Gal padiskutuojame apie tarptautinius vardus? Kurie jums yra graziausi?
Toks vardas atrodo geriausia iseitis misrioms seimoms, jei tokiu yra.
O man ateiciai reiketu trumpo tarptautinio vardo (nes pavarde ilga).
Siulykite.
Sveikos, esamos ir busimos mamytes.
Gal padiskutuojame apie tarptautinius vardus? Kurie jums yra graziausi? Toks vardas atrodo geriausia iseitis misrioms seimoms, jei tokiu yra. O man ateiciai reiketu trumpo tarptautinio vardo (nes pavarde ilga). Siulykite.
MIJA, O VAIKINO DINAS (ŽINAU KELIS, LABAI VYRAI GRAŽŪS)
O kokia reiksme sito vardo? www.day.lt jo is viso nera.
Man jis kazkoks keistas ir negirdetas, reikia priprasti, nors savotiskai Kokia Mijos vardo kilme?
Na tarptautiniu vardu galima rasti internete daug, tiesiog google arba yahoo surink "names" arba "babies names". Viename tokiame psl galima rinktis vardus pagal kilme, yra kiekvieno zodzio reiksme, populiariausi metu vardai ir t.t. Tiesiog pasiziuri, kad ir viena ir kita puse galetu istarti toki varda ir tvarkoj.
Papildyta @ [mergetime]1095859409[/mergetime] Na tarptautiniu vardu galima rasti internete daug, tiesiog google arba yahoo surink "names" arba "babies names". Viename tokiame psl galima rinktis vardus pagal kilme, yra kiekvieno zodzio reiksme, populiariausi metu vardai ir t.t. Tiesiog pasiziuri, kad ir viena ir kita puse galetu istarti toki varda ir tvarkoj.
Mes rinkom varda, kuris isvykus i uzsieni nebutu iskraipytas.Man Mija,Maja, Sintija patiktu, o berniuko Armandas, Ainaras
Mija yra trumpinys vardo Amelija arba Marija,verciant is italu kalbos- "manoji"
O koks nuo Mijos mazybinis vardas - Mijyte ar kaip kitaip? Kazko nelabai skamba
O Gabija - tai kazin tikrai lietuviskas vardas? Kazkada labai seniai skandinavu knygoje lyg ir buvo minetas sitoks vardas. O www.day.lt jis minimas kaip lietuviskas. Man dar Monika grazus, tik reiksme nelabai - viena, vienisa
Acha, as irgi plesiausi tarp Mijos ir Majos, bet nugalejo Maja (vyras labai norejo).
Nors Mija gal svelnesnis vardas?! Dar Leja man labai patiko (reiskia "valdove, mokytoja"). O vardu ir ju reiksmiu labai daug yra www.behindthename.com
Mes ja vadiname Mijute
Jonas(Jhon)
o jei NIKITA? tiek dukrai, tiek sūnui tinka
na tarptautinis vardas tomas, bet kad labai daug tu tomu siais laikais
Mano sunaus vardas irgi buvo galvotas kaip tarptautinis, kad ir lietuviskai, ir angliskai, ir rusiskai.. isejo Timas (Timi, Timas, Tim)... o mergaites jau seniai sugalvojome Nikita (bet kirciuoti ant A)
dar kaip tarptautinis mergaitei man labai patinka Lyja (Leah)
Man Daniel, Eric ir Emilie grazus
Musu jaunesnelio vardas Dominykas, o ant amerikonisku popieriu-Dominik. Treciam irgi noretusi tarptautinio, tik va nesugalvojam niekaip
Netarptautinis vardas yra Saulė, bet išversti į bet kokią pasaulio kalbą jį tikrai galima!!!!!!!!
mano mazos vardas Alexandra irgi tarptautinis, trumpinam Alex.
Is trumpu mergaiciu tarptautiniu norejom duot : Sandra, Erika. Bet kadangi musu pavarde trumpa, tai reikejo ilgo. Is berniuku - tai nebuvom gero sugalvoje... Tomas, Petras (peter butu Jonas (John, Joe, Jody)
Diana, Joana, Evelina (galima ir Eva), Silva, Laura (tikrai tartautinis) kaip ir Ieva, tik jie skamba truputi kitaip,bet vistiek
Titas, Andrius, Matas, Emilis, Lukas ir visi kiti sventuju vardai
Man patinka vardas Miranda
mergytes labai grazus vardas Adriana Monika ir Laura
Dzesika(jessica),Ana(anabel),Laura(labai ilga a),liza(liza)sara(sara)henrieta(henriet)
jonas(jon),tomas(tom)alexas(alex)samanta(sam).............siaip labai daug ir graziu vardu yra bet i lt.lkalba nesivercia p.s atsiprasau kad pasikartojau
Mes labai sunkiai renkam savo antrai pupai varda. Taip pat norim, kad butu tarptautinis, bet tai vienam, tai kitam nepatinka. Pakolkas issirinke tik Emily.
Musu dukrytes vardas Mija arba MIA...
Nebesusigaudau pati
ANDREA, labai grazus vardas! Nekreipkit jus demesio i kitu pasisakymus. Tegul patys gimdo vardus ir pavadina juos kaip nori! Kai musu mergytes varda isgirsta, tai visi spjaudosi... O mums tas pats! Jau nescia budama pilvely tuo vardu vadinom.
mes irgi beje,registravom Mija, o ne Mia, del to,kad lietuviai tartu labai slyksciai..
O tai kaip Armandas ir Ainaras angliskai tariasi
As tai jeigu gims berniukas pavadinsiu Airingu, o jei mergyte, Džeime (Jame)
Papildyta @ [mergetime]1097339085[/mergetime] Dar toks neįprastas vardas berniukui Arentas, mane kažkaip iš A traukia
Mes kai rinkom varda sunui,tai norejom,kad nei mano nei vyro giminej tokio antro vardo nebutu.Tad ilgai svarste,galvoje,pasilikom prie "Danas".Tik veliau issiaiskinau,kad tas vardas(Dan) reiskia "karo dievas".Beje anglai labai graziai istaria.O dabar jei jau bus mergaite,tai svarstom du vardus Nele ir Neda.
jei klausyt angliska skambesi tai Nelly nerealiai grazu:)
Nu Tamista cia privardijai graziu vardu
Šitas man labiausiai prie dūšios
NA MAN TAI PATYS GRAŽIAUSI LIETUVIŠKI VARDAI IR NORĖČIAU TIK TOKIŲ SAVO VAIKAMS.
BET YRA ŽINOMA MIELŲ IR TARPTAUTINIŲ.MERGAIČIŲ TAI PATINKA-AMELIJA(AMELIA), BEATRIČĖ(BEATRICE),KAROLINA(CAROLINE),PATRICIA,PAULA,SOPHIA O BERNIUKAMS-ALANAS,AUSTINAS,NORMANAS,SAMUELIS SIMOAS
labai jau paprastai, Armando, Armands, Ainars. Jei ka tai labai daug vardu yra mynameday.lt
MIRETA viasai nieko vardas
Philippe, Arthur, Eric, Samuel
Arianne, Sophie, Emma
Kazkas pradzioje rase, kad grazus vardas Monika, bet reiksme nefaina, kad vienisa. As pati esu Monika ir kiek pazistu Moniku nera ne vienos vienisos
mergaitei -- Lara, Adrianna
berniukui -- Thor, Hadrian, Ronan
Gyvenu uzsienyje (cia ir liksiu). Negaliu nuspresti, koki varda duoti berniukui? Na, mergaite gali buti ir Laura, ir Ema, ir Kristina. Su tuo problemu nebutu. Bet jei turesime sunu, koki duoti varda, kad ir lietuviams, ir uzsienieciams butu lengvai isimenamas ir istariamas? Juk negaliu pavadinti Tautvydu ar Algimantu. Reikia paprasto vardo, kuris butu, na, tiesiog tarptautinis. Dvieju vardu irgi nenoreciau duoti, kadangi tik painiava bus, kai kas megins tuos vardus perrasyti...
Sveika,
Eeip as irgi gyvenu uzsieny .Tai mes buvom sugalvoja duoti varda Erikas.. Nu man jis labai patinka.... Tai amerikonai taip ir tare kaip ir rasosi
Mes irgi gyvename uzsienyje...ir turime 3 sunus
Geras...tik dabar pastebejau, kad tavo nikas Alexandra
Kazkur yra tolia temele
Andrius-andrew Augutas-Augustus justinas-justin karolis-corolus Paulius-Paul Lukas-Luke oi daug tu vardu yra
Gal geriausiai nueitii sita psl ir ten labai daug vardu yra, ivairiu kalbu. Suradus patinkanti varda gali ant jo paspaust, tada buna aprasymas ir prie kai kuriu vardu buna Related Names, kuri paspaudus duoda kitu to vardo formu. Galima pasiieskot grazaus vardo ir ji kaipnors perkurti ir t.t.
sveiki ir sveikos,
mano pimoji zinute siejasi su maloniu rupesteliu. birzelio pradzioje turetu pasauli isvysti musu sunelis, bet jau nuo dabar pradedu sukti galva, koki isrinkti varda, kad tenkintu visus, mat mes gyvename Prancuzijoje, o mano vyras libanietis, reikia, kad ir lietuviskos saknys turetu tame atspirti! laukiu jusu pasiulymu!
Aš tai duočiau prancūzišką vardą -romantika...
Kita išeitis - duoti libanietišką ir lietuvišką vardą Dar variantas - duoti tarptautinį vardą, vadinamą krikštavardį. Tai jau reiktų vartyti bažnytinius kalendorius. Be to, reikia nepamiršti, kad Jonas=Hansas=Džonas=Žanas=Janas=Jasius=Ivanas...
Duokite vardą iš Biblijos, tuomet jis ir bus tarptautinis, tarkim TOMAS.
Mano vyro sese taip pat istekejo uz libaniecio ir ju sunaus vardas tarptautinis Emilis, bet dokumentuose Emil.
Reikia ziureti, kad visomis kalbomis, visos raides aiskiai skambetu ir nereiketu aiskinti, kuria kalba kaip turi tartis ar rasytis.
Eric, Arthur - siulau rinkti visiskai tarptautini (ar prancuziska
O vardas Danielius nepatinka? Tarptautinis Daniel
|