Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dėželės, dėžutės...
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3
Nėšypt
Sveikos auksarankės,

Gal galėtumėte pasidalinti paslaptimis, kaip pasigaminti dėžučių? ax.gif Šiaip dar domina, kaip pasigaminti tokias išklotas medžiaga... Būčiau dėkinga už idėjas 4u.gif

P.S. Peržiūrėjau, tai tokios temos lyg ir nebuvo ax.gif
gugile
na as tai darau paprasiausiai is storesnio kartono, apklijuoju arba medziaga, bet dazniausiai tai oda, noriu darau apvalia noriu kvadratine, bandziau ir trikampe idomiai gavosi:) po to puosiu aplikacija, biserio karaliukais dziovintais augalais.... na cia kaip sakant fantazijos reikalas...
bazuka
QUOTE(gugile @ 2006 11 13, 14:50)
na as tai darau paprasiausiai is storesnio kartono, apklijuoju arba medziaga, bet dazniausiai tai oda, noriu darau apvalia noriu kvadratine, bandziau ir trikampe idomiai gavosi:) po to puosiu aplikacija, biserio karaliukais dziovintais augalais.... na cia kaip sakant fantazijos reikalas...
*

Ogal gali kokią schemelę parodyt ar pabraižyt , kaip jas darai ax.gif
ivi
QUOTE(bazuka @ 2006 11 13, 15:05)
Ogal gali kokią schemelę parodyt ar pabraižyt , kaip jas darai  ax.gif
*

Nežinau ar to ieškai, bet pažiūrėk:

http://photo.163.com/photos/fox_chenyi11/14196308/332813455/
http://photo.163.com/photos/fox_chenyi11/14196308/#p10
http://photo.163.com/photos/fox_chenyi11/14196308/#p9
Nėšypt
ivi, dėkui už nuorodas 4u.gif
Beje, įdomu, kur perkate kartoną? O gal kokį kitokį popierių naudojate? g.gif
masiania
kaip pasidaryti dezute
http://teach.craftworkshop.com/htm/cloth/nangua.htm

ir dar

http://www.ivd.ru/document.xgi?id=4223
Papildyta:
bazuka
Ačiū , merginos clap.gif
gugile
kartona perku kanceliariniu prkiu parduotuvese ten jo turi kokio nori, gofruoto, plonsnio ar storesnio, kartais kad tvirtesnis butu suklijuoju su lipalu du kartono lapus o vidu dngiu medziagyte, na o chemeliu jau cia pridejo bet as darau kiekviena karta is galvos na prisimink geometrija kaip braizyti kubus ir t.t.
mambu
Dezutes
Nėšypt
Dėkui, merginos, tikrai šaunių idėjų čia pametėjote thumbup.gif 4u.gif
Žinosiu ir kur kartono ieškoti doh.gif biggrin.gif
Aga
Aš tai paprasčiausiai visokias dėžes ir dėžutes, pvz. nuo batų ir pan. apklijuoju dovanų popierium, ir gaunas thumbup.gif
kavute
sveikutes 4u.gif Saviskiui kaledu proga pripirkau daug ivairiu dovaneliu ivairaus dydzio (nuo pagalveles su mano nuotrauka ir dideliu tapkiu iki arbatu ar saldumynu rinkiniu,o dabar neismastau kaip jas ipakuoti g.gif Vienintele iseitis mano galva yra viska sukrauti i didele deze nuo kokio televizorius,bet as tokiu daiktu namie neturiu,tad prasau jusu pagalbos: GAL KURI GALETUMETE PADOVANOTI DEZE DIDELE PAVYZDZIUI NUO TELEVIZORIAUS? blush2.gif 4u.gif Ir gal patartumete kaip ja isdekoruoti? Isore manyciau reikia apklijuoti dovanu popierium ir uzklijuot dideli kaspina,o ant sono nupiesta ir iskirpta kaledu senele ir didelem raidem uzrasyt: LINKIU TAU ...o viduje tas dovanas supakuoti (tik nezinau kaip) ir sudeti i ta deze. pavyzdziui ant vitaminu ipakuotu parasyt :sveikatos,ant arbatu rinkiniu:silumos ir panasiai. Aciu,jei kuri atsiliepsite 4u.gif
Zhuvycia
QUOTE(Įsimylėjusi Boružė @ 2006 12 15, 00:06)
sveikutes  4u.gif Saviskiui kaledu proga pripirkau daug ivairiu dovaneliu ivairaus dydzio (nuo pagalveles su mano nuotrauka ir dideliu tapkiu iki arbatu ar saldumynu rinkiniu,o dabar neismastau kaip jas ipakuoti  g.gif Vienintele iseitis mano galva yra viska sukrauti i didele deze nuo kokio televizorius,bet as tokiu daiktu namie neturiu,tad prasau jusu pagalbos: GAL KURI GALETUMETE PADOVANOTI DEZE DIDELE PAVYZDZIUI NUO TELEVIZORIAUS?  blush2.gif  4u.gif Ir gal patartumete kaip ja isdekoruoti? Isore manyciau reikia apklijuoti dovanu popierium ir uzklijuot dideli kaspina,o ant sono nupiesta ir iskirpta kaledu senele ir didelem raidem uzrasyt: LINKIU TAU ...o viduje tas dovanas supakuoti (tik nezinau kaip) ir sudeti i ta deze. pavyzdziui ant vitaminu ipakuotu parasyt :sveikatos,ant arbatu rinkiniu:silumos ir panasiai. Aciu,jei kuri atsiliepsite  4u.gif
*

Faina ideja, pridovanti daug nedideliu dovanyciu O tokiu deziu tai gali rasti kad ir Maximose ar net prie laiptiniu buna zmones prideda. Mes kai krausteme, tai ten ir pririnkau. Be to, buna ir pirkti kartoniniu deziu, bet visokiu graziu. O isdekoruoti ja tikrai gali arba dovanu popieriumi, arba daug smulkiu popiereliu apklijuoti, ir kaspinas butinas, kuo didesnis. Bet viduje tai as dovaneliu jau nebepakuociau - isivaizduok, kiek bus siuksliu smile.gif
Gal geriau butu priberti kruva kazko smulkaus, kad ir pvz saldainiu, ir tegul juose sau rausiasi tavo mielasis ir iesko dovaneliu.
Man tai nera laiko tiek cackintis sad.gif
kavute
QUOTE(Zhuvycia @ 2006 12 15, 00:57)
Faina ideja, pridovanti daug nedideliu dovanyciu O tokiu deziu tai gali rasti kad ir Maximose ar net prie laiptiniu buna zmones prideda. Mes kai krausteme, tai ten ir pririnkau. Be to, buna ir pirkti kartoniniu deziu, bet visokiu graziu. O isdekoruoti ja tikrai gali arba dovanu popieriumi, arba daug smulkiu popiereliu apklijuoti, ir kaspinas butinas, kuo didesnis. Bet viduje tai as dovaneliu jau nebepakuociau - isivaizduok, kiek bus siuksliu smile.gif
Gal geriau butu priberti kruva kazko smulkaus, kad ir pvz saldainiu, ir tegul juose sau rausiasi tavo mielasis ir iesko dovaneliu.
Man tai nera laiko tiek cackintis sad.gif
*

O kur yra pirkti tu kartoniniu deziu? rolleyes.gif Labai reikia padekit aciuks.gif
VaNilline
kazkokiam pc maciau po kasom sudetu deziu, susideti produktams, kasoje ir paklausk kur gauti
Indruzyte

As esu maciusi deziu pirkti MAximoje, Senuokuose, Rimi, bet jos jau buna spalvotos (pvz., skirtos daiktams susideti). As tokia irgi turiu. Bet jos brangokos (apie 20-30 litu). Be to, kadangi jau yra spalvotos, tai neteksi malonumo pati viska supakuoti smile.gif Taigi turbut geriausia butu pasiimti is prekybos centro paprasta didele deze ir leisti veikti savo fantazijai 4u.gif Sekmes!
kavute
Prekybos centruose nera pries sventes visai tusciu nemokamu deziu,o jei ir matydavau anksciau jos nusiurusios labai buna,suplyse verysad.gif Gal vistik kuri turi namie kokia didele nenaudojama deze nuo tv pavyzdziui nereikalilga? cry.gif
VaNilline
nas as maciau normalias dezes, nes zmones i jas dedas produktus
rulle
Vat,man, irgi tų dežučių reikia.Vilniuje,Akropolije,prie Ermitažo,stovi konteineris ir ten yra žmonišku,pati dar nebuvau,bet žmones sakė.
Anakondaaz
QUOTE(Įsimylėjusi Boružė @ 2006 12 15, 15:33)
Prekybos centruose nera pries sventes visai tusciu nemokamu deziu,o jei ir matydavau anksciau jos nusiurusios labai buna,suplyse  verysad.gif Gal vistik kuri turi namie kokia didele nenaudojama deze nuo tv pavyzdziui nereikalilga? cry.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif idėja, kitais metais nukopijuosiu (jei leisi ax.gif ) idėją savajam dovaną darydama, mano jis naujametinis, tai kartą į metus galima taip padžiuginti lotuliukas.gif
o jei jau niekaip tokios dėžės nerasi, tai gal tada nupirk kalėdų senelio maišą (mes tokį maximoj pirkom, nes pas vaikus ateis kalėdų senis mirksiukas.gif mirksiukas.gif šiemet) ir sudėk į jį visas supakuotas dovanėles, manau irgi neblogai atrodytų mirksiukas.gif, lyg visą maišą dovanų jam atnešė lotuliukas.gif
kavute
Zinoma,kad leisiu 4u.gif O maximose visose yra pirkti tu maisu? Kokio jie dydzio? As kazkaip saviske Hyper maximoj nepastebejau g.gif O kokia ju kaina?
Anakondaaz
QUOTE(Įsimylėjusi Boružė @ 2006 12 15, 15:47)
Zinoma,kad leisiu  4u.gif O maximose visose yra pirkti tu maisu? Kokio jie dydzio? As kazkaip saviske Hyper maximoj nepastebejau  g.gif O kokia ju kaina?
*

čia akropolio maximoj buvo, atrodo nuo 5 Lt, bet tie nelabai kokie, mes atrodo už 10 pirkom va tokį:

user posted image

jei gerai pamenu ir brangesnių yra, mačiau dar tokį lininį, man tai jis wub.gif , bet vyras sako, maišas raudonas turi būti bigsmile.gif
NKriste
Aš ir šiemet dekoruojų dežutes, tik vat mažyčių paprastų negaunu, didelių tai mokykloj pasiėmiau.....
nusipirkau dovanų popieriaus kalėdinio ir vieną su gėlytėm tai iškarpius tas gėlytes ir priklijavus ant supakuotos dėžutės gražiai atrodo.... Nu va kažko jau čia privėliau blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
kavute
QUOTE(Anakondaaz @ 2006 12 15, 14:58)
čia akropolio maximoj buvo, atrodo nuo 5 Lt, bet tie nelabai kokie, mes atrodo už 10 pirkom va tokį:

user posted image

jei gerai pamenu ir brangesnių yra, mačiau dar tokį lininį, man tai jis  wub.gif , bet vyras sako, maišas raudonas turi būti bigsmile.gif
*

Anakondaaz,super maisas thumbup.gif Jeigu toki rasiu rytoj tai butinai pirksiu,tikiuosi kaune hyper maximoje rasiu rolleyes.gif Gal dar kuri matete maisu tokiu dovanom susideti?
NKriste
Hiper maximoj nemačiau, bet negaliu garantuot gal kur ir yra nors jau kelis kart apėjus nesenai buvau, bet tikrai nemačiau, jei rasi pranešk 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
krita
http://s154.photobucket.com/albums/s250/Ry..._odosdarb-1.jpg
Galimas ir toks variantas.
krita
IMG]http://i154.photobucket.com/albums/s250/Rysarda/odos%20darbeliai/odosdarbeliai010.jpg[/IMG]

Nuo kavos dėžutė man tarnauja kaip vaza. Ir tokiai puokščiai manau kad labai tinka.Mano darbeliai.
Papildyta:
[quote=krita,2007 02 20, 08:22]
user posted image
Atsiprašau nepaviko parodyt.
baltė
Įvairių dėžučių būna Thomas Philips, JYSK paruotuvėse. Galima rasti ir nedekoruotų
mambu
Sicia yra truputis dezuciu 4u.gif
Kozete
Gal žinote kur galima nusipirkti medžio lentų dėžutėms?
Buvau Medžio centre, bet ten tik labai storos. Tiksliai nepamenu, bet berods apie 3cm storio. g.gif
irmulia
Dėžučių gan paprastų teko matyti Vilkpėdėje sandeliuose, o kokio plonumo reikia lentų? gal pas stalius reiktų užklausti mirksiukas.gif
masiania
variantas is plastikinio butelio
user posted image
irmulia
QUOTE(Kozete @ 2007 06 15, 14:50)
Gal žinote kur galima nusipirkti medžio lentų dėžutėms?
Buvau Medžio centre, bet ten tik labai storos. Tiksliai nepamenu, bet berods apie 3cm storio. g.gif
*

Vakar buvau senukuose ir mačiau pušines klijuotas lentas kurių matmenys yra 800mm x 200mm x 18mm (storio) ir kainuoja ne tiek daug apie 12 lt (toks gabalas) Gal ši info pravers... mirksiukas.gif
cikcak
QUOTE(irmulia @ 2007 06 15, 17:01)
Dėžučių gan paprastų teko matyti Vilkpėdėje sandeliuose, o kokio plonumo reikia lentų? gal pas stalius reiktų užklausti  mirksiukas.gif
*

Irmulia o tos gan paprastos dėžutės, buvo medinės ar kartoninės . Man medinių nedekoruotų labai reikėtų. ax.gif ax.gif
irmulia
QUOTE(cikcak @ 2007 06 21, 13:28)
Irmulia o tos gan paprastos dėžutės, buvo medinės ar kartoninės? Man medinių nedekoruotų labai reikėtų.  ax.gif  ax.gif
*

Medinės biggrin.gif,
kartonines galima ir pačioms pasidaryti mirksiukas.gif (kaip ir medines mirksiukas.gif )
cikcak
irmulia ačiū, reiks nulėkti. Man tos medinės dekupažui, labai jau tinkamos. Ech, pasidaryti g.gif g.gif gerai būtų, tačiau čia jau kokio meistrelio ieškoti reikia mirksiukas.gif schmoll.gif
Heart
O kur tie sandėliai Vilkpėdėje?
irmulia
QUOTE(cikcak @ 2007 06 21, 15:37)
irmulia  ačiū, reiks nulėkti. Man tos medinės dekupažui, labai jau tinkamos. Ech, pasidaryti  g.gif  g.gif gerai būtų, tačiau čia jau kokio meistrelio ieškoti reikia  mirksiukas.gif  schmoll.gif
*

Nebūtinai meistrelio, užtenka turėti tam tikrus įrankius: kaip plaktukas, pjūklelis, klijai, medienos lentos, vyriai (o juos taip pat galima pasidaryti mirksiukas.gif) vinukai, švitrinis popierius, kampainis ir dėžutė jau padaryta. Apsilankyk pameistraukim temoje, ten rasi nemažai info mirksiukas.gif
_Magnolija_
Irmulia o kur tie sandeliai vilkpedej?as irgi nulekciau blush2.gif
cikcak
QUOTE(Heart @ 2007 06 21, 17:59)
O kur tie sandėliai Vilkpėdėje?
*

Heart, jei žinai kur Vilkpėdės gatvė, tai ten ir labai pasiklysti nėra kur. Įvažiavus nuo Savanorių, kiek pakilus į viršų, tos buvusios bazės prasideda. Yra ten toks įvažiavimas pro vartus dešnėje pusėje.

irmulia ,aš žinau kad mes moteriškės viską galime ax.gif bigsmile.gif ,bet aš jau nuo tų meistravimų pavargau, jau ir taip visko daug darius esu, nebesinori. Gerai būtų tas dėžutes gamintis, bet tai užims laiko ir dekupažui jo tada pritruks (dar juk ir į darbą eiti reikia biggrin.gif ). Vyras mano aišku sugebėtų, bet įkalbėti jį užsiimti tokiais "niekais" nėra jokų šansų doh.gif verysad.gif cry.gif cry.gif Bet už nuorodas ačiū 4u.gif
irmulia
QUOTE(magnolyn @ 2007 06 22, 11:20)
Irmulia o kur tie sandeliai vilkpedej?as irgi nulekciau blush2.gif
*

Taip kaip papasakojo cikcak, tik įsukus pro vartus reiktų pasukti dešiniau (matysis, kur privažiuoja furos, kad iškrauti prekes) ir palandžioti po sandėlius
Latelle
o gal kas matet kur pirkti faneruotas dezes,nemazas? Gal kazkaip susimeistrauti galima?
*Justikiii*
QUOTE(irmulia @ 2007 07 16, 16:01)

Labai aciu 4u.gif
INGRIDŽIUKS
Dar kelios idėjos kaip pasidaryti dėžutes
http://picasaweb.google.com/Letitpa/Boxes
irmulia
INGRIDŽIUKS laikom frontą drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
LT saulele
kažkur čia buvo parodyta, kaip iš plastmasinio butelio pasigamint dėžutę, tai išbandžiau, ale paskubomis labai, tai nepeikit labai, nes tikrai yra ką taisyt blush2.gif

Aišku, mažutė ji labai gaunasi, bet pačios pagaminti du muiliukai tilpo ax.gif

user posted image
irmulia
Nu ir nesupeiksim thumbup.gif svarbu pastangos ir noras mirksiukas.gif tamsoka foto, o kas ten viduje? muiliukai? nauji? pasirodyk 4u.gif

Dėžutės lankstytos biggrin.gif

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.