Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pynimas iš laikraščių
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
furyy
Ar kuri bandėt pinti iš laikraščių, tarsi iš vytelių?
http://www.craftladies.puslapiai.org/topic...chnika-vt65.htm
bugyte
Pagyrų puode mačiau, kad kažkas bandė... rolleyes.gif gal atsilieps...
alkoholicka
čia tai geras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
reikėtų pabandyti, tik kažin ar ilgai daigtai nupinti iš laikraščių laikysis?
irmulia
Daugiau info apie pynima is laiksrasciu
Pynimas is laiksrasciu biggrin.gif
editam
na tikrai intriguojanti technika- reika išbandyti g.gif
ErikaI
Aš bandžiau, tiesa nusipyniau tik mažą krepšiuką blush2.gif

Gavosi toks keistokas. Kadangi mažas tai nelabai išvaizdus biggrin.gif
bugyte
Parodyk smalsutėms mirksiukas.gif
irmulia
ErikaI laukiam foto wink.gif
NKriste
aš taip pat bandžiau, man visai patiko ir neblogai gavosi bigsmile.gif
galiu pasakyt, kad tikrai labai įdomus užsėmimas ax.gif ax.gif thumbup.gif
irmulia
QUOTE(NKriste @ 2007 03 19, 15:30)
aš taip pat bandžiau, man visai patiko ir neblogai gavosi  bigsmile.gif
galiu pasakyt, kad tikrai labai įdomus užsėmimas ax.gif  ax.gif  thumbup.gif
*

nuotrauku nuotrauku norim nuotrauku.... biggrin.gif
NKriste
fotoaparato neturiu verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
irmulia
QUOTE(NKriste @ 2007 03 19, 15:58)
fotoaparato neturiu  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
*

galima ir su mobiliuoju telefonu nufotografuoti jeigu jis palaiko sia funkcija wink.gif
irmulia
siandien pradejau sukti vamzdelius pynimui smile.gif ju rekes nemazai mat planuoju nusipinti nesvariu skalbiniu pintine (ar kaip ten vadinasi) panasia i sia :
user posted image
kriro
QUOTE(irmulia @ 2007 03 20, 02:26)
siandien pradejau sukti vamzdelius pynimui  smile.gif ju rekes nemazai mat planuoju nusipinti nesvariu skalbiniu pintine (ar kaip ten vadinasi) panasia i sia :
user posted image
*

4u.gif sveikintinas ryztas. as rytoj pabandysiu koki vazoneli taip apipint, bet man atrodo, kad labai jau daug laiko reikia tokiam darbeliui. Gal galesi po to parodyt skalbiniu deze kaip tau gavosi? ax.gif
alkoholicka
na bet ar is laikrasciu nupintos ilgai laikosi tos dėžės?
irmulia
QUOTE(alkoholicka @ 2007 03 20, 09:48)
na bet ar is laikrasciu nupintos ilgai laikosi tos dėžės?
*

manau, nulakavus keleta sluoksniu spec. laku ir nudazius turetu laikyti pakankamai ilgai. Aisku tai ne tas pats kaip kad is vyteliu, padarysim paziuresim kaip laiko wink.gif biggrin.gif
irmulia
QUOTE(kriro @ 2007 03 20, 09:39)
4u.gif  sveikintinas ryztas. as rytoj pabandysiu koki vazoneli taip apipint, bet man atrodo, kad labai jau daug laiko reikia tokiam darbeliui. Gal galesi po to parodyt skalbiniu deze kaip tau gavosi?  ax.gif
*

butinai, kad ir kaip iseis parodysiu nuotraukytes, mirksiukas.gif
siandien isbandziau sia pynimo techika bet manau kad didesniems darbams reiketi vyteliu pynimo technikos (kitaip dignas bus nelabai tvirtas) tai dabar narsau ir ieskau info apie vyteliu pynima ti kkad lietuviu kalba (kaip ir visada verysad.gif ) niekada nieko nera g.gif idomu ar kada nors atsiras kokie blogai su paaiskinimais nuo a iki z... g.gif
furyy
pats pynimas tai visai nesunku ir įdomu ir gana greit, tik tas vamzdelių sukimas....
Neturiu fotiko. O kaip per telefona? Kaip paskui perkelt į kompą? g.gif
natalyjabut
Sveikos mamos 4u.gif Išbandžiau šią technika ir aš, tik nedažiau ir laku nedengiau - taip ir stovi. Labai patiko pinti. Kas liečia dugno, tai ji reikia daryti iš kieto pagrindo (imami pvz dsp lakstai ar kt m-gą, išpjaustoma norima forma, 2 vnt ir tarp jų dedami jau laikrasčio vamzdeliai, o tada tiesiog apklijuojama glamžitu laikrasčių - duotoje nuorodoje 1 psl. viskas parodyta, kaip tai padaryt)
Dabar esu ne savo mieste, tai kai grįšiu, pabandysiu įkelt nuotraukas, kas man gavosi blush2.gif
Na, radau va taip reikia daryti 4u.gif
user posted image
furyy
Kai darai pagrindą iš kardono - formą lengviau taisyklingą išgaut.
Aš kur pasidarius kol kas laikosi g.gif Na juos kai nulakuoji, jie kieti pasidaro, nors ir nelakuoti kietoki...
Aš tai vieną tokią dėžutę su mėlynu guašu nudažiau, kai nudžiūvo - laku.
irmulia
Cia tai thumbup.gif ideja del dugno smile.gif
*dzūkė*
Na mintys thumbup.gif , reikės pabandyt biggrin.gif
yahoo.gif assa.gif naujo "vėjo" atnešėt į mano padangę 4u.gif
irmulia
ar nereiktu to kartoninio pagrindo prie laikrastiniu vamzdeliu prisaudyti su "krokodilu", kad islaikytu dideli svori g.gif manau vien tik suklijavus klijais nelabai patvaru bus...
lorax
Na čia tai bent g.gif Tikrai nemaniau ,kad tai įmanoma .Reikės pabandyti ,aišku kai ateis eilė lotuliukas.gif .Čia pasiskaitinėjus taip daug visko užsinori.... ax.gif
Sėkmės visoms bandančioms 4u.gif
furyy
Tai tikrai norisi visko. Pinti nėra sunku ir įdomu ir gana greit nusipina, tik tas vamzdelių darymas doh.gif
irmulia
Vamzdeliai is ties doh.gif , ir jei darant didesni daikta tai kiek ju reikes prisukti doh.gif doh.gif
furyy
Jeigu didelį tai daug doh.gif
Aš vazoną nelabai mažą apipyniau, tai sakyčiau visai nedaug reikėjo smile.gif
irmulia
as tai suku suku suku suku ir galo nesimato tam sukimui biggrin.gif , bent jau iki tada kol laikrasciai nesibaigs biggrin.gif besukdama sumasciau kad greiciau butu nusipirkti vielos kietesnes ir spagato is vielos pasidaryti karkasa kuri apipinti su spagatu g.gif
irmulia
o koki laka pasirinkti, kad sie vamzdeliai sukietetu ir nebutu tokie lankstus ? turbut koki medienai skirta? g.gif
juraciukasl
Pirmą kartą susipažinau su šia technika. Geras. Prie progos išbandysiu. Šaunuolės panos!
furyy
QUOTE(irmulia @ 2007 03 24, 19:21)
o koki laka pasirinkti, kad sie vamzdeliai sukietetu ir nebutu tokie lankstus ? turbut koki medienai skirta?  g.gif
*

Aš tai lakavau su paprastu medžio laku...
Ten rašo kad prieš lakuojant reiktų padengti beicu, bet kad nežinau kas tai per daiktas doh.gif tai prieš lakuojant aptepu arba pinoteksu arba guašu biggrin.gif
irmulia
apie beica trumpai rasoma CIA
taip pat supermaMose diskutuojama apie beica CIA
Terija:)
Vau,geras.Nesu net pagalvojus.....
irmulia
Mano pirmasis bandymas biggrin.gif
user posted image
irmulia
galima net sviestuvus pasigaminti is pintu laikrascio vamzdeliu biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
Susukti dubenys
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
pintine, tokiu principu imanoma nusipinti krepsi pirkiniams biggrin.gif

user posted image

kiaura rankine blink.gif
user posted image

padekliukai puodeliams

user posted image
LINUTUKĖ
o as stai ka radau, paganykit akis, gal ka ir sau pritaikysit, as tai tik ziurove ir seiliu varvintoje kol kas blink.gif , man per akis skiautiniu biggrin.gif nenoriu dar kokia liga susirgti.

http://photofile.ru/users/decoupage/2179860/

http://photofile.ru/users/decoupage/2060433/?page=1

http://photofile.ru/users/decoupage/438741/
irmulia
Oi LINUTUKE aciu clap.gif clap.gif clap.gif kiek ideju ir ne tik pametejai, apetitas is vis pakilo essen.gif: norisi ir to ir to ir ano... wub.gif wub.gif tik kaip su tuo laiku zodziu prapleciu pintu daiktu is laikrasciu sarasiuka bigsmile.gif
ugniomama
tiesiog fantastika net neisivaizdavau, kad tokiu dalykų galima padaryt g.gif bigsmile.gif
irmulia
gal dar kas turi kokiu pynimo schemuciu? taip praverstu... wub.gif wub.gif wub.gif
Murgita
Nu cia tai geeeras su tais laikrasciais blink.gif thumbup.gif
Lekiu rinktis ju ir kibsiu i darba thumbup.gif
LINUTUKĖ
viskas susirgau doh.gif , einu apsvarinsiu kaimynu pasto dezutes, o tai nagai niezti o laikrascio neturiu verysad.gif
irmulia
vamzdeliu vyniojimui isbandziau ne tik laiksrascius bet ir reklaminius lapus pvz jysk ar elektromarkt. Tikrai gerai sukasi ir kietesni bei ilgesni vamzdeliai gaunasi. thumbup.gif
LINUTUKĖ
nu as irgi prisisukau vamzdeliu, pirmi nelabai gavosi, bet po kokio 20-ojo ejosi kaip is pypkes biggrin.gif , bet turiu pripazinti pinti nebuvo lengva sunku islaikyti proporcijas ir siaip nuotraukose atrodo graziau, bent jau ne mano darbeliai bigsmile.gif , nu gal po dazymo ir lakavino pagrazes blush2.gif , aisku as pirma karta savo gyvenimelyje aplamai bandziau pinti, tai gal po ilgos praktikos kas ir gautusi normaliau, kada nors kai gausiu koki fotika i rankas. tai idesiu nuotraukas mano "grozybiu" , galesite pomidorai2.gif .
irmulia
sveikinu prisijungus savo pynimais manau nesame tokios ziaurios tad pomidorais neapmetysim mirksiukas.gif o darbeliu nuotraukyciu tai laukiam labai laukiam bigsmile.gif
man taip pat pirmi vamzdeliai is vis nesigavo o pirstai pirstai tokie purvini (laiksrastis vis tik dazo) ir siek tiek patine nuo sukimo karsta.gif
LINUTUKĖ
QUOTE(irmulia @ 2007 03 29, 13:59)
sveikinu prisijungus savo pynimais manau nesame  tokios ziaurios tad pomidorais neapmetysim  mirksiukas.gif  o darbeliu nuotraukyciu tai laukiam  labai laukiam  bigsmile.gif
man taip pat pirmi vamzdeliai is vis nesigavo o pirstai pirstai tokie purvini (laiksrastis vis tik dazo) ir siek tiek patine nuo sukimo karsta.gif
*

nu jo pirstus tai tikrai skauda, bet mano rankos liko svarios, nes as sukau ne laikrasti (gaila kaimynu buvo, nugi dar butu cry.gif ) o parduotuviu reklaminius leidinius, tai grazus ir spalvoti gavosi biggrin.gif .
irmulia
taip kaimynai jautrus ypac siais laikais lotuliukas.gif
irmulia
Toms, kurios neturi laiko pinti, ar neturi laikraščių biggrin.gif
maximoje yra pirkti iš laikraščių vytelių pintų pintinių (Made in China), auštis 32cm, o kaina 16,99ct, nedažytos, gana kietos ir tikrai tvirtos, galima pripinti viršų ir įtiesti kokią medžiagą į vidų biggrin.gif
LINUTUKĖ
NU VA, FOTIKO NEGAVAU, TAI SU MOBILIAKU PAFOTKINAU IR ATIDUODU JUSU TEISMUI, DAR NEPRISEDAU IR NENUDAZIAU, BET PIRMA TURIU KOKIO NORS LAKO GAUTI TADA BANDYSIU DAZYTI IR LAKUOTI smile.gif
O PASIZIURETI GALITE CIA NES NEGALIU IDETI DAR FOTO.

http://as.starware.com/dp/search?x=wKX1ILE...Aqmsvd//9UTsyM=
Papildyta:
NU KASKA NE TAIP PADARIAU IR NERODO NUOTRAUKU verysad.gif
Papildyta:
BANDAU DAR KARTA

http://public.fotki.com/LINUTUKAS/
Papildyta:
PAGALIAU KAS KAS GAVOSI biggrin.gif
natalyjabut
Sveikos, mamulkos 4u.gif Matau susirgusiu sia liga padaugejo. įdedu kaip ir zadejau savo "kūrinį" biggrin.gif Čia 3 mano darbelis, nedažytas ir nelakuotas dar blush2.gif ner laiko ax.gif
user posted image
LINUTUKĖ
natalyjabut nu koks grazus, man tai dar daug praktikos reikia
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.