Gal netycia atsilieps mamyte is Sheffield'o? UK.
sveikutes,
gal kas Airijoje, Droghedoje gyvenat?planuojame issikraustyti ten.butu smagu tureti "savu" baisiai idomu kokie atsiliepimai apie si miesteli, darbus ten QUOTE(plooke @ 2010 01 14, 19:52) labukas mes ir is ilfordo mano dukrytei 3.8metu Papildyta: QUOTE(svajingos_aukstumos @ 2010 08 18, 18:42) Hello hello visom labukas mes norim ieskotis dagenhame su dukryte gyventi kkaip ten pas jus?
Hello
...laba diena...Gyvenu Gallions reach rajone,turiu sūnų 12,dukrą 11 ir dar mažylis 5 metai...gal kaimynių yra?
Sveikos mamytes. Neseniai atvykom i UK. Gal kas is Bury St Edmunds, smagu butu susipazinti.
Sveikute,as cia esu naujoke,prisiregistravau su tikslu,jog gal but surasciau draugiu,su kuriomis galeciau paplepeti,ar siaip iseiti kur pasivaikscioti,gyvenu su draugu Bradforde,pazystamu labai kaip ir neturime,esame vieni be vaiku. Labai apsidziaugciau sulaukusi nuosirdziu atsakymu
Labas vakaras
Gyvename Dagenham... Kaip maciau ne viena is Dagenham
sveiki as is gravesend,gal yra kas salimais?
Sveikos. Ieskom mamyciui is Loughton (rytu londone) ar netoliese, galetumem pabendraut, dabar namuose auginu mazaji.
o mes is northamptono, gal mes kaimynai?
Sveikutes, mes nesenai atsikelem i UK, gal yra mamyciu gyvenanciu Souhemptone
sveikos
QUOTE(alinuksss @ 2010 07 08, 10:47) vargsiuke laikykis Labas, nesu daznai prisijungusi Papildyta: Dabar jau persikelem i Wakefield. Gal atsiras lietuvaiciu su vaikais norinciu pabendraut
Sveikutes, gal yra gyvenanciu Harlow, lapkriti kraustomes ten
Sveikos mamos ir ne tik
brangiosios,na negi niekas negyvena crewe mieste?...mums su vaikuciu taip liudna...musu tetis vairuotojas,tad retai buna namuose.mes cia apie 3 men.bet dar nieko nepazistam.cia lenku daug(bent 3 parduotuves lenkiskos)o lietuviunera.isprotesiu nuo vienatves.
sveikos visos mamytes ir netik as truputuka ne i tema bet noreciau paklaust kadangi is ivairiu rajonu mamytes cia renkasi gal kas galetu pasakyt kokiam rajone geriausia butu isikurt as kalbu apie londona na kad nebutu didelis nusikalstamumas daug babaju butu parku darzeliu netolies....vienu zodziu koks jum rajonas arciausiai sirdies?
QUOTE(griskoit @ 2010 09 24, 14:07) sveikos visos mamytes ir netik as truputuka ne i tema bet noreciau paklaust kadangi is ivairiu rajonu mamytes cia renkasi gal kas galetu pasakyt kokiam rajone geriausia butu isikurt as kalbu apie londona na kad nebutu didelis nusikalstamumas daug babaju butu parku darzeliu netolies....vienu zodziu koks jum rajonas arciausiai sirdies? Reikia kad daug babaju butu? QUOTE(griskoit @ 2010 09 24, 15:07) sveikos visos mamytes ir netik as truputuka ne i tema bet noreciau paklaust kadangi is ivairiu rajonu mamytes cia renkasi gal kas galetu pasakyt kokiam rajone geriausia butu isikurt as kalbu apie londona na kad nebutu didelis nusikalstamumas daug babaju butu parku darzeliu netolies....vienu zodziu koks jum rajonas arciausiai sirdies? ne truputuka,o visiskai ne i tema pasiklausinekit cia http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...450623&st=0 QUOTE(Zanku @ 2010 09 26, 08:30) Reikia kad daug babaju butu? o tai jau nori pasakyt,kad Dagenhame nera babaju? turiu ne viena pazystama,kuri kaip tik baidos Dagenhamo
Sveikos
QUOTE(Edgolė @ 2010 09 26, 17:36) o tai jau nori pasakyt,kad Dagenhame nera babaju? turiu ne viena pazystama,kuri kaip tik baidos Dagenhamo Idomu kur as minejau kad Dagenhame nera babaju? QUOTE(Zanku @ 2010 09 28, 10:40) Idomu kur as minejau kad Dagenhame nera babaju? paminejai isskirdama Manor Parka ir Ilforda,kad ten ju daug taip,kad nevaidinam cia labai ismintingu tokiais postais ok? jurnica babajais cia vadinami ''ne balti'' zmones QUOTE(Edgolė @ 2010 09 28, 12:48) paminejai isskirdama Manor Parka ir Ilforda,kad ten ju daug taip,kad nevaidinam cia labai ismintingu tokiais postais ok? jurnica babajais cia vadinami ''ne balti'' zmones Paminejau tik keleta rajonu,negi vardinti visus...
Mes isikure pietu Londone, Carshalton
QUOTE(patranka @ 2010 08 24, 15:39) ...laba diena...Gyvenu Gallions reach rajone,turiu sūnų 12,dukrą 11 ir dar mažylis 5 metai...gal kaimynių yra? Sveikute,na mes salia visai jusu,Canning Town raj gyvenam,aisku truputi reiktu pavaziuot Papildyta: QUOTE(laura-jur @ 2010 08 24, 13:20) labukas mes ir is ilfordo mano dukrytei 3.8metu Papildyta: labukas mes norim ieskotis dagenhame su dukryte gyventi kkaip ten pas jus? Sveikutes,na mes is Canning Town,salia Ilfordas juk,mano dukriukui nesenai suejo 4 metukai,butu labai fainai jei kuri mamyte parasytu i az zinute,galesim per skypus susibendraut tiesiogiai Papildyta: QUOTE(lynn @ 2010 07 06, 18:21) Laba! As stratforde!!! Dirbu, bet pazystamu beveik neturiu Mergyte 8 metu atvyks rugpjucio pabaigoje Papildyta: kazkodel neveikia nuoroda... Papildyta: Pats laikas prisistatyti Gyvenu Stratforde apie 1 menesi, turiu dukryte 8 metuku. Ieskau draugu, pazystamu ir bendraminciu nebutinai is stratfordo (susisiekimas cia neblogas Laukiu Niu sveikute.mes Canning Towne gyvenam,stratfordas visai netoli nuo musu,daznai ten uzsukam:)jei noresis pabendraut rasyk i az,susisieksim per ten
Sveikos mamytes
sveikos,mamytes
QUOTE(pupppsis_22 @ 2010 05 08, 19:46) sveikutes gal yra is Evesham ar Northampton lietuvaiciu?Butu malonus susirasyti su jumis ir bendrauti Sveika ir labukas kitoms mamytem ir netik
sveiki esame ne taip senai atvyke todel liudnoka mums trim mergaitems 9m ir 2m gal kas netoliese lutono butu idomu pabendrauti
[quote=linamalatji,2010 01 17, 15:49]
[quote=nestuole,2009 08 13, 12:52] O as is BIRMINGHAMO!!! [/sveikute as irgi birmingheme gyvenu] [/quote] Sveikutes
Laba diena
Gyvenu Burton-on-Trent (DE13), auginu 17 menesiu mergaite, butu labai smagu netoliese rast kita mamyte, kad ir man, ir dukrai draugu butu.
Sveikos, gal yra mamyciu gyvenanciu airijoje limerike? jauciuosi labai vienisa nes nesenai persikrausciau i si miesta ir nieko cia nepazystu, tuiu 9 menesiu dukryte, man 25, butu saunu susipazinti su mamom mazdaug mano amziaus, nesvarbu ar tu truputi jaunesne ar vyresne, todel nesivarzyk ir parasyk
sweikutes man 23, turiu dukrele, jau menesi gyvenu Stevenage
VOKIETIJA!!! As is Miuncheno, man 23 metai. Labai noriu susirasti draugiu, prasau rasykit tiesiai i dovile_sv@yahoo.com
|