QUOTE(BEGALYBĖ @ 2009 07 10, 20:39)
na,pirmiausia tai užuojauta,kad turi kaimynę aplamai po tuo pačiu stogu,,,o dar kiek suprantu super sutariat
o kas liečia statybas,tai man irgi teko tokia dalia,turėjau reikalų su "kaimyne"

,tai jei turit nuosavybės dokumentus ir jei turite valdos nuosavybės dokus,jei statote savo valdos dalyje,tai dovanokit už išsireiškimą- načertam jos sutikimas ???

tarkima man reikėjo sutikimo tada ,kai norėjome statyti jos valdos pusėje (na mūsų ta valda buvo nupirkta,tik dokumentų niekaip netvarkė pardavėja )
o štai kas liečia jau jos pastatytą pastatą,tai nebūk "lietuvė' nes žinok visada lazda turi du galus ir kai kada ji atsisuks prieš tave

turiu mintyje dėl jos nelegalaus statinio,,,manau nori ją paskūs,,,, nemanau,kad verta-būk gudresnė už ją

tai taip,gyventi po vienu stogu su dar kažkuo

košmaras
ne,skųsti jos niekas nenori,tik noriu apie tai daugiau sužinoti
mūsų priestato statybai ji kategoriškai neduoda leidimo,nes motyvuoja tuo,kad jai užstos saulę ir pan.

nors taip tikrai nėra,kalbėjom su architektu ir jis sako,kad reikalingas jos sutikimas
o be to,dėl to jos nelegalaus priestato,tai ji galvoja,kad mes nežinom nieko

tai aš ir noriu sužinoti apie tai daugiau,na,kad kaip sakant galėčiau turėti kozirį savo rankose

ir ji nusileistų dėl mūsų statybų