Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kalėdiniai papuošimai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
lengvute
Snaigutes tai jau numezgiau, girliandas iš siūlų ir vatos burbuliukų bei iš spalvoto popieriaus sukabintų juostelių irgi vaikai pasidarė, dar radau 1 gerą idėją, nors pati dar nebadžiau, bet gal kam pravers wink.gif , taigi, sniego balionai; priemonės: balionas, lipalas, susmulkinta jūros puta, sukarpytas blizgantis popierius, siūlai, blizgučiai. Balionas pripučiamas, gerai užrišamas, baliono paviršius ištepamas lipalu, ant jo lipinama susmulkinta jūros puta, vietomis blizgantis popierius, paliekama džiūti, po to puošiama blizgučiais, pakabinama wink.gif
Gerų idėjų yra ir temose: http://www.supermama.com/InvisionBoard/ind...p?showtopic=900
http://www.supermama.com/InvisionBoard/ind...showtopic=14170
Gal pasiūlysit dar wink.gif
Kazimiera d'Artanjan
QUOTE (lengvute @ 2004 11 19, 10:19)
Balionas pripučiamas, gerai užrišamas, baliono paviršius ištepamas lipalu, ant jo lipinama susmulkinta jūros puta, vietomis blizgantis popierius, paliekama džiūti, po to puošiama blizgučiais, pakabinama wink.gif

O clap.gif O clap.gif
Jau matau, kokie tie balionėliai gražūs. Gaminsiu būtinai.

Aš galvojau savaitgalį nueiti į Rotušę. Ten mugėje prisirinkti idėjų..Nebuvot pernai, namatėt?
Mumm
Mano pacios gaminti zaisliukai tai visai paprasti, dazniausiai baronkytes peristos raudonu kaspinu, kankoreziai, kuriuos galima nupurksti sidabriniu ar auksiniu laku, jei dar randat kokia uogu keke, tai si viso liuks thumbup.gif Zodziu naturalizma propaguoju biggrin.gif Va adventui darau toki medeli, ant paprastu, juodu medzio saku kabinu figureles padarytas is druskos ir miltu, grziai taip lietuviskai kukliai gaunasi smile.gif siandien gal darysiu, tai galesiu foto idet wink.gif
tula
o as darau zaisliukus-dovaneles, imu tuscia degtuku dezute, istraukiu viena is kitos, ir abi suklijuoju, kad butu viena ant kitos, tada suvynioju i dovanu popieriu, graziausia atrodo blizgantis, tada graziai atsisviecia mirksint lemputems, galiukus priklijuoju, kad popierius butu graziai prigludes,na gaunasi tokios miniatiurines dovanu dezutes, kurias dar perrisu kaip dovanele juostele, tokia, kaip dovanu bantukai buna ir sukabinu jas ant eglutes smile.gif
Mumm
QUOTE (tula @ 2004 11 22, 11:52)
o as darau zaisliukus-dovaneles, imu tuscia degtuku dezute, istraukiu viena is kitos, ir abi suklijuoju, kad butu viena ant kitos, tada suvynioju i dovanu popieriu, graziausia atrodo blizgantis, tada graziai atsisviecia mirksint lemputems, galiukus priklijuoju, kad popierius butu graziai prigludes,na gaunasi tokios miniatiurines dovanu dezutes, kurias dar perrisu kaip dovanele juostele, tokia, kaip dovanu bantukai buna ir sukabinu jas ant eglutes smile.gif

O labai liuks ideja irgi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
xpander
Kankorecius apsarmojusius padaryti galima su balta dantu pasta. Tiesiog senu dantu sepeteliu po truputi uzdekite ant kankorezio galiuku pastos. Atrodo thumbup.gif
Lukutis
QUOTE (Varvara @ 2004 11 22, 10:54)
Mano pacios gaminti zaisliukai tai visai paprasti, dazniausiai baronkytes peristos raudonu kaspinu, kankoreziai, kuriuos galima nupurksti sidabriniu ar auksiniu laku, jei dar randat kokia uogu keke, tai si viso liuks thumbup.gif Zodziu naturalizma propaguoju biggrin.gif Va adventui darau toki medeli, ant paprastu, juodu medzio saku kabinu figureles padarytas is druskos ir miltu, grziai taip lietuviskai kukliai gaunasi smile.gif siandien gal darysiu, tai galesiu foto idet wink.gif

o kur foto?labai jau gundanciai skamba, gal ir as daryciau. biggrin.gif
Jumi
thumbup.gif dar viena ideja wink.gif
reikia tu maziuku balioniuku,kur vanduo pilasi ( vandens bombos) siulu storesniu,lipalo kliju,purskiamo aukso ar sidabro,ivairiu blizgaliuku.
Pripuciam balioniukus(su pompa nes seip jie beveik nesipucia), siulus as vynioju i nedidelius purius kamuoliukus ir merkiu i lipala(ji skiedziu kiek su vandeniu) imirkusius siulus nuspaudziu ir vynioju ivairiomis kryptimis ant balionu,leidziu per nakti isdziuti. Balionus sprogdinam su astriu daiktu smile.gif lieka tokie azuriniai zaisliukai,juos purskiam ausiniais ar sidabriniais dazais ir klijuojam blisgaliukus(kiek kam patinka ir kiek norisi)As klijavimui panaudojau nuo sokolado folija ir nuo vaikisku dovaneliu su saldainemis dezutes blizgu popieriu(va tas tai liuks sviesa atspindejo thumbup.gif ) As tokiais "zaisliukais" praeitais metais buvau nukabinejus viena kambario lubas,tiesa prie baliono dar tvirtinau toki kaip kutosa(galima daryti is tampomo,sorry nezinau kaip kitaip vadinasi popieriaus,)
Na,jei priprasysiu drauges kad nufotografuotu,idesiu kaip atrodo toks zaisliukas wink.gif
Surasiau pacias pigiausias ir turbut beveik visuose namuose randamas medziagas o didesni vaikai su malonumu irgi tuos balionus vynioja o po to ir sprogdina clap_1.gif
Mumm
Niu va kazkas panasaus, tik siais metais jis pas mane maziukas, ir sakos ne juodos, o rudos smile.gif http://public.fotki.com/Lauroshke/
Lukutis
QUOTE (Varvara @ 2004 11 23, 19:15)
Niu va kazkas panasaus, tik siais metais jis pas mane maziukas, ir sakos ne juodos, o rudos smile.gif http://public.fotki.com/Lauroshke/

visai graziai atrodo, gal ir man reikes taip padaryti g.gif
Jumi
QUOTE (Varvara @ 2004 11 23, 19:15)

clap_1.gif Aciu uz ideja,tik as gal geriau moli pirksiu,nes nuo tos teslos su druska bent jau man tai ilgokai oda traukia dry.gif
Mumm
QUOTE (Jumi @ 2004 11 24, 11:46)
clap_1.gif Aciu uz ideja,tik as gal geriau moli pirksiu,nes nuo tos teslos su druska bent jau man tai ilgokai oda traukia dry.gif

O taq druskyte po to siek tiek zvilga bent jau man taip atrodo, tos figureles siek tiek kaip apsnigtos atrodo
rasute
Paaiskinkit man nesusipratelei, kaip tai druska ir miltai? o kas toliau? Ir kiek tos druskos deti?
Keberiokšt
Stikline miltu, puse stiklines druskos ir siek tiek vandens, kad viskas suliptu ir isikociotu. Tada padarai formeles, nepamirsk virsuj skylutes pakabinimui ir palauki, kol isdzius..

Ka tik padariau Kaledoms tokius vainikelius- kuokstai paprastos zoles (tokia ilgesne geriau) - padziovinti, kol isdzius, susukti i vainikelius ir apvynioti juostele. Dar galima kaspineli priristi ar varpeli priristi.. Beje, zole skyniau savaitgali, kai dar sniego tiek nebuvo.. laugh.gif
Dabar ant radiatoriu dziovinu konkoreziu. Ryt poryt turetu buti visai sausi- tada dazysim dazais juos visokiais arba galima apipurksti dirbtiniu sniegu arba specialiu auksiniu/sidabriniu purskikliu. Ant virvutes ir ant eglutes clap.gif
Mumm
QUOTE (Nedurna @ 2004 11 24, 19:36)
Stikline miltu, puse stiklines druskos ir siek tiek vandens, kad viskas suliptu ir isikociotu. Tada padarai formeles, nepamirsk virsuj skylutes pakabinimui ir palauki, kol isdzius..

Ka tik padariau Kaledoms tokius vainikelius- kuokstai paprastos zoles (tokia ilgesne geriau) - padziovinti, kol isdzius, susukti i vainikelius ir apvynioti juostele. Dar galima kaspineli priristi ar varpeli priristi.. Beje, zole skyniau savaitgali, kai dar sniego tiek nebuvo.. laugh.gif
Dabar ant radiatoriu dziovinu konkoreziu. Ryt poryt turetu buti visai sausi- tada dazysim dazais juos visokiais arba galima apipurksti dirbtiniu sniegu arba specialiu auksiniu/sidabriniu purskikliu. Ant virvutes ir ant eglutes clap.gif

Aga teisingai Nedurna sako wink.gif smile.gif sakes ale kur tu dar zoles randi ir dar plius ilgos tokios? blink.gif as cia katinui paskabiau siek tiek tai net saujos nesugebejau pririnkt, jau visa zole kazkokia nebe zole
Keberiokšt
Varvara, zoles radau savo mamos darzelyje clap.gif Ten tokios ale viksvos auga, tinka ir paprasta zole clap.gif Dar pamirsau papasakot, kad kadagio prisiroviau (mamos darzelyje irgi laugh.gif ), apipurskiau ji dirbtiniu sniegu ir i vaza stikline. Dar kazka pakabinti reiktu ant sakeliu, bet dabar "mintiju", ka??
Noa
Nedurna, oi nedurni tavo patarimai, tik va man pasakyk - a kaip tu tuos kankorezius pakabini? Kablio tai ant ju nera. Pririsciau sniuru, bet nesilaiko gi! g.gif
Keberiokšt
Noa:
a) paimi gatava kankorezi (toliau - k. - aut.past. laugh.gif )
2) paimi elementaraus siulo (raudono ar sidabrinio.. as turiu tokio blizgancio - voooo)
3) atrieki to siulo koki 16,5 cm
4) siula uzkabini ant k. virsutinių atplaiseliu
5) k. kabini

Isdziuve k.labai lengvi. Pernai jais puosem seneliu egle - tai issilaike iki siol (nei grauzikai, nei vabalai nesugrauze) - siemet vel papuosem. O tuos, kuriuos dabar dziovinu, nekabinsiu niekur - susiradau toki krepsiuka nuo geliu puokstes ir ten darysiu kaledine puokstike.

jei butu daugiau norinciu, galeciau pravesti k.dekoravimo kursus. Gautas lesas (juk susimoketumet, ane?) pervestume Rasmos ir Mamulios globojamoms seimoms.
milabra
Aš darau tokius papuošalus - prisikarpau vijoklių ilgų šakelių ir jas susuku kaip siūlus į kamuoliukus. Galiuką tiesiog užkišu, kad neiširtų. O tada tuos kamuoliukus nupurškiu sidabru arba auksu (nu tais purškalais išparduotuvės), galima padekoruoti kokias blizgučiais lietučias, įsukti kokį blizgantį siūlą. Tada kabinti kur norit.
Raideles
Milabra - reiks man eiti kokiu vijokliu palauzyti thumbup.gif

O kankorezius as rinkau vasara. Kadangi rinkau tikslingai, tai emiau tik tuos, kurie turi tokia maza uodegele, uz kurios juos galima priristi smile.gif

Dar is tokiu kankoreziu padarem su sunum girlianda - surisom ju daug ant vieno ilgo siulo smile.gif

O jei popieriu, ant kurio pasidesit purksti auksiniu laku savo dirbinius, paimsit balta ar raudona, ar koki kita, bet grazu (nu ne laikrasti wink.gif ) tai po to ji galesit panaudoti dovanoms vynioti - juk nemazai lako patenka butent ant popieriaus smile.gif
Mumm
QUOTE (Nedurna @ 2004 11 25, 21:54)
Noa:
a) paimi gatava kankorezi (toliau - k. - aut.past. laugh.gif )
2) paimi elementaraus siulo (raudono ar sidabrinio.. as turiu tokio blizgancio - voooo)
3) atrieki to siulo koki 16,5 cm
4) siula uzkabini ant k. virsutinių atplaiseliu
5) k. kabini

Isdziuve k.labai lengvi. Pernai jais puosem seneliu egle - tai issilaike iki siol (nei grauzikai, nei vabalai nesugrauze) - siemet vel papuosem. O tuos, kuriuos dabar dziovinu, nekabinsiu niekur - susiradau toki krepsiuka nuo geliu puokstes ir ten darysiu kaledine puokstike.

jei butu daugiau norinciu, galeciau pravesti k.dekoravimo kursus. Gautas lesas (juk susimoketumet, ane?) pervestume Rasmos ir Mamulios globojamoms seimoms.

Nedurna, o tu ismanai gerai sita visa reikala, siaip gal ir idomu butu, bet dar idomiau butu jei megzt pamokintu kas rolleyes.gif biggrin.gif
Keberiokšt
Varvara, i mezgimo kursus ir as mielai nueiciau. Tiksliau i tokius kursus, kur mokytu, kaip pasisemti kantrybes mezgimui laugh.gif
Mumm
QUOTE (Nedurna @ 2004 11 26, 20:16)
Varvara, i mezgimo kursus ir as mielai nueiciau. Tiksliau i tokius kursus, kur mokytu, kaip pasisemti kantrybes mezgimui laugh.gif

Tai reik pilva augint pradet, tada ir mezgimo manija atsiranda wink.gif laugh.gif
Lona
QUOTE (Nedurna @ 2004 11 25, 21:54)
susiradau toki krepsiuka nuo geliu puokstes ir ten darysiu kaledine puokstike.

Mane vas tas dalykas domina, nes jaučiu ant eglės neprikrausiu, nes žaisliukų turiu ir taip daug.
Gal turi kokių idėjų, ko dar pridėti į tą puokštę?
Jumi
QUOTE (milabra @ 2004 11 25, 22:04)
Aš darau tokius papuošalus - prisikarpau vijoklių ilgų šakelių ir jas susuku kaip siūlus į kamuoliukus. Galiuką tiesiog užkišu, kad neiširtų. O tada tuos kamuoliukus nupurškiu sidabru arba auksu (nu tais purškalais išparduotuvės), galima padekoruoti kokias blizgučiais lietučias, įsukti kokį blizgantį siūlą. Tada kabinti kur norit.

clap.gif aciu uz ideja,o tai ziurejau parduotuvej i panasius kamuolius ir galvojau kaaaip tas sakas suminkstina kad susuktu tongue.gif Ot ziopla doh.gif apie vijoklius net minties neturejau... Dar karta aciu wink.gif
Laisvė
Modelino tešlą iškočiojome, išspaudėme formelėmis žvaigždutes ir mėnuliukus, dantų krapštuku padarėme kiekviename po skylutę siūlui užkabinti. Parą padžiovinome. Paskui dažėme dažais, kurie būna kartu su plastmasinėmis kaukytėmis pigių žaislų parduotuvėse arba purškėme auksiniu/sidabriniu aerozoliu. Na, o šiandien su merguče papuošėme dygliuotą gudobelės šaką tais mėnuliukais ir žvaigždelėmis.
Kazimiera d'Artanjan
Kokie tinka dažai, šitiems tešlainiams? biggrin.gif biggrin.gif Juk guašu nenudažysi?
Aukso ir sidabro blizgūs purškikliai būna net prekybos centruose pirkti? Nu, tai aš tundra, nieko nežinau.
Savaitgalį rengiu draugėm žaislų gaminimo vakarėlį, tai noriu paruošt ir susipirkti viską.
Ačiū už idėjas thumbup.gif smile.gif

Rašykit visi, kas tik ką gaminat. clap_1.gif
xenzy
http://www.myhouse.ru/s.php/1586.htm
tiems kas skaito rusiskai:) labai faini zaisliukai, pati bandysiu daryti:)
Kazimiera d'Artanjan
Na, ir aš pabandysiu įkelti nuotrauką paukštelio.

http://www.ofoto.com
Kazimiera d'Artanjan
Paukštė iš kartono, o pilvelis iš graiknio riešuto kevalo, apipurkšto auksu.

Pagamino mano kaimynės dukrytė tongue.gif
Mumm
QUOTE (Kopa @ 2004 12 03, 10:42)

Tikrai grazu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O ir ta pirma nuoroda faina, tik gal galit man pasakyt kur to vailoko gauti?? jau seniai man jo reik ale nzn kur ieskot
Jumi
QUOTE (Varvara @ 2004 12 03, 10:59)

Tikrai grazu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O ir ta pirma nuoroda faina, tik gal galit man pasakyt kur to vailoko gauti?? jau seniai man jo reik ale nzn kur ieskot

manau tokiems zaisliukams tinka ir paltine medziaga ir seip kokia storesne wink.gif o veiloko nebent kokiose statybinese paziureti reikia gal kazka panasaus kokiems apsiltinimams naudoja wink.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
p.s ikeliu ir as linka zaisliukams
http://www.livejournal.com/users/puzovok/146871.html#cutid1
Mumm
QUOTE (Jumi @ 2004 12 03, 13:17)
QUOTE (Varvara @ 2004 12 03, 10:59)

manau tokiems zaisliukams tinka ir paltine medziaga ir seip kokia storesne wink.gif o veiloko nebent kokiose statybinese paziureti reikia gal kazka panasaus kokiems apsiltinimams naudoja wink.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

blink.gif blink.gif blink.gif apakau nuo tokio grozio Jumi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kazimiera d'Artanjan
QUOTE (Jumi @ 2004 12 03, 13:17)

ten gale bevei sparneliai ant paprastos žvakės. Tiesiog thumbup.gif bet kaip juos ten įsmeigt?

na, visokių grožybių tame puslapėly thumbup.gif
Mumm
Nedurna jei ismokintum daryt tokius ciudus kaip nuorodoj pas Jumi, tai zinok pirma pas tave i kursus uzsirasyciau wink.gif a?
Onora
Siandien buvau miske ir roviau vijoklius wink.gif
Dariau kamuoliukus is ju kaip kazhkas via jau rase. thumbup.gif gavosi - tik kad tik 4 rolleyes.gif
Dar puse kambario saku prisitempiau - vietoj eglutes statysiu ir puosiu dirbtinemis vyshnaitemis rolleyes.gif dar gal plunksnelemis ....
Baltupyte
Labai fainas skyrelis thumbup.gif
O as siandien miske prie musu namu avietyna nusiaubiau laugh.gif ,nusipyniau 2 vainikelius-viena ant buto duru kabinsiu,kita kur nors kambary pritaikysiu,dar reiks sugalvot kaip papuosti.Tiesa,pabandziau pagamint tuos zaisliukus su balioneliais ir siulais,bus matyt kas rytoj gausis g.gif
Kazimiera d'Artanjan
savaitgalį dar kažką sukūriau.
Labai gražu snaigytės iš degtukų clap.gif Ir super paprasta :supzaislai
Mumm
Kopa o kas ten auksu apipurksta? Kiausinis? g.gif apibarstei kruopomis?
Lukutis
QUOTE (Kopa @ 2004 12 06, 10:38)
savaitgalį dar kažką sukūriau.
Labai gražu snaigytės iš degtukų clap.gif Ir super paprasta :supzaislai

ziurejau, ka sukurei, tikrai labai graziai atrodo. thumbup.gif
Kazimiera d'Artanjan
QUOTE (Varvara @ 2004 12 06, 13:02)
Kopa o kas ten auksu apipurksta? Kiausinis? g.gif apibarstei kruopomis?

Na, mamų siūlytas balionas + perlinės kruopos, apipurškiau thumbup.gif
Ašarėlė
clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif Kopa, tavo zaisliukai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Jumi
Norejau paklausti,gal kuri dekoruojat kaledinius eglutes zaisliukus ? O gal darot girliandas? Ar seip kazka grazaus ir jaukaus namu kalediniai nuotaikai sukurti.
Man Kaledos tai butent ta svente,kuriai norisi ispuosti visus namus biggrin.gif blush2.gif Ka beje as ir darau thumbup.gif
Pries praeitas kaledas ivairiuose tinklapiuose radau kruvas ideju zaisliuku dekoravimui wink.gif Kazkaip neprisiruosiau,bet ....siemet tikiuosi isbandyti,nes parduotuviniai labai nusibodo ax.gif
Siulau kelias idejas ir jums ir tikiuosi sulaukti jusu ideju.
BEJE dekit ivairius papuosimus tongue.gif Siutus,nertus,klijuotus,tinkancius darymui kartusu vaikais ir sudetingesnius ....zodziu VISUS ir neskirstykim i kruvas temu drinks_cheers.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
AGFA
JUMI, tu tik rodyk kaip darosi tai ir mes savo namus puošim ax.gif thumbup.gif
Jūružė
Čia iš mano sukaupto bet neįvikdyto archyvo. Tikiuosi šiais metais pasistengti.
liutuke.m
Kokie grožiai thumbup.gif nebloga tema, pats laikas pradėti ruoštis pačioms gražiausioms šventėms drinks_cheers.gif
Jūružė
Nesuprantu, noriu įdėti dar keletą foto, bet ištisai neleidžia dėl per didelės apimties. Bet jau sumažinau iki neįmanomo g.gif
Jūružė
pagaliau biggrin.gif
Coochie Coo
QUOTE(Jūružė @ 2005 10 20, 11:48)
pagaliau biggrin.gif
*

o iš ko čia padarytos tos širdelės? wub.gif labai gražu....
Jūružė
dar
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.