Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kalėdiniai papuošimai - 4
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
roka
Kalėdiniai papuošimai - 3

user posted image
Zuikė
QUOTE(roka @ 2007 11 29, 00:21)

Laaaaaaaabai grazu, rokut smile.gif Cia tavo pacios eglute?
kunigunda78
QUOTE(roka @ 2007 11 28, 23:21)

thumbup.gif labai grazu
roka
Taip Zuike, ačiū ax.gif Praeitų metų darbelis. Šiemet visai nebėra kada...
QUOTE(cloudlet @ 2007 11 28, 14:05)
sveikos  4u.gif
aš turiu klausimuką, gal kuri patarsit, kaip pakabinti kalėdinį vainiką ant lauko durų, kadangi durys šarvuotos tai su vinimis kažkaip nesinorėtų jų gadint, bet nieko kito nesugalvoju,  doh.gif  bandžiau su specialiais lipukais kur nuotraukas galima kabint, bet nukrinta  g.gif  tai dabar ir suku galvą  blush2.gif
*

Ūkinių prekių parduotuvėse būna pirkti kabliukai (aš Senukuose regis pirkau g.gif ), lipinami tvirta dvipuse juosta. Po švenčių aš jo nenuimu, tai mums tas pats kabliukas dvejus metus laiko Kalėdinius vainikus, manau ir šį sezoną išlaikys.

QUOTE(Idula @ 2007 11 28, 17:28)
Turiu viena klausimą, susigundžiau daryt kalėdinį vainiką, kas galetu but jo pagrindas?
*

Vienais metais susukau vielą ir ant jos rišau tujos šakeles - tujos ilgiau laiko, nei eglės. Kitais metais ant vielos lanko rišau rugių varpas ir visaip dekoravau. Dar vienais metais prisipjovau regis alksnio g.gif šakų (medis, kuris beveik kiekviename kieme auga, tokiom nusvirusiom šakom, ilgais siaurais lapeliais, rodos alksnis vadinasi g.gif ) ir tada dekoravau. Tik neturiu nuotraukų unsure.gif
išdykėlė
QUOTE(roka @ 2007 11 28, 23:46)
Dar vienais metais prisipjovau regis alksnio  g.gif šakų (medis, kuris beveik kiekviename kieme auga, tokiom nusvirusiom šakom, ilgais siaurais lapeliais, rodos alksnis vadinasi  g.gif ) ir tada dekoravau. Tik neturiu nuotraukų  unsure.gif
*

Manau kad gluosnį turi galvoje.
Pagaliau perskaičiau visą praeitą temą karsta.gif Aš sužavėta didis.gif Kiek ten idėjų thumbup.gif Na ir auksarankės jūs wub.gif Dabar jau galiu eiti miegoti - nuostabius sapnus sapnuosiu tokių grožybių prisižiūrėjus rolleyes.gif
roka
Žinoma, kad gluosnis 4u.gif
everesta
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
*Bitutė*
user posted image
va elniukų brėžinys 4u.gif
kunigunda78
QUOTE(Delfiniukė @ 2007 11 29, 10:46)
*

4u.gif labai labai dekui
bonda
QUOTE(Idula @ 2007 11 28, 17:28)

Turiu viena klausimą, susigundžiau daryt kalėdinį vainiką, kas galetu but jo pagrindas? Oazė? Bet kaip padaryt ja apvalią  g.gif  Nu man niekaip nadašunta  doh.gif
*

as kazkuriais metais ant kartono dariau blush2.gif bet tikrai geriau pvz ant kokio is sieno daryto thumbup.gif
garbanota avyte
QUOTE(Delfiniukė @ 2007 11 29, 12:46)
user posted image
*

thumbup.gif elniukas 4u.gif
*Bitutė*
QUOTE(garbanota avyte @ 2007 11 29, 14:28)
thumbup.gif  elniukas 4u.gif
*

doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif na per skubėjimą ax.gif
Idula
QUOTE(bonda @ 2007 11 29, 13:19)
as kazkuriais metais ant kartono dariau blush2.gif bet tikrai geriau pvz ant kokio is sieno daryto thumbup.gif
*

Ale is kur gaut to deficito mieste? g.gif biggrin.gif
Happyendless
Graužikams skirtas šienas turėtų tikti mirksiukas.gif
julune
roka siper eglute!!! thumbup.gif wub.gif medziagos paprastos bet kaip grazu!!!
o cia mano darbeliai-kalediniai angeleliai My Webpage
zujka
QUOTE(julune @ 2007 11 29, 16:39)
roka siper eglute!!! thumbup.gif  wub.gif  medziagos paprastos bet kaip grazu!!!
*

Kaip gražu. O iš ko daryta?
roka
QUOTE(julune @ 2007 11 29, 16:39)
*

user posted image
Šitas be galo gražus, ir mane domina, kaip jis padarytas? 4u.gif
julune
burbulas is siulu,o angeliuka is modelino nulipdziau.dar burbulo virsu dirbtiniu sniegeliu apklijavau smile.gif
kaleda
[quote=roka,2007 11 29, 00:46]
Taip Zuike, ačiū ax.gif Praeitų metų darbelis. Šiemet visai nebėra kada...

Ūkinių prekių parduotuvėse būna pirkti kabliukai (aš Senukuose regis pirkau g.gif ), lipinami tvirta dvipuse juosta. Po švenčių aš jo nenuimu, tai mums tas pats kabliukas dvejus metus laiko Kalėdinius vainikus, manau ir šį sezoną išlaikys.

Dar norėčiau sužinoti apie tuos kabliukus: kiek svorio jie išlaiko? Bandžiau dvipuse lipnia juosta, atsparia drėgmei (nes veiksmas vyks lauke)-nieko nesigavo-per sunkus ir per šiurkštus paviršius.
roka
QUOTE(kaleda @ 2007 11 29, 18:49)
Dar norėčiau sužinoti apie tuos kabliukus: kiek svorio jie išlaiko? Bandžiau dvipuse lipnia juosta, atsparia drėgmei (nes veiksmas vyks lauke)-nieko nesigavo-per sunkus ir per šiurkštus paviršius.
*

Ant kabliukų būna parašyta, kiek svorio jie laiko. Yra įvairių. Mūsų kabliukas kabo ant vidinės durų pusės, nežinau kaip jie laikys veikiami šalčio, sniego g.gif
kaleda
ačiū, vėl reiks lėkt į senukus biggrin.gif
TikSauliuko
Sveikutes darbstuoles mirksiukas.gif visu pirma norejau pagyrti uz nuostabisu jusu darbelius ir idejas thumbup.gif jei nepyksit ir as taip pabandysiu ... 4u.gif smile.gif As tai ant Kuciu stalo vyno bonka pagrazinau riesutukais,apipurskiau,bet kazko dar truksta g.gif tik nesumastau ko... Gal turit patarimu, maloniai isklausyciau smile.gif
Papildyta:
http://public.fotki.com/Tiksauliuko/mano-kryba/img5634.html
kaaaramele
QUOTE(TikSauliuko @ 2007 11 30, 00:23)
Sveikutes darbstuoles  mirksiukas.gif  visu pirma norejau pagyrti uz nuostabisu jusu darbelius ir idejas thumbup.gif  jei nepyksit ir as taip pabandysiu ...  4u.gif  smile.gif  As tai  ant Kuciu stalo vyno bonka pagrazinau riesutukais,apipurskiau,bet kazko dar truksta  g.gif  tik nesumastau ko... Gal turit patarimu, maloniai isklausyciau  smile.gif
Papildyta:
*

Man kaiptik šitas labiausiai ir patiko. Gal keleta raudonų kaspinėlių g.gif
kunigunda78
QUOTE(kaaaramele @ 2007 11 29, 23:37)
Man kaiptik šitas labiausiai ir patiko. Gal keleta raudonų kaspinėlių  g.gif
*

as ir pagalvojau apie ka nors raudona ir tai butu poinsetia ax.gif pvz. is biserio
kaleda
Arba tą gražųjį butelį įstatyti į vainiko vidurį smile.gif
daite
QUOTE(TikSauliuko @ 2007 11 30, 00:23)
Sveikutes darbstuoles  mirksiukas.gif  visu pirma norejau pagyrti uz nuostabisu jusu darbelius ir idejas thumbup.gif  jei nepyksit ir as taip pabandysiu ...  4u.gif  smile.gif  As tai  ant Kuciu stalo vyno bonka pagrazinau riesutukais,apipurskiau,bet kazko dar truksta  g.gif  tik nesumastau ko... Gal turit patarimu, maloniai isklausyciau  smile.gif
Papildyta:
*

Įdomiai thumbup.gif Gal žalių ar kitos spalvos kaspinėlių iš krepinio popieriaus? g.gif
kacumota
Zinau,kad kazkur jau buvo,todel nepykit labai blush2.gif
Kaip daryt burbulus is siulo,kuo sutvirtint?Bukit gerutes,papasakokit ar nuoroda imeskit ax.gif Visai neturiu laiko su mazaja prie kompo rymot,o grozybiu norisi.Dekui 4u.gif
risa
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...p;#entry6976627
Paskaitinėk čia...
Radau pakankamai informatyvų Dilmos posta, tai perkopijavau:

Truputį supaprastinsiu tecnologiją mirksiukas.gif . Pripučiam balioną,paimam norimosspalvos siūlą, silikatinių klijų buteliuką (tokie plastmasiniai būdavo, net nežinau, ar dabar yra blush2.gif ), įveriam siūlą į adatą ir buteliuko apačioj jį perveriam kiaurai - tada siūlas atsiduria klijuose. Ištrauktą klijuotč galą lipdom pri baliono ir pirmyn - vyniojam vyniojam. Kadangi siūlas lipnus, tai neslidinėja nuo baliono ir nesudėtinga tolygiai apvyniot. Be to, silikatiniai klijai, ne taip, kaip PVA, nekeičia siūlo spalvos. Padžiaunam burbulą, o išdžiūvus išleidžiam balioną (aš sprogdinau biggrin.gif ) ir jį ištraukiam. Teko taip padaryti didžiulę papūgą - vaizdas buvo thumbup.gif , net gaila buvo atiduot blush2.gif
julune
as tai burbulus dariau su PVA klijais.pripusta baliona aptepiau su klijais,tada apvyniavau siulais,o paskui tepiau truputi praskiestus PVA ant siulu.visai gerai isejo smile.gif
LINUTUKĖ
QUOTE(risa @ 2007 11 30, 12:43)
Paskaitinėk čia...

Truputį supaprastinsiu tecnologiją mirksiukas.gif . Pripučiam balioną,paimam norimosspalvos siūlą, silikatinių klijų buteliuką (tokie plastmasiniai būdavo, net nežinau, ar dabar yra blush2.gif ), įveriam siūlą į adatą ir buteliuko apačioj jį perveriam kiaurai - tada siūlas atsiduria klijuose. Ištrauktą klijuotč galą lipdom pri baliono ir pirmyn - vyniojam vyniojam. Kadangi siūlas lipnus, tai neslidinėja nuo baliono ir nesudėtinga tolygiai apvyniot. Be to, silikatiniai klijai, ne taip, kaip PVA, nekeičia siūlo spalvos. Padžiaunam burbulą, o išdžiūvus išleidžiam balioną (aš sprogdinau biggrin.gif ) ir jį ištraukiam. Teko taip padaryti didžiulę papūgą - vaizdas buvo thumbup.gif , net gaila buvo atiduot blush2.gif
*

as irgi tuo supaprastintu budu darau, tik su PVA klijais biggrin.gif
garbanota avyte
QUOTE(risa @ 2007 11 30, 14:43)
Paskaitinėk čia...

*

as dariau lygiai taip pat, tik su lipalu, gavos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif man siulo spalvos nepakeite, dariau is baltu siulu, tai jie nei pagelto, nei nieko kito jiems nenutiko.. kaip butu su kita spalva nezinau mirksiukas.gif
Anakondaaz
eglutė ax.gif
user posted image
*MONAMI*
QUOTE(Anakondaaz @ 2007 11 30, 17:48)
eglutė ax.gif
*

bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif mintis į virtuvę tokia gražu būtų bigsmile.gif
LINUTUKĖ
nu tikrai labai klasiska mintis, kazi vieno makaronu pakelio uzteks g.gif , reiks karstu kliju varyti nusipirkti biggrin.gif
AGFA
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 11 30, 20:42)
nu tikrai labai klasiska mintis, kazi vieno makaronu pakelio uzteks g.gif , reiks karstu kliju varyti nusipirkti biggrin.gif
*

...MAN DAR ATRODO BŪTŲ GRAŽU IR IŠ SAUSŲ PUSRYČIŲ....TOKIŲ LAIVELIŲ..... smile.gif
*Bitutė*
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 11 30, 19:42)
*

tikrai šauni mintis bigsmile.gif o pakelio užteks dviem tokiom eglutėm biggrin.gif
einareja
QUOTE(kaleda @ 2007 11 30, 12:22)
Arba tą gražųjį butelį įstatyti į vainiko vidurį smile.gif
*

4u.gif Šiaip tai viduryje vainiko turėtų būti penkta žvakė,kurią reikia uždegti per Kalėdas ax.gif Na vynas gal praktiškiau lotuliukas.gif mirksiukas.gif
DarkMind
http://www.videojug.com/film/how-to-make-a...n-for-christmas

vaizdinės idėjos kalėdoms 4u.gif
jurginėlis
pažiūrėkit,
labai aiškiai rodo kaip pasigaminti thumbup.gif thumbup.gif
silke:)
QUOTE(DarkMind @ 2007 12 03, 11:34)

super nuoroda .... Galima geru minciu pageneruoti.... thumbup.gif Aciu.
garbana
tiesiog ideju kalve cia pas jumis biggrin.gif thumbup.gif

as idedu savo padaryta advento kalendoriu, gal kam ideja pravers mirksiukas.gif
user posted image
jurginėlis
įdomu smile.gif ,
o kaip darei g.gif
garbana
QUOTE(jurginėlis @ 2007 12 03, 15:54)
įdomu smile.gif ,
o kaip darei g.gif
*

vainiko karkasa pirkau, o apsukau su vijoklio kazkokio (nu prastai man su augalu pavadinimais) sakom. Bet sumedejusios buvo, tai mirkiau karstam vandenyje. bet vainiko ideja priklauso ne man, as nusiziurejau vienoj geliu parduotuvej kaip panasus vainikas susuktas.

Tada isukom kabliuka i lubas ir nat to kabliuko pakabinom vainika. Vainika laiko 3 bordo juosteles. ir tada jau prie sakeliu risau supakuotas dovaneles. O angeliukus dariau ir karpiau pagal trafaretus sukurtus auksarankes irmulia. angeliuku galvose su skylamusiu skylutes padariau ( dievuleli, kaip baisiai skamba! biggrin.gif ) ir kaspinelius perveriau.
roka
Garbana, labai gražus Advento kalendorius thumbup.gif Super
jurginėlis
dėkui Garbana 4u.gif 4u.gif
garbana
QUOTE(roka @ 2007 12 03, 16:59)
Garbana, labai gražus Advento kalendorius  thumbup.gif Super
*

aciu labai!

QUOTE(jurginėlis @ 2007 12 03, 17:01)
dėkui Garbana 4u.gif  4u.gif
*

oi, ner uz ka, Jurgineli mirksiukas.gif
jura_jurate
Garbanos kalendorius labai liuks. Mano ne toks grazus bet su meile padarytas smile.gif is ivairiu likuciu kurie buvo namuose. Kiekvienoje kiseneje uzduotele, misle, ir pan. +dovanele. Kai kuriose kisenese uzduotele kur reikia surasti dovana namie kazkur paslepta.Vaikas labai laukia kiekvienos dienos dabar smile.gif vos atsikelia tikrina.
Kai kalendoriu tik padariau buvo grazesnis, o kai dovaneliu prikisau, kazkaip vaizdas ne toks g.gif klisenes.user posted image
marinatas
QUOTE(jura_jurate @ 2007 12 03, 19:11)
Garbanos kalendorius labai liuks. Mano ne toks grazus bet su meile padarytas smile.gif is ivairiu likuciu kurie buvo namuose. Kiekvienoje kiseneje uzduotele, misle, ir pan. +dovanele. Kai kuriose kisenese uzduotele kur reikia surasti dovana namie kazkur paslepta.Vaikas labai laukia kiekvienos dienos dabar smile.gif vos atsikelia tikrina.
Kai kalendoriu tik padariau buvo grazesnis, o kai dovaneliu prikisau, kazkaip vaizdas ne toks g.gif  klisenes.user posted image
*

labai gražu 4u.gif
kaleda
labai gražus vainikas, ant kokio karkaso pynei? (aš neįžiūriu).
Papildyta:
Pasiguosiu: šiandien mano vainikas nukrito nuo šarvuotų durų ir karkasas sutrūko į kelias dalis... verysad.gif Prisieksperimentavau su visokiais patarimais: ir lipnia "tessa" juosta ir siurbtuku, kuriuo kompozicijas prie mašinų per vestuves lipdo. neišbandžiau tik tų limpančių kabliukų iš "senukų" .
Paskutinis pagalbos šauksmas-gal kas dar žino kokių būdų? 000189.gif
garbana
QUOTE(jura_jurate @ 2007 12 03, 20:11)
Kai kalendoriu tik padariau buvo grazesnis, o kai dovaneliu prikisau, kazkaip vaizdas ne toks g.gif  klisenes.
*

nu, kaip tu cia dabar taip?! komplimenta susukai kaip reikiant biggrin.gif
grazus tavo kalendorius mirksiukas.gif ir toks lengvai supakuojamas ir "sandeliuojamas" iki kitu metu thumbup.gif Mes turim MB mamos kryzeliu siuvineta kalendoriu, tai net jei nenaudojam issitraukiam, nes toks jau mielas, kai zinai, kad nuo mazens lydejo kiekvienas kaledas smile.gif

QUOTE(kaleda @ 2007 12 03, 20:49)
labai gražus vainikas, ant kokio karkaso pynei? (aš neįžiūriu).
Papildyta:
Pasiguosiu: šiandien mano vainikas nukrito nuo šarvuotų durų ir karkasas sutrūko į kelias dalis... verysad.gif Prisieksperimentavau su visokiais patarimais: ir lipnia "tessa" juosta ir siurbtuku, kuriuo kompozicijas prie mašinų per vestuves lipdo. neišbandžiau tik tų limpančių kabliukų iš "senukų" .
Paskutinis pagalbos šauksmas-gal kas dar žino kokių būdų?  000189.gif
*

karkasas is storesniu saku, gal kokios 3 jos. Tiesiog toks ratas buvo kai pirkau. Bet nezinau net kaip jie tas sakas i toki taisyklinga apskritima susuko smile.gif

o tavo vainika gal kazkaip surist galima? g.gif is ko karkasas?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.