Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: TAPYBA
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
mama_gulbe
Sena temele

4u.gif

Labuka
atveriam dar vienas duris ir piesiam tapom toliau
rodomes giriames ir konsultuojames patarinejam
rolleyes.gif
user posted image
kpl
Mama gulbe, ar šitas piešinys ne tavo ?
Noriu pasiskaitinėt apie spalvų derinimą, šiltas šaltas spalvas,jų tarpusavio santykį. Gal kas žinote kokią i-nete nuorodą ar liet.kalba literatūrą knygynuose?
mama_gulbe
QUOTE(kpl @ 2008 03 04, 15:28)
Mama gulbe, ar šitas piešinys ne tavo ?
  Noriu pasiskaitinėt apie spalvų derinimą, šiltas šaltas spalvas,jų tarpusavio santykį. Gal kas žinote kokią i-nete nuorodą ar liet.kalba literatūrą knygynuose?
*

nia sitas ne mano
tiesiog ieskojau grazaus pavasarinio paveiskliiuko ir sita atradau wub.gif
turiu panasu tapyta is senesniu laiku
tai sitas labai primine manaji
wub.gif
tai ir idejau
gal kada pabandysiu toki gamtos vaizdely nutapyti
bigsmile.gif
apie spalvas tai nieko neturiu schmoll.gif
va ka radau tik
yyla
Na ką,nauja tema ir vėl aš pirma su savo darbu ax.gif ,prašau rodytis ir kitoms biggrin.gif

user posted image

aliejus drobe smile.gif
mama_gulbe
bigsmile.gif
bigsmile.gif
thumbup.gif
thumbup.gif
thumbup.gif
yahoo.gif
nu tu cia papaisiai
super saunuole
Arminux
oi nauji namučiai..........senai bebuvau, bet tuščia neatėjau.................
Štai......

user posted image

Kažko tai merginas pamėgau tapyti............. smile.gif
yyla
Vau,kai gražu thumbup.gif Man patinka akvarele tapyti darbai,dėje pati su ja nelabai moku dirbt.

Mama gulbe aciuks.gif
jurvite
Ohoho, kokie darbeliai, kokia tapyba bigsmile.gif ohmy.gif swoon.gif Na, man visgi mieliau lipdyti, o piešti kiek sudėtingiau. Pusėtinai su tapyba man, bet galiu ir aš savo darbelių parodyti ax.gif Pernai Motinos dienos proga savo mamai padovanojau paveiksliuką tokį su kačiuku, nes ji labai kates myli wub.gif
Čia mano pirmas darbas buvo pieštas ne ant popieriaus, o ant medžiagia traukto popieriaus (pati popierių apsiuvau medžiaga).
user posted image
O čia jau ant drobės, kurią Thomas Philips pard pirkau. Toks mėginimas nupiešti gėlių vazą rolleyes.gif
user posted image
Aga

! 
Temos pavadinimą privaloma rašyti lietuviškos raidėmis ir be klaidų
Arminux
smile.gif
mama_gulbe
Arminux - super darbukas
toks labai labai
elegantiskai grakstus wub.gif

jurvite thumbup.gif koks tikroviskas katukas
Tranquility
labai gražūs paveikslai, reiks ir man kadanors įmesti savo smile.gif nors man labiau patinka anglim piešti..
mama_gulbe
QUOTE(Tranquility @ 2008 03 12, 12:16)
labai gražūs paveikslai, reiks ir man kadanors įmesti savo smile.gif nors man labiau patinka anglim piešti..
*

bigsmile.gif
prasom b utinai imesti ir tuos anglimi piestus
pati ir esu piesus ir anglimi ir tuo rudu (nepamenu kaip vadinasi)
labai faina nors ir murzina lieki thumbup.gif
Gilberta
Sveikos meninkės.
Atėjau prašyt patarimų.
Gal kas žino kaip tapyt ant keraminių plitelių? Kokiais dažais? kuo tvirtinti dažus?
Busiu labai dėkinga 4u.gif
Tranquility
manau kad aliejiniai dažai ima visus paviršius smile.gif

mama gulbe> čia? maniau čia tik tapybos... ax.gif
virgiux
tiesa sakant, ant keraminiu plyteliu tapoma glazurom. Na, cia, jei nori paties tikresnio darbo, o ne chalturos.... smile.gif
Gilberta
QUOTE(Tranquility @ 2008 03 12, 17:17)
manau kad aliejiniai dažai ima visus paviršius smile.gif

mama gulbe> čia? maniau čia tik tapybos...  ax.gif
*

Aš galvoju su akriliniais tapyt g.gif Laukiu nuomonių bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(virgiux @ 2008 03 12, 17:27)
tiesa sakant, ant keraminiu plyteliu tapoma glazurom. Na, cia, jei nori paties tikresnio darbo, o ne chalturos....  smile.gif
*

O kur jį gaut? blush2.gif
virgiux
mmmm...ne ji, o jas mirksiukas.gif parasiau ir pagalvojau, kad per rimtai as cia, turiu beda, esu nebaigta kepti keramike, tai neistveriau neisikisus blush2.gif tinka ir akriliniai is bedos, tik kad nelabai pavyks uztvirtint kuo nors... o tapant glazuromis po to dar reikia ir isdegti, gan aukstoje temperaturoje, bet tada jau ir vonia isklijuoti butu galima.....
Gilberta
QUOTE(virgiux @ 2008 03 12, 17:38)
mmmm...ne ji, o jas  mirksiukas.gif parasiau ir pagalvojau, kad per rimtai as cia, turiu beda, esu nebaigta kepti keramike, tai neistveriau neisikisus  blush2.gif  tinka ir akriliniai is bedos, tik kad nelabai pavyks uztvirtint kuo nors... o tapant glazuromis po to dar reikia ir isdegti, gan aukstoje temperaturoje, bet tada jau ir vonia isklijuoti butu galima.....
*

Atsiprašau blush2.gif užsisvajojau...
Esmė tame,kas plitelės jau priklijuotos unsure.gif ...
virgiux
vardan savo smagumo siulau pabandyti, tokius veik vaikiskus dazus skirtus piesti ant siklo.Ir vandeniuj atsparus, o nusibodus ir puikiai nusilupa mirksiukas.gif Gal ir truputi su chaltura, bet gan mielai atrodo smile.gif
Papildyta:
beje, specializuotose meno reikmem skirtose parduotuvese buna ir specialiu dazu, skitu keramikai ir po to nereikia isdegti, tik nelabai isivaizduoju koks ju atsparumas dregmei..... blush2.gif
Gilberta
QUOTE(virgiux @ 2008 03 12, 17:54)
vardan savo smagumo siulau pabandyti, tokius veik vaikiskus dazus skirtus piesti ant siklo.Ir vandeniuj atsparus, o nusibodus ir puikiai nusilupa  mirksiukas.gif  Gal ir truputi su chaltura, bet gan mielai atrodo  smile.gif
Papildyta:
beje, specializuotose meno reikmem skirtose parduotuvese buna ir specialiu dazu, skitu keramikai ir po to nereikia isdegti, tik nelabai isivaizduoju koks ju atsparumas dregmei.....  blush2.gif
*

O kur juos gauti? blush2.gif
Papildyta:
Ačiū tau labai 4u.gif
virgiux
Vilniuje yra tokia parduotuve MENO MUZA, tai bene vienintele vieta kur tikrai zinau, kad tu dazu buna smile.gif nera uz ka, tikiuosi pagelbejau gabaliuka ax.gif
Gilberta
QUOTE(virgiux @ 2008 03 12, 18:03)
Vilniuje yra tokia parduotuve MENO MUZA, tai bene vienintele vieta kur tikrai zinau, kad tu dazu buna  smile.gif  nera uz ka, tikiuosi pagelbejau gabaliuka  ax.gif
*

Pagelbėjote aciu 4u.gif
tavi
Keramikai dažų yra ir Šv.Stepono 9. Parduotuvėj-klube "Menas - sau"
Gilberta
QUOTE(tavi @ 2008 03 12, 18:30)
Keramikai dažų yra ir Šv.Stepono 9. Parduotuvėj-klube "Menas - sau"
*

Dėkui 4u.gif
grete
Akrilinius dažus keramikai ir kitiems paviršiams irgi reikia užtvirtinti karštyje (palaipsniui keliant temperatūrą iki 120°C), kad būtų atsparesni. Yra toks rusiškas firmos OLKI rinkinukas. Tik šis variantas kažin ar tinka šiuo atveju, kai plytelės jau ant sienos. g.gif
Kakošėlio mamka
Ar galima ir man? ax.gif Senokai beužsukus buvau, na ir šiais darbukais užsiėmus, bet dabar tai per visas temas savo kašakėlius užtat tampau lotuliukas.gif
user posted image
yyla
Va kokie fainuoliai thumbup.gif

Turiu klausimėlį,kaip teisingai klijuoti drobę ant preskartono,kokiais klijais smile.gif
timona
QUOTE(yyla @ 2008 03 18, 17:19)
Va kokie fainuoliai thumbup.gif

Turiu klausimėlį,kaip teisingai klijuoti drobę ant preskartono,kokiais klijais smile.gif
*

Geras klausimas smile.gif Aš vieną kartą taip dariau, tai tiesiog gruntu ištepiau, nes paskaičiau, kad ten didelė dalis lipalo. Vat tik nežinau, kaip dabar besilaiko tas paveikslas, nes toli išvažiavo tongue.gif
yyla
Rektų pabandyt rolleyes.gif
kpl
aciu  man yos geles taipat pakyrejusios 

Prašom negėlės. Gitara
http://images32.fotki.com/v1089/free/2bf07....jpg?1205861958[/IMG]
mama_gulbe
QUOTE(kpl @ 2008 03 18, 20:52)

bigsmile.gif
kooks fainas triptikas thumbup.gif
kpl
http://images32.fotki.com/v1089/free/75836...IMG_9019-vi.jpg

QUOTE(mama_gulbe @ 2008 03 19, 00:27)
bigsmile.gif
kooks fainas triptikas thumbup.gif
*

Ačiū,jeigu fainas.
Niekaip nesekasi įkelti nuotraukos
yyla
Darbas matosi neblogas,tik nuotrauka tai jau labai nekokybiška,turbūt paveikslavai elektros šviesoje ,nesimato visiškai darbo spalvų,jus šis darbas tikrai nera toks visas į raudonumą rolleyes.gif Galėtum geresnę nuotraukėlę ikelti,kad visos visos spalvos matytusi :)Beje,molbertą tai jėginį turi,ir man reiktų tokį įsigyti
Papildyta:
O čia mano smile.gif

user posted image
user posted image
kpl
QUOTE(yyla @ 2008 03 19, 11:10)
Darbas matosi neblogas,tik nuotrauka tai jau labai nekokybiška,turbūt paveikslavai elektros šviesoje ,nesimato visiškai darbo spalvų,jus šis darbas tikrai nera toks visas į raudonumą rolleyes.gif  Galėtum geresnę nuotraukėlę ikelti,kad visos visos spalvos matytusi  :)Beje,molbertą tai jėginį turi,ir man reiktų tokį įsigyti
Papildyta:
O čia mano smile.gif

Tavo darbai man visuomet atrodo profesionalūs.O šis prie interjero proitaikytas tai thumbup.gif . O ten kas dešinėj? Veidrodis?
Mano nuotrauka,tai tikrai nekas.Perfotografuosiu.
Molbertas kažkada pirktas Thome Phil..(tiksliau padovanotas).Dabar tokių nėra, bet gal atveš biggrin.gif
yyla
Dekui tau,kaip sakoma gyveni ir mokaisi vis stengiuosi į priekį žengti,nors ir savarankiskai smile.gif ,gal ir yra šioks toks nedidelis rezultatas.O ant tos sienos [tai virtuvės siena}kabojo mano tapytas abatinukas,bet kadangi jį jau kaip ir nupirko,tai vietoje jo plunksneles paskabinau smile.gif O ten dešinėje holas matosi ir mano įsigyti is dailinko mylimi paveikslai wub.gif

O tu tai perfotografuok,ir darbas manau dar gražiau atrodys wink.gif
Lewisia
kpl Paskelbta Vakar, 21:52
aciu  man yos geles taipat pakyrejusios 

Prašom negėlės. Gitara
http://images32.fotki.com/v1089/free/2bf07....jpg?1205861958[/IMG]

O aš pažįstu vieną žymią ,Lietuvoje dailininkę kuri vien tik geles piešia,ir yra surengusi ne vieną parodą didžiuosiuose Lietuvos miestuose,ir ką,žmonės lankosi,gerisi jos gėletu pasauliu.Nematau nieko blogo tame.

Šaunuolė kpl, man tavo piešiniai visada patiko. 4u.gif
kpl
QUOTE(veronika1 @ 2008 03 19, 21:24)
O aš pažįstu vieną žymią ,Lietuvoje dailininkę kuri vien tik geles piešia,ir yra surengusi ne vieną parodą didžiuosiuose Lietuvos miestuose,ir ką,žmonės lankosi,gerisi jos gėletu pasauliu.Nematau nieko blogo tame.

Šaunuolė kpl, man tavo piešiniai visada patiko. 4u.gif
*

Vaaauuu , tai dėkui. thumbup.gif thumbup.gif

O gėlių tapytojų tai taip, yra. Pvz. Dailidėnienė . Buvau pas ją namie-vien gėlių paveikslai.tačiau man jau pačiai šiek tiek pabodo tos gėlės.Be to maloniau iš natūros tapyti.Taigi,ateis gėlių žydėjimo metas-vėl griebsimės seno amato smile.gif O dar kai prijaučiančių yra... smile.gif smile.gif
mama_gulbe
50x70
drobe akrilas
aukso bronzos dazai

"Tyliai Vakare Kartu"

user posted image
cindy
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 03 20, 23:07)
50x70
drobe akrilas
aukso bronzos dazai

"Tyliai Vakare Kartu"

user posted image
*

labai grazus wub.gif tik gal noretusi siek tiek kitokiu dar spalvu ax.gif
mama_gulbe
QUOTE(cindy @ 2008 03 20, 23:20)
labai grazus  wub.gif  tik gal noretusi siek tiek kitokiu dar spalvu  ax.gif
*

kitokiu spalvu cia nereikia
nes butent tokia buvo mano vizija ilgai brandinta mintyse
wub.gif
Kozete
Žaviuosi žmonėmis, kurie moka piešti. thumbup.gif
Aš nemoku piešti. ax.gif Bet man kilo tokių minčių pamėginti išmokti piešti, internete radau šiek tiek informacijos kaip piešti įvairias detales.
Pamaniau, būtu įdomu tapyti, tiesiog 'paklenskinti' kažką, išreikšti savo emocijas -save. Tik dažniausiai aš labai greitai užsidegu, lygiai taip pat greitai užgęstu. verysad.gif Galvoju nusiprkti nebrangų dailininkų reikmenų rinkinuką, kad neinvestuoti daug pinigėlių. Radau Thome Philipse už 69Lt. gal kas matėte jį ar verta jį įsigyti? bigsmile.gif
mama_gulbe
QUOTE(Kozete @ 2008 03 21, 13:10)
Aš nemoku piešti.  ax.gif Bet man kilo tokių minčių pamėginti išmokti piešti, internete radau šiek tiek informacijos kaip piešti įvairias detales.
Pamaniau, būtu įdomu tapyti, tiesiog 'paklenskinti' kažką, išreikšti savo emocijas -save. Tik dažniausiai aš labai greitai užsidegu, lygiai taip pat greitai užgęstu. verysad.gif Galvoju nusiprkti nebrangų dailininkų reikmenų rinkinuką, kad neinvestuoti daug pinigėlių. Radau Thome Philipse už 69Lt. gal kas matėte jį ar verta jį įsigyti?  bigsmile.gif
*

tiesiog imi dazus ir piesi kazka
nebutinai kazka konkretaus
tiesiog kokia nors abstrakcija

a del to rinkinuko tai net enzinau
a kas ten yra tame rinkinyje?
kokie dazai, teptukai ar dar kas?

timona
QUOTE(Kozete @ 2008 03 21, 13:10)
Aš nemoku piešti.  ax.gif Bet man kilo tokių minčių pamėginti išmokti piešti, internete radau šiek tiek informacijos kaip piešti įvairias detales.
Pamaniau, būtu įdomu tapyti, tiesiog 'paklenskinti' kažką, išreikšti savo emocijas -save. Tik dažniausiai aš labai greitai užsidegu, lygiai taip pat greitai užgęstu. verysad.gif Galvoju nusiprkti nebrangų dailininkų reikmenų rinkinuką, kad neinvestuoti daug pinigėlių. Radau Thome Philipse už 69Lt. gal kas matėte jį ar verta jį įsigyti?  bigsmile.gif
*

Ajajai, kaip pažįstamai man viskas skamba tongue.gif
Skirtumas tik tas, kad aš esu įsitikinusi, jog kiekvienas moka piešti.. savaip biggrin.gif
Ir tie piešiniai labai daug pasako apie žmogų. Taip pat padeda išlieti emocijas.
Piešti galima bet kokiais reikmenim, tačiau blogi mažina įkvėpimą ir užsidegimą (tą galėčiau pasakyti apie teptukus iš Th.Phillips..) cool.gif
Visoms įkvėpimo, pavasariškos nuotaikos ir laiko sau 4u.gif
cindy
neseniai viename puslapyje radau psichiskai nesveiko zmogaus paveikslu...siaip tie paveikslai graziai sudelioti, bet ju temos... blink.gif kraupu ziureti blink.gif
yyla
Jau ko ko ,bet teptukų iš tomas ph.parduotuvės tikrai nepirk dry.gif
Papildyta:
mama gulbe,fantastiškas darbas thumbup.gif
Kozete
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 03 21, 12:54)
a del to rinkinuko tai net enzinau
a kas ten yra tame rinkinyje?
kokie dazai, teptukai ar dar kas?
*

Ten įeina molbertas, teptukai, dažai, popierius eskizams ir man atrodo aptrauktas porėmis. ax.gif
mama_gulbe
QUOTE(Kozete @ 2008 03 24, 11:27)
Ten įeina molbertas, teptukai, dažai, popierius eskizams ir man atrodo aptrauktas porėmis. ax.gif
*

g.gif
tai nebrangiai
teptukai tai tikrai blogi
bet pabandymui tai manau gali pirkti toki rinkinuka
paziuresi kaip patiks
ir paskui jei noresi dasipirksi sio bei to mirksiukas.gif
tyla_triukšme
Sveikos, anksčiau truputį apsirikau su kaina, ax.gif
taigi dar kartą:
Gal kam nors reikėtų aliejinių dažų. Nauji, nenaudoti, 18 spalvų, 12 ml. tūbelės, "Maries". 15 LT, Kaune.
mama_gulbe
tyla_triukšme - idek fotke dazu
gal tada kas labiau nores wink.gif

keli nauji tapybos darbukai

"Rojaus takuciu" 50x40
user posted image

"Pazinimo dziaugsmas" 50x40

user posted image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.