Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: DEKUpažo pagyrų puodas
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
88888888
Sveikutės 4u.gif
Pamaniau , o apie tai ir buvo truputi diskutuota ,kad reikalinga atskira temelė TIK darbelių demonstravimui .Dekupazo temoje galime klausti ,tartis, o cia pasigirti ką sukūrėme smile.gif Yra tema Pagyru puodas,bet manau būtų smagu ,kad būtų atskira tema ,nes mūsų ratelis tikrai nemažas ax.gif
Todėl kviečiu VISAS darbštuoles girtis 4u.gif
Ir tik girtis biggrin.gif
Ir tik girti mirksiukas.gif

(Tiesa , pavadinimas sugalvotas vaivaj drinks_cheers.gif )

88888888
Tai pati gal ir pradesiu biggrin.gif
Nieko ypatingo blush2.gif tiesiog pakabėlė ax.gif
user posted image
Ingusia31
user posted image
user posted image
zilka69
Zaviuosi jusu darbeliais ,bet bandyti nesiryztu. thumbup.gif
88888888
Kviečiu arbatėlės....user posted image
user posted image

user posted image

user posted image
svajoklis
Pasigirsiu ir as.
Nesu saunuole dekupaze tik bandau.
user posted image
vignola
svajoklis as irgi nesu saunuole dekupaze biggrin.gif
Man patiko tavo dezute ax.gif Idomu butu is apacios pamatyti....ten juostele ar ...?
mikaf
88888888, Tavo darbeliai visada originalūs. Toliau taip, ir prašau rodyk daugiau darbelių. thumbup.gif

Ir dar ačiū už naują temukę, tikiuosi kad čia nebus tų, kaip jie ten... monologų į tylą, matau iš akių, supranti apie ką aš čia ax.gif

88888888
Mikaf, ačiū 4u.gif Šitą dežutę dariau mamai ,ji renka visokio "plauko" katinų statulėles biggrin.gif Ir laiko tokį mažulį ,kuris sveria 7 kg thumbup.gif lotuliukas.gif
Svajokli ,simpatiska dezute wub.gif Ir aš tikrai ne šaunuolė biggrin.gif Tikrai dar žalias grybelis biggrin.gif Turiu minimaliai priemonių (tai neliečia servetėlių lotuliukas.gif )ir neeksperimentuoju smile.gif Tiesiog neturiu tam laiko smile.gif
Ingusia31
user posted image

user posted image

88888888
Ingusia,antra dezute kai darei ,tai ant kokios spalvos klyjavai servetele?Dariau su tokia ,klyjavau ant juodos,tai labai smagiai gavosi ,na man patiko ax.gif
zyliukas
nu ir as pasigirsiu naujoj temukej

user posted image
dukrytes krikstadeze
user posted image
user posted image
user posted image
geguzio ziedai
ingusia, antroji dėžutė tokia kaip iš damos buduaro, tokios prabangos prabangos ir graži graži thumbup.gif

o stai zyliuko, leiskite išskirti laikrodį romantiškas, sentimentalus, maloniai saldus drinks_cheers.gif

o štai dėžutė su vaikiuku man schmoll.gif bet kaip sakoma dėl skonio nesiginčyjama. tieisog leliukas ir sendinimo efektai man kažkaip prasilenkia.

4u.gif

belaukiant dienos, kai pati turėsiu ką parodyti blush2.gif
Ingusia31
Aciu. Kartais tai kas paprasta buna grazu... cia tik pertapyta servetele ir tiek...
zyliukas
QUOTE(geguzio ziedai @ 2008 10 05, 20:18)
ingusia, antroji dėžutė tokia kaip iš damos buduaro, tokios prabangos prabangos ir graži graži  thumbup.gif

o stai zyliuko, leiskite išskirti laikrodį romantiškas, sentimentalus, maloniai saldus  drinks_cheers.gif

o štai dėžutė su vaikiuku man  schmoll.gif bet kaip sakoma dėl skonio nesiginčyjama. tieisog leliukas ir sendinimo efektai man kažkaip prasilenkia.

4u.gif

belaukiant dienos, kai pati turėsiu ką parodyti  blush2.gif
*

dekui uz ivairia nuomone, kokia ji bebutu idomu isgirsti drinks_cheers.gif
svajoklis
Grazus darbeliai merginos.

Ingusia ta viena dezute tai super tokia orginalli forma.
kabarksta
user posted imageuser posted image
zyliukas
QUOTE(kabarksta @ 2008 10 06, 07:34)
*

mmmm kaip viskas idomiai suderinta, labai grazu wub.gif mirksiukas.gif
renaciuks3
Mergaičiukės ar galima dekupažo liga susirgti net nepradėjus nieko savo rankom daryti unsure.gif patikėkit galima,nes aš sergu doh.gif , kaip viskas gražu noooriuuuu visko iš karto, tik nežinau nuo ko pradėti bigsmile.gif Mano svajonių svajonė yra virtuvės dailylentėm balta siena iškalta, plotukas nedidelis, noriu kažką sukurti iš saulėgražų, nes virtuvė yr salotinė ir gelsvos saulėgrąžos manau tiktų ax.gif , bet dar problema niekur nemačiau servetėlių su saulėgrąžom, nejau reiks vyrą įpaieškas pajung Vokietijoje g.gif Ar galimas toks darbas, gal kas darėt? Žinoma pirmiausia ant smulkių darbelių bandysiu, čia metam į priekį svajonė ax.gif
Papildyta:
Dar vienas klausimiukas, kaip užsisakyti priemonių internetu g.gif Ar tai įmanoma, mat Šiauliuose labai abejoju ar yra, o gal kas žinot kur yra visų reikalingų priemonių Šiauliuose g.gif
jakata
na pirmadeinio nuotaikos uzvaldyta tada labai giriuosi 4u.gif :
Arbatos dezele
user posted image

Sepetys ilgakasei:
user posted image

Saulėgrąža
QUOTE(88888888 @ 2008 10 03, 11:05)
user posted image

user posted image

user posted image
*

ojoj kaip gražu, o iš kur tie katinų motyvai ?

QUOTE(zyliukas @ 2008 10 05, 19:58)

bigsmile.gif 
griūk negyvas, reikia man šito laikrodžio  lotuliukas.gif 

QUOTE(kabarksta @ 2008 10 06, 07:34)
*

rolleyes.gif labai labai
QUOTE(jakata @ 2008 10 06, 11:52)
na pirmadeinio nuotaikos uzvaldyta  tada labai giriuosi  4u.gif  :
Arbatos dezele
user posted image

ogo kaip skaniai atrodo thumbup.gif
na ir kaip tokius puikius šešelius padaryti...?
aurelija_ma
QUOTE(renaciuks3 @ 2008 10 06, 11:38)
Dar vienas klausimiukas, kaip užsisakyti priemonių internetu g.gif Ar tai įmanoma, mat Šiauliuose labai abejoju ar yra, o gal kas žinot kur yra visų reikalingų priemonių Šiauliuose g.gif
*

internetiniu parduotuviu adresiukus gali paziureti dekupazo temos pirmame puslapiuke surasyta mirksiukas.gif

o su saulegrazom serveteliu va cia zvilgtelek as is siauliu rolleyes.gif jei kas gali kreiptis, mainus padarysim ar dar kaip mirksiukas.gif
zyliukas
QUOTE(renaciuks3 @ 2008 10 06, 11:38)
Mergaičiukės ar galima dekupažo liga susirgti net nepradėjus nieko savo rankom daryti unsure.gif  patikėkit galima,nes aš sergu doh.gif , kaip viskas gražu noooriuuuu visko iš karto, tik nežinau nuo ko pradėti bigsmile.gif Mano svajonių svajonė yra virtuvės dailylentėm balta siena iškalta, plotukas nedidelis, noriu kažką sukurti iš saulėgražų, nes virtuvė yr salotinė ir gelsvos saulėgrąžos manau tiktų ax.gif , bet dar problema niekur nemačiau servetėlių su saulėgrąžom, nejau reiks vyrą įpaieškas pajung Vokietijoje g.gif  Ar galimas toks darbas, gal kas darėt? Žinoma pirmiausia ant smulkių darbelių bandysiu, čia metam į priekį svajonė ax.gif
Papildyta:
*

sveiki, ant dailylenciu labai puikiai galima padekupazinti. priemoniu galima isigyti netgi senukuose, kaip dazu , laku. spec priemoniu galit atsisiusti is www.senasnaujas.lt, jie siuncia pastu. ten ir saulegrazu manau rastumet. nes saulegrazu daug kur buna.
jei kas neaisku klauskit. bet geriausiai bandyti, o kai nesigaus tada klausti mirksiukas.gif

QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 10 06, 12:05)

griūk negyvas, reikia man šito laikrodžio  lotuliukas.gif 
rolleyes.gif  labai labai

*

tai prasom lotuliukas.gif
arba reiks paciai kibt i darbus smile.gif
renaciuks3
Sakykit kuom popierius 3D skiriasi nuo ryžinio popieriaus? g.gif
Lipke
QUOTE(renaciuks3 @ 2008 10 06, 13:34)
Sakykit kuom popierius 3D skiriasi nuo ryžinio popieriaus? g.gif
*

Jis yra daug storesnis ir skirtas atviruku gamybai.
jakata
Saulegraza, yra toks stebuklas kaip akvareliniai piestukai, bet ne tie kur maximoj , o profesionalus - dailininku parduotuves juos slepia biggrin.gif
renaciuks3
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 10 05, 22:10)
internetiniu parduotuviu adresiukus gali paziureti dekupazo temos pirmame puslapiuke surasyta  mirksiukas.gif

o su saulegrazom serveteliu va cia zvilgtelek as is siauliu  rolleyes.gif jei kas gali kreiptis, mainus padarysim ar dar kaip  mirksiukas.gif
*

Darbas su saulegražom dar toli į priekį, gal dar nieko nepavyks blush2.gif . Dabar bandysiu jau išmetimui paruoštą mažutę spintelę senovišką dekoruoti. Gerai, kad dekupažu pradėjau domėtis -būtčiau išmetus verysad.gif, jau dabar būčiau nagelius nusigraužus iš pasiutimo schmoll.gif
pukučiai
QUOTE(88888888 @ 2008 10 03, 12:05)
user posted image

*

QUOTE(zyliukas @ 2008 10 05, 20:58)

user posted image
dukrytes krikstadeze
user posted image
user posted image
*

QUOTE(jakata @ 2008 10 06, 12:52)
na pirmadeinio nuotaikos uzvaldyta  tada labai giriuosi  4u.gif  :
Arbatos dezele
user posted image

Sepetys ilgakasei:
user posted image
*

Labai gražūs darbeliai thumbup.gif laikrodis toks romantiškas wub.gif plaukų šepetys ilgakasėm labai thumbup.gif Dėžutė su kačiukais gražiai nori gulsčia nori stačia thumbup.gif . Krikšto dėžutėtokia šilta aš labai norčiau savo vaikams tokios reiks padaryti labai patiko tikiuos už įdėjos kopijavimą nesupyksit (aisku man gali taip nesigauti bet pamėginti manau verta blush2.gif ) nu žodžiu viskas atrodo kruopščiai padaryta. Aš sužavėta bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif O tos gėlytės ant šepečio dekupažinis popierius ar kas tokios ryškios labai patiko wub.gif
olajju

user posted image

labai gražus visų darbeliai thumbup.gif ,

888888 aš irgi tokių dėžučių nupirkau, fainai tu čia su katinais sugalvojai smile.gif
olajju
user posted image
88888888
Ačiū, mergaitės ,kam užkibo mano katuliai biggrin.gif
Ir man patiko visų darbai,kiekvienas darbelis savaip gražus, o svarbiausia ...unikalus thumbup.gif

Saulėgrąža,tie katinėliai ,tai servetėlė .
Zyliuk , o kai laikroduką darai ,tai reik nuimt skaičiukus ir rodykles ?
mama_gulbe
Kviečiu arbatėlės
user posted image

bigsmile.gif
kokia grazi

a kur tokia dezele pirkot?
as niekur tokios nemaciau,nu aisku ziurejau kelias tik internetines parduotuves blush2.gif
Paul@
Sveikos merginos 4u.gif jau seniai kazka bedariau,bet pagavau ikvepima vel,tai siandien padariau sioki toki darbeli blush2.gif ax.gif
user posted image
user posted image
88888888
Man tu dėželių Ingusia31 pafundyjo smile.gif Ji kažkur Kaune jas pirko.O aš mačiau ,tik didesnės ,Thomas philipse,Vilniuj , Ukmergės gatvėj.
Paul@,koks mielas darbelis wub.gif
zyliukas
QUOTE(88888888 @ 2008 10 07, 12:56)
Zyliuk , o kai laikroduką darai ,tai reik nuimt skaičiukus ir rodykles ?
*

taip viska paskui suklijuoju ir rodyklytes idedu. drinks_cheers.gif
88888888
Matai,reiškia reikia dar ir laikrodžių meistre pabūti doh.gif O man tai taip nedrąsu ardyt,galvoju ,kad jis paskui į kitą pusę nepradėtų eit g.gif biggrin.gif
zyliukas

dezute prie laikroduko. smile.gif
uzkabliavo mane sita servetele doh.gif
user posted image
Paul@
QUOTE(zyliukas @ 2008 10 07, 20:51)
uzkabliavo mane sita servetele  doh.gif
*

QUOTE(Dacor @ 2008 10 07, 22:28)
Laukiu Jusu kritikos...]
*

Merginos,tikrai labai grazu wub.gif wub.gif
DarkMind
Oho kokie darbai, aukštasis pilotažas blush2.gif Visi labai gražūs, bet vienas labiausiai įstrigo, tai zyliukas laikrodis wub.gif
Ramasta
vau, kokie gražūs jūsų darbeliai, vis pažiūriu, bet pati nieko nedarau, vis kiti darbai užima daug laiko, bet kada pabandysiu ir aš tongue.gif
winona
aš čia su tokiu klausimėliu paiku:dekupažuot trbt negalima ant lakinio pagrindo,na kaip anksčiau būdavo medienos baldai lakuoti tokie.. g.gif
Laurytele
QUOTE(zyliukas @ 2008 10 07, 20:51)
uzkabliavo mane sita servetele  doh.gif
user posted image
*

labai graži dėžutė smile.gif
jakata
QUOTE(pukučiai @ 2008 10 06, 16:43)
  O tos gėlytės ant šepečio dekupažinis popierius ar kas tokios ryškios labai patiko wub.gif
*

Aciu uz yvertinima 4u.gif ir tikrai taip - ten dekupazinio popieraius gelytes smile.gif
88888888
Dacor,"kritikuoju"....labai gražu mirksiukas.gif wub.gif
Zyliuk,nu man jau laikrodis per daug gražus, o tu dar dėžutes tokias rodai blink.gif Rimtai ,super thumbup.gif
user posted image
Ingusia31
QUOTE(winona @ 2008 10 08, 14:47)
aš čia su tokiu klausimėliu paiku:dekupažuot trbt negalima ant lakinio pagrindo,na kaip anksčiau būdavo medienos baldai lakuoti tokie.. g.gif
*

švitriniu gerai pereik ir bandyk daryt tik nezinau kaip žiuresis kai laku padengsi ir kiap ta seno lako kokybe (speju kalbi apie toki senoviska vaizda kaip stiklini)
zyliukas
QUOTE(Paul@ @ 2008 10 08, 08:00)
Merginos,tikrai labai grazu wub.gif  wub.gif
*

QUOTE(DarkMind @ 2008 10 08, 10:06)
Oho kokie darbai, aukštasis pilotažas  blush2.gif Visi labai gražūs, bet vienas labiausiai įstrigo, tai zyliukas laikrodis  wub.gif
*

QUOTE(Laurytele @ 2008 10 08, 14:48)
labai graži dėžutė smile.gif
*

QUOTE(88888888 @ 2008 10 08, 15:31)
Dacor,"kritikuoju"....labai gražu  mirksiukas.gif  wub.gif
Zyliuk,nu man jau laikrodis per daug gražus, o tu dar dėžutes tokias rodai  blink.gif Rimtai ,super  thumbup.gif
user posted image
*

labai dekui uz grazius ivertinimus.
o del lakuoto pavirsiaus tai pereik su svitriniu gerokai, ir tada dazyk. viskas bus liuks. dabar restauruoju sena medine taburete, tai vargstu doh.gif
vazaza
Kokie gražūs visų darbeliai thumbup.gif
winona
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 10 08, 15:11)
švitriniu gerai pereik ir bandyk daryt tik nezinau kaip žiuresis kai laku padengsi ir kiap ta seno lako kokybe (speju kalbi apie toki senoviska vaizda kaip stiklini)
*

jap,carskas, tokį vargiai nugremši g.gif ai,bet iš šonų trbt galima daryt rolleyes.gif
ziogelis2
sveikos smile.gif
atejau pasigirti truputuka blush2.gif
user posted image
user posted image

na, o dabar begu perziureti visos temeles smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.