QUOTE(pukučiai @ 2008 10 30, 14:07)
Va je kokiu cia grozybiu net galva susisuko. Nu pasakok pasakok apie sia techika daugiau jau man smalsu paliko
Jei pažadėjau, tai info tikrai bus
QUOTE(Sewa @ 2008 11 05, 21:19)
tikriausiai, kalėdiniai atvirukai būtų super !
irmulia, o kur perkate priemonės ?
Ne tik kalėdiniai atvirukai, ir dėžutės ir netgi manau galima žaisliukus papuošti tokiais pergamentiniais nėriniais
Kai kurias pati pasiruošiu (trafaretus). Priemones, kiek domėjausi, galima įsigyti internetu užsisakius, dar pasidomėsiu, gal kuri iš LT intern. parduotuvių turi. Bei pasidomėsiu, gal kokioje meno mūzoje bus šio gėrio
QUOTE(pmociute @ 2008 11 05, 22:00)
Irmulia, išsižiojau ir negalius susičiaupti. Aš be žado... .Net nesitiki, kad tai rankų darbas. Tu jau kaip nors apšviesk mus šia tema. Likau išsižiojusi ir sužavėta

Stengiuosi
QUOTE(remini @ 2008 11 06, 08:02)

aš apakus

jau tokie grožiai
irmulia o čia labai sudėtinga padaryti?

jau kaip norėčiau išbandyti

Jei klausi ar sunku išraižyti tokius inicialus - tai tikrai nėra sunku, jei klausi dėl subtilesnių darbelių, tai iš praktinės pusės dabr mažai kuo apšviesiu - tik iš teorinės, o pagal tai kiek mačiau- tai nėra sudėtinga
QUOTE(pukučiai @ 2008 11 06, 09:06)
irmuliakur tu pradingai

. Užvedei nauja tema mus sugundei nauja technika grazeis vaizdeliais apzavejei o mes kaip nabages vis laukiam kokios informacijos ir nieko
Aš pati mėginu ieskoti informacijos b

bet sekasi gana sunkiai pamokelliu nelabai randu sia tecnika

Sugundžiau?

tai liuks

Jau atsiradau,

truputis kantrybės ir visa reikalinga info apie įrankius ir primuosius žingsnius jau šiandien bus sukrauta