Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip atrodo jūsų darbo vieta
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4
MIRNA
Maciau MAGIC darbo vieteles nuotrauka ir likau suzaveta ir dar suknibzdejo moteriskas smalsumas kaip atrodo kitu darbo vieta.
As tai okupavau dar neiruosta vonia pirmajame aukste, bet teks greitai is jos issikraustyti, nes tuo turesiu savo ir tik savo pasaku kambareli.
Brūkšniukas
atrodo baisiai doh.gif daug švitrinio, karoliukų, kompas, kavos puodelis ir daugelis kitų daiktų blush2.gif
Bonbonke...
labai daug visko... vilnos, karoliuku, repliu, siaip visokiu nesamoniu ir daaaug puodeliu lotuliukas.gif
Law
o gal kas prie to pacio kokia foto imestu ax.gif ypac jei turit kokia ideja kaip visus reikmenis sandeliuot patogiai rolleyes.gif
vai2
mano darbo vieta balkonas ax.gif , rudenį reiks kraustytis į namus, bet nesinori bardako schmoll.gif
*MAGIC*
QUOTE(larina @ 2007 08 15, 23:03)
Maciau MAGIC darbo vieteles nuotrauka ir likau suzaveta .....
*

Ooooo blush2.gif bigsmile.gif .... Jaučiuos pagerbta biggrin.gif
Šiaip tai ten buvau įdėjus masianios lėlyčiukę- fėją aprodyt, kurioj vietoj ji pas mane gyvena... O ta mano darbo vieta, tai kompo stalas visas apdėtas prikrautas visokiais gerais ir reikalingais daikteliais. O kas netelpa ant/po/aplink stalą - viskas dėžėse suslėpta ir užkaišiota kur nors. Tokia ta mano darbo/ fainumo vieta ...
sizike
Aš tai turiu kampelį ant žemės svetainėj (jis taip tarsi atitvertas sofute), kur laikau visus savo didžiuliausius kartonus, kurių lankstyt negalima, siuvimo mašiną, dėžę su visokiausiais karoliukais, juostelėm, replytėm, siūlais, vilna ir kt. gėriu. Tiksliau dvi dėžes jau lotuliukas.gif O dirbu ant svetainės stalo, sofos ir grindų doh.gif kartais dar ir balkone stalą okupuoju. Labai šauni mano darbo vietelė... ypač jei užgriūna netikėti svečiai doh.gif Prieš naktį stengiuosi apsikuopt, bet ne visad pavyksta lotuliukas.gif
Jowwwita
O kaip, Larina, tau pavydžiu būsimo mielo darbo kampelio blush2.gif . Man pačiai labai svarbu, kad darbo vieta būtų patogi ir miela. Deja, tokios nelabai turiu ax.gif . Dirbu , kaip ir daugelis sveitainėje prie didelio stalo, ant kėdžių susidėjus pintus krepšius pilnus reikmenų (vilna, adatos,karoliukai, formos....). Vakarais stengiuosi apsikopti, nes per visą dieną daiktus sugebu išsidėlioti ant stalo, kėdžių, net ant grindų doh.gif .
Beja, turiu dar kitą darbo vietą skirtą šlapiam vėlimui bigsmile.gif . Ji virtuvėje prie kriauklės, gerai kd dviguba praustuvė, tai dažniausiai telpu rolleyes.gif .
O foto g.gif . Nežinau, ar kam įdomu matyti bardaką lotuliukas.gif .
akvilyte
QUOTE(Jowwwita @ 2007 08 16, 08:24)
Nežinau, ar kam įdomu matyti bardaką lotuliukas.gif .
*

nono.gif: tai menine netvarka mirksiukas.gif

mano tai dabar viskas sukista virtuvej... dar tamsiam kambariuky.... nu zodziu visas butas prikistas visko doh.gif bet nusipirkom namuliuka.. nueje i viena palepini kambari.. vyras sako.. o kasparui bus (sunui) o as sakau ne- man blush2.gif tai va... turesiu savo palepe bigsmile.gif oi kaip laukiu kai galesiu ten isiskurt wub.gif
zuikiniauskienė
QUOTE(lawriencky @ 2007 08 15, 23:19)
o gal kas prie to pacio kokia foto imestu ax.gif ypac jei turit kokia ideja kaip visus reikmenis sandeliuot patogiai  rolleyes.gif
*

drinks_cheers.gif Būtų smalsu pamatyti.
Aš tai pastovios darbo vietos kol kas neturiu.
svajoklis
As turiu maza savo darbo kambareli su dideliu langu. 4u.gif (Tik kol rusy vyksta remontai kartais reikia ji uzleist sveciam pernakvoti).Ir mano kambarelyje mano betvarke,dezes- dezulytes ir visa kita.Bet kaifuoju nes kaip palieku taip randu.Maniskai zino,kad ten tik mano zona.
O bendrai paemus visi namuose mes turim savo zonas.Vytas turi savo darbo kambary,Sunus garaze dirbtuveles,Dukra palepej. biggrin.gif

zuikiniauskienė
QUOTE(svajoklis @ 2007 08 16, 11:35)
As turiu maza savo darbo kambareli su dideliu langu. 4u.gif (Tik kol rusy vyksta remontai kartais reikia ji uzleist sveciam pernakvoti).Ir mano kambarelyje mano betvarke,dezes- dezulytes ir visa kita.Bet kaifuoju nes kaip palieku taip randu.Maniskai zino,kad ten tik mano zona.
O bendrai paemus visi namuose mes turim savo zonas.Vytas turi savo darbo kambary,Sunus garaze dirbtuveles,Dukra palepej. biggrin.gif
*

oi, kaip aš norėčiau turėti mažą darbo kambarėlį, kur viskas tik mano darbeliams ir pomėgiams skirta ir niekam daugiau. Bet to dar teks palaukt.
inore
Aš visuomet meistrauju savo kambarėlyje, jis kaip tik už miegamojo ir yra dar balkonas, čia turiu kompą, daaaaaaaaaag karoliukų, dėžučių ir šeip visokių rakandų reikalingų rankdarbiams. biggrin.gif
Sedona
Gera tema user posted image. Galėtume čia pakaišioti savo mylimiausio kampelių nuotraukų- gal ką vertingo galima būtų pasimokyti . Ar bent nusiraminti , kad ir kiti gali ir moka bardake išgyventi user posted image
Dangviva
Na va, vadinasi ne as viena apverciu savo rankdarbiais svetaine biggrin.gif. O apie savo nuosava kampeli irgi svajoju, bet artimiausiu metu si laime man dar nenusiviecia verysad.gif .
Heart
Neturiu savo rankdarbyno vietos, nors ir labai norėtųsi. Dirbu visur - svetainėje, virtuvėje, lovoje, kieme prie vežimėlyje miegančio vaiko... Priemonės iškaišiotos namuose po dėžes, stalčius, spinteles. Neseniai specialiai tam įsigijau etažerę, bet ten viskas netelpa doh.gif
qqte
as nemegstu buti viena kazkur kitur...taip kad mano rankdarbiai vaiksto paskui vyra ir po visus namus...bet tai kiek ten ju...siulu tik kalnai ir virbalu bei vaseliu blush2.gif
svajoklis
QUOTE(Heart @ 2007 08 17, 10:45)
Neturiu savo rankdarbyno vietos, nors ir labai norėtųsi. Dirbu visur - svetainėje, virtuvėje, lovoje, kieme prie vežimėlyje miegančio vaiko... Priemonės iškaišiotos namuose po dėžes, stalčius, spinteles. Neseniai specialiai tam įsigijau etažerę, bet ten viskas netelpa  doh.gif
*

Atleisk man negudriai,bet ka reiskia Etazere,kas cia per baldas?
~migla~
Oj, kokie idomi tema thumbup.gif biggrin.gif As turiu svajone, kaip turetu atrodyti mano jaukus rankdarbiu kampelis wub.gif heart.gif ax.gif O kol kas glaudziuosi kambary (viena teturim) prie stalo, kur ir kompas stovi. Gerai, kad kompiuteris nesiojamas, tai nedaug vietos uzima smile.gif Cia dar stovi lempa - pravercia naktinejant biggrin.gif O tada jau mano karalyste - dvi dezutes, viena pintinele, skardine... biggrin.gif Ex, o isivaizduoju tokia meniska, jaukia vieta su placiu stalu, kuriame butu irengti stalciukai ar net skyreliai stalo ploksteje...nu zodiu, einu toliau svajot wub.gif biggrin.gif

P.S. super tema, smagu pasmalsauti wub.gif ax.gif
svajoklis
Viskas ir prasideda nuo svajoniu. 4u.gif
*MAGIC*
Aš taip laukiu nuotraukyčių ax.gif
Man (o turbūt ne vien man rolleyes.gif ) labai smalsu pažiūrinėti į kitų tuos mielus kūrybinius "bardakėlius" ....
Taigi pabūsiu pirmoji, kad kitoms drąsiau būtų mirksiukas.gif :

Priemones, medžiagas ir t.t. "sandėliuoju" dėžėse (kurios užkaišiotos laisvuose kampuose), kaip ir daugelis supermamų rankdarbiautojų

user posted image

user posted image

Esu "okupavusi" kompiuterio stalą

user posted image

user posted image

O dažnai "okupuoju" ir didžiąją buto dalį panašiai va taip :

user posted image

Sedona
Aš neseniai gavau didelę dovaną- buvusį dukros kambarėlį . Dabar kraustymosi ( ir iš proto lotuliukas.gif ) periodas. Nuotraukų bus. Dabar dar viskas virsta , neužsidaro durys nuo daiktų ir dėžių dėželių.
*MAGIC*, tau čia faina. 4u.gif Toks geras pasaulis susikuria aplink tave. O ant grindų ropliauji - tai čia veltinį kažkokį kuri? bigsmile.gif
*MAGIC*
QUOTE(Sedona @ 2007 08 18, 13:44)
O ant grindų ropliauji - tai čia veltinį kažkokį kuri? bigsmile.gif
*

Nugi veltinį . Čia vienintelė turima foto su darbo procesu , šiaip tai čia pirmasis mano plokščio veltinio bandymas, vykęs gal prieš kokius 1,5 metų . Bet šiaip ir dabar "plokštukus" veliu ant grindų.
Oi kaip smagu tau, Sedona, dėl to "paveldėto" kambario . Mane tai atskiros darbo patalpos žavi tuo, kad nereikia "slapstyti" , tvarkyti darbo priemonių ir viso to bardakėlio, atsirandančio kažką kuriant...
zuikiniauskienė
QUOTE(*MAGIC* @ 2007 08 18, 14:15)
Mane tai atskiros darbo patalpos žavi tuo, kad nereikia "slapstyti" , tvarkyti darbo priemonių ir viso to bardakėlio, atsirandančio kažką kuriant...

*MAGIC*, koks mielas kūrybinis bardakėlis pas tave. bigsmile.gif
Ir visiškai pritariu tavo išsakytai minčiai del atskiros darbo patalpos. drinks_cheers.gif Smagu palitki vidury proceso ir po kažkiek laiko rasti taip, kaip palikai, o ne vėl iš naujo viską išsidėlioti. ax.gif

Aš tai kol kas viską keliose dėželėse laikau. rolleyes.gif
tokom
Oj kaip ir as svajoju apie savo kampeli... kol kas su vyru dalijames vienu verysad.gif O mano svajone tureti kazka panasaus bigsmile.gif
Bonbonke...
QUOTE(tokom @ 2007 08 18, 17:24)
Oj kaip ir as svajoju apie savo kampeli... kol kas su vyru dalijames vienu  verysad.gif  O mano svajone tureti kazka panasaus   bigsmile.gif
*

tikriausiai kiekviena taip noretu biggrin.gif
Aga
Čia mano gėriai sandėliuojami, neskaitant dar kelių dėžių siūlų ax.gif
Šiaip jau daros ankšta vienai bute su savo gėriais lotuliukas.gif

user posted image
Lady Rose
kokia idomi deze wub.gif

Gal pati darei?
*MAGIC*
O mano svajone tureti kazka panasaus   bigsmile.gif
*

Och blink.gif dievulėliau bigsmile.gif , tos lentynėlės, siūliukų stendas .... Ach ... Kaip gražu nors pažiūrėt ir pasvajot ax.gif

QUOTE(Aga @ 2007 08 18, 19:42)
Čia mano gėriai sandėliuojami, neskaitant dar kelių dėžių siūlų ax.gif
Šiaip jau daros ankšta vienai bute su savo gėriais  lotuliukas.gif
*

Kokia spalvinga piramidė thumbup.gif
Tokios tai net pakampėm kaišiot , slapstyt nereikia- smagus akcentas bigsmile.gif
Aga
Nea, čia Maximoj dabar yra tokių dėželių dovanų, kaina nuo 2,99 iki 3,99 Lt. visokių dydžių ir kelių ornamentų. Man labai patiko, nes kietos thumbup.gif Neturėjau tik pačios mažiausios, vis neužtaikydavau, ale mėlinytė atsiuntė joje dovanėlę wub.gif Šiaip geras dalykėlis, kol yra vis po vieną nusiperku ax.gif
zuikiniauskienė
Oj kaip ir as svajoju apie savo kampeli... kol kas su vyru dalijames vienu  verysad.gif  O mano svajone tureti kazka panasaus   bigsmile.gif
*

vat tokio kampelio labai norėčiau: wub.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Aga @ 2007 08 18, 20:22)
Nea, čia Maximoj dabar yra tokių dėželių dovanų, kaina nuo 2,99 iki 3,99 Lt. visokių dydžių ir kelių ornamentų. Man labai patiko, nes kietos thumbup.gif Neturėjau tik pačios mažiausios, vis neužtaikydavau, ale mėlinytė atsiuntė joje dovanėlę wub.gif Šiaip geras dalykėlis, kol yra vis po vieną nusiperku ax.gif
*

Labai fainos dėželės. Reiks ir man Maximoj apsilankyt, kai grįšiu. Tikiuosi, kad jų dar bus. rolleyes.gif
rimgaile
Aš tai esu užsiėmus dvi sekcijos spinteles, kurios prigrūstos karoliukų.Vyras parodė, kur galima įsigyti puikių dėžučių karoliukams susidėt. Tai žvejų parduotuvė.Svajoju įsigyti atskirą darbo stalą su dienos šviesos lempa. Kadangi daugiausiai darbas vyksta vakare, tai trūksta apšvietimo, o kartais nesinori ir nebaigtų darbelių sukaišiot. Žiūriu, kad visos auksarankės apie tą patį svajoja - turėti savo kampelį. smile.gif
rugiagele111
as taip pat uzsiimu rankdarbiais truputi..pas mane tai luzta spinta nuo skuduru skudureliu ir visokiu kitokiu daikciuku doh.gif nebezinau kur viska talpinti... g.gif
karolyt*
MAGIC nuostabi darbo vieta. wub.gif
as kaip ir neturiu tokios nes nesu didele rankdarbiautoja tik kai ''uzeina''kazka gaminu...o jei gaminu tai savo mazam kambareli...daiktu rankdarbiams turiu gal kokias3 batu dezes bet ko reik kartais nerandu. lotuliukas.gif doh.gif
taip tai okupuoju savo kompiuterini stala. lotuliukas.gif
rugsėjė
pas mane siuvinejimo "atributika" rado vieta(okupavo smile.gif ) ant kosmetinio stalelio ir po juo
prisiziuriu pas visas "auksarankes" SM ir pritaikau sau kokia nors ideja bigsmile.gif
rugiagele111
reiks ir man [pasieskoti ideju kokiu ax.gif
karolyt*
as tai turiu labai smagiu zebrisku batu deziu.ejau kazkada i batu kalna ir ziuriu visa kruva tookiu dezuciu sakau pardavejoms gal galit duoti kelias sako prasom prasom imkit tai as ir pasiemiau keturias.. wub.gif cool.gif
rugiagele111
kazi gal dar kur dalina ax.gif
Dangviva
Cia gal ne i tema, o gal ir i tema, norejau paklausti mezgejeliu, kokiu budu jos saugo virbalus. As tai juos visus plauku gumyte surisau ir laikau pintame krepsyje su siulais. Gal kas originaliau juos saugo, pasidalinkit savo isradingumu.
rugiagele111
QUOTE(Dangviva @ 2007 08 20, 19:53)
Cia gal ne i tema, o gal ir i tema, norejau paklausti mezgejeliu, kokiu budu jos saugo virbalus. As tai juos visus plauku gumyte surisau ir laikau pintame krepsyje su siulais. Gal kas originaliau juos saugo, pasidalinkit savo isradingumu.
*

as tai taip teptukus laikau.su gumyte surisau ir neisimeto...
Heart
QUOTE(svajoklis @ 2007 08 17, 18:27)
Atleisk man negudriai,bet ka reiskia Etazere,kas cia per baldas?
*

Tai paprasčiausia kelių aukštų lentynėlė ant kojyčių.

QUOTE(Dangviva @ 2007 08 20, 19:53)
*

Susidėjau į popierinį dovanų maišelį ir laikau dėžėje kartu su siūlais. Aišku, gal galima ir gudriau sugalvoti.
LINUTUKĖ
QUOTE(Aga @ 2007 08 18, 20:22)
*

nu sendien palaksciau po maksima tai be 7 litu nieko neradau schmoll.gif , o kokio jos dydzio, gal ne ten ieskojau g.gif
Crassula
Gerai jums- su svariais dalykais dirbat... tai ne as- tikraja to zodzio prasme purvas, sako atsirades is priestvaniniu zuvu kakuciu doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

rimgaile
QUOTE(Crassula @ 2007 08 20, 21:37)
Gerai jums- su svariais dalykais dirbat... tai ne as- tikraja to zodzio prasme purvas, sako atsirades is priestvaniniu zuvu kakuciu doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Bet galutinis darbo rezultatas thumbup.gif yra kur akis paganyti.
karolyt*
QUOTE(rimgaile @ 2007 08 20, 22:59)
Bet galutinis darbo rezultatas  thumbup.gif yra kur akis paganyti.
*

o ka dirbi?butu ydomu suzinoti?kad jau taip giria cia tave. blush2.gif rolleyes.gif
Jumi
As okupavau virtuve, tamsu sandeliuka....dali spintos....ai visur mano daikteliu prikrauta...pilnas butas . Svajoju apie darbo kambari. Savo bardakeli geda fotografuoti,nors bandysiu kiek patvarkyti ir tada gal pasirodysiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(karolyt* @ 2007 08 20, 22:07)
o ka dirbi?butu ydomu suzinoti?kad jau taip giria cia tave. blush2.gif  rolleyes.gif
*

Crassulos parase nuoroda yra wink.gif
karolyt*
nu kur jusu nuotraukytes?a? unsure.gif rolleyes.gif 4u.gif
Aga
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 08 20, 20:43)
nu sendien palaksciau po maksima tai be 7 litu nieko neradau schmoll.gif , o kokio jos dydzio, gal ne ten ieskojau  g.gif
*

Nu pas mane Maximoj pramonės pr. Kaune, tai sudėta dabar prie stendo, kur vestuvinė atributika, visokios smukmenėlės joms.
O dydžiai nuo 19/19/13 iki 10/10/7 berods cm. Žodžiu bent aš turiu 5 dydžių jau thumbup.gif
LINUTUKĖ
nu va o as Vilniuje sedziu verysad.gif ir amzinai nerandu ko reikia doh.gif reiks kur kitur paieskoti smile.gif
Aga
Turi būt, žinau tikrai, kad Vilniuj buvo.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.