Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pynimas iš laikraščių
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
laurechka
Visą aprašymą pasiskolinau iš čia . Pakeičiau šiek tiek.
Kaip vaizdinę medžiagą naudojau foto, paimtas iš www.cafeart.pl.
PRADEDAM
Pynimas iš laikraščių- tai nuostabi technika, panaudojant senus laikraščius, reklaminius buketus...

Reikalingos medžiagos:
- laikraščiai;
- klijai (aš asmeniškai naudoju lipalą);
- beicas;
- teptukas;
- pirštinės (jei bijot išsijuodint pirštus sukant triubeles iš laikraščio);
- bespalvis akrilinis lakas;
- kažkoks indas ant kurio mes pynsim;
- žirklės;
- ilgas virbalas .
Taigi:
1 Laikraštį karpom išilgai apie 6 cm ploto juostelėmis.
user posted image
2. Juosteles suvyniojam nuo dešinio viršutinio kampo diagonaliai, vyniojam ant pagaliuko šašlykams, arba plono virbalo. Vienos rankos pirštais sukam, o kita ranka prilaikom vyniojamą „triubelę”
user posted image

user posted image

3.Triubelės galą užklijuojam, kad neišsisuktų.
user posted image
Triubelė turi būti labai stipriai suvyniota, pločio apie 4-5 mm ilgio apie 45 - 49 cm. Vienas jos gailas turi būti siauresnis , nei kitas. Pridarom daug tokių trubelių...

4. Prisisukus daug tiubelių, pradedam pinti dugną, kryžiuojant 4 ant 5 trubelių.
user posted image
Pirma iš 5 triubelių pradedam apipinti visas kitas ratuku, karta po, karta ant
user posted image

user posted image

Po kelių tokiu apypinimų išdėstome visų triubelių galus, lygiais tarpais. Turi atrodyti štai taip:
user posted image

5. Triubelių sujungimas:
Triubelės viena su kita sujungiamos patepant klijais ir dedant siauresnį triubelės galą į platesnį:
user posted image
6. Ratelis, kurį mes padarėme, turi atitikti vazono (aplink kurį pinsime savo darbelį) dugno dydį.
user posted image

Papildyta:
user posted image

7. Kaip jau nupynsim atitinkama ratelį, tai, visus išsikišančius triubelių galus sulenkiam į apačią ( jie bus pagrindu) ir pradedam pynti ant vazono.
user posted image
Kad pynimas būtų lygus reikia kas kartą stipriai sutraukti visas triubeles.
user posted image

8. Kai jau nupynsim iki norimo aukščio, tada galą triubelės, kurią mes pynėme užlenkiame už sekančios pagrindo triubelės ir įkišame ją į vidų, įpynant į apatinius sluoksnius. Padedam sau virbalu. Ir taip su kiekviena pagrindo triubele.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
9. Nusipinam dėžutei dangtelį
user posted image

Užtaisom visas triubeles kaip ir darant dėžutę, padarom kylputę jos atidarymui
user posted image

Pritvirtinam dangtelį prie dėžutės
user posted image

Ir...
Pabaigtas darbelis :
user posted image

10. Dažom beicu (galima dar ir guašu, ar bet kokias dažais), lakuojam ir turim dėžutę!!!
user posted image

Štai ir viskas 4u.gif

Dėžutė su kartoniniu dugnu (lengvesnis variantas). Reikalingas nelyginis triubelių skaičius wink.gif
user posted image

Mūsų pirmoji tema
HappyLadybird*
nors ir anos dar neprikalbėjom,aš registruojuos pirma thumbup.gif wub.gif
kabarksta
Ačiū už naują temą, tik akis bado daugybė gramatinių klaidų verysad.gif Ir aplamai, skaitant pasisakymus SM, pradeda atrodyti, kad daugelis nebaigę ir pagrindinės mokyklos g.gif Suprantu, neturim laiko, skubam, bet įsivaizduokim, kad skaitot įdomią knygą su daugybe elementarių gramatinių klaidų ax.gif Atsiprašau, aš čia truputį ne į temą cool.gif
laurechka
Tai galit pataisyt klaidas, nusiųst moderatorei ir pataisys wink.gif Per skubėjimą gal ir praleidau ką blush2.gif Bet juk rašiau, kad pagrinde viskas yra tiesiog perkelta iš kitos temos...

Prašom užbaigt seną temą 4u.gif
HappyLadybird*
štai mes ir naujuose namučiuose!! wub.gif
user posted image
pmociute
LAURECHKA, nu ačiū Dievui. O tai aš pagalvojau - gal kokią sveikatos problemą turi. unsure.gif
Tik pažiūrėk, kiek čia mūsų prisirinko... thumbup.gif
Kas liečia klaidas: visos mes jų pridarome , svarbu-suprantame vienos kitas biggrin.gif
HappyLadybird*
QUOTE(pmociute @ 2008 10 26, 22:28)
LAURECHKA, nu ačiū Dievui. O tai aš pagalvojau - gal kokią sveikatos problemą turi.  unsure.gif
*

taip, taip, prisirinko, mėgstam miklint pirštukus smile.gif
Mano dėžutei dangtelio bereikia,ryt eisiu į kanceliarkes pas tetą kartoninių dėžių prašyt (dangtelį darysiu kartoninį) biggrin.gif
pmociute
QUOTE(PAŪLLA @ 2008 10 26, 21:32)
taip, taip, prisirinko, mėgstam miklint pirštukus smile.gif
Mano dėžutei dangtelio bereikia,ryt eisiu į kanceliarkes pas tetą kartoninių dėžių prašyt (dangtelį darysiu kartoninį)  biggrin.gif
*

Lauksim nuotraukytės rolleyes.gif
HappyLadybird*
QUOTE(pmociute @ 2008 10 26, 22:38)
Lauksim nuotraukytės rolleyes.gif
*

tikiuosi kai įdėsiu manęs neišvysit su ta visa dėžute, mat man tik 13 metų biggrin.gif
pmociute
QUOTE(pmociute @ 2008 10 26, 21:28)
LAURECHKA, nu ačiū Dievui. O tai aš pagalvojau - gal kokią sveikatos problemą turi.  unsure.gif
Kas liečia klaidas: visos mes jų pridarome , svarbu-suprantame vienos kitas biggrin.gif
*

Kad žinočiau kaip, tai pataisyčiau klaideles. Ne tiek jų ten ir daug: mišriojo dvigarsio -IN- rašyba ir pora sintaksės klaidų, tačiau viską galima suprasti.
Papildyta:
QUOTE(kabarksta @ 2008 10 25, 10:10)
Ačiū už naują temą, tik akis bado daugybė gramatinių klaidų verysad.gif Ir aplamai, skaitant pasisakymus SM, pradeda atrodyti, kad daugelis nebaigę ir pagrindinės mokyklos g.gif Suprantu, neturim laiko, skubam, bet įsivaizduokim, kad skaitot įdomią knygą su daugybe elementarių gramatinių klaidų ax.gif Atsiprašau, aš čia truputį ne į temą cool.gif
*

KABARKSTA,nekreipk tu dėmesio į mūsų rašybos klaidas bigsmile.gif Žiūrėk - darbeliai moteriškių kokie thumbup.gif .
BŪK PASVEIKINTA, naujuose puslapiuose 4u.gif(Žodis "aplamai" lietuvių bendrinėje kalboje nevartotinas. Reikia sakyti "apskritai"). Na , ir aš jau nuo temos nublūdijau. Atsiprašau mirksiukas.gif
laurechka
Vienintelė išeitis ištaisyti- nukopijuot visą pirmos žinutės tekstą ir nusiųsti moderatorei... Aš galiu jum į a.ž. atsiųsti viską, jūs pataisytumėt, o aš jau suraščiau modertorę blush2.gif Ar tinka??
HappyLadybird*
QUOTE(laurechka @ 2008 10 26, 22:51)
Vienintelė išeitis ištaisyti- nukopijuot visą pirmos žinutės tekstą ir nusiųsti moderatorei... Aš galiu jum į a.ž. atsiųsti viską, jūs pataisytumėt, o aš jau suraščiau modertorę blush2.gif  Ar tinka??
*

manau,kad dėl kelių klaidelių nebūtina tiek vargti, bent jau man jos akių nebado (aš jų net nepastebėjau blush2.gif ) biggrin.gif
pmociute
QUOTE(laurechka @ 2008 10 26, 21:51)
Vienintelė išeitis ištaisyti- nukopijuot visą pirmos žinutės tekstą ir nusiųsti moderatorei... Aš galiu jum į a.ž. atsiųsti viską, jūs pataisytumėt, o aš jau suraščiau modertorę blush2.gif  Ar tinka??
*

Mieloji, tu ir taip didelį darbą padarei. Nieko baisaus. Nebent tu to norėtum. Aš galiu pabandyti, nors mano kompiuteriniai įgūdžiai tiktai pradinuko lygyje lotuliukas.gif
laurechka
Tai tada paliekam tiap, kaip yra blush2.gif Kam maišo, pataisys ir sutvarkys biggrin.gif tongue.gif
pmociute
QUOTE(PAŪLLA @ 2008 10 26, 21:42)
tikiuosi kai įdėsiu manęs neišvysit su ta visa dėžute, mat man tik 13 metų  biggrin.gif
*

Na kas gi tave išvarys, saulele tu mūsų? Jeigu tau 13, o tu domiesi šiais darbeliais, tai tave tik sveikinti galima ir, žinoma, stegsimės tau padėti. Tu tikras ŠAUNUMAS thumbup.gif
HappyLadybird*
QUOTE(laurechka @ 2008 10 26, 23:07)
Tai tada paliekam tiap, kaip yra blush2.gif  Kam maišo, pataisys ir sutvarkys biggrin.gif tongue.gif
*

drinks_cheers.gif
laurechka: kokį darbelį šiuo metu pinate iš laikraščių? smile.gif
pmociute
QUOTE(laurechka @ 2008 10 26, 22:07)
Tai tada paliekam tiap, kaip yra blush2.gif  Kam maišo, pataisys ir sutvarkys biggrin.gif tongue.gif
*

Paliekam ir nesukam galvos lotuliukas.gif
laurechka
Dabar kaupiuosi tik biggrin.gif Darysiu pieštukinę (reik tik šautuvą nusipirkt pirmiau), paskui reik dėžutei vienai dangtelį padaryt (eisiu ieškot kaip padaryt tokį, kaip pmociute pasidarius paskutinei dėžutei savo), ir dar noriu didesnę tokią dėžutę apipint... Ale jai reiks prisisukt ilgesnių vytelių... Čia planai tokie biggrin.gif
HappyLadybird*
QUOTE(pmociute @ 2008 10 26, 23:10)
Na kas gi tave išvarys, saulele tu mūsų? Jeigu tau 13, o tu domiesi šiais darbeliais, tai tave tik sveikinti galima ir, žinoma, stegsimės tau padėti. Tu tikras ŠAUNUMAS thumbup.gif
*

dėkui, kaip miela. smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(laurechka @ 2008 10 26, 23:13)
Dabar kaupiuosi tik biggrin.gif Darysiu pieštukinę (reik tik šautuvą nusipirkt pirmiau), paskui reik dėžutei vienai dangtelį padaryt (eisiu ieškot kaip padaryt tokį, kaip pmociute pasidarius paskutinei dėžutei savo), ir dar noriu didesnę tokią dėžutę apipint... Ale jai reiks prisisukt ilgesnių vytelių...  Čia planai tokie biggrin.gif
*

mano tokie patys planai biggrin.gif
močiutė prašė jei į darbą padaryt pieštukinę, dangtelį darysiu ryt, o dėžę irgi pinsiu biggrin.gif thumbup.gif
bite
pmociute, linkėjimai nuo kitos močiutės 4u.gif
Nuostabūs darbai, puiki pastaroji idėja thumbup.gif
Seku temą, bet dar nieko nebandžiau. Gal kada... g.gif
O dėl klaidelių...
Kviesčiau visas paprasčiausiai labiau gerbti kalbą...gimtąją kalbą...ir, žinoma, tikrai nieko tokio, jei prasmuko viena kita neapsižiūrėjimo klaidelė, tačiau pasitaiko tokių labai nekokių blush2.gif
Pasistenkime mirksiukas.gif
laurechka
Įdedu nepabaigtą dėžutę
user posted image

O dugną dariau pagal lengvesnį variantą
user posted image

Ir va kiek vytelių turiu tongue.gif
user posted image
HappyLadybird*
QUOTE(laurechka @ 2008 10 26, 23:22)
Įdedu nepabaigtą dėžutę
...
...

...

graži dėželė. smile.gif
o vytelių kokia galybėėė blink.gif biggrin.gif
pmociute
QUOTE(laurechka @ 2008 10 26, 22:22)
Įdedu nepabaigtą dėžutę

*

Labai dailiai susukti šiaudeliai. Dėžutė taip pat kruopščiai nupinta. Jeigu galima, drįsčiau patarti:jeigu žadi daryti dangtelį, tai gal truputį sumažink tas bangeles viršuje, nes kai nulakuosi jos sukietės ir dangtelis nepriguls gražiai. Tai tik mano subjektyvi nuomonė. Nepyk. Tu, išties labai kruopščiai dirbi.
laurechka
pmociute, ko čia pykt wink.gif Matau, kad ne iki galo pabaigta daryt... Ale kad ten jau viskas suklijuota doh.gif Gal prieš metus laiko biggrin.gif blush2.gif Tai tada šitai dėžutei dangtelio nedarysiu ax.gif O galit savo dėžutę atidarytą iš arčiau nufotkint? Noriu pažiūrėt kaip ten viskas sutvarkyta pas jumis...
pmociute
QUOTE(laurechka @ 2008 10 26, 22:36)
pmociute, ko čia pykt wink.gif Matau, kad ne iki galo pabaigta daryt... Ale kad ten jau viskas suklijuota doh.gif  Gal prieš metus laiko biggrin.gif blush2.gif  Tai tada šitai dėžutei dangtelio nedarysiu ax.gif  O galit savo dėžutę atidarytą iš arčiau nufotkint? Noriu pažiūrėt kaip ten viskas sutvarkyta pas jumis...
*

Einu fotkint, jeigu tik fotiko elementai neišsikrovę. Na bandysiu
Papildyta:
QUOTE(pmociute @ 2008 10 26, 22:38)
Einu fotkint, jeigu tik fotiko elementai neišsikrovę. Na bandysiu
*

Kaip ir maniau...Tačiau vieną nuotrauką dar pavyko nufotografuoti, tačiau ten matosi ir dangtelio kampelis. Gal suprasi.Vidus nedažytas, tik nulakuotas.
user posted image
HappyLadybird*
o aš šiuo metu tris darbus dirbu biggrin.gif SM rašau, į photobucket'ą savo dėžutės nuotraukytę keliu ir dar 3D origamio povo uodegą dirbu biggrin.gif
Nebaigta dėželė:
user posted image
pmociute
[quote=PAŪLLA,2008 10 26, 22:49]o aš šiuo metu tris darbus dirbu  biggrin.gif SM rašau, į photobucket'ą savo dėžutės nuotraukytę keliu ir dar 3D origamio povo uodegą dirbu  biggrin.gif
Nebaigta dėželė:

Saulele, nu dugnas thumbup.gif Aš "apšalus" :mirksiukas:Ar nepyksti, kad aš teve taip vadinu?
HappyLadybird*
QUOTE(pmociute @ 2008 10 26, 23:54)
Saulele, nu dugnas thumbup.gif Aš "apšalus" :mirksiukas:Ar nepyksti, kad aš teve taip vadinu?
*

dėkui,gaudykit baliončiką 4u.gif biggrin.gif
žinoma nepykstu, labai gražiai vadinat, mano sesės vardas Saulė (jei 3 metukai), o mano Ieva smile.gif
laurechka
Pmociute, ačiū. Supratau viską wink.gif
PAŪLLA, o pas tave vytelės plačios, ar ne? Ar tik taip atrodo? Graži bus dėžutė, kai baigsi thumbup.gif
Viskas, einu nuo kompo... O tai akys išvarvėt baigia doh.gif Einu vaikus migdyt smile.gif
pmociute
QUOTE(PAŪLLA @ 2008 10 26, 22:58)
dėkui,gaudykit baliončiką  4u.gif  biggrin.gif
žinoma nepykstu, labai gražiai vadinat, mano sesės vardas Saulė (jei 3 metukai), o mano Ieva  smile.gif
*

Šiltas tu žmogiukas, Ievuže mirksiukas.gif
HappyLadybird*
QUOTE(laurechka @ 2008 10 26, 23:59)

PAŪLLA, o pas tave vytelės plačios, ar ne? Ar tik taip atrodo? Graži bus dėžutė, kai baigsi thumbup.gif

*

Tokios normalios,pradžioje būna labai siauros,o ant galo išplatėja. čia man jos susiplojo ir pasidarė už tat plačios biggrin.gif dėkui 4u.gif

pmočiute, jūs taip pat mirksiukas.gif thumbup.gif
pmociute
QUOTE(PAŪLLA @ 2008 10 26, 23:08)
Tokios normalios,pradžioje būna labai siauros,o ant galo išplatėja. čia man jos susiplojo ir pasidarė už tat plačios  biggrin.gif dėkui  4u.gif

pmočiute, jūs taip pat  mirksiukas.gif  thumbup.gif
*

Labai gaila, kad šiandien jau nebegaliu fotografuotu. Nufotografuočiau kaip galima užbaigti, kad dėžutė būtų stipresnė. Gal pabandysiu žodžiu: šiaudelių galiukus, kuriuos tu įlenkei į vidų (tarp nupintos sienos ir kartoninės dėžutės), klijuoti ant vidinės kartoninės sienelės sienos. Nu, nežinau, gal neaišku. Aš turiu vieną dar nebaigtą dailinti - kai nusipirksiu elementus - nufotkinsiu
HappyLadybird*
QUOTE(pmociute @ 2008 10 27, 00:21)
Labai gaila, kad šiandien jau nebegaliu fotografuotu. Nufotografuočiau kaip galima užbaigti, kad dėžutė būtų stipresnė. Gal pabandysiu žodžiu: šiaudelių galiukus, kuriuos tu įlenkei į vidų (tarp nupintos sienos ir kartoninės dėžutės), klijuoti ant vidinės kartoninės sienelės sienos. Nu, nežinau, gal neaišku. Aš turiu vieną dar nebaigtą dailinti - kai nusipirksiu elementus - nufotkinsiu
*

Aš taip ir galvojau daryti,bet poto pagalvojau,kad man tada vidus be ryšio, bet dabar sumislinau į vidų įdėt medžiagėlę o kai ji būtų tai viduje nesimatytų tų pagaliukų. g.gif bet kaip man tą medžiagą gražiai įdėti.. reikės maximos krepšiukus apžėt kaip ten įdėta. biggrin.gif
pmociute
QUOTE(PAŪLLA @ 2008 10 26, 23:35)
Aš taip ir galvojau daryti,bet poto pagalvojau,kad man tada vidus be ryšio, bet dabar sumislinau į vidų įdėt medžiagėlę o kai ji būtų tai viduje nesimatytų tų pagaliukų.  g.gif  bet kaip man tą medžiagą gražiai įdėti.. reikės maximos krepšiukus apžėt kaip ten įdėta.  biggrin.gif
*

Galima ir medžiagėlės, ir nuspirkti "Senukuose" klijuojamo popieriaus pigesnio (to, kuriuo apklijuojami baldai, norint atnaujinti). Žodžiu - fantazijos ir išmonės reikalas.Beje, per kur tu keli nuotraukas? Labai jau man patiko: iš karto iš visų pozicijų rolleyes.gif
rimulia12
QUOTE(laurechka @ 2008 10 26, 18:53)
Nea. Tas šautuvas nevienkartinis gi wink.gif
*

Nu aciu dienum bent tai paguoda mirksiukas.gif

pmociute pasakiska kaip visada.

O del klaidu tai galiu pasakyti tik tiek, kad pvz man su nesiojamu komu laaabai sunku rasyti lietuviskom raidem ir uztrunku labai ilgai. O to vaikas man neleidzia mirksiukas.gif
HappyLadybird*
QUOTE(pmociute @ 2008 10 27, 18:02)
Galima ir medžiagėlės, ir nuspirkti "Senukuose" klijuojamo popieriaus pigesnio (to, kuriuo apklijuojami baldai, norint atnaujinti). Žodžiu - fantazijos ir išmonės reikalas.Beje, per kur tu keli nuotraukas? Labai jau man patiko: iš karto iš visų pozicijų rolleyes.gif
*

kažką sumastysiu. smile.gif šiandien išviso neturėjau laiko užsiimti pynimu, nes povą baiginėjau. o dar visą dieną lauke lietus pliaupė tai nesinorėjo eit į kancelairkes. biggrin.gif
nuotraukas keliu į photobucket.com ,bet aš iš visų pozicijų padariau tą nuotraukėlę su tokia programėle photospace. ten gavosi toks koliažas (daug nuotraukų susideda į vieną) thumbup.gif
pmociute
QUOTE(PAŪLLA @ 2008 10 27, 19:30)
kažką sumastysiu.  smile.gif  šiandien išviso neturėjau laiko užsiimti pynimu, nes povą baiginėjau. o dar visą dieną lauke lietus pliaupė tai nesinorėjo eit į kancelairkes.  biggrin.gif
nuotraukas keliu į photobucket.com ,bet aš iš visų pozicijų padariau tą nuotraukėlę su tokia programėle photospace. ten gavosi toks koliažas (daug nuotraukų susideda į vieną)  thumbup.gif
*

PAŪLLA, įdedu dar vieną nuotrauką, kaip galima užbaigti pynimą. Jeigu tiks - galėsi panaudoti. Įdomu, kas gi ten per povas? mirksiukas.gif
user posted image
HappyLadybird*
QUOTE(pmociute @ 2008 10 27, 23:57)
PAŪLLA, įdedu dar vieną nuotrauką, kaip galima užbaigti pynimą. Jeigu tiks - galėsi panaudoti. Įdomu, kas gi ten per povas? mirksiukas.gif

*

gražus užbaigimas thumbup.gif
toks gamintas 3D origami technika smile.gif Ryt galėsiu parodyt, kai būsiu nufotkinus,gal ir ta technika tada susigundysit biggrin.gif
pmociute
Pynimo užbaigimas
user posted image
Papildyta:
QUOTE(PAŪLLA @ 2008 10 27, 23:22)
gražus užbaigimas  thumbup.gif
toks gamintas 3D origami technika  smile.gif Ryt galėsiu parodyt, kai būsiu nufotkinus,gal ir ta technika tada susigundysit  biggrin.gif
*

Lauksiu. Kaip sakoma: "Niekada nesakyk niekada" rolleyes.gif
HappyLadybird*
QUOTE(pmociute @ 2008 10 28, 00:49)
Pynimo užbaigimas

Papildyta:
Lauksiu. Kaip sakoma: "Niekada nesakyk niekada" rolleyes.gif
*

taip, taip biggrin.gif 4u.gif
pukučiai
QUOTE(pmociute @ 2008 10 27, 23:57)

*

Dailiai užbaikta thumbup.gif
O aš ir vėl neprisėdau pinti prsisukau vyteliu ir niekaip nepradedu pinti vis atrandu darbu dabar knyga labai idomia pradejau skaityti "tik su dukra" jei kas skaite supras kodel ismainiau pynima i knyga bigsmile.gif (nors nesu laibai didele megeja skaityti bet si knyga mane apzavejo )
HappyLadybird*
Na štai, užbaigiau savo pirmą blyną dėželę.
Dangtelio nebedariau, nes tos medžiagėlės gražiai papuošė kraštus smile.gif
Dažiau su pinotex'u. Sorry už kokybę - vis nepasikraunu fotiko biggrin.gif
Jūsų nuomonė - ar labai tas blynas prisvilęs? biggrin.gif
user posted image
laurechka
Gražu thumbup.gif Kaip jūs tokias plačias vyteles padarot? Pas mane jos siaurutės tokios...
HappyLadybird*
QUOTE(laurechka @ 2008 10 28, 20:52)
Gražu thumbup.gif  Kaip jūs tokias plačias vyteles padarot? Pas mane jos siaurutės tokios...
*

aš jas suku ant virbalo o ne ant medinio pagaliuko užtat ir storesnės gaunasi biggrin.gif 4u.gif
pmociute
QUOTE(HappyLadybird* @ 2008 10 28, 19:39)
Na štai, užbaigiau savo pirmą blyną dėželę.
Dangtelio nebedariau, nes tos medžiagėlės gražiai papuošė kraštus  smile.gif
Dažiau su pinotex'u. Sorry už kokybę - vis nepasikraunu fotiko  biggrin.gif
Jūsų nuomonė - ar labai tas blynas prisvilęs?  biggrin.gif
Tikrai neprisvilęs tavo blynas. Užbaigtas, gražus darbas. O žinant, kad tai tavo pirmasis darbas - labai gerai. Sveikinu.
rimulia12
HappyLadybird* labai grazu ir neprisviles pirmas blynas ir ta medziagele labai graziai atrodo
HappyLadybird*
Dėkui pmočiute ir rimulia 12 smile.gif 4u.gif
HappyLadybird*
Aš dabar vėl pradėjau sukt triūbeles dažu apipinti didelę dežę smile.gif
pmociute
QUOTE(HappyLadybird* @ 2008 10 29, 12:10)
Aš dabar vėl pradėjau sukt triūbeles dažu apipinti didelę dežę  smile.gif
*

sėkmės biggrin.gif
HappyLadybird*
QUOTE(pmociute @ 2008 10 29, 19:06)
sėkmės biggrin.gif
*

dėkui dėkui bigsmile.gif
bet kažkokios nebetokios kaip anksčiau jos man gaunasi.. g.gif kažkokios per daug storėjančios g.gif reiks ant virbalo nebesukt, eisiu medinių pagaliukų pirkt smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.