Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kalėdiniai papuošimai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Mergelė
QUOTE(apsinge @ 2005 11 18, 15:31)
kliju as neskiedziu smile.gif
balionus apsuktus laikau ilgai. nu taip gal para. o paskui ji susprogdinu. ten jis nesprogsta o tik oras iseina  4u.gif
*

Ir man dar paiškinkit dėl tų balionų, tiksliau dėl siūlų. O juos jūs mirkinat kaip? Įsipilat į kažkokį indą klijų , t.y. lipalo ir kaip juos mirkinat, ar siūlus sukarpote galiukais, man vištelei niekaip neprišyla. doh.gif schmoll.gif doh.gif

Būtų įdomu kažkuri rašė, kad su krakmolu darė. Gal visai įdomu ir su tuo krakmolu pabandyti, nes man reikia su vaikais, pradinukais aš noriu pasigaminti.
Kozete
QUOTE(Mergelė @ 2005 11 18, 15:52)
Ir man dar paiškinkit dėl tų balionų, tiksliau dėl siūlų. O juos jūs mirkinat kaip? Įsipilat į kažkokį indą klijų , t.y. lipalo ir kaip juos mirkinat, ar siūlus sukarpote galiukais, man vištelei niekaip neprišyla. doh.gif  schmoll.gif  doh.gif

Būtų įdomu kažkuri rašė, kad su krakmolu darė. Gal visai įdomu ir su  tuo krakmolu  pabandyti, nes man reikia su vaikais, pradinukais aš noriu pasigaminti.
*

Merginos, yra tema apie tuos balionus:

http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...opic=27846&st=0
Raideles
Eglutė ir vielinių pakabų, ant kurių gražina rūbus iš valyklos.

Pasidarot tokį karkasą:

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Tada jį apvyniojate lempučių girlianda ir žaliu blizgučiu. Ir turit eglutę wink.gif

user posted image
user posted image
apsinge
siaubas kiek jus cia turit fantazijos 4u.gif niekada nepagalvociau apie jokias pakabas ax.gif o atrodo thumbup.gif
kastaneda
Dar apie balionus, gaminau vakar, (čia tik forma kiaušinio, bet man tokio reikia) ką tik išėmiau iš vidaus balioną ir rodau jums:
siūlas pats paprasčiausias, pervėriau per buteliuką klijų adatą su siūlu ir....vyniojau, vyniojau...rytoj nupurkšiu auksu, o taip atrodo baltas...
user posted image
besiba
QUOTE(kastaneda @ 2005 11 18, 17:20)
Dar apie balionus, gaminau vakar, (čia tik forma kiaušinio, bet man tokio reikia) ką tik išėmiau iš vidaus balioną ir rodau jums:
siūlas pats paprasčiausias, pervėriau per buteliuką klijų adatą su siūlu ir....vyniojau, vyniojau...rytoj nupurkšiu auksu, o taip atrodo baltas...
user posted image
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif super -va dabar tikrai susigundziau blush2.gif
lincux
QUOTE(Raideles @ 2005 11 18, 18:07)
Eglutė ir vielinių pakabų, ant kurių gražina rūbus iš valyklos.

*

Nu cia tai liuks mintis thumbup.gif O dabar sedziu ir nervijuosi,nes pries koki menesi kruva tokiu pakabu ismeciau cry.gif Gal ju galima kur papigiai nupirkti? blush2.gif
Prince
SUper balionas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,darysiu ir aš ,kita savaite.
Sinuhe
kastaneda, labai fainas balionas thumbup.gif
kastaneda
QUOTE(Sinuhe @ 2005 11 18, 21:07)
kastaneda, labai fainas balionas thumbup.gif
*

Dėkui, kai nupurkšiu bus gal gražesnis - parodysiu 4u.gif
Wyšnia
KAstaneda: labai cool tawo balionas !! thumbup.gif O pro kur tu isemiai susprogdinta baliona kad ten taip tamkiai suvynioti siuliukai g.gif g.gif ax.gif ??
Mergelė
QUOTE(Kopa @ 2004 12 03, 09:57)
Na, ir aš pabandysiu įkelti nuotrauką paukštelio.

http://www.ofoto.com
*

O kodėl aš nematau, to paukštuko? schmoll.gif g.gif
kastaneda
QUOTE(gelyter @ 2005 11 19, 00:28)
KAstaneda: labai cool tawo balionas !! thumbup.gif  O pro kur tu isemiai susprogdinta baliona kad ten taip tamkiai suvynioti siuliukai g.gif  g.gif  ax.gif ??
*

Susprogdintą ištraukiau pro didesnę skylutę, specialiai jos nedariau - toj vietoj kur rišosi balionas liko ertmė... 4u.gif
Ingulė
QUOTE(kastaneda @ 2005 11 19, 09:25)
Susprogdintą ištraukiau pro didesnę skylutę,  specialiai jos nedariau - toj vietoj kur rišosi balionas liko ertmė... 4u.gif
*

o jis lengvai išsitraukia? nebūna tie siūlai prilipę?
apsinge
issitraukia lengvai 4u.gif
raganiukshte
Sveikos.
O gal kas esat radę angeliukų nertų-megztų schemučių. Buvau kažkada radus, tačiau dabar kai prireikė neberadu. cry.gif Būsiu labai dėkinga, 4u.gif kas padės man, nes noriu visiems draugams dovanų priedėt savo darbo nerta, megzta angeliuką.
KVN
Smulkūs niekučiai eglutei papuošti 4u.gif
KVN
Ir dar..... Man labai gražu tokios žvaigždutės 4u.gif Ir pasidaryt labai nesunku smile.gif
studente
QUOTE(raganiukshte @ 2005 11 19, 20:14)
Sveikos.
O gal kas esat radę angeliukų nertų-megztų schemučių. Buvau kažkada radus, tačiau dabar kai prireikė neberadu.  cry.gif  Būsiu labai dėkinga,  4u.gif kas padės man, nes noriu visiems draugams dovanų priedėt savo darbo nerta, megzta angeliuką.
*

Reiketu nepatingeti ir paskaityti is pradziu tema, o ne iskart klausti mirksiukas.gif
Perziurek Raideles nurodyta linka, ten yra angeliuku.

QUOTE(Raideles @ 2005 11 17, 23:29)

Čia ir daugiau kalėdinių grožybių yra: http://www.teddys-handarbeiten.de/xherein-weihnachten.htm
*

Mergelė
QUOTE(KVN @ 2005 11 19, 23:36)
Ir dar..... Man labai gražu tokios žvaigždutės  4u.gif Ir pasidaryt labai nesunku  smile.gif
*

O kaip tu jas gaminai?
Sinuhe
Jau tie iš kankorėžių kokie mieli wub.gif
lady cat
QUOTE(raganiukshte @ 2005 11 19, 21:14)
Sveikos.
O gal kas esat radę angeliukų nertų-megztų schemučių. Buvau kažkada radus, tačiau dabar kai prireikė neberadu.  cry.gif  Būsiu labai dėkinga,  4u.gif kas padės man, nes noriu visiems draugams dovanų priedėt savo darbo nerta, megzta angeliuką.
*

Šios temos 18psl. Raidelė paskelbus dieviskai nuostabių angeliukų nuorodas, kur labai aisku kaip juos nusinerti. Aš nelabai mokantyi nei nerti, nei megzti vistiek bandysiu baisiai grazu.
KVN
QUOTE(Mergelė @ 2005 11 20, 17:57)
O kaip tu jas gaminai?
*

Aš dar negaminau, tik ruošiuosi biggrin.gif Bet buvo parašyta, kad reikia daryti iš spalvotų faneros plokščių g.gif Bet man atrodo tiktų ir storesnis spalvotas popierius mirksiukas.gif išsikirpti snaigytes ir apvynioti blizgančiais siūlais thumbup.gif Kai pasidarysiu, tai įmesiu jau savo foto mirksiukas.gif
Saulėgrąža
labai jau gržiai atrodo tie balionai, kad pati susigundžiau pasidaryt
sticho
O tuos balionus juk galima ir plausu ivairiaspalviu aplipinti, irgi turetu visai nieko gautis biggrin.gif
Prince
QUOTE(sticho @ 2005 11 20, 22:06)
O tuos balionus juk galima ir plausu ivairiaspalviu aplipinti, irgi turetu visai nieko gautis  biggrin.gif
*

Mano draugė velykom darė kiaušinius.Vienos spalvos servetėles suvilgdė su klijais ir dėjo ant baliono,lipdė ,kol visa aplibdė,tada leido išdžiūti ir thumbup.gif .Ai dar baliono pilnai nepripūtė,tokio dydžio kaip stručio kiaušinis.
radasta_
Nuostabūs balionai thumbup.gif ir žvaigždutės thumbup.gif Labai geros įdėjos. Laukiu savaitgalio ir pradėsiu bandymus. Niekada nieko panašaus neteko gaminti, gal kas gausis ax.gif
jurga...a
Aš tai irgi, vis darbuojuosi, plusu, viena darbeli darau, nespeju baigt tada kita, taip kad apsivertusi darbais doh.gif baigiu kastonine eglute, nu zinokite to nesitikejau, ji thumbup.gif thumbup.gif kaip noreciau tureti fotika ir parodyti, jega. Žinoma ji visai kitokia, nei kad toji, bet atrodo super. Dar tuos žaisliukus gaminuosi su balionais, beveik butu viskas gerai, bet kaip juos užrišti, kad bedžiūnant neišsileistų?? Pirmą pabandžiau, tai kol išdžiūvo iš baliono išėjo daug oro ir jis buvo subliuškęs doh.gif čia gal tik aš viena nemoke net baliono prisipūsti blush2.gif
Ai dar sugalvojusi esu iųš šiaudų susukti tokius kamuoliukus ir kabinti ant eglutes kaip žaisliuką, ma atrodo turėtų būt nieko, lėksiu savaitgalį į kaimą tai pabandysiu rolleyes.gif
mylinemyli
Mačiau šiandien "popierinių" idėjų. Nežinau ar pavyks aprašyti, bet turputį bandžiau - gaunasi.
Taigi, reikia paimti balto popieriaus juostą, kokių 3-5cm ir labai smulkiai skersai karpyti, nenukerpant iki galo. Gaunasi tokios kaip šukos. Truputį atsargiai su žirklėmis tuo šerelius pariesti. Nesukarpytą kraštą tepti klijaus ir atsargiai vynioti apie medinį smegtuką. Pdarius daug tokiu apšerkšnijusių pagaliukų, juos smeigti į polistirolio putos gabalą kol gausis įspūdinga snaigė. Tokiu pačiu būdu galima papuošti ir natūralias medžio šakeles.
jurga...a
QUOTE(mylinemyli??? @ 2005 11 22, 02:58)
Mačiau šiandien "popierinių" idėjų. Nežinau ar pavyks aprašyti, bet turputį bandžiau - gaunasi.
Taigi, reikia paimti balto popieriaus juostą, kokių 3-5cm ir labai smulkiai skersai karpyti, nenukerpant iki galo. Gaunasi tokios kaip šukos. Truputį atsargiai su žirklėmis tuo šerelius pariesti. Nesukarpytą kraštą tepti klijaus ir atsargiai vynioti apie medinį smegtuką. Pdarius daug tokiu apšerkšnijusių pagaliukų, juos smeigti į polistirolio putos gabalą kol gausis įspūdinga snaigė. Tokiu pačiu būdu galima papuošti ir natūralias medžio šakeles.
*

Aš kažką panašaus gal aštuntoje klasėje dariusi esu, tik mes nesmeigėm į putą, o kažkaip tas snaigeles sujugem, bet patikėkit pamenu tik tiek, kad darem kažką panašaus tongue.gif
lapla
QUOTE(Raideles @ 2005 11 18, 17:07)
Tada jį apvyniojate lempučių girlianda ir žaliu blizgučiu. Ir turit eglutę wink.gif

user posted image
*

Super graži eglutė gavosi.Ir aš tokios noriu.Tik tų pakabų reiktų pasieiškoti...Kaip faina...
m a m a
Nu va biggrin.gif Ka tik baigiau lyginti servetele, kuria specialiai sventems mezgiau virbalais is raudonu siulu su blizguciai. Prisegu nuotraukyte blush2.gif (blizguciu nesimato nuotraukoje cry.gif ) :
linaj
manau turetu visai nieko atrodyt graikiniai riesutai apipurksti auksine ar brondzine spalva ir ismeigti i kokia puokste mirksiukas.gif
arba graziai atidarius, turini suvalgius, ideti siulo ir suklijavus apipurksti ir pakabinti ant eglutes smile.gif
vaikystej ant eglutes saku kabindavom saldaines thumbup.gif
Simomama
Aš dariau kvepiančią girliandą iš gvazdikėlių.Juos surišau "plaušo" juostele.Galima įrišti ir cinamono lazdelių.

Nežinau gal kas ir rašė, bet galima spalvotu dovaniniu popieriumi apvynioti degtukų dėžutes ar foto juostelių cilindrines dėžutes.Paskui surišti juostele kaip saldainius biggrin.gif
Raideles
Vakar mačiau labai dalių papuošimų eglutei. Iš medžiagos iškerpamos dvi vienodos figūros (pvz., žvaigždutės), tarp jų dedama truputis vatos, o pakraštėliai siuvimo mašna zigzagu apmėtomi. Apmėtyti galima ir rankomis, manau. Siūlas - auksinis, sidabrinis. Ten buvo visko ir eglučių, ir žvaigždučių, ir varpelių, ir kaspinėlių, ir angelėlių, žodžiu, pagal fantaziją wink.gif Galima papuošti karoliukais.
CDA
QUOTE(m a m a @ 2005 11 22, 16:07)
Nu va  biggrin.gif  Ka tik baigiau lyginti servetele, kuria specialiai sventems mezgiau virbalais is raudonu siulu su blizguciai. Prisegu nuotraukyte  blush2.gif  (blizguciu nesimato nuotraukoje  cry.gif ) :
*

Nuostabiai graži thumbup.gif Gal shemutę būtų galima gauti ax.gif
varlyte
http://freeweb.dnet.it/davide/english/tecnica.htm

Va kokiu burbulu suradau manau labai grazu butu tokius kabint ant eglutes
Prince
Merginos,o kai tuos balionus iš siulu darai.Klijus reikia maišyti su vandeniu?
besiba
QUOTE(Prince @ 2005 11 23, 14:07)
Merginos,o kai tuos balionus iš siulu darai.Klijus reikia maišyti su vandeniu?
*

ne, nereikia ax.gif
Kosmeta
Bandziau daryti ta baliona su siulais apvuniota sad.gif Isdziovinau ...atrodo lyg ir viskas gerai...pradureu baliona...jis issileido,bet ir nesigavo jokia forma...siulai irgi sukrito sad.gif gal baliona reik kuo patept,kad siulai nepriliptu prie jo?
Vaidullka
Gal reikėjo lipalo daugiau užtept, nes aš kai dariau ir pritrūkau lipalo, tai irgi subliuško. Lipalas sustingsta ir tą formą siūlų palaiko.
allegro
QUOTE(Raideles @ 2005 11 23, 12:57)
Vakar mačiau labai dalių papuošimų eglutei. Iš medžiagos iškerpamos dvi vienodos figūros (pvz., žvaigždutės), tarp jų dedama truputis vatos, o pakraštėliai siuvimo mašna zigzagu apmėtomi. Apmėtyti galima ir rankomis, manau. Siūlas - auksinis, sidabrinis. Ten buvo visko ir eglučių, ir žvaigždučių, ir varpelių, ir kaspinėlių, ir angelėlių, žodžiu, pagal fantaziją wink.gif Galima papuošti karoliukais.
*

Mes tokius dalykus darėm su penktokais per darbų pamokas, gražiai gavosi. Padariau visokių trafaretų iš kartono, tada jie išsikirpo iš medžiagos po dvi detales ir susiuvo, o vidų prikimšo vatos ar dar ko, kas kaip sugalvojo.
allegro
QUOTE(mylinemyli??? @ 2005 11 22, 00:58)
*

Dariau šiandien tokį, tai gavosi tikrai gražiai, tik daug darbo, išėjo įspūdingas, tarsi apšerkšnijęs burbulas thumbup.gif . Verta pabandyti.
Kashaya
Et, nesimato paveikslelio schmoll.gif
Kashaya
QUOTE(bonda @ 2005 11 03, 00:50)
man vyras su graztu pragreze blush2.gif

o cai is plausu - eglutes - zagatovkes - kaip papuost, apipavidalint??? blush2.gif ta morkine tik is pernai metu 4u.gif
*

Sveikos, mergaites su fantazija;)
Labai noriu pasigamint kazka panasaus i stai tokia eglute, tik didele, kokiu 1,8m- 2m. Patarkit, bukit geros, is ko daryti tokia didele, kad butu grazios kugio formos g.gif
Mergelė
QUOTE(mylinemyli??? @ 2005 11 21, 23:58)
*

O ar būtina į polistirolio gabalą? Jau labai man nepatinka jo garsas? o kaip gi pritvirtinti?
lincux
Radau siokiu tokiu gerybiu.... mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Uzsukite,gal kas patiks...

http://www.rojaussodai.lt/straipsnis.php?id=867
raganiukshte
QUOTE(Scarlett @ 2005 10 31, 19:13)

niekaip neatsidaro tavo duotos zurnaliuku nuorodos reikia pasvordo.gal tu netycia ji turi.
Man labai tavo isvardintu zurnaliuku reikia. cry.gif
mylinemyli
QUOTE(Mergelė @ 2005 11 23, 23:19)
O ar būtina į polistirolio gabalą? Jau labai man nepatinka jo garsas? o kaip gi pritvirtinti?
*

Nebūtinai. Gal galima oazį (tokią žalią putą kur puokštes daro) apvynioti folija ir prismaigstyti ilgesnių - trumpesnių smeigtukų. Galima nebūtinai kabinti prie lubų ar pan. Tinka ir į vazelę arba į tą patį oazį tik ant stali prikaišioti. Galima ir dar kaip nors pafantazuoti. Gal nebūtinai vien baltus. Gal ir žydrus smile.gif smile.gif smile.gif
jurga...a
Aš tai norėjau paklausti gal kuri mokate gražiai surišti kaspinėlius ir mane pamokinti galėtumėte?? ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.