Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaukės, kostiumai karnavalams
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3
liuda
Greit bus eglute darzelyje, mano vaikiukas bus nykstukas...
ka galietumet patarti del kostiumo..
gal kas turyte graziu mynciu..
ACIU biggrin.gif
Neglaite
As pasiuvau skraiste ir kelnytes is zalios pamusalines medziagos,krastus apsiuvau eglutes blizguciu. Kelnes siek tiek zemiau keliu,sutrauktos galuose. Dar uzdejom zalia trikampe kepure(is pampers kolekcijos biggrin.gif ) irgi papuosiau blizguciu. Batu nespejau pasiut,bet turim zalias basutes,papuosem blizguciais,vaikinas atrode labai mielai wub.gif . Darzelio sventej buvo tik vienas zalias nykstukas,ji paskui "panaudojo" kaip dekoracija,kai kitus vaikus fotografavo su Kaledu seniu ir kompanija biggrin.gif .
alina
o mūsų nykštukas buvo raudonas biggrin.gif iš kartono iškirpau ir suklijavau raudoną kepurę, kraštą apklijavau blizgučiu ir išblizgučio padariau bumbulą (visi kiti nykštukai buvo su maximos kepurėm tongue.gif ) , o skraistę padariau iš raudonos medžiagos gabalo viršuj sutraukiau ir prisiuvau raištelį, apačią ir viršų apsiuvau blizgučiu. Po apačia užvilkau baltus marškinukus ir buvo laaaaabai gražus nykštukas. newyear.gif Ai dar tiesa buvo raudonom pėdkelnėm su žvaigždutėm ir baltais bridžais clap.gif
liuda
Labai jums aciu uz atsakimus,tai musu pirmoji eglute vaiku darzelije, mamyte labai pergevena smile.gif smile.gif smile.gif newyear.gif
Burtininke
Susidūriau su tokia problema, reikia dukrai darželyje padaryti kaukę Užgavėnėms, bet tikrai nežinau kaip jos daromos. Girdėjau kad kažkaip dedami keli sluoksniai su vandeniu sušlapinti laikraščių lapai, džiovinama ir dar kažkas, bet tikrai nežinau kaip tiksliai padaryt tą kaukę. Bandžiau per google ieškoti, bet taip pat nieko neradau. Gal Jūs mielosios galite pasidalinti patirtimi? biggrin.gif
mylinemyli
As dariau taip: pripuciau balionam, mazdaug, kad butu vaiko galvos dydzio. Tada viena sona apklijavau keliais sluoksniais laikrascio su lipalu. Padejau ant radiatoriaus kad isdziutu. Kokiai parai. Po to praduriau baliona ir islupau is kaukes vidaus. Virsutini sluoksni dar klijavau baltu popieriumi ir po to nudaziau kokia norejau, kad butu veido spalva. Iskirpua akis, nosies anga. Is atskiro poieriaus suformavau nosi ir ja iklijava i anga. Po to lieka dekoracia: lupos, blakstienos, kasos, usai, ragiukai. tikrai idomus ir kuribingas darbas. Sekmes ir parasyk kaip sekesi.
Chada

Galima ir paprastute padaryti is kartono, plaukus is siulu, kailio ar pan. Juk vaikiukai vis tiek ilgai su jomis neisbuna, o ir blynus nepatogu valgyt tongue.gif Galima "zyduka" ir isdazyti arba mot. kojine uzmauti, prakirpti akis, nosi, burna, ja isdazyti irgi gerai atrodo biggrin.gif
O ta is daug sluoksniu tai reiktu taip daryti: nusilipdai is plastilino norima forma ir uztepi lipalo, tada sluoksni suplesytu laikrasciu, vel kliju ir taip kokius 4-7 sluoksnius, paskutini geriausia daryti is balto popieriaus, nes graziau isdazyti galima, kiti dar girdejau daro ant stiklainio, kad kauke butu islinkusi, pagal veida. Dziovinti kokia gera para, tada galima guasu dazyti, antakius is kailio uzklijuoti, zodziu pafantazuoti.
Chada
Pasirodo su mylinemyli kartu parasem smile.gif
Gerai ir ant baliono, bet ant plastelino is karto akis ir burna galim ispjaut, nereikes paskui.
Burtininke
Ačiū už idėjas, būtinai parašysiu kaip sekėsi man tą kaukę gaminti. Aš vieną internete radau kaip daryti, bet pats visas procesas vyksta ant vaiko veiduko (kad forma tiktų), tai man ta idėja nelabai tinka, nes dukrytė dar per maža, kad išbūtų ilgoką laiką, kol aš ant jos viską tepliosiu ir klijuosiu biggrin.gif Labai patiko Jūsų idėjos thumbup.gif Ačiū smile.gif Net nežinau kurią bandysiu: ir plastelino ir balionų namie yra biggrin.gif Kai jau kažka turėsiu, parašysiu kaip sekės biggrin.gif
Burtininke
Kaukė išėjo puikiai, dukrytė buvo labai patenkinta thumbup.gif Pasinaudojau idėja, kad klijuoti ant baliono biggrin.gif iš siūlų padariau barzdą, plaukus, o nosį nulipdžiau iš plastelino biggrin.gif Skanių blynų : rolleyes.gif
Burtininke
Kaukė išėjo puikiai, dukrytė buvo labai patenkinta thumbup.gif Pasinaudojau idėja, kad klijuoti ant baliono biggrin.gif iš siūlų padariau barzdą, plaukus, o nosį nulipdžiau iš plastelino biggrin.gif Skanių blynų : rolleyes.gif
u.o.g.y.t.e
Mielos mamos, prasau, padekit. Skubiai reikalinga vilko iskarpa - gal turit minciu, kur ieskot, gal pacios kada gaminot savo vaikuciams? Labai labai laukiu, nes skubiai reikia. Visur forume isnarsiau, gal nemoku ieskot?...Aciu is anksto visoms atsiliepusioms 4u.gif
eMAr
QUOTE(u.o.g.y.t.e @ 2005 09 05, 10:35)
Mielos mamos, prasau, padekit. Skubiai reikalinga vilko iskarpa - gal turit minciu, kur ieskot, gal pacios kada gaminot savo vaikuciams? Labai labai laukiu, nes skubiai reikia. Visur forume isnarsiau, gal nemoku ieskot?...Aciu is anksto visoms atsiliepusioms 4u.gif
*

pabandyk per google paieskoti "wolf mask"

Galiu cia imesti pora rastu nuorodu:
http://www.wolf.org/wolves/learn/justkids/mask/wolfmask.asp
http://www.sandiegozoo.org/kids/craft_wolf_mask.html
http://www.stonemasque.com/thewolfhowlproject/gallery.html
saolinis

Greit prasides sventes mokyklose,darzeliuose todel daugeliui bus aktuali tema.Pasidalinkite sumanymais kaip darysite kaukes,is kur galima gaut pavyzdziu.Mano dukrai reikalinga saules kauke smile.gif todel prasyciau patarimo kaip ja padaryt,kuo aprenkt g.gif
Scarlett
Čia ne kaukės, bet tinka karnavalui. ax.gif
Buratinas:
user posted imageuser posted image
aprašymas
Scarlett
Fėja
user posted image
jos sparneliai
user posted image
apr
Scarlett
Vaivorikštė
user posted image
user posted image
user posted image
apr
Scarlett
ežiukas
user posted imageuser posted image
apr
linaj
Scarlett, nesimato fotkiu schmoll.gif
Scarlett
g.gif iš pradžių matėsi g.gif
tas tinklapis labai lėtas, gal ne iš karto ir matysis unsure.gif

tada spauskit ant nuorodų ir pamatysit ax.gif
Daivve
PLYYYYZ... mestelkit idėją kaip padaryti baravyko kaukę.... cry.gif cry.gif cry.gif
ir iki penktadienio doh.gif doh.gif
Siesta
QUOTE(Daivve @ 2005 10 17, 15:42)
PLYYYYZ... mestelkit idėją kaip padaryti baravyko kaukę.... cry.gif  cry.gif  cry.gif
*

As uzpernai is savo maziaus musmire padariau blush2.gif Nieko ipatinga, viskas labai paprastai: aprengiau baltai, po pazastim prikabinau musmires sijoneli ir is kartono padariau raudona kepure su taskuciais. Baravykui irgi panasiai, vaika aprengti baltai, galima koki storesni kombinezona aprengti (jei vaikas kudas), galima pilva baravykui padaryti ir kokia placiabryle skrybele pasiuti, viskas 4u.gif
runcė
Prasideda vaidinimų maratonas. Gal kas turite originalių idėjų kaip aprengti lapę?
Jūružė
QUOTE(runcė @ 2005 12 05, 21:24)
Prasideda vaidinimų maratonas. Gal kas turite originalių idėjų kaip aprengti lapę?
*

Mano dukra prieš keletą metų vaidino lapę spektaklyje. Ten visų vaikų kaukės buvo tokios: Parinktas tik rūbas derantis pagal spalva (pvz. lapė buvo su ruda suknia) ir ant krūtinės užrašyta "Lapė", arba "Meška" ir t.t. Nu nežinau, buvo visai originalu. Jei rasiu foto, ryt nuskenuosiu.
kazyte
Variantas tai gal ir neblogas ir maziau tustinantis tevu kisenes.
allegro
Šaunių idėjų čia mestelėjot mirksiukas.gif
Auges
Užeikit į šią temą:
Karnavaliniai kostiumai
vaineta1
Mano vaikas kaip ir daugelis darzelinuku siemet bus nykstukas, atrodytu paprasta kauke, bet niekaip nesugalvoju kaip pasiuty batukus. Gal ka patartumet? Juk tikriausiai daug nykstuku renget? Ir gal zinot kokiu nuorodu internete kur butu galima vaizdziai nykstuku pamatyi? Labai aciu is anksto. rolleyes.gif
GRAIKIJA
radau kazka apie nykstuko batukus.
cia kazkoks aprasymas:
Note all directions are for 1/4" seams.
• Tape heel and toe pattern pieces together, at the tape lines.
• Cut 4 pieces of the tapped pattern piece out of felt.
• Cut 2 sole pattern pieces out all pattern pieces from felt.
• On the sole:
Use dots of fabric paint to create a semi non-slip or applique a piece of Giffy Grip to the sole to keep safety in mind.

• Join the two top pieces together sewing between the dots.
• Join the sole to the shoe top matching the dots. Ease where needed to make sole fit evenly. Trim and notch seams where needed.

o tuoj idesiupaveiksliukus. smile.gif
GRAIKIJA
na va. uz kokybe atsiprasau smile.gif
GRAIKIJA
cia kaip suprantu tai iskarpos..
vaineta1
Labai ačiū už batukų shemą 4u.gif Bandysiu pasigaminti, tik dabar galvoju iš kokios medžiagos? Cia turbūt jie gaminti iš veltinio, bet kur jo gauti tai neišmanau. Gal žinote Beja man reikia mėlyno, nes sugalvojau nykštuką mėlyną daryti. ax.gif
CLEAR
cia mano eziukas user posted image
inga22
Sveikos mamytės smile.gif
Norėčiau jūsų idėjų , konsultacijų dėl įvairiausių kalėdinių kaukių, kaip jas daryti iš ko , mano mažylė pirmi metai darželyje, nežinau ar jie ką ten ruoš, bet jei kas norėčiau žinot iš ko galėčiau jai kaukytes daryt, ačiū 4u.gif smile.gif
Audry
Mano sesuo prieš daug metų yra kaukę gaminusi. Tai pamenu, kad laikraščius plėšė į mažus gabaliukus ir juos klijavo į daug daug sluoksnių. O pagrindas tubūt plastelinas buvo (formai padaryti). Paskiau kai tie klijai išdžiūvo, plastiliną nuėmė, liko popieriaus ir klijų forma. Tada ją su dažais nuspalvojo. Man gražu buvo smile.gif
Bet darbo tai labai daug blush2.gif Kai pagalvoji, papraščiau yra nusipirkti -maksimose jos tokios pigios doh.gif
bazuka
Jei domina karnavaliniai kostiumai , tai kažkuri mamytė buvo įdėjusi šitą adresiuką, gal rasi ką tinkamo
http://www.kirsanov.com/costumes/ru/index.html
janone
Pamenu man mama is kartono ar storo popieriaus tiesiog kauke iskirpdavo su skylutem akim ir nosiai ir gumute pririsdavo ant veido g.gif
Pats paprasciausias variantas g.gif
O su plastelinu ir popierium daug darbo, bet rezultatas thumbup.gif
irmulia
dar galima panaudoti gipsinius tvarscius norint pasigaminti kauke. Tereikia pazystamo kas dirba traumatologiniame lotuliukas.gif (cia kaip ideja wink.gif ) jie buna suvynoti i rulonelius, gal ir vaistinese galima rasti. taigi kad isgauti tikroviska veido forma tereikia kokio savanorio, kuris akis apsaugotu akiniais, o veida issiteptu riebiu kremu, tada i vandeni panardintus ir nuvarvintus tvarscius atsargiai deti ant veido pagal visus islenkimus (nosis antakiai, kaktas, smakras ir t.t.) kur reikia su rankomis palyginti, tada palikti savanori valandai ar pusantros relakso -per tiek laiko gipsas sukieteja, lieka nuimti ji kauke nuo veido ir stai kauke. Tada i pagalba pasitelkus teptukus, aerozolinius ar kt. dazus dekoruoti ir kaledine kauke jau paruosta thumbup.gif
leonel
QUOTE(irmulia @ 2006 11 27, 17:02)
tada palikti savanori valandai ar pusantros relakso -per tiek laiko gipsas sukieteja,
*

Na, kiek man teko patirti, tai gipsas sukieteja greiciau... ax.gif
Beje, su gipsu, negalima daryti kaukiu, kuriu labai jautri oda ir reikia labai stipriai kremu istept antakius, kad nenusiluptu kartu su kauke... mirksiukas.gif
Pusnė
QUOTE(leo11 @ 2006 11 27, 18:29)
Na, kiek man teko patirti, tai gipsas sukieteja greiciau... ax.gif
Beje, su gipsu, negalima daryti kaukiu, kuriu labai jautri oda ir reikia labai stipriai kremu istept antakius, kad nenusiluptu kartu su kauke...  mirksiukas.gif
*

lotuliukas.gif
o mano mergaite kol ejo i darzeli tai labai nenoredavo tu kaukiu ant veido - sake labai nepatogu blink.gif
jai daug svarbiau buvo pats kostiumas - suknele kokia nors puosni, arba atsimenu dariau katino kauke - uodega, ausytes ir t.t.
4u.gif
MELDA
kaip su šių metų kaukėmis sekasi, gal kas pernykščių nuotraukų turite?
surreal
Taip taip... kaukes ant veido tik Helovynui tinka. Kaledoms reikia kostiumo. Mano penkiametis siais metais bus eziukas, tais dabar suku galva vis... Gal pagal paskutine sezono mada spygliu privelti is vilnos? smile.gif
Audry
Gal Inga22 tikrai apie kostiumą klausė doh.gif
Aš kai perskaičiau, kad nori pasidaryti kalėdinę kaukę, tai ir supratau, kad kaukė reikalinga doh.gif
Anakondaaz
QUOTE(surreal @ 2006 11 28, 03:11)
Taip taip... kaukes ant veido tik Helovynui tinka. Kaledoms reikia kostiumo. Mano penkiametis siais metais bus eziukas, tais dabar suku galva vis... Gal pagal paskutine sezono mada spygliu privelti is vilnos? smile.gif
*

jau įsivaizduoju kaip thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif atrodytų lialius. Nereali idėja! thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
rutamano
4u.gif
ziogelis2
labas...na, ziuriu ne kazin kas sioje temeleje sad.gif man reikia dukrai voveres kostiumo...nesugalvoju kaip padaryt uodega...gal kas turit minciu? kad uodega laikytusi, nenukristu sokant, zaidziant...
com
QUOTE(ziogelis2 @ 2006 12 07, 12:55)
labas...na, ziuriu ne kazin kas sioje temeleje sad.gif man reikia dukrai voveres kostiumo...nesugalvoju kaip padaryt uodega...gal kas turit minciu? kad uodega laikytusi, nenukristu sokant, zaidziant...
*

Vovere

Gal tiks sita?
Kaip tik siandien ziurejau gyvai VCUP (5 aukste), uodega ant peciu uzsideda tokiomis juostelemis ir laikosi. Gali ir pati taip pasidaryti.

Ir is viso ten tokiu neblogu suknuciu sventiniu maciau, dovanu vaikams thumbup.gif .
Anksciau nebuvau sios parduotuves atradusi, tikrai verta demesio.
Alincia
Jei kam reik, galiu parduoti "tikroviska" meskucio kostiuma .
Del smulkesnes info i AZ.

rutamano
My Webpage
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.