Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Daiktų restauravimo gudrybės - 2 dalis
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
irmulia
Pabaigėme pirmąją temą thumbup.gif

PIRMA TEMA

tesiam toliau biggrin.gif
Insomnia
Sveikutės naujoj temoj 4u.gif

zuzula, thumbup.gif nuoroda su idėjom.

QUOTE(zuzula @ 2008 04 30, 16:26)
Manau,tais trafaretais ir gipsu galinma butu labai graziai dekoruoti Insomnia sekcija, labai elegantiskai atrodytu...ar ne?
*

Kad aš norėčiau sekcijos spalvą pakeisti ax.gif Negraži man faneros (ar kaip tas paviršius vadinasi) spalva.

Gal visgi kas nors žino, kaip galima būtų ją medžiaga apklijuoti? ax.gif Arba teks ant kokio gabaliuko pabandyti biggrin.gif
justess22
Perkeliu paskutines įdomias idėjas ir nuorodas iš praeitos temos, kad nepasimestų 4u.gif

user posted image
user posted image[/quote]

user posted image
daug ideju bigsmile.gif

Tinka paprastas statybinis glaistas medžiui, kainuoja daaaug pigiau, nei iš rankdarbių parduotuvių, o efektas - toks pats. Pvz. toks 200 g indelis (yra ir didesnių) kainuoja apie 3 Lt ir yra daugybė atspalvių nuo balto-gelsvo-rudo iki tamsių spalvų, nereikės dažyti. Gana greitai džiūsta, pagal instrukciją užtenka kelių valandų, bet geriau padžiovinti ilgiau. Bekvapis.
user posted image
Labai storų nereikia, užtenka ir storesnio kartono nuo ko nors, kokio įpakavimo ar pan. Dar galima panaudoti tokius polistireninius padėkliukus, kur būna maistas supakuotas - mėsytė, vaisiai, daržovės ir pan. - irgi išpjauni ornamentą ir tepi per skyles, labai paprasta.
Mano siūlytas medžio glaistas netrūkinėja - patikrinta 100 proc smile.gif
Glamour
Senukuose kažin tokio glaisto būna. ir dar klausimas ar ant to glaisto galima dažyti akriliniais dažais, ar laikosi dažai ant jo. Su aliejiniais žinau, kad galima.
irmulia
Insomnia - manau panaudojus storą audinį pz. kokį dailų gobeleną su lipalu drąsiai priklijuosi prie baldų paviršiaus mirksiukas.gif

Glamour - jei naudosi akrilinius dažus, tai po to rekomenduoju padengti vienu ar dviems sluoksniais lako mirksiukas.gif Bus patvariau mirksiukas.gif
LT saulele
QUOTE(justess22 @ 2008 05 01, 12:35)
Perkeliu paskutines įdomias idėjas ir nuorodas iš praeitos temos, kad nepasimestų
*

user posted image

Man ši idėja thumbup.gif , pabandžiau įsivaizduot, kaip svečiai tualeto ieško biggrin.gif , o galop jiems į spintą rodai lotuliukas.gif
~Migla...Miglelė~
Sveikos, parodysiu jums savo atnaujintą šaldytuvą smile.gif jau senokai jį atnaujinau (praeitą vasarą). Šaldytuvas buvo jau baisus..(jam virš 20 metų...)ir sugalvojau nudažyti... tėvai norėjo sidabro spalvos, ir man kilo mintis jį aptapyti dar, tai dar aliejiniais dažais ištapiau katinus biggrin.gif
durelės
user posted image
šonas
user posted image
zuzula
~Migla...Miglelė~ labai grazu bigsmile.gif bet cia jau "aukstas pilotazas"- as taip nesugebeciau...tikras menas...
Insomnia, manau, kad gali paprasta medziaga klijuoti lipalu...ir paskui gal dar nulakuoti,nes durys nusiciupines,ar issitepts, medziaga dulkes trauks, o kaip nuvalysi? kai nulakuosi vis lengviau pavalyti g.gif ir patikimiau,kad tikrai medziaga prilipus bus...bet, man atrodo, labai daug medziagos reikia norint visa spinta apklijuoti, brangiai gausis g.gif grazu ir kokia grazia spalva nudazyti g.gif metine rolleyes.gif ar kokia bordo ir tada tokius gipsinius ornamentus ax.gif na cia tau spresti ax.gif
as dazau savo spinteles doh.gif vis svieciasi tas melynas, nelygiai gaunasi, kazkokiais dryziais doh.gif cia dazysiu ir dazysiu doh.gif
gummy bear
QUOTE(~Migla...Miglelė~ @ 2008 05 02, 14:26)
Sveikos, parodysiu jums savo atnaujintą šaldytuvą smile.gif jau senokai jį atnaujinau (praeitą vasarą). Šaldytuvas buvo jau baisus..(jam virš 20 metų...)ir sugalvojau nudažyti... tėvai norėjo sidabro spalvos, ir man kilo mintis jį aptapyti dar, tai dar aliejiniais dažais ištapiau katinus biggrin.gif
durelės
*

Koks grožis wub.gif
agente009
QUOTE(Glamour @ 2008 05 01, 13:40)
Senukuose kažin tokio glaisto būna. ir dar klausimas ar ant to glaisto galima dažyti akriliniais dažais, ar laikosi dažai ant jo. Su aliejiniais žinau, kad galima.
*

Viskuo galima, viskas laikosi. Kaip jau mergaitės patarė, dar gali nulakuot pabaigai dėl tvirtumo.

QUOTE(zuzula @ 2008 05 02, 15:00)
as dazau savo spinteles  doh.gif  vis svieciasi tas melynas, nelygiai gaunasi, kazkokiais dryziais  doh.gif  cia dazysiu ir dazysiu  doh.gif
*

Ne dažyk, o tepšnok kempinėle - pasidengs lygiau ir gražiau. ax.gif

Miglute, faini tavo katinai, puikus seno daikto pavertimas nauju, gražiu ir naudingu 4u.gif
taibent1
Migla, nuostabus vaizdelis...
~Migla...Miglelė~
zuzula, gummy bear, agente009, taibent1, labai jums ačiū wub.gif 4u.gif
Dabar tėvai sako, kad šaldytuvo naujo negali pirkti biggrin.gif nes šį reiktų išmesti, o gaila būtų...tai dar kogero kol veiks tol stovės virtuvėje biggrin.gif smile.gif
gummy bear
QUOTE(~Migla...Miglelė~ @ 2008 05 02, 22:04)
zuzula, gummy bear, agente009, taibent1, labai jums ačiū wub.gif  4u.gif
Dabar tėvai sako, kad šaldytuvo naujo negali pirkti biggrin.gif nes šį reiktų išmesti, o gaila būtų...tai dar kogero kol veiks tol stovės virtuvėje biggrin.gif  smile.gif
*

Tai kad tikrai meno kūrinys thumbup.gif Negalima išmesti schmoll.gif Kai neveiks, teks iš jo spintelę daryti bigsmile.gif
irmulia
QUOTE(~Migla...Miglelė~ @ 2008 05 02, 13:26)
durelės

Šauniai pasidarbuota thumbup.gif , labai linksmas šaldytuvas gavosi bigsmile.gif
pukučiai
Labas merginos na jūsų teismui pateikiu jums siuvimo mašiną padekoruotą mat man ją pabodo tampyti gana sunki o taip matomoj vietoj nesinorėjo laikyt nes ganai baisiai atrodė jos dangtis tad nusprendžiau jį pakoreguoti

user posted image

user posted image

kita pusė

user posted image

tikiuosi labai nekritikuosit blush2.gif blush2.gif blush2.gif
gummy bear
QUOTE(pukučiai @ 2008 05 03, 16:00)
Labas merginos na jūsų teismui pateikiu jums siuvimo mašiną padekoruotą mat man ją pabodo tampyti gana sunki o taip matomoj vietoj nesinorėjo laikyt nes ganai baisiai atrodė jos dangtis tad nusprendžiau jį pakoreguoti
*

Šaunuolė thumbup.gif Dabar ne tik kad tampyti nereikės, bet ir patalpą, kur stovi, papuoš bigsmile.gif thumbup.gif
pukučiai
QUOTE(gummy bear @ 2008 05 03, 18:23)
Šaunuolė thumbup.gif Dabar ne tik kad tampyti nereikės, bet ir patalpą, kur stovi, papuoš bigsmile.gif thumbup.gif
*

Labai ačiū kad neiš kritikavot. Su šiuo tikslu ir nusprendžiau pagražint,(dėl nešiojimo) tik reiks dar ta staliuką patepliot, kad nekristu į akis (nes jis irgi gana baisiai atrodo na tas ant kurio mašina stovi). Dar tokį lagaminą radau(tvarkydama palėpę) tikras deimančiukas dekupažui medinis tai kai jau pagaus įkvėpimas padarysiu ir jums parodysiu. blush2.gif blush2.gif biggrin.gif
~Migla...Miglelė~
gummy bear, kogero taip ir reikės daryti biggrin.gif bigsmile.gif
irmulia, ačiū smile.gif
pukučiai,labai gražiai atnaujinai siuvimo mašiną thumbup.gif mirksiukas.gif šaunuolė mirksiukas.gif
white tea
Šaldytuvas nerealus wub.gif wub.gif wub.gif
Vaizele
Išsinešėm į lauką šezlongą, bet pinta dalis suplyšus. Kai tik baigėsi garantinis, iš karto ir suplyšo verysad.gif Gal kas turit idėjų, pavyzdžių, projektų kaip atnaujinti pintą dalį, kad vėl būtų galima ant jo kaitintis prieš saulutę?
P@nter@
Laba diena, perskaičiau ir aš visą jūsų temą taip gražiai darbuojatės tikrai radau gerų ir naudingų patarimų aciu už tai thumbup.gif Pas tėvus kaime radau spintutę parsitempiau namo, nušveičiau senus aliejinius dažus ir jau turiu visziją kokia ji turėtų būti.Tik vat vienas klausimas spintutė sena dar senelės laikų, nežinau ar nuo senumo ar nuo savo kelionių iš namų į tvartą, garažą ir dar bala žino kur kvapas joje tikrai ne koks manau kad perdažius jis vistiek neišnyks, ar yra būdas jį panaikinti?
irmulia
QUOTE(Vaizele @ 2008 05 05, 17:26)
Išsinešėm į lauką šezlongą, bet pinta dalis suplyšus. Kai tik baigėsi garantinis, iš karto ir suplyšo  verysad.gif Gal kas turit idėjų, pavyzdžių, projektų kaip atnaujinti pintą dalį, kad vėl būtų galima ant jo kaitintis prieš saulutę?
*

Galima tą išplyšusią dalį atnaujinti išpynimu patvaresnėmis medžiagomis mirksiukas.gif
Kaip išpinti, siūlau pasižvalgyti temose:

Pynimas iš vytelių

Pynimas iš laikraščių

Taip pat galima tiesiog įsiūti arba dar geriau medžiagą (pvz. tvirtą gobeleną ar pan. prišaudyti su tokiu įrankiu panašiu kaip "krokodilas" (teko praktiškai atnaujinti deginimosi krėslus, tai šauniai gavosi thumbup.gif )

O jei įdėtum foto, tai galėtume daugiau pakomentuoti mirksiukas.gif
Nenuorama
Labai jau man reikia jūsų pagalbos, o pastebėjau, kad kuris laikas sena tema uždaryta, o naujos neradau g.gif Tikiuosi irmulia nesupyks, kad atidarau temą ax.gif

Seną temą rasite čia

O man labai reikia sužinoti kaip padaroma, kad ant baldo matosi dvi spalvos. Viršutinė tarkim juoda, o iš po jos dar vietomis matosi kita spalva. Daiktas taip atrodo, tarsi senas. rolleyes.gif Kažkada mačiau, kad lyg ir dažo viena spalva, tada ant viršaus dažo kita, o su švitriniu popieriumi patrina vietomis ir pasimato ta apatinė spalva rolleyes.gif Bet ar tarp jų nereikia kokios dar medžiagos tept rolleyes.gif Labai būčiau dėkinga už pagalbą 4u.gif , nes greitu metu reikia padaryti pusbroliui skrynią jubiliejaus proga ir norėčiau tokiu būtų uždažyt rolleyes.gif
pavonija
Nenuorama, tas vietas kur turi būti pagal tave apsitrynusios( kampai, kur natūraliai su laiku nusibrūžintų) patrink paprasta žvake kai jau yra pilnai išdžiuvęs apatinis sluoksnis. Tada dažai kita kontrastine spalva ir dažams išdžiuvus nutrini švitriniu. Viskas ir bus gatava smile.gif
irmulia
QUOTE(P@nter@ @ 2008 05 05, 17:48)
Laba diena, perskaičiau ir aš visą jūsų temą taip gražiai darbuojatės tikrai radau gerų ir naudingų patarimų aciu už tai  thumbup.gif Pas tėvus kaime radau spintutę parsitempiau namo, nušveičiau senus aliejinius dažus ir jau turiu visziją kokia ji turėtų būti.Tik vat vienas klausimas spintutė sena dar senelės laikų, nežinau ar nuo senumo ar nuo savo kelionių iš namų į tvartą, garažą ir dar bala žino kur kvapas joje tikrai ne koks  manau kad perdažius jis vistiek neišnyks, ar yra būdas jį panaikinti?
*

Manau, Senukuose ar Ermitaže turėtų būti kokių spec. priemonių (pvz. skysčių) kurių pagalba galima išnaikinti įsisenėjusį kvapą mirksiukas.gif
Nenuorama
QUOTE(Nenuorama @ 2008 05 12, 08:58)
Labai jau man reikia jūsų pagalbos, o pastebėjau, kad kuris laikas sena tema uždaryta, o naujos neradau  g.gif Tikiuosi irmulia nesupyks, kad atidarau temą  ax.gif

Seną temą rasite čia

doh.gif Pasirodo tema njau yra doh.gif Bet kodėl man per paiešką jos nerado g.gif Na, nesvarbu, svarbu, kad viskas tvarkoj thumbup.gif

QUOTE(pavonija @ 2008 05 12, 10:01)
Nenuorama, tas vietas kur turi būti pagal tave apsitrynusios( kampai, kur natūraliai su laiku nusibrūžintų) patrink paprasta žvake kai jau yra pilnai išdžiuvęs apatinis sluoksnis. Tada dažai kita kontrastine spalva ir dažams išdžiuvus nutrini švitriniu. Viskas ir bus gatava  smile.gif
*

Labai labai dėkui 4u.gif 4u.gif
Vaizele
QUOTE(Nenuorama @ 2008 05 12, 10:40)
doh.gif Pasirodo tema njau yra  doh.gif Bet kodėl man per  paiešką jos nerado  g.gif Na, nesvarbu, svarbu, kad viskas tvarkoj  thumbup.gif
Labai labai dėkui  4u.gif  4u.gif
*

Nežinau, kaip veikia ta paieška, bet man praktiškai niekada neranda schmoll.gif tai kai ieškau temos, tiesiog einu per temų pavadinimus ir skaitau, kol kantrybė neša unsure.gif o kai nebeneša, kieno nors tiesiog paklausiu, ar yra tokia tema ir prašau, kad įdėtų nuorodą ax.gif
irmulia
QUOTE(Vaizele @ 2008 05 12, 12:22)
Nežinau, kaip veikia ta paieška, bet man praktiškai niekada neranda  schmoll.gif tai kai ieškau temos, tiesiog einu per temų pavadinimus ir skaitau, kol kantrybė neša  unsure.gif o kai nebeneša, kieno nors tiesiog paklausiu, ar yra tokia tema ir prašau, kad įdėtų nuorodą  ax.gif
*

Merginos, paieška veikia mirksiukas.gif tik reiktų rašyti su lietuviškais simboliais , tada tikrai suranda mirksiukas.gif
pukučiai
QUOTE(Nenuorama @ 2008 05 12, 10:58)
Labai jau man reikia jūsų pagalbos, o pastebėjau, kad kuris laikas sena tema uždaryta, o naujos neradau  g.gif Tikiuosi irmulia nesupyks, kad atidarau temą  ax.gif

Seną temą rasite čia

O man labai reikia sužinoti kaip padaroma, kad ant baldo matosi dvi spalvos. Viršutinė tarkim juoda, o iš po jos dar vietomis matosi kita spalva. Daiktas taip atrodo, tarsi senas.  rolleyes.gif Kažkada mačiau, kad lyg ir dažo viena spalva, tada ant viršaus dažo kita, o su švitriniu popieriumi patrina vietomis ir pasimato ta apatinė spalva  rolleyes.gif Bet ar tarp jų nereikia kokios dar medžiagos tept  rolleyes.gif Labai būčiau dėkinga už pagalbą  4u.gif , nes greitu metu reikia padaryti pusbroliui skrynią jubiliejaus proga ir norėčiau tokiu būtų uždažyt  rolleyes.gif
*

Nenuorama tai kur ta dėžė kodėl neparodai kaip išėjo. rolleyes.gif Aš dar nesu bandžius su žvake trinti. Bet reiks išbandyt. Turiu tokį seną seną "čimodaną" ir dar medinį. Tai reiks ji pagražinti pabandysiu šveitimo sendintą efektą išgauti. O šiaip tai yra spec. priemonės lakai. Aš vieną naudoju "Sadolino Antique" kažkaip panašiai vadinasi tai man jis patinka(nes gana paprasta su juo dirbti).
Nenuorama
QUOTE(pukučiai @ 2008 05 23, 16:32)
Nenuorama tai kur ta dėžė kodėl neparodai kaip išėjo.  rolleyes.gif Aš dar nesu bandžius su žvake trinti. Bet reiks išbandyt. Turiu tokį seną seną "čimodaną" ir dar medinį. Tai reiks ji pagražinti pabandysiu šveitimo sendintą efektą išgauti. O šiaip tai yra spec. priemonės lakai. Aš vieną naudoju "Sadolino Antique" kažkaip panašiai vadinasi tai man jis patinka(nes gana paprasta su juo dirbti).
*

Nedariau rolleyes.gif Radom restauratorius, kurie atliks tą darbą už mane lotuliukas.gif
umede
durelės

noriu suzinoti,kaip paruosti ta saldytuva-ar reikia kazkokiu gruntu nutepti,ar tiesiog visa uzdazyt,o poto jau ir piesti,ir kokius dazus naudoti?as turiu tokiu aliejiniu dazu tutelese-tai gal irgi tinka?labai lauksiu informacijos-pas mus yra panasaus amziaus saldytuvas,ir ziauriai noriu ji atnaujinti... ax.gif.ir kaip su tais gumais-juos irgi dazyti?
reida
Prisiuziurejau as cia visokiu grozybiu ir nutariau savo merdzinos lovyte atsinaujinti.
Buvo tokia sviesaus medzio, tarybine sena lovyte.
Daziau baltai ir dekupazinau. Dazyti laiko ir darbo daugiau uzeme nei nudekupazint doh.gif Nors serveteliu kiekviena motyva iskarpyti irgi vargas vargelis biggrin.gif Bet ka padarysi, kad negimusi piesti doh.gif
Stai mano darbas ax.gif
http://images35.fotki.com/v1168/photos/1/1...IMG_2396-vi.jpg
irmulia
QUOTE(reida @ 2008 05 27, 13:14)
Prisiuziurejau as cia visokiu grozybiu ir nutariau savo merdzinos lovyte atsinaujinti.
Daziau baltai ir dekupazinau. Dazyti laiko ir darbo daugiau uzeme nei nudekupazint doh.gif Nors serveteliu kiekviena motyva iskarpyti irgi vargas vargelis biggrin.gif  Bet ka padarysi, kad negimusi piesti doh.gif
Stai mano darbas ax.gif
*

Šauniai atnaujinta lovytė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif rodos, pirktinė biggrin.gif
Nenuorama
QUOTE(reida @ 2008 05 27, 13:14)
Daziau baltai ir dekupazinau. Dazyti laiko ir darbo daugiau uzeme nei nudekupazint doh.gif Nors serveteliu kiekviena motyva iskarpyti irgi vargas vargelis biggrin.gif  Bet ka padarysi, kad negimusi piesti doh.gif
Stai mano darbas ax.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif
~Migla...Miglelė~
umede, pirma šaldytuvą nuploviau, su visokiais plovikliais, kad nuriebalinti,nešvarumus nuimti. tada dažiau su dažais skirtais metalui (lygtais emaliniai, ar kažkaip panačiai vadinasi...) o kai nudžiuvo paprasčiausiai tapiau aliejinias dažais.Parparastais aliejiniais iš tubelių, ir viskas. Sėkmės mirksiukas.gif
brita33
durelės
...
šonas
...

super ideja, labai grazu thumbup.gif
umede
as sumasciau nudazyt visa saldytuva zydrai,o nuo apacios padaryti zole auksta tokia-vos ne iki puses saldytuvo aukscio...ir toj zolej boruziuku visokiu,o virsuj drugeliu,tipo kur jau padangej skraido...manau turetu neblogai gautis ax.gif
~Migla...Miglelė~
Kai padarysi būtinai parodyk mirksiukas.gif labai įdomu, lauksiu smile.gif sėkmės tapant mirksiukas.gif
pukučiai
QUOTE(reida @ 2008 05 27, 15:14)
Stai mano darbas ax.gif
*

Superinė lovytė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai smagiai atrodo nežinau kaip iš arti bet iš toli tai tikrai gražu tikrai mergaitiška thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
reida
QUOTE(pukučiai @ 2008 06 06, 10:42)
Superinė lovytė  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  labai smagiai atrodo nežinau kaip iš arti bet iš toli tai tikrai gražu tikrai mergaitiška  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Aciu smile.gif

Dar daug inventoriaus namu noreciau nudekupazint, bet laiko truksta. Turiu toki stala paprasta virtuvini ir mastau kaip galeciau ji atnaujinti g.gif
agente009
QUOTE(P@nter@ @ 2008 05 05, 18:48)
Laba diena, perskaičiau ir aš visą jūsų temą taip gražiai darbuojatės tikrai radau gerų ir naudingų patarimų aciu už tai  thumbup.gif Pas tėvus kaime radau spintutę parsitempiau namo, nušveičiau senus aliejinius dažus ir jau turiu visziją kokia ji turėtų būti.Tik vat vienas klausimas spintutė sena dar senelės laikų, nežinau ar nuo senumo ar nuo savo kelionių iš namų į tvartą, garažą ir dar bala žino kur kvapas joje tikrai ne koks  manau kad perdažius jis vistiek neišnyks, ar yra būdas jį panaikinti?

Iš medinių diktų tai praktiškai neišnaikinami kvapai... Bet. Neseniai pirkau batus, tai pardavėja pasiūlė dezodorantą batams - bekvapis spaudomas purškalas. Ir svarbiausia, su juo galima purkšti visur, kaip ji aiškino - sportinius krepšius, spintas, nuo tabako dūmų - atseit panaikina kvapą. Batuose jau bandėm, tikrai padeda, o va baldams dar nebandžiau, neturiu ant ko bandymų daryt... g.gif biggrin.gif
Jei sugalvosi išbandyt, tai pirkom Danijoj, kaina apie 16 Lt, firma Boston (su buldogais lyg), vadinasi Max Fresh.
pukučiai
QUOTE(reida @ 2008 06 11, 22:18)
Aciu smile.gif

Dar daug inventoriaus namu noreciau nudekupazint, bet laiko truksta. Turiu toki stala paprasta virtuvini ir mastau kaip galeciau ji atnaujinti g.gif
*

Va va mane ta pati problema kamuoja atrodo kiek visko norisi padaryti bet vis pritrūksti laiko doh.gif doh.gif doh.gif
nafania
Sveikos supermamos,
Labai faina temele,viska nuosekliai perskaiciau, bet prasysiu jusu pagalbos.

Pries kelis metus profams atidaviau restauruoti mociutes azuolini stala ir dvi kedes, bet daugiau to nedarysiu.labai_piktas:
Tad nutariau kitas dvi kedes pati atnaujinti, bet kai pirmas blynas tai prisviles...

Vienu zodziu, as nutryniau visa sena laka (tikrai netikejau kad tiek darbo reikia ideti i si procesa) ir nuejus i senukus paprasiau kad man duotu impregnanta tamsiai rudos spalvos.Spalva atitaikiau,bet.... gavau HASCO firmos pentorex parasyta medzio lakas-impregnantas. Pradejau tepti ir issiziojau .ogi mano lakas blizgus. Is pradziu galvojau kad saule apsviecia ir del to blizga, bet kai idemiai perskaiciau pakuote,tai prie kitu kalbu yra itrauktas zodis "blizgus".

Ka man daryti? Ir vel viska isnaujo nutrinti? nes mano ankstesnes kedes tai neblizgios,tai gaunasi biski ne i tema mano daromos.. verysad.gif

Gal kuri patarsit man?
isdykelee_
QUOTE(nafania @ 2008 06 28, 09:51)
Sveikos supermamos,
Labai faina temele,viska nuosekliai perskaiciau, bet prasysiu jusu pagalbos.

Pries kelis metus profams atidaviau restauruoti mociutes azuolini stala ir dvi kedes, bet daugiau to nedarysiu.labai_piktas:
Tad nutariau kitas dvi kedes pati atnaujinti, bet kai pirmas blynas tai prisviles...

Vienu zodziu, as nutryniau visa sena laka (tikrai netikejau kad tiek darbo reikia ideti i si procesa) ir nuejus i senukus paprasiau kad man duotu impregnanta tamsiai rudos spalvos.Spalva atitaikiau,bet.... gavau HASCO firmos pentorex  parasyta medzio lakas-impregnantas. Pradejau tepti ir issiziojau .ogi mano lakas blizgus. Is pradziu galvojau kad saule apsviecia ir del to blizga, bet kai idemiai perskaiciau pakuote,tai prie kitu kalbu yra itrauktas zodis "blizgus".

Ka man daryti? Ir vel viska isnaujo nutrinti? nes mano ankstesnes kedes tai neblizgios,tai gaunasi biski ne i tema mano daromos..  verysad.gif

Gal kuri patarsit man?
*

g.gif Bandyk pasveisti su rupiu(bet ne labai)svitriniu ir ant virsaus uzlakuok su matiniu laku.turetu suveikti smile.gif
nafania
QUOTE(isdykelee_ @ 2008 06 28, 11:00)
g.gif Bandyk pasveisti su rupiu(bet ne labai)svitriniu ir ant virsaus uzlakuok su matiniu laku.turetu suveikti smile.gif
*

Aciu, pabandysiu, o sakyk matini laka kokios firmos pirkti geriau?Sorry, bet nebepasitikiu as senuku konsultantais.
INGRIDŽIUKS
Jau kad senukų konsultantais pasitikėti negalima tai jau tikrai ir jų informacijos ištraukti tai irgi negalima doh.gif verysad.gif
nafania
bukit geros, patarkit koki laka matini pirkti? Kazkuri minejote Sadolin laka pirciai bet ar jis buna matinis?
isdykelee_
QUOTE(nafania @ 2008 06 29, 20:54)
bukit geros, patarkit koki laka matini pirkti? Kazkuri minejote Sadolin laka pirciai bet ar jis buna matinis?
*

Aha -as sita naudoju,tik nepirk jahtom skirto nes jis geltonuoja blink.gif
dovesa
Mano menas
Pries:
user posted image

Po:
user posted image
Vaizele
Ale kaip pagyvėjo ir pagražėjo vonia thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.