Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Piešimas ant audinio, dažai, siūlai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
tavi
Stai ir nauja tema.
~ella~
Tavi ačiū ačiū ačiū už naują temukę 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif kokia tu šaunuolė, kad pasirūpinai thumbup.gif
Siggy
Naca, pritariu, kad užsakovė įpatingai negražiai pasielgė unsure.gif . Suprasčiau, jei būtų nepatikęs darbas ar dar kas nors, bet negali įvertinti, kiek užima darbo sąnaudų autoriui kūrinys doh.gif o be to, žodžio privaloma laikytis. Manau taip ir parašyk ja, kad įdėta daug darbo, ir šalikėlis išties vertas ir daugiau 4u.gif
naca
aciu uz palaikyma 4u.gif .
ka ten su ja aiskinsiuos, jei ji jauciasi kaip geradare davusi man uzdirbti lotuliukas.gif .
o salikeli jau pardaviau kitai mergaitei, kuri tikrai jo nori wub.gif . nors kaina ir mazdaug tokia, kaip ta amerikonka pasiule, bet moraliskai ir pigiau negaileciau rolleyes.gif .
upytele
naca, džiaugiuosi, kad pastovėjai už save, kas čia po velnių per amerikietiškas požiūris, trečia šalis ir dirbs už pavalgymą, ėėėėtau kaip nekenčiu tokių. Siūlau iš viso daugiau jai nebedaryti nieko smile.gif

Beje, REGISTRUOJUOSI !
sirdelle
Kaip saunu nauja temele 4u.gif
Aciu tavi wub.gif
Enija
Registruojuosi. 4u.gif

Turiu darbelį einantį į pabaigą. didis.gif

Kaifuoju nuo kiekvieno štricho. Ryt gal pabandysiu nufotkinti, jei saulytė išlįs. Su blicu mano fotikas padaro savo versiją, kuri ne visada artima realybei. blush2.gif
Enija
rolleyes.gif tyla kokia
Mano kambaryje naujas kūrinys.

user posted image

blush2.gif
naca
eik tu sau blink.gif . va cia tai idomus daiktas thumbup.gif wub.gif thumbup.gif
tavi
Fantastika, Enija.
tavi
Kazkaip nesitapo man paskutinis darbas doh.gif
sirdelle
QUOTE(tavi @ 2008 05 24, 09:56)
Kazkaip nesitapo man paskutinis darbas doh.gif
*

Nera noro ar ikvepimo? blush2.gif
tavi
Ai ne visai ta efekta gavau kaip tikejaus tai dabar tenka taisyti
upytele
QUOTE(Enija @ 2008 05 23, 21:14)
rolleyes.gif  tyla kokia
Mano kambaryje naujas kūrinys. 

user posted image

blush2.gif
*

Enija, labai geras darbas. Itariu realybeje dar stipriau ziurisi. idomi kompozicija, ramios spalvos, super thumbup.gif
varlyte
mergaites gal galit vienoj vietoj surasyt kur perkat dazus blush2.gif zinau kad tai simta kartu aptarta situose temutese bet vat reikia dabar ir niekaip negaliu surast ax.gif
tavi
Perku Vilniuje Sv.Stepono 9. Parduotuve-klubas Menas- sau.
Enija
QUOTE(varlyte @ 2008 05 24, 12:26)
mergaites gal galit vienoj vietoj surasyt kur perkat dazus  blush2.gif zinau kad tai simta kartu aptarta situose temutese bet vat reikia dabar ir niekaip negaliu surast  ax.gif
*

Perku keliose parduotuvėse. Dažniausiai Vilniuje dailės reikmenų parduotuvėje prie Cvirkos skvero. Ten tokiam pusrūsyje šalia dailės salono. Arba nueinu iki Onos bažnyčios ir ten kitapus gatvės irgi yra dailininkų krautuvėlė. adreso nežinau tikslaus, tai tik taip moku paaiškinti. blush2.gif
tavi
Galu gale baigiau. Pirmadieni ikelsiu ir lauksiu uzsakoves nuomones.
sirdelle
QUOTE(tavi @ 2008 05 24, 15:09)
Galu gale baigiau. Pirmadieni ikelsiu ir lauksiu uzsakoves nuomones.
*

o kodel ne siandien? blush2.gif
tavi
Sirdelle, neturiu foto ir nelabai yr kur namuose nufotkinti. Pusiau remontas vis dar vyksta lotuliukas.gif
rulle
Enija,labai grazus tie namukai wub.gif bigsmile.gif
sirdelle
QUOTE(rulle @ 2008 05 24, 20:25)
Enija,labai grazus tie namukai wub.gif  bigsmile.gif
*

Na tai kur buvai dingusi?
blush2.gif
rulle
QUOTE(sirdelle @ 2008 05 24, 20:29)
Na tai kur buvai dingusi?
blush2.gif
*

Niekur biggrin.gif , vis pasiziuriu i jusu darbus wub.gif ,kada jau as pribresiu g.gif
remo aisku neturiu ax.gif , reik vyra prispausti biggrin.gif
Sirdelle,pasiziurejau,jau greit vaikiuka turesi rolleyes.gif
sirdelle
QUOTE(rulle @ 2008 05 24, 20:40)
Niekur biggrin.gif , vis pasiziuriu i jusu darbus wub.gif ,kada jau as pribresiu g.gif
remo aisku neturiu ax.gif , reik vyra prispausti  biggrin.gif
Sirdelle,pasiziurejau,jau greit vaikiuka turesi rolleyes.gif
*

Ir as didelio remo neturiu, bandau verstis su maziuku.
Jo mums liko nebedaug...stengiuosi piesti koldar galiu mirksiukas.gif
tavi
Na sirdelle paskui turesi pagalbininka piesime mirksiukas.gif
sirdelle
QUOTE(tavi @ 2008 05 24, 21:54)
Na sirdelle paskui turesi pagalbininka piesime mirksiukas.gif
*

thumbup.gif
Enija
Turiu tokį klausimuką: bandžiau atidaryti temą skelbimų skyrelyje, bet ten sako "tik peržiūrėjus moderatoriui". Tai va: kiek dienų tas moderatorius maždaug gali žiūrėti. Ar reikia rašyt až, kad pastebėtų. blush2.gif
rulle
QUOTE(Enija @ 2008 05 25, 14:13)
Turiu tokį klausimuką: bandžiau atidaryti temą skelbimų skyrelyje, bet ten sako "tik peržiūrėjus moderatoriui". Tai va: kiek dienų tas moderatorius maždaug gali žiūrėti. Ar reikia rašyt až, kad pastebėtų.  blush2.gif
*

Gali ir po savaites pastebeti smile.gif
Viena karta po savaites tema turejau,o kita-ta pacia diena smile.gif
Saunuole,kad sugalvojai thumbup.gif
Siggy
sveikutės, prisidedu prie aplodismentų Enijai thumbup.gif wub.gif
manau kad labai gerai šis paveikslas žiūrisi kambaryje, tiesiog žaviuosi Tavo talentu 4u.gif
tavi
Mano naujas ir deja jau tampantis eiliniu
user posted image
sirdelle
tavi tikra saunuole thumbup.gif
O jau didumas doh.gif wub.gif
tavi
Ačiū, Sirdele. Tik gėlės ir lapai pradeda įkyrėti. Reiks kažko naujo ieškoti.
Enija
QUOTE(tavi @ 2008 05 26, 09:46)
Ačiū, Sirdele. Tik gėlės ir lapai pradeda įkyrėti. Reiks kažko naujo ieškoti.
*

Gražus ir labai kruopštus darbas. thumbup.gif
tavi
Ačiū, Enija.
~ella~
Enija labai labai įdomus paskutinis darbas, tiesiog puikus thumbup.gif bežiūrint taip ir norisi griebti popierių ir kokį eskizą sumeistrauti, užkrečiamas tavo šilko darbas blush2.gif

QUOTE(varlyte @ 2008 05 24, 13:26)
mergaites gal galit vienoj vietoj surasyt kur perkat dazus  blush2.gif zinau kad tai simta kartu aptarta situose temutese bet vat reikia dabar ir niekaip negaliu surast  ax.gif

Merginos surašė, bet galima vieningą sąrašiuką sudaryti ax.gif
Šv. Stepono g., klubas "Menas sau"
Jogailos, Pylimo g., kampas "Dailės reikmenys"
Dysnos g., "Meno mūza"
Maironio g., Priešais Onos bažnyčią mažytė parduotuvėlė
Na rodos viskas g.gif

QUOTE(rulle @ 2008 05 24, 21:40)
remo aisku neturiu ax.gif , reik vyra prispausti  biggrin.gif

Pribręsk, laukiam mirksiukas.gif
O aš vyrą kaip prispaudžiau mad.gif gun_bandana.gif tai padarė jis man pagaliau rėmą thumbup.gif . Dabar gi turiu rėmą, trūksta laiko lotuliukas.gif
Tavi ir vėl toks didelis thumbup.gif gražus darbas wub.gif wub.gif
Enija
QUOTE(~ella~ @ 2008 05 26, 10:07)
Enija labai labai įdomus paskutinis darbas, tiesiog puikus  thumbup.gif  bežiūrint taip ir norisi griebti popierių ir kokį eskizą sumeistrauti, užkrečiamas tavo šilko darbas  blush2.gif

*

blush2.gif Perkėliau ant šilko prieš 20 metų pieštą savo akvarelę. Aišku ant medžiagos neišeina taip subtiliai padaryt kaip ant popieriaus, bet... Džiaugiuosi, kad darbas įkvėpė kurti. Man irgi kūrybinės mintys ateina žiūrint į kitų gražius darbus. Ypač daug idėjų prisigraibau žiūrėdama senovinius indus. wub.gif Ten tiek minčių šilkininkystei, kad gailiuosi turinti tik dvi rankas. blush2.gif

tavi
Enija, o daugiau tokių fantastiškų akvarelių neturi? Nuostabiai žiūrisi.
~ella~
QUOTE(Enija @ 2008 05 26, 11:52)
gailiuosi turinti tik dvi rankas. blush2.gif

verysad.gif verysad.gif ir aš taip pat, gerai būtų kur įsigijus dar kelis papildomus komplektus g.gif .
Enija
QUOTE(tavi @ 2008 05 26, 10:56)
Enija, o daugiau tokių fantastiškų akvarelių neturi? Nuostabiai žiūrisi.
*

kur klajoja per 25 metus paleisti į pasaulį darbai, tai nieks nežino. biggrin.gif

Užsilikę darbai yra tik tie, kuriais nelabai buvau patenkinta. Tačiau šilkas tai visai kita technologija, kitaip elgiasi dažai. Mėgstu miniatiūras, o čia reikia tarsi su šluota vedžioti. blush2.gif
Dabar kilnoju tokį mitologiniais pagoniškais motyvais darbelį. Paskiau laukia didelis krapštymasis.
Užsakyta gyvatė, bet nesijaučiu dar galinti nupiešti gražią, nepanašią į slieką. rolleyes.gif

O kodėl klausi? mastau.gif
tavi
Taigis rašiau nuostabiai žiūrisi. Jei dar panašiu turi, tai kiek grožybių gali sukurti ir bus skirtingi, o ne vien kaip pas manę -gėlytės ir lapeliai doh.gif
Enija
QUOTE(tavi @ 2008 05 26, 13:41)
Taigis rašiau nuostabiai žiūrisi. Jei dar panašiu turi, tai kiek grožybių gali sukurti ir bus skirtingi, o ne vien kaip pas manę  -gėlytės ir lapeliai doh.gif
*

Ar užsako tik lapelius ir žiedelius? Jeigu taip, tai kas belieka. rolleyes.gif
O šiaip tai gi ant skarų ir ornamentų visokių būna. Pavartyk japoniškų ornamentų knygas- rasi puikių idėjų. mirksiukas.gif
sirdelle
Na ir kur visos dingote? blush2.gif
varlyte
klausinejau cia nesenai kur dazus perkat ax.gif
o dabar atejau pasigirti
user posted image
linine terbute piesta su tekstiliniais dazais rolleyes.gif
cia pirmas bandymas piest ant audinio, tai vistik sunku ir visai kitaip negu ant popieriaus rolleyes.gif
bet man patiko good.gif
Katinytis
Varla, pagavau tave cia, labai grazu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
irmulia
QUOTE(varlyte @ 2008 05 28, 11:47)
klausinejau cia nesenai kur dazus perkat  ax.gif
o dabar atejau pasigirti
linine terbute piesta su tekstiliniais dazais  rolleyes.gif
cia pirmas bandymas piest ant audinio, tai vistik sunku ir visai kitaip negu ant popieriaus  rolleyes.gif
bet man patiko  good.gif
*

niu liuks atrodo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

o aš čia dėl vieno dalyko: ar būna purškiamų tekstilinių dažų? ir jei būna tai gal žinote kur jų galima įsigyti? bigsmile.gif
sirdelle
varlyte
thumbup.gif Labai originaliai atrodo mirksiukas.gif
Enija
QUOTE(irmulia @ 2008 05 28, 12:52)
niu liuks atrodo  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
o aš čia dėl vieno dalyko: ar būna purškiamų tekstilinių dažų? ir jei būna tai gal žinote kur jų galima įsigyti?  bigsmile.gif
*

Pabandyk paklausinėt parduotuvėse. Ten mačiau labai įvairių tekstilinių dažų. O galų gale jau turimą skystą dažiuką galima susipilti į pulverizatorių ir purkšt. Beje, davei gerą idėją. thumbup.gif Ech, greičiau savaitgalis. rolleyes.gif

Mano temą atidarė rankdarbiuose. blush2.gif ax.gif
varlyte
Aciu mergaites 4u.gif

Ar buna purskiamu dazu tai nzn, teisingai Enija sako kad reik klaust parduotuvese.
O susipilt i pulverizatoriu tokiu dazu kur as naudojau tai tikrai neiseis schmoll.gif jie tokie tirsti kaip riebi grietine, o jeigu pradedi skiest su vandeniu tada isigeria i audini ir vaizdas plaukia schmoll.gif
upytele
Jei reikia kazko tikslaus - esu dariusi uzrasa silko dazais - pirma pasidariau sablona, po to su virtuvine kempinele ir tirstais dazais uztapsnojau hihihi.gif (baisiai juokingas zodis pasidare) ir viskas labai ciki smile.gif
Enija
QUOTE(upytele @ 2008 05 28, 21:11)
Jei reikia kazko tikslaus - esu dariusi uzrasa silko dazais - pirma pasidariau sablona, po to su virtuvine kempinele ir tirstais dazais uztapsnojau  hihihi.gif (baisiai juokingas zodis pasidare) ir viskas labai ciki smile.gif
*

knygelę pirkau neseniai, tai ten parodyta kaip piešti nemokantiems to daryt. Gruntuoja akvareliniu gruntu audinį, tada paima lapą, pamerkia į dažus ir prispaudžia jį prie audinio. Gaunasi lapo atspaudas. rolleyes.gif Rudenį reiks pabandyt. Gal ir gražu. biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.