Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tarjetería española - išbandom ?! ;)
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
irmulia
Tarjetería española(ispan.) - kitaip parchment, pergamano(angl.) , parchemin(pranc.)

tai sena popieriaus (pergamentinio, kreidinio) dekoravimo technika, kai popierius yra raižomas spec. įrankiais ir išgaunami įvairūs efektai iškilę, išplėšiami ir pan.

Istorija (ispaniškai)

Atvirukai, servetėlės, dėžutės atributikai vestuvėms krikštynoms ir t..t.t.. thumbup.gif

Kad suprastumėte apie ką ši tema, štai keletas foto, iš interneto platybių bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Geras puslapis

Krūva žurnalų

šaltinis
irmulia
Dar keletas vaizdelių :

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Foto šaltinis

mama_gulbe
bigsmile.gif
ojetus blink.gif
acia viskas is popieriaus g.gif thumbup.gif
nerealu

a pacio to pergamentinio ar kreidinio popioeriaus nereikia gaminti g.gif
nu labai idomu rolleyes.gif
irmulia
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 10 30, 09:00)
bigsmile.gif
ojetus  blink.gif
acia viskas is popieriaus  g.gif  thumbup.gif
nerealu

a pacio to pergamentinio ar kreidinio popioeriaus nereikia gaminti  g.gif
nu labai idomu  rolleyes.gif
*

Jo galima rasti "Meno mūzoje" ir jis turi būti ne mažiau nei 145g, kitaip jei bus naudojamas plonesnis, jis susibanguos - kas visai nereikalinga mirksiukas.gif

Dėl įrankių ir pan. info, dar brūštėlsiu mirksiukas.gif
deimushka
Nu tikrai labai grazu ax.gif O pati bandei daryti?
irmulia
Konkrečiai visokių įmantrybių dar neteko daryti, bet pergamentinio popieriaus įspaudimus išrėžimus - taip, teko tongue.gif

Štai kaip atrodo :

user posted image

user posted image

user posted image

Tai atlikau kieto plastiko trafaretų bei šio įrankio pagalba mirksiukas.gif

user posted image

Aišku, tai dar toli nuo tikrosios pergamano technikos, bet pradžia padaryta biggrin.gif
pukučiai
Va je kokiu cia grozybiu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif net galva susisuko. Nu pasakok pasakok apie sia techika daugiau jau man smalsu paliko bigsmile.gif bigsmile.gif
Sewa
na ir gražu wub.gif reikėtų kadą išbandyti... mirksiukas.gif 4u.gif
mėlyna.akvarelė
oho. stebuklingai atrodo. thumbup.gif taip ir įsivaizduoju kaip kalėdiniai atvirukai orginaliai gautųsi. rolleyes.gif
Sewa
tikriausiai, kalėdiniai atvirukai būtų super ! mirksiukas.gif wub.gif
irmulia, o kur perkate priemonės ? 4u.gif
pmociute
Irmulia, išsižiojau ir negalius susičiaupti. Aš be žado... .Net nesitiki, kad tai rankų darbas. Tu jau kaip nors apšviesk mus šia tema. Likau išsižiojusi ir sužavėta bigsmile.gif
remini
swoon.gif aš apakus swoon.gif jau tokie grožiai wub.gif wub.gif wub.gif
irmulia o čia labai sudėtinga padaryti? g.gif jau kaip norėčiau išbandyti blush2.gif
pukučiai
irmuliakur tu pradingai blink.gif . Užvedei nauja tema mus sugundei nauja technika grazeis vaizdeliais apzavejei o mes kaip nabages vis laukiam kokios informacijos ir nieko verysad.gif

Aš pati mėginu ieskoti informacijos b verysad.gif bet sekasi gana sunkiai pamokelliu nelabai randu sia tecnika unsure.gif unsure.gif
irmulia
QUOTE(pukučiai @ 2008 10 30, 14:07)
Va je kokiu cia grozybiu net galva susisuko. Nu pasakok pasakok apie sia techika daugiau jau man smalsu paliko
*

Jei pažadėjau, tai info tikrai bus mirksiukas.gif

QUOTE(Sewa @ 2008 11 05, 21:19)
tikriausiai, kalėdiniai atvirukai būtų super !
irmulia, o kur perkate priemonės ?
*

Ne tik kalėdiniai atvirukai, ir dėžutės ir netgi manau galima žaisliukus papuošti tokiais pergamentiniais nėriniais mirksiukas.gif

Kai kurias pati pasiruošiu (trafaretus). Priemones, kiek domėjausi, galima įsigyti internetu užsisakius, dar pasidomėsiu, gal kuri iš LT intern. parduotuvių turi. Bei pasidomėsiu, gal kokioje meno mūzoje bus šio gėrio mirksiukas.gif

QUOTE(pmociute @ 2008 11 05, 22:00)
Irmulia, išsižiojau ir negalius susičiaupti. Aš be žado... .Net nesitiki, kad tai rankų darbas. Tu jau kaip nors apšviesk mus šia tema. Likau išsižiojusi ir sužavėta bigsmile.gif
*

Stengiuosi mirksiukas.gif

QUOTE(remini @ 2008 11 06, 08:02)
swoon.gif aš apakus  swoon.gif jau tokie grožiai  wub.gif
irmulia o čia labai sudėtinga padaryti?  g.gif jau kaip norėčiau išbandyti  blush2.gif
*

Jei klausi ar sunku išraižyti tokius inicialus - tai tikrai nėra sunku, jei klausi dėl subtilesnių darbelių, tai iš praktinės pusės dabr mažai kuo apšviesiu - tik iš teorinės, o pagal tai kiek mačiau- tai nėra sudėtinga mirksiukas.gif

QUOTE(pukučiai @ 2008 11 06, 09:06)
irmuliakur tu pradingai  blink.gif . Užvedei nauja tema mus sugundei nauja technika grazeis vaizdeliais apzavejei o mes kaip nabages vis laukiam kokios informacijos ir nieko  verysad.gif

Aš pati mėginu ieskoti informacijos b verysad.gif bet sekasi gana sunkiai pamokelliu nelabai randu sia tecnika  unsure.gif
*

Sugundžiau? bigsmile.gif tai liuks thumbup.gif Jau atsiradau, biggrin.gif truputis kantrybės ir visa reikalinga info apie įrankius ir primuosius žingsnius jau šiandien bus sukrauta mirksiukas.gif
irmulia
ką gi pradžiai dar truputis vaizdų, kad apetitas būtų didesnis išbandyti šią techniką biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

pmociute
[quote=irmulia,2008 11 06, 23:59]
ką gi pradžiai dar truputis vaizdų, kad apetitas būtų didesnis išbandyti šią techniką biggrin.gif

Nu grožis thumbup.gif galima išprotėti verysad.gif
viktem
Labutis,
Na ir grozybes. bigsmile.gif Anksciau teko pikasoj aptikti tokiu groziu, bet nesuprantama kalba, tai ir net neisivaizdavau kaip tai daroma. g.gif Beje ir dabar dar nieko konkreciai neisivaizduoju. schmoll.gif Gal galetumet pirmai pradziai nurodyt ka ir kur reiktu nusipirkt - pirmam bandymui (gerai butu internetinej parduotuvej). Na o veliau mielai butu gaut instrukciju mirksiukas.gif
Kaip visa tai smalsu!
Dabar i sia temute reiks dazniau uzsukt sunglasses2.gif
irmulia
geras puslapis

įrankiai kokie reikalingi, pergamano technikai

Pradžiai siūlau peržiūrėti ši FILMUKĄ mirksiukas.gif

Reikalingi įrankiai pradžiai : įrankis embossing'ui : pati turiu porą tokių įrankių su skirtingo dydžio galvutėmis.

user posted image

user posted image

Būtent šių įrankių (ir savos gamybos trafaretų) pagalba išraižiau anksčiau įdėtus inicialus ant pergamentinio popieriaus.

Yra ir perdūrimio įrankiai, skirti skylutėms pradurti ( jų pagalba ir padaromi tie banguoti krašteliai)

Vienas iš jų atrodo štai taip:

user posted image

tęsinys kiek vėliau mirksiukas.gif

Manau, sudėliosiu viską nuosekliai bus aiškiau

bet jau turi būti aiškiau kaip kas ir su kuo biggrin.gif
viktem
[quote=irmulia,2008 11 07, 00:54]
Labutis,
Aciu tau Irmulia 4u.gif . Perziurejau net kelis kartus - bigsmile.gif ,- Kaip nekantrauju pabandyt- tik dar reiks greiciau viska susipirkti.
Aciu uz temute 4u.gif 4u.gif 4u.gif
irmulia
QUOTE(viktem @ 2008 11 07, 15:12)

Aciu uz temute 4u.gif  4u.gif  4u.gif

*

Nėra už ką mirksiukas.gif Smagu, kad yra besidominčių naujovėmis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Kai išbandysi, būtinai pasirodyk mums bigsmile.gif mirksiukas.gif

O ryt lėksiu į dailininkų reikmenis ieškoti visų priemonių, mat kitus tik gundžiau gundžiau biggrin.gif ir pati susigundžiau doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
viktem
QUOTE(irmulia @ 2008 11 07, 18:09)
Nėra už ką  mirksiukas.gif  Smagu, kad yra besidominčių naujovėmis  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 

Kai išbandysi, būtinai pasirodyk mums  bigsmile.gif  mirksiukas.gif

O ryt  lėksiu į dailininkų reikmenis ieškoti visų priemonių, mat kitus tik gundžiau gundžiau  biggrin.gif  ir pati susigundžiau  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Saunuole tu sukurei temute ir dar mus smalsutes subursi. group.gif
O kai jau turesiu irankius butinai isbandysiu, pasirodysiu ir manau tukstanti ir viena klausima turesiu. doh.gif biggrin.gif
irmulia
QUOTE(viktem @ 2008 11 07, 17:57)

O kai jau turesiu irankius butinai isbandysiu, pasirodysiu ir manau tukstanti ir viena klausima turesiu. doh.gif  biggrin.gif

*

thumbup.gif Manau, mes čia visos mokysimės ir kartu visus iškilusius klausimus ir pan. aiškinsimės bigsmile.gif mirksiukas.gif

nerine
Manau, kad pabandymui turetu tikti nerasantis tusinis ir adata g.gif ???
O tas pergamentinis popierius brangus?
irmulia
Tikrai nekainuoja kosmoso mirksiukas.gif tiksliau parašysiu kitadien mirksiukas.gif
pmociute
QUOTE(irmulia @ 2008 11 07, 22:39)
Tikrai nekainuoja kosmoso  mirksiukas.gif  tiksliau parašysiu kitadien  mirksiukas.gif
*

Nu tu faina thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif AAAAčiūūū mirksiukas.gif
irmulia
Taigi, šiandien prasilėkusi per dailininkų prekių parduotuves štai ką radau:

Meno mūzoje (Vilniuje) radau kalkinio ( pergamentinio) tinkamo popieriaus - 180 gr. ( yra ir 110 gr - šis per plonas) matmenys: ~50x ~60 - kaina 2,90 lt lapo t.y. tikrai ne daug ir iš tokio ploto išeitų nemažai darbelių thumbup.gif

Dabar dėl įrankių šiam reikalui - deja tokių neradau, tai teks užsisakinėti internetu g.gif ax.gif

O pradžiai (kaip kad minėjo nerine ) bandom su adata ir vąšeliais ar virbalais thumbup.gif
pmociute
QUOTE(irmulia @ 2008 11 08, 21:11)
Taigi, šiandien prasilėkusi per dailininkų prekių parduotuves štai ką radau:

Meno mūzoje (Vilniuje) radau kalkinio ( pergamentinio) tinkamo popieriaus - 180 gr. ( yra ir  110 gr - šis per plonas)  matmenys: ~50x ~60 - kaina 2,90 lt  lapo t.y. tikrai ne daug ir iš tokio ploto išeitų nemažai darbelių  thumbup.gif 

Dabar dėl įrankių šiam reikalui - deja tokių neradau, tai teks užsisakinėti internetu  g.gif  ax.gif 

O pradžiai (kaip kad minėjo nerine ) bandom su adata ir vąšeliais ar virbalais  thumbup.gif
*

irmulia, gal užsisakinėti reikėtų kooperuotai - būtų pigesnis atsisiuntimas, nes, kaip supratau užsisakyti reikės iš "užjūrio"?
Papildyta:
Su adata aš jau šį tą dariau, bet tai ne pergamentas. Pvz.:
user posted imageuser posted imageuser posted image
Agneja
Cia tikri groziai 4u.gif man tai kaip neriniai atrodo ax.gif
kazkada dar seniau aptikau ir as pikasoj situos grozius, ir labai uzsidegiau pabandyti, popieriu pirkau kanceliarinese, atsispausdinau paveiksleli, persipiesiau su roziniu piestuku ant popieriaus piesini ir...apvedziojau viska su virbalu hihihi.gif
na kruostumo cia man tikrai pritruko, kadangi norejau greiciau isvysti rezultata doh.gif bet galiu pasakyt, kad su specialiais irankiais gautusi tikrai geriau mirksiukas.gif
va tas mano darbukas
hihihi.gif
user posted image
pmociute
[quote=Agneja,2008 11 09, 18:34]
kazkada dar seniau aptikau ir as pikasoj situos grozius, ir labai uzsidegiau pabandyti, popieriu pirkau kanceliarinese, atsispausdinau paveiksleli, persipiesiau su roziniu piestuku ant popieriaus piesini ir...apvedziojau viska su virbalu hihihi.gif
na kruostumo cia man tikrai pritruko, kadangi norejau greiciau isvysti rezultata doh.gif bet galiu pasakyt, kad su specialiais irankiais gautusi tikrai geriau mirksiukas.gif
va tas mano darbukas

Agneja, tai tu pas mus tikras profas (profė) mirksiukas.gif
_Smilga_
Tikrai, jau grožis tai nerealus.
Dėl įrankių: gal ne visai tas, bet yra kažko panašaus senas-naujas
O kol dar neprisipirkot, tai patikrinkit spintas - tų įrankių su burbuliuku galima pasidaryti iš skėčio - kartais skėčių "spinduliai" baigiasi labai mažais burbuliukais mirksiukas.gif
viktem
g.gif
QUOTE(Agneja @ 2008 11 09, 18:34)
va tas mano darbukas
hihihi.gif

Labutis,
Na grozis tai nerealus! thumbup.gif Saunuole! 4u.gif
O koki popieriu tu cia naudojai? g.gif O piestuka paprasta (spalvinimui/piesimui skirta) ar koki specialu?
g.gif
Agneja
QUOTE(viktem @ 2008 11 09, 21:10)
g.gif
Labutis,
Na grozis tai nerealus! thumbup.gif  Saunuole! 4u.gif 
O koki popieriu tu cia naudojai? g.gif O piestuka paprasta (spalvinimui/piesimui skirta) ar koki specialu?
g.gif
*

popieriu naudojau kalkini, ar kaip jis ten vadinasi, net storio as jo nezinau, tiesiog kanceliarinese paklausiau, ar turi tokio permatomo popieriaus biggrin.gif o piestuka naudojau paprasta -piesimui, nors pagal instrukcijas visas kaip supratau, tai turetu but kazkoks specialus baltas rasalas, bet kadangi nieko tokio neturejau, tai panaudojau tai ka turiu hihihi.gif
as viska dariau pagal sita zurnala

irmulia
Agneja thumbup.gif thumbup.gif gavosi thumbup.gif

Dėl rašalų pieštukų ir pan. priemonių - žiūrėsim ,gal pavyks su kokia LT parduotuve susitarti, kad atveštų. Tik įdomu kiek norinčių būtų? g.gif
irmulia
Tutorial'as:

Staltiesėlė

user posted image

user posted image

user posted image

O čia truptuis vaizdų

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

viktem
[quote=Agneja,2008 11 10, 08:36]
popieriu naudojau kalkini, ar kaip jis ten vadinasi, net storio as jo nezinau, tiesiog kanceliarinese paklausiau, ar turi tokio permatomo popieriaus biggrin.gif o piestuka naudojau paprasta -piesimui, nors pagal instrukcijas visas kaip supratau, tai turetu but kazkoks specialus baltas rasalas, bet kadangi nieko tokio neturejau, tai panaudojau tai ka turiu hihihi.gif
as viska dariau pagal sita

Aciu tau uz paaiskinima ir instrukcijas. 4u.gif Laukiu siuntinelio, nesulaukiu,o tada tai.... mirksiukas.gif
Irmulia as tai sutinku su tavo pasiulymu. rolleyes.gif
irmulia
Kaip išsiaiškinau, tai visokioms atvirutėms ir darbeliams. kurie bus klijuojami ant pagalbinio paviršiaus ( įrėminami) galima naudoti ir plonesnį nei 145-180 gr pergamentą (kalkinį popierių) o visiems tokiems darbeliams ( kaip dėžutės gaubtai ir pan.) tinka labaiu storesnis mirksiukas.gif

o čia žvilgtelkite kaip atrodo japoniški pergamano įrankiai biggrin.gif

user posted image

Aš kažkaip linksiu prie štai tokį rinkinuko - kiek žiūrėjau, tai tokį labiausiai apsimoka įsigyti ax.gif

user posted image
veridiana
Koks grozis wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
pukučiai
QUOTE(irmulia @ 2008 11 11, 15:13)
Kaip išsiaiškinau, tai visokioms atvirutėms ir darbeliams. kurie bus klijuojami ant pagalbinio paviršiaus ( įrėminami) galima naudoti ir plonesnį nei 145-180 gr pergamentą (kalkinį popierių) o visiems tokiems darbeliams ( kaip dėžutės gaubtai ir pan.) tinka labaiu storesnis  mirksiukas.gif
o čia žvilgtelkite kaip atrodo japoniški pergamano įrankiai  biggrin.gif
Aš kažkaip linksiu prie štai tokį rinkinuko - kiek žiūrėjau, tai tokį labiausiai apsimoka įsig

Na ir grozybiu prisiziurejau galva susisuko as jau prisipirkau popieriaus dar viena toki radau truputi storesni nei tie paprastas , A4 formato lapas ir dar su blizguciais taip minimaliai pabarstyta ju per visa lapa o tas lapas didziulis sumokejau tik 4 lt. nezinau tiks netiks bet nusipirkau nes uz mazus sumokejau po 80 ct. tai ta dideli geriau apsimoka pirkt tik vat su irankiais beda doh.gif kazka teks ieskoti o jei neprarasiu entuziazmo tai gal nusipirkciau ir as toki rinkinuka tik kazi kiek jis kainuoja jauciu nemazai g.gif

Grizos namo jau eksperimentuosiu bigsmile.gif
irmulia
QUOTE(pukučiai @ 2008 11 11, 16:02)
... tik vat su irankiais beda  doh.gif  kazka teks ieskoti o jei neprarasiu entuziazmo tai gal nusipirkciau ir as toki rinkinuka tik kazi kiek jis kainuoja jauciu nemazai  g.gif
*

Kainuoja įvairiai :

Orientacinės kainos pergamano įrankių

Embossing įrankiai kainos eurais

Perforavimo įrankiai kainos eurais [perforavimo tai pradūrimo ir pan. ]

Štai toks rinkinukas (iš LT inter. pard.) įmanomas už ~ 170 lt
Jį sudaro 10 pergamano įrankių.

user posted image

Taip pat galima bandysi siūstis iš kokios Anglijos ar kt. EU šalies, nes kainos ten štai tokios:

Parchment tools

O štai mane labaisuia domina štai šis kaip supartau kartu su pačiu dėklu, tik galvoju ar tik čia ne vieno dėklo kaina??? Dėklas pergamano įrankiams gal kas gali patikslinti? bigsmile.gif
user posted image
pmociute
QUOTE(irmulia @ 2008 11 10, 15:58)
Agneja  thumbup.gif  thumbup.gif  gavosi  thumbup.gif

Dėl rašalų pieštukų ir pan. priemonių - žiūrėsim ,gal pavyks su kokia LT parduotuve susitarti, kad atveštų. Tik įdomu kiek norinčių būtų?  g.gif
*

irmulia, aš tikrai norėsiu. Pinigėlius galėsiu išsiųsti išanksto.
Papildyta:
[quote=irmulia,2008 11 11, 14:13]
Kaip išsiaiškinau, tai visokioms atvirutėms ir darbeliams. kurie bus klijuojami ant pagalbinio paviršiaus ( įrėminami) galima naudoti ir plonesnį nei 145-180 gr pergamentą (kalkinį popierių) o visiems tokiems darbeliams ( kaip dėžutės gaubtai ir pan.) tinka labaiu storesnis mirksiukas.gif

o čia žvilgtelkite kaip atrodo japoniški pergamano įrankiai biggrin.gif

Aš kažkaip linksiu prie štai tokį rinkinuko - kiek žiūrėjau, tai tokį labiausiai apsimoka įsigyti ax.gif

irmulia, Aš irgi manau, kad visą komplektą labaiu apsimoka pirkti, negu rankiotis po vieną
gabiska
irmulia, o kiek kainuotu tas rinkinukas kur su spalvotasi antgaliai, kuris ir tau labiau patiko?
pmociute
QUOTE(pukučiai @ 2008 11 11, 17:02)
Na ir grozybiu prisiziurejau galva susisuko as jau prisipirkau popieriaus dar viena toki radau truputi storesni nei tie paprastas , A4 formato lapas ir dar su blizguciais taip minimaliai pabarstyta ju per visa lapa o tas lapas didziulis sumokejau tik 4 lt. nezinau tiks netiks bet nusipirkau nes uz mazus sumokejau po 80 ct. tai ta dideli geriau apsimoka pirkt tik vat su irankiais beda  doh.gif  kazka teks ieskoti o jei neprarasiu entuziazmo tai gal nusipirkciau ir as toki rinkinuka tik kazi kiek jis kainuoja jauciu nemazai  g.gif

Grizos namo jau eksperimentuosiu  bigsmile.gif
*

pukučiai, o popierių kur pirkai? Man reiks dukroms pasakyti adresą, kad nupirktų (Klaipėdoj arba Vilniuj).Nu ir pasikūrėm mes, mergaičiučiukės lotuliukas.gif
irmulia
QUOTE(gabiska @ 2008 11 11, 17:06)
irmulia, o kiek kainuotu tas rinkinukas kur su spalvotasi antgaliai, kuris ir tau labiau patiko?
*

Vat ir galvoju, kokia jo kain a nes šiaip po vieną įrankiai kainuoja ~ 7-11 $ , tai visas rinkinukas, spėju, negali kainuoti tiek mažai (ten kur įdėjau nurodą)

tai mąstau, gal vertėtų pirma imti tą už ~170 lt ( kur yra 10 įrankių) o tada jei iš teis susigundysiu rimtai tai investuoti investuoti, nes čia tokių figūrinių yra, kad oioioioi blink.gif blink.gif biggrin.gif O ką kalbėti apie Tintas ( dažai, skirti pergamano technikai) auksavimus ir pan. dalykus doh.gif biggrin.gif

Tintas kainos eurais

Tintas kainos doleriais (JAV)

user posted image user posted image
user posted image
gabiska
Kreidinio popieriaus yra staipos parduotuvese jos yra visoje Lietuvoje a4 kaina 55 centai o a3 po 85 centus.
irmulia
Merginos, pirkdamos popierių, būtinai atkreipkite dėmėsį į jo svorį, nes kaip minėjau, tokiems darbams tinkamaiusias ne mažiau nei 145 gr pergamentas
( kalkinis popierius)

Taip pat jei kuri užmatys spalvoto ( tokio tikrai yra ) tai brūkštėlkite šioje temoje - mirksiukas.gif

Kreidinio poperiaus turėtumėte rasti praktiškai kiekvienoje kanceliarinių prekių parduotuvėje mirksiukas.gif Aš savo pirkau dailininkų reikmenų parduotuvėje) ax.gif
irmulia
Dar truptis vaizdų vaizdelių biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
LINUTUKĖ
QUOTE(irmulia @ 2008 11 11, 16:51)
O štai mane labaisuia domina štai šis kaip supartau kartu su pačiu dėklu, tik galvoju ar tik čia ne vieno dėklo kaina???
*
taip cia tik deklas , rasoma kad galima sudeti 27 skirtingus yrankius i dvieju daliu, uztrauktuku uzsegama, dekla/pinigine ax.gif
irmulia
Aišku, vadinasi teisingai maniau ax.gif

Kadangi artėja Kalėdos, tai štai keletas įdėjų kaip panaudoti šią pergamano techniką atvirukams, mini dovanėlėms bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

irmulia
user posted image

user posted image
pukučiai
QUOTE(pmociute @ 2008 11 11, 19:06)
pukučiai, o popierių kur pirkai? Man reiks dukroms pasakyti adresą, kad nupirktų (Klaipėdoj arba Vilniuj).Nu ir pasikūrėm mes, mergaičiučiukės lotuliukas.gif
*

As esu is Siauliu tai del Klaipedos ar Vilniaus nelabai kuo galiu padet ,

O del irankiu as nelabai pasiruosus moketi 170 Lt. as noriu pagrindiniu irankiu keliu 4 ar kiek pradziai manau kuo puikiauysiai pakaktu nes nezinia ar as darysiu ka ar taip ir liksiu tik suzaveta sia tecnika bet taip ir padoriai neismeginus. Nes namie truputi meginau nelabai kas man iseina tai vat .
Beja dar norejau paklausti kas jau megino daryti tuos sedevrus koks pagrindas turi buti po popieriumi nes nelabai isivaizduoju ka naudoti nes jei perminkstas pagrindas tada plista popierius ir tas man gana sunkiai paklusta plius kai apipaisai ji jis taip issibanguoja. Zodziu pradzia labai prasta doh.gif nezinau ar as iveiksiu doh.gif bet siandien dar meginsiu.

Kuo skiriasi kreidinis popierius nuo kalkinio bigsmile.gif bigsmile.gif

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.