Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kalėdiniai papuošimai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
allegro
QUOTE(estrelija @ 2005 11 30, 14:00)
aha dar karteli pasiskaiciau kaip ta egle daryti...o beje,tai kaip tie stiklainiai vienas prie kito laikosi???(rusiskai nelabai suprantu)
aciu is karto...o beje,ar darei plausines egles?ir kaip sekesi?
*

stiklainius klijavau karštais floristiniais klijais, tad laikosi gana tvirtai, galima tą eglę kilnoti, nešioti. thumbup.gif .. Ir kas vakarą labai džiugina širdį, tokia miela pastelinė šviesa sklinda mirksiukas.gif O plaušinių egliukų dar nedariau, nes baiginėju šerkšnotus burbulus daryti. Tikiuosi suspėti pridaryti visko daug šių metų šventėms bigsmile.gif
allegro
QUOTE(estrelija @ 2005 11 30, 13:50)
bigsmile.gif tada as nesupratau kaip ta eglute gaminama...galvojau,kad tik dangteliu reikia...
*

Iš stiklainių suklijuoji eglės formą, tada pradūrinėji dangtelius ir suvedžioji apšvietimą, dangtelius užsuki ir jungi į tinklą. Eglutė dega thumbup.gif , Šventė jau tavo namuose bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
LT saulele
QUOTE(ALMUX @ 2005 11 30, 18:56)
Iš stiklainių suklijuoji eglės formą, tada pradūrinėji dangtelius ir suvedžioji apšvietimą, dangtelius užsuki ir jungi į tinklą. Eglutė dega thumbup.gif , Šventė jau tavo namuose bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
*

o kaip jinai stovi? nes ten lyg ir su "kamienu"? nes jei vien trikampė forma, tai viskas aišku, o šitaip unsure.gif ?
allegro
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2005 11 30, 20:44)
o kaip jinai stovi? nes ten lyg ir su "kamienu"? nes jei vien trikampė forma, tai viskas aišku, o šitaip  unsure.gif ?
*

STOVI PUIKIAUSIAI thumbup.gif .tAIP PAT TURI KAMIENĄ, JĮ REIKIA SUFORMUOTI PAČIOMS IR DAR TOKĮ LYG PADĄ PADARYTI, KAD NEVIRSTŲ mirksiukas.gif
Supo
Na lyg ir dasuto man jau kaip daryti ta eglute.. aciu visom uz paaiskinimus.. tik dar neaiskumas vienas.. Tie stiklainiukai turi but mazi taip? ne jeigu daryt is kokiu puslitriniu taigi daug ju labai reikes ir laaabai didele egle gausis.. Ar as ne taip supratau ka nors? blink.gif
allegro
QUOTE(Supo @ 2005 11 30, 20:58)
Na lyg ir dasuto man jau kaip daryti ta eglute.. aciu visom uz paaiskinimus.. tik dar neaiskumas vienas.. Tie stiklainiukai turi but mazi taip? ne jeigu daryt is kokiu puslitriniu taigi daug ju labai reikes ir laaabai didele egle gausis.. Ar as ne taip supratau ka nors?  blink.gif
*

Stiklainius rinkis kokius nori, tik kad daug jų reikia. Mes su kolegėm mąstėm apie trilitrinių stiklainių eglę ir gerą instaliaciją. Būtų tiesiog jėgiškos šventės thumbup.gif . Tik kad tų stiklainių reiktų kokią fūrą bigsmile.gif atsivežti ir karštų klijų toną lotuliukas.gif
Supo
nu gal pabandysiu.. tikiuosi iseis..
O kokio dydzio mazdaug gavosi ta egle kur pas tave foto?
logika
almux,aciu uz paaiskinimus... lotuliukas.gif
Saulėgrąža
ta eglutė iš stiklainiukų nuostabi
Raideles
QUOTE(Vaidullka @ 2005 11 27, 19:55)
Nu va, plaušinė eglutė jau džiūsta, žiūrėsim kas čia gausis  biggrin.gif
Plaušo turiu dar laaaaaaaaabai daug  doh.gif Ką čia su juo dar padarius  g.gif

O anądien dariau siūlų kamuolius, tai gavosi neblogaas papuošimas šiukšlinei, po to sąvartynui  doh.gif Visas balionas išsimauzojo lipalu, tai tose vietose taip negražiai jis atrodo, arba net nesimato skylučių ir neina jų apvalyt, ten kur lipalo daugiau teko, tai ten net parudavo ar papilkėjo, nu tokia bjauri spalva. Kaip jūs padarot kad gražiai būtų, be lipalo pertkliaus ir skylutės tokios gražios ir švarios?

*

Jei turi kokia forma, tai gali plausiniu varpeliu pasidaryti wink.gif
allegro
QUOTE(estrelija @ 2005 11 30, 21:32)
almux,aciu uz paaiskinimus... lotuliukas.gif
*

Džiugu, kad išsiaiškinot ir pradėsit smagų darbą. Lauksiu jūsų eglučių foto čia temoj mirksiukas.gif . Jei kas bus neaišku- klauskit biggrin.gif
Vaidullka
QUOTE(Raideles @ 2005 11 30, 20:53)
Jei turi kokia  forma, tai gali plausiniu varpeliu pasidaryti wink.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
vilmak
Čia jau visiškas OFF-as, atleiskit blush2.gif 4u.gif ...Bet pamačiau šiaudinius žaisliukus eglutei, ir pagalvojau, kad galima patiems tokių prisidaryti... ax.gif Dabar šiaudų, aišku, jau neprisirinksi, bet kitoms Kalėdoms galima apsirūpinti...
Tik kada juos rinkti, kaip apdirbti? g.gif gal kas paaiškintų...
allegro
QUOTE(vilmak @ 2005 12 01, 01:07)
Čia jau visiškas OFF-as, atleiskit  blush2.gif  4u.gif  ...Bet pamačiau šiaudinius žaisliukus eglutei, ir pagalvojau, kad galima patiems tokių prisidaryti... ax.gif Dabar šiaudų, aišku, jau neprisirinksi, bet kitoms Kalėdoms galima apsirūpinti...
*

Moku daryti ir šiaudinius žaisliukus, tik šiaudelių reikia pasiklausinėti turgeliuose, arba tautodailės parduotuvėse, ten kur pristato padarytus darbukus, iš tų moterų galima gaut nusipirkti visai nebrangiai. Tasd jei norėsi- spėsi ir šioms kalėdoms mirksiukas.gif
KEIBI
Pasiskaicius as cia ir pasidariau tuos siulu balionus ,bet kai balionas isemiau liko kliju plutele tarp siulu sad.gif pasakykit kodel taip atsitiko g.gif gal perdaug kliju g.gif
ivi
Cia daug visokiu angeliuku:
http://craftycollege.com/webofangels/

Cia irgi keletas kalediniu ideju:
http://www.sarahanns.com/crochetworks/cwhome.html
melsva
QUOTE(vilmak @ 2005 11 30, 22:07)
Čia jau visiškas OFF-as, atleiskit  blush2.gif  4u.gif  ...Bet pamačiau šiaudinius žaisliukus eglutei, ir pagalvojau, kad galima patiems tokių prisidaryti... ax.gif Dabar šiaudų, aišku, jau neprisirinksi, bet kitoms Kalėdoms galima apsirūpinti...
*

Visai nesunku juos paruosti thumbup.gif

Šiaudiniai žaisliukai
melsva
va dar kalediniu rankdarbių

Vaškiniai eglutės žaislai, korėtos žvakės ir išterlioti burbulai smile.gif)
Saulėgrąža
gryžau šiandien namučio ir blink.gif
nei juoktis nei pykt,,, katinas kažkur rado, tikriausia, po lango keitimo kažkur užsiliko, tos putos ir pritrupino pilną kambarį.. tai prisiminiau jūsų pasakojimus apie tuos suvertus rutuliukus ir pririnkus suvėriau,,,
galima ir gerąją pusę įžvelgt- nereikėjo rutuliukų lupinėt tongue.gif biggrin.gif
pienių jūra
QUOTE(Saulėgrąža @ 2005 12 01, 21:41)
gryžau šiandien namučio ir  blink.gif
nei juoktis nei pykt,,, .........
*

lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

p.s. obozhaju kates wub.gif
pienių jūra
o aš čia tokį klausimėlį turiu apie tas džiovinamas apelsinų skilteles Užsimaniau ir aš tokiu originalių, paprastų ir gražių žaisliukų. Tik norėjau paklaust, kiek jie laikosi. Ta prasme, jei aš dabar tuos apelsinus supjaustysiu ir "pakepinsiu" orkaitėj, ar jie paskui neims kaip nors vysti, pūti ar pan. nesulaukę Kalėdų? Ar čia jau kai padžiovini, tai jie tokie viečni ir laikosi? Nu, sorry, jei klausimas kvailas, tiesiog noriu apsidraust blush2.gif
Prince
Sveikutės,aš tai neduosiu ramybės jums dėl plaiušinės eglutės,ar ta plauša jus visa mirkote ar ne doh.gif ???
besiba
QUOTE(Prince @ 2005 12 02, 07:45)
Sveikutės,aš tai neduosiu ramybės jums dėl plaiušinės eglutės,ar ta plauša jus visa mirkote ar ne doh.gif ???
*

as atskirdavau kazkiek jo ir mirkydavau i klijus, o paskui prie formos lipinau mirksiukas.gif
mylinemyli
QUOTE(pienių jūra @ 2005 12 02, 03:01)
o aš čia tokį klausimėlį turiu apie tas džiovinamas apelsinų skilteles Užsimaniau ir aš tokiu originalių, paprastų ir gražių žaisliukų. Tik norėjau paklaust, kiek jie laikosi. Ta prasme, jei aš dabar tuos apelsinus supjaustysiu ir "pakepinsiu" orkaitėj, ar jie paskui neims kaip nors vysti, pūti ar pan. nesulaukę Kalėdų? Ar čia jau kai padžiovini, tai jie tokie viečni ir laikosi? Nu, sorry, jei klausimas kvailas, tiesiog noriu apsidraust  blush2.gif
*

Aš džiovinau ant radiatoriaus. Džiovinti laikosi ilgai smile.gif. Gal tik spalva kiek pasikeičia. Per savaitę mano puokštėje pokyčių nematyti biggrin.gif
Vaidullka
QUOTE(Prince @ 2005 12 02, 07:45)
*

Aš nemirkiau. Aš rankose laikiau tą plaušą ir pyliau po biškį klijų, po to pratrindavau.
pienių jūra
mylinemyli???, ačiū. Kaži, o kas geriau - orkaitė ar radiatorius? g.gif
be to, viena savaitė tai kaip viena, o iki Kalėdų dar visos trys, ir po Kalėdų dar gerą savaitėlę reikia, kad gerai atrodytų...
KVN
Gal sugalvosit pasipuošt ir namų duris 4u.gif
Kopola
thumbup.gif
QUOTE(pienių jūra @ 2005 12 02, 16:23)
mylinemyli???, ačiū. Kaži, o kas geriau - orkaitė ar radiatorius?  g.gif
be to, viena savaitė tai kaip viena, o iki Kalėdų dar visos trys, ir po Kalėdų dar gerą savaitėlę reikia, kad gerai atrodytų...
*

Na as galiu savo patirtim pasidalint rolleyes.gif Pernai dziovinau apelsinus skiltelem, tai dar iki dabar puikiausiai issilaike... Cia gal priklauso nuo to ar gerai isdziovinsi. Na bet man tai tikrai nepuvo ir siaip..tvarkoj viskas thumbup.gif thumbup.gif
logika
QUOTE(Prince @ 2005 12 02, 08:45)
*

labas,mes plauso "atsiriekiam",apvyniojam ant pagrindo ir tik po to tepam kliju...tai tada galim visokias "garbaneles" plausines palygint...nors rankos tai kuo toliau,tuo labiau lipnyn:)...
pas mus jau keturios plausines egles stovi...rytoj bus dar viena(gal) rolleyes.gif
Reda003
Prie namų puošimo, dar galima apelsiną prismaigstyti kvepiančiųjų gvaizdikelių (daug, kad paties apelsino net nesimato)- pasidaro kvepiantis ežiukas ir ilgai laikosi rolleyes.gif .
Saulėgrąža
nepykit, jei pasikartoju, bet dabar pradėjau galvot- kaip lygų pagrindą tai plaušo eglelei padaryt? na kad ne apvalus gautūsi... g.gif doh.gif
Vaidullka
QUOTE(Saulėgrąža @ 2005 12 02, 19:36)
nepykit, jei pasikartoju, bet dabar pradėjau galvot- kaip lygų pagrindą tai plaušo eglelei padaryt? na kad ne apvalus gautūsi... g.gif  doh.gif
*

Nesupratau kaip tu nori padaryt? Kurioj vietoj kad nebūtų apvalus g.gif g.gif g.gif
logika
QUOTE(Saulėgrąža @ 2005 12 02, 20:36)
nepykit, jei pasikartoju, bet dabar pradėjau galvot- kaip lygų pagrindą tai plaušo eglelei padaryt? na kad ne apvalus gautūsi... g.gif  doh.gif
*

plokscia egle nori daryti?
Raideles
Gruodzio 10 d. 11.30 Marcinkonysevyks siaudiniu zaisliuku darymo mokymai. Dabar negaliu programos ir daugiau info imesti, bet ryt gal pavyks wink.gif
logika
doh.gif galvoju dabar...yra darzelyje(darbe) toks medis...folija "aplipdytas",gal reikia ji tais apelsinais dziovintais papauost?vis idomiau butu...bet vaikai jauciu gali pradet tas skilteles ciupinet,klausines ar galima valgyt ir kada jas valgysim?negi jiems paaiskinsi,kad jie nevalgomi,jei atrodo kaip valgomi? lotuliukas.gif
logika
QUOTE(KVN @ 2005 12 02, 18:53)
Gal sugalvosit pasipuošt ir namų duris  4u.gif
*

kazin miske kazkoreziu dar yra?
Saulėgrąža
ai merginos nepykit, jaučiu nusipeizėjau,,, su savo tuo klausimu ryt darysiu tą eglute, ir jei pavyks tai įmesiu foto.. blush2.gif
logika
QUOTE(Saulėgrąža @ 2005 12 02, 22:34)
ai merginos nepykit, jaučiu nusipeizėjau,,, su savo tuo klausimu ryt darysiu tą eglute, ir jei pavyks tai įmesiu foto..  blush2.gif
*

aisq,pavyks...nors man tai egle patiko,o jos gaminimo procesa uzbaige drauge blush2.gif
Saulėgrąža
QUOTE(estrelija @ 2005 12 02, 22:42)
aisq,pavyks...nors man tai egle patiko,o jos gaminimo procesa uzbaige drauge blush2.gif
*

baisu, kad ir man taip nebūtų,,,, 100 darbų, o paskutinis badas -ar kaip ten.. tongue.gif
logika
QUOTE(Saulėgrąža @ 2005 12 02, 22:52)
baisu, kad ir man taip nebūtų,,,, 100 darbų, o paskutinis badas -ar kaip ten..  tongue.gif
*

...ne nuotaikoje buvau...rytoj pati darysiu...o drauges nera ,tai ir uzbaigti privalesiu...begsiu is ryto plauso pirkti ir lipalo... blink.gif
logika
kaip jus puosiat tas plausines eglutes?
logika
QUOTE(ALMUX @ 2005 11 30, 21:12)
Stiklainius rinkis kokius nori, tik kad daug jų reikia. Mes su kolegėm mąstėm apie trilitrinių stiklainių eglę ir gerą instaliaciją. Būtų tiesiog jėgiškos šventės thumbup.gif . Tik kad tų stiklainių reiktų kokią fūrą  bigsmile.gif atsivežti ir karštų klijų toną lotuliukas.gif
*

rasom projekta...pastatytumeme tokia egle kokiam mieste:)
saullute
Aha, o pasnigus tie karsti klijai nebelaikytu stiklainiu ir butu fura duzenu smile.gif
Bet uztat kokie laimingi metai butu, sukes gi laime nesa clap.gif
logika
QUOTE(saullute @ 2005 12 03, 11:01)
Aha, o pasnigus tie karsti klijai nebelaikytu stiklainiu ir butu fura duzenu  smile.gif
Bet uztat kokie laimingi metai butu, sukes gi laime nesa  clap.gif
*

pastatytume eglutei kokia uzdanga...
allegro
QUOTE(estrelija @ 2005 12 03, 10:45)
rasom projekta...pastatytumeme tokia egle kokiam mieste:)
*

Rašom thumbup.gif , tik gal statom kokiam banke, ten gal labiau suprastų ir dar paremtų, kad nebūtų tuščios kišenės per šventes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
allegro
QUOTE(saullute @ 2005 12 03, 11:01)
Aha, o pasnigus tie karsti klijai nebelaikytu stiklainiu ir butu fura duzenu  smile.gif
Bet uztat kokie laimingi metai butu, sukes gi laime nesa  clap.gif
*

Pripilsim daugiau, kad tikrai laikytų. O jei jau tikrai suduš bigsmile.gif , tai konstruosim ką nors iš stiklo, juk mes kūrybingos thumbup.gif
logika
QUOTE(ALMUX @ 2005 12 03, 11:20)
Rašom thumbup.gif , tik gal statom kokiam banke, ten gal labiau suprastų ir dar paremtų, kad nebūtų tuščios kišenės per šventes lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

o banke visai nieko butu...galetume kokiu pinigu i stiklainius prideti...
Saulėgrąža
paskaitinėju čia ir net nepajaučiu, kaip šypsena veidu nuslenka,,, nors akys ir ašarų pilnos,,,
logika
QUOTE(Saulėgrąža @ 2005 12 03, 13:13)
paskaitinėju čia ir net nepajaučiu, kaip šypsena veidu nuslenka,,, nors akys ir ašarų pilnos,,,
*

del ko akys asaru pilnos??? verysad.gif
laurindre
QUOTE(pienių jūra @ 2005 12 02, 02:01)
o aš čia tokį klausimėlį turiu apie tas džiovinamas apelsinų skilteles Užsimaniau ir aš tokiu originalių, paprastų ir gražių žaisliukų. Tik norėjau paklaust, kiek jie laikosi. Ta prasme, jei aš dabar tuos apelsinus supjaustysiu ir "pakepinsiu" orkaitėj, ar jie paskui neims kaip nors vysti, pūti ar pan. nesulaukę Kalėdų? Ar čia jau kai padžiovini, tai jie tokie viečni ir laikosi? Nu, sorry, jei klausimas kvailas, tiesiog noriu apsidraust  blush2.gif
*

Matau tu klaipėdietė. Šiandien buvau Iki prie Žardės, ten yra floristų parduotuvė. Yra ir gatvų apelsinų išdžiovintų pirkti. Ir aplamai kiek ten visokių grožybių. Net akys apraibo. Sunku net išsirinkti. thumbup.gif thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.