Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar tikrina vandens skaitliukus?
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > Popierizmas
Pages: 1, 2, 3
Bajm
mūsų giminės turi magnetus užsidėję biggrin.gif

ir labai bijo, kad nepagautų ax.gif

tai man įdomu pasidarė at tikrina skaitliukus pas Jus?

mes turime gal 10 metų, niekas netikrino schmoll.gif

vakar vakare į duris paskambino 2 stambūs vyriškiai, mama buvo viena ir neatidarė durų schmoll.gif

tai pagalvojom gal čia kokie tikrintojai bigsmile.gif
Šokoladka
Pas mus tikrino rudenį, bet čia buvo pirmas kartas (kiek aš žinau) smile.gif O šiaip periodiškai tikrina elektros skaitliukus 4u.gif
Brazile
Pas mane va vakar atejo diedas karsto vandens skaitliuku tikrinti. Ileidau, nes daugiau kaimynu buvo islinde, o tai siaip tokio stambaus diedo neleisciau viena gyvendama. Nu tai ka pasikuite, viskas buvo tvarkinga, tai ir isejo.
Ieva-Pieva
pas mus rudenį tikrino visus skaitiklius cool.gif
ultraviolet
QUOTE(Bajm @ 2006 01 13, 09:31)
mūsų giminės turi magnetus užsidėję biggrin.gif

*

nu, nu....kas per magnetukai?aš irgi kažką girdėjau apie juos...O gali smulkiau blush2.gif ...
Bajm
QUOTE(violetik @ 2006 01 13, 10:24)
nu, nu....kas per magnetukai?aš irgi kažką girdėjau apie juos...O gali smulkiau blush2.gif ...
*

žinok, nežinau net kaip atrodo blush2.gif
nors buvus jų namuose, bet nemačius blush2.gif

dar prisiminiau, kad jie turi senesnius skaitliukus, tai jiems tinka magnetai
o va naujesniems - netinka ax.gif

o kur gauti nežinau schmoll.gif

žinau kad tai yra pakankamai paplitęs reiškinys lotuliukas.gif
Saga
Pas mus tikrina kas keli metai ir nesenai pakeite, naujus uzdejo, sako kad tie patys rodo tikslius aprodymus tiktai 7 metus (na cia gandai tiktai).... o siaip ziuri visas plombas ir t.t.
Renata555
Pas mane tikrino šį rudenį ir karšto, ir šalto vandens skaitliukus mirksiukas.gif Ar elektrą tikrino nežinau, nepastebėjau ... O šiaip už magnetus, didelės baudos verysad.gif
Salomeja
o as tai nieko neileisciau. nors magnetu neturim bet kazkokia bezobrazija. isivaizduokit , kai atsuktas karstas ir saltas vanduo(ta prasme ne bega, o tos sklendes atidarytos), tai salto vandens skaitliukas pats sukasi i prieki , o karsto sukasi atgal. cia vandeniui nebegant.... nu paaiskinkit man ta fenomena. norint kad taip nebutu reik laikyt uzsukta kuria nors sklende. tai mes karsta visad uzsukta laikom... kodel taip yra? beje butas nuomojamas, tai remontuot kazin ko labai nesinori...
Aga
Pas mane tikrino, ir kaip tyčia tada porą mėn. nemokėję buvom už vandenį, galvojom per ateinančius porą mėn susilyginsim, tai kaip įrašė 17 kubų lotuliukas.gif
Grytė
QUOTE(Aga @ 2006 01 13, 21:29)
Pas mane tikrino, ir kaip tyčia tada porą mėn. nemokėję buvom už vandenį, galvojom per ateinančius porą mėn susilyginsim, tai kaip įrašė 17 kubų lotuliukas.gif
*

pas mus tokia pati situacija, irgi 17 kubų. O tikrino praėjusią savaitę. Pirmą kartą.
flame
pas mus tikrina kas met, o siaip mano tevas dirba vandentieki, tai nepasakyciau kad ten daro kokius vakarinius reidus ar ka pan skaitliuku tikrinime, o siaip kiek man zinoma tai elektros skaitliukams tikrint buna reidai, na bet kiekvienam mieste skirtingai manau g.gif
Pichouette
O kokiuose rajonuose vilniuj tikrina, kelissyk neileidau tu dedziu, nes pas mane irgis H2O liejasi laisvai, bet kiekviena kart nervuojuos , kad netycia neuzeitu.
Bajm
QUOTE(otta @ 2006 01 18, 18:17)
O kokiuose rajonuose vilniuj tikrina, kelissyk neileidau tu dedziu, nes pas mane irgis H2O liejasi laisvai, bet kiekviena kart nervuojuos , kad netycia neuzeitu.
*

Pašilaičiuose
Vyckaju
Nu zinot dar tualetini porpieiru pradekit is viesu tualetu namo nestis.... Tai tas pats, visi vagia, o paskui skundziasi, kad kainos kyla. Kur jau nekils kai per tokius vagis garantuotai puse vandens nuplauke pro sona. Automatiskai negautas pajamas perskaiciuoja per kainas ir susirenka is saziningu zmogenu. ir tada vagys gali pasiguosti, vat kokios tos firmos kainas tik kelia...
marmura, azuolo parketa susideti sugeba, o ant vandenuko keliu lituku nesukrapsto... reiketu tokia savoka yvesti NAUJIEJI UBAGAI
geros dienos visiems saziningiems pilieciams biggrin.gif
Bajm
QUOTE(Vyckaju @ 2006 01 23, 13:07)
Nu zinot dar tualetini porpieiru pradekit is viesu tualetu namo nestis.... Tai tas pats, visi vagia, o paskui skundziasi, kad kainos kyla. Kur jau nekils kai per tokius vagis garantuotai puse vandens nuplauke pro sona. Automatiskai negautas pajamas perskaiciuoja per kainas ir susirenka is saziningu zmogenu. ir tada vagys gali pasiguosti, vat kokios tos firmos kainas tik kelia...
marmura, azuolo parketa susideti sugeba, o ant vandenuko keliu lituku nesukrapsto... reiketu tokia savoka yvesti NAUJIEJI UBAGAI
geros dienos visiems saziningiems pilieciams biggrin.gif
*

off topic triniti.gif

o gal davaj pasiskundžiam kokie vagys yra Brazauskas, Zuoka ir kt.? bigsmile.gif

kas kaip moka, tas taip ir šoka dirol.gif
birgiolita
Aha Kaune irgi tikrino bijau.gif Toks nemalonus diedas ir dar ryta atsibelde doh.gif Kai su halatu dar vaiksciojau.
vvandene
QUOTE(Vyckaju @ 2006 01 23, 14:07)
.. reiketu tokia savoka yvesti NAUJIEJI UBAGAI
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
pas mus prieš keletą metų tikrino...įvarė į vonią kaip vijurkai, tik duris pradarius...
o pažystama tai neįsileido, jos toks balsas vaikiškas, tai pasakė, kad ji viena namie, o mama neleidžia durų atidaryt nepažįstamiems biggrin.gif
TiMa
As tai neleidziu nepazistamu dedziu mirksiukas.gif buto durys visada uzrakintos, per skylute paziuriu - jei nepazistu - neatidarau tongue.gif neturim jokiu magnetu ir vandens isnaudojam laaaabai daug ... doh.gif o dedziu neleidziu del to, kad jie ateina su PURVINAIS BATAIS mad.gif ir po to reikia visa buta plaut blink.gif
Marzde
Tai paprašyk,kad nusiimtų batus,bet gali ir nesutikti.Tada geriau,tu prie durų juos pasitik su skuduru ir jiems batukus pavalyk thumbup.gif biggrin.gif
Miss_Lumholdt
Kartą ir man buvo, atėjo toks diedas gal 11 valandą vakaro (!), kelis kartus į skambutį skambino, vis tiek neatidarėm. (veiksmas vyko Pašilaičiuose)
Sakyčiau, ne laikas vaikščioti skaitliukus tikrinti tokiu metu. Nors tiksliai nežinom ko jis norėjo. Tiesiog, prisiminiau šią temą paskaičius.

Mano tėvai gyvena mažam miestuke ir ten, kiek atsimenu, per vietinę televiziją pranešdavo, kada bus tokie tikrinimai, kad žmonės įsileistų į namus.
TiMa
QUOTE(Marzde @ 2006 01 31, 13:49)
Tai paprašyk,kad nusiimtų batus,bet gali ir nesutikti.Tada geriau,tu prie durų juos pasitik su skuduru ir jiems batukus pavalyk  thumbup.gif  biggrin.gif
*

nu su smirdanciom kojinem kad ieis tai irgi ne variantas hihihi.gif o batus pasiulyt nusivalyt i skuduriuka - nebloga ideja clap_1.gif mirksiukas.gif
edinka
QUOTE(Bajm @ 2006 01 23, 13:18)
o gal davaj pasiskundžiam kokie vagys yra Brazauskas, Zuoka ir kt.?

kas kaip moka, tas taip ir šoka
*

O tai tie, kurie nieko iš niekur nevagiam, turim ir už JUS, ir už B...., Z..... ą mokėt?
Mes laaabai taupom, o be to mažai naudojam karšto vandens, nes ir skalbiankė, ir indaplovė naudoja šaltą, tai pakliuvom į JUODĄ SĄRAŠĄ... blink.gif , nes pagal žmonių skaičių mažai sunaudojam, galvoja, kad vagiam, nors niekada net mintis nebuvo kilus dėti magnetą. Tikrino skaitiklius irgi gana vėlai vakare...įsileidau net nemirktelėjus, viskas buvo tvarkoj, tai nusprendė, kad skaitiklis blogas, nors sukasi, kaip užvestas lotuliukas.gif
zzzzz+
blush2.gif
QUOTE(Renata555 @ 2006 01 13, 12:13)
Pas mane tikrino šį rudenį ir karšto, ir šalto vandens skaitliukus  mirksiukas.gif Ar elektrą tikrino nežinau, nepastebėjau ... O šiaip už magnetus, didelės baudos  verysad.gif
*

Pusaite
QUOTE(zzzzz+ @ 2006 02 01, 20:20)
blush2.gif
*

pas mus irgi jau buvo.
visai nesenai.(kaune)
gerai ,,kad moteriskute,tokia mazyte smile.gif ,tai ir isileidau,jei butu buves dede,tai pasvilpk cool.gif
J@lanta
pas mus tai kas keli mėnesiai vis užsuka pasižiūrėti, ir šiandien buvo, nes vis galvoja kad nusukam kaip nors mes jiems tą vandenį, nes nedaug išnaudojam.... mūsų rūsyje yra vandens skaitliukas, kuris yra skirtas 2 šeimoms, tai jie niekaip negali suprasti kodėl toks nedidelis yra vandens išnaudojimas, tai ir ateidinėja tačiau kokie jie nepatenkinti būna kai ateina dieną ir nieko nebūna namie g.gif ir būtinai kitą kartą užtaikę ateiti ryte, kol dar esu namie prieš darbą, nuolatos tai primena...... visai neturi ką veikti jie g.gif
Karolinos Mama
pas mus jau irgi buvo bigsmile.gif
Nerytė
tikrina, bet nedaznai bigsmile.gif
hklmn
Buvo ir pas mumi keletą kartų bigsmile.gif
ashley
off topic triniti.gif

o gal davaj pasiskundžiam kokie vagys yra Brazauskas, Zuoka ir kt.? bigsmile.gif

*

Kodėl savo kultūros stoką, bandom pateisinti, nukreipdami strėlės į kitus. Man visada gėda dėl tokių žmonių, kurie net nemirktelėję gali invalido vietoje pasistatyti mašiną, kad tik keliais žingsniais arčiau supermarketo..... kurie vagia H2O, tik tam, kad ir kiti tai daro...... linkiu ištvermės savo vaikus užauginti šiek tiek doresniais.
ashley
off topic triniti.gif

*

Ir dar pamstymui.... Turim tokią valdžią, kokios nusipelnėm. Juk patys juos renkame lotuliukas.gif
Kuzia
Dažniau yra tikrinama kai yra neatitikimų tarp namo skaitliuko ir butų cool.gif .
Bajm
QUOTE(ashley @ 2006 02 04, 19:29)
Kodėl savo kultūros stoką, bandom pateisinti, nukreipdami strėlės į kitus. Man visada gėda dėl tokių žmonių, kurie net nemirktelėję gali invalido vietoje pasistatyti mašiną, kad tik keliais žingsniais arčiau supermarketo..... kurie vagia H2O, tik tam, kad ir kiti tai daro...... linkiu ištvermės savo vaikus užauginti šiek tiek doresniais.
*

mano sąžinė yra švari rolleyes.gif

nors ko gero nelabai madingas dalykas tas sąžiningumas, ko nepasakytum apie naglumą tongue.gif
ilja
Ketvirtus metus šitam bute gyvenem, tai dar nei karto netikrinovandens skaitiklių. Tikriausiai sąžiningai atrodom, bo registruotas vienas žmogus, o sunaudojam 3-4 kubus bigsmile.gif Tik šiom dienom turi užkeliauti užplombuoti skaitliukų, nes keitėm vamzdžius ir reikėjo atplombuot smile.gif
Kelis kartus dėl elektros buvo atėję ax.gif
Pusaite
QUOTE(ilja @ 2006 02 07, 13:31)
Ketvirtus metus šitam bute gyvenem, tai dar nei karto netikrinovandens skaitiklių. Tikriausiai sąžiningai atrodom, bo registruotas vienas žmogus, o sunaudojam 3-4 kubus bigsmile.gif Tik šiom dienom turi užkeliauti užplombuoti skaitliukų, nes keitėm vamzdžius ir reikėjo atplombuot smile.gif
Kelis kartus dėl elektros buvo atėję ax.gif
*

gal buvo,bet nieko nerado g.gif
Blue_rose
Jau 2metai gyvenam bute, tai dar nei karto netikrino. TIk kai atsikraustem..tai buvo paliktas lapelis,kad paskambintume jiems,kada busim namie,kad jie patikrintu. Bet taip ir neskambinom ax.gif

O siaip tai neikada neatidarau duru,ypac vakare, nepazistamiems.
Ir jei dar viena namie bunu- tai fear.gif bijau...

nerez
Mes kai nuomojomės butą, patikrino kokius 2-3 kartus per metus. DAbar jau savo bute gyvenam ketvirti metai, ir kas pusmetį tikrai patikrina.
Bajm
man netrukdo kad nori patikrinti
jų darbas

bet va ką daryti su baime įleisti svetimą žmogų į butą

gal jis yra padirbęs pažymėjimą, gal tai potencialus vagis

nejauku unsure.gif
lotute
pas mus irigi tikrina, kas 3 men ar kas puse metu, kaip kada, visada tikrinti ateina moteris, tai kazkaip nelabai jau ir baisu isileisti, bet nebijau ir dar del to kad laikome suni, o toji labai jau pikta biggrin.gif
krig
Pas mus karsto vandens skaitikli tikrina beveik kas menesi. Na, nedaug mes to vandens isnaudojam, tai gal delto jiems itarimas. O ateina labai skirtingu laiku, siandien pvz 7val ryto atsigrudo, as dar lovoj varciausi. Isileisti nebijome, nes esame saziningi, o ir nuotrauka su vardu,pavarde, pareigomis, telefonu apacioje stende kaba asmens, kuris musu rajona aptarnauja. Salto vandens skaitikli gal kas puse metu patikrina.
marimaras
pas mus per tris metus tikrono tris kartus, nezinau kas kiek laiko, zinau tik kad cia gyvenam jau ketvirti metai o su tuo dede teko susidurti visus 3 kartus biggrin.gif
*Jolanta*
g.gif Oho idomiai ... tai cia tipo tikrina skaiciuku parodymus o ne skaiciukus... g.gif Seip tai praejusiais metais gavome praneshima ,kad per 10 dienu paskambintume ir uzsiregistruotume vandens skaiciuku patikrai... tai zinojom ,laukem dedes ax.gif ...bet jis be labas rytas tiesiu taikymu i vonia ... issimontavo lauk skaiciukus ,issiveze ...ir po kokios valandos tik parveze ... prisuko,uzblombavo.... teko pakarotinai kviestis ,nes kazkaip blogai uzsuko,vanduo lasedavo blink.gif po pakartotino vizito ... karsto vandens skaiciukas nesisuko schmoll.gif naudojant ...pabijojau dideles baudos ,paskambinau prisipazinau tongue.gif Tad is trecio karto sekmingai sutvarke ir iteike dokumentus kad patikra atlikta.... O seip ji kas 4 metai daroma ....
O kad kazkokie reidai butu doh.gif neteko girdeti schmoll.gif
Will
Mes tame pačiame bute gyvename jau 3 metus, bet skaitliukų dar netikrino unsure.gif
Buvom tik patys išsikvietę, nes reikėjo atplombuoti ir po to vėl užplombuoti karšto vandens skaitiklį, nes kitaip meistrai negalėjo krano virtuvėje pakeisti doh.gif Bet kad patys eitų blink.gif
vytule
Prieš porą metų buvo atėję patikrinti, o dabar kaip ir ne, jeigu praleidau patikrinimą, tai kaimynai būtų pasakę .gathering.gif
O šiaip tai jeigu ateitų vyrai patikrinti tikrai neįsileisčiau, viena namuose su mažu vaiku trūksta tik bėdos ant savo galvos doh.gif . Moterytė būtų, tai irgi dar pagalvočiau ar įsileisti, prieš tai tikrai iškvosčiau iš kur ir kas tokia arba netgi paprašyčiau darbovietės telefono, kad galėčiau pasiklausti ar tikrai tokia dirba ir t.t. Įsileisčiau tik tuo atveju, kaip anksčiau minėjo, kad skelbimų lentoje yra nuotrauka su vardu ir pavarde aptarnaujančio tą rajoną žmogaus.
grida1
QUOTE(Salomeja @ 2006 01 13, 12:27)
o as tai nieko neileisciau. nors magnetu neturim bet kazkokia bezobrazija. isivaizduokit , kai atsuktas karstas ir saltas vanduo(ta prasme ne bega, o tos sklendes atidarytos), tai salto vandens skaitliukas pats sukasi i prieki , o karsto sukasi atgal. cia vandeniui nebegant.... nu paaiskinkit man ta fenomena. norint kad taip nebutu reik laikyt uzsukta kuria nors sklende. tai mes karsta visad uzsukta laikom... kodel taip yra? beje butas nuomojamas, tai remontuot kazin ko labai nesinori...
*

Viskas daug paprasciau nei atrodo. Karsto vandens spaudimas mazesnis nei salto. Greiciausiai pas jus uzsikimses aeratorius (toks filtriukas ant maisytuvo "snapo" uzsisuka). Pravalykit, gal pades g.gif
O neisileidus kontrolieriu galima ir bedu sulaukti. Sutartyse tiek su viln. vandenim tiek su Vilniaus energija, toks atvejis numatytas. Gali pradeti skaiciuoti pagal nomatyva t.y. 2.8m kiekvienam priregistruotam zmogui umn.gif
nefertite2006
pernai tikrino karsto vandens,siais metais- salto vandens skaitliuku parodyma.
renax
QUOTE(grida1 @ 2006 04 12, 18:29)
Viskas daug paprasciau nei atrodo. Karsto vandens spaudimas mazesnis nei salto. Greiciausiai pas jus uzsikimses aeratorius (toks filtriukas ant maisytuvo "snapo" uzsisuka). Pravalykit, gal pades g.gif
O neisileidus kontrolieriu galima ir bedu sulaukti. Sutartyse tiek su viln. vandenim tiek su Vilniaus energija, toks atvejis numatytas. Gali pradeti skaiciuoti pagal nomatyva t.y. 2.8m kiekvienam priregistruotam zmogui umn.gif
*

O gal zinote kaip priverst juos skaiciuot pagal normatyva ?
Menule
O gal kas netycia zinote kokios baudos uz tai kad naudojami magnetai? Ir kaip jie tada paskaiciuos uz vandeny? g.gif
arabeska
Karšto vandens skaitiklius tikrina į metus pora kartų, o šalto netikrino dar... biggrin.gif
Pūkis
pora kart buvo ateje, bet tik viena tetikrino, o siame bute gyvenam 2.5 m smile.gif
Papildyta:
gal tik tiek kartu terado namie, nzn g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.