QUOTE(Įsimylėjusi Boružė @ 2006 12 15, 00:06)
sveikutes

Saviskiui kaledu proga pripirkau daug ivairiu dovaneliu ivairaus dydzio (nuo pagalveles su mano nuotrauka ir dideliu tapkiu iki arbatu ar saldumynu rinkiniu,o dabar neismastau kaip jas ipakuoti

Vienintele iseitis mano galva yra viska sukrauti i didele deze nuo kokio televizorius,bet as tokiu daiktu namie neturiu,tad prasau jusu pagalbos: GAL KURI GALETUMETE PADOVANOTI DEZE DIDELE PAVYZDZIUI NUO TELEVIZORIAUS?

Ir gal patartumete kaip ja isdekoruoti? Isore manyciau reikia apklijuoti dovanu popierium ir uzklijuot dideli kaspina,o ant sono nupiesta ir iskirpta kaledu senele ir didelem raidem uzrasyt: LINKIU TAU ...o viduje tas dovanas supakuoti (tik nezinau kaip) ir sudeti i ta deze. pavyzdziui ant vitaminu ipakuotu parasyt :sveikatos,ant arbatu rinkiniu:silumos ir panasiai. Aciu,jei kuri atsiliepsite

Faina ideja, pridovanti daug nedideliu dovanyciu O tokiu deziu tai gali rasti kad ir Maximose ar net prie laiptiniu buna zmones prideda. Mes kai krausteme, tai ten ir pririnkau. Be to, buna ir pirkti kartoniniu deziu, bet visokiu graziu. O isdekoruoti ja tikrai gali arba dovanu popieriumi, arba daug smulkiu popiereliu apklijuoti, ir kaspinas butinas, kuo didesnis. Bet viduje tai as dovaneliu jau nebepakuociau - isivaizduok, kiek bus siuksliu

Gal geriau butu priberti kruva kazko smulkaus, kad ir pvz saldainiu, ir tegul juose sau rausiasi tavo mielasis ir iesko dovaneliu.
Man tai nera laiko tiek cackintis