Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kalėdiniai papuošimai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
AGFA
Čia rodos neblogų darbelių užieškojau
užeikit
besiba
o gal aks turit kokiu foto ar nuorodu Kalediniu ar Naujametiniu puoksciu ir pan.? idejas renkuos ax.gif
Aga
QUOTE(lincux @ 2005 10 24, 23:29)
Merginos papasakokit apie klijus ir apie ju "pistoletus".Sestadieni buvau bazej,radau karstu kliju pistoleta,kainos nuo 3.50lt. iki 60lt.Galvojau pirksiu maziausia,jis pigiausias Kaledinems grozybems gaminti pakaks,bet jau kaip pakonsultavo pardavejas  schmoll.gif tai susiveliau,apsimeciau kad viska supratau ir padekojus uz konsultacija parmoviau namo  doh.gif  Galvoju gal jus naudojat?Gal jus zinot?Kampe cypia pintinele kastonu,o as ju niekaip negaliu priklijuoti,nes neturiu su kuo  cry.gif
Sako brangiausias,tai geriausias,greitai gerai kaista g.gif bet gal ne taip yra?Noriu gero,bet nebrangaus blush2.gif Gal cia ne i tema,bet manau tai priemone Kaledinems grozybems gaminti  verysad.gif
*

Jau tau rašiau, bet man tas už 3,50 Lt. puikiai veikia ir geras thumbup.gif
kastaneda
QUOTE(bonda @ 2005 10 25, 17:22)
o gal aks turit kokiu foto ar nuorodu Kalediniu ar Naujametiniu puoksciu ir pan.? idejas renkuos ax.gif
*

Tikrai gaminsiu ir galėsiu parodyti, be dabar dar truputį ankstoka 4u.gif
lincux
QUOTE(bonda @ 2005 10 25, 18:22)
*

Jau pagaminau pirma angeleli,dabar jis isvyko i fotosesija mirksiukas.gif Kai tik turesiu nuotrauka is kart idesiu!
besiba
QUOTE(kastaneda @ 2005 10 25, 21:12)
Tikrai gaminsiu ir galėsiu parodyti, be dabar dar truputį ankstoka  4u.gif
*

ok wub.gif as ir darysiu, bet galvoju, kokia ideja fix gal kils ar pamatysiu... blush2.gif
Jumi
user posted image
Mano angeliukai wink.gif Gaminti pries pora metu biggrin.gif
Noa
Ne taip atrodo tie Jumi angeliukai čia sad.gif Atrodo negražiai, iš tikro realiai daug gražesni. Jie mažyčiai, pūkuoti ir blizga, ir ne du gi - nerealus grožis, o čia atrodo kaip išmaros ir pezenos kokie sad.gif

Aš kaip originalą mačius (net nesupratau, kad pagaminti, maniau gal fabrikiniai ir nepigūs) ir iš to grožio vos į kelnes nepridėjus tokia neteisinga nuotrauka pasipiktinau schmoll.gif
Noa
Ne taip atrodo tie Jumi angeliukai čia sad.gif Atrodo negražiai, iš tikro realiai daug gražesni. Jie mažyčiai, pūkuoti ir blizga, ir ne du gi - nerealus grožis, o čia atrodo kaip išmaros ir pezenos kokie sad.gif

Aš kaip originalą mačius ir iš to grožio vos į kelnes nepridėjus tokia neteisinga nuotrauka pasipiktinau schmoll.gif
Jumi
QUOTE(Noa @ 2005 10 26, 10:50)

Aš kaip originalą mačius ir iš to grožio vos į kelnes nepridėjus tokia neteisinga nuotrauka pasipiktinau schmoll.gif
*

hah.gif hah.gif hah.gif hah.gif tai va kad foto nekokia isejus blush2.gif Geresnes neturiu sad.gif
besiba
QUOTE(Jumi @ 2005 10 26, 09:47)
user posted image
Mano angeliukai wink.gif Gaminti pries pora metu biggrin.gif
*

man ir foto grazus thumbup.gif o kaip cia jie daros? gal kur turi parasius jau??? 4u.gif
Vaidullka
Po Noa "pagyrimo" tikriausiai visoms reik sakyt - Jumi kokie negražūs tavo angeliukai hah.gif hah.gif O jei rimtai tai gražūs, bet tikiu kad gyvai laaaabai daug gražesni mirksiukas.gif
Noa
Mažesnėj nuotraukoj jau nieko, bet labai fainai atrodo natūroj smile.gif Tie pūkai erdvėj labai fainai atrodo, ir tie blizgučiai - o ne plėmai, kaip nuotraukoj dry.gif Tokie... Ryškūs, bet neperkrauti, nenuvalkioti smile.gif
Sinuhe
Jumi, angeliukai wub.gif
Jumi
biggrin.gif biggrin.gif aciu uz pagyras.
Angeliuko kuno schema :
user posted image
Kvadrata lenkiam taip,kad gautusi du trikampiai. Viena krastine suneriam drauge. Sunerdama krastines pridejau ir vielute tokia pukuota(buna vaikams skirtuose darbeliu rinkiniuose) ta pacia vielute apneriau ir kitas krastines(grazu,kai gali kiek palankstiti angeliuko rubeli norima forma) Galvyte-bumbulas, taip pat is rinkinio,nors galima ir pasidaryti.
Taigi,siuvinejam kuneli,darom karunele (ant vielutes suveriau blisgucius taip kaip vertumet sagas) uzmaunam galvyte ant jos dedam karuna ir prisiuvam sparniukus bei blizgu siula pakabinimui.
Toki pat tik didesni angeliuka galima "sodinti" eglutes virsunej biggrin.gif irgi labai graziai atrodo tongue.gif
doh.gif doh.gif doh.gif dar gi rankos yra blush2.gif biggrin.gif biggrin.gif Tai va jos irgi ta pukuota vielyte tongue.gif o jose - idedam koki grazu blizguti. As dejau "perlines" sirdeles ir didesnes akutes(tokios nemazos biggrin.gif )
lincux
Cia mano pirmas angeliukas ax.gif Padariau ji labai greit,ir bedarant kilo daug visokiu ideju.Jumi tavo angeleliai labai grazus thumbup.gif Na maniskis kaip pirmas blynas blush2.gif oi,kazkodel man neleidzia jo ikelti cry.gif

http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...lbum&album=3011
flame
Man neleidzia paziureti to angeliuko cry.gif
lincux
Atsiprasau verysad.gif Siandien nakti kazkas su internetu buvo atsitike,nu niekaip man jis neisikele.Siandien pavyko mirksiukas.gif Stai mano angeliukas blush2.gif Nors kaip dabar paziuriu,turiu sau labai daug priekaistu cry.gif

[attachmentid=36629]

Noa
Fainas smile.gif Plaukai kokie biggrin.gif O iš ko sparnas? Iš popieriaus?
besiba
as dabar uzsiemiau is paluso tas egles-kugius daryt 4u.gif tik dar nesugalvojau, kaip cia jas papuost reiks doh.gif blizgalais, akroliukais - kuom dar galima butu??? tongue.gif dabar vis tiek reik laukt, kol gerai sudzius 4u.gif betideju irgi reik tongue.gif
lincux
QUOTE(Noa @ 2005 10 29, 14:50)
Fainas smile.gif Plaukai kokie biggrin.gif O iš ko sparnas? Iš popieriaus?
*

notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif ACIU Sparnus is popieriaus greit priklijavau,norejau geltono blizgancio popieraus gaut-bet niekur neradau.Aisku ji reikia puosti, gavosi toks ruosinys rolleyes.gif o dabar fantazijai duosiu veikt tongue.gif
kazyte
ACIU Sparnus is popieriaus greit priklijavau,norejau geltono blizgancio popieraus gaut-bet niekur neradau.Aisku ji reikia puosti, gavosi toks ruosinys  o dabar fantazijai duosiu veikt 

Man ir toks ruosinys labai fainas- toks paprastas ir lengvas. Man grazu thumbup.gif

O ar nesiruosiat nerti snaigiu?

Man nagai jau niezti,,,
RAIMPAL
Mn irgi jau nagai seniai niežti nerti snaiges biggrin.gif Jau porą jų nusinėriau 4u.gif

user posted image
user posted image
http://www.supermama.lt/forumas/uploads2/t...8_3040_9163.jpg

kastaneda
Labai gražios thumbup.gif
Kai žiūriu į jas - jaučiu kaip Kalėdos artėja...laukiu thumbup.gif
lincux

Labai nagus niezti,bet turbut pradesiu tik po svenciu.Idedu snaigiu pavyzdeli su schemute mirksiukas.gif

[attachmentid=36814]

[attachmentid=36815]
rim@
QUOTE(lincux @ 2005 10 30, 22:27)
Labai nagus niezti,bet turbut pradesiu tik po svenciu.Idedu snaigiu pavyzdeli su schemute  mirksiukas.gif 

[attachmentid=36814]

[attachmentid=36815]
*

Labai norėčiau nusinerti, bet schemos neišskaitau, labai jau maža.Pagelbėkit ax.gif
Jumi
Apie snaigiu nerima yra tema smile.gif su nemazai snaigiu schemuciu wink.gif
Scarlett
Žurnalas Kalėdoms
Scarlett
Įv. angelai ir kt. puošmenos Kalėdoms
Scarlett
Gražios servetėlės Kalėdoms
Vaidullka
http://www.florisima.lt/inside.php?p=15
Devi
QUOTE(rim@ @ 2005 10 31, 16:39)
Labai norėčiau nusinerti, bet schemos neišskaitau, labai jau maža.Pagelbėkit ax.gif
*

Didesnė schema
user posted image
besiba
QUOTE(Vaidullka @ 2005 11 01, 21:23)

thumbup.gif thumbup.gif

o as is kastonu eglike pasidariau blush2.gif tiksliau su vyro pagalba blush2.gif liko tik kazkaip papuost g.gif
Jumi
QUOTE(Vaidullka @ 2005 11 01, 22:23)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
user posted image
Kaip jus manot tas baltas burbulas - oasis ? Jei taip tai kuo nupurksti,kad toks baltas butu ? g.gif
rim@
QUOTE(Jumi @ 2005 11 02, 08:45)

Kaip jus manot tas baltas burbulas - oasis ? Jei taip tai kuo nupurksti,kad toks baltas butu ?  g.gif

O jeigu apvalią žvakę pabandžius nupurkšti dirbtiniu sniegu g.gif
apsinge
zvake turetu tikt visai. o ten apsukta viela tikriausiai, o kuom ji ten apsukta kad balta? blink.gif atrodo tai thumbup.gif
Ingaterla
JYSK'e maciau zvakiu apvaliu, tokiu lyg sniego gniuzte, tai ir purkst nereiketu, nes tas dirbtinis sniegas prie vashko gali nelipti g.gif O ta spirale, tai gal kokia storesne viela sniegeliu apipurksta g.gif
kazyte
Tos vadinamos zvakes atrodo tikrai thumbup.gif
ErikaI
Man irgi atrodo, kad ten storesnė vielą apipurkšta sniegeliu. O pervidurį turbūt irgi viela, o viršūnėlė folija apvyniota. Turėtų būt gražu, jei dar viską apipurkšti ant viršaus arba dalinai sidabriniu arba auksiniu laku. g.gif
Vaidullka
QUOTE(bonda @ 2005 11 02, 08:38)
thumbup.gif  thumbup.gif

o as is kastonu eglike pasidariau blush2.gif tiksliau su vyro pagalba blush2.gif liko tik kazkaip papuost g.gif
*

Foto gal turi?
Aš nesugalvoju kokį pagrindą jai daryt cry.gif
besiba
QUOTE(Vaidullka @ 2005 11 02, 11:27)

Foto gal turi?
Aš nesugalvoju kokį pagrindą jai daryt  cry.gif

*

kraunu batarkes fotiko... 4u.gif 4u.gif mes darem is kartono ir vielu 4u.gif ir paskui sukom aplink ant zilkos suvertus 4u.gif
Vaidullka
Nu labai noriu pažiūrėt. O kaip iš kartono ir vielos? Kartoną tvirtinot su viela?
besiba
QUOTE(Vaidullka @ 2005 11 02, 11:37)
Nu labai noriu pažiūrėt. O kaip iš  kartono ir vielos? Kartoną tvirtinot su viela?
*

matai, tokio storo tvirto kartono turejom labai mazai -tai padare tik trikampi is jo 4u.gif -pritvitino prie pagrindo, o viela taip iš kitu dvieju pusiu -na to trikampio... po 3 is abieju pusiu -ir paskui aplink viniojom 4u.gif kazkaip galvojau,kad padarius kugi is plonesnio kartono -neatlaikys ar ka... tongue.gif
Kira
O kaži tos eglutės pagrindas kas toks, na ta kojelė g.gif o eglišaliai dirbtiniai ar tikri? Ir kas ten per uogytės?
Vaidullka
Manau tas pagrindas tai viela ir viskas. o jau visa kita pagal fantaziją - gyvus ar ne eglišakius, uogytės tai ten kokios iš floristikos reikmenų, bet irgi nebūtina tokių.
jurga...a
Aš tai jau prisirinkau kaštonų, net vyrelis mano rinko rolleyes.gif dabar palauksiu kol padžius ir irgi darysiu eglutę tongue.gif
Kira
QUOTE(jurga...a @ 2005 11 02, 14:34)
Aš tai jau prisirinkau kaštonų, net vyrelis mano rinko rolleyes.gif  dabar palauksiu kol padžius ir irgi darysiu eglutę tongue.gif
*

o ar aš su kaštonais jau pavėlavau ? Jaučiu jau neberasiu aš jų, o dar pašalę buvo g.gif
besiba
QUOTE(Vaidullka @ 2005 11 02, 11:27)

Foto gal turi?
Aš nesugalvoju kokį pagrindą jai daryt  cry.gif

*

va ta pazadetoji blush2.gif tik cia priminis varinatas -grynai pabandymas, ar gausis, ar be kliju laikysis -tai laikosi thumbup.gif thumbup.gif tik reik dar biski patvarkyt, papuost, padaryt, kad nesimatytu ten is po apacios 4u.gif

wovere, tikrai dar kaztonu tu rastum -pilna ju tiesiog 4u.gif
apsinge
grazu drinks_cheers.gif thumbup.gif mano vaikiai prinese kastonu bet jau tokie padziuve kazi ar as juos pradursiu. einu to krepsio ziuret ir bandysim doh.gif
besiba
QUOTE(apsinge @ 2005 11 02, 14:43)
grazu  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  mano vaikiai prinese kastonu bet jau tokie padziuve kazi ar as juos pradursiu. einu to krepsio ziuret ir bandysim doh.gif
*

man vyras su graztu pragreze blush2.gif

o cai is plausu - eglutes - zagatovkes - kaip papuost, apipavidalint??? blush2.gif ta morkine tik is pernai metu 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.