Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kalėdiniai papuošimai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Vaidullka
Labai gražūs darbeliai thumbup.gif

Aš tai nežinau kur tuos bumbulus panadot, tai ir nedarau, bet pagalvojau kad galima iš mažesnių padaryt kaip ir žvakides - nukirpt viršų ir įstatyt mažą žvakutę g.gif
Papūgėlė
Fantastiški darbeliai! thumbup.gif
Mergaitės, noriu paprašyt jūsų pagalbos: kažkur, kažkurioj temoj (nebeatsimenu doh.gif ) buvo angeliukas iš kriauklių. Gal kuri išsisaugojot? Arba nuorodą turit? Padėkit!
Rode
tokie mano gamybos žaisliukai papuoš eglutę...
varpeliai padaryti su klijais ant baliono....
Sinuhe
QUOTE(Siemka @ 2005 12 10, 16:03)
*

blink.gif Kokie angeliukai wub.gif Na ir auksarankės jūs, o jau kiek fantazijos turite good.gif
Rode
dar vienas angeliukas...
Rode
varpeliai
Rode
QUOTE(Sinuhe @ 2005 12 10, 16:06)
blink.gif Kokie angeliukai wub.gif Na ir auksarankės jūs, o jau kiek fantazijos turite good.gif
*

blush2.gif visos įdėjos pasisemtos iš šios forumo temos
Saulėgrąža
jau visai kalėdom pakvipo :wub
Šaunuolės mamkos thumbup.gif
vvile
Jo, šaunuolės mamulytės. Aš irgi šiandien, nusikopinusi idėją, pasidariau stilizuotą eglutę iš siūlų. Pirmadienį pasipuošiu savo darbo vietą.
jjjj
QUOTE(Siemka @ 2005 12 10, 18:08)
varpeliai
*

labai grazu , o kaip padariti toki grzu varpeli ?
Supo
As tai vel apie ta pati.. apie burbulus... dariau is baliono su siulais ir neisejo.. sad.gif tiksliau kur dariau su mezgimo siulais isejo, o su paprastais siuvimo nea.. sad.gif prilipo prie baliono ir neisejo jo isimt.. teks ardyt megztuka ir naudot mezgimo siulus biggrin.gif
Estrella...
QUOTE(Supo @ 2005 12 11, 02:17)
As tai vel apie ta pati.. apie burbulus... dariau is baliono su siulais ir neisejo.. sad.gif tiksliau kur dariau su mezgimo siulais isejo, o su paprastais siuvimo nea.. sad.gif prilipo prie baliono ir neisejo jo isimt.. teks ardyt megztuka ir naudot mezgimo siulus  biggrin.gif
*

Mano jau kabo ant eglutės newyear.gif Apipurškiau auksiniu laku ir pakabinau ant aukso spalvos juostelės thumbup.gif kai pakabinau ant eglutės į vidų įdėjau girliandos lempputę thumbup.gif labai gražu thumbup.gif
Dilma
QUOTE(Supo @ 2005 12 11, 02:17)
As tai vel apie ta pati.. apie burbulus... dariau is baliono su siulais ir neisejo.. sad.gif tiksliau kur dariau su mezgimo siulais isejo, o su paprastais siuvimo nea.. sad.gif prilipo prie baliono ir neisejo jo isimt.. teks ardyt megztuka ir naudot mezgimo siulus  biggrin.gif
*

Nedarykit su lipalu. Be to, lipalas per laiką geltonuoja mirksiukas.gif . Geriausia naudoti silikatinius klijus, skaidrūs jie.
Wavute
Padariau ir aš tuos burbulus iš baliono, iš 4-ių pavyko 2, kuriuos dariau su storesniais siūlais.Tuos kuriuos dariau su plonais siūlais, pradūrus balioną, susitraukė su visu balonu. blush2.gif
Visą balioną ištepiau pva klijais, todėl nusiėmė su plėvele. Bet irgi gražu, atrodo kaip apledėję, kol nepageltonuos smile.gif
Vaidullka
QUOTE(Dilma @ 2005 12 11, 12:35)
Nedarykit su lipalu. Be to, lipalas per laiką geltonuoja mirksiukas.gif . Geriausia naudoti silikatinius klijus, skaidrūs jie.
*

Dariau su lipalu ir viskas gerai. Tiesa, padariau tik vieną, nes neturiu aš jų kur dėt. O neparuduoja, kai netepi tonos mirksiukas.gif
Saulėgrąža
drinks_cheers.gif Vaidullka
aš irgi vieną padariau-labai liuks kai papuošiu ir daugiau padarysiu įdėsiu foto, o dar plaušas laukia doh.gif
besiba
del plausiniu egliu... jei as plausa mirkau klijuose -tai sudziuvus tu kliju man nesimato, o jei tepu ant plauso -tai zudizuvus -matos tie klijai - na cia tik mano apstebejimai blush2.gif
Indijaa
o gal kuri nors žinot kokiom spalvom reikia puošti eglutę šiemet?
kastaneda
QUOTE(Indijaa @ 2005 12 11, 19:06)
*

Mano skaitytoje informacijoje - visur minima nuo švelniai melsvos iki ryškios turkio spalvos...
kastaneda
Apie burbulus kalbėta be galo be krašto - rodau savuosius baltus blush2.gif mirksiukas.gif
user posted image
Sinuhe
kastaneda, labai gražu wub.gif
Saulėgrąža
o mano va.. blush2.gif
besiba
QUOTE(Indijaa @ 2005 12 11, 18:06)
*

o as skaiciau, kad raudona su balta mirksiukas.gif
skraide
Sveika,Sinuhe,ar gavai mano meilo adresa?
Saulėgrąža
tongue.gif
QUOTE(bonda @ 2005 12 11, 21:53)
o as skaiciau, kad raudona su balta mirksiukas.gif
*

net ramiau pasidarė, reišįkia su savo bumbulais ne visai pro šalį.
Wavute
Labai gražūs burbulai thumbup.gif thumbup.gif
Labai tankiai apvynioti,kaip balionus ištraukėt?
Sinuhe
QUOTE(skraide @ 2005 12 11, 20:55)
Sveika,Sinuhe,ar gavai mano meilo adresa?
*

skraide, gavau wink.gif Skaneris kažko pagedo, bet tuoj pakrausiu fotiką ir atsiųsiu 4u.gif
Saulėgrąža
QUOTE(Vusia @ 2005 12 11, 21:57)
Labai gražūs burbulai  thumbup.gif  thumbup.gif
Labai tankiai apvynioti,kaip balionus ištraukėt?
*

Šiaip merginos rašė, kad pradūrė balionus, o aš tai paprastai atrišau ir išleidau orą, tai dar kartelį galima panaudot blush2.gif tongue.gif labai fainiai atlipo siūlai nuo baliono, nors ir klijų labai nedaug dėjau, mirksiukas.gif
westa
Kalėdinė eglė kai vaikai maži doh.gif smile.gif
user posted image
Saulėgrąža
QUOTE(westa @ 2005 12 11, 22:05)
Kalėdinė eglė kai vaikai maži  doh.gif  smile.gif
user posted image
*

blink.gif bigsmile.gif blink.gif bigsmile.gif geras, kaip pritvirtinot?
čia jau pagal paskutinę madą? thumbup.gif
westa
QUOTE(Saulėgrąža @ 2005 12 11, 21:06)
blink.gif  bigsmile.gif  blink.gif  bigsmile.gif  geras, kaip pritvirtinot?
čia jau pagal paskutinę madą?  thumbup.gif
*

išėmėm halogeną vieną ir kažkai pvyras su šniūriukais pritvirtino doh.gif . Madų va nesivaikom - vaikai padiktuoja biggrin.gif
Saulėgrąža
thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
gerulis kalėdos neeilinės
Wavute
Geras thumbup.gif O kur dovanas dėt? biggrin.gif
Sinuhe
westa, na ir fantazija thumbup.gif lotuliukas.gif
Jumi
QUOTE(Siemka @ 2005 12 10, 16:03)
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Siemka kur dingus ? Turbut patyliukais darbus graziausius darai mirksiukas.gif

QUOTE(westa @ 2005 12 11, 21:05)
Kalėdinė eglė kai vaikai maži  doh.gif  smile.gif
user posted image
*

thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif manau maniskiai ja zemyn nuluptu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
skraide
O cia yra mano menas.. 4u.gif
skraide
O, blyn, nesigavo! blush2.gif Bandysim dar karta..
Sinuhe
QUOTE(skraide @ 2005 12 11, 23:02)
O, blyn, nesigavo!  blush2.gif  Bandysim dar karta..
*

Išsiunčiau eglučių nuotraukas, tikiuosi suprasi ir įžiūrėsi mirksiukas.gif
skraide
Liaudiskai paaiskinkit prasau, kaip ikelti ta nuotrauka?! biggrin.gif Nes jau baigia kantrybe issekti verysad.gif
Sinuhe
QUOTE(skraide @ 2005 12 11, 23:14)
Liaudiskai paaiskinkit prasau, kaip ikelti ta nuotrauka?!  biggrin.gif Nes jau baigia kantrybe issekti  verysad.gif
*

Tiesiai iš savo kompo neįkelsi, kol neturi 100 žinučių parašius ax.gif
skraide
biggrin.gif Tai velnias! .. Tikra neteisybe! mad.gif
kastaneda
Taip aš papuošiau daugiaaukščio langą virtuvėje...vaikai sako, kad tik sniego už lango trūksta ir būtų kaip pasakoj...
user posted image
čia pat sutalpinau ir vyresniojo sūnaus angelų kolekciją - kiekvienais metais vis po vieną, kitą - ir štai jau 35 turim...

user posted image
Saulėgrąža
kastaneda, thumbup.gif blink.gif tikrai įspūdingai atrodo
eimi
thumbup.gif kastaneda, laaaabai gražu thumbup.gif
jaučiu, kaip gražiai turėtų iš lauko vakare atrodyt mirksiukas.gif užpavydėjau net:oh
o kuom prie langų klijuojat dekoracijas, kad paskui kliockų neliktų?????
kastaneda
Ačiū, merginos mirksiukas.gif
Iš lauko tikrai labai gražiai atrodo - kaimynai giria blush2.gif
O klijavau žvaigždutes, angelus - "Fixy gum" koše, tokia geltona kaip plastelinas - laiko liuks ir neleika pėdsakų biggrin.gif
rim@
QUOTE(skraide @ 2005 12 11, 23:17)
biggrin.gif Tai velnias! .. Tikra neteisybe! mad.gif
*

Paprašyki, kas turi 100 žinučių, kad įkeltų tavo meną smile.gif
kastaneda
Kabinete pasipuoiau tokią eglutę, tik gyvenime labiau blizga
user posted image
rim@
O aš tai nuo tų baltų (Kastanedos) burbulų svaigstu thumbup.gif

Gal galit pasakyti, kokie 2006 m. pagal rytų horoskopą g.gif
kastaneda
Rim@, daryk, daryk - rasi kur panaudoti, tikrai gyvai gražiai atrodo, žvaigždutės šalia taip pat puošia...
O čia mano dovanos auklėtojoms į darželį
user posted image
rim@
QUOTE(kastaneda @ 2005 12 12, 09:13)

O čia mano dovanos auklėtojoms į darželį
user posted image
*

Angeliukus pati darei? blink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.