Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Medžio išdeginimo darbai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Jolanta_Š
Neradau tokios temelės, tai nusprendžiau atidaryti. Neturiu daug patirties deginime, pradėjau gal prieš kokį nepilną mėnesį ax.gif . Gal surasiu bendraminčių, galėsim vienos kitas pakonsultuoti, pagirti ar pakritikuoti. O gal tiesiog atsiras norinčių papuošti savo namus panašiais darbeliais. Tik va, nemoku įkelti nuotraukyčių čia, tai... http://public.fotki.com/jolantakal/kaldins-dovanos/
Na, jei yra mamyčių, bandančių darbuotis šia technika, prisijunkite mirksiukas.gif
Papildyta:
Bandau įkelti nuotraukytes blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
*Nendre*
grožis neišpasakytas thumbup.gif

ir man iš karto kilo klausimas kaip tai atliekama? Užsimaniau ir aš pabandyti biggrin.gif

Jolanta_Š
Ačiū už komplimentą 4u.gif . Na, viskas prasideda nuo to, kad reikia noro. smile.gif Po to reikia įsigyti specialų aparatą (lituoklis netinka - išbandžiau, kai senasis aparatas sugedo blush2.gif ). O po to - jau tik fantazijos ir laiko "klausimas" 4u.gif
Tranquility
o tai tuo aparatu taip imi ar pieši? smile.gif

ps dailūsdarbeliai... wink.gif
mama_gulbe
valioooooooooo

as pati nesiryzau tokios temukes atidaryti

bet sita technika uzsidegiau nuo vienos auksarankes forumietes ji daro nerealius darbukus - tai Justess thumbup.gif

man labai patinka, tik laiko daug reikia, kantrybes irgi ir siaip ranka paskausta kai ilgai dirbi doh.gif
va cia mano darbukai

"Geliu simfonija"
user posted image

ir paprasti padekliukai pvz arbatiniui ar kokiam kitaip siltesniam maistukui

user posted image
blansyte
Man taip pat patinka ši technika,ir degintuvą turiu wub.gif .
Bandžiau truputi deginti,labai patiko tik laiko kažkaip nelieka.
Sūnus mano daug degino ir dabar dar kartais prieina wub.gif
Man degintuvą iš Rusijos parvežė,nes čia niekur neradom.Galdabar jau yra g.gif
mama_gulbe
QUOTE(blansyte @ 2007 12 11, 14:25)
Man taip pat patinka ši technika,ir degintuvą turiu wub.gif .
Bandžiau truputi deginti,labai patiko tik laiko kažkaip nelieka.
Sūnus mano daug degino ir dabar dar kartais prieina wub.gif
Man degintuvą iš Rusijos parvežė,nes čia niekur neradom.Galdabar jau yra g.gif
*

yra yra
as lietuvoj spejau nusipirkti
bet dabar pastaruoju metu kokius 2 menesius vis pziuriu, tai jau nebebera ju schmoll.gif unsure.gif
justess22
Nagi nagi...smagu, kad kažkas tokią temelę atidarė 4u.gif Kaip suprantu, bent jau šiame forume ir paskleidžiau aš šią ligą hihihi.gif...nors ir kituose nebuvau mačiusi degintų darbelių, kol pati nepradėjau daryt mirksiukas.gif O temos neatidariau vien todėl, kad mažai buvo tuo besidominčių ir galvojau, kad nebus ji labai populiari...bet žiūriu, kad per gerus metus situacija pradeda keistis thumbup.gif

Kad jau per daug neplepėčiau, tai įdedu paskutinį savo darbelį:

user posted image
Dėžutė su drambliais ir inicialais (12x12x11,5cm)

O visus kitus degintus darbelius (kuriu jau tikrai nemažai prisikaupė), galite pažiūrėt mano albume:
MANO DEKORUOTAS PASAULIS

P.S. Tikiuosi, kad moderatorės labai nesupyks ir nepalaikys mano nuorodos reklama blush2.gif
ItaBita
jetau jetau kaip grazu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
ir kantrybes kiek reikia smile.gif
pati bandziau sita reikala tai zinau kiek kantrybes cia sudeta
malaces mergaites thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
sainara
labai labai dailūs darbeliai. Svarbiausia kad labai originalūs smile.gif Kažkada mano brolis buvo dovanų gavęs, tai žaidė vis, nes tais laikais tokie dalykai buvo labiau lyg berniukams skirti:) o gal kas išduos paslaptį kur galima tokio "lituoklio" paieškot nusipirkt? mirksiukas.gif
Jolanta_Š
Senukuose tikrai yra tokių "lituoklių" (geras vardas lotuliukas.gif ). 86 litus kainuoja.
O dėžutės su drambliais ir padėkliukai - fantastika wub.gif . Ai, kaip smagu, kad atsirado galinčių savo darbeliais pasigirti thumbup.gif . Dabar turėsiu iš ko patirties semtis blush2.gif
irmulia
Teko gal porą kartų matyti senukuose šių medžiui skirtų degiklių, dabar deja jie dingę... verysad.gif
DarkMind
QUOTE(irmulia @ 2007 12 11, 17:06)
Teko gal porą kartų matyti senukuose šių medžiui skirtų degiklių, dabar deja jie dingę... verysad.gif
*

Netikiu kad dingę.. smile.gif Aš kaip pirkau tai niekur igi neradom, pasirodo yrankių ar kokiam ten skyriuj reikia konsultanto klausti, jis "iš po stalo" ištraukia smile.gif

Va kaip atrodo jei kam ydomu:

user posted image

ir keli mano darbeliai, aišku taip pat Justess ykvėpti wub.gif

user posted image

user posted image

akvilyte
QUOTE(Jolanta_Š @ 2007 12 11, 15:59)
Senukuose tikrai yra tokių "lituoklių" (geras vardas  lotuliukas.gif ). 86 litus kainuoja.

QUOTE(DarkMind @ 2007 12 11, 16:11)
Netikiu kad dingę.. smile.gif Aš kaip pirkau tai niekur igi neradom, pasirodo yrankių ar kokiam ten skyriuj reikia konsultanto klausti, jis "iš po stalo" ištraukia smile.gif

su ta lekštute gal ir 86kainuoja, aš pirkau tik tokį pat aparata su šešiais antgaliais tai iki 50 mokėjau ax.gif
Jolanta_Š
QUOTE(irmulia @ 2007 12 11, 18:06)
*

nedingę mirksiukas.gif Prieš savaitę ar pusantros dar buvo ax.gif
DarkMind
QUOTE(akvilyte @ 2007 12 11, 17:26)
su ta lekštute gal ir 86kainuoja, aš pirkau tik tokį pat aparata su šešiais antgaliais tai iki 50 mokėjau  ax.gif
*

Nėra ten jokios lėkštės biggrin.gif Čia tik pavyzdžiai ant dėžutės kas per daigtas biggrin.gif Atsimenu kai aš pirkau tai irgi buvo pigesnis ir šis brangesnis, toj dėžėj yra aparačiukas tas deginimo,antgaliai, stovelis degintojui, 2 medžio lapai ir popierius švitrinis ir fsio. smile.gif O tas pigesnis tai kiek atsimenu buvo be dėžės antgali visų ir ligtais ilgesnis buvo, ta prasme iš toliau laikyti reikia ir deginti. va 4u.gif
Jolanta_Š
Aš tai vyrą siunčiau, kad su mažium blaškytis nereikėtų, bet sakė, kad šitas modelis vienintelis buvo. BE LĖKŠTUTĖS lotuliukas.gif . Su lėkštute bala žino, kiek kainavęs būtų doh.gif
slatkiuke
O sakykit merginos kaip jus darote? Nusipiesiat pirmiausia piesinuka, o paskui isdeginat? Kaip tik praejusi savaitgali vaiksciojau su vyru po parduotuves ir jam uzkliuvo uz akiu tas lituoklis. Prasitare, kad noretu padaryti kokius darbelius. Bet as tada ji atkalbejau pirkti. O dabar pamacius jusu padarytas grozybes pagalvojau, kad gal ir smagu butu gauti isdeginta koki darbeli is vyro. Bet idomu pirmiausia paciai suzinoti, kaip vyksta sis procesas. Vyras tikriausiai zino, bet nenoriu jo klausti ir issiduoti, kad domiuosiu lituokliu. Bus jam kaledine dovana. thumbup.gif

Vasara gimusi
QUOTE(DarkMind @ 2007 12 11, 17:44)
Nėra ten jokios lėkštės biggrin.gif Čia tik pavyzdžiai ant dėžutės kas per daigtas biggrin.gif Atsimenu kai aš pirkau tai irgi buvo pigesnis ir šis brangesnis, toj dėžėj yra aparačiukas tas deginimo,antgaliai, stovelis degintojui, 2 medžio lapai ir popierius švitrinis ir fsio. smile.gif O tas pigesnis tai kiek atsimenu buvo be dėžės antgali visų ir ligtais ilgesnis buvo, ta prasme iš toliau laikyti reikia ir deginti. va 4u.gif
*

Pirkau Seniuose pries pora menesiu mokejau 42 lt toks pat aparatas,su tiek pat antgaliu ir stoveliu,tik be tu fanieros lapu.Tai pasirodo uz 2 fanieros lapus dar ima tiek pat kkiek uz aparata,cia tai geras lotuliukas.gif
Jolanta_Š
Ai, kaip kas. Aš neišpiešiu dažniausiai - iš karto deginu. nebent reiktų ką nors sudėtingo gaminti, bet dar neteko. Ai, tiesa - užrašus tai užsirašau pieštuku - kad tikrai žodis norimoj vietoj tilptų lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vasara gimusi @ 2007 12 11, 19:17)
Pirkau Seniuose pries pora menesiu mokejau 42 lt toks pat aparatas,su tiek pat antgaliu ir stoveliu,tik be tu fanieros lapu.Tai pasirodo uz 2 fanieros lapus dar ima tiek pat kkiek uz aparata,cia tai geras lotuliukas.gif
*

blink.gif blink.gif blink.gif doh.gif schmoll.gif kaip taip galima... verysad.gif
Daivulyte
As norejau paklausti ,ar labai yra koks kvapas ,nes mano vyras paniskai bijo viso kvapu ,isvarys mane is namu doh.gif ar jus deginat namie?
Jolanta_Š
Kvapas yra verysad.gif . Jei daiktelis prieš tai lakuotas buvo, kvapas tiesiog bjaurus doh.gif . Jautresniems žmonėms gali net ir bloga pasidaryti (iš patirties blush2.gif ). O gal kuri nors žinot, kaip galima jo išvengti? Taip norėtųsi ir ant lakuotų padeginti... rolleyes.gif
blansyte
O man tas deginimo kvapas visai patinka wub.gif
Manasis degiklis tai gal 30 lt kainavo,nors,kaip jau rašiau ne LT pirkom,ir antgalių nemažai turi ax.gif
DarkMind
QUOTE(slatkiuke @ 2007 12 11, 18:12)
O sakykit merginos kaip jus darote? Nusipiesiat pirmiausia piesinuka, o paskui isdeginat? Kaip tik praejusi savaitgali vaiksciojau su vyru po parduotuves ir jam uzkliuvo uz akiu tas lituoklis. Prasitare, kad noretu padaryti kokius darbelius. Bet as tada ji atkalbejau pirkti. O dabar pamacius jusu padarytas grozybes pagalvojau, kad gal ir smagu butu gauti isdeginta koki darbeli is vyro. Bet idomu pirmiausia paciai suzinoti, kaip vyksta sis procesas. Vyras tikriausiai zino, bet nenoriu jo klausti ir issiduoti, kad domiuosiu lituokliu. Bus jam kaledine dovana.  thumbup.gif
*

Aš tai visada nusipiešiu su pieštuku, tiksliau kažkaip gaunasi smile.gif Bet ne visą piešinį nes bedeginant nusitrina su ranka blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Vasara gimusi @ 2007 12 11, 18:17)
*

Na gal atpigo, aš berods vasaros gale pirkau.. smile.gif Aš kaip pirkau buvo tik dviejų rūši, matyt dabar daugiau yra smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolanta_Š @ 2007 12 11, 21:05)
Kvapas yra  verysad.gif . Jei daiktelis prieš tai lakuotas buvo, kvapas tiesiog bjaurus  doh.gif . Jautresniems žmonėms gali net ir bloga pasidaryti (iš patirties  blush2.gif ). O  gal kuri nors žinot, kaip galima jo išvengti? Taip norėtųsi ir ant lakuotų padeginti...  rolleyes.gif
*

Man tai patinka kvapas smile.gif Nelakuoto medžio aišku labiau smile.gif Visada prasidarau šiektiek langą ir užsidegu smilkalą tai pramuša man biggrin.gif Maniškis keturračio plastmases lydė su šituo aparačiuoku va tada tai kvapas buvo doh.gif O kvapo tai nemanau kad ymano išvengti smile.gif
kenguriukas
QUOTE(DarkMind @ 2007 12 11, 20:56)
Na gal atpigo, aš berods vasaros gale pirkau.. smile.gif Aš kaip pirkau buvo tik dviejų rūši, matyt dabar daugiau yra smile.gif
*

Na jie yra dvieju rusiu, t.y. dvieju pakuociu. Vieni apie 90Lt kiti 42Lt. Tuose brangesniuose tik fanieros ideta o visa kita tas pats mirksiukas.gif
DarkMind
QUOTE(blansyte @ 2007 12 11, 21:22)
O man tas deginimo kvapas visai patinka wub.gif
Manasis degiklis tai gal 30 lt kainavo,nors,kaip jau rašiau ne LT pirkom,ir antgalių nemažai turi ax.gif
*

Aš tai tik tris pagrinde antgalius naudoju smile.gif Tris nuo mažiausio didėjimo tvarka, neįsivaizduoju ką gražaus išdeginti su tom "formelėm" rolleyes.gif
Jolanta_Š
QUOTE(DarkMind @ 2007 12 11, 22:58)
Man tai patinka kvapas smile.gif Nelakuoto medžio aišku labiau smile.gif Visada prasidarau šiektiek langą ir užsidegu smilkalą tai pramuša man biggrin.gif Maniškis keturračio plastmases lydė su šituo aparačiuoku va tada tai kvapas buvo  doh.gif O kvapo tai nemanau kad ymano išvengti smile.gif
*

Aš alergiška smilkalams verysad.gif , tai man šis variantas būtų "pribaigiantis".
Jolanta_Š
Va mano naujausias darbelis blush2.gif
http://public.fotki.com/jolantakal/kaldins-dovanos/40-2.html
(ai, net nebandysiu įkelti nuotraukos čia - dar nė karto nepavyko lotuliukas.gif )
mama_gulbe
bigsmile.gif
grazu

a ikelti visai paprasta

paspaudi ant paveiksliolio, tada kai jis atsiranda ale didesnis, desini peles klavisa>properties> nukopini paveiksliuko varda (paskutines rades turi buti jpg) > tada lange kur rasai zinute spaudi IMG ir > paste - paveiksliukas jau ikeltas mirksiukas.gif nebent kazka praleidau, bet as taip darau ir man visada gaunasi blush2.gif

user posted image
Jolanta_Š
user posted image

Bandau įkelti blush2.gif
Papildyta:
yahoo.gif Ačiū, mama_gulbe notworthy.gif
mama_gulbe
QUOTE(Jolanta_Š @ 2007 12 12, 18:23)
user posted image

Bandau įkelti  blush2.gif
Papildyta:
yahoo.gif Ačiū, mama_gulbe  notworthy.gif
*

va matai gavosi
visai paprasta

prasom mirksiukas.gif
blansyte
labai grazu thumbup.gif
jjuurraa
man tai nelabai
bet turbut cia i tema
gal kam patiks

http://www.uniquebeadedjewelry.com/instruments/inkdrums.html
mama_gulbe
QUOTE(jjuurraa @ 2007 12 12, 23:47)
man tai nelabai
bet turbut cia i tema
gal kam patiks

http://www.uniquebeadedjewelry.com/instruments/inkdrums.html
*

a cia irgi deginti ant medzio darbai?
thumbup.gif
justess22
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 12 13, 09:36)
a cia irgi deginti ant medzio darbai?
thumbup.gif
*

man atrodo, kad čia ne deginta, o išpaišyta g.gif
Jolanta_Š
g.gif g.gif Gal net nepaišyta, o "fotomontuota" (persiprašau, vienintelis terminas, kurį pajėgiau sugalvoti šiam darbui blush2.gif )
isdykelee_
QUOTE(Jolanta_Š @ 2007 12 12, 15:52)
Va mano naujausias darbelis  blush2.gif
http://public.fotki.com/jolantakal/kaldins-dovanos/40-2.html
(ai, net nebandysiu įkelti nuotraukos čia - dar nė karto nepavyko  lotuliukas.gif )
*

saunu!lLaaabai dailu thumbup.gif thumbup.gif DAR ir del karoliuku isprotejus!?!? g.gif blink.gif
Jolanta_Š
QUOTE(isdykelee_ @ 2007 12 14, 18:02)
saunu!lLaaabai dailu thumbup.gif  thumbup.gif  DAR ir del karoliuku isprotejus!?!? g.gif  blink.gif
*

blush2.gif Ir dėl siuvimo, mezgimo, tapybos... blush2.gif O karoliukai - naujausias mano atradimas, dar tik trys dienos ax.gif
mama_gulbe
QUOTE(Jolanta_Š @ 2007 12 14, 23:15)
blush2.gif Ir dėl siuvimo, mezgimo, tapybos...  blush2.gif O karoliukai - naujausias mano atradimas, dar tik trys dienos  ax.gif
*

lotuliukas.gif
cia gal visos tokios isprotejusios smile.gif

va dar menteliu kolekcija mano

user posted image
isdykelee_
tai bent saunuole thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Laaabai grazu ir svarbiausia praktiska! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolanta_Š @ 2007 12 14, 22:15)
blush2.gif Ir dėl siuvimo, mezgimo, tapybos...  blush2.gif O karoliukai - naujausias mano atradimas, dar tik trys dienos  ax.gif
*

trys dienos tai dar mazai lotuliukas.gif as pernai visa ziema veriau is karoliuku visokias geles ir puokstes ir sages doh.gif tada tai tikrai buvau isprotejus doh.gif Aisku cia biski ne i tema doh.gif g.gif doh.gif
Jolanta_Š
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 12 15, 01:13)
lotuliukas.gif
cia gal visos tokios isprotejusios smile.gif

va dar menteliu kolekcija mano

Na, laaaaaaaaaaabai gražu wub.gif . Šaunuolė! O aš negaliu naujais darbeliais pasigirti - fotoaparatą pas tėvus palikau doh.gif . Na, bet rytoj jie žada mane aplankyti thumbup.gif
mama_gulbe
va dar dėžutė
čia irgi deginimo technika plius biski paspalvinta wub.gif
user posted image
DarkMind
Labai graži dėžutė wub.gif thumbup.gif O su kuo čia spalvinai?
CrownedWithLaurel
Kokių čia grožių prisižiurėjau thumbup.gif Norėjau paklausti, o kur gauti tų medinių dėžučių, kurias galima būtų dekoruoti? blush2.gif
isdykelee_
QUOTE(CrownedWithLaurel @ 2007 12 17, 10:43)
Kokių čia grožių prisižiurėjau  thumbup.gif  Norėjau paklausti, o kur gauti tų medinių dėžučių, kurias galima būtų dekoruoti?  blush2.gif
*

ziurint kur tu gyveni biggrin.gif uzeik i internetine svetaine Senasnaujas rolleyes.gif ten yra visokiu dydziu ir visokiu kainu wub.gif
CrownedWithLaurel
Ačiū isdykelee_ 4u.gif Nepagalvojau parasyti, kad Vilniuje biggrin.gif
DarkMind
Žiemiški rėmeliai smile.gif

user posted image

user posted image
justess22
QUOTE(DarkMind @ 2007 12 18, 18:08)
Žiemiški rėmeliai  smile.gif

gražu... 4u.gif

Na, kad tema labai neliūdėtų, tai įdedu savo senesnį darbelį:

user posted image
Didesnę nuotrauką galite pamatyti ČIA (virš nuotraukos spausti "All sizes")
Pakeliautoja
labai grazus darbeliai, saunuoles merginos thumbup.gif
ir man uzsinorejo isbandyti deginima blush2.gif
Doncewa
Turiu šitą degintuvą.Jis dar mano tečio jam jo reikėjo, kai jis ėjo į mokyklą. biggrin.gif Pravers dabar ir man tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.