Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Scrapbooking priemonės #2
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Miglota
Ši tema skirta pasidalinti informacija, kur galima įsigyti Srapbooking darbeliams reikalingų priemonių. Rodom čia savo įsigytus lobius, dalinamės mintimis apie prekių kokybę, kurias prekes verta pirkti ir kurių ne...ir t.t.

Scrapbooking darbelius rodome ir įvairias technikas aptarinėjame čia: Scrapbooking darbai

Plepesiai apie Scrapbookingą ir šiaip apie gyvenimą čia: ScrapAholikių Klubas - SAK hihihi.gif

Kodėl svarbu naudoti spec. SB paskirtas medžiagas?
Popierius, klijai, parkerio rašalas, turi nestabilių chemikalų kurie neužilgo paruduoja ir sugadina nuotraukas. Jei turite nuotraukų magnetiniuose albumuose su lipniu puslapiu ir plėvele, patariama greit išimti ir išgelbeti savo nuotraukas. Perkant albumus ir SB priemones žiurekite kad butu uzrašyta:" Acid-free, ligning-free, photo safe, CK OK arba "archival"...visa tai reiškia kad saugu naudoti ir nesugadins jūsų nuotraukų.
Kur pirkti SB priemones?
Lietuvoje:
- www.creativa.lt
- www.senasnaujas.lt
- www.artmanija.com
- www.dekovita.lt
- www.menotechnika.lt
- Įvairios kanceliarinių prekių parduotuvės
- Knygynai, prekybos centrai ir t.t.

Norvegijoje: (įkeliu, nes yra ir iš ten mergaičių)
http://scrappoglapp.no/nettbutikk/
http://www.hobbyhimmelen.no/catalog/
http://www.papirloftet.no/catalog/
http://www.scrapogsaant.no/
http://www.kreativhobby.no/
http://www.hobby-norge.no/butikk/
http://www.kortgleder.no/
http://www.papirgleder.no/
http://www.papirihjertet.no/hjem/
http://minnerforlivet.no/catalog/
http://www.scrappegleder.no/
http://www.bikuben.com/forside/
http://www.hobbykroken.no/
http://www.unikhobby.no/aboutus.php?osCsid...sefmg309s0ineg2
http://www.papirgal.no/index.php?main_page...ec1daa9857452a3
irmulia
Miglota , šauniai padirbėjai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Miglota
QUOTE(irmulia @ 2008 09 16, 23:09)
Miglota , šauniai padirbėjai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

cia justess padirbejo aciu jai aciuks.gif
a Lua
Šaunuolės, kad įdėjote naujausios SB parduotuvės nuorodą. thumb_yello.gif
relija
O kur tie psl. iš kurių pagrinde užsisakinėjam ??? Joann ir kiti ????
pienių jūra
Na ką, pasireikšiu ir čia blush2.gif Prisipažinsiu, kad pirmosios priemonių temos dar neperskaičiau (Labai jau daug jūs prirašėt nespėju), todėl labai atsiprašau, jei jau buvo minėta. Bet aš noriu šiandien jau padaryt užsakymą iš neto, tai gal padėsit. Popieriui klijuot užsisakiau tokius lipukus: user posted image Norėjau paklsut, kuo klijuojat įvairius karoliukus ir kitokius priedus. Nes ketinu is stambesnių rutuliuku paklijuot, ir metalinių plokščių drugelių ir pan. Yra va toks daikčiukas , gal tiktų?

relija
Aš žinau tik www.joann.com ax.gif
Papildyta:
Pienių jūra, bet pas tave ten kaip viskas brangu blink.gif Pašarinau po tavo nurodytą psl. tai oi oi oi..... O dėl rašiklio negaliu patart, kaip ir sakiau dar nepradėjau su jais dirbti.....
LINUTUKĖ
QUOTE(pienių jūra @ 2008 09 17, 13:31)
Na ką, pasireikšiu ir čia  blush2.gif Prisipažinsiu, kad pirmosios priemonių temos dar neperskaičiau (Labai jau daug jūs prirašėt nespėju), todėl labai atsiprašau, jei jau buvo minėta. Bet aš noriu šiandien jau padaryt užsakymą iš neto, tai gal padėsit. Popieriui klijuot užsisakiau tokius lipukus:Norėjau paklsut, kuo klijuojat įvairius karoliukus ir kitokius priedus. Nes ketinu is stambesnių rutuliuku paklijuot, ir metalinių plokščių drugelių ir pan.  Yra va toks daikčiukas , gal tiktų?
*

tie lipdukai kuriuos parodei turetu tikti ir visokioms detalems prilipinti, ne tik popieriui, o tas kitas daigciukas, tai klijai, manau jie pritaikyti labiau smulkioms detalems priklijuoti, nes kaip piestukas plonai patepa mirksiukas.gif
relija
Klijai ten ? Einu dar kartą pažiūrėt, matai įvertinau nepaskaičius.... negerai,.....
pienių jūra
relija, brangu sakai?.. g.gif O kur pigu? bigsmile.gif Šiaip tai tiek, kad patogu. Bent jau atrodo - tik pirmą užsakymą darau. Bet jie rašo, kad dažniausiai išsiunčia jau kitą darbo dieną. Tai žiūrėk gal pirmadienį jau gaučiau. Labai nagai niežti pradėt. Juolab, kad sumaniau dovanėlę draugei, tai yra labai aiškus terminas, kada reikia pabaigt.

Na, aš stengiuos pabandymui vieną kitą daiktą pasiimt, kad patirčiau praktiškai, "su kuo jie valgomi". Ir stengiuos labai neišlaidaut. Va, prisidėjau krepšelį, o dabar iš naujo žiūriu ir mėtau lauk, be ko galiu apsieit biggrin.gif
a Lua
pienių jūra, aš smulkiems daikčiukams klijuoti naudoju panašius klijus, kuriuos tu nurodei. Man labai patinka. thumbup.gif
pienių jūra
Vadinas, nuspręsta. Įmečiau į krepšiuką, vis tiek neprapuls. Nieko panašaus nesu turėjus, tai bent išbandysiu. Dabar jau kaip lauksiu siuntinuko ax.gif Ačiū visoms už pagalbą 4u.gif
LINUTUKĖ
scrap8 norejau paklausti, o ar yra kokie dydzio standartai raidziu stampukams? jai parasyta large, tai kokio dydzio raides galeciau tiketis g.gif
relija
QUOTE(pienių jūra @ 2008 09 17, 14:08)
relija, brangu sakai?..  g.gif  O kur pigu? bigsmile.gif  Šiaip tai tiek, kad patogu. Bent jau atrodo - tik pirmą užsakymą darau.

Man atrodo, kad Amerikoje pigiausia (plius kai kurios merginos tai patvirtino), tiesiog reikia įvertinti atsisiuntimus, muitus ir t.t. Tau, manau, kai perki vietoje, gaunasi pigiau nei siųstis iš Amerikos, o mums nelabai.... Nors reiktų rimtai paskaičiuoti....
LINUTUKĖ
santita o kokio dydzio sios tavo didziosios raides
Sanrita
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 09 17, 20:40)
santita o kokio dydzio sios tavo didziosios raides
*

1 cm didžiausios verysad.gif
LINUTUKĖ
QUOTE(Sanrita @ 2008 09 17, 21:14)
1 cm didžiausios  verysad.gif
*

aciu rolleyes.gif truputi isivaizdavau didesnes bet visai nieko dydis, daug kur panaudojamas, mano sitos tai 1.5cm didcziosios raides, tai noreciau vienu mazesniu ir kitu didesniu ax.gif

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 09 17, 18:39)
scrap8 norejau paklausti, o ar yra kokie dydzio standartai raidziu stampukams? jai parasyta large, tai kokio dydzio raides galeciau tiketis  g.gif
*

bandau pasikartoti, jai ir vel nepastebes kabinesiuos kitoje temoje lotuliukas.gif lotuliukas.gif
irmulia
Dar vienas įrankis Zutter Bind-It-All Machine

(supratau, kad tai skylučių išmušimui ir susegimui) bigsmile.gif

www.binditall.com

user posted image

Video medžiaga
Miglota
galvoju parduoti savo visiskai naujus, apskritimo ir kvadrato formos giga craft puncherius, gal kam idomu bus 4u.gif
user posted image
Agnužė
Miglota, o kokio dydžio figūras jie išmuša? Ir už kiek parduosi, aišku, įdomu smile.gif Man baisiai sunkiai sekasi gražiai karpyt ir galvoju, kad skylamušiai tokiai atgrubnagei kaip aš būtų pats tas thumbup.gif
Sanrita
Miglota, mane domina apskritimo formos agregatas g.gif
Gal į az - kokio skersmens apskritimas ir kokia kaina ?
Scrap8
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 09 17, 10:39)
scrap8 norejau paklausti, o ar yra kokie dydzio standartai raidziu stampukams? jai parasyta large, tai kokio dydzio raides galeciau tiketis  g.gif
*

nera jokio standarto, reikia ta preke rasti e-parduotuvej ir pasiskaityt detaliska aprasyma, beveik visad pasakys koki duomenys, jei nerandi paieskok eBay ir tada ten tikrai apraso kokio dydzio.
P.S. nuo siol...jei kils kolkiu klausimu apie SB prekes, prasau per az. sioj temoj beveik nesilankau (nelabai domuosi kas naujo isleidziama ar ko man dar reikia isigyt... ax.gif ), ir daznai net neitraukiu i favorite'us.
Dar vienas įrankis Zutter Bind-It-All Machine  (supratau, kad tai skylučių išmušimui ir susegimui) bigsmile.gif

si padara turiu...pravercia mini albumam padaryt skyles spirale isega. Dazniau noreciau daryti mini albumus, ypac kelionem ar taip dideliom sventem kur daug nuotrauku, bet pastaruoju metu mazai keliaujame. Spirales, kartoninius virselius, puslapius perkama atsirai.
galvoju parduoti savo visiskai naujus, apskritimo ir kvadrato formos giga craft puncherius, gal kam idomu bus 4u.gif

blink.gif Stebiuosi kad parduodi blink.gif Su jais taip tikslaiai ismusamos nuotraukos. Su savaisias niekad neatsisveikianciau schmoll.gif
Miglota
QUOTE(Scrap8 @ 2008 09 18, 19:36)
blink.gif Stebiuosi kad parduodi blink.gif Su jais taip tikslaiai ismusamos nuotraukos. Su savaisias niekad neatsisveikianciau  schmoll.gif
*

nusipirkau juos, nes jie buvo scrapmanijos bloge pradinuku must-have sarase, bet nuo pavasario nusipirkus dar nei karto nepanaudojau, todel ir nusprendziau atsisveikinti, manau, kad man ju neprireiks smile.gif
relija
QUOTE(irmulia @ 2008 09 18, 10:34)
Dar vienas įrankis Zutter Bind-It-All Machine

Irmulia, aš į šitą jau senai žiūriu, bet blyn, labai baisu pirkti tokius aparačiukus.... Man reikia daryti daug visokių gerūmų, o kaži ar ilgai jie būna puikios būklės ????
Man baisu, kad nusipirksiu ir po 100 susegimų gali atsisakyti.... Jau esu poroje firmų paprašius, kad surastų geresnės kokybės aparatus, bet pigesnių nei 2000 lt. dar nepasiūlė doh.gif Va ir galvoju ką daryti... Scrapuke, kaip galėtum jį įvertinti, kaip aparatą su kuriuo galima dirbti DAUG IR ILGAI ????
LINUTUKĖ
QUOTE(Scrap8 @ 2008 09 18, 20:36)
nera jokio standarto, reikia ta preke rasti e-parduotuvej ir pasiskaityt detaliska aprasyma, beveik visad pasakys koki duomenys, jei nerandi paieskok eBay ir tada ten tikrai apraso kokio dydzio.
P.S.  nuo siol...jei kils kolkiu klausimu apie SB prekes, prasau per az. sioj temoj beveik nesilankau (nelabai domuosi kas naujo isleidziama ar ko man dar reikia isigyt... ax.gif ), ir daznai net neitraukiu i favorite'us.
*
aciuks 4u.gif
relija
user posted image
user posted image
user posted image

Va čia keli lapeliai iš rinkinuko, kurį pakirtau savo "kaimo" raštinės reikmenų parduotuvėlėje. Tie popieriai ne acid free, bet labai gražučiai smile.gif Dėl rožinės spalvos atsiprašau - skanavau iš eilės ax.gif Yra 30 lapų, formatas 24x34....Kainavo 25 lt....
Embosinti tie popierukai jei ką mirksiukas.gif
Miglota
ogo kokie grazuciai, tik ar tu geraja puse i virsu tuos 2 prmus uzdejai? nes paskutiniojo faktura popieriaus gerai matosi, o tu pirmu nelabai ir dar atrodo, kad jie ne iskile o idube...
relija
QUOTE(Miglota @ 2008 09 19, 01:25)
ogo kokie grazuciai, tik ar tu geraja puse i virsu tuos 2 prmus uzdejai? nes paskutiniojo faktura popieriaus gerai matosi, o tu pirmu nelabai ir dar atrodo, kad jie ne iskile o idube...
*

Jap, taip ir yra, erelio akie, du pirmi atvirkščiai lotuliukas.gif Rytoj paskenuosiu iš naujo....
aasta
Relija, kokie popieriai gražūs. Išduok paslaptį kur pirkai? 4u.gif
remini
Relija labai faini popieriukai thumbup.gif o gal gali viršelį nufotkint? įdomu kiek ten spalvų ir kokie motyvai ax.gif ir kas pas tave ten per stebūklinga parduotuvėlė? g.gif
Miglota labai labai domina tie tavo daikčiukai, jei dar niekam nepažadėjai blush2.gif tik parašyk prašau dydį ir kainą 4u.gif
Agneja
QUOTE(relija @ 2008 09 19, 00:31)

Va čia keli lapeliai iš rinkinuko, kurį pakirtau savo "kaimo" raštinės reikmenų parduotuvėlėje. Tie popieriai ne acid free, bet labai gražučiai smile.gif Dėl rožinės spalvos atsiprašau - skanavau iš eilės  ax.gif Yra 30 lapų, formatas 24x34....Kainavo 25 lt....
Embosinti tie popierukai jei ką  mirksiukas.gif
*

o matai blink.gif, o as toki pat rinkini dekovitoj pirkau, ir mokejau 45, nu plesikai ph34r.gif
Miglota
QUOTE(remini @ 2008 09 19, 07:26)
Miglota labai labai domina tie tavo daikčiukai, jei dar niekam nepažadėjai blush2.gif tik parašyk prašau dydį ir kainą  4u.gif
*

jau pazadejau Agnuzei 4u.gif
remini
QUOTE(Miglota @ 2008 09 19, 12:30)
jau pazadejau Agnuzei  4u.gif
*

na kaip sakoma š...ių traukinys nelaukia lotuliukas.gif
pienių jūra
Sveikos, merginos. Aš čia mėįginsiu konkrečiai ir greitai, nes tik dabar iš miesto parsivilkau, už valandos į darbą, o reikia dar nusipraust, valgyt pasidaryt ir t.t. O reikalas tame, kad užmačiau medinių štampukų išpardavimą. Neketinau kol kas su štampais prasidėt, bet... Esmė tame, kad jie dideli ir smulkūs (TOKIO tipo), tai tokių ink padų neužmačiau. Atsimenu, kad minėjot apie rašiklį, kuriuo užpeckiojama ant štampuko isr spaudžiama. Gal galima daugiau info, kaip tas reikalas veikia. Ir ar patogu būtų su juo tokį štampuką peckiot? Ar pradžia nenudžiūtų, kol baigčiau kitą galą? Žodžiu, būsiu begaliniškai dėkinga už bet kokią info.

O dar grįžus namo radau raštelį, kad buvo man atvežę siuntinį, bet nerado namie. Beveik garantuoju, kad ten internetu pirktos priemonės. Dabar negausiu jų iki pirmadienio verysad.gif Šiandien jos paštan dar negrįžo, o savaitgalį mūsų mažasis paštelis nedirbs. O taip norėjau jau imtis darbo.... verysad.gif
Tosk
pieniu jura tavo duotoje parduotuveje radau stampuku plamasterius, cia http://www.stamps.co.uk/catalog/index.php?...8d52acc1bd92973 . Paprastai skirti stampavimui, nedziusta greitai, bet jie nera geri akriliniams stampukams (jei nori peckioti tiesiai ant stampuko). Gali nustampuoti su juodu ir tada su tais plamasteriais spalvoti.

Va cia dar nukainuotu yra... http://www.stamps.co.uk/catalog/product_in...roducts_id=8048

Cia juodas ilgai dziustantis http://www.stamps.co.uk/catalog/product_in...products_id=467

Va cia yra visos stampukams skirtos priemones http://www.stamps.co.uk/catalog/index.php?cPath=34
Miglota
pieniu jura, na tai kas kad dideli tie stampukai, taigi su rasao kempine visa nuspalvini ir tiek, nematau cia bedos, o su tuo rasikliu tai, man rodos, daug daugiau vargo kol visa stampa smulku uztepsi tai puse jau nudzius.. nors gal as klystu smile.gif
relija
QUOTE(aasta @ 2008 09 19, 07:45)
Relija, kokie popieriai gražūs. Išduok paslaptį kur pirkai? 4u.gif
*

Ne paslaptis, pirkau mieste, šalia kurio gyvenu, ir kuris yra 100 km. nuo Vilniaus lotuliukas.gif Raštinės reikmenų parduotuvėje.

QUOTE(remini @ 2008 09 19, 08:26)
Relija labai faini popieriukai  thumbup.gif o gal gali viršelį nufotkint? įdomu kiek ten spalvų ir kokie motyvai  ax.gif ir kas pas tave ten per stebūklinga parduotuvėlė?

Provincijos raštinės reikmenų parduotuvė, kurioje galima rasti tik po du tokius ar panašius rinkinukus, nes ir tuos vos vos nuperka. Jei aš neužsuku, tai ir nenuperka nieks lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Negaliu įdėti vieno kadro, nes netelpa į skenerį visas formatas
user posted image

user posted image

QUOTE(Agneja @ 2008 09 19, 09:00)
o matai blink.gif, o as toki pat rinkini dekovitoj pirkau, ir mokejau 45, nu plesikai   ph34r.gif
*

Pažiūrėk į viršelį, tikrai toks pat ??? Paieškosiu pakuotės gal rasiu importuotoją.
Papildyta:
QUOTE(Miglota @ 2008 09 19, 19:01)
pieniu jura, na tai kas kad dideli tie stampukai, taigi su rasao kempine visa nuspalvini ir tiek, nematau cia bedos, o su tuo rasikliu tai, man rodos, daug daugiau vargo kol visa stampa smulku uztepsi tai puse jau nudzius.. nors gal as klystu  smile.gif
*

Man žinok, atrodo taip pat, bet aš apie tuos rašiklius nieko nežinau, tai sakau ką aš čia aiškinsiu ax.gif
Agneja
QUOTE(relija @ 2008 09 19, 19:36)

Pažiūrėk į viršelį, tikrai toks pat ??? Paieškosiu pakuotės gal rasiu importuotoją.

nu lygut lyguteliai toks pats doh.gif verysad.gif
irmulia
QUOTE(relija @ 2008 09 18, 20:10)
Irmulia, aš į šitą jau senai žiūriu, bet blyn, labai baisu pirkti tokius aparačiukus.... Man reikia daryti daug visokių gerūmų, o kaži ar ilgai jie būna puikios būklės ????
Man baisu, kad nusipirksiu ir po 100 susegimų gali atsisakyti....
*

Manau, kad toks aparačiukas masinio naudojimo neatlaikytų ( jei eina kalba apie urminį, nuolatinį naudojimą ) čia verčiau pridėti daugiau ir įsigyti profesionalesnį įrankį mirksiukas.gif tokie pamąstymai mirksiukas.gif

o popierių tai nerealų prigriebei thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
relija
QUOTE(Agneja @ 2008 09 19, 19:48)
nu lygut lyguteliai toks pats doh.gif  verysad.gif
*

Na ką gi....gaila....Man vadinasi pasisekė ax.gif

QUOTE(irmulia @ 2008 09 19, 19:53)
Manau, kad toks aparačiukas masinio naudojimo neatlaikytų ( jei eina kalba apie urminį, nuolatinį naudojimą ) čia verčiau pridėti daugiau ir įsigyti profesionalesnį įrankį  mirksiukas.gif tokie pamąstymai  mirksiukas.gif

Masinės gamybos daryt neplanuoju, bet ne vieną per mėnesį tai tikrai... Vat ir užsisakysiu turbūt tą didžiulį, kurį jau pasiūlė viena firmelė....
Nors.... Taip greit man jis neatsipirks....
Irmulia, o tu gal planuoji tokį pirkti???
Agnužė
Aš irgi turiu tokį popieriaus rinkinį iš Dekovitos - labai užkelta kaina. Mačiau nelabai seniai Žirmūnų Rimi prie kanceliarinių tokį, tik su mažiau lapų. Ir Gudragalvyje yra tos firmos popierių (nors tiksliai tokio rinkinio nėra) gerokai pigiau.
relija
QUOTE(Agnužė @ 2008 09 19, 20:53)
Aš irgi turiu tokį popieriaus rinkinį iš Dekovitos - labai užkelta kaina. Mačiau nelabai seniai Žirmūnų Rimi prie kanceliarinių tokį, tik su mažiau lapų. Ir Gudragalvyje yra tos firmos popierių (nors tiksliai tokio rinkinio nėra) gerokai pigiau.
*

Va va, toks kaip Gudragalvyje thumbup.gif tik čia nėra poos rinkinukų, kuriuos jau turiu ax.gif Gaila, nerandu jokių požymių, jog acid free, tačiau vis vien panaudosiu rolleyes.gif
irmulia
QUOTE(relija @ 2008 09 19, 19:05)
Masinės gamybos daryt neplanuoju, bet ne vieną per mėnesį tai tikrai... Vat ir užsisakysiu turbūt tą didžiulį, kurį jau pasiūlė viena firmelė....
Nors.... Taip greit man jis neatsipirks....
Irmulia, o tu gal planuoji tokį pirkti???
*

Kol kas uostinėjuos žiūrinėju mirksiukas.gif , nes įsigyti įrankį tik tam, kad stovėtų namie nenaudojamas (o tokių jau yra ) doh.gif nelabai norisi ax.gif
relija
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 09 19, 23:01)
Labai nesmagu, kai apkaltina plesikavimu. verysad.gif
verysad.gif
*

Ei, niekas tavęs niekuo nekaltina mirksiukas.gif Kaip ten sakoma: "Skendimas - skęstančiojo problema" lotuliukas.gif Vž, nusipirko pas jus už vieną kainą, o aš gavau už kitą, tai dabar žino, kad galima ir pigiau rast, tačiau nebūtinai ieškos.... Nes beieškant galima tuos papildomus pinigus ir pravažinėti lotuliukas.gif
Vž, kas kaip moka, tas taip šoka.... blink.gif Oi, na ir prirašiau posakių lotuliukas.gif

QUOTE(irmulia @ 2008 09 20, 02:37)
Kol kas uostinėjuos žiūrinėju  mirksiukas.gif , nes įsigyti įrankį tik tam, kad stovėtų namie  nenaudojamas (o tokių jau yra ) doh.gif  nelabai norisi  ax.gif
*

A ne ??? tai gal parodyk nereikalingus instrumentus cool.gif ???
Miglota
relija, CIA yra labai aiskiai parodyta apie slice dalis ir kaip kas veikia, taip pat ir apie peiliukus, pasiziurek mirksiukas.gif
relija
A ne ??? Lekiu bigsmile.gif
relija
Pagaliau užsikrovė.... Nu jo, net neįsivaizdavau, kad peiliukai būtent taip atrodo.....
Ačiū, mirksiukas.gif Migliuk
pienių jūra
Merginos, o kas nors tepat teptuku tiesiai ant lapo? Man įdomu, kokie daži tam tinkami g.gif spėju, kad ne guašas ax.gif Aš šiaip mėgėja teptuku pasidarbuot, tai visai būtų nieko įterpt vieną kitą detalę bigsmile.gif
Miglota
as akrilinius ir ant lapo tepu ir detales padazau smile.gif
a Lua
Aš irgi pradėjau naudot akrilinius dažus. smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.