Atėjo laikas pakeisti savo senutėlį dulkių siurblį nauju.Bijau įsigyti niekam tikusį.Nelabai ką išmanau apie juos...Parduotuvėse jų tiek daug ir visokių.Visi tokie gražus ir geri atrodo...Gal kas galėtų pasidalyti patirtimi perkant siurblį? Noriu įsigyti iš brangesnių.Apie 1000lt.
Aš turiu Miele, man ji
Mįsliukė
2004 08 25, 19:18
prieš 12 metų pirkau Rainbow, mokėjau labai daug, bet veikia kaip vakar pagamintas. Neseniai profilaktiškai tą siurblį meistrai išvalė, tai sakė, kad dar 20 metų užteks.
neutralas
2004 08 27, 08:10
Prieš porą metų nusipirkau Thomas plaunamą dulkių siurblį su vandens filtru. Kainavo tada 999 Lt. Nesakau, kad stebuklas (rainbow tikrai geriau, bet 10 kart brangiau). Tirkai rekomenduočiau.
P.s. Karkase, ar neužtenka tau, kad prišiukšlinai Taką (ir ne vien), gal paliktum šį forumą ramybėje
Venecija
2004 08 27, 19:34
Mes turim Elektroliux

Kaina jo didoka, bet uztati labai jau tyliai veikia. Visi kas ateina i svecius nustemba, kai isgirsta kaip tyliai veikia musu siurblys
Kentaure
2004 08 28, 22:48
jei kam alergija pirkit isimoketinai KIRBy kainos nuo 3 iki 10 tukstanciu taciau garnatija 30 metu.... ir tada pamatysit kaip nesvariai iki tol gyvenot

teko dirbti su siais siurbliais tai pas zmones kurie turi Karcheri ir tvarkingai gyvena kai pradejau valyti kilimine danga istraukem suns serius.. o tada paiskejo kad jie pries 2 metus tik suni turejo.... tai va
| QUOTE |
| Mielai pasidalinčiau tais pinigais,bet turiu bėdą...Vyras serga astma.Lauke jaučiasi puikiai.Namie deja nekaip. |
Mano galva, tokiu atveju reiktu atsisakyti ir kilimu, ir siurbliu.
Taip kilimų pas mus yra.Tačiau atsisakyti jų negaliu.Gyvename pirmame aukšte.Grindys šaltos.Ypač žiemą.Siurblį nupirkti įstengtume,bet kito buto deja...
nusipirkom Electrolux Oxygen su Hepa filtru, kaina apie 1000lt.
Hepa filtrai vieninteliai efektyvus sulaikant erkutes ir pan. bjaurybes.
yra ir truputi pigesniu - apie 700lt
Turiu DELONGHI AQUA LAND 1500W, kuris skirtas zmonems, turintiems alergijas, astmas ir pan..., sis siurblys yra su vandens filtru, tai dulkes nuseda vandenyje , o ne ispuciamos pro ventiliatorius..., BET - jis garsiai dirba
, nors mums perkant sake vienas is tilesniu..., uzknisa zaisti su tuo vandeliu- pries siurbima reik pripilt vandens, po siurbimo ji ispilt, ir kadangi po siurbimo vanduo buna ,svelniai tariant, murzinas, tai pats siurblys, kuris yra permatomas atrodo nekaip ir jo isplovimas uzima tikrai nemazai laiko. Bet jokiu filtru niekada nereikes pirkti ar keisti...ir siame siurblyje yra oro valymo funkcija- jums tiktu, jei vyras serga astma. Siurblio kaina yra apie 1000, bet nemanau, kad jis vertas tos kainos....Ir dar, jei gyvenate mazame butelyje, tai sia siurblys yra beveik kaip ir plaunamas, tai uzima nemazai vietos...tokiu atveju patarciau pirkt maziuka phlilips firmos- jie tikrai neblogi...
del erkuciu, tai nemanau, kad jas visiskai isnaikina siurbliai, kokie jie bebutu, na nebent kirby....su jom ilgai reik kovoti
info apie sios firmos siurblius CIA
hepa filtrai yra plaunami ir ju nereikia keist- tik isplauti, kai reikia, ir tai buna ne po kiekvieno siurbimo.
skaiciau su alergija susijusiuose angiskuose tinklapiuose, kad tie vandeniniai filtrai toli grazu ne geriausias pasirinkimas (gamintoju reklama dar ne viskas

). idealus variantas tos dulkiu valymo sistemos, ten kur naujam name vamzdziai montuojasi... bet cia jau ne kiekvienam. o is prieinamu dalyku tai tik Hepa filtrai. geriausiais laikomi miele siurbliai, bet ju kainos ... elektroluxai irgi prie geresniu.
Sveikos, neseniai pagaliau prisijungiau prie Jusu forumo, o tai vis skaitinejau tik, o daba jau isdrysau ir paklausti

Gal kas turite plaunama siurbli? Nes mane labai domina, ar su juo galima plauti paprastas grindis?

Nes kai kurie reklamuoja, kad plaunant kietus pavirsius vanduo ispurskiamas ir tuo pat metu susiurbiamas... Kaip tai atrodo realiai? Ir koki rekomenduotumete? nu nemegstu as plauti grindu...o siurbti patinka

tai gal tai butu iseitis? kaip manote?
turtle,
turime mes Electrolux plaunama. Pirkome, nes bute tevai buvo visu iskloje kilimine danga (kazkaip jos tik pasirode, tai tikejosi, kad silciau ir jaukiau bus, paslepti parketa), tai viena karta isplovem ir daugiau neplovem kilimines dangos. Gerai, kad vasara plovem, tai isdziuvo per para, prie atviru langu. Po metu kilimine danga nueme, parketa nuslifavo ir as , kaip ir tu, nemegeja plauti grindu, pabandziau su siurbliu. Na tai geriau nusipirkti gera sepeti, nes vargo, tai baisu: pripilk sampuno, vandens, tada su tuo gargaru tampykis po kambarius. Kai isplauni (grindis plauna gerai), turi isvalyti ta nelaiminga siurbli: ipilti vandeni, perplauti, kad purvas zarnose nesudziutu... . Bandziau dar uzuolaidas kabancias isplauti, na kol naujas siurblys, tai labai liuks, bet daugiau nebandziau, nes vistiek tose zarnose purvo lieka.
Tai stai naudojame ta siurbli remontuodami buta, nes labai galingas, bet ka siurbti jau nebeturim.
Tikrai nepatarciau pirkti plaunama siurbli, jei tik grindis ruosiesi plauti:)

nu ne tik grindis, ne tik... Siaip esu alergiska, tai pagalvojus ir kilimine danga reiktu kartas nuo karto isplauti, taip sakant esu apmastymo stadijoje

o gal kas zino, kurie is tu plaunanciu-stebuklinguju tikrai geri?

ziurinejau philips (triatlon ar kokis ten), kather ar kaip ten, nu nizinau... nors maniskis pries toki siurbli, sake jis grindis plaus

ti kad kazkaip retokai tokia "svente" buna...tai as vis ir svajoju apie ta siurbliuka
neutralas
2004 09 01, 08:48
Turtle, tau Agava labai tiksliai paaiškino. Aš jau minėjau, kad turiu plaunamą Thomas dulkių siurblį ir tirkai grindim plauti nenaudoju - nepatogu.
| QUOTE (ausrute @ 2004 08 28, 22:49) |
jei kam alergija pirkit isimoketinai KIRBy kainos nuo 3 iki 10 tukstanciu taciau garnatija 30 metu.... ir tada pamatysit kaip nesvariai iki tol gyvenot teko dirbti su siais siurbliais tai pas zmones kurie turi Karcheri ir tvarkingai gyvena kai pradejau valyti kilimine danga istraukem suns serius.. o tada paiskejo kad jie pries 2 metus tik suni turejo.... tai va |
Ar teko girdeti toki dalyka kaip 'tinklinis marketingas"? Pasidomekit pries pirkdami 'kirby'
Beje, jei kam idomu to daikto savikaina yra apie 12% nuo pardavimo kainos.
| QUOTE (vija @ 2004 09 01, 10:54) |
| Beje, jei kam idomu to daikto savikaina yra apie 12% nuo pardavimo kainos. |
Aisku, kad idomu nors ir per daug nestebina, ale kaip gauti uz ta savikaina?
Gal kas galit,man neišmanelei,paaiškinti kas tas hepa filtras.Žinau kad buna plaunami ir neplaunami hepa filtrai. Kurie geriau?
neplaunama reiks pirkti nauja, nepamenu, berods, kas pusmeti. plaunama pakisi po kranu ir viskas. uzteks 7-8 metams.
efektas abieju toks pat.
hepa filtras praktiskai vienintelis, kuris sulaiko maziausius nesvarumus ir visokia bjaurasti kaip dulkiu erkutes, ta prasme, jie nebeiseina is siurblio. naudojami tik siurbliuose su vienkartiniais dulkiu maiseliais. buna Philips, Electrolux, Miele siurbliuose.
...Turiu "Thomas Bravo" irgi su vandens filtru,nereikia jokiu maiseliu,tik nervina kas kart pilti ta vandeni ,o pas ispilti ir visa isplauti-zaidimas.Mokejom 1100 lt. ir dar va sugedo purkstukas,renkant vandeni varva,tai nezinau?

Vesiu atgal!Nors pats siurblys tikrai geras!
kokios firmos pirkti siurbli? as cia ne apie plaunamus... kaip supratau plaunamo neapsimoka pirkt, jei pagrinde parketas, o ne kilimai... tad koki pirkti... nusiziurejau Philips, electroliuks arba samsung... kuris geriau? o gal dar koks geras yra?
Jei tikrai yra bėdų su sveikata, galima statyti tą tipo centrinį, kur vamzdynas name montuojasi. Butui iš principo to vamzdyno ir nereikia. Ten šlanga 10 metrų ilgio. Aš savam name projektavau, tai 100 kv. eina viena razetė sienoje, namo viduryje. O standartiniame bute tai pastatei kur nors kampe, pragręžei sieną ir meti tas dulkes lauk.
Tik kad kaina

- siurblys su priedais bus apie 3000 Lt.
| QUOTE (bonda @ 2004 09 13, 16:11) |
| koki turi siurbli? |
....."Thomas Bravo"
tai kas dabar man gali pasakyt, koki geriau pirkt plaunama, ar ne? pas mus praktiskai vien parketas...

bus kiliminis takas kolidoriuj, o kitur net ir nezinau... gal kur dar koks kilimukas...
..............bent as siulau,tai plaunanti,as va plaunu savo parketa ir patenkinta,paskui tik vandeni ispilu,siurbli isplaunu ir viskas,daug lengviau,o ir ranku mirkyt nereikia
Dobšiukas
2004 09 18, 16:27
Nu va, o mes Karcher'į (900 lt) turim siurbiantį per vandenį, su Hepa filtru.Yra filtras, kurį gali išplauti (paprastas 12-ai mėnsių kain 50 lt), o Hepa filtrą reikia keisti kas 15 mėn (kainos dar nežinau). Siurbliu galima susiurbti ir palietą vandenį (neplaunantis). Terlionė ilgoka kol išpili vandenį, išplauni baką, bet nėra dulkių kvapo kaip iš maišelinio siurblio. Tokio norėjom, nes vaikai alergiukai, o plaunatis man nepatiko (brolis turi Thomas, tai teko naudotis), kilimai lieka šlapi
Esu patenkinta savo siurbleliu
..........na pas mane tikrai nebuna slapia danga po plovimo,as labai daug kartu surenkineju ta ispurksta vandeni,pora valandu ir jau galima vaikscioti,o kaip baldus isplaunu,tai uzkuriu peciuka,kur pucia silta ora,tai irgi apie valanda ir sausa!
Realiste
2004 09 19, 17:44
| QUOTE (vija @ 2004 09 01, 10:54) |
Ar teko girdeti toki dalyka kaip 'tinklinis marketingas"? Pasidomekit pries pirkdami 'kirby'
Beje, jei kam idomu to daikto savikaina yra apie 12% nuo pardavimo kainos. |
Ar cia tas pats apie kuri Bauer temoje raso :"teveliai uzkibo ir ant to viska tvrakancio dulkiu siurblio-roboto. Na kaip kaip jis ten vadinasi???A, Kerbi ar kaskas panasaus. Saugokites ir nesvaistykite pinugu! As is geros sirdies siulau Uz tuos pinigelius, tetis verciau butu man pusnauja masina nupirkes! Taip taip!!! Slamstas, kurio reikia paieskoti."???
dabar man paaiskinkit... ziurejau as neplaunamus siurblius su hepa filtru - tai koks jo siurbimo procesas? per vandeni, ar kaip? ir ar dedasi dar koks paprastaas filtras ar dulkiu rinkejas i tokius siurblius?
Dukrytė
2004 09 20, 14:23
Mano dulkių siurblys Beko, bet plaunamas. Kol kas veikia gerai, bet mes nedažnai ir naudojamės. Norėjome pirkti geresnį Thomas su vandens filtru, bet labai jau išgyrė Beko. Didelė siubiamoji galia.
Pas mus name kilimų beveik nėra, bet plaunamas siurblys jau vien tik gerai, kad mašiniuką tikriausiai gali visada švarų turėti

(žinoma saloną)
Dainuska
2004 10 07, 16:28
Ar neteko susidurti su siurbliais Kirby? Man atrodo, kad įsėdom į gerą balą. Taip žmonės moka supudrinti smegenis, kad atsigauni tik kitą rytą ir pagalvoji ką padarei. niekuomet neskubėkit pasirašinėti sutarčių. geriau apgalvikit, ir prašykit kad paskambintų kitą dieną.
Gal kam teko užsisakyti? Ar tikrai tie siurbliai jau tokie šaunūs.
Jau buvau beveik isejusi namo, bet neiskenciau vel neprisijungusi. Man teko siek tiek su jais susidurti (dirbau toje firmeleje, ne platintoja, bet biur). As asmeniskai sau tokio nepirkciau, jis tikrai nevertas 10 tukst (tiesa, nezinau, kokia jo kaina dabar, pries 4 metus tokia buvo), viskas ka jis daro tai tas pats kaip paprastas plaunamas siurblys+parketo vaskavimas dar gerai

, o daugiau -tai tikrai ir pati tingesi su juo vargti, ir dar man daug triuksmo kelia. Ir dar ganetinai sunkus, pvz, moteriai juo isvalyti lovos ciuzini pakankamai sudetinga, nes reikai kilnoti, as asmeniskai jo nepakeliu
Beje, kas del filtru -tai juose paprastose pardese kai reiks keisti nebuna, reiks vel is platintoju pirkti. Taip pat kaip ir visas kitas detales.
Bet cia tik mano asmenine nuomone
P.S. Pasirasytos sutarties taip pat galima atsisakyti

- dazniauaiai taip ir budavo su tais, kas nesumokedavo visos sumos grynais
Dainuska
2004 10 07, 16:51
Mes sumokėjom 50 Lt. Man kažkas viskas vyko labai keistai. O tik po to duoda paskaityti sutarties sąlygas. Tipo nutrauki, tai moki kažkokius papildomus pinigus. Bet aš su banku tai dar nepasirašiau. šiandien vėl ateina ir bandysiu derėtis. žiūrėsim ar pavyks.

Duo Dieve, kad pavyktų.
nu tikrai tau turbut pinigai ant medziu auga... ne kitaip
Dainuska
2004 10 07, 21:38
Vakar ir man taip atrodė. Šiandien jau kitaip atrodo, pabudus iš Letargo miego. Aš nežinau kas vakar buvo pasidarę. Susižavėjimas buvo begalinis, bet......... Turbūt esu silpnų nervų žmogus, o tie pasiūlytojai moka gerai įteikti. Jei kas dalyvavote |ZEPTER,EASTON ar kitų firmų pristatymuose tai įsitikinote.
Mano tevai turi Kirby. Jau kokie 6 metai. Ir visi labai patenkinti. Taip, triukshmingas, sunkus, maisheliai brangus (bet juos retai keiciam). Daugiau priekaishtu nera. Siurbia super shvariai, puikiai plauna, nepakeiciamas kai reikia issiurbti,pvz, lovos ciuzinius ar mashinos salona. Pats labai patvarus, ish kokybishkos plastmases ir metalo,- per tiek metu netycia sulauzhem tik 1 detale, kuria pakeite uz 40lt.
As pati turiu delonghi nebloga siurbli, bet prireikus kanors rimtai ishvalyti visada skolinuosi kirby. Nu bet nzn, gal dziaugtumemes ir geresniu paprastu plaunamu
Dainuska, o kokia dabar ju kaina, jei nepaslaptis, tikiuosi atpigo, nes anksciau kaip rasiau tai tikrai nelabai verta, gali uz 2-3 tukst manau ne ka blogesni nusipirkti ( o KIRBY saviakina panasi ir yra). Nenoriu ispeikti visai, kartais ir mes pasiskolinam is draugu, bet cia generaliniam tvarkymuisi kokius 2 katus per metus
Dainuska
2004 10 08, 13:46
| QUOTE (Muse @ 2004 10 08, 08:04) |
| Dainuska, o kokia dabar ju kaina, jei nepaslaptis, tikiuosi atpigo, nes anksciau kaip rasiau tai tikrai nelabai verta, gali uz 2-3 tukst manau ne ka blogesni nusipirkti ( o KIRBY saviakina panasi ir yra). Nenoriu ispeikti visai, kartais ir mes pasiskolinam is draugu, bet cia generaliniam tvarkymuisi kokius 2 katus per metus |
Mini KIRBY apie 7000LT. Jei būtume pirkę dabar, tai būtum gavę dovanų turbo šepetį, kuris puikiai išvalo baldus.

Nežinau kaip ankstesniuose, bet čia dar duodama dėžutė su įvairiais antgaliais. Bet šis siurblys neplauna, o tik siurbia (už tokią kainą).
Tai ar jau apsisprendet pirkti?
Siaip kas man patiko, tai butent kilimu plovimas, tikrai gerai isplauna (bet ten vel reikia spec. sampuno, mes kazkada bandem ipilti kazkoki kitoki, aiku, irgi skirta kilimams plauti, tai tik isputojo ir tiek

), Nu bet jei cia tokia kaina ir be plovimo, tai nzn
Dainuska
2004 10 08, 14:45
Pirkimą atidėjom neribotam laikui, bet sutarties nenutraukia.
mano tevai nusipirko
Agentai taip susuko galvele kad baisu

Toookia kaina uz siurbli moketi-nu atsiprasau, bet tada tai tikrai pinigeliai ant medzio kieme turetu augti
Nezinau, bet po dvieju metu to siurblio tarnavimo (aisku ir maisai kesti buvo)-kilima bruzinau bruzinau, o neiskentus pasiemiau Siemens ir NORMALIAI issiurbliavau
Mano uosviai nusipirko - ten hipnoze turbut juos agentai paveike, nes mes net amo netekom kai suzinojom - nu tikrai tai ne ta kategorija zmoniu, kurie gali sau leisti siurbli uz 8 tukst litu. Nu bet kai atsipeikejo, jau buvo post factum.
Sutinku, kad daiktas geras, bet jis nevertas tokios kainos. Ji yra tiek ispusta, kad jus net neisivaizduojat. Prekybos agentui tereikia per menesi parduoti viena siurbli, kuri laika jis alga gauna net nepardaves ne vieno - va is to ir gyvena visa kompanija, plius mokesciai, kt islaidos. Muitinese invoisuose nurodyta kaina 100 eur. JAV pries keleta metu buvo galima ji nusipirkti uz 700 usd, dabar turbut dar pigiau.
Taigi pirkit, pirkit
svetima
2004 10 08, 16:20
Nu kazkokie aferizmo atvejai
Eina sau-uz tokia kaina galima visa buta isdet kokybiskom medinem grindim ar parketu-bus ir jauku, ir patvaru, ir sveika-ir jokiu siurbliu nereikes
Dainuska
2004 10 08, 16:52
| QUOTE (vija @ 2004 10 08, 14:22) |
Mano uosviai nusipirko - ten hipnoze turbut juos agentai paveike, nes mes net amo netekom kai suzinojom - nu tikrai tai ne ta kategorija zmoniu, kurie gali sau leisti siurbli uz 8 tukst litu. Nu bet kai atsipeikejo, jau buvo post factum.
|
Neglaite
2004 10 11, 12:31
O gal kas zinot kur toki siurbli butu galima issinuomot? Grindis tai issiplaunu pati,bet turim gera vilnoni kilima,kurio i valykla dar nesti nereikia(o ir baiminiuos,nes sako kad ir forma pakeicia ir spalva),tik noreciau ji kiek atgaivinti
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.