Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: dovanojimas. Ir kaip isregistruoti
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > Popierizmas
ereeka
Sveiki.

Noreciau suzinoti kokiu dokumentu reikia tvarkant buto dovanojima, kur kreiptis ir kiek tas kainuoja,na bent jau mazdaug? Buta dovanoja mociute anukei. Ar yra kokie mokesciai valstybei? g.gif 4u.gif

Ir dar toks keblesnis klausimas:
pirksiu buta kuriame iregistruoti mano tevai ir sesuo,jie nera savininkai tik nuomininkai.Ar man nusipirkus ji ir tapus savininke kils keblumu juos visus isregistruojant? Reikes liudininku kokiu,kad ten negyvena ar ju paciu sutikimo issiregistruoti? Ar pati juos turesiu isregistruoti, ar isregistruos juridinis asmuo, kuris ir parduos man ta buta?
Kaip elgtis? doh.gif
saulute85
QUOTE(ereeka @ 2010 01 06, 19:14)
Sveiki.

Noreciau suzinoti kokiu dokumentu reikia tvarkant buto dovanojima, kur kreiptis ir kiek tas kainuoja,na bent jau mazdaug? Buta dovanoja mociute anukei. Ar yra kokie mokesciai valstybei? g.gif  4u.gif

Ir dar toks keblesnis klausimas:
pirksiu buta kuriame iregistruoti mano tevai ir sesuo,jie nera savininkai tik nuomininkai.Ar man nusipirkus ji ir tapus savininke kils keblumu juos visus isregistruojant? Reikes liudininku kokiu,kad ten negyvena ar ju paciu sutikimo issiregistruoti? Ar pati juos turesiu isregistruoti, ar isregistruos juridinis asmuo, kuris ir parduos man ta buta?
Kaip elgtis? doh.gif
*

dėl dovanojimo: einat pas notarą ir visą jis susakys (kokius dokumentus is NTR pristatyti, ir ar apskritai Jums reikia tu dokumentu ieškoti, ar jis pats išsitrauks). Mokesčių valstybei nebus. notaro atlyginimas (už parašą) 50-80 litų.

dėl išregistravimo, tai kiek žinau yra įmonomas deklaruotos vietos duomenų pakeitimas (panaikinimas) jeigu nustatoma, kad faktiškai asmuo ilgą laiką negyvena toje patalpoje, arba jeigu asmuo deklaruoja gyvenamąją vietą kitoje patalpoje, arba priimamas teismo sprendimas dėl iškeldinimo ir/ar deklaruotos gyvenamosios vietos duomenų panaikinimo. Tikslesnę info (pvz kaip įrodyti kad asmenys faktiškai ten negyvena) teiraukitės seniūnijoje pagal buto vietą. mirksiukas.gif
ereeka
Tai va su tuo išregistravimu ir kebliausia, butas kuriame jie priregistruoti, ne jų, aš ji noriu nusipirkti,tad ar juos išregistruos tas kas parduoda,ar man reikės per teismus tąsytis,kad išregistruoti, gi perku butą tai ne kartu su jo gyventojais? g.gif kodėl dar turiu kažką įrodinėti? g.gif
Braškutė
QUOTE(ereeka @ 2010 01 09, 15:15)
Tai va su tuo išregistravimu ir kebliausia, butas kuriame jie priregistruoti, ne jų, aš ji noriu nusipirkti,tad ar juos išregistruos tas kas parduoda,ar man reikės per teismus tąsytis,kad išregistruoti, gi perku butą tai ne kartu su jo gyventojais?  g.gif  kodėl dar turiu kažką įrodinėti?  g.gif
*

jus, kaip naujoji buto savininke, su nuosavybes dokumentais kreipsites i seniunija, ir jie bus isregistruoti jusu prasymu, dabar nereikia jokiu teismu ir irodinejimu smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.