Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kalėdiniai papuošimai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Sinuhe
Prince, lipalas tie balti paprasti klijai mirksiukas.gif
Prince
QUOTE(Sinuhe @ 2005 11 16, 13:21)
Prince, lipalas tie balti paprasti klijai mirksiukas.gif
*

O siulai? nesvarbu kokie?
Sinuhe
Dėl siūlų nežinau, nebandžiau dar daryt ax.gif Gal kuri dariusi atsilieps wink.gif
Prince
QUOTE(mylinemyli??? @ 2005 11 12, 18:58)
Aš klijavau ant pripūsto baliono lipalu keliais sluoksniais laikraščius, o po to ilgai ant radiatoriaus džiovinau. Tada jau gali iš tokio ruošinio daryti ką nori: ir kalėdinius burbulus, ir velykinius kiaušinius, ir šiap puošti karpytomos gėlytėmis, širdutėmis ir pan. Fantazijai nėra ribų smile.gif
*

dar vieno dalyko nesuprantu doh.gif ,ar ta baliona reikia susprogdinti,kad liktu vieni siulai?
sirenute
QUOTE(Prince @ 2005 11 16, 13:53)
dar vieno dalyko nesuprantu doh.gif ,ar ta baliona reikia  susprogdinti,kad liktu vieni siulai?
*

Aš tai naudojau iriso siūlus (nėrimo), bet manau su skirtingais siūlais skirtingai ir turėtų gautis, o balioną tai reikia susprogdinti, na tie klijai turi labai gerai išdžiūti kad nesubliukštų aš tai kokią pusę paros arba parą palaikau ir tada jau sprogdinu baliona, na ištikrųjų tai jis nesprogsta, tik labai lėtai išsileidžia.
kastaneda
Greitu aiku įkelsiu nuotraukyčių - darau balionus, bet turiu padaryti kokį 40, labai salė didelė, po to purkšiu ir dar dekoruosiu - tada ir parodysiu biggrin.gif
O dabar lekiu konkorėžių purkšti 4u.gif
kastaneda
QUOTE(Jumi @ 2005 11 16, 10:15)
thumbup.gif  thumbup.gif na as ant radiatoriaus dziovinu:PSudedu ant krastelio. Va vakar sudejau,siandien perverciau i kita puse kad nesulinktu o jau padziuvusius "suveriau" po tris ir pakabinau ant radiatoriaus (toks grazus papuosimas mano senam radiatoriui gavos  blink.gif  biggrin.gif  blush2.gif ) Suverti naudojau  g.gif kaip lietuviskai pasakius....turbut savarzele,na kur pora popieru susegti galima. TOkios kur atsilekia ir anksciau naudodavom eglutes zaisliuku pakabinimui  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
KAstaneda aciu uz ideja apie raudonus karoliukus. IEskosiu ir as ju  savo girliandai  thumbup.gif
*

Tų karoliukų tai mačiau yra "Senukuose", pati pirkau vakar, o šiaip dekorui galima pirkti visko ir siūlų audinioų parduotuvėse, netikėti daikčiukai labai jau gražiai žiūrisi - tada ir netradiciškai atrodo...
Raideles
Aš Shetelig pirkau auksinių karoliukų, gerose akyse auksinio siūlo ir neriu tokius varpelius:

user posted image

O jūs čia tiek grožybių prirašėt, kad 5 metus visko nepadaryčiau, o dar kur viską susidėti... doh.gif
Sinuhe
Kokie mieli varpeliai wub.gif
Miaukse
o balionai turi buti tie tokie stori? o jei nori maziuka burbuliuka padaryti, gal galima ir paprastus balionus naudoti tik maziau pripusti?

dar norejau paklausti apie tas eglutes apvalias is plausu.... o ten daug to plauso vynioti reikia? ir is vis ar ji kazkaip vynioti ar sukti ar dar kaip? nes man nieko nesigavo sad.gif
kastaneda
QUOTE(Miaukse @ 2005 11 17, 22:14)
o balionai turi buti tie tokie stori? o jei nori maziuka burbuliuka padaryti, gal galima ir paprastus balionus naudoti tik maziau pripusti?

dar norejau paklausti apie tas eglutes apvalias is plausu.... o ten daug to plauso vynioti reikia? ir is vis ar ji kazkaip vynioti ar sukti ar dar kaip? nes man nieko nesigavo sad.gif
*

Balionai tinka bet kokie, o siūlas kei būtų irisinis, tai isviso ideali, bet tiks ir kitas 4u.gif
Dėl formų - kai pūti balioną matai kokio nori, gali pūsti apvalų, gali kaip kiaušinį 4u.gif
lincux
QUOTE(Raideles @ 2005 11 17, 20:01)
Aš Shetelig pirkau auksinių karoliukų, gerose akyse auksinio siūlo ir neriu tokius varpelius:

user posted image

O jūs čia tiek grožybių prirašėt, kad 5 metus visko nepadaryčiau, o dar kur viską susidėti...  doh.gif
*

Kaip grazu thumbup.gif Gal schemute gali ikelt mirksiukas.gif
Jumi
QUOTE(kastaneda @ 2005 11 16, 15:24)
Greitu aiku įkelsiu nuotraukyčių - darau balionus, bet turiu padaryti kokį 40, labai salė didelė, po to purkšiu ir dar dekoruosiu - tada ir parodysiu  biggrin.gif
O dabar lekiu konkorėžių purkšti  4u.gif
*

Lauksim sales foto drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Miaukse @ 2005 11 17, 22:14)

*

maziems burbuliukams galima naudoti mazus balioniukus,juk yra ivairiausiu pirkti.
Kas del siulu tai naudojau storesnius ir plonesnius lininius,irisus,medvilninius (bet kokius mezgimo) siulus.Kuo storesnis siulas - tuo geriau ismiirkyti klijuose wink.gif thumbup.gif
Raideles
QUOTE(lincux @ 2005 11 17, 22:08)
Kaip grazu  thumbup.gif  Gal schemute gali ikelt  mirksiukas.gif
*

Čia yra aprašymas. Tiesa, vokiškai, bet paveiksliukai labai aiškūs smile.gif Jei bus neaišku, galėsiu paversti. http://www.teddys-handarbeiten.de/xweihn-t...achtsglocke.htm

Čia ir daugiau kalėdinių grožybių yra: http://www.teddys-handarbeiten.de/xherein-weihnachten.htm
laguna
As cia daug ideju pasisemiau http://www.livejournal.com/users/puzovok/146871.html#cutid1
O cia yra kelediniu snaigiu rastai neriant vaseliu. http://ntl.narod.ru/rukodelie/snowflake/flakes.html
lincux

: http://www.teddys-handarbeiten.de/xherein-weihnachten.htm
Tiek grozybiu thumbup.gif
Aciu RAIDELES wub.gif
besiba
QUOTE(Miaukse @ 2005 11 17, 21:14)
*

as emiau ta plausa ir sukau aplinki popierini pagrinda -tikrai nedaug man jo riekejo ax.gif tik kliju reik negailet...pries sukant klijuose pamirkyt, kad isigertu ir liptu prie pagrindo... ax.gif
Prince
Aš tai neduosiu ramybes ,dėl tu balionu. doh.gif biggrin.gif
Aš suprantu ,kad priputi baliona,tada aplink ji suki siulus suvilgytus klijuose(bet ar klijus atskiesti su vandeniu???).o po ti kai išdžiūna ,išleidi baliona.Ar taip supratau?

Bindute,bandysiu ir aš tavo eglutes daryti wub.gif
Aga
Kaip išdžiūsta balioną susprogdini ir pro kokį tarpelį ištrauki smile.gif
apsinge
kliju as neskiedziu smile.gif
balionus apsuktus laikau ilgai. nu taip gal para. o paskui ji susprogdinu. ten jis nesprogsta o tik oras iseina 4u.gif
Prince
QUOTE(Aga @ 2005 11 18, 15:28)
Kaip išdžiūsta balioną susprogdini ir pro kokį tarpelį ištrauki smile.gif
*

labai ačiū 4u.gif
besiba
mane ir tie rutuliai labai sudomino ax.gif tik balionu mazu negavau, bet ir anuos galima nedapust... biggrin.gif tongue.gif

o tas sniegas irgi purskiamas buna, ane? nes niekad nepirkau... doh.gif
Mergelė
QUOTE(apsinge @ 2005 11 18, 15:31)
kliju as neskiedziu smile.gif
balionus apsuktus laikau ilgai. nu taip gal para. o paskui ji susprogdinu. ten jis nesprogsta o tik oras iseina  4u.gif
*

Ir man dar paiškinkit dėl tų balionų, tiksliau dėl siūlų. O juos jūs mirkinat kaip? Įsipilat į kažkokį indą klijų , t.y. lipalo ir kaip juos mirkinat, ar siūlus sukarpote galiukais, man vištelei niekaip neprišyla. doh.gif schmoll.gif doh.gif

Būtų įdomu kažkuri rašė, kad su krakmolu darė. Gal visai įdomu ir su tuo krakmolu pabandyti, nes man reikia su vaikais, pradinukais aš noriu pasigaminti.
Kozete
QUOTE(Mergelė @ 2005 11 18, 15:52)
Ir man dar paiškinkit dėl tų balionų, tiksliau dėl siūlų. O juos jūs mirkinat kaip? Įsipilat į kažkokį indą klijų , t.y. lipalo ir kaip juos mirkinat, ar siūlus sukarpote galiukais, man vištelei niekaip neprišyla. doh.gif  schmoll.gif  doh.gif

Būtų įdomu kažkuri rašė, kad su krakmolu darė. Gal visai įdomu ir su  tuo krakmolu  pabandyti, nes man reikia su vaikais, pradinukais aš noriu pasigaminti.
*

Merginos, yra tema apie tuos balionus:

http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...opic=27846&st=0
Raideles
Eglutė ir vielinių pakabų, ant kurių gražina rūbus iš valyklos.

Pasidarot tokį karkasą:

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Tada jį apvyniojate lempučių girlianda ir žaliu blizgučiu. Ir turit eglutę wink.gif

user posted image
user posted image
apsinge
siaubas kiek jus cia turit fantazijos 4u.gif niekada nepagalvociau apie jokias pakabas ax.gif o atrodo thumbup.gif
kastaneda
Dar apie balionus, gaminau vakar, (čia tik forma kiaušinio, bet man tokio reikia) ką tik išėmiau iš vidaus balioną ir rodau jums:
siūlas pats paprasčiausias, pervėriau per buteliuką klijų adatą su siūlu ir....vyniojau, vyniojau...rytoj nupurkšiu auksu, o taip atrodo baltas...
user posted image
besiba
QUOTE(kastaneda @ 2005 11 18, 17:20)
Dar apie balionus, gaminau vakar, (čia tik forma kiaušinio, bet man tokio reikia) ką tik išėmiau iš vidaus balioną ir rodau jums:
siūlas pats paprasčiausias, pervėriau per buteliuką klijų adatą su siūlu ir....vyniojau, vyniojau...rytoj nupurkšiu auksu, o taip atrodo baltas...
user posted image
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif super -va dabar tikrai susigundziau blush2.gif
lincux
QUOTE(Raideles @ 2005 11 18, 18:07)
Eglutė ir vielinių pakabų, ant kurių gražina rūbus iš valyklos.

*

Nu cia tai liuks mintis thumbup.gif O dabar sedziu ir nervijuosi,nes pries koki menesi kruva tokiu pakabu ismeciau cry.gif Gal ju galima kur papigiai nupirkti? blush2.gif
Prince
SUper balionas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,darysiu ir aš ,kita savaite.
Sinuhe
kastaneda, labai fainas balionas thumbup.gif
kastaneda
QUOTE(Sinuhe @ 2005 11 18, 21:07)
kastaneda, labai fainas balionas thumbup.gif
*

Dėkui, kai nupurkšiu bus gal gražesnis - parodysiu 4u.gif
Wyšnia
KAstaneda: labai cool tawo balionas !! thumbup.gif O pro kur tu isemiai susprogdinta baliona kad ten taip tamkiai suvynioti siuliukai g.gif g.gif ax.gif ??
Mergelė
QUOTE(Kopa @ 2004 12 03, 09:57)
Na, ir aš pabandysiu įkelti nuotrauką paukštelio.

http://www.ofoto.com
*

O kodėl aš nematau, to paukštuko? schmoll.gif g.gif
kastaneda
QUOTE(gelyter @ 2005 11 19, 00:28)
KAstaneda: labai cool tawo balionas !! thumbup.gif  O pro kur tu isemiai susprogdinta baliona kad ten taip tamkiai suvynioti siuliukai g.gif  g.gif  ax.gif ??
*

Susprogdintą ištraukiau pro didesnę skylutę, specialiai jos nedariau - toj vietoj kur rišosi balionas liko ertmė... 4u.gif
Ingulė
QUOTE(kastaneda @ 2005 11 19, 09:25)
Susprogdintą ištraukiau pro didesnę skylutę,  specialiai jos nedariau - toj vietoj kur rišosi balionas liko ertmė... 4u.gif
*

o jis lengvai išsitraukia? nebūna tie siūlai prilipę?
apsinge
issitraukia lengvai 4u.gif
raganiukshte
Sveikos.
O gal kas esat radę angeliukų nertų-megztų schemučių. Buvau kažkada radus, tačiau dabar kai prireikė neberadu. cry.gif Būsiu labai dėkinga, 4u.gif kas padės man, nes noriu visiems draugams dovanų priedėt savo darbo nerta, megzta angeliuką.
KVN
Smulkūs niekučiai eglutei papuošti 4u.gif
KVN
Ir dar..... Man labai gražu tokios žvaigždutės 4u.gif Ir pasidaryt labai nesunku smile.gif
studente
QUOTE(raganiukshte @ 2005 11 19, 20:14)
Sveikos.
O gal kas esat radę angeliukų nertų-megztų schemučių. Buvau kažkada radus, tačiau dabar kai prireikė neberadu.  cry.gif  Būsiu labai dėkinga,  4u.gif kas padės man, nes noriu visiems draugams dovanų priedėt savo darbo nerta, megzta angeliuką.
*

Reiketu nepatingeti ir paskaityti is pradziu tema, o ne iskart klausti mirksiukas.gif
Perziurek Raideles nurodyta linka, ten yra angeliuku.

QUOTE(Raideles @ 2005 11 17, 23:29)

Čia ir daugiau kalėdinių grožybių yra: http://www.teddys-handarbeiten.de/xherein-weihnachten.htm
*

Mergelė
QUOTE(KVN @ 2005 11 19, 23:36)
Ir dar..... Man labai gražu tokios žvaigždutės  4u.gif Ir pasidaryt labai nesunku  smile.gif
*

O kaip tu jas gaminai?
Sinuhe
Jau tie iš kankorėžių kokie mieli wub.gif
lady cat
QUOTE(raganiukshte @ 2005 11 19, 21:14)
Sveikos.
O gal kas esat radę angeliukų nertų-megztų schemučių. Buvau kažkada radus, tačiau dabar kai prireikė neberadu.  cry.gif  Būsiu labai dėkinga,  4u.gif kas padės man, nes noriu visiems draugams dovanų priedėt savo darbo nerta, megzta angeliuką.
*

Šios temos 18psl. Raidelė paskelbus dieviskai nuostabių angeliukų nuorodas, kur labai aisku kaip juos nusinerti. Aš nelabai mokantyi nei nerti, nei megzti vistiek bandysiu baisiai grazu.
KVN
QUOTE(Mergelė @ 2005 11 20, 17:57)
O kaip tu jas gaminai?
*

Aš dar negaminau, tik ruošiuosi biggrin.gif Bet buvo parašyta, kad reikia daryti iš spalvotų faneros plokščių g.gif Bet man atrodo tiktų ir storesnis spalvotas popierius mirksiukas.gif išsikirpti snaigytes ir apvynioti blizgančiais siūlais thumbup.gif Kai pasidarysiu, tai įmesiu jau savo foto mirksiukas.gif
Saulėgrąža
labai jau gržiai atrodo tie balionai, kad pati susigundžiau pasidaryt
sticho
O tuos balionus juk galima ir plausu ivairiaspalviu aplipinti, irgi turetu visai nieko gautis biggrin.gif
Prince
QUOTE(sticho @ 2005 11 20, 22:06)
O tuos balionus juk galima ir plausu ivairiaspalviu aplipinti, irgi turetu visai nieko gautis  biggrin.gif
*

Mano draugė velykom darė kiaušinius.Vienos spalvos servetėles suvilgdė su klijais ir dėjo ant baliono,lipdė ,kol visa aplibdė,tada leido išdžiūti ir thumbup.gif .Ai dar baliono pilnai nepripūtė,tokio dydžio kaip stručio kiaušinis.
radasta_
Nuostabūs balionai thumbup.gif ir žvaigždutės thumbup.gif Labai geros įdėjos. Laukiu savaitgalio ir pradėsiu bandymus. Niekada nieko panašaus neteko gaminti, gal kas gausis ax.gif
jurga...a
Aš tai irgi, vis darbuojuosi, plusu, viena darbeli darau, nespeju baigt tada kita, taip kad apsivertusi darbais doh.gif baigiu kastonine eglute, nu zinokite to nesitikejau, ji thumbup.gif thumbup.gif kaip noreciau tureti fotika ir parodyti, jega. Žinoma ji visai kitokia, nei kad toji, bet atrodo super. Dar tuos žaisliukus gaminuosi su balionais, beveik butu viskas gerai, bet kaip juos užrišti, kad bedžiūnant neišsileistų?? Pirmą pabandžiau, tai kol išdžiūvo iš baliono išėjo daug oro ir jis buvo subliuškęs doh.gif čia gal tik aš viena nemoke net baliono prisipūsti blush2.gif
Ai dar sugalvojusi esu iųš šiaudų susukti tokius kamuoliukus ir kabinti ant eglutes kaip žaisliuką, ma atrodo turėtų būt nieko, lėksiu savaitgalį į kaimą tai pabandysiu rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.