Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dovanų pakavimas
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Matyte
Sveikos,
Gal kas turite idėjų, kaip gražiai, originaliai supakuoti dovaną. g.gif Juk pirmas įspūdis yra svarbiausias biggrin.gif Siūlykite, kaip papuošti dovaną vaikui, vestuvių proga ir t.t.
Pasidalinkit savo išmone ir patirtim !
vaivaj
Nuskanuosiu vėliau ir įdėsiu, kaip buvome įpakavę vestuvinę dovanėlę draugams ax.gif
ivi
Keletas ideju cia:
http://www.geschenkverpackung.de/
Ir dar:
une
cia viena is mano silpnybiu ax.gif galeciau kurti ir kurti wub.gif
Irunia
Mano menas. Praktiškai tik tiek ir esu nusifotografavus.
Patinka man pakuoti smile.gif Ir taip, kad žmogus kuo ilgiau išpakuotų tongue.gif
Patinka, kai žmogus gauna dovaną ir jam gaila išpakuoti blush2.gif

http://www.7ya.ru/photos/private-showphoto...&PhotoID=759423
Matyte
QUOTE(Irunia @ 2005 05 05, 17:03)
Mano menas. Praktiškai tik tiek ir esu nusifotografavus.
Patinka man pakuoti smile.gif Ir taip, kad žmogus kuo ilgiau išpakuotų  tongue.gif
Patinka, kai žmogus gauna dovaną ir jam gaila išpakuoti  blush2.gif

http://www.7ya.ru/photos/private-showphoto...&PhotoID=759423
*

Na labai elegantiškai ir skoningai atrodo tavo dovanėlės clap_1.gif
une
Irunia, super thumbup.gif

paskutine dovanele pakuota buvo,kai vyras ejo i bernvakari ir nesesi tauraus gerimelio buteli ax.gif tai ji ipakavau, kaip marskinius su kaklairaisciu, ta prasme, jie atrode, kaip marskiniai su kaklairaisciu. "marskiniu "medziaga" is zurnalo "tik vyrams" plakatas blush2.gif , nu bet taip suptiliai ten... tai fainiausia buvo, kai vyras pasakojo, kad busimas jaunavedys, nenoredamas ispakuot , nuo visu pakavojo ta butelaiti... saldytuve, bet paskui visa vakara vyrui i ausi "verke", kad ta mergaite nuo plakato sala.... biggrin.gif
vitcka
Patarkit, kaip man supakuoti vestuvinę dovaną (norėtusi kažko originalaus). ax.gif
xenzy
gal taip?
Pacific
kaledu proga veziau tokia dovanele smile.gif
tai yra sampano butelis apklijuotas saldainiais.
tai taip ir liko nepaliestas , nes visiem buvo gaila ardyt viska smile.gif
Aga
Aš per vestuves tokį butelaitį gavau, su prierašu, visų svečių surašytais vardais vaikams ir liepimu atidaryti šampaną kaip gims pirmas lelius ir kasdien abiems su vyru suvalgyt vieną saldainiukų, t.y. abiems po pusę. Sakė užteks 3 metams smile.gif
Auges
Paplepėjimuose anksčiau buvo tema: kaip idomiai supakuoti dovaną. Man atrodo ji dabar prie dovanų ir gimtadienio skyrelio yra. Pažiurėkit gal kažką idomaus prisitaikysit.
Auges
QUOTE(Pacific @ 2005 05 12, 17:56)
*

O kaip ta butelį apklijuot? T.y. kaip tuos saldainius prie butelio priklijuot? Ar paprasti klijai laiko?
Ingra
QUOTE(Auges @ 2005 05 13, 08:37)
O kaip ta butelį apklijuot? T.y. kaip tuos saldainius prie butelio priklijuot? Ar paprasti klijai laiko?
*

Aš bent mačiau tai lipnia juostele spirale aplink butelį apsukta...
Pacific
as taip pat si lipnia juosta klijavau.jos tikrai nesimato,nes saldainiu virsutinis sluoksnis uzdengia
dorado
man dovanu pakavimas pats maloniausias uzsiemimas ( tik jau ne dovanu pirkimas) Tik va patingiu nufotografuoti...

Anytai dovanojome knyga. tai ipakavau i geltona "tampoma" popieriu (tiesa dejau tvirtesnio poperiaus pagrinda), o ant virsaus priklijavau raudonu aguonu puokste daryta is "tampomojo " popieriaus. kaip daryti is to popieriaus geles, jau buvo temoje "netradiciniai rankdarbiai". Buvo isties labai grazu.
une
Dorado, turejo isties buti labai grazu-butinai reikes pasinaudot ideja wink.gif drinks_cheers.gif
Vaidullka
[attachmentid=20445]
[attachmentid=20446]
Čia mano pakuotos dovanėlės.
Turėjau mažąją zyziančią pagalbininkę, tai nelabai kokybiškai, o ir šiaip neturėjau kai kurių medžiagų tam darbui cry.gif
Dariau pagal vienos mamytės nuskanuota knygelę.
une
Vaidulka, antra ypac graziai atrodo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Matyte
QUOTE(Vaidullka @ 2005 05 15, 20:40)

Čia mano pakuotos dovanėlės.
Turėjau mažąją zyziančią pagalbininkę, tai nelabai kokybiškai, o ir šiaip neturėjau kai kurių medžiagų tam darbui  cry.gif
Dariau pagal vienos mamytės nuskanuota knygelę.

*

O kokia čia knygelė g.gif
Devi
Vaindullka, labai gražiai ir įdomiai supakuotos dovanos thumbup.gif mirksiukas.gif
vijja
QUOTE(une @ 2005 05 16, 00:20)
Vaidulka, antra ypac graziai atrodo  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif
gude
QUOTE(Pacific @ 2005 05 12, 16:56)
*

Mačiau saldainių parduotuvės vitrinoj - šampano butelis apklijuotas saldainiais su žaliais blizgančiais popieriukais. thumbup.gif Va taip atrodė.... thumbup.gif . Net iš pradžių nesupratau kaip ta graži "eglutė" padaryra.....
Pasirodo su lipnia plėvele doh.gif . Būtinai šiemet pasidarysiu.
rimuze
QUOTE(gude @ 2006 12 14, 18:39)
Mačiau saldainių parduotuvės vitrinoj - šampano butelis apklijuotas saldainiais su žaliais blizgančiais popieriukais.  thumbup.gif  Va taip atrodė.... thumbup.gif . Net iš pradžių  nesupratau kaip ta graži "eglutė" padaryra.....
Pasirodo su lipnia plėvele  doh.gif . Būtinai šiemet pasidarysiu.
*

Mane irgi si ideja sudomino g.gif g.gif gal kas turi parodyt,kaip ta buteli apklijuoti g.gif nes nelabai issivaizduoju kaip ten klijuoti. blush2.gif blush2.gif
Paul@
aciuks.gif VaNilline,daug idėjų pasirinkau thumbup.gif
Will
QUOTE(VaNilline @ 2006 12 16, 11:48)
turiu nemazai prikaupusi, kelis pavyzdelius idesiu cia
*

OHO blink.gif kiek idėjų thumbup.gif
Aš šiemet ketinu visiems atskirai pakuoti Kalėdines dovanas, tai gerų idėjų davei thumbup.gif Ačiū bigsmile.gif
Ametistė
VaNilline, labai liuks idejos. Dekui 4u.gif
maziux2
pasinaudosiu jūsų idėjomis, ir taip įpakuosiu dovaną
Asta_
nagi graziai supakuota.
o kaip pasiam pakuot, taigi nuos konio ir gebejimu priklauso ir kazi ar pakuote bus gyva, jei bus nukopijuota nuo paveikslelio. ideja paciam sugalvot-tai dovana.
Europiete
man tai kazkaip tas dovaneles user posted image ne visada iseina graziai supakuot...user posted image
Mudra
Sveikos merginos, pasidalinsiu savo sukauptomis dovanų pakavimo idėjomis 4u.gif

http://s104.photobucket.com/albums/m170/Gi...vimas/?start=40

tapkute
Dar čia yra idėjų (ir ne tik Kalėdoms) su paveiksliukais, kaip daryti.
http://photo.163.com/photos/buffer123/34018543/
(jei kas jau buvot davus šią, atsiprašau blush2.gif)
Leita
įdomus straipsnis pakavimo tema smile.gif
http://www.inter.lt/zurnalai.php?page=maga...mp;s_id=13#none
Leita
supakavijau dovaną, o ant viršaus surenčiau jurtą meškai lotuliukas.gif
biški kreiva, šleiva, bet man vis tiek patinka biggrin.gif
user posted image
Erdve
wow!ispudinga!
babyface
Niu išties super namelis meškai gavosi bigsmile.gif thumbup.gif Super idėja thumbup.gif
r8t8l18k3
Buvau parašius kitoj senoj temoj, bet mane atginė čia, taigi prašau pagalbos.

Norėčiau jūsų patarimo ir protingų minčių, taigi mamai sugalvojau tokią dovaną: paėmiau batų dėžutę, ją apklijavau gražiu lipniu popierium(gavosi kaip mozaika). Į tą dėžę įdėjau apie 50 dėžučių nuo degtukų, kiekviena dėžutė supakuota, o kiekvienos viduje raštelis su protingais,išmintingais žodžiais frazėmis.Visą tai išpakavus, perskaičius mama pagalvos, kad čia jau visa dovana, bet aš pasakysiu, kad ji dar luplėštų batų dėžutės viduje esantį dovanų popierių(atsiras viltis). Tada ji ras vokiuką. Vokiuke atvirutė,vėl pagalvos, kad čia jau visa dovana, o galiausiai aš iš kišenės ištrauksiu kuponą, su SPA centro paslaugomis. Na, ką manot?
Man reikia jūsų nuomonės ir pagalbos:
1.Gal žinote kokių protingų frazių(tokių , kad surašius ant lapelio galėčiau įdėti į degtukų dėžutę.Norėčiau ne banalių)
2.Kaip orginaliai/gražiai į pakuoti voką?

Laukiu bet kokių patarimų ir nuomonių. Dėkui

P.s. aš čia tik žadu taip daryt, taigi viską įmanoma pakoreguoti.
ARasytee
QUOTE(r8t8l18k3 @ 2007 01 25, 20:19)
Norėčiau jūsų patarimo ir protingų minčių, taigi mamai sugalvojau tokią dovaną: paėmiau batų dėžutę, ją apklijavau gražiu lipniu popierium(gavosi kaip mozaika). Į tą dėžę įdėjau apie 50 dėžučių nuo degtukų, kiekviena dėžutė supakuota, o kiekvienos viduje raštelis su protingais,išmintingais žodžiais frazėmis.Visą tai išpakavus, perskaičius mama pagalvos, kad čia jau visa dovana, bet aš pasakysiu, kad ji dar luplėštų batų dėžutės viduje esantį dovanų popierių(atsiras viltis). Tada ji ras vokiuką. Vokiuke atvirutė,vėl pagalvos, kad čia jau visa dovana, o galiausiai aš iš kišenės ištrauksiu kuponą, su SPA centro paslaugomis. Na, ką manot?
1.Gal žinote kokių protingų frazių(tokių , kad surašius ant lapelio galėčiau įdėti į degtukų dėžutę.Norėčiau ne banalių)
*

vau ideja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ale mamytes gaila smile.gif darbo tures smile.gif
Leita
QUOTE(ARasytee @ 2007 01 26, 03:05)
ale mamytes gaila smile.gif darbo tures smile.gif
*

na jau, gaila lotuliukas.gif
malonuuumas bigsmile.gif
b3b
[quote=r8t8l18k3,2007 01 25, 20:19]
:

bandyk nueiti i www.mintys.lt

gal ka rasi tongue.gif
GreenLady
Cia pernai rudeni ejau pas drauge i gimtadieni. Isvakarese grizusi supratau, kad dar nesupakavau dovanos tad teko pakuoti tuo kas buvo po ranka smile.gif

Kadangi buvo ruduo tai padariau is klevo lapu "rozes" jas sukomponavau ant dezutes virsaus ir dar sona spagatu aprisau.

Cia jei ka jubiljates rankos smile.gif Labai norejo paziureti kas viduj, bet labai nenorejo kompozicijos sugadinti lotuliukas.gif

user posted image
rulle
Sveikos mergaitės,gal ne į temą rašau,gal žinote,kur galima užsisakyti įvairių dėžučių,ne pirkti, o kur gamina. Noriu savo lėlės pakuoti.
Gal kuri užsisakinėjo?Ačiū 4u.gif
Leita
QUOTE(rulle @ 2007 01 28, 11:27)
Sveikos mergaitės,gal ne į temą rašau,gal žinote,kur galima užsisakyti įvairių dėžučių,ne pirkti, o kur gamina. Noriu savo lėlės pakuoti.
Gal kuri užsisakinėjo?Ačiū 4u.gif
*

pažiūrėk www.elstera.lt
rulle
Ačiū,labai gražios,ryt skambinsiu 4u.gif
Lolute
QUOTE(r8t8l18k3 @ 2007 01 25, 20:19)
*

Šauniai sugalvojai! Ir, matyt, kantria mamyte turi smile.gif
O prasmingu minciu gali pasiskaityt čia
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.