Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Rankinės ir tašiukai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
isdykelee_

SVEIKOS MIELOSIOS AUKSARANKES

Nusprendziau kad gaila butu jei pranyktu tokia temute,juo lab kad parodyt tikrai ka turim.
Uzsukit ,pasigrozekit,pakritikuokit,psirodykit- Zodziu DRAUGAUKIM
prijauc
As tai mielai pasigrozesiu 4u.gif
Nes parodyt sioje temoje kolkas neturiu ko unsure.gif
norali
labai saunu, kad yra tokia temele thumbup.gif
isdykele lauksim nauju tavo kuriniu 4u.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
mama_gulbe
bigsmile.gif
as turiu pasirodyt
gaminau siuvau siuvinejau tasiuka maisiuka sessytei savo dovanu

va
user posted image
a cia gal geriau matysis
user posted image
isdykelee_
Man jis labai patiko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tie karoliukai -priderinti,aplikacijos grazios thumbup.gif Gerai ikomponuota clap_1.gif
_Magnolija_
sveikos! o as jau kaiptik ruosiausi tokia temuke sukurti ax.gif

mama gulbe grazus tasiukas labai wub.gif as irgi noreciau su tokiom aplikacijom tasiukus siuti.tik kad siuvimo masina pas mane paprastut paprastutele ranka sukama tokia antikvarine tai neturiu galimybes... verysad.gif bet va ka su ja sugebejau padaryti.pasirodysiu keletu darbeliu blush2.gif

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

user posted image
Katinytis
Tas juodas labai grazutis thumbup.gif
mėlinytė
Kokie dailūs jūsų tašiukai, mergaitės wub.gif thumbup.gif
isdykelee_
Man tas melinas,bet neee visi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
_Magnolija_
aciukas wub.gif o gal kurios turit kokiu schemu ivairiu tasiuku formu?visur ieskau bet man vis neaiskios jos buna nieko jose nusisgaudau doh.gif
mama_gulbe
QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 01 29, 15:36)
aciukas wub.gif  o gal kurios turit kokiu schemu ivairiu tasiuku formu?visur ieskau bet man vis neaiskios jos buna nieko jose nusisgaudau doh.gif
*

aga
sito ir as noreciau
jei dar lekaliukai butu blush2.gif
na reik eit interneta knist thumbup.gif
nu ir kas
Sveikos darbstuoles smile.gif norejau ir as pagirti jusu darbelius! nuostabu! thumbup.gif apziurejau daugybe praeitoje temoje primetytu ideju, kadangi pati noriu kazka pasigaminti. tiek visokio grozio, net sunku apsispresti nuo ko pradeti, nes ir to noris, ir to lotuliukas.gif Bet tikrai dar sugrysiu su savo darbeliu pas jus!
O toms, kurios iesko kazkokiu iskarpu - mano patarimas fantazuokit ir nebijokit kirpti kaip iseina! Juk rankinukas - tai paprasciausias maisas rolleyes.gif tik paskui kazkur suraukit ar dugna isiukit - taip po truputuka ir iseis! ir nereikes iskarpu ieskoti mirksiukas.gif
mama_gulbe
QUOTE(la petite @ 2008 01 29, 16:24)
Sveikos darbstuoles  smile.gif  norejau ir as pagirti jusu darbelius! nuostabu!  thumbup.gif  apziurejau daugybe praeitoje temoje primetytu ideju, kadangi pati noriu kazka pasigaminti. tiek visokio grozio, net sunku apsispresti nuo ko pradeti, nes ir to noris, ir to  lotuliukas.gif  Bet tikrai dar sugrysiu su savo darbeliu pas jus!
O toms, kurios iesko kazkokiu iskarpu - mano patarimas fantazuokit ir nebijokit kirpti kaip iseina! Juk rankinukas - tai paprasciausias maisas  rolleyes.gif tik paskui kazkur suraukit ar dugna isiukit - taip po truputuka ir iseis! ir nereikes iskarpu ieskoti  mirksiukas.gif
*

bigsmile.gif
tikrai tiap
bet kur sena temute g.gif nera nuorodeles
na einu paieskoti jei dar neistrinta
--rita
QUOTE(la petite @ 2008 01 29, 15:24)
O toms, kurios iesko kazkokiu iskarpu - mano patarimas fantazuokit ir nebijokit kirpti kaip iseina! Juk rankinukas - tai paprasciausias maisas  rolleyes.gif tik paskui kazkur suraukit ar dugna isiukit - taip po truputuka ir iseis! ir nereikes iskarpu ieskoti  mirksiukas.gif
*

Gerai pasakei, kad rankinukas tai paprasciausias maisas lotuliukas.gif . visiskai su tuo sutinku. taip ir yra, kad isskirtini ji padaro ivairaus dekoro detales, kiseneles, ar rankena.

Atsikraustau ir as i sia temuke su savo maisiukais, tik tiek , kad pas mane daugiau megzti-nerti, mat savo siuviniu vis dar nedristu rodyti. bet gal viena diena...
isdykelee_
As tai lekalu irgi nedarau-pagalvoju logiskai,su centimetru pamatuoju,ir kerpu mirksiukas.gif

Cia dar vienas tasiukas,nnnnnet nezinau ar jau rodziau sita:hm Mat visur keliu tai ir susimaisau kur ir ka rodziau doh.gif

user posted image
nu ir kas
QUOTE(rita-x @ 2008 01 29, 15:37)
Atsikraustau ir as i sia temuke su savo maisiukais, tik tiek , kad pas mane daugiau megzti-nerti, mat savo siuviniu vis dar nedristu rodyti. bet gal viena diena...
*

netikiu, kad turint tokias auksines rankas ir tokius grozius neriant/mezgant wub.gif siuvinuku butu galima nedristi rodyti! Pasidalink idejomis 4u.gif
krita
http://s154.photobucket.com/albums/s250/Ry...ankinukai-Bags/

O čia mano odiniai rankinukai.
Kerpena
krita, gražūs tavo odiniai rankinukai. Su oda turėtų būti taip sunku dirbti.
zilka69
man taip pat patinka viskas kas is odos,ir pati kai ka bandau daryti. biggrin.gif
isdykelee_
QUOTE(krita @ 2008 01 30, 10:22)

TAS melinas man labiausiai,gal del to kad labai jau spalvu norisi doh.gif
nu ir kas
Noreciau gauti is jusu patarima mirksiukas.gif Kiek mazdaug siuliuku reiktu tokiam tasiukui nunerti?
http://public.fotki.com/zivilen/idejos/673...231e3265a0.html
Noreciau, kad butu mazdaug (25-30)x(35-40)cm dydis.
Ir dar klausimelis: ar galima kazkur rankdarbiu parduotuvese nusipirkti kazko panasaus i tas kniedes? rolleyes.gif O ar pati rankomis galeciau ideti tokia daikciuka?
krita
QUOTE(isdykelee_ @ 2008 01 30, 12:34)
TAS melinas man labiausiai,gal del to kad labai jau spalvu norisi doh.gif
*

Man taip pat patinka.Vasara daugiausiai nešioju.
sizike
QUOTE(la petite @ 2008 01 30, 13:09)
Noreciau gauti is jusu patarima  mirksiukas.gif Kiek mazdaug siuliuku reiktu tokiam tasiukui nunerti?
O ar pati rankomis galeciau ideti tokia daikciuka?
*

rankomis kniedžių neįdėsi - reikia aparačiuko ax.gif o dėl siūlų pradžiai visų po vieną matkelį nusipirk, o po to pažiūrėsi, kiek pritrūks, dasipirksi, nes ir nuo pačių siūlų, nuo mezginio kietumo priklauso.
nu ir kas
QUOTE(sizike @ 2008 01 30, 13:12)
rankomis kniedžių neįdėsi - reikia aparačiuko  ax.gif
*

O gali gal placiau papasakoti, kas ten per aparaciukas? 4u.gif
sizike
QUOTE(la petite @ 2008 01 30, 13:16)
O gali gal placiau papasakoti, kas ten per aparaciukas?  4u.gif
*

Va, pigiausias, kokį teko matyti mirksiukas.gif pati galvoju, gal verta įsigyt
Select katalogo nors šiaip aš ta firma nelabai pasitikiu, bet kažkur SM skaičiau, kad merginos nusiskundimų neturi. Be to - trys įrankiai už 30 Lt tikrai nedaug, juolab kad tos kniedžių žnyplės kitur ir po 200 lt kainuoja unsure.gif
supersonic-
Kokie grazus tasiukai jusu. wub.gif as irgi visada norejau padaryti koki tasiuka,bet visada,jei apsiimu didesniu darbu,jis man i gala nusibosta,ir niekaip nepabaigiu. doh.gif bet reikes kada suimti save i rankas. aggressive.gif
Chuliganka
QUOTE(sizike @ 2008 01 30, 14:20)
Va, pigiausias, kokį teko matyti  mirksiukas.gif pati galvoju, gal verta įsigyt
Select katalogo nors šiaip aš ta firma nelabai pasitikiu, bet kažkur SM skaičiau, kad merginos nusiskundimų neturi. Be to - trys įrankiai už 30 Lt tikrai nedaug, juolab kad tos kniedžių žnyplės kitur ir po 200 lt kainuoja  unsure.gif
*

Susigundžiau ir aš jomis kartą, tai užsisakiau, o kai gavau nei labai apsidžiaugiau, nei nusivyliau. Pasirodo, su tom žnyplėm įvairių kniedžių neįkalsi, jos skirtos tik tam tikroms. Vienos įsega štai tokias knopkutes:
user posted image
o kitos padaro tokias metalines skylutes (ši foto ne mano):
user posted image
Tuo tarpu trečiasis aparatas yra paprasčiausias skylamušis, pvz. diržo skylėms pramušti.
Kažkaip iš pradžių maniau, kad šis žnyplių rinkinys universalesnis. bet vis viena rankdarbiuose praverčia thumbup.gif
Atsiprašau už truputį oftopiką lotuliukas.gif
jediara
Labai faini riešinukai.
Jūratė36
Galiu šiek tiek iš savo patirties pasakyti,kad kniedes galima labai paprastai su plaktuku prikalti,t.y. užtvirtinti.(Aišku pradžioj su skylamušiu reikia skylutę išmušti..) Anksčiau kai neturėjau tokio kaltuko su išgaupta dalvute taip ir darydavau-su plaktuku kaukšt ir tvarka blush2.gif Na jei reikia knopkes įdėti,na tos kur užsisega tada jau sunkiau-reikia būtinai spec prietaisiukų rolleyes.gif
nu ir kas
Aciu visoms uz info apie kniedes! mirksiukas.gif Atsiprasau, kad nukreipiau tema, bet gal ir dar kuriai kils mintis savo darbeliuose panaudoti tokius dalykus blush2.gif
isdykelee_

Sveikutes auksarankes 4u.gif

Rodausi su svo nauju tasiuku blush2.gif Toks Skotiskas gavosi g.gif

user posted image
--rita
QUOTE(isdykelee_ @ 2008 02 01, 13:30)
Sveikutes auksarankes 4u.gif

Rodausi su svo nauju tasiuku blush2.gif Toks Skotiskas gavosi g.gif

labai sauniai atrodo. o po apacia ten tokia medziagyte, dekoruota juostele?-labai idomiai ziurisi bigsmile.gif
~Migla...Miglelė~
isdykelee_ , labai dailutis rankenukas wub.gif wub.gif thumbup.gif gražiai žiūrisi tie raštai thumbup.gif
isdykelee_
QUOTE(rita-x @ 2008 02 01, 15:28)
labai sauniai atrodo. o po apacia ten tokia medziagyte, dekoruota juostele?-labai idomiai ziurisi bigsmile.gif
*

Ten ne medziaga ,o puosta juostelem.Tavo smelinis rankinukas labai puikus thumbup.gif

Aciu uz ivertinima ir pagiras aciuks.gif
DarkMind
Maniskis smile.gif

user posted image
isdykelee_
Labai ziemiskas ,grazus, thumbup.gif thumbup.gif bbbbbbet noretusi megztu rankenu g.gif O kaip tau atrodo?
isdykelee_
Labas rytelis 4u.gif

Paplusejau ir stai rezultatas: (labai nepeikit)

user posted image
--rita
QUOTE(isdykelee_ @ 2008 02 02, 09:13)
Labas rytelis 4u.gif

Paplusejau ir stai rezultatas:      (labai nepeikit)

thumbup.gif wub.gif
dabar tik sniego betrūksta ir būtų tikra žiema bigsmile.gif
Guvilė
Net galva apsvaigo nuo tokių grožybių... Ir iš kur jūs tiek visko mokat?? lotuliukas.gif
~Migla...Miglelė~
isdykelee_ , labai graži rankinė wub.gif nėr ką čia peikti mirksiukas.gif dailiai žiūrisi ir tikrai primena baltą žiemą... wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
isdykelee_

Aciu mamytes uz pagyras smile.gif Labai smagu biggrin.gif Dar parodysiu uzsakymeli:

user posted image aciuks.gif
~Migla...Miglelė~
Ooo kiek daug rankenukų tu prisiuvai wub.gif wub.gif wub.gif šitas man taip pat labai patinka wub.gif ypač jo apačia įdomiai atrodo: tos juostelės ir širdutės mirksiukas.gif gražu wub.gif
isdykelee_

Bandau rodyti dar viena tasiuka atlikta senilo tehnika. ju vienodu nedarau vis eksperemantuoju doh.gif

user posted image
~Migla...Miglelė~
Isdykele, dailus rankenukas wub.gif thumbup.gif gražus tavo rankenukų stilius mirksiukas.gif thumbup.gif
simre
Idėja siūlų likučių panaudojimui:
Buvo taip:
user posted image

Pasidarė taip:
user posted image

user posted image
Jūratė36
Labutis visiem 4u.gif
Noriu pasirodyti ir aš kokias darau blush2.gif Maniškės visos odinės wub.gif

user posted image user posted image user posted image
isdykelee_
:

Simre super ideja thumbup.gif Labai originalu thumbup.gif

Jurate,odines yra odines thumbup.gif Ypac man ta juoda thumbup.gif 4u.gif
editamm
akims paganyti, kadangi tikiu, jog galime padaryti dar gražiau blush2.gif - megztas veltinis http://nonipatterns.com/about.php
editamm
dar akyt paganyti - rankinukai - puodeliai ir ne tik

http://flickr.com/photos/patchworkpottery/424628358/
~Migla...Miglelė~
Jūrate36, super kokios dailios rankinės wub.gif thumbup.gif thumbup.gif labai įdomios ir dar iš odos wub.gif tikrai labai gražios wub.gif ir originaliai atrodančios mirksiukas.gif ir gražūs rankenukų papuošimai wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.