Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Piešimas ant audinio, dažai, siūlai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
tavi
Štai ir nauji namai.
MikaPuk, atsakau. Kaklaraiščių yra. Tapyti reikia neskiestais dažais beveik sausu teptuku. Jei darysi visą spalvotą, kitoj pusėj kiek atokiau nuo krašto kontūru nubrėšk liniją. Kitaip bus užtekėjimai negražus.
Lipke, kitų firmų dažai prastikai fiksuojasi, tekėjimas ne toks.
Lipke
Pratesent tema... Norit pasakyti, kad ornamentuose siuntimas pigus? blink.gif

O as nusipirkau dazus fiksuojamus garais smile.gif dar nespejau isbandyti, bet kai isbandysiu, tai butinai parodysiu mirksiukas.gif
naca
nu jo, siuntimas brangokas g.gif

o fiksuojamus garais rusiskus as turiu. man labai jie patinka, patinka dazymo procesas,nes gali pataisyti koki subegima, bet fiksavimas atbaido doh.gif
Lipke
QUOTE(naca @ 2008 10 26, 19:07)
nu jo, siuntimas brangokas g.gif

o fiksuojamus garais rusiskus as turiu. man labai jie patinka, patinka dazymo procesas,nes gali pataisyti koki subegima,  bet fiksavimas atbaido doh.gif
*

Mano tai vokiski ir pirkau Lietuvoje.
man pasirode, kad fiksavimas nera labai sudetingas. Skaiciau auksarankiu forume apie fiksavima garais, tai atsirado noras greiciau isbandyti smile.gif
naca
na jis nera labai sudetingas. bet man buvo, kad susukto paveikslo galas imirko i vandeni ir susigadino. tai nebesinori doh.gif
MikaPuk
QUOTE(tavi @ 2008 10 26, 17:43)
Štai ir nauji namai.
MikaPuk, atsakau. Kaklaraiščių yra. Tapyti reikia neskiestais dažais beveik sausu teptuku. Jei darysi visą spalvotą, kitoj pusėj kiek atokiau nuo krašto kontūru nubrėšk liniją. Kitaip bus užtekėjimai negražus.
Lipke, kitų firmų dažai prastikai fiksuojasi, tekėjimas ne toks.
*

Aciu, tavi, rizikuosiu ir bandysiu, gerai, kad iki svenciu dar daug laiko biggrin.gif
erika55
Zinokit isbandziau ta plastika lyginimui ir s... gavosi,nors pagal visus reikalavimus dariau ,man prilipo piesinys doh.gif ,o ir dazai siek tiek nuejo unsure.gif . Kazkokia nesamone verysad.gif .

Gal kas bandet si daikciuka g.gif ? Ka ne taip darau g.gif ???
tavi
Nea, net nežinau apie tokį. Tiksliau nesidomėjau g.gif
~Migla...Miglelė~
Sveikos merginos smile.gif jau ir trečia temelė clap.gif truputi neturėjau laiko tai tik užbėgdavau pasižvalgyti... unsure.gif
Kalbant apie kaklaraiščius tai aš nuliedavau vieną pusę po to apversdavau jį su visu rėmu ir kaklaraiščio fono spalva nuliedavau kaklaraiščio "blogają pusę".Beveik nesimatydavo tie subegimai.
Aš ir norėčiau pabandyti garais fiksuojamus dažus, skaičiau kad taip fiksuotas šilkas minkštesnis, dažai geriau įsigeria, bet.. bet... fiksavimo procesas mane atbaido...
tavi
Man patarė tokį rėmą padaryti kaklaraiščiam. Paimti stačiakampę medžio kaladėlę, į ją įtaisyti kietesnės vielos lanką. Nu tokį pailgą, kad užmauti kaklaraištį. Ir tapyti.
Siggy
aš susipirkus daug dažų fiksuojamų garais, ne rusiškų, neatsimenu dabar kokios firmos.
Tai prisigretinau prie tokios dailininkes, ji duoda savo draugei, kuri fiksuoja su specialiu aparatu kažkokiu. Ten kažkaip nepriklausomai nuo kiekio šilkų ima 40Lt už tą garinimą. Aišku ne taip patogu, kaip namie su lygintuvu išlygint, nes dar ir palaukt reikia, kol susirenka didesnis kiekis tų šilkų, bet mane labai sužavėjo ir spalvos dažų (nežmoniškai daug prisipirkau doh.gif ) ir minkštumas/ švelnumas nudažyto šilko wub.gif
tavi
Yra spec būgnas dažam su garais. Klube parduotuvėj "Menas - sau" vis žada įsigyti. Šiaip spalvos gaunas ryškėsnės, kaip man aiškino.
erika55
Mano naujas salis...

Vienas galas 4u.gif
user posted image
Kitas galas 4u.gif
user posted image
O cia mazdaug bendras vaizdas 4u.gif
user posted image
tavi
Kokios spalvos gražios thumbup.gif Man patinka, šaunu .
tavi
Mano paskutinis, deja sugadinau
user posted image
user posted image
erika55
Ka cia sugadinai g.gif ? Man tai jis grazus 4u.gif
~Migla...Miglelė~
Erika, dailus šalis mirksiukas.gif
Tavi, gražus šalis mirksiukas.gif dailios gėlės wub.gif tai ką tu ten prigadinai nesuprantu??? ax.gif
Na ir aš pagaliau rodausi smile.gif šeštadienį nutapiau wink.gif ax.gif
šilkinė skarelė "Auksinio rudens šešėlyje" smile.gif (140x45cm)
user posted image
tavi
Nutekėjimai biaurūs. Kiek kartų daviau sau žodį netaisyti. Būtų viskas gerai , bet nutariau pataisyt ir gavos blogiau.

~Migla...Miglelė~, labai gražus dabas thumbup.gif O jau katinukai wub.gif
tavi
Čia tikroji spalva šaliko
user posted image
naca
zinai, Tavi, kai man gaunasi nutekejimu, tai labai nusiviliu doh.gif . bet kai jie buna pas kitus tai net nepastebiu mirksiukas.gif . man visai grazu , svarbu, kad neuzsipurvine mirksiukas.gif

~Migla...Miglelė~, nuostabus darbas, kaip graziai tie lapai nutolsta, susilieja wub.gif

Erika, labai fainai thumbup.gif . gera tapyt uzdaras erdves, jos beveik niekad nesusigadina, tik vaizdas dazniausiai kitoks iseina, negu isivaizduoji doh.gif tik priekaistas, del negrazaus pateikimo ax.gif
tavi
Ačiū, Naca.
~Migla...Miglelė~
Ačiū, Tavi, Naca smile.gif
erika55
Dekui uz ivertinimus ir kritikas 4u.gif .
Naca,tavo darbeliu pateikimu visuomet zavejausi wub.gif ir papuosaliukai ,ir silkai visuomet labai graziai sudelioti,sukomponuoti ir nuotraukytes fantastiskos wub.gif .
Mano nuotraukytese tai saulyte buvo trumpam nusvitusi,tai pastaciau savo dieduli prie nelygintu skalbiniu kruvos ir liepiau laikyt,kol as su telefonu nupyskinau(koks cia gali buti grazus pateikimas doh.gif blush2.gif -tingine esu ir viska verciu laiko stokai cool.gif ).

Tavi,tavosios gelytes labai graziai nutapytos(kaip darei???).Man tavo salis isvis fainuolis,o del subegimu nepergyvenk 4u.gif .As mamai skaryte dariau ir visaip stengiausi tuos subegimus nuslept,o ji kaip tik pastebejo ir paklause,kaip man taip fainai subegint spalvas pavyko doh.gif blink.gif ... Va ir stenkis lotuliukas.gif

Migla,tavo darbeliai mano akimis ziurint labai kruopstus ir gerai apgalvoti.Tie katiniukai labai mielai kampiukuose atrodo.be ju,butu labai grazus salis,o dabar ir linksmas 4u.gif
tavi
Erika, dengiau akvareliniu gruntu ir tapiau kaip ant popieriaus, be kontūro.
erika55
Naujasis saliukas ax.gif ,tik spalvos nera tokios skaudziai ryskios unsure.gif
user posted image
user posted image
naca
saunuole thumbup.gif . jau ka ir besakyti apie suliejimu grozi, bet ir pateikta tinkamai wub.gif .

sapnavau, kad panasiu budu lieju sali rolleyes.gif . o cia tik su druska?

as laikausi nuomones, ad meniska siela dazniausiai nera tvarkinga (save irgi netvarkinguju kategorijai priskiriu doh.gif ), taciau reikia ismokti graziai pateikti savo darbus rolleyes.gif . kitaip ta grozi tik mes pacios ir iziuresim mirksiukas.gif
tavi
Man patinka spalvos thumbup.gif
erika55
Dekui 4u.gif

Naca,cia tik su druskyte.

Noretusi ka nors rimtesnio ant salio nupiest,bet turiu sedet visa laika salia ir saugot nuo katinu,nes jie megsta prigulti ant piesinio doh.gif .Jau keleta pradetu darbu suniokojo nageliais verysad.gif .Dabar siek tiek apsiramine,tik stebi mane piesiant,isuosto spalvas lotuliukas.gif ir bando neuzlipt ant silko,eidami pro sona(kojytes kisa tarp remo ir silko doh.gif lotuliukas.gif,ziuredami i mane tongue.gif ).
tavi
Matai, nenori šeimininkės nuliūdinti
Tsile
erika55 suprantu tave labai, nes pas mane irgi tik nusisuk ziurek kate jau centre remo sedi ir laizos, o poto dar su dazytom letenėlėm pasivaiksto po visa pieshini mirksiukas.gif
tavi
O geras, o tu pateik kaip naują tapymo metodą lotuliukas.gif
naca
tai butu sensacija - kates tapytojos lotuliukas.gif
erika55
Pas mane po paskutinio salio,visos grindys(baltos) buvo gaziom letenelem nutapytos lotuliukas.gif .Turiu 3 katinus,tai ie leteneliu ne taip jau mazai buvo doh.gif ...Teko krist ant keleniuku,snapsiuko buteliuka i viena ranka,i kita sepeti ir visas grindis suravau doh.gif .
tavi
Katytės stengės, o tu šnapsu šnapsu lotuliukas.gif
erika55
QUOTE(tavi @ 2008 11 08, 19:16)
Katytės stengės, o tu šnapsu šnapsu lotuliukas.gif
*

Aha,visa mena su snapsu(kazkokio vokisko ,smirdancio samagonu,buvau dovanu gavusi doh.gif ) ir sepeciu patvarkiau-vargas man tongue.gif lotuliukas.gif
tavi
Čia paskutinis mano darbas.
user posted image
Čia ta pati tik spalvos nenusifotkino
user posted image
erika55
Labai idomus darbelis,man grazu,kada kas nors be konturu nupiesta thumbup.gif
tavi
Ačiū, Erika. Jis man taip pat patinka.
erika55
Na,nieks nieko nepiesia?
tavi
Piešiam piešiam, bet po truputi. Laiko nėr. Darbas, po to namai ir piešimas
Dorifore
Parodysiu savo paskutinius darbelius. Galit negirt, pati žinau, kad nieko ypatingo, mane pastaruoju metu vis mūzos aplenkia, bet rodaus, kad negalvotumėt, jog visai nieko nedarau ax.gif
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
tavi
Man labai patinka apatinis. Šaunuolė. Vieno darbo kažkodėl nerodo.
Dorifore
Du darbus turi rodyti tik ax.gif
tavi
a tai mano kompas pakvailiojo. Labai man gražus tavo apatinis.
Dorifore
O man jis kaip tik nepatiko, kai nutapiau. Paskui pagalvojau, kad būtų neblogai kokią pagalvėlę pasisiūti ax.gif
tavi
Vat ir man taip būna. Darbas visai nepatinka, o kiti žavisi.
erika55
Dorifore,jei negrazu,tai ir negiriam mirksiukas.gif

Pirmasis paprastutis,bet man tu lapeliu forma labai grazi thumbup.gif (kopijuosiu ax.gif ) ir bendrame vaizde toks elegantiskas,tinkasntis visokio amziaus damoms.
Antrasis,tai grazuolis thumbup.gif thumbup.gif ,tokiom drasiom spalvom.Jis tikrai kazkuom ypatingas.LIUKS thumbup.gif
naca
man antrsis irgi labai idomus, ypatingas thumbup.gif .
o pimasis gerai techniskai atliktas, graziai kukliai ispiestas, tik spalvinime man truksta kokiu pereinamu spalvu, bet cia jau kiekvieno vis kitoks skonis mirksiukas.gif
tavi
Grynas masochozmas, kuris dar ir nepasiteisina
user posted image
user posted image
naca
geras smulkiosios motorikos palavinimas (as cia logopediskai) lotuliukas.gif . reikia manyti, kad ir nugaros pramankstinimas doh.gif . bet visai nieko ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.