Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kalėdiniai papuošimai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Vaidullka
Nu gražu wub.gif
o tai jie ten ratu susukti su žilka ir taip laikosi? Nu pontastika sakyčiau. mano kaštonai irgi tokie džiūvėsiai, bet tikiuosi gausis kas nors blush2.gif Tik reik rast ant ko juos vyniot biggrin.gif

O kaip tos eglutės formą palaiko? Ir kur gaut tiek daug plaušo? Ar jis brangus? man tai gražu, kai būna nespalvota girlianda ant tokių grožių blush2.gif
besiba
QUOTE(Vaidullka @ 2005 11 02, 14:51)
Nu gražu  wub.gif
o tai jie ten ratu susukti su žilka ir taip laikosi? Nu pontastika sakyčiau. mano kaštonai irgi tokie džiūvėsiai, bet tikiuosi gausis kas nors  blush2.gif Tik reik rast ant ko juos vyniot  biggrin.gif

O kaip tos eglutės formą palaiko? Ir kur gaut tiek daug plaušo? Ar jis brangus? man tai gražu, kai būna nespalvota girlianda ant tokių grožių  blush2.gif

*

aga, ant zilkos suverti ir laikos -as ir galvojau, kad reiks klijuot -ale nereikejo ax.gif
manau, akd ir is dziuveseliu bus thumbup.gif -dar idomiau gal net thumbup.gif

as pirkau plauso geliu pardej -buna jo supakuoto -ten po 1,49lt -ir is to kiekio iseina ne viena ta eglute -tad nebrangu... o dariau taip - susuku is popieriaus, kokio noriu dydzio ir formos. o popierius imiau ta toki, kur reklamos parduotuviu ateina blush2.gif blush2.gif ji biskis aplipinau iziliacija arba net maiseliu persvieciamu... ir paskui ta plausa tepiau su lipalu ir vinojau, klijavau ant tos savo formos. leidau geria isdizut -ir ta forma istraukus -taip gaunas... su maiselius net geriua gavos- geriua paskui nusiima 4u.gif
Delusion
gal jau buvo, o gal ne, idėjos kalėdoms http://www.hgtv.com/hgtv/cr_occasions_dece...TV_3270,00.html
ivi
Čia nemažai idėjų:
http://www.burdamode.com/Kreativ-Ideen,101...13618,deDE.html
http://www.burdamode.com/8130_Weihnachts-_...53012,deDE.html
tik aš nemoku įkelti paveiksliukų(tiksliau nemoku jų sumažint), gal kas mokantis nepatingės...
saullute
[/QUOTE]O kaži tos eglutės pagrindas kas toks, na ta kojelė o eglišaliai dirbtiniai ar tikri? Ir kas ten per uogytės?
[QUOTE]

Situ egluciu pagrindas toks perlamutrinis"blynas" is kriaukles, ju buna pirkti floristikos parduotuvese, eglisakis irgi gatavas dirbtinis idetas. Uz apvalu pagrinda galima imti balta eglutes zaisliuka. Viela geriausia istepti lipalu ir imerkti i dirbtini sniega.
RAIMPAL
O aš jau su kaštonai man atrodo irgi pavėlavau, tai padariau eglutę su šyškom biggrin.gif
Iš kartono susukau silindrą ir su momentu kokkorėžius priklijavau mirksiukas.gif
apsinge
kastonu vaikai is mokyklos eidami pritempe thumbup.gif tai nesulaukus kad kas pradurtu pati su graztu darbuojuos ax.gif
sakai is kankoreziu faina doh.gif darysiu ir tokia tongue.gif 4u.gif gera mintis drinks_cheers.gif
Susiena
Pasidairykit, kiek įvairių kalėdinių dalykėlių rusaitės turi suradusios...
Pirmas
Antras
Trečias
Ketvirtas
Penktas
Šeštas
Septintas
Reila
ech, koks grožis. Net akys raibsta wacko.gif
varlyte
Nerta prakartele 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
kastaneda
Nieko sau prakartėlė thumbup.gif
Labai gražu ir prasmę gražią turi smile.gif
knielita
Pernai puosiau langa, tad galvoju mestelsiu ir jums tokia ideja. Prisitruppinau putoplasto, ivairiu (tik nedideliu) gabaliuku. Perveriau juos ant lengvucio, plonycio siuliuko ir kabinau ant lango kuo tankiau ir skirtingu ilgiu. Kuo putos gabaliukai mazesni tuo graziau atrodo. Is toli atrode kaip sninga lange, o ypac graziai atrode nakti thumbup.gif O tvirtinau prie lango virsutinio remo su lipnia juostele smile.gif Vyras mano net susizavejes buvo, nors pries man sedant daryt bambejo, kad nesamonem uzsiimu biggrin.gif
jurga...a
QUOTE(knielita @ 2005 11 09, 16:50)
Pernai puosiau langa, tad galvoju mestelsiu ir jums tokia ideja. Prisitruppinau putoplasto, ivairiu (tik nedideliu) gabaliuku. Perveriau juos ant lengvucio, plonycio siuliuko ir kabinau ant lango kuo tankiau ir skirtingu ilgiu. Kuo putos gabaliukai mazesni tuo graziau atrodo. Is toli atrode kaip sninga lange, o ypac graziai atrode nakti  thumbup.gif O tvirtinau prie lango virsutinio remo su lipnia juostele  smile.gif Vyras mano net susizavejes buvo, nors pries man sedant daryt bambejo, kad nesamonem uzsiimu biggrin.gif
*

Aš irgi pernai taip dariau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Vaidullka
Kalbant apie putplastį, tai pas mano sesę kabo toks spygliuotis
user posted image

Ir dar praeitais metais dariau tokią sidabrinę šaką. Ant medžio šakos privyniojau folijos, tik neturėjau kada papuošt, norėjau prilipint daug putos rutuliukų.
user posted image
Či anelabai matosi ta šaka.
Reila
o ar nepritrupėjo tos putos, kai sukabinot ant lango?
jurga...a
QUOTE(Reila @ 2005 11 09, 19:06)
o ar nepritrupėjo tos putos, kai sukabinot ant lango?
*

Bent pas mane tai ne, na neskaitant kai tai dariau, tuomet tai buvo košmaras doh.gif jie gi tokie lengvi, jų nei sušluosi, nei šiaip surinksi, nes kai pukai skraidė po visą kambarį tongue.gif aš iš tos putos ar kaip ten ji išsikrapščiau tik tuos rutuliukus, juos ir suvėriau ant siūlo, bet patikėkite tikrai gražu, tik kantrybės ir vargo nemažai. Bent man taip buvo ax.gif
Saulėgrąža
o aš pernai buvau padariusi iš vyjoklių šakų tokį vainiką ir tipo kamuolius, kurie kabojo labai ilgai,,, sniegas purškiamas labai pagyvinop, gaila nesimato tikro vaizdo

user posted image
Sinuhe
Na ir išradingos jūs visos thumbup.gif
Jumi
QUOTE(bonda @ 2005 11 02, 15:50)
o cai is plausu - eglutes - zagatovkes - kaip papuost, apipavidalint??? blush2.gif ta morkine tik is pernai metu 4u.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif As tai puosciau karoliukais ir blizgaus popieriaus snaigem. blush2.gif Labai grazuuu!!!
Kazka panasios formos ir as praeitais metais dariau ax.gif Tik forma padariau ir tapeto,dejau kota ir smeigiau i vazona. Puosiau kaip eglute. BEje uzdejau maza mirksincia girlianda blush2.gif Deja,iamzinta nebuvo sad.gif

QUOTE(Vaidullka @ 2005 11 09, 15:45)
[color=blue][font=Courier]Kalbant apie putplastį, tai pas mano sesę kabo toks spygliuotis
user posted image

*

Dar vienas tokiu burbulu darymo budas.
Imat plastikini buteli. Sakykim nuo mineralinio(kad butu bespalvis) Nukerpat dugna ir visa buteli sukarpot vertikaliom juostelem beveik iki kakliuko. Ant tu juosteliu veriat puta biggrin.gif Darbo daaaaaaag cry.gif Bet atrodo labai graziai.
Beje,sukarpytosios juosteles kiek pasiriecia ir suverus puta gaunas tokie daugiakojai grazuoliai tongue.gif
allegro
O man šovė mintis prisidaryti angelų iš tuščių butelių ir sustatyti juos ant palangės ax.gif
kastaneda
O man reikia labai didelių burbulų - gal darėt kada su balionu ir lipalu?
Darysiu tokius, bet mąstau ar jie nesubliūkšta vėliau? Turiu apipavoidalinti didžiulį renginį, bet labai ribotas užsakovų limitas, tad daug ką teks daryti pačiai - iškilo klausimas, kaip su tais burbulais?
Daktarienė B
Merginos, ką daryti, niekaip nerandu snaigių schemų, būkit geros, padėkit, PLEASE 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif smile.gif
spaNguolė
QUOTE(kastaneda @ 2005 11 10, 18:22)
Darysiu tokius, bet mąstau ar jie nesubliūkšta vėliau?
*

Pernai dariau vieną tokį burbulą pabandymui. Tikrai iki šių metų nesubliuško, bet ilgai džiuvo lipalas. Po to dar nupurškiau auksiniais dažaisi- labai neblogai atrodė thumbup.gif .
kastaneda
QUOTE(spaNguoliuke @ 2005 11 11, 13:15)
Pernai dariau vieną tokį burbulą pabandymui. Tikrai iki šių metų nesubliuško, bet ilgai džiuvo lipalas. Po to dar nupurškiau auksiniais dažaisi- labai neblogai atrodė  thumbup.gif .
*

O Tu pirmiausiai lipalu balioną ištepi ar pirmiau pripūti, o po to tepi klijais?
Vakar pabandžiau, bet kažkodėl šiandien išiimant balioną - subliuško wub.gif
Jumi
QUOTE(kastaneda @ 2005 11 10, 19:22)
Darysiu tokius, bet mąstau ar jie nesubliūkšta vėliau? Turiu apipavoidalinti didžiulį renginį, bet labai ribotas užsakovų limitas, tad daug ką teks daryti pačiai - iškilo klausimas, kaip su tais burbulais?
*

as ir dariau dideli. Svarbiausia siulus gerai lipale sumirkyti ir nusubliuks thumbup.gif
spaNguolė
QUOTE(kastaneda @ 2005 11 11, 14:07)
O Tu pirmiausiai lipalu balioną ištepi ar pirmiau pripūti, o po to tepi klijais?
Vakar pabandžiau, bet kažkodėl šiandien išiimant balioną - subliuško  wub.gif
*

O tu nori dideli burbulą be siūlų padaryti g.gif ? Tada nežinau g.gif . Aš tai mirkiau siūlą lipale ir viniojau aplink pripūstą balioną. Džiūvo daugiau nei parą sakyčiau, nepamenu jau doh.gif .
O jeigu vien lipalas g.gif , tai gal tada kokius moment klijus bandyk rolleyes.gif . Nu neįsivaizduoju žinok ax.gif .
sirenute
As tai kai dariau tuos burbulus tai išpūčiau balioną po to jį lipalu aptepiau, apvyniojau siūlais ir dar ant viršaus užtepiau vietomis kur daugiausiai susikerta siūlai, tai tikrai tvirtai gavosi.
kastaneda
Ačiū merginos už patarimus, bandysiu wub.gif
Beje, gal žinot kur yra pirkti spalvotų kailių - man labai reikia raudono?
Irunia
QUOTE(kastaneda @ 2005 11 11, 16:08)
Ačiū merginos už patarimus, bandysiu  wub.gif
Beje, gal žinot kur yra pirkti spalvotų kailių - man labai reikia raudono?
*

Jei Kaune, tai Rėdoj yra. Tik manau ten nenatūralūs.
mylinemyli
QUOTE(kastaneda @ 2005 11 10, 19:22)
*

Aš klijavau ant pripūsto baliono lipalu keliais sluoksniais laikraščius, o po to ilgai ant radiatoriaus džiovinau. Tada jau gali iš tokio ruošinio daryti ką nori: ir kalėdinius burbulus, ir velykinius kiaušinius, ir šiap puošti karpytomos gėlytėmis, širdutėmis ir pan. Fantazijai nėra ribų smile.gif
Vaidullka
Kaip faina, kai yra tokių žmonių, kurių fantazija beribė. Mano tai laaaaabai ribota, nukopijuot tai lengva, bet savo niekad neišmąstau schmoll.gif
astute_k
Aš šį savaitgalį irgi bandžiau daryti šituos burbulus, kur siūlus reikia klijuoti. Nusiima gerai ir nesubliūško. Tik tokia problema: kai balioną ištraukiu, tai ant siūlų vietomis matytis klijai. Tokie balti ruožai. Bandžiau pirštais nukrapštyti, bet sunkiai išeina ir be to bijau suspausti burbulą. Dar apipurkšti dažais nebandžiau, nes galvoju kaip tuos klijus būtų geriausia nukrapštyti? Patarkite....
kastaneda
Kai nupurkši tikrai gražiai atrodys - manau, kad nekrapštyk...
Aš nekrapščiau, o gavosi liuks thumbup.gif
kastaneda
Draugė nupurškė sniegu - irgi gražiai atrodo...
rim@
QUOTE(astute_k @ 2005 11 14, 09:12)
Aš šį savaitgalį irgi bandžiau daryti šituos burbulus, kur siūlus reikia klijuoti. Nusiima gerai ir nesubliūško. Tik tokia problema: kai balioną ištraukiu, tai ant siūlų vietomis matytis klijai. Tokie balti ruožai. Bandžiau pirštais nukrapštyti, bet sunkiai išeina ir be to bijau suspausti burbulą. Dar apipurkšti dažais nebandžiau, nes galvoju kaip tuos klijus būtų geriausia nukrapštyti? Patarkite....
*

Apipurkšti galima dirbtiniu sniegu mirksiukas.gif Patikėk - atrodo thumbup.gif
trampa
va skaitau... čia daugelis darote tuos burbulus iš siūlų, bet naudojate klijus.
o mano draugė vietoj klijų naudoja krakmolą smile.gif ir gražiai gaunas ax.gif
studente
Noreciau pamatyti, kaip atrodo tie burbulai. Gal galite ideti foto?
Jumi
Idedu savo maziukus senukus burbuliukus biggrin.gif
Remonto metu kabinau juos ant lubu wink.gif Kai sukabini daug - gerai atrodo
user posted image
Vienus purskiau sidabru ,kitus auksu smile.gif
user posted image
studente
thumbup.gif Labai grazu, reikes ir man kada pabandyti.
lincux
QUOTE(Jumi @ 2005 11 15, 17:33)
Idedu savo maziukus senukus burbuliukus biggrin.gif
Remonto metu kabinau juos ant lubu wink.gif Kai sukabini daug - gerai atrodo
user posted image
Vienus purskiau sidabru ,kitus auksu smile.gif
user posted image
*

Jumi!Tu auksaranke!
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
m a m a
O kaip pasidaryti kaledine girlianda (kabinimui ant lubu)? Gal kas turi minciu ar kokiu schemu?

Ar turi kas SERVETELIU VIRBALAIS schemuciu? Nusipirkau raudonu su blizguciais siulu, noreciau virbalais nusimegsti servetele - Kaledoms. Viena knyga turiu PELAKAUSKIENES, bet joje jau atsibode modeliai. Bet jei nieks neturi, kagi, teks megsti pagal iki kaulo igrisusias schemas biggrin.gif
Jumi
QUOTE(lincux @ 2005 11 15, 22:46)
Jumi!Tu auksaranke!
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

bis.gif schmoll.gif schmoll.gif tai kad daug auksarankiu siame forume. As tik megeja tongue.gif
Bet uz pagyras aciu,visad malonu blush2.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(m a m a @ 2005 11 16, 02:35)
O kaip pasidaryti kaledine girlianda (kabinimui ant lubu)? Gal kas turi minciu ar kokiu schemu?
*

Ziurint kokio ilgio girliandos reikia ir is kokiu medziagu.
Dziovinu riekelem supjaustyta apelsina. Dar reikes pora citrinu sudziovint. Versiu juos i girlianda mirksiukas.gif
lincux

Jumi,Jumi,o kaip ta apelsina isdziovinti? schmoll.gif Prasau isduok paslapti ax.gif Orkaitej? blush2.gif
kastaneda
Vienais metais džiovinau tokiai girliandai - tai supjausčiau ir džiovinau ant popieriaus. Vėriau apelsiną, riešutus lazdyno,citrina ir dar įmaišiau karoliukų raudonų - beje, jie šiemet ypač madingi 4u.gif
Varčiau žurnalus - žaisliukai labai jau populiarūs stikliniai, įvairiausių atspalvių.
lincux
QUOTE(kastaneda @ 2005 11 16, 10:53)
Vienais metais džiovinau tokiai girliandai - tai supjausčiau ir džiovinau ant popieriaus. Vėriau apelsiną, riešutus lazdyno,citrina ir dar įmaišiau karoliukų raudonų - beje, jie šiemet ypač madingi  4u.gif
Varčiau žurnalus - žaisliukai labai jau populiarūs stikliniai, įvairiausių atspalvių.
*

Ant popieriaus suprantu unsure.gif O paskui ta popieriu kur padeti? blush2.gif Gal ant radiatoriaus? blush2.gif blush2.gif
Jumi
QUOTE(lincux @ 2005 11 16, 09:48)
Jumi,Jumi,o kaip ta apelsina isdziovinti? schmoll.gif  Prasau isduok paslapti  ax.gif  Orkaitej?  blush2.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif na as ant radiatoriaus dziovinu:PSudedu ant krastelio. Va vakar sudejau,siandien perverciau i kita puse kad nesulinktu o jau padziuvusius "suveriau" po tris ir pakabinau ant radiatoriaus (toks grazus papuosimas mano senam radiatoriui gavos blink.gif biggrin.gif blush2.gif ) Suverti naudojau g.gif kaip lietuviskai pasakius....turbut savarzele,na kur pora popieru susegti galima. TOkios kur atsilekia ir anksciau naudodavom eglutes zaisliuku pakabinimui blush2.gif blush2.gif blush2.gif
KAstaneda aciu uz ideja apie raudonus karoliukus. IEskosiu ir as ju savo girliandai thumbup.gif
astute_k
QUOTE(kastaneda @ 2005 11 16, 09:53)
Vienais metais džiovinau tokiai girliandai - tai supjausčiau ir džiovinau ant popieriaus. Vėriau apelsiną, riešutus lazdyno,citrina ir dar įmaišiau karoliukų raudonų - beje, jie šiemet ypač madingi  4u.gif
*

Gal kur nors būtų galima pasižiūrėti paveikslėlių blush2.gif Kad vaizduotė geriau dirbtų ax.gif

Dar apie burbulus... Man tai lipalo klijai nelabai patinka g.gif Bet nesiseka jų nukrapštyti, todėl nutariau palikti. Niekam nesakysiu ir galvos, kad taip turi būti mirksiukas.gif Nusipirkai IKI aukso spalvos lako. Bandysiu nupurkšti tongue.gif 4u.gif
lincux
notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif Aciu JUMI !
Zemugne
QUOTE(varlyte @ 2005 11 08, 15:40)
Nerta prakartele  4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
*

Gal kur esama aprašymų? Aš jos labai labai labai noriu wub.gif
Prince
Aš norėjau apie tuos burbulus pakalsuti ,kokius siulus naudojate,o ir lipalas koks turėtu buti,klijai paparasti 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.