Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Virtuvės grindys
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3
dėja
Iškarto sorry,jei ne taip parašiau "plaukiojanti"danga,nežinau kaip ji ištikrųjų vadinasi. blush2.gif

Tai va sugalvojom daryti remontą virtuvėje,ir norėjau kloti grindis plytelėm.Bet pažįstamas kuris kloja plyteles,sako neapsimoka.Bet pati nusiskundimų negirdėjau dėl plytelių.
Tai dabar laukiu jūsų patarimų,kokias grindis pasirinkti.Gal vienokios turi kokių minusų,kitos turi pliusų..Žodžiu padėkit išsirinkti wub.gif
Ieva-Pieva
QUOTE(dėja @ 2006 07 14, 18:28)
Iškarto sorry,jei ne taip  parašiau "plaukiojanti"danga,nežinau kaip ji ištikrųjų vadinasi. blush2.gif

Tai va sugalvojom daryti remontą virtuvėje,ir norėjau kloti grindis plytelėm.Bet pažįstamas kuris kloja plyteles,sako neapsimoka.Bet pati nusiskundimų negirdėjau dėl plytelių.
Tai dabar laukiu jūsų patarimų,kokias grindis pasirinkti.Gal vienokios turi kokių minusų,kitos turi pliusų..Žodžiu padėkit išsirinkti wub.gif
*

susirask temą grindų dangos, ten visų dangų pliusai ir minusai surašyti mirksiukas.gif
Papildyta:
balsavau už plyteles, bet tik už lygias, be jokių griovelių ir raštų. tėvai tokias turi, tai vargo vakarienė su dantų šepetuku šveisti doh.gif doh.gif doh.gif
plytelių trūkumas tik tas, kad kas nukrenta, tas dūžta. bet šukės laimę neša mirksiukas.gif
une
as desiu plyteles (prie baldu apie 50cm) ir parketlentes. smile.gif
Vėta
QUOTE(une @ 2006 07 14, 19:52)
as desiu plyteles (prie baldu apie 50cm) ir parketlentes. smile.gif
*

Aš turėjau virtuvėje plyteles, tai daugiau nebedėsiu - kas krito, tas dužo. Vėliau turėjau tas "plaukiojančias" (laminuotas) grindis, tai dabar vėl susidėjau. Net taurė nukritusi nesudužo. Atitirpdydama šaldytuvą, užpyliau vandeniu ir nieko - atlaikė 5 metus. Tik nepatiko labai šviesios, nes kiekvienas plaukas, kiekvienas lašas matosi. Tai dabar susidėjau akmens imitacijos laminuotas plyteles, galiu nors savaitę nevalyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Alaja
manau,kad geriausia plyteles(dar plius sildomos),kad viskas duzta,tai tiek to,indai nors nenusibos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif mirksiukas.gif
svelni
Pas mane vadinamoje "darbineje zonoje" yra plyteles, kitur uosio parketas. Esu labai patenkinta + po plytelemis sildomos grindys. Linoleumo nebedeciau (pries tai buvo) schmoll.gif schmoll.gif . Mes plyteles turejom deti norim nenorim, nes pas mus pecius dujinis virtuveje yra pastatomas, tai dujininkai kitaip ir nebutu leide (na bent jau ta vieta kur stovi pecius turi buti cementuota). Tai pasitare su vyru nusprendem, kad plyteles labai tiks.Susidejom beveik toki pati rasta kaip ir parketo, tai dar ne visi atskiria ateje, kad cia plyteles, o ne parketas ax.gif
dėja
O jei kas nukrenta,plytelė gali trūkti g.gif .Nes man čia taip pareiškė.Bet aš galvoju jei gerai sudėsi,tai ir netruks cool.gif
Irmuska2
QUOTE(dėja @ 2006 07 15, 08:51)
O jei kas nukrenta,plytelė gali trūkti g.gif .Nes man čia taip pareiškė.Bet aš galvoju jei gerai sudėsi,tai ir netruks cool.gif
*

Aš tik už plyteles virtuvėje.
Jei dėsi akmens masės (o būtent tokios virtuvei tinkamiausios), tai jos tikrai neįtrūks.
sania
mes VIRTUVEJ sudejom tarketa (jis panasus i linoliauma, tik tiek kad jo nenunesiosi, jis pagrinde yra dedamas ofisuose ir t.t.)pries tai buvo plyteles. ir dabar tarketu negaliu atsidziaugti, silta danga-ziema net basom vaikstau, labai praktiska-gerai valosi, niekas neduzta, minusas tik tiek kad brangoka.
rosenda
QUOTE(sigmina @ 2006 07 15, 14:55)
mes VIRTUVEJ sudejom tarketa (jis panasus i linoliauma, tik tiek kad jo nenunesiosi, jis pagrinde yra dedamas ofisuose ir t.t.)pries tai buvo plyteles. ir dabar tarketu negaliu atsidziaugti, silta danga-ziema net basom vaikstau, labai praktiska-gerai valosi, niekas neduzta, minusas tik tiek kad brangoka.
*

Brangokai tai kiek?Jis panasus i linoleuma ar kaip blush2.gif
dėja
Dabar ir plytelių yra lentelių imitacijos(labai thumbup.gif atrodo),bet taip pat kainos kažkur nuo 50lt už kvadratą doh.gif
Ieva-Pieva
QUOTE(dėja @ 2006 07 15, 15:09)
Dabar ir plytelių yra lentelių imitacijos(labai thumbup.gif atrodo),bet taip pat kainos kažkur nuo 50lt už kvadratą  doh.gif
*

bet gi jų nereikia 20 kv. m. mirksiukas.gif
Alaja
QUOTE(dėja @ 2006 07 15, 17:09)
Dabar ir plytelių yra lentelių imitacijos(labai thumbup.gif atrodo),bet taip pat kainos kažkur nuo 50lt už kvadratą  doh.gif
*

Pas mus plyteles medzio lenteliu imitacija,tikrai thumbup.gif atrodo.O 50lt.tikrai nera brangu,nes mes mokejom 110.
dėja
QUOTE(leja30 @ 2006 07 15, 15:39)
Pas mus plyteles medzio lenteliu imitacija,tikrai  thumbup.gif atrodo.O 50lt.tikrai nera brangu,nes mes mokejom 110.
*

Na aš kainos tikliai nežinau kokia ten buvo,gal ne taip pažiūrėjau blush2.gif .Bet man jos labai patiko thumbup.gif
Alaja
QUOTE(dėja @ 2006 07 15, 17:47)
Na aš kainos tikliai nežinau kokia ten buvo,gal ne taip pažiūrėjau  blush2.gif .Bet man jos labai patiko thumbup.gif
*

Jei matei Senukuose,tai gali but,mes anksciau Aparici pirkom doh.gif,nors pacios plyteles truputi skiriasi.
sania
QUOTE(rosenda @ 2006 07 15, 17:00)
Brangokai tai kiek?Jis panasus i linoleuma ar kaip blush2.gif
*

na mum kvadratas gavosi apie 50-60lt tiksliai nepamenu. bet mes dejom ne pati geriausia nes neilgai bute begyvensim. na jis is pirmo zvilgsnio kiek panasus i linoliauma, tik jo struktura skiria, na jo spalva eina per visa jo stori, jis yra labai patvarus tad pagrinde ji deda ofisuose ir pan.
rosenda
QUOTE(sigmina @ 2006 07 15, 16:20)
na mum kvadratas gavosi apie 50-60lt tiksliai nepamenu. bet mes dejom ne pati geriausia nes neilgai bute begyvensim.  na jis is pirmo zvilgsnio kiek panasus i linoliauma, tik jo struktura skiria, na jo spalva eina per visa jo stori, jis yra labai patvarus tad pagrinde ji deda ofisuose ir pan.
*

Aisku,aciu sigmina 4u.gif
dėja
QUOTE(leja30 @ 2006 07 15, 15:50)
Jei matei Senukuose,tai gali but,mes anksciau Aparici pirkom doh.gif,nors pacios plyteles truputi skiriasi.
*

Taip senukuose smile.gif
dėja
QUOTE(sigmina @ 2006 07 15, 16:20)
na mum kvadratas gavosi apie 50-60lt tiksliai nepamenu. bet mes dejom ne pati geriausia nes neilgai bute begyvensim.  na jis is pirmo zvilgsnio kiek panasus i linoliauma, tik jo struktura skiria, na jo spalva eina per visa jo stori, jis yra labai patvarus tad pagrinde ji deda ofisuose ir pan.
*

Girdėjau iš vieno pažįstamo,klojo pas žmonės,tai labai gyrė tą dangą.Bet kaina minėjo apie 100lt. g.gif
levrete
butu labai gerai pamatyt nuotraukyte, kaip plyteles lenteliu imitacijos interjere atrodo, nes galvoju apie tokias plyteles is as.
zis
Mes tai virtuvej plyteles sviesias susidejom, kaip naudosis dar nezinau, bet pas mane senajame bute virtuvej medine danga, tai vos ne kiekvienais metais reikia perdazyt, nes vis nusitrina, nusibraizo... unsure.gif
Flymanas
pas mane virtuvej laminatas sudetas per visa plota (tingejau knistis su plytom). ir visai nesigailiu - ir vandens gauna, ir nukrenta kas - nei atsirado tarpu, nei susibraize , jau 3 metai. manau labai neblogai.
Gulia
Ir as galvoju,kad puse plyteliu,puse laminatas g.gif
dėja
QUOTE(Gulia @ 2006 07 18, 22:04)
Ir as galvoju,kad puse plyteliu,puse laminatas g.gif
*

Pas draugus taip,man labai gražu.Bet taip daryčiau jei super didelė virtuvė,arba junkta su kambariu.
rozalinda
As tai uz laminuota grindu danga virtuvej. Pati turiu issiklojusi ir nesiskundziu thumbup.gif
light blue
Pas mus bus trisluoksnės ąžuolo lentos. Kol kas galvos nesuku, nes negalvoju, kad suvargsiu su tokia grindų danga. Juk su vandeniu nesiturškiu ten, balos ant grindų irgi nesusidaro g.gif Tikiuosi nežliumbti po pusmečio biggrin.gif
rumba
Pries tai bute, kuriame gyvenom, susidejom plyteles (labai jau norejau ir patiko), ale tikria kaip kazkuri cia rase vos ne su dantu sepetuku sveisti reikejo, Grazu bet nepraktiska, mano nuomone, o ypac baisu, jei turi masu vaiku, kad gali laaaabai skaudziai nukristi ant plyteliu. verysad.gif dabar turim laminata- super, tik isplauni i vsio, jokio vargo kol kas.
light blue
QUOTE(rumba @ 2006 07 19, 11:50)
Pries tai bute, kuriame gyvenom, susidejom plyteles (labai jau norejau ir patiko), ale tikria kaip kazkuri cia rase vos ne su dantu sepetuku sveisti reikejo, Grazu bet nepraktiska, mano nuomone, o ypac baisu, jei turi masu vaiku, kad gali laaaabai skaudziai nukristi ant plyteliu. verysad.gif dabar turim laminata- super, tik isplauni i vsio, jokio vargo kol kas.
*

Matai plytelė plytelei nelygu. Pas mus sename bute buvo sudėtos akmens masės plytelės. Super buvo, su šepetuku ten net nebūčiau turėjusi ką šveisti. O va pas draugę yra kitokios plytelės įtariu šepetuką čiups doh.gif
rumba
QUOTE(light blue @ 2006 07 19, 14:22)
Matai plytelė plytelei nelygu.
*

pritariu
dėja
Na va jau aišku kokias plyteles geriau pirkti ,kad su dantų šepetukų nereikėtų šliaužioti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Ką gi darytume,be vienos kitų patarimų ir patirties thumbup.gif
nsn
VIrtuveje sudėtos juodgrindės. Ant jų plyteles dėti negalima. Gal kas esat virtuvėje susidėję laminato grindis? Kokie eksplotavimo niuansai?
Amalia
QUOTE(nsn @ 2006 10 23, 08:58)
VIrtuveje sudėtos juodgrindės. Ant jų plyteles dėti negalima. Gal kas esat virtuvėje susidėję laminato grindis? Kokie eksplotavimo niuansai?
*

Apie niuansus nežinau. Pas kaimynus su laminatu virtuvėje per atostogas laisčiau gėles ir maitinau katę, tai buvau prigrąsinta, jog , jei kas, jokiu būtu jo negalima plauti, o tik pašluostyti. Kadangi ji pietus tik mikrobangėje iš gatavų pusfabrikačių gamina, tai gal ir neprireikia grindų plauti, aš taip nesugebėčiau.
Limcamca
Mes virtuvėje susidėjom laminatą. Tiesa, savo butą eksploatuojam dar tik apie mėnesį, tai labai daug minusų vardinti negaliu. Laminatą pirkome brangų, tinkamą virtuvei, jis ir pats toks storas yra. Kol kas viskas gerai thumbup.gif
Enija
Mano šios vasaros nuotykis parodė, kad mano sprendimas susikloti plyteles virtuvėn buvo labai teisingas. Vos tik išvažiavau atostogauti, užliejo kaimynai iš viršaus. Kai grįžau, radau supuvusius baldus, nuo sienos nusilupusį kamštmedį. Ant gridų laikėsi 2cm vandens sluoksnis. Laimė, kad buvo nepūnančios grindys.
dėja
QUOTE(Enija @ 2006 10 23, 17:05)
Mano šios vasaros nuotykis parodė, kad mano sprendimas susikloti plyteles virtuvėn buvo labai teisingas. Vos tik išvažiavau atostogauti, užliejo kaimynai iš viršaus. Kai grįžau, radau supuvusius baldus, nuo sienos nusilupusį kamštmedį. Ant gridų laikėsi 2cm vandens sluoksnis. Laimė, kad buvo nepūnančios grindys.
*

Nu siaubeli blink.gif
sviesiaplauke_as
Mes darysime sildomas grindis ir klijuosime plyteles. Manau turetu buti praktiska ax.gif
Essexgirls
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2006 10 23, 21:13)
Mes darysime sildomas grindis ir klijuosime plyteles. Manau turetu buti praktiska  ax.gif
*

mes irgi ta pati padareme,tik vat blogai tame,kad plyteles sudejome nelygias ax.gif ,tai dabar karts nuo karto reiks dantu sepetuku user posted image pamojuot,laminato nedeciau tikrai,mes kai pirkom nama buvo laminatas doh.gif ,tai i tarpus nuo dregmes galedavai siuksles sluot,iskart islupom,tevai irgi dejosi virtuveje laminata (imitacija plyteliu) puse sudejo sustate spinteles,kriaukle ir skalbimo masina,ir mes pamirse ijungem masina skalbt doh.gif ,pasirodo tevas pamirso imest slanga i kanalizacija doh.gif ,viska teko islupt user posted image ,tiesiog akyse issiziojo kai kempine sugere,ir ne viskas isbego is jos spejo imest slanga i vamzdi bet...sakau kada issitiesiu pas jus virtuveje su puodu ir ka tada lotuliukas.gif ,nes virtuve ir vonia tokios vietos "dregnos",pas mus irgi vonioje seni gyventojai ideje laminata,tai laukiu nesulaukiu kada prieisim iki vonios lupimo,nes atrodo tai klaikiai,kur pateke vandens ten juoda, susibangave,tarpai atsirade ,tas pats kai ir virtuveje,nu nebent jei labai grazus laminatas ir remonta ruosiates darytis kas antri metai 4u.gif,nes per ilga laika nieko gero neliks is jo ,o virtuveje ir riebalu dar pateks doh.gif
nsn
Gal galite parašyti laminuotų grindų eksplotavimo įpatumus. Ar jos tiktū virtuveje. Parduotuveje yra didelis kainų skirtumas, kuo jos skiriasi praktiškai????
Forma
QUOTE(Enija @ 2006 10 23, 18:05)
*

blink.gif kaip tu ramiai i tai ziuri, nors jau kai tiek laiko praejo, tai nebera ko nervintis, as kai pagalvoju kiek laiko daromes remonta tai net pagalvot nenoreciau, kad kazkokie kaimynai uzpila ir vel viska is naujo gun_bandana.gif nebeguostu ir draudimai schmoll.gif

QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2006 10 23, 20:13)
Mes darysime sildomas grindis ir klijuosime plyteles. Manau turetu buti praktiska  ax.gif
*

as irgi taip manau, mes irgi norejome sildomu, bet teks pasitenkinti ir nesildomomis, nors dar nevelu g.gif tik kad po to neissimokesim uz elektra, jau negana kad kondicionieriu isigijom su sildymo funkcija, gal tiek to...

QUOTE(Essexgirls @ 2006 10 24, 03:11)
atrodo tai klaikiai,kur pateke vandens ten juoda, susibangave,tarpai atsirade ,tas pats kai ir virtuveje,nu nebent jei labai grazus laminatas ir remonta ruosiates darytis kas antri metai 4u.gif,nes per ilga laika nieko gero neliks is jo ,o virtuveje ir riebalu dar pateks  doh.gif
*

nu siaip neteko man paciai daug dometis laminatais, nes as ju laaaabai nemegstu, bet manau, kad yra ir tokiu, kurie tikrai pritaikyti dregnoms patalpoms, suprantu jei laminatas perkamas uz 15Lt.kv.m. tai nera ko noret is popierines grindu dangos.
Rrina
o kiek tos šildomos grindys suvalgo elektros ?? mes dar tik apmąstymuose, ar verta prasidėti g.gif
Enija
QUOTE(Forma @ 2006 10 24, 08:06)
blink.gif  kaip tu ramiai i tai ziuri, nors jau kai tiek laiko praejo, tai nebera ko nervintis, as kai pagalvoju kiek laiko daromes remonta tai net pagalvot nenoreciau, kad kazkokie kaimynai uzpila ir vel viska is naujo  gun_bandana.gif  nebeguostu ir draudimai  schmoll.gif
*

O kas belieka, kai jau po visko. Teko užsakinėti iš naujo baldus. Tik tuomet supratau kokie mieli man buvo tie senieji, jau dešimties metų senumo uosiniai baldai. Nauji tokie traukia iki 10000. Teko pirkt, gerai, kad bent gamina dar tokius. Džiaugiausi, kad bent neužsidegė, nes šaldiklį tai palikom įjungtą. doh.gif ir keraminė viryklė nepritaikyta nardinimui į vandenį. unsure.gif Tiesiog panorau pasidalinti patirtimi apie remontus ir iš tokios proziškos pusės.

Remontuojant patalpą reikia žiūrėt ne tik grožio, bet ir apgalvoti rizikos veiksnius. Virtuvės apdaila turi būti kiek galima mažiau degi- vis tik yra tokia rizika. Taipogi vanduo gali išsilieti. Vien todėl parketo, linoleimo, laminato ir panašių daiktų virtuvėje nenaudočiau.

Ir viską vainikuoja draudimas. Nors su draudikais irgi reikia labai skaityt ką jie siūlo, nes galima likti ir be nieko.
Limcamca
QUOTE(Forma @ 2006 10 24, 07:06)
nu siaip neteko man paciai daug dometis laminatais, nes as ju laaaabai nemegstu, bet manau, kad yra ir tokiu, kurie tikrai pritaikyti dregnoms patalpoms, suprantu jei laminatas perkamas uz 15Lt.kv.m. tai nera ko noret is popierines grindu dangos.
*

Įtariu,kad visi aprašyti laminatai yra paprasti ir pigūs, tikrai ne aukščiausio atsparumo laipsnio doh.gif
peledziuke
as uz plyteles virtuveje:super :gyvenu ''ant ju'' jau desimt metu-nepavede.
mamutas
QUOTE(peledziuke @ 2006 10 24, 10:19)
as uz plyteles virtuveje:super :gyvenu ''ant ju'' jau desimt metu-nepavede.
*

Jei virtuvej grindys sildomos - turbut plyteles geriausia. Bet pas mus nesildomos, todel dejom kamstine danga ir visai nesigailiu. Tiesa, tik pusmetis praejo, bet buvo ir balu klanai (net per nakti pastovejo), o nieko neatsitiko. Kojom labai silta, minksta, jauku, vaikai gali sliauzioti. Indai neduzta. Gerai valosi, siuksliu nesimato, nes marga danga. Realiai tik pasluoju, purviniausias priskretusias vietas su dregnu skuduru patrinu, o kapitaliai plaunu tik karta i 1-2 savaites doh.gif Tinginiuke esu...
Essexgirls
QUOTE(Forma @ 2006 10 24, 09:06)
blink.gif  kaip tu ramiai i tai ziuri, nors jau kai tiek laiko praejo, tai nebera ko nervintis, as kai pagalvoju kiek laiko daromes remonta tai net pagalvot nenoreciau, kad kazkokie kaimynai uzpila ir vel viska is naujo  gun_bandana.gif  nebeguostu ir draudimai  schmoll.gif
as irgi taip manau, mes irgi norejome sildomu, bet teks pasitenkinti ir nesildomomis, nors dar nevelu g.gif  tik kad po to neissimokesim uz elektra, jau negana kad kondicionieriu isigijom su sildymo funkcija, gal tiek to...
*

nu galiu nuramint tikrai ne po 15 biggrin.gif ,kaip tik is mamos gavau zinute spec klausiau,po 43litus uz 2m,cia be 18 procento,nes taip tevas gauna ax.gif ,jei domina smulkiau pasiklausiu is kur pirko mirksiukas.gif biggrin.gif ,as ir pasakojau,kad virtuveje plyteliu imitacija,tai jau turetumet labiau susigaudyt ,kad uz 15 litu nebus kvadratas,gali but,kad yra uz labai didele kaina kurie nepraleidzia dregmes 4u.gif
QUOTE(Rrina @ 2006 10 24, 09:42)
o kiek tos šildomos grindys suvalgo elektros ?? mes dar tik apmąstymuose, ar verta prasidėti  g.gif
*

pas mus apie 12 kv,bet mes ne visur dejom,po spintelem nedejom,nu mes pagalvojom,kad nebutina jas ten sildyt,ziurint kokios temperaturos noresi,bet kaip smagu kai jos siltos ryte thumbup.gif
Forma
QUOTE(Essexgirls @ 2006 10 24, 11:26)
nu galiu nuramint tikrai ne po 15 biggrin.gif ,kaip tik is mamos gavau zinute spec klausiau,po 43litus uz 2m,cia be 18 procento,nes taip tevas gauna ax.gif ,jei domina smulkiau pasiklausiu is kur pirko mirksiukas.gif  biggrin.gif ,as ir pasakojau,kad virtuveje plyteliu imitacija,tai jau turetumet labiau susigaudyt ,kad uz 15 litu nebus kvadratas,gali but,kad yra uz labai didele kaina kurie nepraleidzia dregmes 4u.gif
*

cia ka reiskia? g.gif
chrisee
g.gif Virtuveje tikrai nepatarciau deti laminato!!! Jos yra tinkamos sausiems kambariams (miegamiesiems, svetainems, holui...) Del ko laminato kaina skiriasi? Jei nueisi i Senukus kada paimk brangu ir pigu ir paziurek kaip skiriasi :svoris, storis, sudetis. Kaip pati rinkausi savo namams labai daug informacijos is interneto prisirinkau ir parduotuvese konsultavausi.. galu gale nusprendziau sudeti medines grindis biggrin.gif Kaip sakant - kiek moki ta ir turi. Mano drauge - gyvas pavyzdys - nusipirko nama susidejo grindis visur is karto. Taip dziaugesi - grazu ir pigu ir t.t. Po puses metu pasidare banguota kaip jura.

Taip kad geriau del plyteles thumbup.gif
sviesiaplauke_as
QUOTE(Rrina @ 2006 10 24, 06:42)
o kiek tos šildomos grindys suvalgo elektros ?? mes dar tik apmąstymuose, ar verta prasidėti  g.gif
*

Mes is pradziu galvojom daryti elektrines, bet po to persigalvojom, nes brangiai iseina, ir isirengimas, ir po to naudojimasis. Tai nusprendem prie bendro sildymo jungti grindini sildyma, kaip tik nuo radiatoriaus eis vamdzukai atrodo. MB pats pasidarys, tenais issivedzios tuos vamzdukus, paklos viska kaip reikia, paaiskino jam jau kaip ten darytis, o tik firma pajungti atvaziuos. Bus ir pigiau taip smile.gif Mes po spintelem nedesim, nereikia gi sildyti ju smile.gif
Camea
plyteles yra prakstiskiau, bet jei kas nukris tai 100% suduz biggrin.gif
Limcamca
QUOTE(Lalaa @ 2006 10 26, 14:22)
plyteles yra prakstiskiau, bet jei kas nukris tai 100% suduz  biggrin.gif
*

jei suduš pačios plytelės, gali kaltinti plytelių klojėjus: reiškiasi, plytelės blogai sudėtos rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.