Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: reikia patarymo del dokumentu
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > Popierizmas
zwezda0702
sveiki,nusprendem pasistatyt nama ,vieta: vilniaus raj, prie tevu namo yra zemes ir keleta pastatu,pirtele,pg mamos visos valdos plana,dokumentai ne pirmos jaunystes,nors mamos namas restaurotas kaip sakant nuo nulio,net primurytas vienas galas,bet jokiu dokumentu netvarke,taip ir yra iki siol,tai ir mes sumastem pastatyt nama ant plano kur stovi pirtys,galvojam ja sugriaut ir pastatyt nama,tai kaip but?ar mum reikia vaziuot rasyt prasymus siam dalykui?ar padaryt kaip renovacija pastato,bet pirtys ir namas skyriasi,ar svarbu is plano zonu neiseit ir statik ka nori,ar i virsu irgi normos yra?pvz kad 3 aukstu nama i virsu varyt?(aisku 3ju nestatysim) bet girdejau ir tam reikia leidimo smile.gif tai laukiu patarymu smile.gif 4u.gif
NeNoras
Beabejo tokiam dalykui reikia statybu leidimo. Siaip tai ant vieno namu valdos sklypo galima statyti viena gyvenamaji nama. Jeigu ka darysit is pirties tai ji skaitysis tik kaip ukinis pastatas. Ir kokio dydzio ta pirtis kad ja nugrovus gautusi normalus namas? g.gif iki 80 m² namui yra supaprastintas projektas
zwezda0702
na pirtys seip jau yra restauruota ir ji 2ju aukstu ax.gif bet irgi be jokiu leidymu buvo atnaujinta,bet cia senokai buvo ,tais paprastesneis laikais ax.gif o ka jei be leidymo pasistatysiu?leps nugriaut ar atsimazinciau tik bauda? blush2.gif smile.gif
NeNoras
QUOTE(zwezda0702 @ 2009 08 08, 13:05)
na pirtys seip jau yra restauruota ir ji 2ju aukstu ax.gif bet irgi be jokiu leidymu buvo atnaujinta,bet cia senokai buvo ,tais paprastesneis laikais ax.gif o ka jei be leidymo pasistatysiu?leps nugriaut ar atsimazinciau tik bauda? blush2.gif  smile.gif
*

Pasidarykit oficialu rekonstrukcijos projekta pagal jau esama situacija su statybos leidimu ir ramiai toliau gyvenkite smile.gif
zwezda0702
QUOTE(NeNoras @ 2009 08 08, 21:47)
Pasidarykit oficialu rekonstrukcijos projekta pagal jau esama situacija su statybos leidimu ir ramiai toliau gyvenkite  smile.gif
*

aciu uz pataryma,bandisim taip ir daryt smile.gif 4u.gif 4u.gif
jurgita081
Pas mane gan panaši situacija, patarkite kas susidūrę su tuo. Sode yra namukas, mažas, ir jau po truputį griūnantis. Jeigu jį nugriauti ir pastatyti naują, tik didesnį, bet pagal tą seną projektą tai čia gausis jau kaip nelegaliai viskas?
O į ką reiktų kreiptis, kad gauti leidimą, kad iš to projektuko pasidaryti didesnį namą, tiesiog pakoreguoti projektą?
Gal dar susidūrę kiek tai kainuoja.

Gal biški kvailoki kaip kam klausimai pasirodys, bet jau atleiskit blush2.gif .

Jurgita
zwezda0702
QUOTE(jurgita081 @ 2009 08 25, 16:58)
Pas mane gan panaši situacija, patarkite kas susidūrę su tuo. Sode yra namukas, mažas, ir jau po truputį griūnantis. Jeigu jį nugriauti ir pastatyti naują, tik didesnį, bet pagal tą seną projektą tai čia gausis jau kaip nelegaliai viskas?
O į ką reiktų kreiptis, kad gauti leidimą, kad iš to projektuko pasidaryti didesnį namą, tiesiog pakoreguoti projektą?

Jurgita
*

na nama ant namo plano lengviau statyt manau negu man nama ant ukinio pastato biggrin.gif jums reikia kiek zinau tik prasyt leidymo restauravimui,ir paplatint pg sena plana kazkiek galima,bet cia viska reikia tikslei zinot.tie ju istatymai ir taisykles kas menesi matyt keiciasi doh.gif man irgi butu idomu suzinot tikslu adresiuka ar kontakta kur galima kreiptis su tokiais klausymais g.gif
anileva
Atsiprasau,kad isikisu kazkieno temoj, bet man va toks klausimas
turim zemes, toje zemeje nzn kiek metu senumo pamatai, tevai sako, kad dar ju seneliu doh.gif sugalvojom statyti vasarnami ir pirti, tik va dokumentuose nenurodoma, kad ten kazkokie pamatai yra.
norejau paklausti kur man kreiptis kad gauciau leidima statyti. ir ar reikes kazka issikviesti kad apziuretu tuos pamatus, na as manau lengviau gauti leidima statybai, jei kazkokie pamatai ar griuvesiai yra, ar as klystu, visiskai zalia tokiuose dalykuose blush2.gif
fileris
QUOTE(jurgita081 @ 2009 08 25, 15:58)

Jurgita
*

Siuo atveju reikes projekto ir statybos leidimo. Kreiptis reikia i projektuotojus ten ir suzinosit kaina. Jei atliksit darbus be statybos leidimo tai kai kaimynai pasiskus statybos inspekcijai savo pastata turesit nugriauti. Soduose labai daznai zmones vienas kita skundzia.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.