau tie kurie igude tai daug greiciau ir kokybiskiau padarytu.
Surfinija
Vis tik naują siurblį perkant ko gero verta pirkti su vandens filtru ax.gif .
Brangumo jie brangesni, bet užtat oras išpučiamas tikrai daug gaivesnis. Ir nebūtina pirkti spec. kvepaliukų pilamų į vandenį. Be papildomų išlaidų galima šiek tiek įpilti skalbinių minkštiklio į vandenį. Oro gaiva užtikrinta. Išbandyta smile.gif .
Mes Kauno Urmo bazėje pirkom prieš 2 metus "Arnica" siurblį (jų logotipas primena "Ardo"). Kol kas, tfu-tfu-tfu, patenkinti. Galima siurbti įprastai -sausai (įsistato daugkartinis filtras), o galima ir šlapiai (sausas filtras išsiima ir įsistato kiti "viduriai", o ant varikliuko užsimauna poroloninė kojinė). Ir kainavo apie 350Lt (pigiau nei tos pačios kategorijos kiti siurbliai). Be to ir priežiūra, plovimas paprastesni nei tos pačios kategorijos siurblių (panagrinėjau prieš perkant, tai beveik noras buvo praėjęs pirkti doh.gif )
Minusas drėgno valymo siurblių tik tas, kad išsiurbus (kad ir l. nedaug) jį reikia iš karto išplauti ir išdžiovinti. Bet kokybė "išmetamo" oro tai atperka. 4u.gif
katuksss
QUOTE(Surfinija @ 2006 10 02, 20:39)
Brangumo jie brangesni, bet užtat oras išpučiamas tikrai daug gaivesnis. Ir nebūtina pirkti spec. kvepaliukų pilamų į vandenį. Be papildomų išlaidų galima šiek tiek įpilti skalbinių minkštiklio į vandenį. Oro gaiva užtikrinta. Išbandyta smile.gif .
Mes Kauno Urmo bazėje pirkom prieš 2 metus "Arnica" siurblį (jų logotipas primena "Ardo"). Kol kas, tfu-tfu-tfu, patenkinti. Galima siurbti įprastai -sausai (įsistato daugkartinis filtras), o galima ir šlapiai (sausas filtras išsiima ir įsistato kiti "viduriai", o ant varikliuko užsimauna poroloninė kojinė). Ir kainavo apie 350Lt (pigiau nei tos pačios kategorijos kiti siurbliai). Be to ir priežiūra, plovimas paprastesni nei tos pačios kategorijos siurblių (panagrinėjau prieš perkant, tai beveik noras buvo praėjęs pirkti doh.gif )
Minusas drėgno valymo siurblių tik tas, kad išsiurbus (kad ir l. nedaug) jį reikia iš karto išplauti ir išdžiovinti. Bet kokybė "išmetamo" oro tai atperka. 4u.gif
*

Pritariu drinks_cheers.gif mes irgi turim siurbli su vandens filtru tik "Zelmer" firmos. Labai esu juo patenkinta lotuliukas.gif
uzniukas
Mes nusipirkom ZAUBER (švedų) su hepa ir vandens filtrais. Kaina apie 500 lt, oras po siurbimo tikrai thumbup.gif
Mane biški užknisa garsus ūžimas ir po siurbimo plovimas doh.gif o, kadangi toks siurblys buvo vyro užgaida tai šį darbelį ir perleidau jam lotuliukas.gif
Šiaip gan kompaktiškas, lengvas, lengvai išsiardo, žodžiu pagal kainą good.gif
Alibaba
QUOTE(urtėsmama @ 2006 09 26, 13:58)
Aš taip pat ieškau siurblio, senasis jau blogai siurbia, oras baisus po siurbimo, o paskui visada sekioja mažas vaikas ir šuo. Taigi siurbti turiu beveik kasdien  (siurblys turi būti lengvas), svarbu, oro gaiva po siurbimo (manau tinka hepa filtras +vandens filtras), kilimų turiu 3 ir dar šuo (reikia turbo šepečio).
Pagal  mūsų pajamas iš jūsų minėtų siurblių, greičiausiai pirksiu epika (lura) universalią namų valymo sistemą.
Ačių už kantrybę, jei kur klystu-pataisykite  bigsmile.gif
*

ar dar kas nors gali pasakyti ka nors apie sita siurbli, vertas jis demesio ar vienas vargas su juo ?
kaunasada
[quote=Alibaba,2006 10 05, 21:51]
Man irgi patiko Epika(Lura), yra Kaune, bazeje, atrodo 1 sandelis nuo saldainiu fabriko puses (Vakaru rampa), kaina apie 1500 lt. Graziai pardavejai ja pristato.Labai patiko naujas Zepter siurblys , Apie kaina nekalbu, tik pats didelis griozdas- puse automobilio, gaila vietos namuose.
kaunasada
Kas turit Rovus reklamuojama per TV? Ar verta?
Lapyna
QUOTE(Surfinija @ 2006 10 02, 19:39)
Brangumo jie brangesni, bet užtat oras išpučiamas tikrai daug gaivesnis.
*

Dar vienas minusas yra tas, kad su gana dideliu variklio galingumu gaunama gana silpna siurbiamoji galia, mat, prapūsti tą vandenį daug "jėgų" kainuoja.
Dabar jau būna sausų siurblių su labai tobulom mikrofiltrų sistemom, kurios irgi puikiai išvalo orą, o siurbimo galia dėl to nukenčia minimaliai. Asmeniškai mačiau danišką siurblį Nilfisk su Hepa14 ir tvirtu korpusu. O dar kai perskaičiau parametrus... žvėris! blink.gif
Dar visas pasaulis dabar kraustosi iš proto dėl Dyson, bet jo ir kainelė blink.gif
Na, bet kas ko ieško. rolleyes.gif Aš pati nusipirkau siurblį su garo generatoriumi, jis irgi su vandens filtru. hihihi.gif
Ingrė
QUOTE(Lapyna @ 2006 11 16, 02:56)
Dar vienas minusas yra tas, kad su gana dideliu variklio galingumu gaunama gana silpna siurbiamoji galia, mat, prapūsti tą vandenį daug "jėgų" kainuoja.
*

Na turbūt filtras filtrui nelygus. Aš turiu plaunantį siurblį su aqua filtru. Viskas ten labai paprasta, vanduo niekur nejuda tik dulkės krenta tiesiai į jį. Siurbia tikrai gerai ir jokio dulkių kvapo.
aristokrate
O kas nors girdejot atsilieimu apie sita daikciuka www.roomba.lt
Lapyna
QUOTE(aristokrate @ 2006 11 18, 20:02)
O kas nors girdejot atsilieimu apie sita daikciuka www.roomba.lt
*

O kokia jo kaina?

Dabar nemažai gamintojų gamina siurblius-robotus, mačiau daugelyje didelių parduotuvių. Kainos labai įvairios. Tiesa, parametrų nežinau, tokio dar neieškojom.
Surfinija
*

Na, nežinau - mūsiškis traukia kaip žvėris. Tokio minuso tikrai nepastebėjau. Nelabai suprantu, ką ten "prapūtinėti" reikia: juk dulkes nusodina ir tiek - pačio vandens tai nevarinėja.
Lapyna
QUOTE(Surfinija @ 2006 11 18, 22:41)
Na, nežinau - mūsiškis traukia kaip žvėris. Tokio minuso tikrai nepastebėjau. Nelabai suprantu, ką ten "prapūtinėti" reikia: juk dulkes nusodina ir tiek - pačio vandens tai nevarinėja.
*

Na, jūsiškis gal kitu principu dirba, t.y. purškia vandenį į susiurbtą orą. O mūsų tai tiesiog išpučia orą po vandeniu. O išburbuliuoti dideles apimtis oro šiek tiek papildomos energijos reikalauja.
Kitas dalykas, kad jų specialiai pernelyg galingų ir negamina, nes per stiprus burbuliavimas priplaktų per daug putų, be to, vandens purslų patektų į variklį. Tuo tarpu sausai dirbantiems siurbliams galios apsirojimų kaip ir nėra. Vienintelis apsunkinimas - prapūsti mikrofiltrą.
Bet kuriuo atveju, šiuolaikiniai siurbliai su vandens filtrais nė kiek ne prasčiau traukia už senus "sausus". Tik tiek, kad naujų "sausųjų" yra pagaminta jau itin galingų.
O šiaip siurbliai su vandens filtru turi ir privalumą (kurį iš sausųjų turi tik cikloniniai): jų siurbimo galia siurbiant nemažėja, nes dulkės nenusėda ant maišelio sienelės ir nesudaro papildomos kliūties, o sukasi kartu su vandeniu.
Be to, bakelį išpylei į unitazą- ir baigtos bėdos, o su sausaisiais arba dulkinkis purtydamas maišelius/konteinerius, arba pirkaliok vienkartinius.
Surfinija
QUOTE(Lapyna @ 2006 11 19, 12:11)
Na, jūsiškis gal kitu principu dirba, t.y. purškia vandenį į susiurbtą orą. O mūsų tai tiesiog išpučia orą po vandeniu.
*

Ne, mūsų siurblys taip pat orą išpučia po vandeniu, bet traukos tikrai užtenka: linoleumą, kiliminę dangą nuo grindų kelia... Stipresnės traukos, tai jau ir nenorėčiau. Galingumas 1600 W. O jūsiškio?
Lapyna
QUOTE(Surfinija @ 2006 11 19, 11:42)
Galingumas 1600 W. O jūsiškio?
*

Tada aišku. Mūsiškio siurblinės dalies galingumas berods 1250 W. Bendras galingumas 2300W, bet jis su boileriu, tai tie garai daug energijos ryja.
Šiaip aiškesnis parametras yra siurbimo vakuumas, ar kaip ten jį vadina. Mūsiškio atveju tai yra 21 kPa, kas yra vidutiniškai.
Benukas
Dabar jau būna sausų siurblių su labai tobulom mikrofiltrų sistemom, kurios irgi puikiai išvalo orą, o siurbimo galia dėl to nukenčia minimaliai. Asmeniškai mačiau danišką siurblį Nilfisk su Hepa14 ir tvirtu korpusu. O dar kai perskaičiau parametrus... žvėris!  blink.gif
Dar visas pasaulis dabar kraustosi iš proto dėl Dyson, bet jo ir kainelė blink.gif
Na, bet kas ko ieško. rolleyes.gif  Aš pati nusipirkau siurblį su garo generatoriumi, jis irgi su vandens filtru. hihihi.gif
*

Galvojau ir as namie jau sau siurbli su kokiu vandens filtru, ar siaip koki geresni nusipirksiu, bet persnekejau su kolega, kuris dirba tik konkreciai su pastatu prieziura ir visom tom siurbimo / plovimo / ir t.t technikom. Sake, kad nebuciau tu reklamu auka, liepe pasiimti pati maziausia profesionalu siurbli is sandelio TASKI ir nesukti sau galvos. JO siubimo galia sake, kad atstoja bent 2 buitiniu, aisku siurblys siurbliui nelygu. Korpusas lankstus, apvalus, filtravimo sistemu bent 5. drinks_cheers.gif Tik vis nesiryztu jo parsivezti, nes jis uzima siek tiek daugiau vietos nei buvo numatyta drabuzineje g.gif
O siurbia tai jis is ties gerai thumbup.gif jei nereikia plaunamo, tai thumbup.gif
aristokrate
QUOTE(babyte @ 2006 11 19, 19:30)
Galvojau ir as namie jau sau siurbli su kokiu vandens filtru, ar siaip koki geresni nusipirksiu, bet persnekejau su kolega, kuris dirba tik konkreciai su pastatu prieziura ir visom tom siurbimo / plovimo / ir t.t technikom. Sake, kad nebuciau tu reklamu auka, liepe pasiimti pati maziausia profesionalu siurbli is sandelio TASKI ir nesukti sau galvos. JO siubimo galia sake, kad atstoja bent 2 buitiniu, aisku siurblys siurbliui nelygu. Korpusas lankstus, apvalus, filtravimo sistemu bent 5. drinks_cheers.gif  Tik vis nesiryztu jo parsivezti, nes jis uzima siek tiek daugiau vietos nei buvo numatyta drabuzineje g.gif
O siurbia tai jis is ties gerai thumbup.gif jei nereikia plaunamo, tai  thumbup.gif
*

Nelabai as supratau apie koki cia siurbli jus kalbat ax.gif
naminukas
QUOTE(edbace @ 2005 07 10, 01:24)
geriausias is tu yra kirby... mano tevai isigie ir dingo mano visos alergijos, priestai turejom rainbow tai ji nupirko ismusu uz 500 lt,nes po kirby prezentacijos  ismest tevas norejo susinervines...
*

na, na
tai kodėl jau tas rainbow toks blogas g.gif man tai po reprezentacijos kaip ir labai patiko, ypač tai kad jis ten vibruoja ir net 15 cm iš čiužinio dulkes ištraukia tongue.gif (bent jau taip sakė). Na aišku kad nepirkau, bet visai norėčiau.
o kuo kirbis geresnis už rainbow (kirbio prezentacijos nemačiau verysad.gif )
Mezzoforte
Sveikos, kolegės smile.gif
Turiu vieną klausimą: jau seniai rodė per TV tą reklamą tokio siurblio "Rovus Aqua Power". Anksčiau nekreipdavau kažkaip dėmesio, o kai įdėmiau įsižiūrėjau, visai norėčiau nusipirkti ax.gif
Ką manot apie šitą siurblį? Gal pačios turite ar girdėjote atsiliepimų? Iš anksto dėkoju blush2.gif
Sigitara
Mačiau tą reklam1, dėmesį irgi atkreipiau, bet kažkaip vis galvoju:ar gali tikrai kokybiškas siurblys tiek kainuoti, juk parduotuvėse gero be maždaug 1500 nenupirksi....Net nežinau g.gif
Mezzoforte
Nežinau, turbūt užtai, kad kiniškas, tiek kainuoja huh.gif Bet ten rodo, kad tas vanduo susiurbia tuos baubus dulkių erkes, užtat ir mąstau pirkti g.gif Bet tikrai, kai tokia kaina...
SoJa
Kiekvienas mąsto savaip, bet aš tai iš tų TV Shopų tai niekad nieko nepirksiu schmoll.gif Vien jau pagalvojus kiek kainuoja 1 minutė eterio, man iškyla klausimas tai kiek procentų kainos dar ant tos prekės užmetama ? Jeigu iš tikro tie gaminiai būtų verti dėmesio tai visi dulkių siurblių gamintojai jau būtų bankrutavę.
ingries
QUOTE(Sigitara @ 2006 12 18, 14:11)
Mačiau tą reklam1, dėmesį irgi atkreipiau, bet kažkaip vis galvoju:ar gali tikrai kokybiškas siurblys tiek kainuoti, juk parduotuvėse gero be maždaug 1500 nenupirksi....Net nežinau g.gif
*

Atsakau, nes brolis turi tą dulkių siurblį, NEGALI. Šlamštas paskutinis, bet pati idėja rinkti dulkes į vandenį thumbup.gif Kitokio dabar ir nepirkčiau.
KAMANĖ

Aš esu nusistačiusi prieš tas prekes iš Tv shopų. Niekada nepirkčiau iš ten . Pati jau daug metų turiu dulkių siurblį , kuris dulkes siurbia per vandenį. Man jis nepamainomas dalykas. Galima su juo ne tik siurbti dulkes, bet ir išsipauti minkštus baldus, kilimus. Man jis super . thumbup.gif
Mezzoforte
Nu ką, paskaitinėjau vakar internete (www.rovus.lt) galvoju, viskas, perku biggrin.gif Šiandien bendrtadarbė sakė, kad nusipirko - šlamštas paskutinis, nieko gero, jis jai 3 kartusd spejo sugest biggrin.gif dabar jau nebepriksiu. Reiks vyrą paiomt už rankos į nutįst į kokį TOPO CENTRĄ, tegul man nuperka žmonišką siurblį (Kokį Karcher ar dar biggrin.gif) ačiū už postus wink.gif
Surfinija
Paskaitinėk čia apie siurblius http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...0321&st=216
Gal bus naudinga, savo požiūrį taip pat ten išsakiau (netikslinga kartoti) 4u.gif
Mezzoforte
Dėkui, būtinai pažiūrėsiu smile.gif

Beje, kolegės, o ką manot apie siurblio piorkimą iš kokio OTTO katalogo? rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.