Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Rankdarbiai ir užsiėmimai vaikams
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
lengvute
Ar jūs pačios siuvate, mezgate savo vaikams žaislus?Ką gražaus esate padariusios, iš kur imate pavyzdžių, gal žinote gerų svetainių?Radau vieną, iškart rašau: http://stoys.narod.ru/toys.html wink.gif
Novia
nors vaiku dar neturiu, bet megstu bet kokius rankdarbius... na ka galiu pasakyti mintis imu is galvos... esu padarius rimtesni zaisla nemaza tai - dieza... issprogusios akys, storos lupos, dvisakis liezuvis megztinis ir riesta uodega.. na sunku nupasakot. Darau tai kas ateina i galva ir tiek, bet kartais pamastau kad vargo daugiau... o nusipirkt siais laikais galima labai graziu ir palyginus nedaug kainuoja.. (na priklauso nuo dydzio...) g.gif tik tiek gal kad miela sirdziai smile.gif
Ambrozija
QUOTE (Sejle @ 2004 04 26, 21:38)
nors vaiku dar neturiu, bet megstu bet kokius rankdarbius... na ka galiu pasakyti mintis imu is galvos... esu padarius rimtesni zaisla nemaza tai - dieza... issprogusios akys, storos lupos, dvisakis liezuvis megztinis ir riesta uodega.. na sunku nupasakot. Darau tai kas ateina i galva ir tiek, bet kartais pamastau kad vargo daugiau... o nusipirkt siais laikais galima labai graziu ir palyginus nedaug kainuoja.. (na priklauso nuo dydzio...) g.gif tik tiek gal kad miela sirdziai smile.gif

Ne kainoje ir laike esme wink.gif!

As pati irgi esu numezgusi savo maziui kirmeliuka (~0.5 m ilgio). Daug laiko sugaisau, bet... cia mano ranku darbas, visa meile vaikiukui idejau. Taip kad man mieliau duoti savo ranku darbo zaisla, nei parduotuvini biggrin.gif
ENIGMA
KAIP GERAI KAD RADAU SITA TEMA, KAI KA BANDYSIU PADARYTI IR TADA PARASYSIU KAIP GAUSIS.... clap.gif
Jurga
QUOTE (viksrelis @ 2004 04 24, 21:43)
Zaislai, kuriu nereikia pirkti

na sitas puslapiukas tai labai jega thumbup.gif clap.gif
maniskei, kuriai greit bus 2 metai - bus pats tas wink.gif
Aciu, Viksreli! clap.gif
Ambrozija
QUOTE (Jurga @ 2004 06 02, 10:12)
QUOTE (viksrelis @ 2004 04 24, 21:43)
Zaislai, kuriu nereikia pirkti

na sitas puslapiukas tai labai jega thumbup.gif clap.gif
maniskei, kuriai greit bus 2 metai - bus pats tas wink.gif
Aciu, Viksreli! clap.gif

Prasom wink.gif

Gal kuri dar kokiu minciu turi wink.gif?
Osvile
QUOTE (lengvute @ 2004 03 15, 13:17)
Ar jūs pačios siuvate, mezgate savo vaikams žaislus?Ką gražaus esate padariusios, iš kur imate pavyzdžių, gal žinote gerų svetainių?Radau vieną, iškart rašau: http://stoys.narod.ru/toys.html  wink.gif

Super puslapis thumbup.gif Kad tik uztektu kantrybes laugh.gif
Žiogelis
Esu padariusi savo mazei lele, kimsta naturalia vilna, suformuotu veideliu, bet nezinau, kur tai galima rasti internete, o aprasyti nelabai gautusi... Turiu atsviesta knyga apie ivairaus sudetingumo leliu daryma nuo visai paprastuciu is nosines iki sudetingu, su nosimi, bamba ir drabuzeliais smile.gif
Bet megstamiausias paprastutis rankdarbis yra megztas kamuoliukas. Mezgamas vaseliu. Numezgama 4 akiu pyne, sujungiama ir pirmame stulpelyje padaromos 6 akys, treciame stulpelyje kas antra akis dvigubinama, ketvirtame - kas trecia dvigubinama, penktame - kas ketvirta dvigubinama ir t.t. iki norimo dydzio. As dazniausiai mezgu iki kas desimtos dvigubinamos. Po to kas desimta mazinama, kitame stulpelyje - kas devinta mazinama ir t.t. Paliekama nedidele skylute ir kamuoliukas kietai prikemsamas zirniu arba pupeliu. Skylute uzsiuvama. Kimsti reikia labai kietai, nes kamuoliukas su laiku "minksteja". Galima issiuvineti ka nors. Megzti reikia be uzmetimo. Galima daryti margus, ivairiu spalvu kamuoliukus. Mezgasi pakankamai greitai. Be to, gali buti miela mini dovanele, jei vykstate pas ka nors i svecius smile.gif
Linetė
QUOTE (Žiogelis @ 2004 06 19, 22:00)
Esu padariusi savo mazei lele, kimsta naturalia vilna, suformuotu veideliu, bet nezinau, kur tai galima rasti internete, o aprasyti nelabai gautusi... Turiu atsviesta knyga apie ivairaus sudetingumo leliu daryma nuo visai paprastuciu is nosines iki sudetingu, su nosimi, bamba ir drabuzeliais smile.gif
Bet megstamiausias paprastutis rankdarbis yra megztas kamuoliukas. Mezgamas vaseliu. Numezgama 4 akiu pyne, sujungiama ir pirmame stulpelyje padaromos 6 akys, treciame stulpelyje kas antra akis dvigubinama, ketvirtame - kas trecia dvigubinama, penktame - kas ketvirta dvigubinama ir t.t. iki norimo dydzio. As dazniausiai mezgu iki kas desimtos dvigubinamos. Po to kas desimta mazinama, kitame stulpelyje - kas devinta mazinama ir t.t. Paliekama nedidele skylute ir kamuoliukas kietai prikemsamas zirniu arba pupeliu. Skylute uzsiuvama. Kimsti reikia labai kietai, nes kamuoliukas su laiku "minksteja". Galima issiuvineti ka nors. Megzti reikia be uzmetimo. Galima daryti margus, ivairiu spalvu kamuoliukus. Mezgasi pakankamai greitai. Be to, gali buti miela mini dovanele, jei vykstate pas ka nors i svecius smile.gif

Kaip suprast dvigubinamos akys, tai padaryt naujas akis, ta prasme išmegst naujas, na aš su vašeliu tai labai seniai nėriau tai nelabai pamenu. Ir akis paprasčiausias daryt, tik kilputę ir viskas g.gif Neišmanėlė aš tuose nėrimuose tai patarkit man wink.gif Būtų visai fainai nunert tokį kamuoliuką savo padaužai wink.gif smile.gif
Gata
As irgi megstu ivairiausius rankdarbius.Gerai,kad radau sia temele ir daug geru ideju.Reiks savo nusiuteliui ka nors padaryt nuo dusios.Gal nepabrokys unsure.gif
SoniaSonia
Esu kazkur skaiciusi, kaip nesunkiai padaryti vaikiukui barskuti - suristi ant siulo skirtingu spalvu ir formu sagytes skirtingame aukstyje ir ideti tokia virvele i permatoma plastmasini nedideli buteli (tarkim, nuo neptuno). Uzsukame kamsteliu - ir barskina maziukas. Buvau padariusi saviskiui, tai greitai labai tos sagos ten susivydavo i gumuliuka, bet jam vis tiek labai patiko thumbup.gif
Raideles
Ziogeli, aciu, dabar znosiu kaip megzti, kad kamuoliukas grazus gautusi wink.gif
Keberiokšt
Vyras buvo padares toki medini stova kudikiui, kai jis guli ant nugaros, stovi virs jo, prikabinom ten visokiu pribumbasu - ale bata, zaisla, t.t Analogas tokiems Cicco zaislams, kurie ryskus, plastmasiniai, kainuoja apie 100 litu- o cia ranku darbas tongue.gif PO to kai vaikas paaugo ir bande sestis uz jo laikydamas, vyras isarde stova ir padare kita "zaisla" - medine lenta, i kuria prisuko visokiu varzteliu, kniedziu. Patikdavo berniukui- krapstydavo ir krapstydavo tuos pribumbasus , niekaip nuimt negaledamas
Neglaite
nu koks nagingas ir galvotas jusu tevelis thumbup.gif , tikrai paprastas dalykas! O as visalaik varvindavau seile i tokius stovus,bet pinigu pagailedavau. Aciu uz ideja clap.gif
vasarėja
mielos auksarankes,
Gal kas galetu patarti kaip padaryti zibinta? unsure.gif toki su rankenele nesti, o viduj zvakele istatyti galima butu?
neturiu zalio supratimo nei vaizduotes, o i darzeli reikia nesti, ten kazin kokia svente. Aukletojos labai prase nepirkti, o patiems daryti... g.gif zodziu, tikras galvos skausmas doh.gif
busiu labai dekinga uz visus patarimus, gal kam teko susidurti. wink.gif
Kukė
Labas, kažkada ir aš tokį žibintą gaminau, kai mano mažasis daržely nykštuku buvo wink.gif
O padariau taip: paėmiau nedidelį gražios formos stiklainį (nuo kažkokių importinių agurkų). Aplink stiklainio kaklelį apvyniojau ploną vielytę ir dar padariau rankenėlę. Tada stiklainį galima apklijuoti bet kokiu gražiai iškarpytu popierium, gal būtų galima ir kokiais dažais piešti. O tada į stiklainį įdėti mažą žvakelę-tabletę, ją reikėtu priklijuot prie dugno plastilinu, kad nesimakaluotų.
A, prisiminiau, doh.gif mes savo žibintėlį buvom mažais skambaliukais apkabinėję, buvo labai gražu.
Šis būdas geras tuo, kad vaikui saugu neštis tokią ugnelę.
vasarėja
aciu, bandysiu eksperimentuoti biggrin.gif
o tai apklijavus ta zvakele matosi? o stiklas neapruksta?
o varpeliais kokio tipo apklijavote?
aciu uz patarimus wub.gif
Kukė
Nėra už ką, prašom. O jei klijuosit, tai žinoma, nereikėtų visko užklijuoti, tik viršų ir apačią kokiu rašteliu. O aš tai ant virvelės suvėriau mažus varpelius, kur egles puošia, ir užrišau ant stiklainio kaklelio. Žvakelė nerūksta. Sėkmės.
Jumi
Zinau,kad lelytes tikrai nemazai kas bandet siuti clap_1.gif
Na os as radau kruva tinklapiu,kuriuose siuvamimeskinai,kuriami fanu klubai,daromos parodos. Na zodziu visas sis dalykas vadinamas teddymania biggrin.gif thumbup.gif
Gal ir is jusu kas megzta grazuolius meskiukus(man jie irgi patinka,tik va ju siuvimui nesusikaupiu smile.gif )
Dedu puslapiukus su iskarpom thumbup.gif thumbup.gif

http://cheribears.virtualave.net/

http://fadeeva.com/russian.html

http://tmishki.narod.ru/masterclass.htm
http://www.teddybear.ru/
http://www.creativedreams.de/free.htm
kolkas tiek tongue.gif veliau pratesiu ir sudesiu dar kruva nuorodu. Sitas ne visas ziurejau taigi labai atsiprasau jei kas ne taip tongue.gif
Scarlett
Kaip tik Kaledoms thumbup.gif

user posted imageaprašymas
Eglutės puošimui biggrin.gif
Naujųjų metų simbolis - gaidžiukas tongue.gif
user posted image apraš.
Jumi
user posted image
simpatiski zaisliukai,kurie gali buti ir pagalvytem ir mazais paklotukais vaikuciams ant zemes clap_1.gif
Jumi
user posted image
ir visas albumas su iskarpom
CIA
Jumi
Idejos siutoms lelems http://www.hgtv.com/hgtv/cr_dolls/0,1788,HGTV_3242,00.html
Jumi
user posted image
miniatiurinis meskiukas biggrin.gif
Jo aprasymas ir schema
Jumi
user posted image
user posted image
Jumi
Ir dar vienas wink.gif
user posted image
user posted image
Augė
[quote=Jumi,2004 12 16, 00:01]

na ir fainulku tu cia pridejai clap_1.gif
Olaiva
o gal kas turit iskarpa ar nuoroda,kur galima butu rasti vezli,boruze?turiu graziu gobelenu,bet jokio pavyzdzio neturiu...
redux
Kokie fainulkos zaisliukai thumbup.gif
Bet vis tiek nesupratau, kaip pasidaryti tas iskarpas. Juk centimetru tai nenurodyta. O gal cia tik as nematau? g.gif
Ašarėlė
Visi labai mieli žaisliukai thumbup.gif
vabaliukas
Jumi,labai aciu uz adresiukus cia ir kitose temose.Tu tikra saunuole clap.gif wub.gif
*Bambolina*
QUOTE(Jumi @ 2004 12 15, 23:33)
user posted image
ir visas albumas su iskarpom
CIA
*

Jumi, gal galit isverst kas cia angliskai parasyta.
Labai noriu sios karvutes newyear.gif
Arinva
kam patinka zuikiai puikiai biggrin.gif
uups
QUOTE(Bambolino @ 2004 12 16, 18:34)
Jumi, gal galit isverst kas cia angliskai parasyta.
Labai noriu sios karvutes newyear.gif
*

As uz Jumi wink.gif cia ne karvutes, o avytes laugh.gif
Parasyta mazdaug taip:

Ploksciaveidziai Draugai

Daugiau nebereikes skaiciuot aviu,- sios mielos ploksciaveides avytes pades jusu vaikuciams uzmigti! Mazai avytei-idealiai raminanciam draugui lovytej, prikimstam granuliu (bean bag toy,- zinot tokius zaisliukus su plastmasiniais grudeliais) pasiuti naudojama paprasta dvieju daliu iskarpa ish fliso. Iskarpa yra padidinama minkstai ir ploksciai pagalvei ir dideliam kilimeliui,- jie siuvami is fliso ir dirbtinio kailio. Zaisliukas-avyte prikemshama plastikiniu granuliu, o pagalve -minksto poliesterio. Pagalves ir kilimo 'veideliai' taip pat pripildomi plastikiniu granuliu,kad suteikti daugiau 'charakterio', o akys prisiuvamos judancios, pirktos arba padaromos is veltinio.
ivi
visai nieko ideja didesniam vaikui...

http://www.teddyladen.de/bastel5.html
Augė
user posted image
user posted imageapraso ieskoti cia
Jumi
uuups aciu kad isvertei wink.gif as irgi rasiau rasiau o vakar vakare forumas eme ir dingo sad.gif taip ir liko zinute neisaugota sad.gif
ivi labai idomi ideja!!!!
*Bambolina*
Aciu uups clap_1.gif
Kazimiera d'Artanjan
QUOTE(ivi @ 2004 12 17, 16:53)
visai nieko ideja didesniam vaikui...

http://www.teddyladen.de/bastel5.html
*

Čia ne didesniam vaikui- čia man clap.gif Aš dievinu knygas, dienoraščius ir pan. Vieną esu apvilkusi mamos sijonu))
SuperMama
Gražu, aš irgi labai noriu, tik visai nemoku nei megzti nei siuti.
Ar kas nors moka iš jūsų tokius gražus žaisliukus pasiuti ar numegzti pagal užsakymą? smile.gif
Jumi
Ivairios siutos leles clap_1.gif
pvz tokios leles - metu laikai :
user posted image
arba stai tokia grazuolele lele Sofija wub.gif
user posted image
aprasymai su iskarpom
CIA
afera
paziurekit biggrin.gif biggrin.gif , ka atkapsciau biggrin.gif
megalol.gif newyear.gif
ivi
QUOTE(Kopa @ 2004 12 20, 10:46)
Čia ne didesniam vaikui- čia man clap.gif  Aš dievinu knygas, dienoraščius ir pan. Vieną esu apvilkusi mamos sijonu))
*

stai dar keletas ideju:
o aprasymai http://www.coatscrafts.co.uk/de/1/funarc.html
vabaliukas
Afera,atkapstei tikrai superine ideja clap.gif ,gaila,kad siuti nemoku sad.gif
Neglaite
Laabai fainos idejos,tik kaip ju igyvendinimui laiko rast g.gif . Labai grazios avytes thumbup.gif . Tik gal zinot kur butu galima tokio uzpildo rast,ar cia tiktu ir paprastas sinteponas?
Augė
diana 2004 01 zaislai ,atrodo kad nebuvo sios nuorodos blush-anim-cl.gif g.gif
ir tinkamiausias siu metu zaislas biggrin.gif
Jumi
QUOTE(Neglaite @ 2004 12 21, 17:06)
Laabai fainos idejos,tik kaip ju igyvendinimui  laiko rast  g.gif . Labai grazios avytes thumbup.gif . Tik gal zinot kur butu galima tokio uzpildo rast,ar cia tiktu ir paprastas sinteponas?
*

manau kad tinka. Beje senukuose maciau smulkinto porolono pirkti tai gal ir juo galima uzpildyti, ypac ta avyte kuri gules ant zemes wink.gif
Jumi
user posted image
argi ne simpatiska lelyte (iskarpu nera sad.gif tiksliau pirkti reikia biggrin.gif )
Jumi
user posted image
user posted image
user posted image
o va sitiek kabinami ant duru rankenu clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
user posted image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.