Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kalėdiniai papuošimai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
allegro
QUOTE(estrelija @ 2005 12 03, 13:02)
o banke visai nieko butu...galetume kokiu pinigu i stiklainius prideti...
*

Tai jau teks ir mažiausiai porą apsauginių pastatyti, kitaip dar pripažins nusikaltimo iniciatorėmis, va ir bus Kalėdos mirksiukas.gif
logika
QUOTE(ALMUX @ 2005 12 03, 15:44)
Tai jau teks ir mažiausiai porą apsauginių pastatyti, kitaip dar pripažins nusikaltimo iniciatorėmis, va ir bus Kalėdos mirksiukas.gif
*

tai banke apsauga taip ar taip yra...tad problemu nekiltu...gal netikrus pinigus reiketu ten deti???
Čili
sveikutės,klausykit, ar šioje temoje buvo koks nors angeliukų nėrimo aprašymas? blush2.gif norėčiau nunerti keletą, bet neįsivaizduoju kaip blush2.gif
logika
QUOTE(Čili @ 2005 12 03, 15:46)
sveikutės,klausykit, ar šioje temoje buvo koks nors angeliukų nėrimo aprašymas?  blush2.gif norėčiau nunerti keletą, bet neįsivaizduoju kaip blush2.gif
*

yra forumo skyrelyje "nerimas"
Čili
QUOTE(estrelija @ 2005 12 03, 14:48)
yra forumo skyrelyje "nerimas"
*

oi,dėkui labai, čia beieškodama radau irgi super idėjų namams - šiandien su maže lipdysim figūrytes iš druskos tešlos ir vijoklius suksim į kamuolius thumbup.gif thumbup.gif
logika
ka tik dariau plausine eglute blink.gif ...kazkaip draugei geriau sekasi jas daryti...man ten sukasi vyniojasi,veliasi.gal del to,kad as is kaires viska darau???..bet siaip ne taip padariau...dabar dziusta prie radiatoriaus...laukiu kada isdizus...labai jau idomu...ar reikes ja puosti ar ji papuos siuksliadeze...o dar galvojau i darba nesti...pasipuosti grupe darzelyje...gali ir netekti... verysad.gif
mylinemyli
QUOTE(pienių jūra @ 2005 12 02, 16:23)
mylinemyli???, ačiū. Kaži, o kas geriau - orkaitė ar radiatorius?  g.gif
be to, viena savaitė tai kaip viena, o iki Kalėdų dar visos trys, ir po Kalėdų dar gerą savaitėlę reikia, kad gerai atrodytų...
*

Nežinau, bet ar nebus orkaitėje per karšta ir paprasčiausiai neiškeps? Aš vakar vakare ant radiatoriaus sudžioviau, o šiandien jau gerokai pradžiūvę ir galima kabinti. Džiovimo procesas pasibaigs savaime smile.gif Prieš džiaunant ant radiatoriaus sudedu ant popierinio rankšluosčio, kitu lapu užkloju ir švelniai paspaudau - išbėga dalis sulčių smile.gif
allegro
QUOTE(mylinemyli??? @ 2005 12 03, 18:54)
Nežinau, bet ar nebus orkaitėje per karšta ir paprasčiausiai neiškeps? Aš vakar vakare ant radiatoriaus sudžioviau, o šiandien jau gerokai pradžiūvę ir galima kabinti. Džiovimo procesas pasibaigs savaime smile.gif Prieš džiaunant ant radiatoriaus sudedu ant popierinio rankšluosčio, kitu lapu užkloju ir švelniai paspaudau - išbėga dalis sulčių smile.gif
*

Einu ryt pirkti citrusų ir džiovinsiu, jau sugalvojau kur kabinsiu mirksiukas.gif
logika
QUOTE(ALMUX @ 2005 12 03, 22:16)
Einu ryt pirkti citrusų ir džiovinsiu, jau sugalvojau kur kabinsiu mirksiukas.gif
*

dabar man pasakykite...ar as gerai supratau...nusiperki citrina,apelsina supjaustai riekelemis apvaliomis ir padziauni ant radiatoriaus...per nakti uzteks???ir kas toliau?kabinti ant medzio???ar kur kitur su siulu? ir tiek?visas gaminimo procesas?
kazkaip viskas paprasta... blink.gif
Vaidullka
QUOTE(estrelija @ 2005 12 03, 22:03)
dabar man pasakykite...ar as gerai supratau...nusiperki citrina,apelsina supjaustai riekelemis apvaliomis ir padziauni ant radiatoriaus...per nakti uzteks???ir kas toliau?kabinti ant medzio???ar kur kitur su siulu? ir tiek?visas gaminimo procesas?
kazkaip viskas paprasta... blink.gif
*

O tai ką dar norėtum padaryt? Galima dar ir nupurkšt, jei norisi blizgumo mirksiukas.gif
pienių jūra
Ačiū visoms pagelbėjusioms 4u.gif reiks ir man jau į citrusinius dairytis. Turėtų būt gražu paprastuosius su tais raudonaisiais apelsinais pamaišius.

o Žardė tai man beveik tas pats, kas kitas miestas rolleyes.gif pati sportininkuose gyvenu ir anam gale faktiškai nebūnu... Bet vis tiek ačiū mirksiukas.gif
Milituke
Oj kiek cia superiniu ideju radau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Jau ir as uzsidegiau egluciu, zaisliuku ir kitokiu papuosimu gaminimu blush2.gif
allegro
QUOTE(Agile @ 2005 12 04, 10:36)
Oj kiek cia superiniu ideju radau  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Jau ir as uzsidegiau egluciu, zaisliuku ir kitokiu papuosimu gaminimu  blush2.gif
*

Sveika įsijungus į kalėdų frakciją. Laukiam tavo darbukų. Būtinai pasigirk, ką padarei thumbup.gif
besiba
as papuosiau pirma savo pagaminta eglute... rolleyes.gif tai ta is kastonu -kai nufotkinsiu, sumazinsiu, ikelsiu cia mirksiukas.gif
lysaaja
yahoo.gif vakar dariau burbulus iš balionų. Šiandien išlupau balionus iš vidaus, laikosi liuks thumbup.gif clap.gif O azartas koks apėmė, dar darysiu laugh.gif wink.gif thumbup.gif Ir dar eilėj laukia kaštoninė eglutė laugh.gif thumbup.gif
logika
pas mane jau dvi plausines egles laukia kaledu...bus daugiau turbut... 000059.gif
galvojau daryti is kastonu egle,bet nesugalvoju ant kokio karkaso...ant kokio jus daret?
besiba
QUOTE(estrelija @ 2005 12 04, 11:33)
pas mane jau dvi plausines egles laukia kaledu...bus daugiau turbut... 000059.gif
galvojau daryti is kastonu egle,bet nesugalvoju ant kokio karkaso...ant kokio jus daret?
*

ant kartoninio, o paskui viniojom aplink pervertus su zilka... mirksiukas.gif
allegro
QUOTE(bonda @ 2005 12 04, 12:37)
*

thumbup.gif idėja, tik jau paliksiu ją kitiems metams, nes šiemet kaštonai visi užsnigti doh.gif
logika
QUOTE(bonda @ 2005 12 04, 12:37)
*

o ne per plonas karkasas is kartono?juk kastonu svoris susidaro nemazas?o skylutes su yla durti???
Vaidullka
Nugi paskaitykit temą nuo pradžių, viskas nuo A iki Ž aprašyta - ant ko vyniot, kaip vyniot, su kuo pradurt ir t.t.
logika
QUOTE(Vaidullka @ 2005 12 04, 13:40)
Nugi paskaitykit temą nuo pradžių, viskas nuo A iki Ž aprašyta - ant ko vyniot, kaip vyniot, su kuo pradurt ir t.t.
*

blush2.gif blush2.gif blush2.gif
logika
perziurejau...visa tema...viskas aisq...
Vaidullka
QUOTE(estrelija @ 2005 12 04, 13:07)
perziurejau...visa tema...viskas aisq...
*

clap.gif clap.gif clap.gif
logika
QUOTE(Vaidullka @ 2005 12 04, 14:24)
clap.gif  clap.gif  clap.gif
*

man reikia pagalbos,nueik i forumo skyreli"musu darbeliai" ir paskaityk paskutine mano zinute...gal tu galesi man padeti arba zinosi kas man galetu padeti.aciu!
Vaidullka
QUOTE(estrelija @ 2005 12 03, 23:13)
HELP!!!man reikia pasiuti lele,metro dydzio. tai turi buti zmogiska lele,ta prasme,  negali buti nei meskinas,nei zirafa ir panasiai.gal kas gali padeti???gal kas turi tokia panasia lele?gal kas yra siuves?gal turite iskarpu?nelikciau skolinga!!!
*

Čia apie šitą žinutę?
Aš pati nemoku siūt ir nežinau kur rast apie tai. Bet atsimenu kad kažkuri forumietė rodėsi su didele lėle. Tik tikrai nepamenu kuri. Reikia paieškot. Jei rasiu parašysiu mirksiukas.gif
logika
QUOTE(Vaidullka @ 2005 12 04, 14:57)

Čia apie šitą žinutę?
Aš pati nemoku siūt ir nežinau kur rast apie tai. Bet atsimenu kad kažkuri forumietė rodėsi su didele lėle. Tik tikrai nepamenu kuri. Reikia paieškot. Jei rasiu parašysiu  mirksiukas.gif

*

aha apie sita zinute!jei ka rasi-parasyk! cray.gif bijau.gif
nes neisivaziduoju ka reikes daryti...gerai butu jei kas turetu jau tokia lele...galeciau pasiskolinti...
Vaidullka
QUOTE(estrelija @ 2005 12 04, 14:04)
aha apie sita zinute!jei ka rasi-parasyk! cray.gif  bijau.gif
nes neisivaziduoju ka reikes daryti...gerai butu jei kas turetu jau tokia lele...galeciau pasiskolinti...
*

Nu atradau pagaliau doh.gif
Tik jau abejoju ar toks tiks doh.gif
Čia tik kaip lėlės pavyzdys mirksiukas.gif
Vyriokas
logika
QUOTE(Vaidullka @ 2005 12 04, 15:28)

Nu atradau pagaliau  doh.gif
Tik jau abejoju ar toks tiks  doh.gif
Čia tik kaip lėlės pavyzdys  mirksiukas.gif
Vyriokas

*

aciu...bent pasijuokiau.. lotuliukas.gif
Vaidullka
QUOTE(estrelija @ 2005 12 04, 14:41)
aciu...bent pasijuokiau.. lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu kad tik tokį variantą žinojau lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet galima kažką panašaus sugalvot blush2.gif Tik be grožybių lotuliukas.gif lotuliukas.gif
gitulia
QUOTE(Vaidullka @ 2005 12 04, 14:44)

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nu kad tik tokį variantą žinojau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Bet galima kažką panašaus sugalvot  blush2.gif Tik be grožybių  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

*

O kaip be grozybiu? Tai nors prisegamas padaryt, kad butu pagal poreiki : i viesuma nusisegat, namuose prisisegat biggrin.gif
Jurta
Vilnietės-kur rasti pirkti plaušą? g.gif Aš vis ieškau ir nerandu... doh.gif Gal galit parašyti tų parduotuvių adresus, kad nebereikėtų man klajoti? ax.gif Ačiū 4u.gif
irmulia
sveikos mamytes, ieskau kepinuku Kaledoms t.y. kokiu skaniu ir labai graziu nameliu. Atsibodo pirkineti paskutine diena dovanas tai, simet sugalvojau pati ka nors pagaminti. thumbup.gif Gal galite parekomenduoti koki tinklalapi su nuotraukomis ir receptais. Tinka bet kokia kalba. Aciu is anksto rolleyes.gif
allegro
Kalėdiniai kepiniai yra berods saldumynų temoj, ten daug visokių receptų bigsmile.gif
pienių jūra
Na, bandžiau aš tuos papuošaliukus iš džiovintų citrusinių pasidaryt. Apelsinus matyt per skanius nusipirkau, nes visus suvalgiau... blush2.gif darbeliams neliko. Citriną papjausčiau ir padžioviau ant radiatoriaus, kaip instruktuota. Tik kad nemažai riekelių džiūdamos išsirietė verysad.gif unsure.gif Kaip jūs jas ant radiatoriaus dedat? Gal and pagrindo kokio?
Jumi
QUOTE(pienių jūra @ 2005 12 05, 12:06)
Na, bandžiau aš tuos papuošaliukus iš džiovintų citrusinių pasidaryt. Apelsinus matyt per skanius nusipirkau, nes visus suvalgiau...  blush2.gif  darbeliams neliko. Citriną papjausčiau ir padžioviau ant radiatoriaus, kaip instruktuota. Tik kad nemažai riekelių džiūdamos išsirietė verysad.gif  unsure.gif  Kaip jūs jas ant radiatoriaus dedat? Gal and pagrindo kokio?
*

o tu jas pries dedama ant radiatoriaus kokia dienele ant palanges padziovink . Maniskes kurios pries tai ant palanges padziuvo - neissiriete o tos kur sukabinau iskart irgi pasiraite,bet irgi graziai atrodo tongue.gif Taip sakant pritaikysim visas biggrin.gif
pienių jūra
O ant palangės tai čia kur? ne iš lauko pusės, taip spėju g.gif Tiesiog viduj ant palangės? tai kuo toks džiovinimas skiriasi nuo džiovinimo ant stalo? kuo ta palangė tokia ypatinga?.. unsure.gif
allegro
QUOTE(pienių jūra @ 2005 12 05, 18:19)
O ant palangės tai čia kur? ne iš lauko pusės, taip spėju g.gif  Tiesiog viduj ant palangės? tai kuo toks džiovinimas skiriasi nuo džiovinimo ant stalo? kuo ta palangė tokia ypatinga?.. unsure.gif
*

Juk gali dėti ir ant stalo, jokio skirtumo. Tik ant palangės gal patogiau, jei namie maži vaikai laksto bigsmile.gif
Saulėgrąža
padariau žvekę blush2.gif , nelabai gal matosi, bet šiaip miela,,, reiks papuošt ir bus psio 4u.gif
mylinemyli
Vakar per radiją girdėjau, kad šiemt madoje eglutes kabinti prie lubų viršūne žemyn. Galvoju - visai neblogai tos plaušinės atrodytų. Ale tik kaip prie lubų pritvirtinti??? smile.gif
Saulėgrąža
QUOTE(mylinemyli??? @ 2005 12 05, 23:32)
Vakar per radiją girdėjau, kad šiemt madoje eglutes kabinti prie lubų viršūne žemyn. Galvoju - visai neblogai tos plaušinės atrodytų. Ale tik kaip prie lubų pritvirtinti??? smile.gif
*

gal žmonės jau visai pamišo? ir tai yra mada? schmoll.gif man ....
gal geriau aš paprastai, tsakant, pagal senelių pavyzdį ... lotuliukas.gif tongue.gif
astute_k
QUOTE(mylinemyli??? @ 2005 12 05, 23:32)
*

Norėčiau pamatyti, kur taip papuošta lotuliukas.gif Gautųsi kaip kokie varvekliai g.gif
logika
QUOTE(Saulėgrąža @ 2005 12 05, 23:05)
padariau žvekę blush2.gif , nelabai gal matosi, bet šiaip miela,,, reiks papuošt ir bus psio  4u.gif
*

grazu... thumbup.gif kaip padarei?
irmulia
QUOTE(ALMUX @ 2005 12 05, 09:24)
Kalėdiniai kepiniai yra berods saldumynų temoj, ten daug visokių receptų bigsmile.gif
*

aciu smile.gif
Jumi
Visoms kurios niekaip nesupranta kaaaaip daryti tuos siulu burbulus naudojant pripusta baliona tongue.gif Iliustruotas darymo kursas stai cia :
BUrbulai
besiba
QUOTE(Jumi @ 2005 12 06, 12:37)
Visoms kurios niekaip nesupranta kaaaaip daryti tuos siulu burbulus naudojant pripusta baliona tongue.gif Iliustruotas darymo kursas stai cia :
BUrbulai
*

tai kad nerodo
Jumi
O gal kam patiks tokia eglute
Jumi
QUOTE(bonda @ 2005 12 06, 12:40)
tai kad nerodo
*

na tada pasirinkit kairiajam sone esancia tema Art attack ir kai atsidarys darbeliai ieskokit paveiksliuko su raudonu siuliniu burbulu wink.gif Atrodo 11paveiksliukas kairiajam stulpelyje,ant jo spaudziat ir ziurit drinks_cheers.gif
ramute53
biggrin.gif Man patinka,planuojame kažką panašaus daryti biggrin.gif
Juk čia tikriausia visokie džiovinti žolynai?Galvojam daryti kažkokį karkasą iš sausų šakų kaip ir bokštą ar piramidę,o vidų kažkiek užpildyti...Kaip jūs manote?
besiba
Jumi, labai faina ta eglute thumbup.gif

va, mano akstotnine egle -papuosta blush2.gif gal dar reiks apipurkst sneigu kur ne kur..gal nebe..matysim blush2.gif (tik kazkaip foto negraziai atrodo schmoll.gif blush2.gif )
Jumi
QUOTE(bonda @ 2005 12 06, 13:04)
Jumi, labai faina ta eglute thumbup.gif

va, mano akstotnine egle -papuosta blush2.gif  gal dar reiks apipurkst sneigu kur ne kur..gal nebe..matysim blush2.gif (tik kazkaip foto negraziai atrodo schmoll.gif  blush2.gif )
*

Ne mano ta eglute blush2.gif Radau idejose nemazai,veliau idesiu ir cia tongue.gif

O gal kas makaroninius angelus darysit ?
user posted image
aprasymas deja nelabai suprantamas (bent jau man) bet is foto manau aisku drinks_cheers.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.