Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Servetėlės dekupažui - 2
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Gabii__
Ši tema skirta servetėlėms dekupažui. Čia mes bendrom jėgom užsakom, keičiamės, parduodam servetėles. Plepam, diskutuojam apie jas.
Forumo merginų servetėlių lobynai:
http://public.fotki.com/dekupazas/keiiams-ir-parduoda/
Servetėles užsakinėjam iš šio puslapio:
http://www.bastelbedarf-wimmel.de/de/motivservietten.html
Servetėlių užsakymo taisyklės:
Forumo merginos kooperuojasi ir bendromis jėgomis ruošia užsakymą iš aukščiau pateiktos nuorodos. Užsakymo dalyvių skaičius ribojamas iki 25. Dalyvių skaičius ribojamas todėl, kad jau turėjome nekokios patirties dėl per didelio užsakančių ir/arba naujokių skaičiaus. Kuo daugiau žmonių dalyvauja, tuo sunkiau sukontroliuot ir padaryt užsakymą.
Naujokės, norinčios dalyvauti užsakyme, kreipasi į Gabii. Ji arba 1) Suteiks jums prisijungimo duomenis prie albumo; arba 2) Paskirs jums užsakyme dalyvaujančią merginą, per kurią ir galėsite užsisakinėti.
Užsakymo eiga:
1. Servetėles renkamės iš http://www.bastelbedarf-wimmel.de/de/motivservietten.html.
2. Patinkančios servetėles nuotrauką užsisaugome pas save kompiuteryje.
3. Prisijungiame prie užsakymo albumo (čia keliame visas užsakomas servetėles) http://public.fotki.com/serveteles/ Slaptažodžio kreipkitės į Gabii.
4. Įkeliame ten servetėles nuotrauką. Į pavadinimo lauką įrašome: artikulo numerį, pakelio kainą ir kiek servetėlių jame liko. Prie aprašymo įrašome savo niką ir servetėlių kiekį, kurį norime gauti.
5. Jeigu jums patinka jau albume esanti servetėlė ir prie jos norite prisirašyti, spaudžiate „edit photo properties“ ir tada apačioje įrašote savo niką ir servetėlių kiekį. Pavadinime pakeičiate servetėlių kiekį, kuris liko pakelyje.
6. Jeigu įkeliate naują servetėlę į albumą, parašykite ar imsite likutį, jei nesusirinks visas pakelis.
7. Praėjus nustatytam rinkimosi terminui (paprastai apie 1-2sav.), Gabii užsako servetėles iš Vokietijos ir už jas sumoka. Kai būna aiškus euro-lito kursas ir visa sumokėta suma, duomenys perduodami Driftui.
8. Tuomet Driftas daro lentelę ir pagal ją paskaičiuoja kiek, kuri skolinga.
9. Į kainą įtraukiamas vadinamas solidarumo mokestis (1Lt) už pagalbą užsakant ir 1.2Lt toms, kurios pervedinės pinigus ne iš SEB Vilniaus banko. Nes Gabii tiek nuskaičiuoja bankas, jei vedama iš kito banko.
10. Kai aiški suma, pageidaujama, kad pavedimas būtų padarytas tą pačią arba vėliausiai kitą dieną.
11. Servetėlės iš Vokietijos atvažiuoja per maždaug 1,5 savaitės nuo užsakymo dienos.
12. Visas siuntinys atkeliauja pas vieną iš mergaičių. Ji viską išskirsto ir padalina kiekvienai. Ir tada jau dalinamės.
13. Viskas.
svajoklis
Nauja tvarkinga pradzia.
Super. 4u.gif biggrin.gif smile.gif tongue.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif

Ir iskart lendu i akis gal galima butu slaptazodi i serveteliu aruodus.
Kotryna :)
jeee, nauji namučiai 4u.gif thumbup.gif
cipa007
Registruojuos ir aš naujuose namučiuose 4u.gif gathering.gif
svajoklis
Merginos gal kas galit ideti sita servetele i rinkimosi papke ir parasyti,kad as imsiu 5 vnt.
Nemoku ikelti.
svajokli, tai kad neįdėjai nuotraukytės
Purpurol
Noriu slaptažodžio
1. kotryna - dave mama_gulbe
2. yuppy parasiau
3.mamučiukas
4. smufyte parasiau
5. krynka
6. zydraake tau ir nusiunciu
7.grite
8. Nuotaikinga
9. Peledike
10. deimushka ( jau irgi 3-ia kart dalyvausiu uzsakyme ) -parasiau i AZ
11. Užsispyrusi (taip pat dalyvausiu 3-ia karta ) daviau
12. Shrekiuke rasau
13. grite - daviau
14.Crowned parasiau
15 supersandryte rasau
16 ZMONA gavau is 8888888888
17 solveigaz rasau nes pazystamas nikas
18 ewelline
19 Lince1
20 olajju
21 cipa007 (dalyvausiu 2-rą kartą)
22 ingusiaa (dalyvausiu 2kart)
23QWERTI(antras kartas
24purpurol(užsakinesiu 3 karta)
gugu
QUOTE(Purpurol @ 2008 11 07, 22:08)
Noriu slaptažodžio
2. yuppy parasiau
3.mamučiukas
4. smufyte  parasiau
5. krynka
7.grite
8. Nuotaikinga
9. Peledike
12. Shrekiuke  rasau
13. grite - daviau
14.Crowned parasiau
15 supersandryte rasau
18 ewelline
19 Lince1
20 olajju
23QWERTI(antras kartas
*

25 gugu
mama_gulbe
laba

jau pargrizau ir parsitempiau servetkas
pas man Kotrynos
ir
Sandrajos
bigsmile.gif
serveteles liuks
tik viena tokia prastoka
bet baikis biggrin.gif

krynka
Noriu slaptažodžio
2. yuppy parasiau
3.mamučiukas
4. smufyte parasiau
5. krynka (dalyvaučiau 3 kartą)
7.grite
8. Nuotaikinga
9. Peledike
12. Shrekiuke rasau
13. grite - daviau
14.Crowned parasiau
15 supersandryte rasau
18 ewelline
19 Lince1
20 olajju
23QWERTI(antras kartas
25 gugu
Džiuga+
Noriu slaptažodžio
2. yuppy parasiau
3.mamučiukas
4. smufyte parasiau
5. krynka
7.grite
8. Nuotaikinga
9. Peledike
12. Shrekiuke rasau
13. grite - daviau
14.Crowned parasiau
15 supersandryte rasau
18 ewelline
19 Lince1
20 olajju
23QWERTI(antras kartas
25 Gugu
26 Džiuga+
krynka
Noriu slaptažodžio
2. yuppy parasiau
3.mamučiukas
4. smufyte parasiau
7.grite
8. Nuotaikinga
9. Peledike
12. Shrekiuke rasau
13. grite - daviau
14.Crowned parasiau
15 supersandryte rasau
18 ewelline
19 Lince1
20 olajju
23QWERTI(antras kartas
25 Gugu
26 Džiuga+
olajju
kažkodėl man niekada wimmel puslapyje nesuranda pagal artikul onumerį servetėlės, visada rašo kad nėra tokios servetels , ar kam nors pavyksta surasti?
Gabii__
as visada per paieska padavus ir surenku zusakyma..niekada nebuvo dar kad nerasciau....jei neranda pagal visa koda...metu jo pabaiga...
88888888
1.mamučiukas
2. krynka
3.grite
4. Nuotaikinga
5. Peledike
6 ewelline
7 Lince1
8 cipa007 (dalyvausiu 2-rą kartą)
9 ingusiaa (dalyvausiu 2kart)
10QWERTI(antras kartas
11purpurol(užsakinesiu 3 karta)
12 Gugu
13 Džiuga+
Pratryniau sarasa kas jau turi ,gak is siu irgi jau kas gavot.
Rasykit per az kas neturit,taip gal bus greiciau.
Mama gulbe ,islėkiau trumpam į parduotuvę kieme ,o tu per tą laiką užskridai ir išskridai doh.gif
grite
QUOTE(88888888 @ 2008 11 07, 21:48)
1.mamučiukas
2. krynka
3.grite
4. Nuotaikinga
5. Peledike
6 ewelline
7 Lince1
10QWERTI(antras kartas
12 Gugu
13 Džiuga+ 
Rasykit per az ,taip gal bus greiciau.
Mama gulbe ,islėkiau trumpam į parduotuvę kieme ,o tu per tą laiką užskridai ir išskridai  doh.gif
*

Aš gavau .Buvau įrašyta du kartus 4u.gif
mama_gulbe
QUOTE(88888888 @ 2008 11 07, 21:48)

Mama gulbe ,islėkiau trumpam į parduotuvę kieme ,o tu per tą laiką užskridai ir išskridai  doh.gif
*

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
aga
nieko, apziurejau teveli su dviem lelkom wub.gif wub.gif

vyras sako a koks vardas, ai sakau cia vardu nereikia lotuliukas.gif ir nutipenau pati link dezes blink.gif doh.gif doh.gif blush2.gif blush2.gif
Sandraja
QUOTE(krynka @ 2008 11 07, 22:43)
Noriu slaptažodžio
2. yuppy parasiau
3.mamučiukas
4. smufyte parasiau
7.grite
8. Nuotaikinga
9. Peledike
12. Shrekiuke rasau
13. grite - daviau
14.Crowned parasiau
15 supersandryte rasau
18 ewelline
19 Lince1
20 olajju
23QWERTI(antras kartas
25 Gugu
26 Džiuga+
*

27. Sandraja (dalyvauju 2-ra karta)

mama_gulbe
bigsmile.gif
sandraja tau parsiau AZ
ir del servetku lauksiu sveciuose biggrin.gif
ingusiaa
QUOTE(olajju @ 2008 11 07, 22:45)
kažkodėl man niekada wimmel puslapyje nesuranda pagal artikul onumerį servetėlės, visada rašo kad nėra tokios servetels , ar kam nors pavyksta surasti?
*

as buvau jau nuorodas uzsiseivinus kuriu noriu serveteliu, bet nei vienos nuorodos nebeatidare, tai dabar is naujo prakaituoju prie pasirinkimo lotuliukas.gif
QUOTE(88888888 @ 2008 11 07, 22:48)
1.mamučiukas
2. krynka
3.grite
4. Nuotaikinga
5. Peledike
6 ewelline
7 Lince1
10QWERTI(antras kartas
12 Gugu
13 Džiuga+ 
Rasykit per az kas neturit,taip gal bus greiciau.
*

dekui, jau gavau 4u.gif
supersandryte
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 11 07, 22:55)
vyras sako a koks vardas, ai sakau cia vardu nereikia  lotuliukas.gif ir nutipenau pati link dezes  blink.gif  doh.gif  doh.gif  blush2.gif  blush2.gif
*

vyras jauciu zvengia susiriesdamas is musu "vardu" biggrin.gif

888888888, ar vaivaj jau prigriebe servetkas? nu jau taip knieti paziuret kokiu ten groziu prisisiunciau, visos cia tik dziaugias, tik dziaugias... ax.gif blush2.gif
ačiu mama_gulbe, rytoj užbėgsiu pasiimti servetėlių, svajoklis, aš galiu sukelti tavo servetėles mirksiukas.gif
svajoklis
Kotryna buciau labai dekinga.Didelis AAAAccccciuuuuuuu!!!!!!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif smile.gif biggrin.gif thumbup.gif wub.gif
svajoklis, sukėlaiu tavo servetėles mirksiukas.gif
88888888
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 11 07, 22:25)
vyras sako a koks vardas, ai sakau cia vardu nereikia  lotuliukas.gif ir nutipenau pati link dezes  blink.gif  doh.gif  doh.gif  blush2.gif  blush2.gif
*

Aš jam nesakiau ,kad ten surašyta nikais ,jis ir klausė vardo biggrin.gif Tik sako -buvo aukšta tokia ,tai sakau -todėl ir gulbė biggrin.gif Aš tai jaučiu tikrai susijuokčiau ,jei man ateina ir sako -tėvas gulbinas atėjau to ir to biggrin.gif O kai ateis užsispyrus ir manęs nebus lotuliukas.gif Bet aš dabar jau jį perspėjau mirksiukas.gif
O mano panos visą vakarą ,toj dėžėj nuo servetėlių, namus žaidžia ,kas matė ,įsivaizduoja ,ten ir aš dar tilpčiau biggrin.gif
Žiūriu tokiu greičiu servetėlės keliamos ,kad per dvi savaites visa Wimmeli uzsakysim blink.gif
QWERTI
QUOTE(88888888 @ 2008 11 08, 10:08)
Žiūriu tokiu greičiu servetėlės keliamos ,kad per dvi savaites visa Wimmeli uzsakysim  blink.gif
*

gal reikėtu ši karta tik kalėdines kelti ax.gif ,nes gi nepaskutinis užsakymas g.gif ir Gabii lengviau butu
88888888
QUOTE(QWERTI @ 2008 11 08, 01:18)
gal reikėtu ši karta tik kalėdines kelti  ax.gif ,nes gi nepaskutinis užsakymas  g.gif ir Gabii lengviau butu
*

Oi ,jau pervelu doh.gif biggrin.gif pažiurek kiek kvietku prideta biggrin.gif kaip dabar is ju juos atimt doh.gif
Dovute
QUOTE(krynka @ 2008 11 07, 20:43)
Noriu slaptažodžio
2. yuppy parasiau
3.mamučiukas
4. smufyte parasiau
7.grite
8. Nuotaikinga
9. Peledike
12. Shrekiuke rasau
13. grite - daviau
14.Crowned parasiau
15 supersandryte rasau
18 ewelline
19 Lince1
20 olajju
23QWERTI(antras kartas
25 Gugu
26 Džiuga+
*

27 dovute (antras kartas)
mama_gulbe
bigsmile.gif
labas rytas

88888888 thumbup.gif lotuliukas.gif

nemanau kad tik kaledines reiktu kelti

as tarkim kaledom is vis nedarau su eglutem blush2.gif todel kvietku man reikia butinai bigsmile.gif

ar galima ta sarasa kad dar panos prasitrintu kurios gavo
nes gavau daug az nezinau ar dar reikia kam...kol as cia snaudziau tai jau gal visos gavusios rolleyes.gif
mamučiukas
Labas 4u.gif
Aš dar laukiu slaptažodžio mirksiukas.gif Daug gražių jau įkelta, tai noriu prie kai kurių prisirašyti thumbup.gif
nikita*
Labas ir as dar noreciau gauti slaptazodi 4u.gif , dalyvauju antra karta. aciu
Džiuga+
As vis dar negavau slaptazodzio.... Atsiuskit kas nors prasau, kraut serveteles noriu smile.gif
kabarksta
QUOTE(Dovute @ 2008 11 08, 08:18)
27 dovute (antras kartas)
*

28 kabarksta
88888888
Merginos ,kas ne pirma karta dalyvaujat ,jei draugaujat ,ar bent kiek pazystat,pasiklauskit kitu kurios irgi jau nebepirma karta ,na supratot manau doh.gif biggrin.gif As nespeju atsakinet ,o jau ir neprisimenu kam parasiau doh.gif
kabarksta ,dziuga ,mamuciukas - parasiau.
ingusiaa
sveikutes 4u.gif as suskubau vakar susitvarkyti serveteliu zusakyma, nes kita savaite iki gruodzio 1d islekiam biski saulutes dar pagaudyt... t.y. atostogaut ax.gif todel niekas del manes nesikeicia, jei dingsiu, viska imu, jei kas liks ar bus nesusipratimu, dalindamosis dekite ir man kviettku lotuliukas.gif

as dar islekdama parasysiu emeila gabii , perspesiu tiksliai kas kaip ir aleliaks... manau jinai jau bus gryzus is ligoniniu ir gales siuntimus suziuret klaipedietems smile.gif
Lince1
[O panevezieciu dar yra cia?
88888888
Yra man rodos dar panevežiečių mirksiukas.gif
Sandraja ,kodėl tavo ikeltas rodo taip neryškiai?
grite
Vakar įkėliau'' mergaitė su skėčiu''nosinytes ,o šiandien rodo kad jų nebėr pardavime schmoll.gif ( o gal įkeldama vakar nepastebėjau?)

Tai ką daryt ?Ar trinti ar ne g.gif (aišku įspėsiu tas kurios irgi jų užsirašė)
O šiaip tai šiandien kas keliat irgi kitų nėra prekyboje verysad.gif
88888888
Aš manau ,kad reikia kelt ,nes per tiek laiko jos gali ir atsirasti ,bet Gabii tai nenori ,kad taip darytumėm blush2.gif blush2.gif Nebent kelt viską ,o paskui pabaigoje rinkimosi pačioms savo pasižiūrėti ,jei nėra ,parašyti ,kad nėra .Bet čia priklausys nuo merginų pareigingumo ,vienos susitvarkys ,kitos gal ne ir vėl Gabei darbas .Nežinau g.gif
Peledike
QUOTE(88888888 @ 2008 11 08, 12:30)
Aš manau ,kad reikia kelt ,nes per tiek laiko jos gali ir atsirasti  ,bet Gabii tai nenori ,kad taip darytumėm blush2.gif  blush2.gif Nebent kelt viską ,o paskui pabaigoje rinkimosi pačioms savo pasižiūrėti ,jei  nėra ,parašyti ,kad nėra .Bet čia priklausys nuo merginų pareigingumo ,vienos susitvarkys ,kitos gal ne ir vėl Gabei darbas .Nežinau  g.gif
*

tikrai per tiek laiko situacija labai keičiasi. kad Gabii būtų mažiau darbo, galima pasibaigus rinkimosi laikui kelioms merginoms pasidalinti visas servetelės ir peržiūrėti, surašyti komentarus kurios yra, kurių nėra. nors ir taip tų, kurių bus tik keletas vienetų, gali nelikti po peržiūrėjimo iki užsakymo. bet tokių bus nedaug, o Gabii sutrumpėtų sąrašas gerokai. galėčiau apsiimti peržiūrėti kažkiek, jei tik tą dieną nebūsiu kur išvykus ax.gif
Gabii__
del nebuvimo, nereik neziurekite...tik noreciau, kad kai pasibaigs rinkimasis...butu sutvarkyti pakeliai...o ne taip kad ieini...ir pradeta nauju....neuzbaigta...na zodziu...bent susitvarkykit..kad paskui nereiktu dar sedet ir ziuret...juk kiekviena perziuri savus kur ikele ir viskas... 4u.gif
smufyte
Lince1, o kartais tu neprisirašai prie servetėlių bet kur ir nepataisai likučio? g.gif , nes kur tik tu prirašai, ten iš karto neatitinka skaičius. Tu tik nesupyk, gal paprasčiausiai ne iki galo supranti visų taisyklių cool.gif
Labai atsiprašau, jei klystu ax.gif Kai kur kur įmanoma pataisiau, bet tikrai visų neperžiūrėjau.
Papildyta:
Lince1, pastebėjau, kur yra jau keli pakeliai, tai tu įsirašai į pirmą, o likutį taisai antro g.gif
cipa007
QUOTE(smufyte @ 2008 11 08, 13:56)
Lince1, o kartais tu neprisirašai prie servetėlių bet kur ir nepataisai likučio? g.gif , nes kur tik tu prirašai, ten iš karto neatitinka skaičius. Tu tik nesupyk, gal paprasčiausiai ne iki galo supranti visų taisyklių cool.gif
Labai atsiprašau, jei klystu ax.gif  Kai kur kur įmanoma pataisiau, bet tikrai visų neperžiūrėjau.
Papildyta:
Lince1, pastebėjau, kur yra jau keli pakeliai, tai tu įsirašai į pirmą, o likutį taisai antro g.gif
*

Taip ir aš pastebėjau, kad Lince1 atsidūrė viduryje pokelio kur vakar kai aš rašiausi tikrai nebuvo. Po praeito karto nesusipratimų pasižymiu kas po ko susirašė ax.gif
remini
QUOTE(kabarksta @ 2008 11 08, 10:00)
28 kabarksta
*

29 remini
4u.gif
labai norėčiau prie jūsų prisijungti 4u.gif dalyvauju pirmą kart ax.gif
arba gal kuri mergikė prie savęs prirašytų man patikusias blush2.gif
olajju
panos ,o tai iki kada renkames?
Žydraakė
O tai iki kada galima rinktis?
Tiesiog aš prie savo įkeltų pakelių neparašiau ar imsiu likutį, nes nežinau, kiek to likučio bus ax.gif bet kai artės pabaiga, tikrai susitvarkysiu savas servetėles pioneer.gif
supersandryte
QUOTE(cipa007 @ 2008 11 08, 16:02)
Taip ir aš pastebėjau, kad Lince1 atsidūrė viduryje pokelio kur vakar kai aš rašiausi tikrai nebuvo. Po praeito karto nesusipratimų pasižymiu kas po ko susirašė ax.gif
*

einu ir as susirasyt tongue.gif
gavau jau servetkas (dar karta aciu Gabii_, driftui, Ingusiai31, 88888888 ir vaivaj, kuriu deka tokia galybe pasieke mane net neiskelus kojos is namu blush2.gif ), pasidziaugiau kaip mazas vaikas wub.gif
88888888
Dar turiu servetėles Domilės ,Užsispyrusios ir Crowned .Na ,jos valgyt neprašo ir negenda ,tai galiu laikyt kiek tik reiks mirksiukas.gif Prašymas ,nieko nenešti ,nes po Ingusios nurodymų mirksiukas.gif jau kaupiasi šokoladai doh.gif ,ačiū visoms .Iš vienos mūsų kurjerės dar gavau patikrintą patarimą kaip stiprinti vaikų imunitetą,ačiū ,lėksiu pirkti .Dar.... g.gif, vyras dabar sakys ,kad pas mus į namus buvo užskridus gulbė blink.gif Tiesa ,ta pati kurjerė atėjus paklausė :ar čia štabas ? lotuliukas.gif Dabar net susimąsčiau ,gal ant durų jau reiktų lentelę pasikabint ,ar ant namo ?Kaip geriau ?
Bet kokiu atveju dalybos išeina į naudą thumbup.gif

Na ,turbūt Gabii nuspręs iki kada renkamės ,bet manau apie 10 dienų ,kaip visada g.gif
yuppy
Gal cia biski ne i tema, bet dedu nuoroda savo keiciamu-parduodamu servetku 4u.gif

http://public.fotki.com/yuppuy/serveteles-dekupazui/
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.