Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Butelių dekoravimas
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
welkom1
Stai mano pirmas darbelis mirksiukas.gif 4u.gif

user posted image

welkom1
mirksiukas.gif ir dar

user posted image

user posted image

! 
Perdidelio formato nuotraukos bus šalinamos
Sigitute
Labai grazu! Tikra saunuole mirksiukas.gif
sanrea
QUOTE(welkom1 @ 2008 08 13, 18:31)
Stai mano pirmas darbelis mirksiukas.gif  4u.gif

*

Labai gražu thumbup.gif
Kur perki priemones puošimui? Vis pati galvoju pabandysiu kada nors papuošt gražiai, bet dar nebandžiau ax.gif
welkom1
QUOTE(Sigitute @ 2008 08 14, 19:40)
Labai grazu! Tikra saunuole  mirksiukas.gif
*

aciukas ax.gif

QUOTE(sanrea @ 2008 08 17, 22:11)
Labai gražu  thumbup.gif
Kur perki priemones puošimui? Vis pati galvoju pabandysiu kada nors papuošt gražiai, bet dar nebandžiau  ax.gif
*

aciukas 4u.gif Perku Kauno urmo bazeje, dirbtiniu geliu skyriuje, ten ir visokiu karoliuku yra, zodziu visko visko turek tik pinigu ir fantazijos mirksiukas.gif , o klijuoju karstais klijais (pistoletu ir kliju yra taip pat bazeje, lyg 8 sandely arba senukuose)
julune
O as butelius dekoruoju taip
Buteliai
laisveja
QUOTE(julune @ 2008 08 19, 11:45)
Buteliai
*

bigsmile.gif O su kuo ten apipurkšta ar aplieta?
monaziu
Aš dekoruoju butelius iš tokių kvepiančių džiovintų augaliukų (būna pirkti sveriamų) tai ne tik gražiai atrodo, bet ir pakvepina kambarį thumbup.gif

Gaila visus išdovanojus, neturiu nuotraukų parodyti.
welkom1
QUOTE(julune @ 2008 08 19, 11:45)
Buteliai
*

oho, kaip grazu wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(monaziu @ 2008 08 19, 17:32)
Aš dekoruoju butelius iš tokių kvepiančių džiovintų augaliukų (būna pirkti sveriamų) tai ne tik gražiai atrodo, bet ir pakvepina kambarį thumbup.gif

Gaila visus išdovanojus, neturiu nuotraukų parodyti.
*

o kur perki viska? ir kaip taip graziai padarai? wub.gif
welkom1
user posted image

user posted image
tesulka
welcom1: o ten tas molinis puodelis su lėkštute dekoruotas gėlytėmis ir karoliukais kaip plaunasi? Turiu omenyje, ar tas gėlytes nuimi ar tiesiog dedi viską į indaplovę? Gražiai atrodo, bet, kad turbūt sunki priežiūra. O gal aš nesupratau, gal tie visi pagražinimai tiesiog kaip įpakavimo dalis, jei taip, tai atrodo įdomiai smile.gif
uups
ash tai suprantu tik saikingai dekoruotus gelem ar kokiais ten shakigaliais dovanojamus pilnus butelius ax.gif nors ir tai, man mieliau jie specialioj dezhelej ar maishelyj....

o pasistatyt apklijuota dirbtinem gelem ar shiaip apdazhyta buteli ar puodeli tai nelabai suvokiu kam...kad dulkes kaupt?

o dar nufotografuotas (turbut ir stovi) margas objektas, ant margo pagrindo, margam fone jokio estetinio pasigerejimo nesukelia...bent man asmenishkai rolleyes.gif

daug grazhiau pastatyt to butelio vietoj lakonishku formu vaza.... rolleyes.gif

nemushkit uzh nuomone pomidorai2.gif
tesulka
Šiaip tai aš Uups pritariu tavo nuomonei. Tos gėlytės ant puodelių ir kiti pagražinimai labai jau visokias dulkes traukia. Prisimenu kai buvau Italijoje indų parduotuvėje, tai viena pirkėja pirko puodelį su lėkštute. O jau ta Italų pardavėjų išmonė nereali. Jie taip gražiai įpakavo, visokių kvepiančių gėlyčių pridėjo į spec deželę. Kiek supratau net dėželes jie ten pagal puodelio spalvą parenka. Super buvo. O ta moteris ir visai ne dovanai pirko puodelius. Bet va tau , kad nori, ar gi ne puiku parsinešti iš indų parduotuvės vos ne meno kūrinį ir už tą pačią puodelio kainą tongue.gif
laisveja
QUOTE(tesulka @ 2008 08 20, 17:48)
welcom1: o ten tas molinis puodelis su lėkštute dekoruotas gėlytėmis ir karoliukais kaip plaunasi? Turiu omenyje, ar tas gėlytes nuimi ar tiesiog dedi viską į indaplovę? Gražiai atrodo, bet, kad turbūt sunki priežiūra. O gal aš nesupratau, gal tie visi pagražinimai tiesiog kaip įpakavimo dalis, jei taip, tai atrodo įdomiai smile.gif
*

Aš manyčiau, kad ten tik kaip virtuvės dekoracija tas puodelis liko ax.gif Nu kaip iš jo gerti, kaip maišyti cukrų šaukšteliu su boružėlė? Juk viskas dar karštais klijais priklijuota g.gif
welkom1
QUOTE(tesulka @ 2008 08 20, 17:48)
welkom1: o ten tas molinis puodelis su lėkštute dekoruotas gėlytėmis ir karoliukais kaip plaunasi? Turiu omenyje, ar tas gėlytes nuimi ar tiesiog dedi viską į indaplovę? Gražiai atrodo, bet, kad turbūt sunki priežiūra. O gal aš nesupratau, gal tie visi pagražinimai tiesiog kaip įpakavimo dalis, jei taip, tai atrodo įdomiai smile.gif
*

Molinis, indaplovej ar siaip kriauklej jo neisplausi, nes iskart atsiklijuos viskas, jei nusibodo dekoracija galima gi viska nuimti ir naudoti puodeli pagal paskirti mirksiukas.gif
tesulka
Welcom1: tai va tai va, aš ir sakau, kad tik dekoracijai. Blem, aš namie jau ir taip daug visokių vazelių, uzbonėlių turiu. Kai reikia tris namo aukštus sutvarkyti tai nors į krūmus slėpkis blink.gif
welkom1
QUOTE(tesulka @ 2008 08 21, 17:33)
Welcom1: tai va tai va, aš ir sakau, kad tik dekoracijai. Blem, aš namie jau ir taip daug visokių vazelių, uzbonėlių turiu. Kai reikia tris namo aukštus sutvarkyti tai nors į krūmus slėpkis blink.gif
*

Man kai nusibosta tai ismetu tokius dalykus, nes ir dulkiu prisirenka ir siaip jau aki netraukia
energize
labai isudinga sekmes
welkom1
aciukas
siuo metu tai neturiu laiko ka nors kurti doh.gif
ritperliukas
o kodel butinai dekoracija namie juk puikus dalykelis kokiam jubiliejui padovanoti kaip prieda prie dovanos ar geliu. kokiai mociutei kuri jau visa gyvenima visko turi, o cia se sampano butelis manau senyva motery tikrai nustebintu.
as tokius dalykus irgi darau, bet stengiuosi juos isdalinti, tiems zmonems kuriems patinka. mirksiukas.gif
sanrea
QUOTE(ritperliukas @ 2008 09 23, 13:51)
o kodel butinai dekoracija namie juk puikus dalykelis kokiam jubiliejui padovanoti kaip prieda prie dovanos ar geliu. kokiai mociutei kuri jau visa gyvenima visko turi, o cia se sampano butelis manau senyva motery tikrai nustebintu.
as tokius dalykus irgi darau, bet stengiuosi juos isdalinti, tiems zmonems kuriems patinka.  mirksiukas.gif
*

Aš už tokias dovanas thumbup.gif

Smagu gauti kažką tokio, nes jauti kad žmogus apie tave galvojo rinkdamas dovaną ir jam tai buvo svarbu, o ne šiaip dovanų kuponas (na nebent kažkas šalia jo mielo būtų mirksiukas.gif )
welkom1
QUOTE(ritperliukas @ 2008 09 23, 13:51)
as tokius dalykus irgi darau, bet stengiuosi juos isdalinti, tiems zmonems kuriems patinka.  mirksiukas.gif
*

thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif manau tokios dovaneles nustebina zmones, vis kazkokia ivairove, galima dovanot ir vietoj geliu mirksiukas.gif
welkom1
g.gif
Laurytele
QUOTE(welkom1 @ 2008 08 13, 18:31)

user posted image
*

fainas darbelis, aš savo baiginėju ir taip pat įdėsiu smile.gif
welkom1
QUOTE(Laurytele @ 2008 10 22, 13:01)
fainas darbelis, aš savo baiginėju ir taip pat įdėsiu  smile.gif
*

mirksiukas.gif lauksim
Ingusia31
Va mano Kaledine bonke smile.gif

user posted imageuser posted image
irmulia
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 10 27, 10:24)

Gerai atrodo thumbup.gif
welkom1
user posted image
welkom1
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 10 27, 11:24)

*

koks saldus butelys thumbup.gif wub.gif

user posted image
Mona187
Sveikos,
Norėčiau nors vieną butelį išdekoruoti - nudažyti, apklijuoti. Ar čia irgi viena iš dekupažo sričių Butelių dekoravimas? Kokius būtent karoliukus, blizgučius galima naudoti?
lingec
Sveikutės,
Ir aš dekoruoju butelius (tik kiek kitaip, nei jūs), tam naudoju gamtines medžiagas, jei išeis ryt įkelsiu nuotraukas. smile.gif
lingec
Va vienas pavyzdys
Mona187
Reikia ne pavyzdžių, o aprašymų, nuo ko pradėti. Kodėl visoms taip gaila ar sunku padėti? g.gif verysad.gif
lingec
Tai kad labai paprasta: susirandi butelaitį, nušveiti su stambiagrūdžiu švitriniu popierium, apsiginkluoji karštu klijų pistoletu ir kimbi į darbą. Aš tai klijuoju pistacijų kevaliukus(riešutus suvalgius aišku tongue.gif ), kavos pupeles, pipirus na žodžiu klijuoji ka turi po ranka bigsmile.gif
welkom1
QUOTE(lingec @ 2008 10 29, 18:17)
Va vienas pavyzdys
*

kaip idomu thumbup.gif , labai grazu wub.gif
sare
QUOTE(welkom1 @ 2008 08 13, 17:31)

user posted image
*

tragedija. kičų kičas doh.gif

sorry už nuomonę
vaiduva
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 10 27, 10:24)

*

va cia tai orginalu thumbup.gif o kaip juos pritvirtinai g.gif
Zydraite
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 10 27, 11:24)

*

Isduok paslapti, kiek saldainiu kg prireike ir koks cia butelys? Shampainis?
grite
Parodysiu ir aš[tik už fotkes tai atsiprašau blush2.gif ]

http://public.fotki.com/Deku-grite/buteli-dekoras/
mafifa
QUOTE(julune @ 2008 08 19, 12:45)
Buteliai
*

kazkas nuostabaus...kaip tai padaroma? g.gif
Crowned
Jei niekas nesupyks blush2.gif bandysiu speti, kad su kliju pistoletu ant butelio "prirastuojama" doh.gif (nezinau kaip pasakyti) ir tada nupurskiama dazais. Ar teisingai galvoju? Tikrai visai graziai atrodo biggrin.gif
Aga
Anksčiau labai nemažai esu tokių padarius, su tais mažiukais saldainiukais ax.gif Dabar reik kada kokiai progai irgi pasidarbuoti ax.gif
user posted image
chanuma
QUOTE(Aga @ 2008 11 09, 00:47)
Anksčiau labai nemažai esu tokių padarius, su tais mažiukais saldainiukais ax.gif Dabar reik kada kokiai progai irgi pasidarbuoti ax.gif

butu labai malonu, jeigu dar jus galetumet pasakyti kaip jus tos saldainius pritvirtinat blush2.gif
Aga
Lipnia juosta, iki pusės klijuoji kraštelį, kitą pusę ant butelio, ir taip ratu.
ziogelis2
as butelius dekupuoju ir ju paskirtis - vaza. aisku, ne puokstei, vienai gelei.
mano buteliai yra CIA

del tu puosybu su gelytem medziaginem ir pan, man tai irgi nera grazu, ir kvepia kicu blush2.gif bet zinau, kad ir apie mano dekupuotus butelius kazkas gali pasakyti ta pati g.gif todel ko gero turetume gerbti viena kitos pomegius ir nevertinti tiesmukai vienareiksmiskai g.gif
mano daryti buteliai buvo konkretiems zmones ir derinti prie ju konkrecios aplinkos, todel tikrai zinau, kad jie tapo originalia namu puosybos detale. taciau isplesus juos is konteksto, net ir man jie galetu pasirodyti per ryskus ir per geleti g.gif

Papildyta:
QUOTE(Aga @ 2008 11 10, 00:16)
Lipnia juosta, iki pusės klijuoji kraštelį, kitą pusę ant butelio, ir taip ratu.
*

butinai padarysiu vaiku gimtadieniui thumbup.gif
Aminat
QUOTE(Aga @ 2008 11 10, 01:16)
*

gal galit parašyti kokia lipnią juostą naudojat. ar paprasta kanceliarine ar statybine 4u.gif
Aga
Paprastą paprasčiausią, anksčiau tą plačią kirpau pusiau, bet dabar ir su siauriausia gaunasi normaliai.
Sirvita
[quote=ziogelis2,2008 11 10, 11:37]
as butelius dekupuoju ir ju paskirtis - vaza. aisku, ne puokstei, vienai gelei.
mano buteliai yra CIA

thumbup.gif fantastika ir as noriu taip moketi daryti ax.gif
o buteli pirmiausia reikia nutepti kokiu nors dazu ar iskart servetele klijuoti? ax.gif as dekupazo technikos nelabai zinau rolleyes.gif
rarika
Savo darbelius vadinu drabuzeliais,jie yra suvarstomi ir buteli galima keisti 4u.gif

padaryti ir odos smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
~saulyte~
Oho, koks grozis! thumbup.gif Kokie originalus darbeliai! wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.