Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kalėdiniai papuošimai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Vaidullka
QUOTE(estrelija @ 2005 11 28, 20:51)
labai aciu...
*

Kad tik mačytų mirksiukas.gif Specialiai dėl jūsų ėjau į google ir ieškojau mirksiukas.gif

QUOTE(ALMUX @ 2005 11 28, 22:29)
user posted image
ČIA MANO STIKLO EGLĖ
*

blink.gif blink.gif blink.gif Kaip gražu blink.gif blink.gif wub.gif Ar čia ta iš indelių?
allegro
QUOTE(Vaidullka @ 2005 11 29, 00:34)

blink.gif  blink.gif  blink.gif Kaip gražu  blink.gif  blink.gif  wub.gif Ar čia ta iš indelių?

*

Aha, ta pati. Padaroma greitai, o atrodo gražiai bigsmile.gif
logika
QUOTE(Vaidullka @ 2005 11 28, 20:43)

Nu tai jie tas pats kaip lipalas  mirksiukas.gif

*

reikes juk su vaikais darzelyje kaip nors pasipuosti grupe...smile.gif
Sinuhe
Almux, kokia faina eglutė thumbup.gif
kastaneda
QUOTE(ALMUX @ 2005 11 28, 23:29)
user posted image
ČIA MANO STIKLO EGLĖ
*

Nerealu thumbup.gif , tikrai fainai, šaunuolė Almux thumbup.gif
logika
hm...is kur gauti tu dangteliu tai eglei?...jei vaiku dar neturiu... ax.gif
logika
...nu va plauso egle isdziuvus jau ant saldytuvo stovi...grazi tokia..beliko tik papuosti...eisim i "Darzininka"ieskoti visokiu pribumbasu savo eglutei;) fotke plausines eglutes idesim,kai Kaledu senis atnes dovanu fotoaparata...tikiuosi,kad tai bus siais metais... g.gif
logika
QUOTE(ALMUX @ 2005 11 28, 23:29)
user posted image
ČIA MANO STIKLO EGLĖ
*

as ir tokios egles noreciau...bet indeliu nera:( gal kas pastu atsiustu??? mirksiukas.gif
besiba
o kaip puosit tas plausines eglutes mirksiukas.gif

QUOTE(Vaidullka @ 2005 11 28, 18:30)

O dabar dar nori daryt ne baltos spalvos eglutę, kažin ar tie klijai neliks balti?[/color][/font]
*

as dariau ir is raudono, ir auksinio plauso thumbup.gif viskas teb gerai gavos thumbup.gif - tik patarimas - daryk su pirstinem, nes kitaip pirstai liks raudoni lotuliukas.gif
viltele
pasiskaiciau kaip jus darot tuos burbulus is balionu-kliju-siulu, tai ir as pagaminau pora biggrin.gif kol kas dar balionu neisleidau, bet jau matau kas ir kaip, taigi, jei kas gamins, tai siulau pirmiau apklijuot laikrasciais baliona, po to laikrasciu sluoksni lipalu istept, o tada vyniot siulus, man buvo taip zyyymiai lengviau, ir tvirtesnis balionas gavosi 4u.gif dabar tik suku galva kaip juos papuost, nes tie siulai nekaip atrodo unsure.gif cool.gif sakau gal sniegu apipurkst g.gif
kastaneda
QUOTE(viltele @ 2005 11 29, 14:24)
pasiskaiciau kaip jus darot tuos burbulus is balionu-kliju-siulu, tai ir as pagaminau pora biggrin.gif kol kas dar balionu neisleidau, bet jau matau kas ir kaip, taigi, jei kas gamins, tai siulau pirmiau apklijuot laikrasciais baliona, po to laikrasciu sluoksni lipalu istept, o tada vyniot siulus, man buvo taip zyyymiai lengviau, ir tvirtesnis balionas gavosi 4u.gif dabar tik suku galva kaip juos papuost, nes tie siulai nekaip atrodo unsure.gif  cool.gif sakau gal sniegu apipurkst g.gif
*

Nupurkš auksiniu arba sidabriniu purškalu 4u.gif
jurga...a
QUOTE(viltele @ 2005 11 29, 16:24)
pasiskaiciau kaip jus darot tuos burbulus is balionu-kliju-siulu, tai ir as pagaminau pora biggrin.gif kol kas dar balionu neisleidau, bet jau matau kas ir kaip, taigi, jei kas gamins, tai siulau pirmiau apklijuot laikrasciais baliona, po to laikrasciu sluoksni lipalu istept, o tada vyniot siulus, man buvo taip zyyymiai lengviau, ir tvirtesnis balionas gavosi 4u.gif dabar tik suku galva kaip juos papuost, nes tie siulai nekaip atrodo unsure.gif  cool.gif sakau gal sniegu apipurkst g.gif
*

O aš tik siūlu apvyniojau ir po to ištepiau klijais tai gavosi fantastiški burbulėliai, ir tie siūlai atrodo labai gražiai, atrodytų kad nieko ir nereikia, bet aš užsimaniau dar sidabru sonukus visu nupurkšti, tai pus blizgio šiek tiek bigsmile.gif
allegro
QUOTE(Sinuhe @ 2005 11 29, 09:23)
Almux, kokia faina eglutė thumbup.gif
*

Ačiū už pagyras, džiaugiuosi, kad patiko. Paskui dar kai ką bandysim įkelti ax.gif
logika
...plausines eglutes puosem tokiais burbuliukais...klijavom su super glue klijais...tuos burbuliukus(jie tokie blizgantys) pirkom "Darzininko"parduotuveje...
nufotografuosiu ta eglute,kai turesiu fotoaparata...bet tai dar negreit gali buti... unsure.gif
allegro
QUOTE(estrelija @ 2005 11 29, 09:59)
as ir tokios egles noreciau...bet indeliu nera:(  gal kas pastu atsiustu??? mirksiukas.gif
*

Nu kažin ar norėtum susimokėt už persiuntimą ir parsinešt namo stiklo šukių dėžę g.gif
logika
nu jo...vakar ,kai drauge dare plausine egle...tai sedejau ir dziaugiausi kaip procesas vyksta...o siandien,kai paciai reikejo daryti,tai nusibodo ta terliuze...tai drauge neiskentusi mano burbejimu,paeme ir padare man plausine eglute...ot gera grauge turiu,o tai ir buciau likus be plausines egles siais metais...tikiuosi,kad egle papuosti pati sugebesiu,bet irgi negarantuoju... doh.gif jauciu siandien nuotaika tikrai eglei daryti tongue.gif
logika
almux,bet juk man tik dangteliu reikia...
mylinemyli
QUOTE(viltele @ 2005 11 29, 14:24)
*

Bet kai laikraščiais apklijuoji, o paskui siūlais, tai laikraščiai matosi. Nebėra tarpų. Ar aš kažko nesuprantu? Kaip tuos laikraščius išimti. balioną tai viskas aišku - praduri ir ištrauki...smile.gif
Zemugne
Beje, toks klausimas, o kam jūs tuos balionus praduriat? Aš tai paprasčiausiai atrišu ir oras išeina. O po to vėl iš naujo pučiu smile.gif
Vaidullka
Aš tai dariau su tais mažiukais vandens balioniukais, tai nė norėdamas jų iš ten neišlupsi. Prilipę labai ir labai greit plyšta, kai praduri net nesprogsta, atrodo kad jų ten nė nėra doh.gif
O didelį čia kaip kam, matyt g.gif Aš irgi praduriu, bet itk dėl to, jog neišmasčiau atrišt ir išleist g.gif
Zemugne
Aš tai nusipirkau mažų balionų Akropolyje balionų parduotuvėje. Baisiai siūlė pirkti su pompa, bet aš pasakiau, kad man jos nereikia. Tai net davė pabandyti, netikėjo, kad savais plaučiais tai pavyks padaryti. Bet su diafragmos pagalba visai neblogai tai pavyko padaryti. Gerokai nustebinau pardavėją biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
allegro
QUOTE(estrelija @ 2005 11 29, 20:52)
almux,bet juk man tik dangteliu reikia...
*

Tai eglutei gaminti tau reikia viso stiklainio su užsukamu dangteliu. Aš sunaudojau 67 stiklainius. Šiandien pabaigsiu daryt mažesnę, ten sunaudosiu kažkur 40 stiklainių...
logika
QUOTE(ALMUX @ 2005 11 30, 11:45)
Tai eglutei gaminti tau reikia viso stiklainio su užsukamu dangteliu. Aš sunaudojau 67 stiklainius. Šiandien pabaigsiu daryt mažesnę, ten sunaudosiu kažkur 40 stiklainių...
*

bigsmile.gif tada as nesupratau kaip ta eglute gaminama...galvojau,kad tik dangteliu reikia...
logika
QUOTE(ALMUX @ 2005 11 30, 11:45)
*

aha dar karteli pasiskaiciau kaip ta egle daryti...o beje,tai kaip tie stiklainiai vienas prie kito laikosi???(rusiskai nelabai suprantu)
aciu is karto...o beje,ar darei plausines egles?ir kaip sekesi?
Supo
As va rusiskai nelabai moku... Gal kas galit parasyt kaip ta stiklo eglute pasidaryti.. Nes tikrai atrodo tai SUPER.. ir as labai labai tokios nuoriu verysad.gif padekit prasau..
NOKIA
Labai prašau,mergaitės,paaiškinkit kaip daryt su tais balionais?Kokių reikia siūlų?Labai prašau paaiškinkit visą eigą. smile.gif
Ram164
QUOTE(NOKIA @ 2005 11 30, 17:57)
Labai prašau,mergaitės,paaiškinkit kaip daryt su tais balionais?Kokių reikia siūlų?Labai prašau paaiškinkit visą eigą. smile.gif
*

Nokia, nepatingek, perskaityk skyreli nuo pradziu, juk viskas smulkiai parashyta...
o as vakar plaushine eglute mazyte pasidariau ir kelis burbulus, liuks gavosi, siandien eisiu burbulus purkshti.. biggrin.gif
aciu labai uz idejas ir patarimus wub.gif
lady cat
QUOTE(NOKIA @ 2005 11 30, 17:57)
*

Šioje temoje labai daug jau apie tuos balionus buvo prirašyta, reikia tik netingėti paskaitinėti ir tikrai viską rasite. ax.gif
allegro
QUOTE(estrelija @ 2005 11 30, 14:00)
aha dar karteli pasiskaiciau kaip ta egle daryti...o beje,tai kaip tie stiklainiai vienas prie kito laikosi???(rusiskai nelabai suprantu)
aciu is karto...o beje,ar darei plausines egles?ir kaip sekesi?
*

stiklainius klijavau karštais floristiniais klijais, tad laikosi gana tvirtai, galima tą eglę kilnoti, nešioti. thumbup.gif .. Ir kas vakarą labai džiugina širdį, tokia miela pastelinė šviesa sklinda mirksiukas.gif O plaušinių egliukų dar nedariau, nes baiginėju šerkšnotus burbulus daryti. Tikiuosi suspėti pridaryti visko daug šių metų šventėms bigsmile.gif
allegro
QUOTE(estrelija @ 2005 11 30, 13:50)
bigsmile.gif tada as nesupratau kaip ta eglute gaminama...galvojau,kad tik dangteliu reikia...
*

Iš stiklainių suklijuoji eglės formą, tada pradūrinėji dangtelius ir suvedžioji apšvietimą, dangtelius užsuki ir jungi į tinklą. Eglutė dega thumbup.gif , Šventė jau tavo namuose bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
LT saulele
QUOTE(ALMUX @ 2005 11 30, 18:56)
Iš stiklainių suklijuoji eglės formą, tada pradūrinėji dangtelius ir suvedžioji apšvietimą, dangtelius užsuki ir jungi į tinklą. Eglutė dega thumbup.gif , Šventė jau tavo namuose bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
*

o kaip jinai stovi? nes ten lyg ir su "kamienu"? nes jei vien trikampė forma, tai viskas aišku, o šitaip unsure.gif ?
allegro
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2005 11 30, 20:44)
o kaip jinai stovi? nes ten lyg ir su "kamienu"? nes jei vien trikampė forma, tai viskas aišku, o šitaip  unsure.gif ?
*

STOVI PUIKIAUSIAI thumbup.gif .tAIP PAT TURI KAMIENĄ, JĮ REIKIA SUFORMUOTI PAČIOMS IR DAR TOKĮ LYG PADĄ PADARYTI, KAD NEVIRSTŲ mirksiukas.gif
Supo
Na lyg ir dasuto man jau kaip daryti ta eglute.. aciu visom uz paaiskinimus.. tik dar neaiskumas vienas.. Tie stiklainiukai turi but mazi taip? ne jeigu daryt is kokiu puslitriniu taigi daug ju labai reikes ir laaabai didele egle gausis.. Ar as ne taip supratau ka nors? blink.gif
allegro
QUOTE(Supo @ 2005 11 30, 20:58)
Na lyg ir dasuto man jau kaip daryti ta eglute.. aciu visom uz paaiskinimus.. tik dar neaiskumas vienas.. Tie stiklainiukai turi but mazi taip? ne jeigu daryt is kokiu puslitriniu taigi daug ju labai reikes ir laaabai didele egle gausis.. Ar as ne taip supratau ka nors?  blink.gif
*

Stiklainius rinkis kokius nori, tik kad daug jų reikia. Mes su kolegėm mąstėm apie trilitrinių stiklainių eglę ir gerą instaliaciją. Būtų tiesiog jėgiškos šventės thumbup.gif . Tik kad tų stiklainių reiktų kokią fūrą bigsmile.gif atsivežti ir karštų klijų toną lotuliukas.gif
Supo
nu gal pabandysiu.. tikiuosi iseis..
O kokio dydzio mazdaug gavosi ta egle kur pas tave foto?
logika
almux,aciu uz paaiskinimus... lotuliukas.gif
Saulėgrąža
ta eglutė iš stiklainiukų nuostabi
Raideles
QUOTE(Vaidullka @ 2005 11 27, 19:55)
Nu va, plaušinė eglutė jau džiūsta, žiūrėsim kas čia gausis  biggrin.gif
Plaušo turiu dar laaaaaaaaabai daug  doh.gif Ką čia su juo dar padarius  g.gif

O anądien dariau siūlų kamuolius, tai gavosi neblogaas papuošimas šiukšlinei, po to sąvartynui  doh.gif Visas balionas išsimauzojo lipalu, tai tose vietose taip negražiai jis atrodo, arba net nesimato skylučių ir neina jų apvalyt, ten kur lipalo daugiau teko, tai ten net parudavo ar papilkėjo, nu tokia bjauri spalva. Kaip jūs padarot kad gražiai būtų, be lipalo pertkliaus ir skylutės tokios gražios ir švarios?

*

Jei turi kokia forma, tai gali plausiniu varpeliu pasidaryti wink.gif
allegro
QUOTE(estrelija @ 2005 11 30, 21:32)
almux,aciu uz paaiskinimus... lotuliukas.gif
*

Džiugu, kad išsiaiškinot ir pradėsit smagų darbą. Lauksiu jūsų eglučių foto čia temoj mirksiukas.gif . Jei kas bus neaišku- klauskit biggrin.gif
Vaidullka
QUOTE(Raideles @ 2005 11 30, 20:53)
Jei turi kokia  forma, tai gali plausiniu varpeliu pasidaryti wink.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
vilmak
Čia jau visiškas OFF-as, atleiskit blush2.gif 4u.gif ...Bet pamačiau šiaudinius žaisliukus eglutei, ir pagalvojau, kad galima patiems tokių prisidaryti... ax.gif Dabar šiaudų, aišku, jau neprisirinksi, bet kitoms Kalėdoms galima apsirūpinti...
Tik kada juos rinkti, kaip apdirbti? g.gif gal kas paaiškintų...
allegro
QUOTE(vilmak @ 2005 12 01, 01:07)
Čia jau visiškas OFF-as, atleiskit  blush2.gif  4u.gif  ...Bet pamačiau šiaudinius žaisliukus eglutei, ir pagalvojau, kad galima patiems tokių prisidaryti... ax.gif Dabar šiaudų, aišku, jau neprisirinksi, bet kitoms Kalėdoms galima apsirūpinti...
*

Moku daryti ir šiaudinius žaisliukus, tik šiaudelių reikia pasiklausinėti turgeliuose, arba tautodailės parduotuvėse, ten kur pristato padarytus darbukus, iš tų moterų galima gaut nusipirkti visai nebrangiai. Tasd jei norėsi- spėsi ir šioms kalėdoms mirksiukas.gif
KEIBI
Pasiskaicius as cia ir pasidariau tuos siulu balionus ,bet kai balionas isemiau liko kliju plutele tarp siulu sad.gif pasakykit kodel taip atsitiko g.gif gal perdaug kliju g.gif
ivi
Cia daug visokiu angeliuku:
http://craftycollege.com/webofangels/

Cia irgi keletas kalediniu ideju:
http://www.sarahanns.com/crochetworks/cwhome.html
melsva
QUOTE(vilmak @ 2005 11 30, 22:07)
Čia jau visiškas OFF-as, atleiskit  blush2.gif  4u.gif  ...Bet pamačiau šiaudinius žaisliukus eglutei, ir pagalvojau, kad galima patiems tokių prisidaryti... ax.gif Dabar šiaudų, aišku, jau neprisirinksi, bet kitoms Kalėdoms galima apsirūpinti...
*

Visai nesunku juos paruosti thumbup.gif

Šiaudiniai žaisliukai
melsva
va dar kalediniu rankdarbių

Vaškiniai eglutės žaislai, korėtos žvakės ir išterlioti burbulai smile.gif)
Saulėgrąža
gryžau šiandien namučio ir blink.gif
nei juoktis nei pykt,,, katinas kažkur rado, tikriausia, po lango keitimo kažkur užsiliko, tos putos ir pritrupino pilną kambarį.. tai prisiminiau jūsų pasakojimus apie tuos suvertus rutuliukus ir pririnkus suvėriau,,,
galima ir gerąją pusę įžvelgt- nereikėjo rutuliukų lupinėt tongue.gif biggrin.gif
pienių jūra
QUOTE(Saulėgrąža @ 2005 12 01, 21:41)
gryžau šiandien namučio ir  blink.gif
nei juoktis nei pykt,,, .........
*

lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

p.s. obozhaju kates wub.gif
pienių jūra
o aš čia tokį klausimėlį turiu apie tas džiovinamas apelsinų skilteles Užsimaniau ir aš tokiu originalių, paprastų ir gražių žaisliukų. Tik norėjau paklaust, kiek jie laikosi. Ta prasme, jei aš dabar tuos apelsinus supjaustysiu ir "pakepinsiu" orkaitėj, ar jie paskui neims kaip nors vysti, pūti ar pan. nesulaukę Kalėdų? Ar čia jau kai padžiovini, tai jie tokie viečni ir laikosi? Nu, sorry, jei klausimas kvailas, tiesiog noriu apsidraust blush2.gif
Prince
Sveikutės,aš tai neduosiu ramybės jums dėl plaiušinės eglutės,ar ta plauša jus visa mirkote ar ne doh.gif ???
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.