Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kalėdiniai papuošimai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
AGFA
Rodos ir aš kažką radau. Tik vat be nuotraukikiu, o gal neužmačiau blush2.gif
Na bet paskaitykit
štai čia
Coochie Coo
va čia nukopijavau nuo temos "netradiciniai rankdarbiai" jei ten nematėte tai parodysiu, visai tinka kalėdoms ax.gif čia verta iš karoliukų, pati tokius darysiu jei laiko rasiu blush2.gif

Jūružė
QUOTE(Doviliucas @ 2005 10 20, 10:54)
o iš ko čia padarytos tos širdelės?  wub.gif  labai gražu....
*

panašu į druskos tešlą, bet nesu garantuota
lincux
clap.gif clap.gif clap.gif pagaliau atsirado nauja tema artejanciu svenciu grozybems aptarti ir patirtim pasidalinti.Jau kokios trys dienos maluosi po interneta ir ieskau Kalediniu ideju.Truputeli prisikaupiau,tik paveiksleliu ikelt negaliu,nes per maza blush2.gif .Gal zinot internetiniu adresu kur akis paganyti,ir savo namams ka nors naujo ir grazaus sukurti?
lincux
Pavyko ikelti paveiksleli clap.gif Turbut kazko nesupratau,galvojau,kad tik parasius 100 zinuciu galima paveiksliukus ikelti?Dabar galesiu daugiau jums is savo lobyno grozybiu parodyti.Gal kas patiks? ax.gif [attachmentid=35704]
Noa
QUOTE(lincux @ 2005 10 20, 19:32)
Dabar galesiu daugiau jums is savo lobyno grozybiu parodyti.Gal kas patiks?  ax.gif
*

O čia iš ko padaryta? blink.gif
Jumi
QUOTE(Noa @ 2005 10 20, 19:40)
*

Sakyciau is kietesnio popieriaus ir siulu,taip pat dziovintu augaliuku ,viskas dazyta na kad ir guasu tongue.gif Jei siulus pries vyniojant sutepsi lipalu(klijai) tai jiems isdziuvus popieris istraukiamas thumbup.gif
Labai liuks ideja mirksiukas.gifD
Tik va del svietimo tai jau nieko nezinau blush2.gif Lempuciu reikes bet nekaistanciu, gal eglutes girlianda tam reikalui tiktu g.gif
Springlet
O gal zinot kaip tusciavidurius kamuolius is siulu daryti? Jie tokie lengvuciai rolleyes.gif
lincux
QUOTE(Noa @ 2005 10 20, 20:40)
*

Maciau floristikos prekiu parduotuvese yra toks lyg is plauso kaip popierius ar audinys,nezinau kaip ji pavadinti,visokiu spalvu.Galima ji naudoti. blush2.gif sie darbeliai ne mano,radau landziodama po interneta,pamaniau musu fantazijai ribu nera,ka nors sugalvisim "prispasobitj" victory.gif
lincux
Uzsukite cia,tikrai yra ko paziureti

http://www.livejournal.com/users/puzovok/144407.html

lincux
QUOTE(Springlet @ 2005 10 20, 23:56)
O gal zinot kaip tusciavidurius  kamuolius is siulu daryti? Jie tokie lengvuciai rolleyes.gif
*

Gali zvilgtelti cia,merginos sviestuvus dare

http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=27846
ErikaI
QUOTE(Springlet @ 2005 10 20, 22:56)
O gal zinot kaip tusciavidurius  kamuolius is siulu daryti? Jie tokie lengvuciai rolleyes.gif
*

Na aš mačiau kaip juos daro su balionais. T.y. pripučia balioną, siūlussutema lipalu ir vynioja ant jo. O po to balioną praduria ir ištraukia 4u.gif Forma priklauso nuo baliono formos. Tik nežinau kaip padaryt, kad būtų gražaus mažo burbuliuko formos. g.gif O gal irgi su balionu, tik paimt mažiuką ir labai smarkiai išpūst g.gif
Springlet
Aciu uz konsultacijas smile.gif
Jumi
QUOTE(ErikaI @ 2005 10 21, 07:28)
Na aš mačiau kaip juos daro su balionais. T.y.  pripučia balioną, siūlussutema lipalu ir vynioja ant jo. O po to balioną praduria ir ištraukia  4u.gif  Forma priklauso nuo baliono formos.  Tik nežinau kaip padaryt, kad būtų gražaus mažo burbuliuko formos.  g.gif  O gal irgi su balionu,  tik paimt mažiuką ir labai smarkiai išpūst  g.gif
*

maziems burbuliukams puikiai tinka mazi balionai;) Yra tokiu kurie tipo prisipila vandens smile.gif Isbandyta,labai thumbup.gif gaunas tongue.gif
Jumi
QUOTE(lincux @ 2005 10 21, 00:52)
*

Aciu uz priminta gera nuoroda drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Springlet
Jumi, kokius siulus naudojai? Ar tikrai lengvai atsiskiria balionas?
Jumi
QUOTE(Springlet @ 2005 10 21, 08:34)
Jumi, kokius siulus naudojai? Ar tikrai lengvai atsiskiria balionas?
*

Naudojau lininius,vilnonius,irisinius. Balionas kuo didesnis tuo lengviau atsiskiria. MAziukams reikia leisti gerai isdziuti ir per plyselius su pirstu paziureti ar jau atsilipina tas balionas.
lincux
QUOTE(Jumi @ 2005 10 21, 09:33)
Aciu uz priminta gera nuoroda  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
*

blush-anim-cl.gif blush2.gif Turbut jau SM skelbta puslapi idejau?As naujoke tai ir susipainiojau...
Springlet
QUOTE(Jumi @ 2005 10 21, 05:54)
Naudojau lininius,vilnonius,irisinius. Balionas kuo didesnis tuo lengviau atsiskiria. MAziukams reikia leisti gerai isdziuti ir per plyselius su pirstu paziureti ar jau atsilipina tas balionas.
*

Aciu, bandysiu smile.gif
Jumi
QUOTE(lincux @ 2005 10 21, 08:55)
blush-anim-cl.gif  blush2.gif  Turbut jau SM skelbta puslapi idejau?As naujoke tai ir susipainiojau...
*

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif visai nea tongue.gif Tiesiog buvau sita puslapiuka issisaugojus ir vis uzeidavau geru ideju paieskoti bet per ilga laika pameciau blush2.gif
lincux
Besigrozedama graziais darbeliais kompe,prisiminiau sena zurnalu kolekcija "spintukeje".Ten tokiu grozybiu thumbup.gif Galeciau nuskenuoti,bet skenerio neturiu cry.gif Galeciau nufotografuoti,bet skaitmeninio fotiko neturiu cry.gif Sedziu ir galvoju,kaip man cia jums viska parodyti g.gif Beda ta,kad knaisioju,knaisioju-o darbeliams mazai laiko liekaaaaa verysad.gif
kazyte

Man tai labai patiko eglute padaryta is kastonu. Tai super ideja, kur panaudoti kastonus!!! Tik kazin ant kokio karkaso jie tvirtinami?

Argi negrazu?
Mally
Labai gražu thumbup.gif ir eglutė, ir tos snaigės iš karoliukų thumbup.gif
Vaidullka
Kaštonus ir aš nusižiūrėjau, bet tik kaip tvirtinti g.gif g.gif g.gif
besiba
biski paskanavau is zurnalo "Kaledinie floristika" - gal kam pravers:
eglute is konkoreziu (pernai bandziau daryt, tik sumazinta varinata tongue.gif - yra kitoj temikej -(kur apie onorezius ir t.t.) foto mano bandymu)
manlabai fainais tu sakeliu thumbup.gif -bet is kur tokiu gaut? g.gif gal zinot?? g.gif
ir dar labai idomi eglute
dar ikeliau eglute is tu plausu
man labai aptinka sitos is lapu thumbup.gif bet nesumastau, kaip cia padaryt doh.gif
ir paskutines is kadagiu -pernai ir dariau thumbup.gif -irgi yr foto anoj temikej 4u.gif
Jumi
Idomu tas kastonu eglutes neiseitu padaryti taip : sugrezioji,suveri ant ilgo sniuro ir anplink pasidaryta eglute apvynioji.Tik va kaip su tvirtinimu nezinau sad.gif juk svoris nemazas tu kastonu gaunasi. O jei taip
pridaigscius biggrin.gif prie formos ta virve su kastonais .....
BONDA ,aciu uz nuostabias idejas ir varga skanuojant. ACIU ACIU o galima dar ko nors is floristikos wink.gif
besiba
QUOTE(Jumi @ 2005 10 21, 15:48)

BONDA ,aciu uz nuostabias idejas ir varga skanuojant. ACIU ACIU o galima dar ko nors is floristikos wink.gif
*

man ir ta is kastonu -super eglute 4u.gif pernai dariau iš šyšku, šiemt noris kazko kito doh.gif

dar dvi idejos:
lincux
QUOTE(kazyte @ 2005 10 21, 13:18)
Man tai labai patiko eglute padaryta is kastonu. Tai super ideja, kur panaudoti kastonus!!! Tik kazin ant kokio karkaso jie tvirtinami?

Argi negrazu?
*

Kai mano vyras dirba su medziu,tai man pirma i galva sovusi mintis buvo,kad galetu but medinis tekintas kugio formos karkasas mirksiukas.gif O klijuot kastonus manau galima su karstais klijais.Kazkur skaiciau,kad kastonai namuose labai gerai energetiskai veikia aplinka rolleyes.gif
RAIMPAL
Kokios fainos idėjos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Bet norėjau paklausti, sugalvojau šiemet daryti atvirutes, bet nerandu idėjų, gal kuri žinot kokią nuorodą kaip daryti atvirutes, ar kokių gražių paveikslėlių g.gif
Aš dar bandysiu kalėdom nupurkšti sudžiovintus klevo lapus sidabrine ar auksine spalva ir daryti iš jų puokštę 4u.gif
kazyte
gal ten tie kastonai tikrai klijuoti prie kokio tai nors karkaso, nes labai jau taisyklingai istrizomis eilemis isdestyti. doh.gif
besiba
o kur tu karstu kliju gaut? ax.gif

kartoju tas dvi idejas, nes tada kazko nuspriogo SM: papuosimas ir vainikai (irgi dariau pernai -visia nieko gavos -tik biski skystokas... biggrin.gif ax.gif , bet atlaike thumbup.gif )
kazyte
Aš dar bandysiu kalėdom nupurkšti sudžiovintus klevo lapus sidabrine ar auksine spalva ir daryti iš jų puokštę 

As prnai buvau prisiskynusi chortenzijos ziedu ir ju pridzovinusi nupurskaiu auksiniais dazais, pridejau klevo lapu sakeliu, gavosi liuks puokste!!!
lincux
QUOTE(bonda @ 2005 10 22, 00:22)
o kur tu karstu kliju gaut? ax.gif

Kur karstu kliju galima gauti,pasiskaityk cia

http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...pic=39518&st=24

Na ir as rytoj mausiu i medziokle kliju ir visokiu niekiciu darbeliams pirkti ax.gif Labai jau uzsidegiau ka nors daryti.Druskos tesla jau paruosta,rytoj reiks pamegint elniukus nulipdyti mirksiukas.gif
lincux
QUOTE(kazyte @ 2005 10 22, 00:25)
As prnai buvau prisiskynusi chortenzijos ziedu ir ju pridzovinusi nupurskaiu auksiniais dazais, pridejau klevo lapu sakeliu, gavosi liuks puokste!!!
*

Merginos kur perkate purskiamus auksinius ir sidabrinius dazus?Ar jie brangus?
Ingaterla
QUOTE(kazyte @ 2005 10 21, 12:18)

Argi negrazu?
*

Cia merginos raso, kad klijavo kastonus su silikonu. Pas ka irenginejama ar remontuojama vonia, toks dalykas tikrai turetu buti wink.gif
besiba
QUOTE(Ingaterla @ 2005 10 22, 09:27)
Cia merginos raso, kad klijavo kastonus su silikonu. Pas ka irenginejama ar remontuojama vonia, toks dalykas tikrai turetu buti  wink.gif
*

ten as rasiau, kad konkorezius klijavau su silikonu blush2.gif , ne stoks daiktas namie buvo tongue.gif
Gerbera
O kaip tuos vaikikus padaryt, a?
kastaneda
Klevo lapai gal per lengvi, na nebandziau, bet esu purškus medžių šakas - tai arodo liuks 4u.gif
besiba
QUOTE(Gerbera @ 2005 10 22, 10:54)
O kaip tuos vaikikus padaryt, a?
*

as tai issikirpau kardona ir ant jo lipinau 4u.gif , ebt galima ir ant kokio tai, kaip buna sakeles, vyteles ar siaudai susukti 4u.gif -tada ir šyšku maziau reik
kastaneda
Man dar daryti kažką lyg ir per anksti, o be to visi daikčiukai išnešti į rūsį.
Įkeliu dvi nuotraukytes iš savo archyvo kaip pakavau pernai dovanėles - bendradarbiams 4u.gif
user posted image
user posted image
Šiais metai kai tik darysiu galėsiu parodyti, nes šiaip aš dėl šių dalykų kaip mano vyras sako "esu maniakė" 4u.gif
Laaaaaaaabai jau patinka gaminti...
mylinemyli
QUOTE(RAIMPAL @ 2005 10 21, 19:05)
Kokios fainos idėjos thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Bet norėjau paklausti, sugalvojau šiemet daryti atvirutes, bet nerandu idėjų, gal kuri žinot kokią nuorodą kaip daryti atvirutes, ar kokių gražių paveikslėlių g.gif
Aš dar bandysiu kalėdom nupurkšti sudžiovintus klevo lapus sidabrine ar auksine spalva ir daryti iš jų puokštę 4u.gif
*

Pažiūrėk čia:
http://www.melissa.ru/forums/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=7180

mačiau buvo nemažai
mylinemyli
Ir dar čia visa knyga kalėdinių grožybių:

http://lorraine2765.multiply.com/photos/album/19
RAIMPAL
QUOTE(kastaneda @ 2005 10 23, 14:04)
Tikrai neveikia ir man  4u.gif
*

Tikriausiai ištrinta jau g.gif
Dėkui už nuorodas thumbup.gif
Jau kažką sugalvojau su atvirukais, nusipirksiu storesnio A4 formato spalvoto popieriaus, lipalo ir manų kruopų ir darysiu kažką panašaus į trafaretus rolleyes.gif
kastaneda
Raštinės reikmenyse yra pirkti įvairių spalvotų klijų - turėtų gražiai atrodyti biggrin.gif , jei klijuotum su jais thumbup.gif
Noa
O klausykit, su tais karštais klijais kas prie ko klijuojasi? Ta prasme, ar viską prie visko priklijuosiu, ar kas nors nelimpa? Kokį plastiką prie stiklo prilipinsiu? O kaštoną?
Irunia
QUOTE(Noa @ 2005 10 24, 20:22)
O klausykit, su tais karštais klijais kas prie ko klijuojasi? Ta prasme, ar viską prie visko priklijuosiu, ar kas nors nelimpa? Kokį plastiką prie stiklo prilipinsiu? O kaštoną?
*

Prilipinsi. Beje tie klijų strypeliai yra skirtingi. Vieni skirti kartonui, kiti medžiui, dar kiti gumai. Beje ir skirtingų spalvų. biggrin.gif
lincux
QUOTE(Irunia @ 2005 10 24, 21:26)
Prilipinsi. Beje tie klijų strypeliai yra skirtingi. Vieni skirti kartonui, kiti medžiui, dar kiti gumai. Beje ir skirtingų spalvų. biggrin.gif
*

Merginos papasakokit apie klijus ir apie ju "pistoletus".Sestadieni buvau bazej,radau karstu kliju pistoleta,kainos nuo 3.50lt. iki 60lt.Galvojau pirksiu maziausia,jis pigiausias Kaledinems grozybems gaminti pakaks,bet jau kaip pakonsultavo pardavejas schmoll.gif tai susiveliau,apsimeciau kad viska supratau ir padekojus uz konsultacija parmoviau namo doh.gif Galvoju gal jus naudojat?Gal jus zinot?Kampe cypia pintinele kastonu,o as ju niekaip negaliu priklijuoti,nes neturiu su kuo cry.gif
Sako brangiausias,tai geriausias,greitai gerai kaista g.gif bet gal ne taip yra?Noriu gero,bet nebrangaus blush2.gif Gal cia ne i tema,bet manau tai priemone Kaledinems grozybems gaminti verysad.gif
kastaneda
QUOTE(Noa @ 2005 10 24, 20:22)
*

Tikrai prilipinsi, o klijų strypelia jei yra skirti floristikai - tai tikrai viskas prilips 4u.gif
radasta_
QUOTE(lincux @ 2005 10 24, 23:29)
Merginos papasakokit apie klijus ir apie ju "pistoletus".Sestadieni buvau bazej,radau karstu kliju pistoleta,kainos nuo 3.50lt. iki 60lt.Galvojau pirksiu maziausia,jis pigiausias Kaledinems grozybems gaminti pakaks,bet jau kaip pakonsultavo pardavejas  schmoll.gif tai susiveliau,apsimeciau kad viska supratau ir padekojus uz konsultacija parmoviau namo  doh.gif  Galvoju gal jus naudojat?Gal jus zinot?Kampe cypia pintinele kastonu,o as ju niekaip negaliu priklijuoti,nes neturiu su kuo  cry.gif
Sako brangiausias,tai geriausias,greitai gerai kaista g.gif bet gal ne taip yra?Noriu gero,bet nebrangaus blush2.gif Gal cia ne i tema,bet manau tai priemone Kaledinems grozybems gaminti  verysad.gif
*

[/Mano draugė yra profesionali floristė, tai ji pistoletą pirko "Senukuose" ir mokėjo apie apie 13Lt. Ir su juo dirba jau keli metai, klijuoja viską thumbup.gif]
lincux
QUOTE(radasta_ @ 2005 10 25, 13:10)
[/Mano draugė yra profesionali floristė, tai ji pistoletą pirko "Senukuose" ir mokėjo apie apie 13Lt. Ir su juo dirba jau keli metai, klijuoja viską  thumbup.gif]
*

Aciu uz konsultacija smile.gif smile.gif smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.