Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pirkau sklypą, gavau dalį sklypo
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > Popierizmas
nataliuncik
Sveiki, man iškilo tokia problema: mes nupirkom žemės ūkio paskirties sklypą, BET dokumentuose įrašyta dalis sklypo(iš 7ha firma išpirko 1,5ha ir padalino į 10 sklypus, viena mes ir nupirkom). Kai apžiūrinėjom sklypą rodė naudojimosi žemės sklypo tvarkos nustatymo tarp bendrasavininkų planą su antspaudais(kur tas sklypu masyvas padalintas), kai pasirašinėjom PRELIMINARIA sutarti buvo tas planas jau buvo be antspaudu(pasakė bus pridėta prie pagrindinės sutarties), o kai jau pasirašinėjom PAGRINDINE sutarti, tai iš viso to bendrasavininkų plano nebuvo, o buvo tik kopija toponuotraukos bendro(7ha )sklypo. Nors pati notarė ir firmos atstovas įtikinėjo mus, kad po dviejų savaičių susirinks visi savininkai ir gavus bendrasavininkų planą su parašais ir antspaudais ir visi pasirašys kur kieno sklypas(pas notarė) ir su tai dokumentais vėl į kadastrą ir po to jau galima tvarkytis dėl statybų. Po dviejų savaičių man tas agentas pasakė kad viskas jau paruošta tik trūksta direktoriaus parašo. Bet jau praėjo daugiau nei mėnuo, o visi tyli, į mano skambučius neatsakinėjo, arba žada perskambint ir...nieko.
Ką patarsit man daryt? Aš jau nežinau netgi nuo ko pradėt
power_for_ever
QUOTE(nataliuncik @ 2008 08 06, 17:34)
Sveiki, man iškilo tokia problema: mes nupirkom žemės ūkio paskirties sklypą, BET dokumentuose įrašyta dalis sklypo(iš 7ha firma išpirko 1,5ha ir padalino į 10 sklypus, viena mes ir nupirkom).
*

na man situacija tai ne is aiskiuju smile.gif bet anyway kai yra kokie nors sutarciu nevykdymai ir apgaudinejimai as balnoju fraze "bet kokia kaina sieksiu apginti savo interesus" taip pat "visi klysta, taciau del jusu klaidu AS patiriu nuostolius. manau tai neteisinga. kaip kalbesimes?"
ir siaip niekada nesibodziupasikonsultuot su teisininkais, bet dazniausiai pamate, kad rimtai kalbu ir siaip ne is kelmo islindus beigi su nedidele kantrybe, tariasi, daro nuolaidas, kompensuoja...

cia apskritai patirtis is gyvenimo. thumbup.gif
ūkio bitė
Reiktų Jūsų sutartį pamatyti, tada bus galima ir pasišnekėti, kaip tiems veikėjams ragus nulaužti.
Rašykit į AŽ.
nataliuncik
Pagaliau atomazgas user posted image, tai darbuotojai keitęsi, tai nauji pirkėjai, tai kažkas tai atostogauja, bet pagaliau aš (ir kiti pirkėjai) gavom visus savo dokumentus ir jau galiu ieškot architekto bigsmile.gif
Ruggiagele
QUOTE(nataliuncik @ 2008 11 26, 13:28)
Pagaliau atomazgas user posted image, tai darbuotojai keitęsi, tai nauji pirkėjai, tai kažkas tai atostogauja, bet pagaliau aš (ir kiti pirkėjai) gavom visus savo dokumentus ir jau galiu ieškot architekto  bigsmile.gif
*

jeigu reikia architekto, galim pagelbeti smile.gif
ūkio bitė
2rugiagėlė: gal detaliaisiais užsiimat?
nataliuncik
Ieškau architekto sudaryt projektą ir „pririšt“ jį...tykiuosiuos supratot blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(ūkio bitė @ 2008 12 04, 14:16)
2rugiagėlė: gal detaliaisiais užsiimat?
*

Man neatsako verysad.gif
In-Grid@
QUOTE(nataliuncik @ 2008 08 06, 17:34)
Sveiki, man iškilo tokia problema: mes nupirkom žemės ūkio paskirties sklypą, BET dokumentuose įrašyta dalis sklypo(iš 7ha firma išpirko 1,5ha ir padalino į 10 sklypus, viena mes ir nupirkom). Kai apžiūrinėjom sklypą rodė naudojimosi žemės sklypo tvarkos nustatymo tarp  bendrasavininkų planą su antspaudais(kur tas sklypu masyvas padalintas), kai pasirašinėjom PRELIMINARIA sutarti buvo tas planas jau buvo be antspaudu(pasakė bus pridėta prie pagrindinės sutarties), o kai jau pasirašinėjom PAGRINDINE sutarti, tai iš viso to bendrasavininkų plano nebuvo, o buvo tik kopija toponuotraukos bendro(7ha )sklypo. Nors pati notarė ir firmos atstovas įtikinėjo mus, kad po dviejų savaičių susirinks visi savininkai ir gavus bendrasavininkų planą su parašais ir antspaudais ir visi pasirašys kur kieno sklypas(pas notarė) ir su tai dokumentais vėl į kadastrą ir po to jau galima tvarkytis dėl statybų. Po dviejų savaičių man tas agentas pasakė kad viskas jau paruošta tik trūksta direktoriaus parašo. Bet jau praėjo daugiau nei mėnuo, o visi tyli,  į mano skambučius neatsakinėjo, arba žada perskambint ir...nieko.
*

Bet pagal planą (bendrą 1,5 ha)patvirtintą tik notaro del naudojimosi sąlygų statanta pastatus Jūs turėsite gauti bendrasavininkių sutikimą, nes viename sklype gali būti tik vieni pastatai. T.y. kiti statytis jau negalės O gal aš ne taip supratau. Mane "užkabino" tas kad yra sutartis tarp bendrasavininkių. Sakau gal ne taip supratau.
nataliuncik
QUOTE(mama4XL @ 2010 01 20, 13:35)
Bet pagal planą (bendrą 1,5 ha)patvirtintą tik notaro del naudojimosi sąlygų statanta pastatus Jūs turėsite gauti bendrasavininkių sutikimą, nes viename sklype gali būti tik vieni pastatai. T.y. kiti statytis jau negalės O gal aš ne taip supratau. Mane "užkabino" tas kad yra sutartis tarp bendrasavininkių. Sakau gal ne taip supratau.
*

Taip, gerai supratot, bet mums jau nebuvo kur dėtis, firma prisirinko pinigu ir... iškėlė bankrotą ir likom be iki galo nesutvarkytais dokumentais, taip pasirašėm susitarimą ir visi tvarkomės.
Dabar yra rengiama kaimo koncepcija
In-Grid@
QUOTE(nataliuncik @ 2010 01 20, 15:20)
Taip, gerai supratot, bet mums jau nebuvo kur dėtis, firma prisirinko pinigu ir... iškėlė bankrotą  ir likom be iki galo nesutvarkytais dokumentais, taip pasirašėm susitarimą ir visi tvarkomės.
Dabar yra rengiama kaimo koncepcija
*

O žemeės paskirtis kokia? žemės ūkio ar ne?
nataliuncik
QUOTE(mama4XL @ 2010 01 20, 14:33)
O žemeės paskirtis kokia? žemės ūkio ar ne?
*

žemės ūkio
Noriukas5
QUOTE(nataliuncik @ 2010 01 20, 17:13)
žemės ūkio
*

Siaip galiu pareiksti gilia uzuojauta siuo reikalu, laukia ilgi ir klaidingi musu valdininku koridoriai, kaip sakoma ilga kelione per kopas.
nataliuncik
QUOTE(Noriukas5 @ 2010 01 20, 21:51)
Siaip galiu pareiksti gilia uzuojauta siuo reikalu, laukia ilgi ir klaidingi musu valdininku koridoriai, kaip sakoma ilga kelione per kopas.
*

Nu jo, bet kapstytis iš šio š...kaip nors reikia doh.gif
Mes nors džiaugiamės tuo kad nors tiek suspėjom, o kiti žmonės, kas užstatus įnešė arba ne iki galo suspėjo padaryt dokumentus visai be nieko liko doh.gif
Noriukas5
O kurioje vietoje jus si sklypa pirkote?
nataliuncik
QUOTE(Noriukas5 @ 2010 01 21, 09:08)
O kurioje vietoje jus si sklypa pirkote?
*

Riešės raj.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.