Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Servetėlės dekupažui-3
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
88888888
Na, ką gi smile.gif ,pradedame 3 temą 4u.gif
Toliau keičiamės ,parduodam ir užsakinėjam bigsmile.gif

Na, kur gi tas mūsų taip laukiamas...siuntinys doh.gif doh.gif

Svajokli ,ir tavojo dar tebelaukiu blush2.gif Jokių skambučių ir atėjęs tikrai nieks nebuvo,dvi savaites visada kažkas namuose yra,nes viena mano panelė sirgo ,o dabar kita apsirgo ,tai ir toliau vis kažkas bus .Bet gi aš galiu ir pati kažkur palėkt pasiimt g.gif ar vyro paprašyčiau g.gif
supersandryte
QUOTE(88888888 @ 2008 10 08, 16:08)
Na, kur gi tas mūsų taip laukiamas...siuntinys  doh.gif  doh.gif

*

kaip supratau nuo uzsakymo pradzios iki gavimo reikia mazdaug 3 savaites pakentet, ania? ax.gif
valpurgija
QUOTE(88888888 @ 2008 10 08, 15:08)
Na, ką gi  smile.gif ,pradedame 3 temą  4u.gif
Toliau keičiamės ,parduodam ir užsakinėjam  bigsmile.gif
Na, kur gi tas mūsų taip laukiamas...siuntinys  doh.gif  doh.gif

*

tada norėčiau iš jūsų servetėlių... ax.gif 4u.gif
88888888
Dabar jau gaunasi ,kad "pakentėt" smile.gif Pirmą kartą greičiau atrodo gavom g.gif
Papildyta:
QUOTE(valpurgija @ 2008 10 08, 16:19)
tada norėčiau iš jūsų servetėlių... ax.gif  4u.gif
*

Iš "mūsų" tai iš manęs ? smile.gif Jei taip ,tai parašyk į až numeriukus ir vienetus ax.gif
valpurgija
QUOTE(88888888 @ 2008 10 08, 15:52)
Dabar jau gaunasi ,kad "pakentėt" smile.gif Pirmą kartą greičiau atrodo gavom  g.gif
Papildyta:

Iš "mūsų" tai iš manęs ? smile.gif Jei taip ,tai parašyk į až numeriukus ir vienetus  ax.gif
*

tuoj surašysiu 4u.gif
Kotryna :)
na gi greičiau parkeliautų servetėlės ax.gif
Gabii__
katik paskaiciavau pagal dhl puslapyje pateikta lentele kada turi ateiti siuntinys...nurodzius vsus adresus...meta kad 9 diena splaio...tai va mergos, laikykit kumscius, kad ryt jau butu:))))tada kaunietes gautu sestadieni, vilnietes sekmadieni 4u.gif
Nuotaikinga
QUOTE(Gabii__ @ 2008 10 08, 22:55)
katik paskaiciavau.....
smile.gif)))tada kaunietes gautu sestadieni, vilnietes sekmadieni 4u.gif

Tai jau organizuotis sekmadienį Vilniuje kavagėrį?????
blush2.gif
supersandryte
klausimuks - ar esate uzsisakinejusios serveteliu is senasnaujas.lt? jei taip, per kiek laiko daugmaz gaunate? uzsisakiau tik serveteliu (ir nieko daugiau biggrin.gif ) praeita antradieni... is dekovitos raktine gavau jau pirmadieni (vienas po kito uzsakymai ta pacia diena) mastau.gif senamnaujam.lt raso, kad uzsakymas ivykdytas jau seniai, ar jau reiktu eit skalambint visais varpais??? blink.gif
Lachesė
kaip faina butu kavutes susibegti wub.gif wub.gif wub.gif

efauto
supersandryte as sakiausi is senasnaujas.lt, nuo uzsisakymo iki pristatymo uztruko savaite, nes pvz kai uzsisakau 3dieni, tai kita antradieni gaunu(1dieni pastas nedirba). tik va paskutinis uzsakymas is kitos parduotuves velavo.. as laukiau..laukiau.. sulaukiau ju laisko, kad uzsakymas del techniniu kliuciu veluoja.. perskaiciau ryte, o po pietu jau atnese siuntini smile.gif tai dar palauk siek tiek..
Papildyta:
kaip fainai, kad jus darot kavagerius smile.gif gerai kai savam mieste bendraminciu daug smile.gif
olajju
gal yra gerų naujienų ? ax.gif 4u.gif
Gabii__
nera...ir as tik preliminariai parasiau, kad pagal programa taip turi but...bet va ar bus, kitas klausimas... biggrin.gif
provansas
Na dar kartą paklausiu, nes senoj temoj pasiklydo tyruose mano klausimas biggrin.gif Kaip galima užsakinėti servetėles: perkate pokais, vienetais, galima rinktis iš viso asortimento, ar tik iš nurodytų?
zyliukas
Mergytes labai ieskau user posted image
cia nosinates, siaip ju buvo Im deco. gal kuri pakuti visa turit, man keliu reiktu.
Rasykit i AZ. labai dekui.
88888888
QUOTE(provansas @ 2008 10 09, 11:03)
Na dar kartą paklausiu, nes senoj temoj pasiklydo tyruose mano klausimas  biggrin.gif Kaip galima užsakinėti servetėles: perkate pokais, vienetais, galima rinktis iš viso asortimento, ar tik iš nurodytų?
*

Galima imti pokais ,galima vienetais ,kaip patinka ir kiek reikia smile.gif
Gali ikelti savo issirinktas,gali jungtis prie kitu mirksiukas.gif
Kai bus naujas rinkimasis,tereikia sekti tema,nes buna dar ne karta apie tai kalbama .Sekmes 4u.gif
provansas
QUOTE(88888888 @ 2008 10 09, 12:18)
Galima imti pokais ,galima vienetais ,kaip patinka ir kiek reikia smile.gif
Gali ikelti savo issirinktas,gali jungtis prie kitu  mirksiukas.gif
Kai bus naujas rinkimasis,tereikia sekti tema,nes buna dar ne karta apie tai kalbama .Sekmes  4u.gif
*

liuks, tada labai laukiu naujo pirkimo.
Gabii__
serveteles jau rusiuojamos...tikiuosi pernakt siandien baigsiu...nes kiekis... doh.gif net pati neparsinesiau dezes...
zodziu sestadieni pasieks kaunietes, sekmadieni vilnietes...dar parasysiu per kuria mergaite galesit atsiimti... 4u.gif
jeee, atkeliavo servetėlės thumbup.gif
88888888
user posted image
svajoklis
888888 As tada bandysiu paskamdint savo pasiuntiniui ir issiaiskinsiu.

Super,greit turesim nauju graziu servietku. thumbup.gif
deimushka
QUOTE(Gabii__ @ 2008 10 09, 19:36)
serveteles jau rusiuojamos...tikiuosi pernakt siandien baigsiu...nes kiekis... doh.gif net pati neparsinesiau dezes...
zodziu sestadieni pasieks kaunietes, sekmadieni vilnietes...dar parasysiu per kuria mergaite galesit atsiimti... 4u.gif
*

Kaip faina thumbup.gif As dar situ negavau, o jau laukiu naujo pirkimo, jau nusiziurejau visa kruva servetku blush2.gif
krynka
QUOTE(Gabii__ @ 2008 10 09, 18:36)
*

Ale ir pranešei taip tarp kitko lotuliukas.gif
Pagaliau ta didžioji diena (vakaras) išaušo biggrin.gif clap.gif
Gabyt stiprybės tau! žemai lenkiu galvą.
Kada maždaug šeštadienį būsi Kaune? Kiba prašysiu kad kažkas iš kauniečių paimtų maniškes, nes busiu laisva tik nuo kokios 5val. Nu dar iš ryto iki 10val. ax.gif
efauto
as irgi su nekantrumu laukiu sestadienio, nes busiu kaune, tik kazi ar mano tarpininke Ingusia bus laisva ir gales man perduoti serveteles.. g.gif blush2.gif
supersandryte
QUOTE(Gabii__ @ 2008 10 09, 19:36)
*

bandau isivaizduot ta deze, pilna servietku lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
88888888
Ar kas jau preliminariai tarėsi ,kas paims vilniečių servetėles?
Ingusia31
Kauniečių servetėlės jaučiu nusės pas mane nes su Gabii turim asmenini pasimatymą,, todel visos kuriu serveteles norite kad priglausciau prasom oficialiai patvirtinti savo pasirinkima, nes Gabi butu sunku visom isvezioti net Kaune po skirtingus taskus (juk ne tik del to atvaziuoja i Kauna o turi ir savu reikalu kuriuos reiktu susitvarkyti kazkaip todel prasyciau tuo klausimu supratimo- tipo kad nebutu "gal galetum man privest i x vieta" ir t.t.), o mano namas visada liks vietoje todel daug lengviau butu kiekvienai prisiderinti pasiimti is manes nei prasyt Gabii kazkur privezti jas.

As paimu:
ingusia31
Waidaw
Efauto
Krynka
......
trupinelis
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 10 10, 09:16)
Kauniečių servetėlės jaučiu nusės pas mane nes su Gabii turim asmenini pasimatymą,, todel visos kuriu serveteles norite kad priglausciau prasom oficialiai patvirtinti savo pasirinkima, nes Gabi butu sunku visom isvezioti net Kaune po skirtingus taskus (juk ne tik del to atvaziuoja i Kauna o turi ir savu reikalu kuriuos reiktu susitvarkyti kazkaip todel prasyciau tuo klausimu supratimo- tipo kad nebutu "gal galetum man privest i x vieta" ir t.t.), o mano namas visada liks vietoje todel daug lengviau butu kiekvienai prisiderinti pasiimti is manes nei prasyt Gabii kazkur privezti jas.

As paimu:
ingusia31
Waidaw
Efauto
Krynka
......
*

labas rytas, Ingusia gal gali ir mano priglaust, prasau, 4u.gif ryt niekaip negalesiu susitikt su Gabii blush2.gif
Avijacija
As paimu:
ingusia31
Waidaw
Efauto
Krynka
Avijacija

ir manųjų prašom neatsisakyti priglaust smile.gif
Ingusia31
As paimu:
ingusia31
Waidaw
Efauto
Krynka
Avijacija
Trupinelis

mama_gulbe
vajatau kaip smagu wub.gif wub.gif
kaip laukiu Vilniaus serveteliu wub.gif thumbup.gif
Gabii__
zodziu taip...kaune busiu centre apie 12 val...paskui keliai nezinomi ir laiko neturesi...pasiulimas...palieku visas serveteles pas ingusia31...tikrai neveziosiu po visa kauna...
i vilniu atvaziuos sekmadieni...turiu susitikima su Stai...tai manau visas perduosiu jai...(bus patogu ir paimti..)aisku jei ji nepriestaraus...bet ikrausiu ir fsio, nebus kur dingti:DDDDD
dabar einu suziuresiu kuriu miestu nzn...o kas is kitu miestu, ne kauno ir vilniaus...palieku pas save panevezy...tarsimes kaip pasiimsit...arba sakykit i kur ar kauna ar vilniu atvezti...

P.S...as vakar visas serveteles prakeikiau...kazkoks siaubas...zinot per kiek laiko isdeliojau???istisai deliodama uztruko nuo 5 vakaro iki 1 nakties.... lotuliukas.gif mintinai zinau kur kokios... doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
taip...klausimas del siu zmoniu..i koki miesta vezti:

sigbur
zorge

alialeks (klaipeda)
efauto (telsiai) - jau matau vaziuoja i KAUNA
grite (siauliu raj)
kornelija.k (alytus) - gal i kauna???
svajoklis (norvegija) - na gal ne i miesta, bet parasyk kaip tau bus patogiau...
Papildyta:
iki siandien kokios 21 val turiu zinoti, jei kas nori kad ideciau i kauna ar vilniu...kitaip lieka pas mane...del tu kur nezinomi miestai...jei kuri is tu dvieju miestu...ir neatsiliepsit...tai irgi lieka panevezyje...
Žydraakė
QUOTE(Gabii__ @ 2008 10 10, 09:57)
zodziu taip...kaune busiu centre apie 12 val...paskui keliai nezinomi ir laiko neturesi...pasiulimas...palieku visas serveteles pas ingusia31...tikrai neveziosiu po visa kauna...
i vilniu atvaziuos sekmadieni...turiu susitikima su Stai...tai manau visas perduosiu jai...(bus patogu ir paimti..)aisku jei ji nepriestaraus...bet ikrausiu ir fsio, nebus kur dingti:DDDDD
dabar einu suziuresiu kuriu miestu nzn...o kas is kitu miestu, ne kauno ir vilniaus...palieku pas save panevezy...tarsimes kaip pasiimsit...arba sakykit i kur ar kauna ar vilniu atvezti...

P.S...as vakar visas serveteles prakeikiau...kazkoks siaubas...zinot per kiek laiko isdeliojau???istisai deliodama uztruko nuo 5 vakaro iki 1 nakties.... lotuliukas.gif mintinai zinau kur kokios... doh.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
taip...klausimas del siu zmoniu..i koki miesta vezti:

sigbur
zorge
alialeks (klaipeda)
efauto (telsiai) -  jau matau vaziuoja i KAUNA
grite (siauliu raj)
kornelija.k (alytus) - gal i kauna???
svajoklis (norvegija) - na gal ne i miesta, bet parasyk kaip tau bus patogiau...
Papildyta:
iki siandien kokios 21 val turiu zinoti, jei kas nori kad ideciau i kauna ar vilniu...kitaip lieka pas mane...del tu kur nezinomi miestai...jei kuri is tu dvieju miestu...ir neatsiliepsit...tai irgi lieka panevezyje...
*

zyliukas tikrai į Vilnių 4u.gif
Gabii__
aha zyliuka jau maciau kad i vilniu biggrin.gif
driftas...gal busi mieste ryt ir turi laiko...perduociau serveteles...ir mes gi abi kaip ir kavos turim eiti... mirksiukas.gif
tik man kas kaip duokit zinoti anksciau...noriu susiplanuoti rydiena...jei kas mieste nores atsiimti tai sakykit...nes tik atvaziavus, viska noresiu issikrauti is masinos, kad mieste palikus masina, nebutu taip, jog neliko nei serveteliu...nei masinos...nei kitu rakandu... biggrin.gif
kabarksta
Pagaliau sulaukėm thumbup.gif Gabii, didžiulis ačiū tau ir tvirtybės 4u.gif drinks_cheers.gif Sigbur servetėles siųsk į Vilnių.
88888888
Paciai sigbur turiu perduoti as .
O vienu kartu galetumem paimti : 88888888,sigbur,Silvanos ir Kabarkstos.Mes vienam kraste gyvenam.
Gabii__
tai jau reiks is vienos kurios p[asiimti...as busiu vilniaus pakrasti...visai nepazystu miesto..tad tikrai niekur neveziosiu...iki manes turi atvaziuoti Stai...tai ji manau ir paims..tada issidalinsit..tinka????
mama_gulbe
a jei busi sekmadieni vilniuj kazkur pakrasty gal gali parasyt kur tiksliau
bigsmile.gif as ir galecia uprivaziuot bigsmile.gif
gi cia rimtas reikalas

tuo paciu paimciau kitos mergaites tik nika pamirsau blush2.gif
na kurios netoli Lazdynu gyvena -ju galeciau paimti bigsmile.gif
vu.vyturelis
Labai smagu sulaukti gera zinia ir labai laukiam serveteliu wink.gif ACIU Gabii__ uz visus rupestelius 4u.gif 4u.gif 4u.gif
88888888
Nea...,Gabii,sakau tai kuri paims visas vilnieciu,taip iseina tai bus Stai .Negi dar prasysiu taves ,kad po Vilniu veziotum doh.gif biggrin.gif
Mes kuri nors is savo krasto tada pasiimsim is Stai mirksiukas.gif
Cia mano krastui biggrin.gif --as galiu kur nors istrukt sekmadieni tik i pavakari.
mama_gulbe
QUOTE(88888888 @ 2008 10 10, 11:04)
Nea...,Gabii,sakau tai kuri paims visas vilnieciu,taip iseina tai bus Stai .Negi dar prasysiu taves ,kad po Vilniu veziotum  doh.gif  biggrin.gif
Mes kuri nors is savo krasto tada pasiimsim is Stai  mirksiukas.gif
Cia mano krastui biggrin.gif --as galiu kur nors istrukt sekmadieni tik i pavakari.
*

jei Stai negales tada as bigsmile.gif bigsmile.gif
bet ir siaip galiu kompanija palaikyt
nes labai kuo greiciua nori pamatyt ta turta bigsmile.gif lotuliukas.gif
Gabii__
tiksliai sekmadieni tai busiu gariunuose...vaziuojam pasizmoneti, paziureti kas ten gero...tai manau iki kokios 1 busiu...kas nori pats atvaziuoti...parasykit man meila...parasysiu telefona...indanar@gmail.com o ten susitiksiu su stai...tai jei kuri neatvaziuos, tada atsiims is jos...tiesa...tik aisku nevaziuokit visos skirtingu metu...tikrai nebudesiu prie masinos... biggrin.gif
nes az pastoviai pilnas, nebespeju trinti... biggrin.gif
deimushka
Mano i Vilniu 4u.gif Aciu labai, as pasiimsiu is mergaites, kuri visu priglaus ax.gif
88888888
"Musu krasto" centras yra Pasilaiciai,tai jei kas dar netoli musu ,galim tartis ,kad kazkas viena paimtu .
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 10 10, 11:32)
a jei busi sekmadieni vilniuj kazkur pakrasty gal gali parasyt kur tiksliau
bigsmile.gif as ir galecia uprivaziuot  bigsmile.gif
gi cia rimtas reikalas

tuo paciu paimciau kitos mergaites tik nika pamirsau  blush2.gif
na kurios netoli Lazdynu gyvena -ju galeciau paimti  bigsmile.gif
*

tai turbūt mano nika pamiršai biggrin.gif , būčiau labai dėkinga jei mano kartu paimtum ax.gif
Gabii__
didziausias klausimas yra zorge...kur deti???pailikti, ar visgi ji vilniuje ar kaune????
kornelija.k jei iki vakaro neatsiliepsi biggrin.gif tai ikraunu tada i kauna..vistiek kartais buni... mirksiukas.gif
Avijacija
Gabi kokiu metu tu ten planuoji susitikimus Kaune? ir kurioj vietoj? agl ir aš tada iš kart prilėkčiau ir nereiktų dar kažkam jų nešiot 4u.gif
o kas ten sakėte paims vilniečių servetėles? nes kai skaičiau tai nėra labai aišku. Mama gulbe sakė jog gali ir ir negalėti paimti, o manes nebus visą savaitgalį, tai gal galėtų ta mergina, kuri vaziuos i gariūnus duoti kokius nors savo duomenis, kad galima butų paskui susisiekti ir atsiimti servetėles
efauto
mano serveteles tikrai i kauna smile.gif ir labai gerai, kad nereiketu kur blaskytis, tegu buna pas Ingusia, tik butu gerai sulaukti i az adreso(noriu speti dar i zemelapi pasiziureti wink.gif )
mama_gulbe
smile.gif+2008 10 10, 12:44-->
QUOTE(Kotryna smile.gif @ 2008 10 10, 12:44)
o kas ten sakėte paims vilniečių servetėles?  nes kai skaičiau tai nėra labai aišku. Mama gulbe sakė jog gali ir ir negalėti paimti, o manes nebus visą savaitgalį, tai gal galėtų ta mergina, kuri vaziuos i gariūnus duoti kokius nors savo duomenis, kad galima butų paskui susisiekti ir atsiimti servetėles
*

bigsmile.gif
Vilnieciu ima Stai

as bandysiu iorgi tuo metu atlekti
gal gausis bigsmile.gif
tai jei gausis imu savo
Kotrynos

galiu ir kitu bigsmile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.