Sveiki, man iškilo tokia problema: mes nupirkom žemės ūkio paskirties sklypą, BET dokumentuose įrašyta dalis sklypo(iš 7ha firma išpirko 1,5ha ir padalino į 10 sklypus, viena mes ir nupirkom). Kai apžiūrinėjom sklypą rodė naudojimosi žemės sklypo tvarkos nustatymo tarp bendrasavininkų planą su antspaudais(kur tas sklypu masyvas padalintas), kai pasirašinėjom PRELIMINARIA sutarti buvo tas planas jau buvo be antspaudu(pasakė bus pridėta prie pagrindinės sutarties), o kai jau pasirašinėjom PAGRINDINE sutarti, tai iš viso to bendrasavininkų plano nebuvo, o buvo tik kopija toponuotraukos bendro(7ha )sklypo. Nors pati notarė ir firmos atstovas įtikinėjo mus, kad po dviejų savaičių susirinks visi savininkai ir gavus bendrasavininkų planą su parašais ir antspaudais ir visi pasirašys kur kieno sklypas(pas notarė) ir su tai dokumentais vėl į kadastrą ir po to jau galima tvarkytis dėl statybų. Po dviejų savaičių man tas agentas pasakė kad viskas jau paruošta tik trūksta direktoriaus parašo. Bet jau praėjo daugiau nei mėnuo, o visi tyli, į mano skambučius neatsakinėjo, arba žada perskambint ir...nieko.
Ką patarsit man daryt? Aš jau nežinau netgi nuo ko pradėt

, tai darbuotojai keitęsi, tai nauji pirkėjai, tai kažkas tai atostogauja, bet pagaliau aš (ir kiti pirkėjai) gavom visus savo dokumentus ir jau galiu ieškot architekto