Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kalėdiniai papuošimai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
westa
Kalėdinė eglė kai vaikai maži doh.gif smile.gif
user posted image
Saulėgrąža
QUOTE(westa @ 2005 12 11, 22:05)
Kalėdinė eglė kai vaikai maži  doh.gif  smile.gif
user posted image
*

blink.gif bigsmile.gif blink.gif bigsmile.gif geras, kaip pritvirtinot?
čia jau pagal paskutinę madą? thumbup.gif
westa
QUOTE(Saulėgrąža @ 2005 12 11, 21:06)
blink.gif  bigsmile.gif  blink.gif  bigsmile.gif  geras, kaip pritvirtinot?
čia jau pagal paskutinę madą?  thumbup.gif
*

išėmėm halogeną vieną ir kažkai pvyras su šniūriukais pritvirtino doh.gif . Madų va nesivaikom - vaikai padiktuoja biggrin.gif
Saulėgrąža
thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
gerulis kalėdos neeilinės
Vusia
Geras thumbup.gif O kur dovanas dėt? biggrin.gif
Sinuhe
westa, na ir fantazija thumbup.gif lotuliukas.gif
Jumi
QUOTE(Siemka @ 2005 12 10, 16:03)
tokie mano gamybos žaisliukai papuoš eglutę...
varpeliai padaryti su klijais ant baliono....
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Siemka kur dingus ? Turbut patyliukais darbus graziausius darai mirksiukas.gif

QUOTE(westa @ 2005 12 11, 21:05)
Kalėdinė eglė kai vaikai maži  doh.gif  smile.gif
user posted image
*

thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif manau maniskiai ja zemyn nuluptu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
skraide
O cia yra mano menas.. 4u.gif
skraide
O, blyn, nesigavo! blush2.gif Bandysim dar karta..
Sinuhe
QUOTE(skraide @ 2005 12 11, 23:02)
O, blyn, nesigavo!  blush2.gif  Bandysim dar karta..
*

Išsiunčiau eglučių nuotraukas, tikiuosi suprasi ir įžiūrėsi mirksiukas.gif
skraide
Liaudiskai paaiskinkit prasau, kaip ikelti ta nuotrauka?! biggrin.gif Nes jau baigia kantrybe issekti verysad.gif
Sinuhe
QUOTE(skraide @ 2005 12 11, 23:14)
Liaudiskai paaiskinkit prasau, kaip ikelti ta nuotrauka?!  biggrin.gif Nes jau baigia kantrybe issekti  verysad.gif
*

Tiesiai iš savo kompo neįkelsi, kol neturi 100 žinučių parašius ax.gif
skraide
biggrin.gif Tai velnias! .. Tikra neteisybe! mad.gif
kastaneda
Taip aš papuošiau daugiaaukščio langą virtuvėje...vaikai sako, kad tik sniego už lango trūksta ir būtų kaip pasakoj...
user posted image
čia pat sutalpinau ir vyresniojo sūnaus angelų kolekciją - kiekvienais metais vis po vieną, kitą - ir štai jau 35 turim...

user posted image
Saulėgrąža
kastaneda, thumbup.gif blink.gif tikrai įspūdingai atrodo
eimi
thumbup.gif kastaneda, laaaabai gražu thumbup.gif
jaučiu, kaip gražiai turėtų iš lauko vakare atrodyt mirksiukas.gif užpavydėjau net:oh
o kuom prie langų klijuojat dekoracijas, kad paskui kliockų neliktų?????
kastaneda
Ačiū, merginos mirksiukas.gif
Iš lauko tikrai labai gražiai atrodo - kaimynai giria blush2.gif
O klijavau žvaigždutes, angelus - "Fixy gum" koše, tokia geltona kaip plastelinas - laiko liuks ir neleika pėdsakų biggrin.gif
rim@
QUOTE(skraide @ 2005 12 11, 23:17)
*

Paprašyki, kas turi 100 žinučių, kad įkeltų tavo meną smile.gif
kastaneda
Kabinete pasipuoiau tokią eglutę, tik gyvenime labiau blizga
user posted image
rim@
O aš tai nuo tų baltų (Kastanedos) burbulų svaigstu thumbup.gif

Gal galit pasakyti, kokie 2006 m. pagal rytų horoskopą g.gif
kastaneda
Rim@, daryk, daryk - rasi kur panaudoti, tikrai gyvai gražiai atrodo, žvaigždutės šalia taip pat puošia...
O čia mano dovanos auklėtojoms į darželį
user posted image
rim@
QUOTE(kastaneda @ 2005 12 12, 09:13)

user posted image
*

Angeliukus pati darei? blink.gif
RIKIS
ATEINANTYS ŠUNS METAI.
kastaneda
QUOTE(rim@ @ 2005 12 12, 10:16)
Angeliukus pati darei? blink.gif
*

Nee, pirkau, bet jie rankų darbo 4u.gif
rim@
QUOTE(kastaneda @ 2005 12 12, 09:22)
Nee, pirkau, bet jie rankų darbo  4u.gif
*

Labai šauni įdėja. Gal reikėtų pabandyti kažką panašaus, nes provincijoje taip sunkiai pinigėliai renkasi auklėtojų dovanoms doh.gif Būtų puikus priedas biggrin.gif
RIKI - 4u.gif
Sinuhe
kastaneda, na ir darbštuolė wub.gif Labai šaunios dovanėlės ir eglutė thumbup.gif
Jumi
QUOTE(kastaneda @ 2005 12 12, 09:13)
Rim@, daryk, daryk - rasi kur panaudoti, tikrai gyvai gražiai atrodo, žvaigždutės šalia taip pat puošia...
user posted image
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif as ir norejau klausti kaip angeliukus darei sad.gif gaila,kad ne tavo darbo,nes labai labai grazus blush2.gif
kastaneda
Ne mano blush2.gif , bet tikrai labai gražūs....Kartais pagaminti brangiau gaunasi, nei nupirkti....
Vaidullka
blink.gif blink.gif blink.gif Koks grožis wub.gif wub.gif wub.gif
Kastaneda, o tu tuos burbulus purškiai kuo nors, kad jie tokie balti balti? Ar čia daug siūlų suvyniota, kad taip gražiai atrodo?
Zemugne
Sveikos, norėjau paklausti, kaip jums siūlai, patepti lipalu, neprilimpa prie baliono g.gif Man labai labai prilipo doh.gif O su krakmolu labai daug žaidimo, kol jį išsiverdi, kol jis atvėsta...
Vėsuma
O aš vakar patyriau fiasko sad.gif( Maximoj nusipirkau purškiamo sniegelio už 1,99 ltl ( apsidžiaugiau,kad toks pigus). Užpurškiau ant medžio šakos ir ištirpo visas sad.gif(( Neapsigaukit ir jūs šia preke. Toks vaizdas, kad vyrui barzdai skųsti putas būčiau pirkusi..
bitemajagsm
Na negaliu ir aš savo trigrašio meįkišti - pirmiausia
Kastanedai
Tu tikrų tikriausia fainuolė, darbštuolė, šaunuolė ir dar visokiausia -uolė. Negaliu atsigrožėti tavo padarytais darbeliais ir neatsistebėti tavo fantazija. Labai gerbiu tokius žmones - pačiai fantazijos kaip tik ir pritrūksta.

O dabar apie darbelius - vakar padarėm plaušo eglutę, tai kai ateis įkvėpimas ir ją papuošiu - būtinai įkelsiu parodyti.
Be to, bandėm su dukra daryti burbulus - tiesa, pas mus burbuliukai, nes vyro paprašėm išpūsti vandeniui svaidyti skirtus balioniukus. Tiesa, jie daugiau ovalo formos, todel daugiau panašūs į kiaušinius. Šiandien vakare sprogdinsiu savo balioną ir, jeigu bus gražus burbulas, padarysiu tokių daugiau ir įkelsiu jums pažiūrėti.
kastaneda
Vaidullka,
siūlų nepurškiau - tiesiog čia 10 numerio siūlas, jis storesnis biggrin.gif
Agni,
per daug klijų pritepei - geriausiai per buteliuką siūlą su adata pervert mirksiukas.gif
Violetuk,
Ačiū, tiesiog tai mano silpnybė - galiu nuo ryto iki vakaro lipdyt, o kai dieną dirbu tik tarp popierių, tai vakarais "kaifuoju" mirksiukas.gif
O Tu irgi šaunuolė tokia pati - darot su dukryte, aš dukriuko neturiu, bet.....ką gali žinoti mirksiukas.gif , vis pagalvoju, kad mama manęs nieko nemokė....o Tau fantazijos tikrai netrūksta - ji atsiranda ką nors bedarant, mėginant....
sėkmės, fainuolės jums 4u.gif
Bonzile
QUOTE(Vėsuma @ 2005 12 12, 13:12)
O aš vakar patyriau fiasko sad.gif( Maximoj nusipirkau purškiamo sniegelio už 1,99 ltl ( apsidžiaugiau,kad toks pigus). Užpurškiau ant medžio šakos ir ištirpo visas sad.gif(( Neapsigaukit ir jūs šia preke. Toks vaizdas, kad vyrui barzdai skųsti putas būčiau pirkusi..
*

As su tuo sniegu irgi apsigavau.Kaip vonios putos, cia yra, cia jau istirpo. schmoll.gif
Bet taip pat nepatiko ir dazai purskiami, raso auksiniai, o nupurskus burbula gavosi kazkokie beveik bronziniai pilku atspalviu.Nusivylus likau schmoll.gif
Vaidullka
QUOTE(Vėsuma @ 2005 12 12, 13:12)
*

Kaip ir priklauso sniegui lotuliukas.gif O jei rimtai tai ir aš tokio turėjau pernai verysad.gif

QUOTE(Violetukas @ 2005 12 12, 13:52)
Be to, bandėm su dukra daryti burbulus - tiesa, pas mus burbuliukai, nes vyro paprašėm išpūsti vandeniui svaidyti skirtus balioniukus. Tiesa, jie daugiau ovalo formos, todel daugiau panašūs į kiaušinius. Šiandien vakare sprogdinsiu savo balioną ir, jeigu bus gražus burbulas, padarysiu tokių daugiau ir įkelsiu jums pažiūrėti.
*

Man tik vienas iš tų mažiukų gavosi, visi kiti subliuško verysad.gif
kastaneda
QUOTE(Bonzile @ 2005 12 12, 15:14)
As su tuo sniegu irgi apsigavau.Kaip vonios putos, cia yra, cia jau istirpo. schmoll.gif
Bet taip pat nepatiko ir dazai purskiami, raso auksiniai, o nupurskus burbula gavosi kazkokie beveik bronziniai pilku atspalviu.Nusivylus likau schmoll.gif
*

Dažus purškiamus geriausiai pirkti floristikos parduotuvėse - maximose ir kitur jie tikrai prasti - neblizga, o dar ir nenudžiūna gerai doh.gif
PUka
QUOTE(kastaneda @ 2005 12 12, 12:36)
Ne mano  blush2.gif , bet tikrai labai gražūs....Kartais pagaminti brangiau gaunasi, nei nupirkti....
*

šiandien pasivaikščiodama užsukau į vieną parduotuvytę ir ten pamačiau tokius angeliukus kaip ant vyno ir kaip ant lango, sakau nusipirksiu namus pasipuošiu ir idėja tavo pasinaudosiu, bet kur tau vienas kainuoja nuo 7,5Lt, o kur ant butelių po 9 Lt verysad.gif Taip daugiau perkant blink.gif
Jumi
Kastaneda o tavuju (pirktu)angeliuku galveles tavo manymu is ko padarytos ? Gal galetum is arciau foto padaryti wink.gif Labai man jie patiko tongue.gif Sakau,gal kojine sintepono prikimsus kazkas panasaus gautusi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O kuneliams medziagos surasiu tongue.gif
kastaneda
QUOTE(Jumi @ 2005 12 12, 16:23)
Kastaneda o tavuju (pirktu)angeliuku galveles tavo manymu is ko padarytos ? Gal galetum is arciau foto padaryti wink.gif Labai man jie patiko tongue.gif Sakau,gal kojine sintepono prikimsus kazkas panasaus gautusi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O kuneliams medziagos surasiu tongue.gif
*

Minkšta galvelė...manau, kad viduje porolonas...gerai galėsiu vakare nufotografuoti 4u.gif
kastaneda
QUOTE(PUka @ 2005 12 12, 16:06)
šiandien pasivaikščiodama užsukau į vieną parduotuvytę ir ten pamačiau tokius angeliukus kaip ant vyno ir kaip ant lango, sakau nusipirksiu namus pasipuošiu ir idėja tavo pasinaudosiu, bet kur tau vienas kainuoja nuo 7,5Lt, o kur ant butelių po 9 Lt  verysad.gif Taip daugiau perkant  blink.gif
*

Kaune aš mokėjau po 8 litus, beje tiekia tiekėjas iš Panevėžio 4u.gif
kitik
na cia burbulu neturiu, visi Lietuvoj, bet vainika tks nufotkinti ir ideti Jums...siaip tikrai kam patinka burbulai, pasidarykit su buteliu....atrodo labai graziai....
knopkė
QUOTE(skraide @ 2005 12 12, 00:17)
*

Ale tikras velnias ir kas kūrė šias taisykles, niekaip nesuprantu schmoll.gif o gal būtų galima jas pakoreguoti g.gif (aš čia gal ne į temą)
vasaryte
Sveikos, noriu Jums parodyti, kaledine zvake, ja galima ir namus puosti ir dovana, manau visai neprasta.
Vaidullka
kaip gražu wub.gif wub.gif wub.gif

poster_offtopic.gif o jūs nebandėt įkelt fotkių kur nors į internetą ir nukopijuot adresą į img mygtukus, tada nereikia 100 žinučių būt parašius ax.gif
vasaryte
Manau, kad reikia nauja tema atidaryti? nes galim rasyti iki 50 psl.
logika
QUOTE(vasaryte @ 2005 12 12, 18:49)
Sveikos, noriu Jums parodyti, kaledine zvake, ja galima ir namus puosti ir dovana, manau visai neprasta.
*

kas tie rudi pagaliukai?
allegro
QUOTE(estrelija @ 2005 12 12, 19:05)
kas tie rudi pagaliukai?
*

Tikriausiai cinamono lazdelės ax.gif
vasaryte
QUOTE(estrelija @ 2005 12 12, 19:05)
kas tie rudi pagaliukai?
*

Cinamono lazdeles, ir grazu ir kvepia:) thumbup.gif
Sinuhe
QUOTE(vasaryte @ 2005 12 12, 17:49)
*

Labai Kalėdiška wub.gif Čia aplink kokią nors žvakę apdėliojai?
vasaryte
QUOTE(Sinuhe @ 2005 12 12, 19:14)
Labai Kalėdiška wub.gif Čia aplink kokią nors žvakę apdėliojai?
*

Apie stiklinele, o i ja idejau zvake, nes tai ilgiau laikysis. O jei detume apie zvake, ji sudegtu ir..... tongue.gif

Dar man tox klausimukas iskilo, gal geriau lazdeles sulyginti, gal graziau atrodys, ka manot? g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.