Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sagės
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
rulle
Sveikos 4u.gif , atidarau trečią temą, prašom rodytis.
Sena tema čia

Ikeliu savo sage, vidus-silkas ax.gif
user posted image
ievuschka
rulle - tu šaunuolė, ir vėl naują temą atidarei clap_1.gif
Tavo sagė-labai daili, įdomiai čia su tuo šilku thumbup.gif Spalviniai deriniai-tip top man pritaikyti lotuliukas.gif (gal tik žalių kroliukų apvadą apie šilko apskritimą būčiau rausvais, ar kitokiais švelnesniais siuvinėjus).
O ant kokio pagrindo siuvinėjai karoliukus? Na, viduriukas-šilkas,o ant ko tvirtintas?
rulle
QUOTE(ievuschka @ 2008 04 14, 13:43)
rulle - tu šaunuolė, ir vėl naują temą atidarei clap_1.gif
Tavo sagė-labai daili, įdomiai čia su tuo šilku  thumbup.gif Spalviniai deriniai-tip top man pritaikyti  lotuliukas.gif (gal tik žalių kroliukų apvadą apie šilko apskritimą būčiau rausvais, ar kitokiais švelnesniais siuvinėjus).
O ant kokio pagrindo siuvinėjai karoliukus? Na, viduriukas-šilkas,o ant ko tvirtintas?
*

Sveika,niekas neatidare,tai as ax.gif
Ir pati dabar ziuriu,kad reikejo ne zaliais blush2.gif ,bet juos pirmus prisiuvau,o veliau nusigrybavau biggrin.gif
Ta silka ant plastmasinio apskritimo uzklijavau, veliau ant drobes,prisiuvau karoliukus ir viska ant storo kartono,ar aisku g.gif

Aistiene
Kaip laukiau sios temos atidarymo clap.gif
Mano sages metamorfoze lotuliukas.gif

user posted image

user posted image
~saulyte~
Kokios grazios jusu sages! thumbup.gif
O stai cia manoji:
user posted image
4u.gif
virgonca
Aistiene puiki metamorfoze wub.gif
Aistiene
QUOTE(virgonca @ 2008 04 15, 10:41)
Aistiene  puiki metamorfoze  wub.gif
*

Aciu 4u.gif Siaip tai mastau padaryti universalu varianta, kad butu galima naudoti ir kaip sage, ir kaip pakabuka smile.gif Tik reik sumastyti kaip uzsegima nuimama padaryti g.gif
virgonca
QUOTE(Aistiene @ 2008 04 15, 12:07)
Aciu  4u.gif  Siaip tai mastau padaryti universalu varianta, kad butu galima naudoti ir kaip sage, ir kaip pakabuka smile.gif Tik reik sumastyti kaip uzsegima nuimama padaryti  g.gif
*

na tai jeigu pakabuti padarytum kaip darai sages - su juosteles uzlenkimais per visa sages apskritima, tai tada butu galima ta atlasine juostele tiesiog perverti per viena is uzlenktos juosteles kilpuciu - ir pakabukas ir sage reikalui esant smile.gif
Aistiene
QUOTE(virgonca @ 2008 04 15, 11:21)
na tai jeigu pakabuti padarytum kaip darai sages - su juosteles uzlenkimais per visa sages apskritima, tai tada butu galima ta atlasine juostele tiesiog perverti per viena is uzlenktos juosteles kilpuciu - ir pakabukas ir sage reikalui esant smile.gif
*

Tas tai taip, pakabinimas nera beda, taciau jei bus sages uzsegimas, jis neleis pakabuciui graziai gult ant kaklo. Vat kur reikia kazka sumastyti.
virgonca
QUOTE(Aistiene @ 2008 04 15, 12:24)
Tas tai taip, pakabinimas nera beda, taciau jei bus sages uzsegimas, jis neleis pakabuciui graziai gult ant kaklo. Vat kur reikia kazka sumastyti.
*

o jeigu ant vilnos pagrindo viska darai, tai gal galima butu sages uzsegimo pati pagrinda ivelti/apvelti, kad jo ne nesimatytu, o islindusi butu tik pati uzsegimo adatele ir na ta kilpute/ratukas i kuri ilenda adateles smaigalys. tai tada tas sages uzsegimas pasidarytu toks mazai ir zymus, ir nepriduotu to storio pakabukui, tai jis graziai ir guletu ant krutines smile.gif
Aistiene
Veliu slapiu budu, tai ivelti be sansu smile.gif, nebent su adatelimis paskui padaryti toki kaip grioviuka isegimui ir ant virsaus det oda g.gif
rulle
Galvoju,kad prisiutas uzsegimas,negraziai atrodys g.gif , as tai paprasta grafke panaudociau,nors ji ir negrazi blush2.gif su ja prisisegi is vidaus,prie bliuzeles ir jos nesimato smile.gif
Aistiene
QUOTE(rulle @ 2008 04 15, 13:41)
Galvoju,kad prisiutas uzsegimas,negraziai atrodys g.gif , as tai paprasta grafke panaudociau,nors ji ir negrazi  blush2.gif su ja prisisegi is vidaus,prie bliuzeles ir jos nesimato smile.gif
*

Mintis gera, taciau su grafke prisegus sage ji kazkaip atkiorsta ir tiesiai nestovi g.gif Gal reikia kokia plonesne ieskoti..
virgonca
QUOTE(Aistiene @ 2008 04 15, 13:52)
Veliu slapiu budu, tai ivelti be sansu smile.gif, nebent su adatelimis paskui padaryti toki kaip grioviuka isegimui ir ant virsaus det oda  g.gif
*

as gal visgi toki varianta daryciau - su velimo adatele ivelciau griovelyje uzsegimo pagrinda, ir jei manau gerai pabadyti is visu pusiu tai ir odos nereiketu, o pagrindas uzsegimo pasisleptu, liktu tik ta uzsegimo adatele ir kilpute.
Aistiene
QUOTE(virgonca @ 2008 04 15, 14:38)
as gal visgi toki varianta daryciau - su velimo adatele ivelciau griovelyje uzsegimo pagrinda, ir jei manau gerai pabadyti is visu pusiu tai ir odos nereiketu, o pagrindas uzsegimo pasisleptu, liktu tik ta uzsegimo adatele ir kilpute.
*

odos butinai reiketu, tai kur pasisleptu visi siulai, kuriais karoliukai prisiuti? smile.gif
virgonca
QUOTE(Aistiene @ 2008 04 15, 16:41)
odos butinai reiketu, tai kur pasisleptu visi siulai, kuriais karoliukai prisiuti? smile.gif
*

ai, tai jeigu paprastai oda buna sages nugaroje, tai cia tuo geriau, tada manyciau viska daryk kaip pati ir galvojai mirksiukas.gif
modeliuka
o jei imti kaip čia minėjo ir su adatėle išbadyti nugareleje griovelį, o nugarėlei panaudoti tikrą odą, kurią manau sušlapinus galima ištempti toje vietoje kur griovelis užsegimui. vis tik natūrali oda gi tempiasi.
čia tokis pamąstymas smile.gif

Jowwwita
Anksčiau užsukdavau į šią temutę pasigrožėti jūsų sagėm wub.gif . O dabar nutariau pati pabandyti padaryti dekupažo sages ax.gif . Žinau, kad tai nieko nenustebinsiu, bet tai mano pirmieji bandymai blush2.gif . Viliuosi, ateityje padarysiu įdomesnių segių ax.gif .

Smagu būtų išgirsti jūsų komentarų smile.gif

user posted image
modeliuka
Jowwwita gražu. toks ryškus veidas - fain
Aistiene
QUOTE(Jowwwita @ 2008 04 16, 09:30)
Anksčiau užsukdavau į šią temutę pasigrožėti jūsų sagėm wub.gif . O dabar nutariau pati pabandyti padaryti dekupažo sages ax.gif . Žinau, kad tai nieko nenustebinsiu, bet tai mano pirmieji bandymai blush2.gif . Viliuosi, ateityje padarysiu įdomesnių segių ax.gif .

user posted image
*

Hmmm g.gif Man kazkodel nerodo tavo nuotraukos.
virgonca
QUOTE(Jowwwita @ 2008 04 16, 10:30)

tik geri komentarai is mano puses - grazu, man patinka wub.gif
justess22
Sveikos 4u.gif Ačiū rullei, kad ir vėl pasirūpino sagių tema aciuks.gif Tai ta proga įdėsiu savo naują sagę mirksiukas.gif

user posted image
Sagė "Auksinis katinas"
balbetka
QUOTE(Jowwwita @ 2008 04 16, 08:30)

user posted image
*

QUOTE(justess22 @ 2008 04 16, 11:49)
Sveikos 4u.gif Ačiū rullei, kad ir vėl pasirūpino sagių tema aciuks.gif Tai ta proga įdėsiu savo naują sagę mirksiukas.gif

user posted image
Sagė "Auksinis katinas"
*

abidvi sages labai grazios bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
virgonca
QUOTE(justess22 @ 2008 04 16, 13:49)

labai grazus skilinejimai, taip nuo centro link krastu kaip sakutes sklaidosi. jeigu nepaslaptis su kuo taip idomiai gavosi tau tas skilinejimas?
justess22
QUOTE(virgonca @ 2008 04 16, 12:10)
labai grazus skilinejimai, taip nuo centro link krastu kaip sakutes sklaidosi. jeigu nepaslaptis su kuo taip idomiai gavosi tau tas skilinejimas?
*

skilinėjimai daryti su Stamperia firmos "Crackle Medium"
virgonca
QUOTE(justess22 @ 2008 04 16, 14:19)
skilinėjimai daryti su Stamperia firmos "Crackle Medium"
*

na vat ir sakau, kad man nematyti tokie grazus skilinejimai ax.gif nebandziau Stamperia firmos nieko kol kas, reiks kada isbandyti, aciu
Aistiene
QUOTE(justess22 @ 2008 04 16, 12:49)

user posted image
Sagė "Auksinis katinas"
*

NEREALU thumbup.gif Tas suskilinejimas atrodo super.
Jowwwita
Ačiū, mergaitės, už šiltą priėmimą ax.gif .

Tiesa, tikrai įdomus "katino" suskilinėjimas smile.gif .

Lachesė
Eik tu sau,Jowwwitėl wub.gif wub.gif wub.gif užsimaniau beveik tokios sagytės smile.gif

O justė savo stiliuje thumbup.gif wub.gif
bububla
Vau na ir kycius wub.gif
ievuschka
Jau seniai besirodžiau sagių temoje, taigi po ilgo laiko vėl veltinio sagė:

user posted image
Brūkšniukas
Ai, Ievuschka, tavo sagės tiesiog pasakiškos wub.gif
Brūkšniukas
Mano nauja biggrin.gif

user posted image

"Amžinai kartu" lotuliukas.gif
ievuschka
QUOTE(Brūkšniukas @ 2008 04 19, 20:13)
Mano nauja biggrin.gif

*

Motyvas-super thumbup.gif Labai įdomiai žiūrisi, sagė tokia su cinkeliu cool.gif
Brūkšniukas
QUOTE(ievuschka @ 2008 04 19, 19:58)
Motyvas-super  thumbup.gif  Labai įdomiai žiūrisi, sagė tokia su cinkeliu  cool.gif
*

Dėkui wub.gif iš tavęs pagyrimą malonu gauti wub.gif
Aistiene
Bruksniuko sage labai idomi, plius dar esu kaciu myletoja, tai isvis suzavejo bigsmile.gif
Papildyta:

Mano pati naujausia blush2.gif

user posted image

balbetka
QUOTE(Brūkšniukas @ 2008 04 19, 19:13)
Mano nauja biggrin.gif

user posted image

*

QUOTE(Aistiene @ 2008 04 19, 20:36)
Bruksniuko sage labai idomi, plius dar esu kaciu myletoja, tai isvis suzavejo  bigsmile.gif
Papildyta:

Mano pati naujausia  blush2.gif
user posted image
*

sios dvi sages tiesiog wub.gif wub.gif wub.gif
arkliukas
Laba,
sakykit, o sages kai darot krastelius apklijuojat karoliukais ar siuvinejat?
~saulyte~
sveikos.
Ar matete sios savaites zurnale"Zmones" menininkes Vilijos Sabunkaites-Poskienes kolekcijos pristatymo nuotraukas? Nuostabaus grozio sages! wub.gif
balbetka
QUOTE(arkliukas @ 2008 04 20, 09:30)
Laba,
sakykit, o sages kai darot krastelius apklijuojat karoliukais ar siuvinejat?
*

siuvinejam mirksiukas.gif
ievuschka
Dar viena akmenukais, karoliukais siuvinėta veltinio sagė:
user posted image
Aistiene
Ievushka, labai grazios tavo sages. Sausu budu, ar slapiu veli?
ievuschka
QUOTE(Aistiene @ 2008 04 21, 11:23)
Ievushka, labai grazios tavo sages. Sausu budu, ar slapiu veli?
*

Dėkui, Aistiene smile.gif
Velta sausu būdu, taip kietesnės išeina, badau tol, kol jau visai kieta būna, o tada-dekoruoju.
lukasta
rulle, Jowwwita, justess22, ievuschka, Brūkšniuk, Aistiene wub.gif wub.gif wub.gif

elitinių sagių tema
thumbup.gif thumbup.gif

jau seniai tiek ir tokių gražių bebuvo.
virgonca
jau seniai cia rodziausi su savo sagemis smile.gif

user posted image
modeliuka
niu super visu darbeliai . malonu akis paganyti. clap.gif
ievuschka
virgonca - daili sagė thumbup.gif O ant kokio tu pagrindo klijuoji paveiksliuką ir siuvinėji?

O čia mano pati naujausia:
user posted image
virgonca
[quote=ievuschka,2008 04 21, 18:04]
virgonca - daili sagė thumbup.gif O ant kokio tu pagrindo klijuoji paveiksliuką ir siuvinėji?

taviskes irgi super sages thumbup.gif as paveiksliuka klijuoju ant suspausto kartono, tada ten visais tais lakais skilinejima darau, o tada jau issikirpta paveiksliuka arba atlasine juostele apklijuoju ir ant jos darau siuvinejima karoliukais, arba paveiklsiuka klijuoju ant odos, ir tada ant odos siuvu karoliukus smile.gif
Aistiene
O cia mano pati naujausia bigsmile.gif Pavasariska tokia ax.gif

user posted image
mayja
Labai gražios visos sagės wub.gif

Aistienės paskutinė tikrai dvelkia pavasariu thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.