Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kalėdiniai papuošimai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Vaidullka
Nu va, plaušinė eglutė jau džiūsta, žiūrėsim kas čia gausis biggrin.gif
Plaušo turiu dar laaaaaaaaabai daug doh.gif Ką čia su juo dar padarius g.gif

O anądien dariau siūlų kamuolius, tai gavosi neblogaas papuošimas šiukšlinei, po to sąvartynui doh.gif Visas balionas išsimauzojo lipalu, tai tose vietose taip negražiai jis atrodo, arba net nesimato skylučių ir neina jų apvalyt, ten kur lipalo daugiau teko, tai ten net parudavo ar papilkėjo, nu tokia bjauri spalva. Kaip jūs padarot kad gražiai būtų, be lipalo pertkliaus ir skylutės tokios gražios ir švarios?
Tonga
mes tai lauko eglute taippuosiam:

prisirenkam ivairiu formeliu i jas supilam vandeni, kuris buna dazniausiai rasalu nuspalvintas thumbup.gif imerkiam siula ir i saldymo kamera 000054.gif

atrodo fantastishkai santa2.gif
Tonga
QUOTE(DdJj @ 2005 11 27, 14:57)
Labukas
o kas gali pamokyt gražių snaigių prisikarpyt, man jos nesigauna arba kvadratinės arba beformės sad.gif
*

gal dukrytes tavo moka bigsmile.gif

o siaip gal google pabandyk paieskoti, angliskai parasyk snaige..turetu ismesti mirksiukas.gif
mylinemyli
Sveikos, šį savaitgalį padariau puokštę iš džiovintų citrinų ir apelsinų skiltelių. Manau, gavosi puikia. Nupaveikslavau, bet kad įkelti negaliu - vsa rašo "Bendras failų dydis viršija nustatytą vietos limitą".
Gal čia dėl to, kad nesu 100 žinučių parašiusi???

Kam nors nusiųsiu ir paprašysiu įkelti smile.gif
Vaidullka
QUOTE(mylinemyli??? @ 2005 11 27, 20:43)
Sveikos, šį savaitgalį padariau puokštę iš džiovintų citrinų ir apelsinų skiltelių. Manau, gavosi puikia. Nupaveikslavau, bet kad įkelti negaliu - vsa rašo "Bendras failų dydis viršija nustatytą vietos limitą".
Gal čia dėl to, kad nesu 100 žinučių parašiusi???

Kam nors nusiųsiu ir paprašysiu įkelti smile.gif
*

Dėl 100 žinučių mirksiukas.gif
Gali atsiųst vaida@jur.kli.lt Arba įkelt į internetinį puslapį, o po to įkelt paveiksliuką per img mygtukus mirksiukas.gif
mylinemyli
QUOTE(Vaidullka @ 2005 11 27, 21:57)

Dėl 100 žinučių  mirksiukas.gif
Gali atsiųst vaida@jur.kli.lt Arba įkelt į internetinį puslapį, o po to įkelt paveiksliuką per img mygtukus  mirksiukas.gif

*

Ach...reikia daugiau žinučių rašyti...smile.gif
Jau nusiunčiau MOSHKE'i. Tikiuosi, įkels.
allegro
QUOTE(Elė @ 2005 11 26, 01:06)
Sveikos, nezinau ar as cia i tema, bet man labai patiko viena ideja su indeliais nuo vaikisku tyreliu.
My Webpage
*

šitokią eglę sumontavau iš 67 indukų, rytoj reiks apšvietimą sukonstruoti, matysim kaip atrodys, kai įžiebsim bigsmile.gif
Merisier
Ikeliu Mylinemyli??? nerealiai fainus citrinukus wub.gif
Erdve
Nereali puokste!!!!
Erdve
sveikutes dekorotuojos!

savaitgali pas uosvi pamaciau likusio tinklelio, kuri naudojo sienas glaistant. tai biski nukosejau ir pasidariau keleta kalediniu zvaigdziu. jos buvo pirmas blynas ir nuotraukoj nelabai graziai atrodo, bet gal kam kils kokia ideja ka dar graziau galima su tokiu naudingu daiktu nuveikt smile.gif
Vaidullka
Mano plaušinė eglutė ax.gif
user posted image
mosius
QUOTE(ALMUX @ 2005 11 23, 21:58)
Dariau šiandien tokį, tai gavosi tikrai gražiai, tik daug darbo, išėjo įspūdingas, tarsi apšerkšnijęs burbulas thumbup.gif . Verta pabandyti.
*

Galiu patarti kaip tai padaryti paprasciau:) reikia to vadinamo tampomo:) balto popieriaus. Bandysiu paaiskinti:) nuo galo to rulono nukirpti kokio ilgio(gal aiskiau plocio) norisi kad butu "serksnas" gabala. Tada smulkiai ikarpyti, ir isvyniojus gaunasi ilga sukarpyta juosta. Nezinau ar aiskiai parasiau:) Tada nulekiate i miska, prisirenkate ivairiu sakeliu, ir jas apvyniojate tom juostelem, uzklijuoti reikia tik galuose. Zodziu, darbas malonus, smagus uzims koki 20min:) sumerkiate tas sakeles i vazele, ir atrodo labai fain:) ziemiska puokste. Galima prikabinti mazu zaisliuku. Atrodo labai graziai kaip apserksnijusios sakeles. isbandyta:)
Kitas variantas:) liko sakeliu is misko:) pasikuiciate vyro "chlamusnike" ir randate baltu dazu (likusiu nuo neatmenamu laiku, nuo langu dazymo) tas sakeles nuzievinate (nors nebutinai) ir nudazote baltais dazais. kai nudzius, merkiate i vaza ir kabinate pav. raudonus mazus zaisliuku, atrodo liuks. isbandyta:)
Trecias variantas (paskutinis, kol kas): kazkur ji maciau, nezinau kieno:) pernai dariau, labai liuks. zodziu nusiperkate nedidele oaze, i ja su dantu krapstuku pagalba prismaigstote mandarinu, likusias tuscias vietas prismaigstote spygliu pusu. imate pagaliuka (storesni) ir padarote medziui kota. tada i kokia vazele pilate ar smelio, ar akmenuku ir pasodinate mandarinu medi. Nerealiai:) papuosia stala.
zodziu, kiek galejau paaiskinau, jei ka sudomino bus smagu:)
Prince
QUOTE(Vaidullka @ 2005 11 27, 19:55)
Nu va, plaušinė eglutė jau džiūsta, žiūrėsim kas čia gausis  biggrin.gif
Plaušo turiu dar laaaaaaaaabai daug  doh.gif Ką čia su juo dar padarius  g.gif

O anądien dariau siūlų kamuolius, tai gavosi neblogaas papuošimas šiukšlinei, po to sąvartynui  doh.gif Visas balionas išsimauzojo lipalu, tai tose vietose taip negražiai jis atrodo, arba net nesimato skylučių ir neina jų apvalyt, ten kur lipalo daugiau teko, tai ten net parudavo ar papilkėjo, nu tokia bjauri spalva. Kaip jūs padarot kad gražiai būtų, be lipalo pertkliaus ir skylutės tokios gražios ir švarios?

*

Lbai gražiai gavosi 4u.gif ,bet koki jus ta lipala naudojate,nes juk tu kliju labai daug reikia.
logika
[COLOR=blue]siaulietems ir ne tik...
siandien pirkome plauso...galvojau,kad sunkiau jo bus rasti Siauliuose,bet radome ir visai lengvai,net dviejose vietose...prie thomas philips parduotuves lyg ir "Zalia stotele" ta parduotuve vadinasi...nebrangu tik 1,69lt vienas pakutis...nusipirkom po du...po to dar netycia uzejom i parduotuve "darzininkas"prie pasazo,kur yra foto prekiu parduotuve reikia pasukti desinen,ten siulu parduotuve dar yra...ten irgi buvo thumbup.gif ...ir ne tik plauso ten radom,bet ir siaip visokiu grozybiu,net akys apraibo... cool.gif tad siaulietes nueikit...
o dabar vyksta gaminimo procesas...gaminamos plausines egles...
nuotrauku neidesim...nes neturim fotoaparato...bet kaip sekesi prasysiu...
Vaidullka
QUOTE(Prince @ 2005 11 28, 18:13)
Lbai gražiai gavosi 4u.gif ,bet koki jus ta lipala naudojate,nes juk tu kliju labai daug reikia.
*

Nu nežinau kokių tų lipalų būna g.gif Aš tik vieną žinau rolleyes.gif
Pirkau baltus popierinius klijus, bet man jų atrodė mažoka, tai pirkau senukuose didesnę bankę lipalo. Tai dabar dar daug kam užteks rolleyes.gif Netaip ir daug jo susinaudoja. Tik baisiai terliūzinis darbas. Man kaip Bondai nėjo bliūdelį jo išmirkyt, nes ištižo tas plaušas ir gavosi tokie stoori šniūrai blush2.gif Tai aš su rankom pratryniau tą lipalą, vis užsipildama, kur reik. Ir taip gavosi rolleyes.gif
O dabar dar nori daryt ne baltos spalvos eglutę, kažin ar tie klijai neliks balti?
logika
beje,gal zinot kaip iskarpyti visokias grazias popierines snaiges???
Vaidullka
QUOTE(estrelija @ 2005 11 28, 18:47)
beje,gal zinot kaip iskarpyti visokias grazias popierines snaiges???
*

http://www.papersnowflakes.com/patterns.htm - čia kažkoks puslapis apie snaiges smile.gif
Dar vienas bigsmile.gif
http://www.highhopes.com/snowflakes.html
Čia yra visko + snaigių biggrin.gif
http://www.enchantedlearning.com/crafts/christmas/
Ir dar, o po to paspaudžiat apačioje "Snowflake Examples" atsidaro kaip iškirpt mirksiukas.gif
http://www.myweb3000.com/snowflakes.html
Dar vienas rolleyes.gif
http://www3.ns.sympatico.ca/dstredulinsky/home.html
dar kelios snaigės
http://www.benjerry.com/fun_stuff/holidays...lakes/index.cfm

O čia labai gražiai parodyta kaip daryt mirksiukas.gif
http://www.uptoten.com/kids/boowakwala-eve...r-activity.html
Saulėgrąža

O dabar dar nori daryt ne baltos spalvos eglutę, kažin ar tie klijai neliks balti?[/color][/font]
*

[/quote]
aš tai visokiem darbeliam perku saulutej paprastus baltus klijus, tai kai išdžiūna bespalviai lieka
Vaidullka
QUOTE(Saulėgrąža @ 2005 11 28, 19:42)
aš tai visokiem darbeliam perku saulutej paprastus baltus klijus, tai kai išdžiūna bespalviai lieka
*

Nu tai jie tas pats kaip lipalas mirksiukas.gif
logika
QUOTE(Vaidullka @ 2005 11 28, 20:02)

http://www.papersnowflakes.com/patterns.htm - čia kažkoks puslapis apie snaiges smile.gif
Dar vienas  bigsmile.gif
http://www.highhopes.com/snowflakes.html
Čia yra visko + snaigių  biggrin.gif
http://www.enchantedlearning.com/crafts/christmas/
Ir dar, o po to paspaudžiat apačioje "Snowflake Examples" atsidaro kaip iškirpt  mirksiukas.gif
http://www.myweb3000.com/snowflakes.html
Dar vienas  rolleyes.gif
http://www3.ns.sympatico.ca/dstredulinsky/home.html
dar kelios snaigės
http://www.benjerry.com/fun_stuff/holidays...lakes/index.cfm

O čia labai gražiai parodyta kaip daryt  mirksiukas.gif
http://www.uptoten.com/kids/boowakwala-eve...r-activity.html

*

labai aciu...
allegro
user posted image
ČIA MANO STIKLO EGLĖ
Skvo
QUOTE(ALMUX @ 2005 11 28, 23:29)
user posted image
ČIA MANO STIKLO EGLĖ
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Vaidullka
QUOTE(estrelija @ 2005 11 28, 20:51)
labai aciu...
*

Kad tik mačytų mirksiukas.gif Specialiai dėl jūsų ėjau į google ir ieškojau mirksiukas.gif

QUOTE(ALMUX @ 2005 11 28, 22:29)
user posted image
ČIA MANO STIKLO EGLĖ
*

blink.gif blink.gif blink.gif Kaip gražu blink.gif blink.gif wub.gif Ar čia ta iš indelių?
allegro
QUOTE(Vaidullka @ 2005 11 29, 00:34)

blink.gif  blink.gif  blink.gif Kaip gražu  blink.gif  blink.gif  wub.gif Ar čia ta iš indelių?

*

Aha, ta pati. Padaroma greitai, o atrodo gražiai bigsmile.gif
logika
QUOTE(Vaidullka @ 2005 11 28, 20:43)

Nu tai jie tas pats kaip lipalas  mirksiukas.gif

*

reikes juk su vaikais darzelyje kaip nors pasipuosti grupe...smile.gif
Sinuhe
Almux, kokia faina eglutė thumbup.gif
kastaneda
user posted image
ČIA MANO STIKLO EGLĖ
*

Nerealu thumbup.gif , tikrai fainai, šaunuolė Almux thumbup.gif
logika
hm...is kur gauti tu dangteliu tai eglei?...jei vaiku dar neturiu... ax.gif
logika
...nu va plauso egle isdziuvus jau ant saldytuvo stovi...grazi tokia..beliko tik papuosti...eisim i "Darzininka"ieskoti visokiu pribumbasu savo eglutei;) fotke plausines eglutes idesim,kai Kaledu senis atnes dovanu fotoaparata...tikiuosi,kad tai bus siais metais... g.gif
logika
user posted image
ČIA MANO STIKLO EGLĖ
*

as ir tokios egles noreciau...bet indeliu nera:( gal kas pastu atsiustu??? mirksiukas.gif
besiba
o kaip puosit tas plausines eglutes mirksiukas.gif

QUOTE(Vaidullka @ 2005 11 28, 18:30)

O dabar dar nori daryt ne baltos spalvos eglutę, kažin ar tie klijai neliks balti?[/color][/font]
*

as dariau ir is raudono, ir auksinio plauso thumbup.gif viskas teb gerai gavos thumbup.gif - tik patarimas - daryk su pirstinem, nes kitaip pirstai liks raudoni lotuliukas.gif
viltele
pasiskaiciau kaip jus darot tuos burbulus is balionu-kliju-siulu, tai ir as pagaminau pora biggrin.gif kol kas dar balionu neisleidau, bet jau matau kas ir kaip, taigi, jei kas gamins, tai siulau pirmiau apklijuot laikrasciais baliona, po to laikrasciu sluoksni lipalu istept, o tada vyniot siulus, man buvo taip zyyymiai lengviau, ir tvirtesnis balionas gavosi 4u.gif dabar tik suku galva kaip juos papuost, nes tie siulai nekaip atrodo unsure.gif cool.gif sakau gal sniegu apipurkst g.gif
kastaneda
QUOTE(viltele @ 2005 11 29, 14:24)
pasiskaiciau kaip jus darot tuos burbulus is balionu-kliju-siulu, tai ir as pagaminau pora biggrin.gif kol kas dar balionu neisleidau, bet jau matau kas ir kaip, taigi, jei kas gamins, tai siulau pirmiau apklijuot laikrasciais baliona, po to laikrasciu sluoksni lipalu istept, o tada vyniot siulus, man buvo taip zyyymiai lengviau, ir tvirtesnis balionas gavosi 4u.gif dabar tik suku galva kaip juos papuost, nes tie siulai nekaip atrodo unsure.gif  cool.gif sakau gal sniegu apipurkst g.gif
*

Nupurkš auksiniu arba sidabriniu purškalu 4u.gif
jurga...a
QUOTE(viltele @ 2005 11 29, 16:24)
pasiskaiciau kaip jus darot tuos burbulus is balionu-kliju-siulu, tai ir as pagaminau pora biggrin.gif kol kas dar balionu neisleidau, bet jau matau kas ir kaip, taigi, jei kas gamins, tai siulau pirmiau apklijuot laikrasciais baliona, po to laikrasciu sluoksni lipalu istept, o tada vyniot siulus, man buvo taip zyyymiai lengviau, ir tvirtesnis balionas gavosi 4u.gif dabar tik suku galva kaip juos papuost, nes tie siulai nekaip atrodo unsure.gif  cool.gif sakau gal sniegu apipurkst g.gif
*

O aš tik siūlu apvyniojau ir po to ištepiau klijais tai gavosi fantastiški burbulėliai, ir tie siūlai atrodo labai gražiai, atrodytų kad nieko ir nereikia, bet aš užsimaniau dar sidabru sonukus visu nupurkšti, tai pus blizgio šiek tiek bigsmile.gif
allegro
QUOTE(Sinuhe @ 2005 11 29, 09:23)
Almux, kokia faina eglutė thumbup.gif
*

Ačiū už pagyras, džiaugiuosi, kad patiko. Paskui dar kai ką bandysim įkelti ax.gif
logika
...plausines eglutes puosem tokiais burbuliukais...klijavom su super glue klijais...tuos burbuliukus(jie tokie blizgantys) pirkom "Darzininko"parduotuveje...
nufotografuosiu ta eglute,kai turesiu fotoaparata...bet tai dar negreit gali buti... unsure.gif
allegro
QUOTE(estrelija @ 2005 11 29, 09:59)
as ir tokios egles noreciau...bet indeliu nera:(  gal kas pastu atsiustu??? mirksiukas.gif
*

Nu kažin ar norėtum susimokėt už persiuntimą ir parsinešt namo stiklo šukių dėžę g.gif
logika
nu jo...vakar ,kai drauge dare plausine egle...tai sedejau ir dziaugiausi kaip procesas vyksta...o siandien,kai paciai reikejo daryti,tai nusibodo ta terliuze...tai drauge neiskentusi mano burbejimu,paeme ir padare man plausine eglute...ot gera grauge turiu,o tai ir buciau likus be plausines egles siais metais...tikiuosi,kad egle papuosti pati sugebesiu,bet irgi negarantuoju... doh.gif jauciu siandien nuotaika tikrai eglei daryti tongue.gif
logika
almux,bet juk man tik dangteliu reikia...
mylinemyli
QUOTE(viltele @ 2005 11 29, 14:24)
*

Bet kai laikraščiais apklijuoji, o paskui siūlais, tai laikraščiai matosi. Nebėra tarpų. Ar aš kažko nesuprantu? Kaip tuos laikraščius išimti. balioną tai viskas aišku - praduri ir ištrauki...smile.gif
Zemugne
Beje, toks klausimas, o kam jūs tuos balionus praduriat? Aš tai paprasčiausiai atrišu ir oras išeina. O po to vėl iš naujo pučiu smile.gif
Vaidullka
Aš tai dariau su tais mažiukais vandens balioniukais, tai nė norėdamas jų iš ten neišlupsi. Prilipę labai ir labai greit plyšta, kai praduri net nesprogsta, atrodo kad jų ten nė nėra doh.gif
O didelį čia kaip kam, matyt g.gif Aš irgi praduriu, bet itk dėl to, jog neišmasčiau atrišt ir išleist g.gif
Zemugne
Aš tai nusipirkau mažų balionų Akropolyje balionų parduotuvėje. Baisiai siūlė pirkti su pompa, bet aš pasakiau, kad man jos nereikia. Tai net davė pabandyti, netikėjo, kad savais plaučiais tai pavyks padaryti. Bet su diafragmos pagalba visai neblogai tai pavyko padaryti. Gerokai nustebinau pardavėją biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
allegro
QUOTE(estrelija @ 2005 11 29, 20:52)
almux,bet juk man tik dangteliu reikia...
*

Tai eglutei gaminti tau reikia viso stiklainio su užsukamu dangteliu. Aš sunaudojau 67 stiklainius. Šiandien pabaigsiu daryt mažesnę, ten sunaudosiu kažkur 40 stiklainių...
logika
QUOTE(ALMUX @ 2005 11 30, 11:45)
Tai eglutei gaminti tau reikia viso stiklainio su užsukamu dangteliu. Aš sunaudojau 67 stiklainius. Šiandien pabaigsiu daryt mažesnę, ten sunaudosiu kažkur 40 stiklainių...
*

bigsmile.gif tada as nesupratau kaip ta eglute gaminama...galvojau,kad tik dangteliu reikia...
logika
QUOTE(ALMUX @ 2005 11 30, 11:45)
*

aha dar karteli pasiskaiciau kaip ta egle daryti...o beje,tai kaip tie stiklainiai vienas prie kito laikosi???(rusiskai nelabai suprantu)
aciu is karto...o beje,ar darei plausines egles?ir kaip sekesi?
Supo
As va rusiskai nelabai moku... Gal kas galit parasyt kaip ta stiklo eglute pasidaryti.. Nes tikrai atrodo tai SUPER.. ir as labai labai tokios nuoriu verysad.gif padekit prasau..
NOKIA
Labai prašau,mergaitės,paaiškinkit kaip daryt su tais balionais?Kokių reikia siūlų?Labai prašau paaiškinkit visą eigą. smile.gif
Ram164
QUOTE(NOKIA @ 2005 11 30, 17:57)
Labai prašau,mergaitės,paaiškinkit kaip daryt su tais balionais?Kokių reikia siūlų?Labai prašau paaiškinkit visą eigą. smile.gif
*

Nokia, nepatingek, perskaityk skyreli nuo pradziu, juk viskas smulkiai parashyta...
o as vakar plaushine eglute mazyte pasidariau ir kelis burbulus, liuks gavosi, siandien eisiu burbulus purkshti.. biggrin.gif
aciu labai uz idejas ir patarimus wub.gif
lady cat
QUOTE(NOKIA @ 2005 11 30, 17:57)
*

Šioje temoje labai daug jau apie tuos balionus buvo prirašyta, reikia tik netingėti paskaitinėti ir tikrai viską rasite. ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.