Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dulkių siurbliai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Parduotuvės, prekės ir nuolaidos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
justytiaa
pas mus tai philips...
Karolinos Mama
QUOTE(justytiaa @ 2005 11 21, 19:44)
pas mus tai philips...
*

koki išsirinkti, jeigu kilimai 2, o visur kitur parketas doh.gif
IngaKate
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2005 11 21, 11:52)
skamba kaip reklama  tongue.gif
*

Bet siurblys tai thumbup.gif . Pas mus tik du kilimai, visur parketas, tai paprasto nesinorėjo pirkti vien dėl oro. Nes su šiuo išsiurbliavus namai nesmirda ax.gif Ir pagal kainą tikrai pigiau, nei reklamuojami Rainbow siurbliai...
IngaKate
Lura neturi plovimo funkcijos. Ji gali tik susiurbti išlietą vandenį.
Karolinos Mama
QUOTE(IngaKate @ 2005 11 22, 14:24)
Lura neturi plovimo funkcijos. Ji gali tik susiurbti išlietą vandenį.
*

o kaip ar labai reikalinga ta plovimo funkcija ? g.gif
IngaKate
Man asmeniškai - ne. Nors su Lura mes plovėm savo kilimą ir vaiko čiužinį. Tiksliau pasakius siurblys l.gerai išsiubia vandenį. Tai kilimą ir čiužinį išmuilinom rankomis, o išsiurbėm su siurbliu. biggrin.gif L. greit išdžiūvo. Pabandykit paroloninį čiužinį greitai išdžiovinti g.gif
mamutas
Ikisiu ir as savo trigrasi - tik nepirkit plaunamo siurblio. Mes toki pirkom pries 3 metus, nes pas mus visur kilimines dangos. Taciau kol ji paruosi plovimui, kol isplauni... Tad gal kokius 4 kartus ir teplovem. O jis didelis ir sunkus, tad kai reikia siurbti paprastai kilimus - tampykis toki griozda po kambarius. schmoll.gif Zodziu, nieko gero. Nudziugau cia isgirdus apie siurbli epika (lura), tik noreciau paklausti, kiek jis kainuoja, kur tokiu galima isigyti (Kaune). Ar nesunkus, ar patogu naudoti. Mums labai praverstu panasus dalykelis, nes jau susiruosem ta planama mest lauk, gal kas norit pirkti, pusvelciui atiduociau?. rolleyes.gif
Karolinos Mama
QUOTE(IngaKate @ 2005 11 22, 14:39)
Man asmeniškai - ne. Nors su Lura mes plovėm savo kilimą ir vaiko čiužinį. Tiksliau pasakius siurblys l.gerai išsiubia vandenį. Tai kilimą ir čiužinį išmuilinom rankomis, o išsiurbėm su siurbliu. biggrin.gif L. greit išdžiūvo. Pabandykit paroloninį čiužinį greitai išdžiovinti  g.gif
*

jaučiu reikia pirkti "Lura". drinks_cheers.gif
justytiaa
QUOTE(Karolinos Mama @ 2005 11 22, 13:02)
koki išsirinkti, jeigu kilimai 2, o visur kitur parketas  doh.gif
*

na pas mus irgi taiP:) taj mes issirinkom toki is naujausiu tu.. toki bordini neprisimenu pavadinimo nors tu ka... doh.gif taj ten yra angaliai specialiai parketui, baldams kilimamas ir t.t...smile.gif smile.gif
IngaKate
Mes mokėjome apie 1400lt. už Lurą. Šioje temoje kažkur yra atstovybės adresas. Prie Stumbro gamyklos. kiek mes apžiūrėjome siurblių su vandens filtru, Lura pasirodė patraukliausia ir dėl kainos ir dėl dydžio ir dėl kokybės. Nes mes irgi turėjom plaunantį siurblį tai dydis doh.gif . Tokį tekdavo tampytis po visą butą. O su Lura netgi būdama nestuke.gif siurbliavau, nes tikrai nėra sunkus.
Beto, ten galima truputį ir nusiderėti jeigu perki ne lizingu, o už grynus. biggrin.gif
Karolinos Mama
QUOTE(IngaKate @ 2005 11 23, 14:08)
Mes mokėjome apie 1400lt. už Lurą. Šioje temoje kažkur yra atstovybės adresas. Prie Stumbro gamyklos. kiek mes apžiūrėjome siurblių su vandens filtru, Lura pasirodė patraukliausia ir dėl kainos ir dėl dydžio ir dėl kokybės. Nes mes irgi turėjom plaunantį siurblį tai dydis  doh.gif . Tokį tekdavo tampytis po visą butą. O su Lura netgi būdama  nestuke.gif  siurbliavau, nes tikrai nėra sunkus.
Beto, ten galima truputį ir nusiderėti jeigu perki ne lizingu, o už grynus.  biggrin.gif
*

tai jus jau cia nusiderejote iki 1400 ? g.gif , ar galima dar ?
IngaKate
Šiaip kainuoja 1500lt, bent jau kainavo šios vasaros pradžioje. Manau kad būtų galima apie 100-200lt nusiderėti. Bent jau mes bandėm derėtis (vyras šioje srityje gerai moka pasireikšti) ir pavyko. biggrin.gif
Arti
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2005 11 21, 11:52)
skamba kaip reklama  tongue.gif
*

Nu gi, kad tikrai geras, tai ir reklamuoju tongue.gif Va mams sita siurbli parekomendavo vienas zmogus, dabar as ji rekomenduoju jums angel.gif
Ramule
Prašau parašyti, jei žinote, Kirby aptarnavimo serviso telefoną, geriau būtų Vilniuje. Ačiū
pelytte
jo nebloga gal daiktas bet 10 000 tai jau siaubas
ypata
Gal kas nors žino, ar įmanoma kur nors rasti senam, bet geram dulkių siurbliui papildomų antaglių atskirai pirkti ? Siurblys mūsų AEG, veikiantis ir normalus, bet senokas ir be papildomų antgalių, o nusipirkom tokius svetainės baldus, kurie nuolat prašosi nusiurbliuoti, nes veliasi, bjurybės smile.gif Tai jei ką nors žinot - pasidalinkit ! wink.gif
Romeo
Senukuose tikrai yra pirkti atskirai antgaliu, pasirinkimas nera labai didelis, bet manau, kad rastum sau tinkanti. Jie sudeti tame paciame skyriuje kur ir dulkiu siurbliai.
ypata
Ačiū - kažkaip niekad akis už jų neužkliuvo, reix pabandyt paieškot...
Eura
Gal kas nors turit garais valanti siurbli?Noreciau daugiau apie ji suzinoti?Planuoju isigyti tongue.gif
juzefa
Nezinau,kaip jums bet man dabar beveik dulkiu siurblys nereikalingas,kilimu nebera visur plyteles,laminatas ir mazai kada ji naudoju.O turiu SONY.
džiaugsmelis
nu nezinau cia siurblius uz tokias kainas aptarinejat doh.gif . mes tai vat nusipirkom philipsiuka uz 450, ir tai dabar galvoju, kad truputi permokejom. nes senukuose tokia konsultante ir tokie aprasai, kad baisu. aprase aiskiai buvo parasyta, kad siurblys su hepa filtru. tik parsivezus namo sugalvojau paziureti, kaip tas hepa atrodo, pasirodo, ten nebuvo jokio hepa. sukrovem visa siurbli i deze ir atgal i senius. kosultante akis issprogino, tipo "as jusu klausiau ar tikrai sito siurblionorit net du kartus" o kad as jai du kartus kartojau,kad noriu su hepa, tai tipo cia, tai neaisku kieko kaltem kad ne toki mums ikiso. ziurim salia siurblys su hepa tikrai padetas ir jo kaina mazesne. klausiu kodel? o ji sako, kad musiskis turi daugiau antgaliu. Tai paskui jos laimei issiaiskinom, kad i ta musu siurbli irgi galima ta hepa deti, tik reikia toki "plastamasiuka" isimti. taigi, nusprendziau pasilikti sita siurbli, nes man jo antgaliai tikrai patiko (vienas paprastas, kitas baldams ir dar vienas su besisukanciais seriais, zveriuku plaukams nu kilimu gerai surinkti. na o ta filtra reikes nusipirkti philips atsovybeje, sake kaina- kazkur 40 lt.
dar ta konsultante sake, kad ta filtra tereikia keisti kas 2 metus, o instrukcijoje aiskiai parasyta, kas puse metu doh.gif
naminukas
ką manote apie h2O siurblį kur per tv shopą reklamuoja g.gif
gal kas išbandėte, labai jau įdomu būt išgirsti kokius nors atsiliepimus blink.gif
Blue_rose
kas ka gali pasakyt apie samsung siurblius?
kalbu apie paprastus iki 300lt kainuojancius siurblius?

esu nusiziurejusi viena siurbli,nedideli, kuri galima ir ant peties uzsideti... uz 275lt. vc-5956.
gal kas turi ir gali pasakyt kaip jie?
kalissta
o mes turi karcheriuka ir visai patenkinti..aisku, kaina ir gera - 1000Lt. bet patys geriausia yra rainbow(ten net oro terapija galima daryt) kiorbi. kai pas mus buvo su prezentacija ateje, tai kilimo gabaliuka su kiorbi issiurbe ir slapiu valymu isvale. ir ka manot? vos ne puse metu ta vieta buvo svaresne uz likusia ilimo dali.. geda sad.gif aisku, ir kaina ju milziniska ;( nors imk ir verk sad.gif
Oksis
Mes turime plaunantį Philips, man labai thumbup.gif , jei neužsileidi, tai kilimus plauna super.
Otilija3
QUOTE(naminukas @ 2006 01 30, 18:40)
ką manote apie  h2O siurblį kur per tv shopą reklamuoja g.gif
gal kas išbandėte, labai jau įdomu būt išgirsti kokius nors atsiliepimus blink.gif
*

Labutis tai nejaugi niekas nieko negirdėjo ir niekas neturi.Labai jau būtu įdomu išgirsti nuomones???
Marzde
As turiu Samsung,bet neatsimenu modelio nr.,reikia į tech.pasą žiūrėt. Mano samsungo vienas (didžiausias) antgalis toks specialus Cat Brush,tipo gerai surenka plaukus,tarkim gyvūnų. Galingumas reguliuojas ant rankenos.Teleskopinis vamzdis.Tai siurblys kaip siurblys(iš tų geresnių),siurbia gerai. Bet pas tėvus Siemens,tai anas man labiau patinka.Gal todėl,kad Siemens buitinė aplamai man patinka,o Samsungu nelabai pasitikėjau.Bet kai išbandžiau,tai patiko.
Kai perkat siurblius,žiūrėkit į siurbiamąją galią,o ne į tuos 1400 skaičius. Todėl,kad rimtesnės firmos parašo siurbiamąją galią,o tie silpnesni nerašo.
rutast
Sveikutes, gal galit patarti del plaunanciu siurbliu?Kokios firmos geriausi(be Kiorby)?
Proza
QUOTE(naminukas @ 2006 01 30, 16:40)
ką manote apie  h2O siurblį kur per tv shopą reklamuoja g.gif
*

Man irgi jis labai patiko, bet gal ten net garantijos neduoda?
Soft
gal ne visai i tema...Mes turim Samsunga keli metai, puikiai siurbe nesiskundziau, bet paskutiniu metu kazkas pasidare- traukia dulkes tik i filtra- ir nebezinau ka daryt, nes kiekviena siurbima turiu kratyt filtriuka doh.gif ir maiseli pakeitus padetis nepasikeite schmoll.gif ...gal kas zino kas cia galetu buti?
Maze69
mes turime philips, neseniai pirkom, bet esu labai patenkinta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Proza
Ar dulkių siurbliai su vandens filtras +hepa filtras daug geresni nei dulkių siurbliai tik su hepa filtru? Man nepatinka kad su vandens filtru būna labai dideli. Ar kas nors turite “Vitek” firmos siurblį su Hepa filtru? Mačiau jo kaina tokia pati kaip “Philipso” su keičiamais maišeliais ir dar galingumas “Vitek” didesnis.
Cikadelė
Norim pirkti THOMAS dulkių siurblį - gal kas turit, galėtumėt papasakoti, kaip veikia, ar patvarūs ir t.t? blush2.gif

iš anksto dėkoju blush2.gif
Gerta
QUOTE(Proza @ 2006 04 11, 10:26)
Ar dulkių siurbliai su vandens filtras +hepa filtras  daug geresni nei dulkių siurbliai tik su hepa filtru? Man nepatinka kad su vandens filtru būna labai dideli. Ar kas nors turite “Vitek” firmos siurblį su Hepa filtru? Mačiau jo kaina tokia pati kaip “Philipso” su keičiamais maišeliais  ir dar galingumas “Vitek” didesnis.
*

Nors daug kas sako, kad Vitek austru kompanija, bet pagrindine produkcija gaminama rusijoje,kaip beje ir pagrindine rinka Rusija ir buvusios SSSR salys, tad vargu ar reikia lyginti Vitek siurbli su Philipsu. Mano draugyte nusipirko Miele Cat+dogs - fantastiskas rezultatas, tik tiek kad ji laiko suni, del to ta ir rinkosi, bet kiek supratau miele visi su hepa filtru.
libraja
Jei galite sau leisti - įsigykite Rainbow. Tikrai geras siurblys, su kitais nepalyginsi. Ypač jei tingite tvarkytis - jis tiesiog neleidžia tingėti. Nes su juo išvalius namus yra tikras švaros ir gaivos pojūtis, namai kvepia... paprasta naudotis. Rekomenduoju thumbup.gif
Gerta
Tik nesirinkite moteriskes ... Rainbow. Labai juokiausi, kai broliuko seimynele pirko ta daikta, del gaivumo pojucio tai sutinku, bet nepraejo ne puse metu ir pirko paprasta dulkiu siurbli, uz 700 ar 8 simtus, bet zmones abu dirbantys, o generaliniam tvarkimui ta vaivorikste (Rainbow) issitraukia gal syki du per metus, nes uzsideti dideli tvarkyma gaila laisvo laiko, o paprastam pasiurbimui nereikia "pasaulio stebuklo". Patys dabar supranta, kad tie tukstanciai buvo labai jau neapgalvotai isleisti, zinia sausos plutos jie negriauzia, bet ...
*mamaite*
QUOTE(libraja @ 2006 04 28, 10:00)
Jei galite sau leisti - įsigykite Rainbow. Tikrai geras siurblys, su kitais nepalyginsi. Ypač jei tingite tvarkytis - jis tiesiog neleidžia tingėti. Nes su juo išvalius namus yra tikras švaros ir gaivos pojūtis, namai kvepia... paprasta naudotis. Rekomenduoju thumbup.gif
*

Yra Rainbow analogas. Atrodo vokieciu, jei neklystu Lurex. kaina jo apie 1500 Lt. Tai kad juo išsivalius bus tas pats gaivos ir švaros pojūtis, liks pinigėlių ir ten rekomenduojamiems kvapams, ir kavai, ir dar kam nors...
Papildyta:
QUOTE(Cikadelė @ 2006 04 12, 21:24)
Norim pirkti THOMAS dulkių siurblį - gal kas turit, galėtumėt papasakoti, kaip veikia, ar patvarūs ir t.t?  blush2.gif

iš anksto dėkoju blush2.gif
*

Mes turim THOMAS fontana. Jis ne su vandens hiltru o su maišeliais. Turi hepa filtrą, plaunantis.Labai panašus į Philisą, dabar man atrodo yra tokie ir Elektrolux.
Lyginom su Philipsu- THomas plauna sausiau. SIUrbia kaip paprastas siurblys, gana sunkokas. Šiaip patenkinti. Turim gal 3 ar 4 metai.
piktekate
Labutis. Labai noriu gero siurblio.Mano galva tai būtų su vanden filtru.Gal kas tokį turit? Labai norėčiau daugiau apie juos sužinoti.Nusibodo pirkti brangius filtrus.Pas mane AEG VAMPYR skirtas asmininkams,bet aš tokia nesu, o filtrai nerealiai brangūs.
Wiolla
Sveikutės,

Nežinau ar į šitą tema reikėjo talpinti mano klausimą, bet kažkaip kitur neradau kur. mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif

Ar galit pasidalinti patirtim turinčios KIRBY siurblį, ar pateisino lūkesčius ir sumokėta sumą, ar tikrai taip gerai valo kaip reklamuoja? Ar tikrai jie tokie negendantys?
Kurį komplektą turite - mini, midi, maxi.
Į atkreipti dėmesį perkant ir renkantis komplektaciją?

Aciū visoms kurios pasidalins patirtimi. drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
ursule
QUOTE(14482 @ 2006 05 05, 08:08)
Sveikutės,

Nežinau ar į šitą tema reikėjo talpinti mano klausimą, bet kažkaip kitur neradau kur.  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
Ar galit pasidalinti patirtim turinčios KIRBY siurblį, ar pateisino lūkesčius ir sumokėta sumą, ar tikrai taip gerai valo kaip reklamuoja? Ar tikrai jie tokie negendantys?
Kurį komplektą turite - mini, midi, maxi.
Į atkreipti dėmesį perkant ir renkantis komplektaciją?

Aciū visoms kurios pasidalins patirtimi.  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
*

laaaaa, mes turejom, maxi-bet pardevem -ir dziaugemes atsikrate--nes jis geras,bet labai brangiai jo paslaugos kainuoja--maiselis -20lt--sampunas apie 80 lt... ir t.t.dabar jau ir pardese yra geru..jei pirkciau dabar -TAI TIK TOKI KUR DULKES PAPUOLA I VANDENI--JOKIU MAISU mirksiukas.gif
Jasmin
man tai jų kaina nereali atrodo. Pas mane buvo seniau atėję demonstruoti jo galimybes, tai kaip užsiutino-išsiurbia pagalvę ir paskui išdulkina čia pat. Norėjosi į snukį duot ir išvaryti, be to nors gyvenu palyginus laaabai švariai (tuo metu dar kartu gyveno bronchinę astmą ir alergiją turinti mano mama), bet per jų demonstravimą pasijutau tooookia nevala. Gal man tokie demonstruotojai papuolė.
Ir ne tik dėl kainos man jie netinka. Gal valo ir gerai, bet manau taip jau steriliai gyventi kaip jie ten teigia kad išvalo nuostabusis siurblys neverta. Galima rasti pigesnių variantų, ir tikrai rinkčiausi tą variantą kai dulkės ne į maišą o į vandenį renkamos bigsmile.gif
Akyra
Anksčiau mūsų pažystamas dirbo KIRBY konsultantu, tai pasakojo, kad nuo parduoto siurblio kainos gauna sau 30proc., o Vokietijoj tas siurblys kainavo apie 150EUR. Truputi yra skirtumas g.gif Pardavinejo jis tada tuos siurblius uz 15000Lt. (prieš penkis metus), kaži kiek dabar jie kainuoja g.gif

Aš nepirkčiau vien dėl to, kad labai burzgia doh.gif
rutuliukass
QUOTE(Gerta @ 2006 04 28, 11:52)
Tik nesirinkite moteriskes ... Rainbow. Labai juokiausi, kai broliuko seimynele pirko ta daikta, del gaivumo pojucio tai sutinku, bet nepraejo ne puse metu ir pirko paprasta dulkiu siurbli, uz 700 ar 8 simtus, bet zmones abu dirbantys, o generaliniam tvarkimui ta vaivorikste (Rainbow) issitraukia gal syki du per metus, nes uzsideti dideli tvarkyma gaila laisvo laiko, o paprastam pasiurbimui nereikia "pasaulio stebuklo". Patys dabar supranta, kad tie tukstanciai buvo labai jau neapgalvotai isleisti, zinia sausos plutos jie negriauzia, bet ...
*

schmoll.gif Tas daiktas nėra skirtas tik generaliniam tvarkymuisi,kaip tu sakai.Reikia juoktis tik iš tavo broliuko mastysenos.Na žinoma jei metus valosi su tuo už 700 tai po to reik daryt generaline su vaivorykšte.Jokio kito dulkių barstytuvo niekada nepirkčiau ir nepirksiu, nes jie nevalo, o tik teršia.O Rainbow tai valymo sistema kuri tikrai išvalo.
Jei kas neturi galimybių isigyti Rainbow, tai siūlyčiau tik su vandens filtrais. thumb_yello.gif
eglute555
OOOOOOOOOO, čia tai jau aš pasisakysiu.
Tik nepadarykit tokios kvailystės, įsigydami šį prietaisą, save keksite paskui dar ne vienerius metus.
Mano tėvai jį įsigijo - mini variantą, bet tai tik pinigų išmetimas, jokių stebuklingų jo funkcijų niekas nenaudoja, kasdieniam kilimų siurbliavimui pakaks bet kokio paprasto siurblio, o sienų juk kasdien nedažot, o jei ir dažot, tai turbūt kitokiais įrankiais, o ne dulkių siurbliu. Eksploatacija nerealiai brangi, naudaujam jau eilę metų, tai galiu pasakyt, kad labai smirda iš jo kažkodėl siurbliuojant, baisiai garsiai ūžia, o lovos čiužinį gal tik porą kartų per metus išsiurbliuojam. Nepasiteisinęs pirkinys, tėvai keikia tą dieną, kai jį įsigijo...
Tipo amžina garantija: perdegė lemputė priekyje kažkokia - niekas jos aišku nekeis, dar kažkokia plastmasė nulūžo, laido laikiklis nulūžo ir niekas nieko jums veltui nepakeis ir neremontuos, o geriau pasidomėjus paaiškėja, kad tas garantinis terminas ten visai trumpas, tik jie yra įsipreigoję gaminti detales atsargines, kurias galite patys už kosminę kainą vėliau įsigyti...
Sunkus griozdas, užimantis daug vietos, kainuojantis nerealius pinigus - tarsi automobilis, o ryškiai atsiliekantis nuo naujų technologijų... tiesiog "drandalietas" tas KIRBY.
vat taip.
Žinau, kad man sunku būtų atkalbėti tuos, kuriuos jau aštrialiežuviai besineriantys iš kailio, kad tik įpirštų šį siurblį, prekybos agentai prisuokia visokių blevyzgų ir tikrai praplauna smegenis... Bet, jei jį įsigysite, tai kartu ir galvos skausmą ir dar nuolatinį atakavimą tų pačių prekybininkų, nes jie nuolatos skambinės, kamantinės, kabinėsis, kodėl neperkate daugiau maišelių, juk jų paskaičiavimu jau tikrai turėtumėte jų įsigyti, siūlys ir siūlys tuos savo šampūnus ir kvapukus ir įgrisusiai teirausis, kaip gi jums patinka tas stebuklas ir kodėl naudojatės ir nesinaudojate ir t.t.
Fui gun_bandana.gif bash.gif bash.gif
Wiolla
Niu ačiū jums už atsiliepimus, po tokių paskaitymų praėjo noras tikrai jį įsigyti...
mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
O tai nieks iš pažystamų neturi, tai nėr net ko dorai paklausti. smile.gif smile.gif smile.gif
Dabar mini variantas kainuoja 6320, kitų neatsimenu, nes masciau tik apie mini.

happy
QUOTE(14482 @ 2006 05 10, 18:15)
Niu ačiū jums už atsiliepimus, po tokių paskaitymų praėjo noras tikrai jį įsigyti...
mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
O tai nieks iš pažystamų neturi, tai nėr net ko dorai paklausti.  smile.gif  smile.gif  smile.gif
Dabar mini variantas kainuoja 6320, kitų neatsimenu, nes masciau tik apie mini.
*

na mes jo neturim,bet kai buvo ateje demonstruotojai tai su vyru is sportinio intereso nusiderejom beveik 20 % ir nepirkom lotuliukas.gif
ramonė
smile.gif na aš įsigijau mini variantą už šešis tūkstančius,bet stebuklo tikrai nėra.Prieš siurblio demonstravimą taip išsišveičiau namus sakiau neras nei dulkytės,bet visos servietėlės buvo juodos,čiužiniai baisūs .Mano juodas paltas ir tas visas dumblinas .Bet man buvo gimusi idėja -pačio konsultanto paltą pabandyti išvalyti,įdomu ar jis būtų švarus
Vilioklė
Žinau "super gerą" kosminį dulkių siurblį už kosminę kainą... Kirby vadinasi. Tiktai nesusigundykit ir nepakibkit ant pardavėjų kabliuko. Mudu su vyru neperseniausiai patyrėm neblogą nuotykį ir turėjom gerą pamoką... Tiek jau to, iki šiol gyvenome "dulkėse" ir su nerealaus dydžio erkėmis, pabandysim gyventi ir toliau, nesistengdami šiuo superiniu dulkių siurbliu išnaikinti visos ekosistemos. Na o jei norite pamatyti nemokamą spektaklį savo namuose ir pažiūrėti, kaip konsultantai bando parduoti savo prekę ir galų gale sužinoti, koks stebuklingas siurblys egzistuoja... kiekvieno laisvas pasirinkimas isileisti prezentacja i savo namus, ar ne. O iš tikrųjų, tai ačiū merginų nuomonėms, kurių dėka galėjau sužinoti ir apie kitą Kirby produkcijos pusę ir nepadaryti didelės klaidos.
urtukas
Mes irgi kurį laiką mąstėm, kokį siurblį įsigijus g.gif Norėjosi, kad filtruotų per vandenį ir taip pat su plovimo funkcija, ale kad visi tokie siurbliai labai jau nekompaktiški, sunku užtempti į antrą aukštą doh.gif . Tai šalia plaunančių siurblių pamačiau tokį santykinai nedidelį siurblį Karcher 1802, jį ir įsigijom. Jis filtruoja per vandenį, turi Hepa filtrą, o kas skiriasi nuo kitų plaunančių siurblių, tai kad purškia ne vandenį, o garus. Dėl to valymas gerokai sausesnis, galima ir parketą valyti. Šiaip tai kol kas dar neišbandėm visų to siurblio funkcijų, pvz. jis turi specialų antgalį langams valyti (su garu). Nu bet šiaip siurbia tai neblogai. Ardosi ir plaunasi tikrai nesunkiai. Aišku, kaip visi plaunantys siurbliai, jis nepigus, mokėjom 1799 Lt blink.gif
zujka
O kas nors turi cikloninius siurblius. Labai išgyrė, planuojam pirkti, tik norėtusi ką nors ir apie juos išgirsti.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.