Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kalėdiniai papuošimai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Vaidullka
QUOTE(estrelija @ 2005 12 04, 13:07)
perziurejau...visa tema...viskas aisq...
*

clap.gif clap.gif clap.gif
logika
QUOTE(Vaidullka @ 2005 12 04, 14:24)
clap.gif  clap.gif  clap.gif
*

man reikia pagalbos,nueik i forumo skyreli"musu darbeliai" ir paskaityk paskutine mano zinute...gal tu galesi man padeti arba zinosi kas man galetu padeti.aciu!
Vaidullka
QUOTE(estrelija @ 2005 12 03, 23:13)
HELP!!!man reikia pasiuti lele,metro dydzio. tai turi buti zmogiska lele,ta prasme,  negali buti nei meskinas,nei zirafa ir panasiai.gal kas gali padeti???gal kas turi tokia panasia lele?gal kas yra siuves?gal turite iskarpu?nelikciau skolinga!!!
*

Čia apie šitą žinutę?
Aš pati nemoku siūt ir nežinau kur rast apie tai. Bet atsimenu kad kažkuri forumietė rodėsi su didele lėle. Tik tikrai nepamenu kuri. Reikia paieškot. Jei rasiu parašysiu mirksiukas.gif
logika
QUOTE(Vaidullka @ 2005 12 04, 14:57)

Čia apie šitą žinutę?
Aš pati nemoku siūt ir nežinau kur rast apie tai. Bet atsimenu kad kažkuri forumietė rodėsi su didele lėle. Tik tikrai nepamenu kuri. Reikia paieškot. Jei rasiu parašysiu  mirksiukas.gif

*

aha apie sita zinute!jei ka rasi-parasyk! cray.gif bijau.gif
nes neisivaziduoju ka reikes daryti...gerai butu jei kas turetu jau tokia lele...galeciau pasiskolinti...
Vaidullka
QUOTE(estrelija @ 2005 12 04, 14:04)
aha apie sita zinute!jei ka rasi-parasyk! cray.gif  bijau.gif
nes neisivaziduoju ka reikes daryti...gerai butu jei kas turetu jau tokia lele...galeciau pasiskolinti...
*

Nu atradau pagaliau doh.gif
Tik jau abejoju ar toks tiks doh.gif
Čia tik kaip lėlės pavyzdys mirksiukas.gif
Vyriokas
logika
QUOTE(Vaidullka @ 2005 12 04, 15:28)

Nu atradau pagaliau  doh.gif
Tik jau abejoju ar toks tiks  doh.gif
Čia tik kaip lėlės pavyzdys  mirksiukas.gif
Vyriokas

*

aciu...bent pasijuokiau.. lotuliukas.gif
Vaidullka
QUOTE(estrelija @ 2005 12 04, 14:41)
aciu...bent pasijuokiau.. lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu kad tik tokį variantą žinojau lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet galima kažką panašaus sugalvot blush2.gif Tik be grožybių lotuliukas.gif lotuliukas.gif
gitulia
QUOTE(Vaidullka @ 2005 12 04, 14:44)

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nu kad tik tokį variantą žinojau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Bet galima kažką panašaus sugalvot  blush2.gif Tik be grožybių  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

*

O kaip be grozybiu? Tai nors prisegamas padaryt, kad butu pagal poreiki : i viesuma nusisegat, namuose prisisegat biggrin.gif
Jurta
Vilnietės-kur rasti pirkti plaušą? g.gif Aš vis ieškau ir nerandu... doh.gif Gal galit parašyti tų parduotuvių adresus, kad nebereikėtų man klajoti? ax.gif Ačiū 4u.gif
irmulia
sveikos mamytes, ieskau kepinuku Kaledoms t.y. kokiu skaniu ir labai graziu nameliu. Atsibodo pirkineti paskutine diena dovanas tai, simet sugalvojau pati ka nors pagaminti. thumbup.gif Gal galite parekomenduoti koki tinklalapi su nuotraukomis ir receptais. Tinka bet kokia kalba. Aciu is anksto rolleyes.gif
allegro
Kalėdiniai kepiniai yra berods saldumynų temoj, ten daug visokių receptų bigsmile.gif
pienių jūra
Na, bandžiau aš tuos papuošaliukus iš džiovintų citrusinių pasidaryt. Apelsinus matyt per skanius nusipirkau, nes visus suvalgiau... blush2.gif darbeliams neliko. Citriną papjausčiau ir padžioviau ant radiatoriaus, kaip instruktuota. Tik kad nemažai riekelių džiūdamos išsirietė verysad.gif unsure.gif Kaip jūs jas ant radiatoriaus dedat? Gal and pagrindo kokio?
Jumi
QUOTE(pienių jūra @ 2005 12 05, 12:06)
Na, bandžiau aš tuos papuošaliukus iš džiovintų citrusinių pasidaryt. Apelsinus matyt per skanius nusipirkau, nes visus suvalgiau...  blush2.gif  darbeliams neliko. Citriną papjausčiau ir padžioviau ant radiatoriaus, kaip instruktuota. Tik kad nemažai riekelių džiūdamos išsirietė verysad.gif  unsure.gif  Kaip jūs jas ant radiatoriaus dedat? Gal and pagrindo kokio?
*

o tu jas pries dedama ant radiatoriaus kokia dienele ant palanges padziovink . Maniskes kurios pries tai ant palanges padziuvo - neissiriete o tos kur sukabinau iskart irgi pasiraite,bet irgi graziai atrodo tongue.gif Taip sakant pritaikysim visas biggrin.gif
pienių jūra
O ant palangės tai čia kur? ne iš lauko pusės, taip spėju g.gif Tiesiog viduj ant palangės? tai kuo toks džiovinimas skiriasi nuo džiovinimo ant stalo? kuo ta palangė tokia ypatinga?.. unsure.gif
allegro
QUOTE(pienių jūra @ 2005 12 05, 18:19)
O ant palangės tai čia kur? ne iš lauko pusės, taip spėju g.gif  Tiesiog viduj ant palangės? tai kuo toks džiovinimas skiriasi nuo džiovinimo ant stalo? kuo ta palangė tokia ypatinga?.. unsure.gif
*

Juk gali dėti ir ant stalo, jokio skirtumo. Tik ant palangės gal patogiau, jei namie maži vaikai laksto bigsmile.gif
Saulėgrąža
padariau žvekę blush2.gif , nelabai gal matosi, bet šiaip miela,,, reiks papuošt ir bus psio 4u.gif
mylinemyli
Vakar per radiją girdėjau, kad šiemt madoje eglutes kabinti prie lubų viršūne žemyn. Galvoju - visai neblogai tos plaušinės atrodytų. Ale tik kaip prie lubų pritvirtinti??? smile.gif
Saulėgrąža
QUOTE(mylinemyli??? @ 2005 12 05, 23:32)
Vakar per radiją girdėjau, kad šiemt madoje eglutes kabinti prie lubų viršūne žemyn. Galvoju - visai neblogai tos plaušinės atrodytų. Ale tik kaip prie lubų pritvirtinti??? smile.gif
*

gal žmonės jau visai pamišo? ir tai yra mada? schmoll.gif man ....
gal geriau aš paprastai, tsakant, pagal senelių pavyzdį ... lotuliukas.gif tongue.gif
astute_k
QUOTE(mylinemyli??? @ 2005 12 05, 23:32)
*

Norėčiau pamatyti, kur taip papuošta lotuliukas.gif Gautųsi kaip kokie varvekliai g.gif
logika
QUOTE(Saulėgrąža @ 2005 12 05, 23:05)
padariau žvekę blush2.gif , nelabai gal matosi, bet šiaip miela,,, reiks papuošt ir bus psio  4u.gif
*

grazu... thumbup.gif kaip padarei?
irmulia
QUOTE(ALMUX @ 2005 12 05, 09:24)
Kalėdiniai kepiniai yra berods saldumynų temoj, ten daug visokių receptų bigsmile.gif
*

aciu smile.gif
Jumi
Visoms kurios niekaip nesupranta kaaaaip daryti tuos siulu burbulus naudojant pripusta baliona tongue.gif Iliustruotas darymo kursas stai cia :
BUrbulai
besiba
QUOTE(Jumi @ 2005 12 06, 12:37)
Visoms kurios niekaip nesupranta kaaaaip daryti tuos siulu burbulus naudojant pripusta baliona tongue.gif Iliustruotas darymo kursas stai cia :
BUrbulai
*

tai kad nerodo
Jumi
O gal kam patiks tokia eglute
Jumi
QUOTE(bonda @ 2005 12 06, 12:40)
tai kad nerodo
*

na tada pasirinkit kairiajam sone esancia tema Art attack ir kai atsidarys darbeliai ieskokit paveiksliuko su raudonu siuliniu burbulu wink.gif Atrodo 11paveiksliukas kairiajam stulpelyje,ant jo spaudziat ir ziurit drinks_cheers.gif
ramute53
biggrin.gif Man patinka,planuojame kažką panašaus daryti biggrin.gif
Juk čia tikriausia visokie džiovinti žolynai?Galvojam daryti kažkokį karkasą iš sausų šakų kaip ir bokštą ar piramidę,o vidų kažkiek užpildyti...Kaip jūs manote?
besiba
Jumi, labai faina ta eglute thumbup.gif

va, mano akstotnine egle -papuosta blush2.gif gal dar reiks apipurkst sneigu kur ne kur..gal nebe..matysim blush2.gif (tik kazkaip foto negraziai atrodo schmoll.gif blush2.gif )
Jumi
QUOTE(bonda @ 2005 12 06, 13:04)
Jumi, labai faina ta eglute thumbup.gif

va, mano akstotnine egle -papuosta blush2.gif  gal dar reiks apipurkst sneigu kur ne kur..gal nebe..matysim blush2.gif (tik kazkaip foto negraziai atrodo schmoll.gif  blush2.gif )
*

Ne mano ta eglute blush2.gif Radau idejose nemazai,veliau idesiu ir cia tongue.gif

O gal kas makaroninius angelus darysit ?
user posted image
aprasymas deja nelabai suprantamas (bent jau man) bet is foto manau aisku drinks_cheers.gif
Supo
Jumi saunuole wub.gif aciu uz nuoroda... dabar tai tikrai darysiu ta burbula su balionu.. O anglekiukai is makaronu tai irgi atrodo super.. tik va su kuom tuos makaronus suklijuot a? su kokiais klijais?
Tukiukas
Jumi, labai dekui uz nuoroda apie balionus 4u.gif
As kazka panasaus bandziau daryti, bet man gavosi visiskai nepanasiai, taciau vis tiek graziai rolleyes.gif Gaudavosi kliju per daug, ir skyliu nelabai likdavo - nepagalvojau, kad galima siula juostelem sukarpyt g.gif Siandien vakare reiks sest "teisingus" burbulus pasidaryt biggrin.gif
Beje, uzkretet ir mane eglutem is plauso - viena padariau, taciau mamai isnesiau, tai vis neprisiruosiu sau kita pasidaryt...
Vaidullka
Dar toje Jumi nuorodėlėje vienas labai patiko. Antras paveiksliukas dešinėje - planetos. Super atrodo, tik nesuprantu kaip ten daro doh.gif Ką naudoja tiksliau blush2.gif
apsinge
o kas ten tie raudoni kastonu eglej?
besiba
QUOTE(apsinge @ 2005 12 06, 15:28)
o kas ten tie raudoni kastonu eglej?
*

dekoratyvinio kopusto lapai... blush2.gif
Jumi
QUOTE(Supo @ 2005 12 06, 13:47)
Jumi saunuole  wub.gif aciu uz nuoroda... dabar tai tikrai darysiu ta burbula su balionu.. O anglekiukai is makaronu tai irgi atrodo super.. tik va su kuom tuos makaronus suklijuot a? su kokiais klijais?
*

klijuot makaronus karstais klijais wink.gif
Dar keletas ideju :
user posted image
user posted image
manau cia forma is kartono ir lipalu ant jo klijuoti vata po to lakuoji ir blizgini thumbup.gif
Saulėgrąža
labai gražūs daiktai thumbup.gif
aš plaušo prisiprikau, tai darysiu eglutę,,, ką ten geriau dėt ant to popieriaus(karkaso), kad nepriliptų? gal kokį celofą? nepykit, jei ši tema jau įkirėjo blush2.gif
kazyte
padariau žvekę  , nelabai gal matosi, bet šiaip miela,,, reiks papuošt ir bus psio 

ogal zinai kur galima nusipirkti knato zvakei? Labai noreciau ir aas pabandyti pagaminti zvake... 4u.gif
Saulėgrąža
QUOTE(kazyte @ 2005 12 06, 18:06)
ogal zinai kur galima nusipirkti knato zvakei? Labai noreciau ir aas pabandyti pagaminti zvake... 4u.gif
*

aš į vidų įdėjau kitą, visai paprastą žvakę, ji su knatu ir viskas gaunasi čiki mirksiukas.gif
kazyte
ot gudruole!!! thumbup.gif
Saulėgrąža
smile.gif wub.gif
Saulėgrąža
ir dar
melsva
Saulėgrąža, SUPER!!! bigsmile.gif
Mergelė
QUOTE(Jumi @ 2005 12 06, 12:37)
BUrbulai
*

Dėkui už gerą puslapiuką. Bandysiu dabar, gal gi pavyks. nes vienas tai nesigavo.
kazyte
bet tai kaip ten sugeba supainioti tuos siulu galiukus, kad nesimato surisimu, siulu galu? bigsmile.gif
allegro
QUOTE(kazyte @ 2005 12 06, 21:55)
bet tai kaip ten sugeba supainioti tuos siulu galiukus, kad nesimato surisimu, siulu galu? bigsmile.gif
*

Įtariu, kad niekas jų ir neriša, kitaip prastai atrodytų mirksiukas.gif
une
QUOTE(Saulėgrąža @ 2005 12 06, 17:06)
labai gražūs daiktai  thumbup.gif
aš plaušo prisiprikau, tai darysiu eglutę,,, ką ten geriau dėt ant to popieriaus(karkaso), kad nepriliptų? gal kokį celofą? nepykit, jei ši tema jau įkirėjo  blush2.gif
*

kazkuri buvo parasius super ideja-apvynioti karkasa placia lipnia juosta wink.gif
Tukiukas
QUOTE(une @ 2005 12 07, 00:20)
kazkuri buvo parasius super ideja-apvynioti karkasa placia lipnia juosta wink.gif
*

Bandziau vynioti lipnia juosta - prie jos labai prilipo, ir labai sunkiai nuemiau > Siandien apvyniojau dar viena eglute - si karta pasiskolinau kazkieno ideja ant popieriaus uzmauti celofanini maiseli. Paziuresim, gal nusiims lengviau g.gif
Dilma
QUOTE(Tukiukas @ 2005 12 06, 14:13)
As kazka panasaus bandziau daryti, bet man gavosi visiskai nepanasiai, taciau vis tiek graziai  rolleyes.gif Gaudavosi kliju per daug, ir skyliu nelabai likdavo - nepagalvojau, kad galima siula juostelem sukarpyt  g.gif  Siandien vakare reiks sest "teisingus" burbulus pasidaryt  biggrin.gif
*

Kam be reikalo prisidaryt sau vargo ir karpyt tuos siūlus? Beje, kokiais jūs siūlais darote? Aš naudojau paprastus siuvimo siūlus, nieko nekarpiau, netepliojau klijais. Paprasčiausiai per klijų buteliuką pervėriau siūlą ir vyniojau jį ant baliono. Gavosi thumbup.gif blush2.gif . Jei kam įdomu, galiu pabandyt nuskanuot nuotrauką ir įdėt ax.gif
Kutuliukas
Ai , o aš tik snaiges karpyt temoku biggrin.gif Vat rolleyes.gif
Erdve
nu nieko sau, kaip graziai snaige iskarpei!
as tik vaikiskai temoku karpyt smile.gif
kastaneda
QUOTE(Karbynė @ 2005 12 07, 00:51)
Ai , o aš tik snaiges karpyt temoku biggrin.gif Vat  rolleyes.gif
*

Karbyne, labai graži snaigė...kaip tik vargstu dabar...bet senovinės gaunasi, Tavo nuostabi 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.