Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Plaukams susirišti
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Vaizele
Atsibodo Maximos pasiūla, siūlau tokią temą.

Pasidalinkim visos ilgaplaukės, ką galima pasidaryti gražaus ir įdomaus plaukams susirišti.

Ir apskritai, kaip vadinasi tokie dalykai? Turiu omeny, kai gumytė plaukams susirišti būna apsiūta arba kaip nors gražiai apnerta, ar karoliukais apvyta.

Laukiu idėjų ir čiupsim daryt smile.gif
Vaizele
Na negi visos mielosios, tokios kūrybingos, o plaukus rišatės tik pirktiniais daikčiukais? g.gif

Kotai nesitiki rolleyes.gif

Man tai pvz. pirktiniai atsibodo cool.gif
Brūkšniukas
Na, ilgaplaukė aš ax.gif bet dažniausiai kuodą susisuku. Arba palaidais einu. Arba susisegu sege - turiu kelias rankų darbo, ot rolleyes.gif
Vaizele
QUOTE(Brūkšniukas @ 2008 04 06, 18:15)
Na, ilgaplaukė aš ax.gif bet dažniausiai kuodą susisuku. Arba palaidais einu. Arba susisegu sege - turiu kelias rankų darbo, ot rolleyes.gif
*

pasidalink idėjom - įdėk foto mirksiukas.gif
Vaizele
Kaip tik vakar beklaidžiodama internete radau vienos auksarankės pridarytų grožybių į plaukus:
http://public.fotki.com/Sigita710402/gelytes-i-plaukus-i/

O aš šiandien vieną tokį įdomų nusipirkau. Ech, ir vėl nusipirkau, o ne pasidariau pati doh.gif

Na, nieko, vistiek prisirankiosiu įdomių idėjų ir pasidarysiu kažką originalaus. Va, gal kas nors ir pasidalins įdomiom idėjom ax.gif
Vaizele
Keliu temą aukštyn ir laukiu idėjų smile.gif
blansyte
kadangi esu kelias padariusi tai ir parodau

sages plaukams is veltinio

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

gumytes

user posted image

user posted image

siuvineta ant odos

user posted image

user posted image

Brūkšniukas
QUOTE(Vaizele @ 2008 04 06, 18:34)
pasidalink idėjom - įdėk foto  mirksiukas.gif
*

tai jau blansytė įdėjo - turiu jos ketvirtą ir septintą wub.gif
svytejimas ezero dugne
Blansyte, labai gražu bigsmile.gif Meniški segtukai, liuks thumbup.gif

O va man tai kažkaip, prie mano nekokios išvaizdos, tik palaidi plaukai betinka verysad.gif Bet nešioju kaip nors surištus vis tiek- nes niekaip neprisiruošiu gerą šukuoseną kirpykloj pasidaryti- kažkaip kiek nueinu, tiek rezultatas visiškai netenkina. Trumpai ar taip apytrumpiai kažkaip nenoriu kol kas - tai specialiai stengiuosi nepirkti į plaukus nieko, kad prisiversčiau pagaliau apsispręsti dėl šukuosenos ir nueiti į kirpyklą lotuliukas.gif - bet vis tiek rišu, nes ilgus palaidus nešioti visada labai nepatogu- baisiai veliasi- o maniškiai- ypač lotuliukas.gif

Kažkaip, kai yra toks siauras, kūdas ir pailgas veidas, kaip mano- tai labiau prašosi šonuose, prie veido papūstų plaukų (kad platesnis ir pilnesnis veidas atrodytų)- o beveik visi surišimai, susegimai, gumytės- suima plaukus nuo šonų- todėl kažkaip privengiu aš jų..
mažiausia
blansyte kokie mieli , šilti tavo darbeliai, labai gražu wub.gif
Aistiene
Blansyte, labai originalus, krupstus darbeliai thumbup.gif
blansyte
Ačiū mergaites wub.gif wub.gif
Morta_Morta
Sveikute, labai smagi temele, parodysiu keleta savo sumanymu.
user posted image
user posted image
user posted image
Vaizele
Kokie grožiai bigsmile.gif
blansyte
ar čia iš modelino g.gif thumbup.gif
Morta_Morta
Aha, modelinas smile.gif
Vaizele, aciu
~saulyte~
QUOTE(Morta_Morta @ 2008 04 29, 20:38)
Aha, modelinas smile.gif
Vaizele, aciu
*

Kaip grazu Morta Morta thumbup.gif
myliuvasara
o kaip jus darot tas sages?sagtuka pirkot ar sena koki aplibdet,morta papasakok daugiau,kaip ten viska darei g.gif g.gif g.gif
Jutare
nu negaliu atsilikti nuo Mortos hihihi.gif
Esu dariusi keletą sagių plaukams, bet tik viena nufotografuota buvo kažkodėl mastau.gif

user posted image
Morta_Morta
QUOTE(myliuvasara @ 2008 08 06, 23:49)
o kaip jus darot tas sages?sagtuka pirkot ar sena koki aplibdet,morta papasakok daugiau,kaip ten viska darei g.gif  g.gif  g.gif
*

Aha, yra parduodami tie metaliniai segtukai plaukams. Aplipdai modelinu ir kepi. As dariau is pradziu toki modelinini pagrinda, kepiau, o ant jo jau lipdziau norima rasta ir vel kepiau. Bet as tai turbut daugiau tu segtuku nedarysiu, labai jau sunku man buvo, nezinau, kaip Jutarei tongue.gif
Jutare
QUOTE(Morta_Morta @ 2008 08 07, 00:44)
Aha, yra parduodami tie metaliniai segtukai plaukams. Aplipdai modelinu ir kepi. As dariau is pradziu toki modelinini pagrinda, kepiau, o ant jo jau lipdziau norima rasta ir vel kepiau. Bet as tai turbut daugiau tu segtuku nedarysiu, labai jau sunku man buvo, nezinau, kaip Jutarei  tongue.gif
*

man nesunku buvo tongue.gif nes aš iš karto padariau tą raštą, ir tada kepiau biggrin.gif
Darysi darysi, kur tu dėsies biggrin.gif
myliuvasara
QUOTE(Jutare @ 2008 08 07, 01:34)
nu negaliu atsilikti nuo Mortos hihihi.gif
Esu dariusi keletą sagių plaukams, bet tik viena nufotografuota buvo kažkodėl mastau.gif

user posted image
*

sakes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kaip man patinka,o kepet kaip?is kur ta juoda spalva gavot,ar ce tokio modelino yra pirkt?
myliuvasara
aciu jau perskaiciau tema apie modulina book.gif
energize
blansyte ir toliau kurk kad visoms ilgakasem uzektu siu grozybiu
AusraJ
Oi kokie gražūs segtukai.Šaunuolės darbštuolės. Aš tai labai originaliai susisegu plaukus tuo kas po ranka: tušinuku, teptuku ar dar kuo. biggrin.gif
blansyte
QUOTE(energize @ 2008 09 20, 20:21)
blansyte ir toliau kurk kad visoms ilgakasem uzektu  siu grozybiu
*

aciu labai,kuriu kuriu ,kai tik kam prireikia.
dar vienas plaukams
user posted image

o čia gumytė
user posted image
Ašarėlė
Mano vienas šių dienų darbelis Sagė į plaukus 4u.gif

user posted image
_Feja_
Megstu nešioti kuodą, bet smeigiu ne špilkutėmis ir nemėgstu rišti gumyte, todėl turiu įvairių smeigtukų plaukam.

Va čia pora iš jų.

user posted image

user posted image

Jie geležiniai, mano gero draugo kalvio rankų darbo kūriniai smile.gif
_Feja_
Hm.. idomu ar sio forumo lankytojas sudomintu tokie smeigtukai plaukams? g.gif Gal vertetu kalvi paskatinti gaminti panasius smeigtukus ne tik man, bet ir pardavimui? rolleyes.gif
Kaip manot?
relija
Manau , kad būtinai turi daryti, tik gal pritaikyti įvairaus ilgio ir storio plaukams, nes aš saviškių su tokiu dideliu nesutvarkyčiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O šiaip jie kokio dydžio??? g.gif
Brūkšniukas
QUOTE(_Feja_ @ 2008 12 11, 16:27)
Hm.. idomu ar sio forumo lankytojas sudomintu tokie smeigtukai plaukams?  g.gif  Gal vertetu kalvi paskatinti gaminti  panasius smeigtukus ne tik man, bet ir pardavimui?  rolleyes.gif
Kaip manot?
*

tai ne - aš tai noriu wub.gif
Aistiene
Blansyte, kaip visada labai grazu smile.gif

Asareles segtukas irgi labai labai 4u.gif
_Feja_
QUOTE(relija @ 2008 12 11, 18:49)
Manau , kad būtinai turi daryti, tik gal pritaikyti įvairaus ilgio ir storio plaukams, nes aš saviškių su tokiu dideliu nesutvarkyčiau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O šiaip jie kokio dydžio???  g.gif
*

na siaip tokie smeigtukai pritaikyti jau ilgesniem plaukam.. manau minimum zemiau peciu turetu buti.. o storis kogero nesvarbu smile.gif Kuo ilgesni plaukai tuo susukus jie patys savaime geriau laikosi (Bruksniukas ta gali patvirtinti mirksiukas.gif ) , tad toks smeigtukas tiesiog sutvirtina.. o trumpesniem reiktu tokiu dvieju kogero ax.gif visad galima pasipraktikuot su tusinukais, teptukais ir t.t. mirksiukas.gif

Ilgis (specialiai liniuote susiradau): zalciuku 15.5 cm, susisukusio ~14 cm mirksiukas.gif

QUOTE(Brūkšniukas @ 2008 12 11, 19:52)
tai ne - aš tai noriu wub.gif
*

Sian su kalviu snekejaus..
pirmieji variantai po poros trejeto savaiciu teoriskai turetu pasirodyt.. ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.