Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (2)
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Matelyk
atidarau nauja lėlyčių gamintojų, mylėtojų ir norinčiųjų išmokti gaminti lėles tema rolleyes.gif
aptariam visus dominančius klausimus, dalinamės patirtim ir patarimais 4u.gif

pirmaja tema rasite čia

laukiama kiekviena rolleyes.gif
Matelyk
QUOTE(Matelyk @ 2008 10 22, 16:39)
toj dailininkų parduotuvėj turi visokio ir kepamo spalvoto fimo ir spec lėlėms  mirksiukas.gif pati ten pirkau
ta parduotuvė vadinas "viskas dailininkams", ryt planuoju būt mieste, tai pasižiūrėsiu tikslų adresa ir galiu užsukt pažiūrėt ar šiai dienai turi to fimo  mirksiukas.gif
*

taigis, buvau šiand toj parduotuvėj...
ji yra Zemenhofo gatvėj ir vadinasi Prekės dailininkams....
spec užėjau, jie tikrai turi lėlių fimo, tik jis taip kažkaip pakavotas už spalvoto fimo biggrin.gif vnž jei kas ten eisit pirkti tai nebijokit klausti, ten dirba tikrai fainos moterėlės (visada ten rėminu savo paveikslus thumbup.gif )
ir dar... kiek pastebėjau tai šioj pardėj fimas pigesnis nei internetinėse parduotuvėse rolleyes.gif
pavonija
Aha ten pigesnis ir moteros ten labai malonios ir aš ten visada keliauju biggrin.gif
Marquise
Sveikos mamos, jungiuosi prie lelyciu gamintoju klubo.
Vakar ismeginau savo pajegumus. Per daug nelikau suzaveta... smile.gif

Bet turiu toki idomu klausima - kur jus ikuriate savo leliu dirbtuves? As vakar pasedejau pora valandu prie valgomojo stalo su savo lipdiniais, tai siandien nepajudinu galvos - kaklas kaip surakintas smile.gif kal kazka naudingo esate atradusios? smile.gif
Tei
Labas visoms,
Matelyk, aciu uz info. Tos krautuveles nebuvau dar aptikus, tai eisiu greitu laiku ieskot smile.gif
Tei
Pristatau pirma blyna, dar neaprengiau, ale, kadangi vistiek visos cia mes moteriskos, tai rodau smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Raa
4u.gif niu grozis kokis thumbup.gif
kad ir nuoga gerai atrodo mirksiukas.gif
laimikas
Niu labai grazu, pamirsau ar klausiau ar ne, o tu cia visko mokinaisi is interneto? Na tos pacios technikos? O is kur gavai plaukus? Cia perukas ar pati darei, jei darei tai kaip? O kokia grazi dezute ant kurios ji sedi? Gal ja ir pati darei? Ji ten medine? zodziu viskas labai labai grazu. As kai nepardavineju (gal tik kolkas) savo leliu, tai man labai idomu ismokti daryti vis kitokias. Dar noreciau tekstilines pabandyti.
Tei
QUOTE(laimikas @ 2008 10 27, 16:13)
Niu labai grazu, pamirsau ar klausiau ar ne, o tu cia visko mokinaisi is interneto? Na tos pacios technikos? O is kur gavai plaukus? Cia perukas ar pati darei, jei darei tai kaip? O kokia grazi dezute ant kurios ji sedi? Gal ja ir pati darei? Ji ten medine? zodziu viskas labai labai grazu.
*

Aciu uz pagyrimus smile.gif

mokiausi is interneto, ir is asmeniniu experimentu smile.gif)
plaukai is peruku parduotuves (zmogisku), teko kiek pasidarbuot ir pritaikyt lelei smile.gif
o sedi ant veidrodzio remo biggrin.gif ..dariau ne pati, parsiveziau is keliones.

siaip tai dar tobuleti man ir tobuleti.... su sita issiaiskinau gamybos principus, sekanti tikiuos gausis greiciau ir geriau. smile.gif
Swan
Gerai atrodo lele. lauksiu su rubeliais smile.gif
Cia modelinas su kazkokiu atspalviu odos ar tik taip atrodo?

Perukai brangus dalykas? nes ir man reik plauku lelei, bet jei ten melejonus kainuoja, tai kazka reiks mastyt kitaip
laimikas
O tai cia is peruko kirpta ar is sruogu darei. Man labai rupimas klausimas del tu plauku. As pirkau naturaliu plauku sruogas, tai baisiai sunku su jomis. Klijavau karstais klijais. O is kokio modelino tu lele darei. Cia savaime stingstantis ar kepamas?
Tei
nu sakau visas paslaptis biggrin.gif :

modelinas kepamas, toks su ciut rausvu atspalviu. (Laimikai, jei ruosies kazka panasaus daryt, sito nerekomenduoju, as sekancia lele bandysiu is ko nors specialiai lelems skirto lipdyt)

Swan, peruku buna visokiu, sintetiniai nebrangus, uzeik i kokia tokia krautuvyte, rasi manau pagal savo pageidavima. wink.gif
As pirkau sinjona, tai dar ir antrai lelei liko - nors nezinau ar as noriu antra tokia pacia sukuosena daryt.... reikes paeksperimentuot ka nors su tais plaukais.
sinjona ardziau ir siuvau peruka.
Is sruogeliu manau galima irgi padaryt peruka, nes jas po viena klijuot jau butu auksiniu ranku ir didziules kantrybes reikalaujantis darbas smile.gif
Swan
o ziu, iseina sinjonams sukuosenas daryt, ta prasme jei bandyciau plaukus "pagofruot" ar ten su kokiom zelem imantresne sukuosena suraityt ohmy.gif
Matelyk
QUOTE(Marquise @ 2008 10 27, 10:20)
Bet turiu toki idomu klausima - kur jus ikuriate savo leliu dirbtuves? As vakar pasedejau pora valandu prie valgomojo stalo su savo lipdiniais, tai siandien nepajudinu galvos - kaklas kaip surakintas smile.gif kal kazka naudingo esate atradusios? smile.gif
*

aš kolkas nieko spec neturiu, tai lipdau kur papuola doh.gif ir prie kompo stalo, ir svetainėj prie stalo... patogumo nulis, bet ka padarysi kai nėr geriau, o lipdyt visvien noris biggrin.gif

QUOTE(Tei @ 2008 10 27, 14:51)
Pristatau pirma blyna, dar neaprengiau, ale, kadangi vistiek visos cia mes moteriskos, tai rodau smile.gif
*

ooooo thumbup.gif erotinė fotosesija hihihi.gif
žaviuos tavo eksperimintais ir mokymusi thumbup.gif
Tei
QUOTE(Swan @ 2008 10 27, 17:46)
o ziu, iseina sinjonams sukuosenas daryt, ta prasme jei bandyciau plaukus "pagofruot" ar ten su kokiom zelem imantresne sukuosena suraityt ohmy.gif
*

raityt dar nebandziau, bet bandziau tiesint su labai karstu vejeliu - visai pasiteisino smile.gif
Mona187
Sveikos,
Aptikau šią temą apie lėles, čia kalbama apie lėlių gaminimą, tačiau aš turiu klausimą truputį ne ta tema, bet visvien paklausiu. Noriu savo seniai pamirštas barbes kažkam padovanoti, tik bėda ta, kad jų tai atitrūkusios rankos, tai liemuo. Su kuo galėčiau suklijuoti, kokie būtent klijai turi būti, gal supermomentas, ir norėtųsi, kad būtų galima priklijuoti iš vidaus, ir kad nelabai matytųsi? Ar, jei lėlė guminė, tai kažkaip siūti? Padėkit šiuo klausimu 4u.gif ax.gif
Tei
QUOTE(Mona187 @ 2008 10 28, 12:18)
Su kuo galėčiau suklijuoti, kokie būtent klijai turi būti, gal supermomentas, ir norėtųsi, kad būtų galima priklijuoti iš vidaus, ir kad nelabai matytųsi? Ar, jei lėlė guminė, tai kažkaip siūti?
*

Laba, as klijuoju viska kas su niekuo kitu nelimpa tokiais klijas "SUPER ADHESIVE". turetu but senukuose ar kitose pan. pardese. O siut tai jauciu nelabai siuo atveju - siulai pjaus guma ir dar daugiau islplys.
deimushka
Tei, tavo lelyte labai labai miela wub.gif
pilka
Tei, lėlytė labai daili thumbup.gif detalės iščiupinėtos thumbup.gif na, aš tai tikrai sužavėta thumbup.gif thumbup.gif
ramushka
va je galu gale radau nauja temele......kaip smagu kad mes ir vel kartu.....nu ziu cia taip viskas verda kunkuliuoja o tei lelyte zaliaake nu fantastika thumbup.gif thumbup.gif ...grazumelis
masiania
QUOTE(Tei @ 2008 10 27, 16:51)
user posted image
*

Super! blink.gif Isivaizduoju kiek daug darboooo! Is ko? Fimo?
Swan
Keletas nuorodu pasigrozejimui ir siaip gal kas inspiruos :>

http://duirwaighgallery.com/group_thumb_li...amp;section=180

Labai grazus leliu kostiumai :>
http://www.enchanteddoll.com/
masiania
Swan, aciu uz idomias nuorodas wink.gif

O as cia idejau reportaza apie ypatinga lele wink.gif Nieko nera neimanomo !
http://www.rapidshare.ru/816240
Paspauskite nuoroda ir parsisiuskite, tikrai verta wink.gif (PowerPoint. 6.5 megabaitu)
Swan
kadangi rusu kalbos visiskai nesuprantu, nerandu ka spaust, kad parsisiust >;o
masiania
spausti
Ссылка для бесплатного скачивания
Tsile
Merginos kas mokate naudotis torrentais:

Nereali kolekcija ivairiu rankų darbo lelyciu fotografijos:
Gali reikti prisiregistruoti

Tesinys

Daug literaturos rusu ir anglu kalba apie leliu gamyba:

Irgi torentuose
brigitaraganele
[URL=http:///public.fotki.com/brigitaraganele/ Įdomi tema tos lelės lėlyciukes...kiek peržiūrėjus visą informaciją apie lėles supratau,kad jas gamina tik lipdant,bet nesiuvant...o man pačiai siūtos geriau patinka,jas mieliau paimti i, rankas,o vaikas gali apsikabinti ,prisiglausti,nepriklausomai nuo to,kad tą lėlytę pavadinu ragana...kažkada vaikus gąsdino su raganomis,gal ir dabar tebegąsdina,bet mano raganų vaikai nebijo...anaiptol vienoje parodoje keturmetis berniukas priėjo prie mano raganos,pabučiavo jai į nosį ir pasake-"kai aš užaugsiu tai norėsiu tokios žmonos"...tokie vaiko žodžiai man buvo geriausias atpildas už mano triūsą bekuriant raganėles... biggrin.gif
ievuschka
QUOTE(brigitaraganele @ 2008 11 01, 17:04)
[URL=http:///public.fotki.com/brigitaraganele/ Įdomi tema tos lelės lėlyciukes...kiek peržiūrėjus visą informaciją apie lėles supratau,kad jas gamina tik lipdant,bet nesiuvant...o man pačiai siūtos geriau patinka,jas mieliau paimti i, rankas,o vaikas gali apsikabinti ,prisiglausti,nepriklausomai nuo to,kad tą lėlytę pavadinu ragana...kažkada vaikus gąsdino su raganomis,gal ir dabar tebegąsdina,bet mano raganų vaikai nebijo...anaiptol vienoje parodoje keturmetis berniukas priėjo prie mano raganos,pabučiavo jai į nosį ir pasake-"kai aš užaugsiu tai norėsiu tokios žmonos"...tokie vaiko žodžiai man buvo geriausias atpildas už mano triūsą bekuriant raganėles... biggrin.gif
*

Čia tai fainiai thumbup.gif Linksmas vaikinukas pasitaikė biggrin.gif
O kad siūtos labiau patinka-tai tik parodo, kokie visi žmonės esame skirtingi, kiekvienas su savo pomėgiais, individualiu skoniu ir stiliumi. Vienam tas mieliau, kitam-kitkas. Ir viskas čia teisinga, viskas-natūralu.
Siuvimo/siuvinėjimo skyrelyje yra tema apie siūtus žaislus, parodyk ten savo raganas, jos išties fainuolės thumbup.gif
debesyla
Sveikos, lėlių mamytės,
Glaudžiuosi į jūsų gretas su savo pirmuoju žmogeliuku: http://public.fotki.com/mazyle-laume/lls/ ax.gif
Netobulas, bet man vistiek mielas, o katinas tai jau tikrai norėjo susidraugauti biggrin.gif
Swan
Kiek ikvepimo atejo, kai parsisiunciau visus tuos torentus ohmy.gif tik gaila dabar visiskai laiko nera lelems. Aciu Tsilei uz nuorodas
Tsile
Smagu, kad pasinaudojai wink.gif
Šiaip dar kur lelyciu paveksliukai buvo tie patys zmones ideję dar kruva nuorodų į panašaus pobūdžio literatūrą, būtinai užmesk akį wink.gif
Renpzs
sveikos,
Visoms gaminancioms leles noriu pasiulyt bendradarbiaut, mat jau gretai atidarau e-parduotuve, kurioje bus tik dovanos vaikams. Taigi galeciau parduot jusu lelytes. Siais laikais taip norisi kazko naturalaus ir silto.. Jei sudominau rasykit i a.z. Ar bent jau pagelbekit su kontaktais zmoniu, kurie galetu noret parduot savo menus, mat as sitoj srity naujoke smile.gif
Dekui visoms pagelbejusioms.
rooma
QUOTE(Renpzs @ 2008 11 04, 23:29)
sveikos,
Visoms gaminancioms leles noriu pasiulyt bendradarbiaut, mat jau gretai atidarau e-parduotuve, kurioje bus tik dovanos vaikams. Taigi galeciau parduot jusu lelytes. Siais laikais taip norisi kazko naturalaus ir silto.. Jei sudominau rasykit i a.z. Ar bent jau pagelbekit su kontaktais zmoniu, kurie galetu noret parduot savo menus, mat as sitoj srity naujoke smile.gif
Dekui visoms pagelbejusioms.
*

Bet kad dauguma mūsų, darančių lėles, darome lėles ne vaikų žaidimams, o interjerines lėles. Jos yra labai trapios, dūžtančios ir pan., o be to pavojinga vaikams duoti tokį "žaislą". Vaikučiams tiktų skudurinukės.
brigitaraganele
labutis mergaitės...tkrai labai graži lėlytė...o iš tekstilės ar nei viena nebandėt siūti...kažkaip jose šilumos daugiau,gal energija geresnė iš jų sklinda...ypač jeigu siuvama iš natūralių medžiagų...ir plaukai iš lino....
Swan
Na cia kaip kam smile.gif man asmeniskai labai nepatinka "pliusines" leles.
Tei
QUOTE(brigitaraganele @ 2008 11 05, 15:48)
labutis mergaitės...tkrai labai graži lėlytė...o iš tekstilės ar nei viena nebandėt siūti...kažkaip jose šilumos daugiau,gal energija geresnė iš jų sklinda...ypač jeigu siuvama iš natūralių medžiagų...ir plaukai iš lino....
*

siutos ir megstos skudurinukes man jau praeitas etapas. (buvo laikas kai vis giminiu ir draugu vaikai buvo tokiom lelem apdalinti smile.gif )
O dabar norisi kurti leles skirtas ne vaikams, o susaugusiems. Norisi perprasti daug sudetingesnes technologijas. wink.gif
rooma
iki šiol tyliai skaitydavau šią temą ir nesireiškiau ax.gif , o dabar ne tik kad prabilau, bet nusprendžiau parodyti savo naujausią lėlę. Laukiu Jūsų pastabų ir kritikos biggrin.gif

user posted image

user posted image
Saulėgrąža
blink.gif wub.gif
kada aš prisiruošiu pabandyt ... blush2.gif verysad.gif
laimikas
koks rubas wub.gif ir rankos ir kojos labai grazios. thumbup.gif
irmulia
Ir šiai šauniai temai kai ką radau bigsmile.gif

Tutorialas kaip pasigaminti KIMEKOMI lėlę
laimikas
Na mano mergina swape jau gavo dovana, tai galiu jau ir cia pasirodyti.
user posted image
user posted image
ievuschka
Laimikai - kokia fainuolė tavoji mergaitė wub.gif Labai miela... (o swape jau tokio lygio dovanos daromos?Nieko sau ...)
Kaip jos rūbelis padarytas? Nuotraukoj toks lyg lakuotas atrodo g.gif O iš ko lipdei? Paperclay? Truputį daugiau pakomentuok mirksiukas.gif
Saulėgrąža
QUOTE(laimikas @ 2008 11 07, 01:13)
Na mano mergina swape jau gavo dovana, tai galiu jau ir cia pasirodyti.
*

wub.gif wub.gif wub.gif blink.gif blink.gif bigsmile.gif bigsmile.gif griūk negyvas, kokia graži, velnias, ko aš tam svape nedalyvavau doh.gif

kaip gaila kad negaliu kursuose dalyvaut, o taip noriu išmokt lėlytes daryt... nebent mažiuką paskui pieno barą neštis visur smile.gif vieną lėlę lipdyčiau, o kitą pamaitint karts nuo karto reiktų, na dar ir sauskelnes pakeist lotuliukas.gif
laimikas
Ievuschka, tai uzeik i swapa ir pamatysi kiek merginos gerio gavo dovanu, dar geresniu uz mano lele. O leles rubas pasiutas is baltos medvilnes, tada medvilne nudazyta norima spalva, o ant virsaus klijavau servietele tokia stora, beveik kaip medzegine. Turiu tu servieteliu graziu rastu, tai kazkaip ir kilo tokia mintis. Bet kazkaip tai daug darbelio darant , toki ruba, o rezultatas, net nznau ar vertas to.
Darau jau vienai "senai" galvai kuna, tai si syki jau nebesendinsiu rubo.
Kaip merginos pasisedejot? Kaip man sunku buvo iseiti pamacius visus tuos kailiukus, o ir su jumis norejosi pasneketi daugiau. Bet gal dar darysite susitikima?
Nors kailiuku praktiskai neciupinejau, bet man jie stovi akyse, noriu noriu is tokio kailiuko siuti meskiuka doh.gif Tik daba supratau, kad ne i tema truputi rasiau. Tai ats lauksiu meskomanijoj mirksiukas.gif
Papildyta:
ai, ten ant tos medziageles dar lipalo uztepiau.
rooma
Laimikai, labai graži tavo lėlė thumbup.gif Labai patiko jos šukuosena, gražios kojytės ir batukai superinei. O suknytė tai išvis g.gif kiek ten darbelio būta.
MELYNA PAUKŠTĖ
Gal kam pravers
http://picasaweb.google.com/ptichiydvor/Cr...ClothDollFaces#
Mitutok
rooma, kokia įdomi lėlė! Labai savita, išraiškinga. Rūbas išvis fantastiškas.

Laimikai,tavo mergaitė irgi labai originali. Dar kai paskaičiau, kaip suknutę darei... Oho. Kažkas gavo fantastišką dovaną.

O čia mano antros lėlės galva. O gal reikėtų rašyti, kad pirmos tikrai mano darytos (pirmąją padėjo daryti rulle) lėlės galva. Šiandien padariau, dar net nenulakavau akių ir lūpų, bet labai knietėjo nufotkint. Nemoku daryt blakstienų sad.gif

user posted image
user posted image

o čia jos šukuosena iš arčiau:

user posted image
user posted image
Mitutok
Nuvaliau antakius ir blakstienas - daug geriau atrodo.... Gal visai blakstienų nepiešt g.gif: ...
ievuschka
Mitutok - galvytė graži, o šukuosena- tai evrta atskiro pagyrimo thumbup.gif Kol nemačiau paskutinio tavo posto, pagalvojau-jei neišeina, gal geriau iš viso be blakstienų. Paskui žiūriu-ir pati prie tokios minties priėjai . Bet antakius tai pabandyk nupiešti, jie suteikia žvilgsniui išraiškos, tai priklauso nuo jų išlinkimo, storio, atstumo iki akies . Beje, nuotraukose amn visai geri tie antakiai atrodo mirksiukas.gif
Swan
As tai antakius gal truputi blankesnius daryciau, taip truputi subtiliau.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.