Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dulkių siurbliai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Parduotuvės, prekės ir nuolaidos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Monica
o turit kas nors visai mažą siurblį, rankoj nešiojamą? Ar verta pirkt?
mes turim 1 mažą kilimuką, dar minkštus baldus nusiurbinėt reikia, tai manau, kad būtų žymiai patogiau su mažiuku drabuotis g.gif
RamuneM
Mes su vyru irgi iškentėm jų pristatymą smile.gif Tikrai žavėjo mane, kad oi, oi, bet kai užrašė sumą, tai mano žavesys ir dingo. Atsikabino nuo mūsų greitai, nes buvom ką tik nusipirkę butą ir apgailestavom, kad negalim dabar įsigyti tokio fantastiško daikto, bet ateityje, tai tikrai pirksime. Jie užsirašė mūsų telefoną (telekomo), dar davė prie mūsų ataskaitą kažkam (telefonu), kad čia "užsikabino", bet dabar po buto pirkimo laikinai neturi pinigų. Dar bandė mums įkišti, kad mes jį pasiimtume, o kai galėsime sumokėsime. Aišku, mes taip nesutikom. Pakui po kelių mėn. atsisakėm telekomo tel. ir taip baigėsi jų priekabos smile.gif

Jei tokius pristatymus darytų visi geri dulkių siurbliai, tai manau atrodytų pakankamai įspūdingai, jei ne geriau. Aišku išmetus visus neralius būrimus: iš unikalios medžiagos padarytas, alergija sergantys pagija, sąnarių problemas turintys masažo pagalba pagija ir pnš. smile.gif
vabite
Gal siurblys ir geras, gal ir nelabai - ne tame esmė. Šlykštesnio darbo metodo nesu mačiusi (na nebent Eastcon'o). Aš sutinku, kad daiktą reikia pristatyti, parduotuvėj juk irgi paaiškina, bet naudoti pshichologinį spaudimą - čia jau per daug.
ametista
Milabra, kiek esu girdejus, tai jie megsta puse daikto nusiurbt, o kita puse palikt. Ar nebus tau, kad turesi klausyt tris valandas, ir dar paskui pati kita puse dangu valyt???? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
milabra
QUOTE(ametista @ 2005 08 24, 18:04)
Milabra, kiek esu girdejus, tai jie megsta puse daikto nusiurbt, o kita puse palikt. Ar nebus tau, kad turesi klausyt tris valandas, ir dar paskui pati kita puse dangu valyt???? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
*

Ai dzin...tegul nors koridorių išsiurbia. Kambariai dar pusė velnio biggrin.gif
Slapux
Nu gerai mergaitės - o atmetus nežmoniškus pinigus, idiotišką pardavimo būdą, svorį ir tt - ar verta investuot vardan sveikatos, ar kam nors padėjo alergijos atsikratyt g.gif Ar šiam forume nėr nė vieno alergiško žmogaus, ar tik muilo burbulas kirbis tas g.gif
Beje, man išvalė visą kampą, visą kilimą ir miegamojo lovą būtų išblizginęs jei turėčiau thumbup.gif 1,5 val ir tvarka thumbup.gif Ir nieks nei naktim skambinėjo, nei įkyriai į svečius prašėsi, nei pirkt liepė schmoll.gif
arden
QUOTE(Slapux @ 2005 08 24, 19:13)
Beje, man išvalė visą kampą, visą kilimą ir miegamojo lovą būtų išblizginęs jei turėčiau  thumbup.gif  1,5 val ir tvarka  thumbup.gif Ir nieks nei naktim skambinėjo, nei įkyriai į svečius prašėsi, nei pirkt liepė  schmoll.gif
*

čia dar baika, bendradarbei ir katę prasriuobė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Elina
QUOTE(Slapux @ 2005 08 24, 21:13)
Nu gerai mergaitės - o atmetus nežmoniškus pinigus, idiotišką pardavimo būdą, svorį ir tt - ar verta investuot vardan sveikatos, ar kam nors padėjo alergijos atsikratyt  g.gif  Ar šiam forume nėr nė vieno alergiško žmogaus, ar tik muilo burbulas kirbis tas  g.gif 
Beje, man išvalė visą kampą, visą kilimą ir miegamojo lovą būtų išblizginęs jei turėčiau  thumbup.gif  1,5 val ir tvarka  thumbup.gif Ir nieks nei naktim skambinėjo, nei įkyriai į svečius prašėsi, nei pirkt liepė  schmoll.gif
*

1,5 val.? Nu ilgokai siurbė g.gif . Masažo nedarė? rolleyes.gif
Dėl alergijos g.gif ...alergija seniems baldams? ax.gif Na, už kirbio kainą naujus įsigyt praktiškai galima g.gif . O šiaip man keista, na nejau tik kirbis turi kažkokias superfunkcijas, kurių neturi kiti šiuolaikinai ( gerokai pigesni, lengvesni, priimtinesniu būdu, pardiuodami siurbliai)? blink.gif g.gif
arden
QUOTE(Elina @ 2005 08 24, 19:36)
O šiaip man keista, na nejau tik kirbis turi kažkokias superfunkcijas, kurių neturi kiti šiuolaikinai ( gerokai pigesni, lengvesni, priimtinesniu būdu, pardiuodami siurbliai)? blink.gif  g.gif
*

turi turi, tik "ponimaes" kirbiu privalumas tas, kad daba nepameluočiau, nes nelabai įdėmiai klausiau, bet ar dalys, ar korpusas gaminamas JAV iš medžiagų, kurios naudojamos kosminių laivų gamybai biggrin.gif turbūt dėl to ir siurblio kaina kosminė, tik funkcijos kaip žemiškų biggrin.gif
Slapux
QUOTE(Elina @ 2005 08 24, 22:36)
1,5 val.? Nu ilgokai siurbė g.gif . Masažo nedarė?  rolleyes.gif
Dėl alergijos g.gif ...alergija seniems baldams? ax.gif  Na, už kirbio kainą naujus įsigyt praktiškai galima g.gif . O šiaip man keista, na nejau tik kirbis turi kažkokias superfunkcijas, kurių neturi kiti šiuolaikinai ( gerokai pigesni, lengvesni, priimtinesniu būdu, pardiuodami siurbliai)? blink.gif  g.gif
*

tai man baldus kas savaitę keist tektų biggrin.gif nu tipo tik kirbis dirba išmušimo principu - išmuša iš geroookai giliau (nu giriasi kad net iš 35 cm g.gif ), paprasti tik paviršių prasiurbia. Nu pas mane ir taip jau navarotnas electroliuksas, nu bet po mano siurbimo kad tokį kalną dulkių dar ištrauktų blink.gif užpatentavę jie savo siurbimo techniką yra tipo unsure.gif
Will
QUOTE(Slapux @ 2005 08 24, 23:08)
tai man baldus kas savaitę keist tektų  biggrin.gif  nu tipo tik kirbis dirba išmušimo principu - išmuša iš geroookai giliau (nu giriasi kad net iš 35 cm  g.gif ), paprasti tik paviršių prasiurbia. Nu pas mane ir taip jau navarotnas electroliuksas, nu bet po mano siurbimo kad tokį kalną dulkių dar ištrauktų  blink.gif užpatentavę jie savo siurbimo techniką yra tipo  unsure.gif
*

Taigi viskas paprasta- užsisakai iš USA, sumoki tuos 600$ ir džiaugiesi thumbup.gif
Elina
QUOTE(Will @ 2005 08 25, 16:29)
Taigi viskas paprasta- užsisakai iš USA, sumoki tuos 600$ ir džiaugiesi  thumbup.gif
*

Ką užsisakai už 600$ ? Kirby? g.gif
Mergelė
QUOTE(milabra @ 2005 08 24, 17:54)
Ai dzin...tegul nors koridorių išsiurbia. Kambariai dar pusė velnio  biggrin.gif
*

MAN PASIURBLIAVO TIK KILIMO KAMPUKĄ IR LOVOS TRUPUTUKĄ. AŠ IRGI BUVAU blush2.gif OPTIMISTĖ, KAD IŠPLAUS VISĄ MANO KILIMUKĄ. BET DEJA.... cry.gif NEĮSILEISKIT IR NELEISKIT VELTUI PUDRINTI PROTO.
ametista
Mergele, ar as tau nesakiau? biggrin.gif tongue.gif Gi Milabra perspejau, netikejot, manet ametista meluoja. tongue.gif tongue.gif biggrin.gif
mexica
Tiek cia diskutuojat tiek diskutuojat,o as kaip kainos jo nematau taip nematau tongue.gif Nieks nesako,gal bijot prasiziot,kad tokios kaip as infarkto negautumem? doh.gif
Tai kiek jis ten kastuoja? 10 stuku ar maziau?
Kai pas mus buvo ateje pries gal kokius 7 metus,jei gerai prisimenu butent tiek ir kainavo
Elina
QUOTE(mexica @ 2005 09 10, 13:42)
Tai kiek jis ten kastuoja? 10 stuku ar maziau?
*

Mano kaimynai tiek ir mokėjo. 10 000 lt tongue.gif
Elina
QUOTE(Slapux @ 2005 08 24, 22:08)
tai man baldus kas savaitę keist tektų  biggrin.gif 
*

blink.gif jetus mano, Slapux g.gif o tai ko taip dulkate totaliai? blink.gif
Aistele
mano tėvai turi tokį siurblį. kažkada seniau nusipirko, tačiau privalumų aš nelabai ir matau. dėl alergijos - bet kuriuo siurbliu siurbiant baldus, šluostant dulkes dažniau nei vieną kartą per savaitę, galima ją sumažinti iki minimumo (iš savo patirties žinau). didžiausi dulkių kaupikliai tai patalai. juos reikia kas mėnesį - du išplaut. nejau tada vė pirxit pačią brangiausią skalbyklę, nors pigesnės atlieka tokias pačias funkcijas.
minusas - dažnai lūžta visokie antgaliai, brangūs įdedami maišai plius įvairios priemonės (kad ir kilimams plauti).
šiaip manau kad kilimui išsiplauti galima pasiskolinti siurblį, o tiems, kurie alergiški dulkėms - apskritai kilimų namie neturėti 4u.gif
Kuzia
O jau kaip parodo paveiksliuką dulkių erkutės tai toji kaip koks slibinas atrodo blink.gif doh.gif laugh.gif . Nu tai va žinokit visos neturinčios Kirbio - miegat lovoj tarp daugybės tokių slibinų rolleyes.gif blink.gif .
cameja
mes taip pat turime thomas plaunama,tai labai geras thumbup.gif tik vienas minusas,kad didokas ir nelengvas. mirksiukas.gif
montege
QUOTE(Monica @ 2005 08 23, 08:36)
o turit kas nors visai mažą siurblį, rankoj nešiojamą? Ar verta pirkt?
mes turim 1 mažą kilimuką, dar minkštus baldus nusiurbinėt reikia, tai manau, kad būtų žymiai patogiau su mažiuku drabuotis g.gif
*

va va... ir aš dėl to pačio įlindau į šitą temą. norėjau irgi paklausti apie mažą mažą siurbliuką.... blush2.gif
šiaip labai daug dar nežiūrinėjau parduotuvėse.. bet turiu įtarimą, kad sunku bus rasti tokį daiktą...lens.gif
o gal kas nors, vis dėlto žino, kur toki gauti... ir už kiek ax.gif
Arti
Pagaliau ir mano namuose atsirado mazytis stebuklas 4u.gif Siurblys epika (arba kitaip "lura") su vandens filtru. Is pradziu norejom pirkti plaunama siurbli, bet kai pradejom labiau dometis, nusprendem, kad musu atveju labiau tinka epika - ne plaunamas, bet su vandens filtru siurblys. Kadangi pas mus kilimine danga, tai sis siurblys idealiai tinka, nes turi elektrini turbo-vibracini sepeti, skirta giliam kilimu valymui. Patikekit, kai nusipirkus persiurbliavau jau "issiurbliuota" kilima, buvau apstulbusi kiek ir kokio sss dar buvo mano kilime blink.gif Jei pas jus isklota kilimine danga arba yra daug kilimu, tai patariu pirkti butent si siurbli, nes plaunami siurbliai viso labo tik pucia vandeni ir ji traukia, taigi nuplauna tik pavirsini sluoksni ir be to su siais siurbliais atlikti plovimo funkcija patariama tik vasara, kad kilimai lengvai isdziuti galetu. Na siaip niekada nebandziau plaunamo siurblio, tai cia tik surinktos teorines zinios biggrin.gif
Siaip ka dar galiu papasakoti apie si siurbli. Siurblys yra vokieciu gamybos, turi Hepa filtra, oro gryninimo, drekinimo, aromatizavimo sistema ( ta prasme galima palikti ji ijungta ir jis pravalo ora..yra ivairiausiu kvapu). Su vakumu galima valyti ciuzinius, patalyne, pliusinius zaislus. Prie jo yra prideti antgaliai paprastam kilimu valymui ( ne turbo sepetys), parketo valymui, dulkems sluostyti, skysciams sutraukti ( visko dar nespejau isbandyti).
Jei susidomejot, siulyciau apsilankyti Siauliu g. 50, Kaune. Cia yra isikurusi siuos siurblius importuojanti firma, ten "gyvai" pademonstruos kaip sis siurblys veikia, kiek zinau net gi duoda isbandyti si siurbli namuose.
Doti
O kiek kainuoja? Beje, o epika čia gamintojo pavadinimas? Būtų idomu kokios šalies... Mes turim neblogą, bet be plovimo funkcijos, tai norėjom dar ir tokio. O gal ta firma savo puslapį internete turi? Dabar tiek visokių "stebuklų" prastuminėjama, kad labai nesinori apsirikti... ax.gif O pinigėlių visada trūksta tongue.gif
Arti
QUOTE(Doti @ 2005 10 15, 13:55)
O kiek kainuoja? Beje, o epika čia gamintojo pavadinimas? Būtų idomu kokios šalies... Mes turim neblogą, bet be plovimo funkcijos, tai norėjom dar ir tokio. O gal ta firma savo puslapį internete turi? Dabar tiek visokių "stebuklų" prastuminėjama, kad labai nesinori apsirikti...  ax.gif  O pinigėlių visada trūksta  tongue.gif
*

"Epika" yra siurblio pavadinimas (arba dar kitaip vadinamas "Lura"..sake vokieciai savo rinkai pasilike "Luros" pavadinima, o kitoms salims "Epikos" pavadinima), siurblys yra vokieciu gamybos. Jis nera plaunamas siurblys, tik su vandens filtru. O kainuoja jis, jei tiksliai 1499 Lt. O ta "stebukla" kaip minejau galima isbandyti, sake net i namus duoda pabandyt. Jei domina apsilankykit Siauliu g 50, Kaune, ten jus gausit issamia informacija. Tik jokiu budu ne i Senukus, ten kosmaras kazkos..konsultante susidejus rankas ant sonu stilium "ko norit is manes", negali i elementarius klausimus atsakyt blink.gif

O kas apie "stebuklus", tai si "stebukla" siulau pirkti tik tiems, kurie turi issitiese kilimine danga namuose ar daug kilimu..kitu atveju neverta, nes didziausias sio siurblio privalumas yra tas elektrinis turbo-vibracinis sepetys.

thumbup.gif O siaip tai labai subjektyvus dalykas..kas vienam stebuklas, kitam...ziurint kas ko nori..ka laiko privalumu:ar siurblio dydi, ar svara namuose biggrin.gif

Siaip as ta siurbli turiu visai neseniai...nezinau gal su laiku islys kokios ydos..bet kolkas jis man super thumbup.gif
Doti
Dėl Senukų tai tikrai buna - konsultantai užsiėmę, o kai pagaliau sulauki tai atrodo, kad jie didžiulę paslaugą tau daro, o kartais ir visai nežino ką atsakyti schmoll.gif Nors pripažįstu, kad būna malonių išimčių. O kadangi esu kaunietė, tai visai nesunku bus užsukti į tą parduotuvę, ačiū už informaciją notworthy.gif Gal kokių nuolaidėlių būna... smile.gif
Arti
QUOTE(Doti @ 2005 10 15, 17:09)
Dėl Senukų tai tikrai buna - konsultantai užsiėmę, o kai pagaliau sulauki tai atrodo, kad jie didžiulę paslaugą tau daro, o kartais ir visai nežino ką atsakyti  schmoll.gif Nors pripažįstu, kad būna malonių išimčių. O kadangi esu kaunietė, tai visai nesunku bus užsukti į tą parduotuvę, ačiū už informaciją  notworthy.gif Gal kokių nuolaidėlių būna...  smile.gif
*

Manau, kad galite tiketis ir nuolaideles mirksiukas.gif Mes gavome tikrai nemaza.. cool.gif
Siaip pagalvojus neblogai gaunasi su tom nuolaidelem..reik tik nebijot ju paprasyt. Va mes pirkdami saldytuva ir siurbli (ne toj pacioj pardej) sumoj gavom 370 Lt. nuolaida.. thumbup.gif Nezinau ar cia mano vyro zavesys kaltas (nes pardavejos moteriskos lyties) ar dabar tiesiog nuolaidu metas ax.gif
Gudri lape
Ruosiames pirkti nauja siurbli, ne plaunama, o paprasta dulkiu siurbli mazdaug iki 350lt. Patarkite i ka atkreipti demesi, koks galingumas reikalingas-kuo didesnis tuo geriau ar kaip?ar geriau su vienkartiniais maiseliais ar su vienu medziaginiu?
Jeigu siuo metu vyksta kokia nors akcija-praneskite. 4u.gif
KristiTal
Gal kas zinot kiek tas Kirby siurblys sveria?
KristiTal
O as planuoju i JAV vaziuoti, tai galvoju gal nusipirkti ta siurbli. Tik idomu keik jis ten sverti galetu. O siaip pas drauge kuri ten gyvena domejausi, tai sake, kad lyg internetu uzsisakyti ji pigiau nei siaip nusipirkti, bet kaina kazkas 1000doleriu ar net daugiau.
cameja
bet svoris to siurblio,ar bandet pakelt ?as jo pavyzdziui nepakeliu,na ir ka veikt su tokiu?ziuret i ji ir dziaugtis?man tai vejai is vis tie siurbliai,neverti tokiu pinigu.... schmoll.gif ...yra geresniu ir pigesniu.... biggrin.gif pavyzdziui Thomas,plaunami, thumbup.gif
KristiTal
Kas turite, parasykite to Kirby pilna modelio pavadinima. Nes internete ieskau, tai visokius kitokius suradau, bet ne sita apvalu kur pas mus pardavineja. cry.gif
brashke77
To Kirby kaina JAV, ten kur juos ir gamina, t.y. Klivlende, yra zyyymiai mazesne nei Lietuvoje!!!!! Tai kaip tai suprasti??? Mes paskambinom draugam i Klivlenda, paprasem, kad pasidometu, jie pasidomejo ir pasake, kad PILNAS rinkinys kainuoja vos virs 5000 Lt!!! doh.gif Na o pas mus kiek??? 10 000!!! Tai musu rinkai tokia kaina? Musu pragyvenimo lygiui??? Nesileiskit mulkinami!
Man tiesiog nervai nelaiko nuo tu ju melagysciu ir tu pardavejeliu ikyrumo ir bukumo! Veinoj parodoj pasake, kad mes laimejome Kirbi firmos paslauga vienam daiktui pilnai isvalyti... Na ir laukiam g.gif Nusprendem, kad lai isvalys ciuzinius lovu... Nu ir ka, atvaro toks paliegelis su savo tasem ir pradeda eiline triada apie ta siurbli, koks jis stebuklingas ir ypatingas:) (beje, jau mes tai buvome girdeje anksciau. As jam sakau, tai jus valykit gi ka nors, nes mes visa tai jau zinom ir laukiam jau to paties darbo o ne pasaku...Tai jis kazka numyke ir toliau loja ta pati. Taip jis tupejo pas mus kokias 3 valandas pasisodines mus ant sofos. Vyras jau matau- nerimauja, nervinas, as jau bijau, kad jis ji ismes pro duris... Paprasem dar karta imtis darbo, tai jis pareiske, kad nieko nevalys ir apie jokia loterija nezino!!! Nu apakau- juk sutarem net laika parodoj, kada mum patogiau butu ir t.t.... Na, bet dziagemes jo atsikrate, nors ir praradom 3 val mums svarbaus savaitgalio laiko. Paskambinau as i ju ta firmele ir pasakiau, kad niekas nieko nevale, eilini karta bande prakisti ta savo siurbli! Tai atsiprasinejo, paklause kuo vardu tas darbuotojas. Zodziu, kalte suverte jam, vargsui...smile.gif Na ir dar buvo ten visokiu nemalonumu po to su jais, nebenoriu tiesiog rasyti daugiau...
Tik va tas kainu skirtumas tai man misle uzdave... g.gif
Aciu uz demesi drinks_cheers.gif
milabra
QUOTE(ametista @ 2005 09 09, 15:59)
Mergele, ar as tau nesakiau? biggrin.gif  tongue.gif  Gi Milabra perspejau, netikejot, manet ametista meluoja.  tongue.gif  tongue.gif  biggrin.gif
*

Ogi buvo pas mane. Labai patenkinta pristatymu. Nieko ji man ten neišsiurbliavo, bet sužinojau daug naudingu dalykų, tokių kaip pvz kilimų plovimo šnipštas. Dar masčiau kviesti tuos kurie plaunasi. Eina švilpt. doh.gif Kai toks dulkynas kilime, tai kokio bieso aš dar vandens pilsiu ant to kilimo? blink.gif Pirkt nesusigundžiau, nes neturi atliekamų. Bet už tai dabar žinau kas per velnias tas Kirby. A kol rekomendacijas pildžiau, Miglei davė pasižaisti. Tai ji man visus kambarius ir apėjo su tuo siurbliu biggrin.gif Ir jei būtų galimybė, galvočiau apie pirkimą. Gal iš JAV, jei jau ten pigiau g.gif Kaina dabar nuo 5000 iki 11000, priklausomai nuo komplektacijos.
Mano kolegė turi, seniau pirkusi, labai patenkinta. Sakė atsidžiaugti negaliu - ir siurbliu, ir aptarnavimu smile.gif
organzza
As jau apie 8 metus turiu ir patenkinta visai.Esu turejusi ir kitokiu"importiniu'' biggrin.gif siurbliu,bet kirby,nors ir stebuklu nedaro(kaip daug kas tikisi),bet siurbia tai tikrai daug daug kartu geriau uz"paprastus" ax.gif
brashke77
Na uz 10 000 turetu geriau siurbti nei uz 400 ... biggrin.gif Bent jau tiek...
KristiTal
Nu bukit geros, kas turit parasykite pilna to siurblio modelio pavadinima. Aciu.
brashke77
na taigi jis ir vadinasi KIRBY, ten nera kitu modeliu ir nieko jie daugiau negamina, tik tuos siurblius. va Tau ir pavadinimas tongue.gif
KristiTal
QUOTE(brashke77 @ 2005 11 01, 09:46)
na taigi jis ir vadinasi KIRBY, ten nera kitu modeliu ir nieko jie daugiau negamina, tik tuos siurblius. va Tau ir pavadinimas tongue.gif
*

Nu nezinau, per yahoo uzdaviau klausima kirby tai ten tiek ismete ir visi kitokie, tikslaiu naujesni senesni bet jie kazkokie pailgi, o to apvalaus kaip cia parduoda tai i neradau.
organzza
QUOTE(KristiTal @ 2005 11 01, 00:50)
Nu bukit geros, kas turit parasykite pilna to siurblio modelio pavadinima. Aciu.
*

Pas mane G5.Bet tai pirktas pries kiek metu doh.gif As jau maciau 2 naujesnius uz mano,bet tiksliai kokie jie nezinau
KristiTal
QUOTE(laura333 @ 2005 11 02, 15:53)
Pas mane G5.Bet tai pirktas pries kiek metu doh.gif As jau maciau 2 naujesnius uz mano,bet tiksliai kokie jie nezinau
*

Internete Kirby G5 toki modeli rodo
user posted image
Kaina 500doleriu. Tai gal man kazkoki toki nusipirkti. Jau visai nesigaudau unsure.gif g.gif doh.gif
milabra
QUOTE(KristiTal @ 2005 11 02, 18:28)
Kaina 500doleriu. Tai gal man kazkoki toki nusipirkti. Jau visai nesigaudau unsure.gif  g.gif  doh.gif
*

Pažiūrėk, kas prie jo pridedama. Jei kartu plovimo įranga, sofų čiužinių valymo antgalis (apvalus toks, kuris išdaužo) tai už 500 USD sakyčiau pirk ir vargo neturėsi. Turėčiau atliekamus, iš karto pirkčiau ax.gif
organzza
QUOTE(KristiTal @ 2005 11 02, 17:28)
Internete Kirby G5 toki modeli rodo
user posted image
Kaina 500doleriu. Tai gal man kazkoki toki nusipirkti. Jau visai nesigaudau unsure.gif  g.gif  doh.gif
*

Aha,mano lygiai toks pats.Geras jis,o dar atsizvelgiant,kad kaina ne 10000 thumbup.gif
Tafi
Sulaukiu ir as Kirby atstoves skambucio, kai pradejo pilt kaip zirnius, laba diena, ar cia ponia X, mums jus rekomendavo ponia Y, musu darbu Y labai patenkinta, tad tik jos deka jus pakliuvot tarp laiminguju ar ten kazkas tokio, sakykit kada galiu atvaziuot, jums nemokamai isvalysime visus namus. Taip pliurpia, kad net isiterpt negalima.
Elina
QUOTE(Staarm @ 2005 11 03, 18:51)
laba diena, ar cia ponia X, mums jus rekomendavo ponia Y,
*

bliamba, mane labai nervina va tokios rekomendacijos. Karta kaimyne mane parekomendavo, kai isitaise kazkoki kruta vandens filtra. Toji agente cirpavo i rageli, suoke doh.gif , tada pasakiau: vsio, ate, nebeturiu laiko", tai dar bande mane gedinti, kad nesirupintu vaiku sveikata blink.gif . Eikit sau kokia buvau pasiutus wacko.gif Agente daugiau nebeskambino scare.gif , o su kaimyne turejau rimta pokalbi... g.gif ( manau manes daugiau niekam neberekomendavo schmoll.gif )
brashke77
QUOTE(Staarm @ 2005 11 03, 20:51)
Sulaukiu ir as Kirby atstoves skambucio, kai pradejo pilt kaip zirnius, laba diena, ar cia ponia X, mums jus rekomendavo ponia Y, musu darbu Y labai patenkinta, tad tik jos deka jus pakliuvot tarp laiminguju ar ten kazkas tokio, sakykit kada galiu atvaziuot, jums nemokamai isvalysime visus namus. Taip pliurpia, kad net isiterpt negalima.
*

Neįsileisk tu jų jokiu būdu, nes tikrai jie nieko nevalys (tokiu apgaules būdu jie pas mane jau 2 kartus buvo (minėjau jau aukščiau), viena kartą aš sutikau, na o kitą, tipo, parodoj laimėjom valymo paslaugas); išvalys kilimo kamputį, kad parodyti 'stebuklus'... O laiko sugaišins mažiausiai 3 valandas blink.gif
Na, aš kaip kvaiša irgi 'parekomendavau' pora draugų ir kaimynų, nes jau labai pristojo dėl to. Bet paprašiau, kad nesakytų, jog tai nuo manęs. Tiesiog pabrėžiau tai. Na ir ka jūs manot,- po dienelės paskambina draugė ir sako, kam tu dalini mano numeri? Kas čia per agentai skambina... doh.gif Na, aš jos atsiprašiau ir paskambinau į tą jų firmelę, paaiškinau, kaip buvo, kad prašiau nesakyti , kas rekomenduoja, na ir dar pora griežtesnių sakinukų pasakiau apie mulkinimą ir t.t. Atsiprašė.... bet kam tie nemalonumai man??? net prisiminti nebenoriu tų nevykėlių. jei dirbtų normaliai ir atsakingai, neįkyriai, tai nieks nieko nesako- tegu sau prastuminėja tuos savo siurblius cool.gif
KristiTal
QUOTE(laura333 @ 2005 11 03, 13:13)
Aha,mano lygiai toks pats.Geras jis,o dar atsizvelgiant,kad kaina ne 10000 thumbup.gif
*

O kiek tas tavo siurblys sveria?

meduzele
Aš tai pirkau KIRBY G6 Prancūzijoje naudotą 1 metus ir labai džiaugiuosi. Visą maxi komplektą su visais masažais, plovimais ir vaškavimais. Dauguma aksesuarų buvo net neišpakuoti. Mokėjau 600 Eurų ir galvoju, kad už tokią kainą geresnio siurblio Lietuvoje niekaip nenupirkčiau. Dabar kai važiuosiu žadu pasieškoti paskutinio G7 modelio, nes kiek girdėjau jis tyliau dirba. O šiaip siurbia ir plauna kilimus nuostabiai ir grindis vaškuoja gerai. O masažas tai galbūt gurmanams, man ispūdžio nepadarė. Tai tiek.
Raschida
pas mane namuose buvo apsilankęs neblogas vyriokas su tuo siurbliu.išsiurbė čiužinius,pamasažavo nugarą biggrin.gif .ir visa tai nekainavo biggrin.gif ,o pirkti to siurblio juk vis tiek nesiruošiau.
Karolinos Mama
QUOTE(Arti @ 2005 10 15, 12:17)
Pagaliau ir mano namuose atsirado mazytis stebuklas 4u.gif  Siurblys epika (arba kitaip "lura") su vandens filtru. Is pradziu norejom pirkti plaunama siurbli, bet kai pradejom labiau dometis, nusprendem, kad musu atveju labiau tinka epika - ne plaunamas, bet su vandens filtru siurblys. Kadangi pas mus kilimine danga, tai sis siurblys idealiai tinka, nes turi elektrini turbo-vibracini sepeti, skirta giliam kilimu valymui. Patikekit, kai nusipirkus persiurbliavau jau "issiurbliuota" kilima, buvau apstulbusi kiek ir kokio sss dar buvo mano kilime blink.gif Jei pas jus isklota kilimine danga arba yra daug kilimu, tai patariu pirkti butent si siurbli, nes plaunami siurbliai viso labo tik pucia vandeni ir ji traukia, taigi nuplauna tik pavirsini sluoksni ir be to su siais siurbliais atlikti plovimo funkcija patariama tik vasara, kad kilimai lengvai isdziuti galetu. Na siaip niekada nebandziau plaunamo siurblio, tai cia  tik surinktos teorines zinios biggrin.gif
Siaip ka dar galiu papasakoti apie si siurbli. Siurblys yra vokieciu gamybos, turi Hepa filtra, oro gryninimo, drekinimo, aromatizavimo sistema ( ta prasme galima palikti ji ijungta ir jis pravalo ora..yra ivairiausiu kvapu). Su vakumu galima valyti ciuzinius, patalyne, pliusinius zaislus. Prie jo yra prideti antgaliai paprastam kilimu valymui ( ne turbo sepetys), parketo valymui, dulkems sluostyti, skysciams sutraukti ( visko dar nespejau isbandyti).
Jei susidomejot, siulyciau apsilankyti Siauliu g. 50, Kaune. Cia yra isikurusi siuos siurblius importuojanti firma, ten "gyvai" pademonstruos kaip sis siurblys veikia, kiek zinau net gi duoda isbandyti si siurbli namuose.
*

mane irgi domina šis siurblys. Ar šis siurblys plauna kilimus, nes reklamuoja antgalį kilimų plovimui ?
Ugniaplaukė
QUOTE(Arti @ 2005 10 15, 11:17)
Pagaliau ir mano namuose atsirado mazytis stebuklas 4u.gif  Siurblys epika (arba kitaip "lura") su vandens filtru. Is pradziu norejom pirkti plaunama siurbli, bet kai pradejom labiau dometis, nusprendem, kad musu atveju labiau tinka epika - ne plaunamas, bet su vandens filtru siurblys. Kadangi pas mus kilimine danga, tai sis siurblys idealiai tinka, nes turi elektrini turbo-vibracini sepeti, skirta giliam kilimu valymui. Patikekit, kai nusipirkus persiurbliavau jau "issiurbliuota" kilima, buvau apstulbusi kiek ir kokio sss dar buvo mano kilime blink.gif Jei pas jus isklota kilimine danga arba yra daug kilimu, tai patariu pirkti butent si siurbli, nes plaunami siurbliai viso labo tik pucia vandeni ir ji traukia, taigi nuplauna tik pavirsini sluoksni ir be to su siais siurbliais atlikti plovimo funkcija patariama tik vasara, kad kilimai lengvai isdziuti galetu. Na siaip niekada nebandziau plaunamo siurblio, tai cia  tik surinktos teorines zinios biggrin.gif
*

skamba kaip reklama tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.