Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kalėdiniai papuošimai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
RAIMPAL
Mn irgi jau nagai seniai niežti nerti snaiges biggrin.gif Jau porą jų nusinėriau 4u.gif

user posted image
user posted image
http://www.supermama.lt/forumas/uploads2/t...8_3040_9163.jpg

kastaneda
Labai gražios thumbup.gif
Kai žiūriu į jas - jaučiu kaip Kalėdos artėja...laukiu thumbup.gif
lincux

Labai nagus niezti,bet turbut pradesiu tik po svenciu.Idedu snaigiu pavyzdeli su schemute mirksiukas.gif

[attachmentid=36814]

[attachmentid=36815]
rim@
QUOTE(lincux @ 2005 10 30, 22:27)
Labai nagus niezti,bet turbut pradesiu tik po svenciu.Idedu snaigiu pavyzdeli su schemute  mirksiukas.gif 

[attachmentid=36814]

[attachmentid=36815]
*

Labai norėčiau nusinerti, bet schemos neišskaitau, labai jau maža.Pagelbėkit ax.gif
Jumi
Apie snaigiu nerima yra tema smile.gif su nemazai snaigiu schemuciu wink.gif
Scarlett
Žurnalas Kalėdoms
Scarlett
Įv. angelai ir kt. puošmenos Kalėdoms
Scarlett
Gražios servetėlės Kalėdoms
Vaidullka
http://www.florisima.lt/inside.php?p=15
Devi
QUOTE(rim@ @ 2005 10 31, 16:39)
Labai norėčiau nusinerti, bet schemos neišskaitau, labai jau maža.Pagelbėkit ax.gif
*

Didesnė schema
user posted image
besiba
QUOTE(Vaidullka @ 2005 11 01, 21:23)

thumbup.gif thumbup.gif

o as is kastonu eglike pasidariau blush2.gif tiksliau su vyro pagalba blush2.gif liko tik kazkaip papuost g.gif
Jumi
QUOTE(Vaidullka @ 2005 11 01, 22:23)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
user posted image
Kaip jus manot tas baltas burbulas - oasis ? Jei taip tai kuo nupurksti,kad toks baltas butu ? g.gif
rim@
QUOTE(Jumi @ 2005 11 02, 08:45)

Kaip jus manot tas baltas burbulas - oasis ? Jei taip tai kuo nupurksti,kad toks baltas butu ?  g.gif

O jeigu apvalią žvakę pabandžius nupurkšti dirbtiniu sniegu g.gif
apsinge
zvake turetu tikt visai. o ten apsukta viela tikriausiai, o kuom ji ten apsukta kad balta? blink.gif atrodo tai thumbup.gif
Ingaterla
JYSK'e maciau zvakiu apvaliu, tokiu lyg sniego gniuzte, tai ir purkst nereiketu, nes tas dirbtinis sniegas prie vashko gali nelipti g.gif O ta spirale, tai gal kokia storesne viela sniegeliu apipurksta g.gif
kazyte
Tos vadinamos zvakes atrodo tikrai thumbup.gif
ErikaI
Man irgi atrodo, kad ten storesnė vielą apipurkšta sniegeliu. O pervidurį turbūt irgi viela, o viršūnėlė folija apvyniota. Turėtų būt gražu, jei dar viską apipurkšti ant viršaus arba dalinai sidabriniu arba auksiniu laku. g.gif
Vaidullka
QUOTE(bonda @ 2005 11 02, 08:38)
thumbup.gif  thumbup.gif

o as is kastonu eglike pasidariau blush2.gif tiksliau su vyro pagalba blush2.gif liko tik kazkaip papuost g.gif
*

Foto gal turi?
Aš nesugalvoju kokį pagrindą jai daryt cry.gif
besiba
QUOTE(Vaidullka @ 2005 11 02, 11:27)

Foto gal turi?
Aš nesugalvoju kokį pagrindą jai daryt  cry.gif

*

kraunu batarkes fotiko... 4u.gif 4u.gif mes darem is kartono ir vielu 4u.gif ir paskui sukom aplink ant zilkos suvertus 4u.gif
Vaidullka
Nu labai noriu pažiūrėt. O kaip iš kartono ir vielos? Kartoną tvirtinot su viela?
besiba
QUOTE(Vaidullka @ 2005 11 02, 11:37)
Nu labai noriu pažiūrėt. O kaip iš  kartono ir vielos? Kartoną tvirtinot su viela?
*

matai, tokio storo tvirto kartono turejom labai mazai -tai padare tik trikampi is jo 4u.gif -pritvitino prie pagrindo, o viela taip iš kitu dvieju pusiu -na to trikampio... po 3 is abieju pusiu -ir paskui aplink viniojom 4u.gif kazkaip galvojau,kad padarius kugi is plonesnio kartono -neatlaikys ar ka... tongue.gif
Kira
O kaži tos eglutės pagrindas kas toks, na ta kojelė g.gif o eglišaliai dirbtiniai ar tikri? Ir kas ten per uogytės?
Vaidullka
Manau tas pagrindas tai viela ir viskas. o jau visa kita pagal fantaziją - gyvus ar ne eglišakius, uogytės tai ten kokios iš floristikos reikmenų, bet irgi nebūtina tokių.
jurga...a
Aš tai jau prisirinkau kaštonų, net vyrelis mano rinko rolleyes.gif dabar palauksiu kol padžius ir irgi darysiu eglutę tongue.gif
Kira
QUOTE(jurga...a @ 2005 11 02, 14:34)
Aš tai jau prisirinkau kaštonų, net vyrelis mano rinko rolleyes.gif  dabar palauksiu kol padžius ir irgi darysiu eglutę tongue.gif
*

o ar aš su kaštonais jau pavėlavau ? Jaučiu jau neberasiu aš jų, o dar pašalę buvo g.gif
besiba
QUOTE(Vaidullka @ 2005 11 02, 11:27)

Foto gal turi?
Aš nesugalvoju kokį pagrindą jai daryt  cry.gif

*

va ta pazadetoji blush2.gif tik cia priminis varinatas -grynai pabandymas, ar gausis, ar be kliju laikysis -tai laikosi thumbup.gif thumbup.gif tik reik dar biski patvarkyt, papuost, padaryt, kad nesimatytu ten is po apacios 4u.gif

wovere, tikrai dar kaztonu tu rastum -pilna ju tiesiog 4u.gif
apsinge
grazu drinks_cheers.gif thumbup.gif mano vaikiai prinese kastonu bet jau tokie padziuve kazi ar as juos pradursiu. einu to krepsio ziuret ir bandysim doh.gif
besiba
QUOTE(apsinge @ 2005 11 02, 14:43)
grazu  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  mano vaikiai prinese kastonu bet jau tokie padziuve kazi ar as juos pradursiu. einu to krepsio ziuret ir bandysim doh.gif
*

man vyras su graztu pragreze blush2.gif

o cai is plausu - eglutes - zagatovkes - kaip papuost, apipavidalint??? blush2.gif ta morkine tik is pernai metu 4u.gif
Vaidullka
Nu gražu wub.gif
o tai jie ten ratu susukti su žilka ir taip laikosi? Nu pontastika sakyčiau. mano kaštonai irgi tokie džiūvėsiai, bet tikiuosi gausis kas nors blush2.gif Tik reik rast ant ko juos vyniot biggrin.gif

O kaip tos eglutės formą palaiko? Ir kur gaut tiek daug plaušo? Ar jis brangus? man tai gražu, kai būna nespalvota girlianda ant tokių grožių blush2.gif
besiba
QUOTE(Vaidullka @ 2005 11 02, 14:51)
Nu gražu  wub.gif
o tai jie ten ratu susukti su žilka ir taip laikosi? Nu pontastika sakyčiau. mano kaštonai irgi tokie džiūvėsiai, bet tikiuosi gausis kas nors  blush2.gif Tik reik rast ant ko juos vyniot  biggrin.gif

O kaip tos eglutės formą palaiko? Ir kur gaut tiek daug plaušo? Ar jis brangus? man tai gražu, kai būna nespalvota girlianda ant tokių grožių  blush2.gif

*

aga, ant zilkos suverti ir laikos -as ir galvojau, kad reiks klijuot -ale nereikejo ax.gif
manau, akd ir is dziuveseliu bus thumbup.gif -dar idomiau gal net thumbup.gif

as pirkau plauso geliu pardej -buna jo supakuoto -ten po 1,49lt -ir is to kiekio iseina ne viena ta eglute -tad nebrangu... o dariau taip - susuku is popieriaus, kokio noriu dydzio ir formos. o popierius imiau ta toki, kur reklamos parduotuviu ateina blush2.gif blush2.gif ji biskis aplipinau iziliacija arba net maiseliu persvieciamu... ir paskui ta plausa tepiau su lipalu ir vinojau, klijavau ant tos savo formos. leidau geria isdizut -ir ta forma istraukus -taip gaunas... su maiselius net geriua gavos- geriua paskui nusiima 4u.gif
Delusion
gal jau buvo, o gal ne, idėjos kalėdoms http://www.hgtv.com/hgtv/cr_occasions_dece...TV_3270,00.html
ivi
Čia nemažai idėjų:
http://www.burdamode.com/Kreativ-Ideen,101...13618,deDE.html
http://www.burdamode.com/8130_Weihnachts-_...53012,deDE.html
tik aš nemoku įkelti paveiksliukų(tiksliau nemoku jų sumažint), gal kas mokantis nepatingės...
saullute
[/QUOTE]O kaži tos eglutės pagrindas kas toks, na ta kojelė o eglišaliai dirbtiniai ar tikri? Ir kas ten per uogytės?
[QUOTE]

Situ egluciu pagrindas toks perlamutrinis"blynas" is kriaukles, ju buna pirkti floristikos parduotuvese, eglisakis irgi gatavas dirbtinis idetas. Uz apvalu pagrinda galima imti balta eglutes zaisliuka. Viela geriausia istepti lipalu ir imerkti i dirbtini sniega.
RAIMPAL
O aš jau su kaštonai man atrodo irgi pavėlavau, tai padariau eglutę su šyškom biggrin.gif
Iš kartono susukau silindrą ir su momentu kokkorėžius priklijavau mirksiukas.gif
apsinge
kastonu vaikai is mokyklos eidami pritempe thumbup.gif tai nesulaukus kad kas pradurtu pati su graztu darbuojuos ax.gif
sakai is kankoreziu faina doh.gif darysiu ir tokia tongue.gif 4u.gif gera mintis drinks_cheers.gif
Susiena
Pasidairykit, kiek įvairių kalėdinių dalykėlių rusaitės turi suradusios...
Pirmas
Antras
Trečias
Ketvirtas
Penktas
Šeštas
Septintas
Reila
ech, koks grožis. Net akys raibsta wacko.gif
varlyte
Nerta prakartele 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
kastaneda
Nieko sau prakartėlė thumbup.gif
Labai gražu ir prasmę gražią turi smile.gif
knielita
Pernai puosiau langa, tad galvoju mestelsiu ir jums tokia ideja. Prisitruppinau putoplasto, ivairiu (tik nedideliu) gabaliuku. Perveriau juos ant lengvucio, plonycio siuliuko ir kabinau ant lango kuo tankiau ir skirtingu ilgiu. Kuo putos gabaliukai mazesni tuo graziau atrodo. Is toli atrode kaip sninga lange, o ypac graziai atrode nakti thumbup.gif O tvirtinau prie lango virsutinio remo su lipnia juostele smile.gif Vyras mano net susizavejes buvo, nors pries man sedant daryt bambejo, kad nesamonem uzsiimu biggrin.gif
jurga...a
QUOTE(knielita @ 2005 11 09, 16:50)
Pernai puosiau langa, tad galvoju mestelsiu ir jums tokia ideja. Prisitruppinau putoplasto, ivairiu (tik nedideliu) gabaliuku. Perveriau juos ant lengvucio, plonycio siuliuko ir kabinau ant lango kuo tankiau ir skirtingu ilgiu. Kuo putos gabaliukai mazesni tuo graziau atrodo. Is toli atrode kaip sninga lange, o ypac graziai atrode nakti  thumbup.gif O tvirtinau prie lango virsutinio remo su lipnia juostele  smile.gif Vyras mano net susizavejes buvo, nors pries man sedant daryt bambejo, kad nesamonem uzsiimu biggrin.gif
*

Aš irgi pernai taip dariau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Vaidullka
Kalbant apie putplastį, tai pas mano sesę kabo toks spygliuotis
user posted image

Ir dar praeitais metais dariau tokią sidabrinę šaką. Ant medžio šakos privyniojau folijos, tik neturėjau kada papuošt, norėjau prilipint daug putos rutuliukų.
user posted image
Či anelabai matosi ta šaka.
Reila
o ar nepritrupėjo tos putos, kai sukabinot ant lango?
jurga...a
QUOTE(Reila @ 2005 11 09, 19:06)
o ar nepritrupėjo tos putos, kai sukabinot ant lango?
*

Bent pas mane tai ne, na neskaitant kai tai dariau, tuomet tai buvo košmaras doh.gif jie gi tokie lengvi, jų nei sušluosi, nei šiaip surinksi, nes kai pukai skraidė po visą kambarį tongue.gif aš iš tos putos ar kaip ten ji išsikrapščiau tik tuos rutuliukus, juos ir suvėriau ant siūlo, bet patikėkite tikrai gražu, tik kantrybės ir vargo nemažai. Bent man taip buvo ax.gif
Saulėgrąža
o aš pernai buvau padariusi iš vyjoklių šakų tokį vainiką ir tipo kamuolius, kurie kabojo labai ilgai,,, sniegas purškiamas labai pagyvinop, gaila nesimato tikro vaizdo

user posted image
Sinuhe
Na ir išradingos jūs visos thumbup.gif
Jumi
QUOTE(bonda @ 2005 11 02, 15:50)
o cai is plausu - eglutes - zagatovkes - kaip papuost, apipavidalint??? blush2.gif ta morkine tik is pernai metu 4u.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif As tai puosciau karoliukais ir blizgaus popieriaus snaigem. blush2.gif Labai grazuuu!!!
Kazka panasios formos ir as praeitais metais dariau ax.gif Tik forma padariau ir tapeto,dejau kota ir smeigiau i vazona. Puosiau kaip eglute. BEje uzdejau maza mirksincia girlianda blush2.gif Deja,iamzinta nebuvo sad.gif

QUOTE(Vaidullka @ 2005 11 09, 15:45)
[color=blue][font=Courier]Kalbant apie putplastį, tai pas mano sesę kabo toks spygliuotis
user posted image

*

Dar vienas tokiu burbulu darymo budas.
Imat plastikini buteli. Sakykim nuo mineralinio(kad butu bespalvis) Nukerpat dugna ir visa buteli sukarpot vertikaliom juostelem beveik iki kakliuko. Ant tu juosteliu veriat puta biggrin.gif Darbo daaaaaaag cry.gif Bet atrodo labai graziai.
Beje,sukarpytosios juosteles kiek pasiriecia ir suverus puta gaunas tokie daugiakojai grazuoliai tongue.gif
allegro
O man šovė mintis prisidaryti angelų iš tuščių butelių ir sustatyti juos ant palangės ax.gif
kastaneda
O man reikia labai didelių burbulų - gal darėt kada su balionu ir lipalu?
Darysiu tokius, bet mąstau ar jie nesubliūkšta vėliau? Turiu apipavoidalinti didžiulį renginį, bet labai ribotas užsakovų limitas, tad daug ką teks daryti pačiai - iškilo klausimas, kaip su tais burbulais?
Daktarienė B
Merginos, ką daryti, niekaip nerandu snaigių schemų, būkit geros, padėkit, PLEASE 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.