Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kalėdiniai papuošimai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Jurta
QUOTE(bonda @ 2005 12 08, 14:56)
nu nepatingekit pavartyt sita temele -yra ir apie plauso kur pirkt, ir apie burbulu gamyba..net nuoroda su foto apie tuos burbulus yra g.gif
*

Mano klaida, kad nepaminėjau miesto kur to plaušo ieškau doh.gif Vilniuje !
O temą seku nuo pat pradžių ir ten buvo išvardintos parduotuvės su adresais Kaune ! Na, bet jau internete radau adresus Žalios stotelės Vilniuje- tikiuosi ten rasiu ko man reikia ax.gif
Vaidullka
Nu ateinu žiūriu keli puslapiai prirašyti, skau naujų idėjų pasisemiu, o čia kaip tą kaip aną, kai visa tema apie tą patį doh.gif
Tai negi taip sunku paskaityt visą temą, arba yra dar toks būdas, pasinaudoti paieška! Kiek dabar puslapių bereikalingai prirašyta g.gif
Saulėgrąža
QUOTE(Vaidullka @ 2005 12 08, 16:41)
Nu ateinu žiūriu keli puslapiai prirašyti, skau naujų idėjų pasisemiu, o čia kaip tą kaip aną, kai visa tema apie tą patį  doh.gif
Tai negi taip sunku paskaityt visą temą, arba yra dar toks būdas, pasinaudoti paieška! Kiek dabar puslapių bereikalingai prirašyta  g.gif

*

drinks_cheers.gif
Edule
Ech, priminet man tuos bubulus ax.gif - dar palepej visa deze guli. tik nusibodo jau. Kazkur nuotraukos tais bubulais puostos eglutes yra, jei rasiu butinai parodysiu.
Toms kam nesiseka juos pasidaryt - imkit maza lipalo buteliuka i per jo abi sieneles perdurkit adata i ja turi buti ivertas siulas - va tada ant baliono ir vyniokit. Jokiu karpymu ar risimu nereikia - juk sulimpa. Siulus naudoju tik paprastus - siuvimo. Man kuo plonesni tuo graziau - kaip voratinkliukas gaunasi.

Kraitej (toks laikrastis apie rankdarbius) buvau radus tokiu principu padarytas pakalnutes - tik balionu mazuciu mazuciu reikia. kai isdziusta - iskarpai viena puse "dantukais" ir pakalnutes ziedelis. thumbup.gif
Sekmes darbstuoleles wub.gif - as as siemet mokslais uzsiemus. doh.gif apie grozybes tik paskaityt galiu doh.gif verysad.gif
Estrella...
Sveikutės mirksiukas.gif
Aš šiandien pasidariau burbulą,bet tik vieną ,pabandymui ax.gif Aš dariau iš mezgimų siūlų ax.gif Jei rytoj laikysis ,darysiu daugiau rolleyes.gif
Dilma
QUOTE(Edule @ 2005 12 08, 19:35)
Ech, priminet man tuos bubulus  ax.gif - dar palepej visa deze guli. tik nusibodo jau. Kazkur nuotraukos tais bubulais puostos eglutes yra, jei rasiu butinai parodysiu.
Toms kam nesiseka juos pasidaryt - imkit maza lipalo buteliuka i per jo abi sieneles perdurkit adata i ja turi buti ivertas siulas - va tada ant baliono ir vyniokit. Jokiu karpymu ar risimu nereikia - juk sulimpa. Siulus naudoju tik paprastus - siuvimo. Man kuo plonesni tuo graziau - kaip voratinkliukas gaunasi.

Kraitej (toks laikrastis apie rankdarbius) buvau radus tokiu principu padarytas pakalnutes - tik balionu mazuciu mazuciu reikia. kai isdziusta - iskarpai viena puse "dantukais" ir pakalnutes ziedelis.  thumbup.gif 
Sekmes darbstuoleles  wub.gif - as as siemet mokslais uzsiemus.  doh.gif  apie grozybes tik paskaityt galiu  doh.gif  verysad.gif
*

ir vėl aplinkui tą patį per tą patį doh.gif mirksiukas.gif
*Linutė*
QUOTE(Edule @ 2005 12 08, 19:35)
Kraitej (toks laikrastis apie rankdarbius) buvau radus tokiu principu padarytas pakalnutes - tik balionu mazuciu mazuciu reikia. kai isdziusta - iskarpai viena puse "dantukais" ir pakalnutes ziedelis.  thumbup.gif 
*

gera ideja thumbup.gif , aciu smile.gif
radasta_
Atsinešiau į darbą eglutę, kažkada draugės padovanotą, sėdžiu ir žiūriu. Ji tokia padaryta iš pušies konkorėžių. Paimtas kūgis iš oazio ir apklijuotas konkorėžiais su karštais klijais. O papuošta šiaudų kūleliais ir kažkokių žolių spurgeliais nupurkštais sidabro spalva. Labai natūralistiška ir jauki rolleyes.gif Gaila neturiu fotoaparato ax.gif
Estrella...
QUOTE(estrella @ 2005 12 08, 20:02)
Sveikutės  mirksiukas.gif
Aš šiandien pasidariau burbulą,bet tik vieną ,pabandymui  ax.gif Aš dariau iš mezgimų siūlų  ax.gif Jei rytoj laikysis ,darysiu daugiau  rolleyes.gif
*

Taigi,mano burbulas kuo puikiausiai laikosi thumbup.gif Dalį siūlų mirkiau į neskiestą lipalą,o dalį praskiedžiau su vandeniu thumbup.gif ir galiu pasakyti,kur skiesta su vandeniu daug gražiau susiklijavo thumbup.gif
apsinge
ryt varau i miska melynoju" raut" tongue.gif gaminsiu egle.pernykste labai jau man patiko thumbup.gif
o gaminu taip: ant lazdyno pagaliuko nuo apacios dedi melynojus ir apsuki vieluke. i virsu truputy plonini. nu gaunas thumbup.gif apipurskiau sniegu.liuks
vasaryte
QUOTE(apsinge @ 2005 12 09, 12:18)
ryt  varau i miska melynoju" raut" tongue.gif gaminsiu egle.pernykste labai jau man patiko thumbup.gif
o gaminu taip: ant lazdyno pagaliuko nuo apacios dedi melynojus ir apsuki vieluke. i virsu truputy plonini. nu gaunas thumbup.gif apipurskiau sniegu.liuks
*

Isduok paslapti, kas cia per daiktas tas "melynojas" kur jis auga?
gima
g.gif tai tie mėlynojai gal žiemojantys mėlynių uogienojai? 4u.gif
adelaide
tikrai taip mirksiukas.gif
apsinge
tai aisq biggrin.gif o tai kaip jus juos vadinat jei ne melynojais g.gif
Almuka
o man graziai gavosi idomesni vyno buteli apraisiojus tais plausais, dar biski tokio kieto tinklelio juostelie turejau, tada dar akmenuku mazyciu priklijavau, viska nupurskaiu auksu, o ant virsaus, kad butu akcentas, priklijavau mazyte juru zvaigzdute ir kelias kriaukles, na, man labai grazu ax.gif
Almuka
va mano butelis

user posted image

o cia kiti gaminiai, kur pabandziau prisiskaicius jusu blush-anim-cl.gif:

user posted image user posted image
user posted image
bitemajagsm
QUOTE(mylinemyli??? @ 2005 12 05, 22:32)
Vakar per radiją girdėjau, kad šiemt madoje eglutes kabinti prie lubų viršūne žemyn. Galvoju - visai neblogai tos plaušinės atrodytų. Ale tik kaip prie lubų pritvirtinti??? smile.gif
*

O nesakė, ką su dovanom daryti - ar jas irgi prie lubų kabinti? lotuliukas.gif
logika
...plausiniu egliu prigaminom...vos ne fabrikine gamyba buvo... rolleyes.gif
dabar eisime ieskot karstu kliju ir kastonine egle gamint(turbut)...
beje,darzelyje dareme tokius varpelius...ant tuscio,apversto jogurto indelio lipdeme gipsini binta...aplipdem taip graziai...isdziuvo...jis baltas toks,tai su visokiais blizguciais nublizginom...su blizganciais klijais...prikabinom ant blizgancio siulo zvambaliuka(maza rutuliuka) ,pritivirtinom prie varpelio ir varpelis...graziai atrodo...gaila neturiu fotoaparato...bet su vaikais galima pagaminti...juk jie taip nori prisideti prie puosybos...smile.gif
allegro
Dar paprasčiau galima pagamint varpelius aplenkiant jogurto indelius ar vienkartines mažas stiklinaites kepimo folija...
Sinuhe
QUOTE(Alma26 @ 2005 12 09, 17:50)
user posted image
*

Koks grožis wub.gif
Plecke
kiek sauniu ideju!!!!
CDA
QUOTE(Alma26 @ 2005 12 09, 18:50)
va mano butelis

user posted image

o cia kiti gaminiai, kur pabandziau prisiskaicius jusu blush-anim-cl.gif:

user posted image user posted image
user posted image
*

O brač, vaizdelis superinis blink.gif nair sugebėjimai moteriškės thumbup.gif thumbup.gif
Vaidullka
Labai gražūs darbeliai thumbup.gif

Aš tai nežinau kur tuos bumbulus panadot, tai ir nedarau, bet pagalvojau kad galima iš mažesnių padaryt kaip ir žvakides - nukirpt viršų ir įstatyt mažą žvakutę g.gif
Papūgėlė
Fantastiški darbeliai! thumbup.gif
Mergaitės, noriu paprašyt jūsų pagalbos: kažkur, kažkurioj temoj (nebeatsimenu doh.gif ) buvo angeliukas iš kriauklių. Gal kuri išsisaugojot? Arba nuorodą turit? Padėkit!
Rode
tokie mano gamybos žaisliukai papuoš eglutę...
varpeliai padaryti su klijais ant baliono....
Sinuhe
QUOTE(Siemka @ 2005 12 10, 16:03)
tokie mano gamybos žaisliukai papuoš eglutę...
varpeliai padaryti su klijais ant baliono....
*

blink.gif Kokie angeliukai wub.gif Na ir auksarankės jūs, o jau kiek fantazijos turite good.gif
Rode
dar vienas angeliukas...
Rode
varpeliai
Rode
QUOTE(Sinuhe @ 2005 12 10, 16:06)
blink.gif Kokie angeliukai wub.gif Na ir auksarankės jūs, o jau kiek fantazijos turite good.gif
*

blush2.gif visos įdėjos pasisemtos iš šios forumo temos
Saulėgrąža
jau visai kalėdom pakvipo :wub
Šaunuolės mamkos thumbup.gif
vvile
Jo, šaunuolės mamulytės. Aš irgi šiandien, nusikopinusi idėją, pasidariau stilizuotą eglutę iš siūlų. Pirmadienį pasipuošiu savo darbo vietą.
jjjj
QUOTE(Siemka @ 2005 12 10, 18:08)
varpeliai
*

labai grazu , o kaip padariti toki grzu varpeli ?
Supo
As tai vel apie ta pati.. apie burbulus... dariau is baliono su siulais ir neisejo.. sad.gif tiksliau kur dariau su mezgimo siulais isejo, o su paprastais siuvimo nea.. sad.gif prilipo prie baliono ir neisejo jo isimt.. teks ardyt megztuka ir naudot mezgimo siulus biggrin.gif
Estrella...
QUOTE(Supo @ 2005 12 11, 02:17)
As tai vel apie ta pati.. apie burbulus... dariau is baliono su siulais ir neisejo.. sad.gif tiksliau kur dariau su mezgimo siulais isejo, o su paprastais siuvimo nea.. sad.gif prilipo prie baliono ir neisejo jo isimt.. teks ardyt megztuka ir naudot mezgimo siulus  biggrin.gif
*

Mano jau kabo ant eglutės newyear.gif Apipurškiau auksiniu laku ir pakabinau ant aukso spalvos juostelės thumbup.gif kai pakabinau ant eglutės į vidų įdėjau girliandos lempputę thumbup.gif labai gražu thumbup.gif
Dilma
QUOTE(Supo @ 2005 12 11, 02:17)
As tai vel apie ta pati.. apie burbulus... dariau is baliono su siulais ir neisejo.. sad.gif tiksliau kur dariau su mezgimo siulais isejo, o su paprastais siuvimo nea.. sad.gif prilipo prie baliono ir neisejo jo isimt.. teks ardyt megztuka ir naudot mezgimo siulus  biggrin.gif
*

Nedarykit su lipalu. Be to, lipalas per laiką geltonuoja mirksiukas.gif . Geriausia naudoti silikatinius klijus, skaidrūs jie.
Vusia
Padariau ir aš tuos burbulus iš baliono, iš 4-ių pavyko 2, kuriuos dariau su storesniais siūlais.Tuos kuriuos dariau su plonais siūlais, pradūrus balioną, susitraukė su visu balonu. blush2.gif
Visą balioną ištepiau pva klijais, todėl nusiėmė su plėvele. Bet irgi gražu, atrodo kaip apledėję, kol nepageltonuos smile.gif
Vaidullka
QUOTE(Dilma @ 2005 12 11, 12:35)
Nedarykit su lipalu. Be to, lipalas per laiką geltonuoja mirksiukas.gif . Geriausia naudoti silikatinius klijus, skaidrūs jie.
*

Dariau su lipalu ir viskas gerai. Tiesa, padariau tik vieną, nes neturiu aš jų kur dėt. O neparuduoja, kai netepi tonos mirksiukas.gif
Saulėgrąža
drinks_cheers.gif Vaidullka
aš irgi vieną padariau-labai liuks kai papuošiu ir daugiau padarysiu įdėsiu foto, o dar plaušas laukia doh.gif
besiba
del plausiniu egliu... jei as plausa mirkau klijuose -tai sudziuvus tu kliju man nesimato, o jei tepu ant plauso -tai zudizuvus -matos tie klijai - na cia tik mano apstebejimai blush2.gif
Indijaa
o gal kuri nors žinot kokiom spalvom reikia puošti eglutę šiemet?
kastaneda
QUOTE(Indijaa @ 2005 12 11, 19:06)
*

Mano skaitytoje informacijoje - visur minima nuo švelniai melsvos iki ryškios turkio spalvos...
kastaneda
Apie burbulus kalbėta be galo be krašto - rodau savuosius baltus blush2.gif mirksiukas.gif
user posted image
Sinuhe
kastaneda, labai gražu wub.gif
Saulėgrąža
o mano va.. blush2.gif
besiba
QUOTE(Indijaa @ 2005 12 11, 18:06)
*

o as skaiciau, kad raudona su balta mirksiukas.gif
skraide
Sveika,Sinuhe,ar gavai mano meilo adresa?
Saulėgrąža
tongue.gif
QUOTE(bonda @ 2005 12 11, 21:53)
o as skaiciau, kad raudona su balta mirksiukas.gif
*

net ramiau pasidarė, reišįkia su savo bumbulais ne visai pro šalį.
Vusia
Labai gražūs burbulai thumbup.gif thumbup.gif
Labai tankiai apvynioti,kaip balionus ištraukėt?
Sinuhe
QUOTE(skraide @ 2005 12 11, 20:55)
Sveika,Sinuhe,ar gavai mano meilo adresa?
*

skraide, gavau wink.gif Skaneris kažko pagedo, bet tuoj pakrausiu fotiką ir atsiųsiu 4u.gif
Saulėgrąža
QUOTE(Vusia @ 2005 12 11, 21:57)
Labai gražūs burbulai  thumbup.gif  thumbup.gif
Labai tankiai apvynioti,kaip balionus ištraukėt?
*

Šiaip merginos rašė, kad pradūrė balionus, o aš tai paprastai atrišau ir išleidau orą, tai dar kartelį galima panaudot blush2.gif tongue.gif labai fainiai atlipo siūlai nuo baliono, nors ir klijų labai nedaug dėjau, mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.