Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: ar persirašyti sutartį kadastre
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > Popierizmas
Braškutė
is karto dekoju visiems atsakiusiems, o yra taip, pirkau buta kai buvau dar neistekejusi, visi dokumentai sutvarkyti mergautine pavarde, taip ir butas uzregistruotas kadastre, ar butina man ji persirasyti dabartine pavarde, ar nebus problemu parduodant ir t.t.
An@*di
QUOTE(_braskute @ 2008 01 03, 20:17)
is karto dekoju visiems atsakiusiems, o yra taip, pirkau buta kai buvau dar neistekejusi, visi dokumentai sutvarkyti mergautine pavarde, taip ir butas uzregistruotas kadastre, ar butina man ji persirasyti dabartine pavarde, ar nebus problemu parduodant ir t.t.
*

kas pries vestuves pirkta tas tavo ir parduodant cia vyras nereikalingas.geriau tegul ir lieka tavo pavarde
gruoda
QUOTE(Diana& @ 2008 01 11, 00:02)
kas pries vestuves pirkta tas tavo ir parduodant cia vyras nereikalingas.geriau tegul ir lieka tavo pavarde
*

Vis dėlto vyras reikalingas bigsmile.gif Man reikėjo atsivesti vyrą pas notarą, kad jis neprieštarauja dėl pardavimo, kad aš parduodu savo mergautinį butą! Ir dar reikėjo teismo leidimo dėl vyro vaiko iš pirmos santuokos, kad nepažeidžiam jo teisių blink.gif
Va kokia mūsų teisėtvarka!!!!
Braškutė
QUOTE(gruoda @ 2008 01 16, 13:00)
Vis dėlto vyras reikalingas  bigsmile.gif Man reikėjo atsivesti vyrą pas notarą, kad jis neprieštarauja dėl pardavimo, kad aš parduodu savo mergautinį butą! Ir dar reikėjo teismo leidimo dėl vyro vaiko iš pirmos santuokos, kad nepažeidžiam jo teisių  blink.gif
Va kokia mūsų teisėtvarka!!!!
*

zinau, kad reikalingas, pagal naujus musu istatymus, po metu net gyvenant nesantuokoje turtas tampa bendru, o man mirus - vaikams, uztai ir vaiku reikia atsiklausti smile.gif
tik man idomu, ar nieko baisaus, kad jis kabo mergautine pavarde, bet gal su santuokos liudijimu issisprestu visi klausimai g.gif
Nasty Fairy
QUOTE(_braskute @ 2008 01 16, 15:56)
zinau, kad reikalingas, pagal naujus musu istatymus, po metu net gyvenant nesantuokoje turtas tampa bendru, o man mirus - vaikams, uztai ir vaiku reikia atsiklausti  smile.gif
tik man idomu, ar nieko baisaus, kad jis kabo mergautine pavarde, bet gal su santuokos liudijimu issisprestu visi klausimai  g.gif
*

Man praeita savaite buvo panasi situacija, tik ne su butu, o sodo sklypu. Tai uzteko nunesti i kadastra santuokos liudijima ir jo kopija ir perregistravo sklypa nauja pavarde mirksiukas.gif nieko sudetingo irnesakyk.gif
Braškutė
QUOTE(tikurila @ 2008 01 21, 19:48)
Man praeita savaite buvo panasi situacija, tik ne su butu, o sodo sklypu. Tai uzteko nunesti i kadastra santuokos liudijima ir jo kopija ir perregistravo sklypa nauja pavarde  mirksiukas.gif  nieko sudetingo  irnesakyk.gif
*

bigsmile.gif tai manau ir man kai prireiks bus tas pats biggrin.gif super thumbup.gif
Nanda
QUOTE(Braškutė @ 2008 01 22, 00:13)
bigsmile.gif  tai manau ir man kai prireiks bus tas pats  biggrin.gif super  thumbup.gif
*

Ar už tą perrašymą pakeista pavarde mokėti reikėjo? blush2.gif
Braškutė
QUOTE(Nanda @ 2008 04 19, 10:53)
Ar už tą perrašymą pakeista pavarde mokėti reikėjo?  blush2.gif
*

kol kas nieko neperrasiau, viskas taip ir like, o moketi manau tikrai reikia, niekas nieko nemokamai siais laikais nedaro biggrin.gif
Braškutė
reikejo forminti pavardes keitima, nes ne ta pavarde dokumentu tvarkytis nejo smile.gif
saulute85
QUOTE(Braškutė @ 2008 01 16, 15:56)
zinau, kad reikalingas, pagal naujus musu istatymus, po metu net gyvenant nesantuokoje turtas tampa bendru, o man mirus - vaikams, uztai ir vaiku reikia atsiklausti  smile.gif

schmoll.gif ne taip yra iš tikrųjų. parduodant asmenine nuosavybe turima turta reikalingas vyro sutikimas tik tuo atveju, kuomet tas turtas yra šeimos turtas (pavyzdziui vienintele seimos turima gyvenamoji patalpa; bet budamas seimos turtas jis lieka asmenine nuosavybe). CK 3.85 STR.
Braškutė
QUOTE(saulute85 @ 2009 10 15, 08:48)
schmoll.gif  ne taip yra iš tikrųjų. parduodant asmenine nuosavybe turima turta reikalingas vyro sutikimas tik tuo atveju, kuomet tas turtas yra šeimos turtas (pavyzdziui vienintele seimos turima gyvenamoji patalpa; bet budamas seimos turtas jis lieka asmenine nuosavybe). CK 3.85 STR.
*

vyras turejo duoti sutikima keiciant mano buta smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.