Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kalėdiniai papuošimai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Jumi
QUOTE(kazyte @ 2005 12 06, 20:55)
bet tai kaip ten sugeba supainioti tuos siulu galiukus, kad nesimato surisimu, siulu galu? bigsmile.gif
*

nereikia ju risti,juk tarpusavyje jie sulimpa wink.gif
kazyte
turejau omeny, ne tai kad mazgeliais uzristi, o tai kaip tie siulu galiukai paslepti, kad ju net nesimato/ blush2.gif
Saulėgrąža
QUOTE(Tukiukas @ 2005 12 07, 00:35)
Bandziau vynioti lipnia juosta - prie jos labai prilipo, ir labai sunkiai nuemiau > Siandien apvyniojau dar viena eglute - si karta pasiskolinau kazkieno ideja ant popieriaus uzmauti celofanini maiseli. Paziuresim, gal nusiims lengviau  g.gif
*

ir tikiuos, kad parašysi kaip pavyko mirksiukas.gif , nes šiandien po darbo pulsiu daryt-nagučiai niešti tongue.gif
besiba
QUOTE(Saulėgrąža @ 2005 12 06, 17:06)
labai gražūs daiktai  thumbup.gif
aš plaušo prisiprikau, tai darysiu eglutę,,, ką ten geriau dėt ant to popieriaus(karkaso), kad nepriliptų? gal kokį celofą? nepykit, jei ši tema jau įkirėjo  blush2.gif
*

as celofanini maisiuka dejau mirksiukas.gif
kazyte
O as vakar plauso paieskojau Senukuose. O jau brangybe tuose Senukuose!!! Uz mazyti gniuzuliuka plauso net 6 Lt su centais!!! Tiesiog plesikavimas !!! lotuliukas.gif
kitik
thumbup.gif thumbup.gif newyear.gif Na o as per kaledas dazniausiai pati padarau vainika....siais metais busiu uzsieny, tad nulekiau akis isvertus kaip karosas i laukus, prisiskyniau( jei tai galima pavadinti), tokiu spygliuotu, na tiksliai nezinau kaip jie vadinas tokie su spygliais rutulio formos augalai....Vyras sako, jau tu neturi ka veikti, sakau pamatysi kaip ciki bus....Parsitysiau taip sunkiai namo (nes labai rankas duria g.gif na ir ka...nudaziau juos ivairiom spalvom, balta, zydra, oranzine....padariau vainika ir prikaisiojau....dabar kaimynai iskise liezuvius ziuri i ta vainika praeidami, sako kur pirkot:) tongue.gif Na va matot, o siaip darau dar medukus. Surandu labai grazia saka miske, is samanu, arba sieno suvynioju burbula, tada (reikia tureti visokiu augalu), tada ai dar reikia moment kliju, nes taip augalai pritvirtinami. Na ir tvirtini, kol nesimato samanu....fantastiskai atrodo mirksiukas.gif O pradzioj dar reikia su cementu itvirtinti i koki dubeneli ta saka....taivat:)
kitik
moteraites...gal galetum kaip nors paaiskinti tuo paciu kaip man isideti logotipa? umn.gif
kitik
bingo, jau idejo:)))))cha cha cha
kitik
as dar Jums visoms duodu viena toki gera pasiulyma.....cia skaiciau kazkas minejo apie tuos balionus....taivat Jus galit dar ir kitaip pasidaryti...apsvyniojat siulu baliona, labai daug reikia apvynioti kitaip ne kas gausis....tada susprogdinti ji ir istraukti..paskui apipurksti na kokiu trucu (galima bronza) graziausiai....ir sudauzyti melyna buteli i labai labai smulkius gabaliukus, tada moment klijais priklijuoti.....atrodo nereliai ir tinka nebutinai kaledoms...
kitik
na visai jau kai Dievas dalino zmonems prota...turbut as buvau isejus kur nors.....Moteriskaites...bukit gera kuri nors susimildama blink.gif umn.gif doh.gif pasakikit kaip na ir man pasidaryti toki kalendoriuka.....na cia maciau daug kas isideje kiek metu vede....Prasau.....
kitik
cha:)kokiu cia geru patarimeliu duodate:)
kitik
na nezinau kaip padaryti ta kalendoriuka.....vestuviu....radau nuoroda, na kad tenai psirinkau ir viskas - nieko...sad.gif
Estrella...
QUOTE(kitik @ 2005 12 07, 13:19)
na visai jau kai Dievas dalino zmonems prota...turbut as buvau isejus kur nors.....Moteriskaites...bukit gera kuri nors susimildama blink.gif  umn.gif  doh.gif pasakikit kaip na ir man pasidaryti toki kalendoriuka.....na cia maciau daug kas isideje kiek metu vede....Prasau.....
*

QUOTE(kitik @ 2005 12 07, 13:40)
cha:)kokiu cia geru patarimeliu duodate:)
*

QUOTE(kitik @ 2005 12 07, 13:52)
na nezinau kaip padaryti ta kalendoriuka.....vestuviu....radau nuoroda, na kad tenai psirinkau ir viskas -  nieko...sad.gif
*

QUOTE(kitik @ 2005 12 07, 14:00)
smile.gif
*

Yra tema "Dažniausiai užduodami klausimai" ten rasi ko tau reikia. mirksiukas.gif
Reila
na kitik yra kazkur tema apie tas liniuotes, (kalendorius, kaip tu sakai) ten viskas smulkiai nupasakota
Kutuliukas
Apie liniuotes ir skaitliukus čia .
O aš dar atkasiau savo pernai daryto advento vainiko nuotrauką bigsmile.gif
Supo
Kitik labai butu idomu pamatyt tavo darbeliu foto.. gal turi kokia? rolleyes.gif
logika
QUOTE(Karbynė @ 2005 12 07, 15:17)
Apie liniuotes ir skaitliukus čia .
O aš dar atkasiau savo pernai daryto advento vainiko nuotrauką  bigsmile.gif
*

vainikas labai grazus...
Tukiukas
QUOTE(Dilma @ 2005 12 07, 00:43)
Kam be reikalo prisidaryt sau vargo ir karpyt tuos siūlus? Beje, kokiais jūs siūlais darote? Aš naudojau paprastus siuvimo siūlus, nieko nekarpiau, netepliojau klijais. Paprasčiausiai per klijų buteliuką pervėriau siūlą ir vyniojau jį ant baliono. Gavosi  thumbup.gif  blush2.gif . Jei kam įdomu, galiu pabandyt nuskanuot nuotrauką ir įdėt ax.gif
*

Labai norim foto biggrin.gif Kuo daugiau foto, tuo daugiau ideju prisigaudai bigsmile.gif

QUOTE(Saulėgrąža @ 2005 12 07, 12:29)
ir tikiuos, kad parašysi kaip pavyko mirksiukas.gif , nes šiandien po darbo pulsiu daryt-nagučiai niešti  tongue.gif
*

Nuemiau siandien savo antraja plauso eglute - nuo celofaninio maiselio nusieme labai lengvai mirksiukas.gif Siandien bandysiu puost, o kai fotoaparatas i savaites pabaiga namo parsiras, ir nuotraukyte idesiu.

Kitik > tavo ideja su buteliu irgi thumbup.gif Reiks turet omeny rolleyes.gif
vvile
sveikos, labai daug gražių dalykėlių čia.
allegro
QUOTE(Karbynė @ 2005 12 07, 15:17)
O aš dar atkasiau savo pernai daryto advento vainiko nuotrauką  bigsmile.gif
*

Gražus vainikas, gera idėja gaminti iš smilgų thumbup.gif .
Ašarėlė
Laisvą minutę užsukite į tinklapį: http://snowflakes.lookandfeel.com/
Rasite tūkstančių tūkstančius popierinių snaigių pavyzdžių. Galėsite išsikirpti ir savo snaigę. Tam nereiks tikrų žirklių ir popieriaus. Viską padarysite spausdamos kompiuterio pelytės klavišus. Baigę savo karpinį galėsite paskelbti snaigių galerijoje bigsmile.gif .
GRAIKIJA
Sveikutes. noriu paklausti, gal kuri moka daryti toki burbula is siulu, kur baliona apvionioji siulais opoto ji suspragdini ir toks kiausinis gaunas. Man jo labai reik iki trec. darau, bandau, pora siulu spulyciu sugadinau,. bet nu kad nesigauna. sad.gif kaip ji tiksliai reik daryt? i ka pamirkyt, kad sukietetu?
Simomama
Pasikartosiu, ką parašiau kitoje temoje:

Merginos iš Alytaus - šeštadieni, 12 10; 15 val Kraštotyros muziejuje rengiamas seminaras "Kaip pasipuošti kalėdoms" (pavadinimo tiskliai nežinau). Seminara apie 1 val trukmės praves floristė Rita, Dzūkijoje turinti savo firmines gėlių parduotuves.
Kaina superinė už dalyvavimą - 3 Lt
mylinemyli
QUOTE(GRAIKIJA @ 2005 12 08, 10:29)
Sveikutes. noriu paklausti, gal kuri moka daryti toki burbula is siulu, kur baliona apvionioji siulais opoto ji suspragdini ir toks kiausinis gaunas. Man jo labai reik iki trec. darau, bandau, pora siulu spulyciu sugadinau,. bet nu kad nesigauna. sad.gif kaip ji tiksliai reik daryt? i ka pamirkyt, kad sukietetu?
*

Čia du trečdaliai temos vien apie tai. Skaityk - turėtum rasti ir suprasti
mylinemyli
QUOTE(Ašarėlė @ 2005 12 08, 00:15)
Laisvą minutę užsukite į tinklapį: http://snowflakes.lookandfeel.com/
Rasite tūkstančių tūkstančius popierinių snaigių pavyzdžių. Galėsite išsikirpti ir savo snaigę. Tam nereiks tikrų žirklių ir popieriaus. Viską padarysite spausdamos kompiuterio pelytės klavišus. Baigę savo karpinį galėsite paskelbti snaigių galerijoje  bigsmile.gif .
*

Su žirklėmis natūroje žymiai paprasčiau.
Su tais klavišais kažkaip labai jau sudėtinga g.gif
Jurta
QUOTE(kazyte @ 2005 12 07, 13:44)
O as vakar plauso paieskojau Senukuose. O jau brangybe tuose Senukuose!!! Uz mazyti gniuzuliuka plauso net 6 Lt su centais!!! Tiesiog plesikavimas !!! lotuliukas.gif
*

Laaabai noriu eglutės iš plaušo 000059.gif Prasau notworthy.gif , parašykit kur to plaušo rasti ir kokia yra jo normali kaina. doh.gif Aš jo radau tik Senukuose, bet man irgi pasirodė g.gif labai jau brangu mokėti 6 lt už tokį mažą gabaliuką, iš kurio man išeitų tik labai jau mažytė eglutė. Iš anksto laaabai dėkoju už atsakymą! 4u.gif aciuks.gif
kazyte
kazkas anksciau buvo rases visas parduotuves kuriose parduodamas plausas, berods Zalioj stotelej, Darzininke, Kauno urmo bazej.
besiba
nu nepatingekit pavartyt sita temele -yra ir apie plauso kur pirkt, ir apie burbulu gamyba..net nuoroda su foto apie tuos burbulus yra g.gif
Jurta
QUOTE(bonda @ 2005 12 08, 14:56)
nu nepatingekit pavartyt sita temele -yra ir apie plauso kur pirkt, ir apie burbulu gamyba..net nuoroda su foto apie tuos burbulus yra g.gif
*

Mano klaida, kad nepaminėjau miesto kur to plaušo ieškau doh.gif Vilniuje !
O temą seku nuo pat pradžių ir ten buvo išvardintos parduotuvės su adresais Kaune ! Na, bet jau internete radau adresus Žalios stotelės Vilniuje- tikiuosi ten rasiu ko man reikia ax.gif
Vaidullka
Nu ateinu žiūriu keli puslapiai prirašyti, skau naujų idėjų pasisemiu, o čia kaip tą kaip aną, kai visa tema apie tą patį doh.gif
Tai negi taip sunku paskaityt visą temą, arba yra dar toks būdas, pasinaudoti paieška! Kiek dabar puslapių bereikalingai prirašyta g.gif
Saulėgrąža
QUOTE(Vaidullka @ 2005 12 08, 16:41)
Nu ateinu žiūriu keli puslapiai prirašyti, skau naujų idėjų pasisemiu, o čia kaip tą kaip aną, kai visa tema apie tą patį  doh.gif
Tai negi taip sunku paskaityt visą temą, arba yra dar toks būdas, pasinaudoti paieška! Kiek dabar puslapių bereikalingai prirašyta  g.gif

*

drinks_cheers.gif
Edule
Ech, priminet man tuos bubulus ax.gif - dar palepej visa deze guli. tik nusibodo jau. Kazkur nuotraukos tais bubulais puostos eglutes yra, jei rasiu butinai parodysiu.
Toms kam nesiseka juos pasidaryt - imkit maza lipalo buteliuka i per jo abi sieneles perdurkit adata i ja turi buti ivertas siulas - va tada ant baliono ir vyniokit. Jokiu karpymu ar risimu nereikia - juk sulimpa. Siulus naudoju tik paprastus - siuvimo. Man kuo plonesni tuo graziau - kaip voratinkliukas gaunasi.

Kraitej (toks laikrastis apie rankdarbius) buvau radus tokiu principu padarytas pakalnutes - tik balionu mazuciu mazuciu reikia. kai isdziusta - iskarpai viena puse "dantukais" ir pakalnutes ziedelis. thumbup.gif
Sekmes darbstuoleles wub.gif - as as siemet mokslais uzsiemus. doh.gif apie grozybes tik paskaityt galiu doh.gif verysad.gif
Estrella...
Sveikutės mirksiukas.gif
Aš šiandien pasidariau burbulą,bet tik vieną ,pabandymui ax.gif Aš dariau iš mezgimų siūlų ax.gif Jei rytoj laikysis ,darysiu daugiau rolleyes.gif
Dilma
QUOTE(Edule @ 2005 12 08, 19:35)
Ech, priminet man tuos bubulus  ax.gif - dar palepej visa deze guli. tik nusibodo jau. Kazkur nuotraukos tais bubulais puostos eglutes yra, jei rasiu butinai parodysiu.
Toms kam nesiseka juos pasidaryt - imkit maza lipalo buteliuka i per jo abi sieneles perdurkit adata i ja turi buti ivertas siulas - va tada ant baliono ir vyniokit. Jokiu karpymu ar risimu nereikia - juk sulimpa. Siulus naudoju tik paprastus - siuvimo. Man kuo plonesni tuo graziau - kaip voratinkliukas gaunasi.

Kraitej (toks laikrastis apie rankdarbius) buvau radus tokiu principu padarytas pakalnutes - tik balionu mazuciu mazuciu reikia. kai isdziusta - iskarpai viena puse "dantukais" ir pakalnutes ziedelis.  thumbup.gif 
Sekmes darbstuoleles  wub.gif - as as siemet mokslais uzsiemus.  doh.gif  apie grozybes tik paskaityt galiu  doh.gif  verysad.gif
*

ir vėl aplinkui tą patį per tą patį doh.gif mirksiukas.gif
*BRAŠKĖ*
QUOTE(Edule @ 2005 12 08, 19:35)
Kraitej (toks laikrastis apie rankdarbius) buvau radus tokiu principu padarytas pakalnutes - tik balionu mazuciu mazuciu reikia. kai isdziusta - iskarpai viena puse "dantukais" ir pakalnutes ziedelis.  thumbup.gif 
*

gera ideja thumbup.gif , aciu smile.gif
radasta_
Atsinešiau į darbą eglutę, kažkada draugės padovanotą, sėdžiu ir žiūriu. Ji tokia padaryta iš pušies konkorėžių. Paimtas kūgis iš oazio ir apklijuotas konkorėžiais su karštais klijais. O papuošta šiaudų kūleliais ir kažkokių žolių spurgeliais nupurkštais sidabro spalva. Labai natūralistiška ir jauki rolleyes.gif Gaila neturiu fotoaparato ax.gif
Estrella...
QUOTE(estrella @ 2005 12 08, 20:02)
Sveikutės  mirksiukas.gif
Aš šiandien pasidariau burbulą,bet tik vieną ,pabandymui  ax.gif Aš dariau iš mezgimų siūlų  ax.gif Jei rytoj laikysis ,darysiu daugiau  rolleyes.gif
*

Taigi,mano burbulas kuo puikiausiai laikosi thumbup.gif Dalį siūlų mirkiau į neskiestą lipalą,o dalį praskiedžiau su vandeniu thumbup.gif ir galiu pasakyti,kur skiesta su vandeniu daug gražiau susiklijavo thumbup.gif
apsinge
ryt varau i miska melynoju" raut" tongue.gif gaminsiu egle.pernykste labai jau man patiko thumbup.gif
o gaminu taip: ant lazdyno pagaliuko nuo apacios dedi melynojus ir apsuki vieluke. i virsu truputy plonini. nu gaunas thumbup.gif apipurskiau sniegu.liuks
vasaryte
QUOTE(apsinge @ 2005 12 09, 12:18)
ryt  varau i miska melynoju" raut" tongue.gif gaminsiu egle.pernykste labai jau man patiko thumbup.gif
o gaminu taip: ant lazdyno pagaliuko nuo apacios dedi melynojus ir apsuki vieluke. i virsu truputy plonini. nu gaunas thumbup.gif apipurskiau sniegu.liuks
*

Isduok paslapti, kas cia per daiktas tas "melynojas" kur jis auga?
gima
g.gif tai tie mėlynojai gal žiemojantys mėlynių uogienojai? 4u.gif
adelaide
tikrai taip mirksiukas.gif
apsinge
tai aisq biggrin.gif o tai kaip jus juos vadinat jei ne melynojais g.gif
Almuka
o man graziai gavosi idomesni vyno buteli apraisiojus tais plausais, dar biski tokio kieto tinklelio juostelie turejau, tada dar akmenuku mazyciu priklijavau, viska nupurskaiu auksu, o ant virsaus, kad butu akcentas, priklijavau mazyte juru zvaigzdute ir kelias kriaukles, na, man labai grazu ax.gif
Almuka
va mano butelis

user posted image

o cia kiti gaminiai, kur pabandziau prisiskaicius jusu blush-anim-cl.gif:

user posted image user posted image
user posted image
bitemajagsm
QUOTE(mylinemyli??? @ 2005 12 05, 22:32)
Vakar per radiją girdėjau, kad šiemt madoje eglutes kabinti prie lubų viršūne žemyn. Galvoju - visai neblogai tos plaušinės atrodytų. Ale tik kaip prie lubų pritvirtinti??? smile.gif
*

O nesakė, ką su dovanom daryti - ar jas irgi prie lubų kabinti? lotuliukas.gif
logika
...plausiniu egliu prigaminom...vos ne fabrikine gamyba buvo... rolleyes.gif
dabar eisime ieskot karstu kliju ir kastonine egle gamint(turbut)...
beje,darzelyje dareme tokius varpelius...ant tuscio,apversto jogurto indelio lipdeme gipsini binta...aplipdem taip graziai...isdziuvo...jis baltas toks,tai su visokiais blizguciais nublizginom...su blizganciais klijais...prikabinom ant blizgancio siulo zvambaliuka(maza rutuliuka) ,pritivirtinom prie varpelio ir varpelis...graziai atrodo...gaila neturiu fotoaparato...bet su vaikais galima pagaminti...juk jie taip nori prisideti prie puosybos...smile.gif
allegro
Dar paprasčiau galima pagamint varpelius aplenkiant jogurto indelius ar vienkartines mažas stiklinaites kepimo folija...
Sinuhe
QUOTE(Alma26 @ 2005 12 09, 17:50)
user posted image
*

Koks grožis wub.gif
Plecke
kiek sauniu ideju!!!!
CDA
QUOTE(Alma26 @ 2005 12 09, 18:50)
va mano butelis

user posted image

o cia kiti gaminiai, kur pabandziau prisiskaicius jusu blush-anim-cl.gif:

user posted image user posted image
user posted image
*

O brač, vaizdelis superinis blink.gif nair sugebėjimai moteriškės thumbup.gif thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.