Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šviestuvai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Snake
Sveikos, turiu paskutiniu metu dideli rupesti del sviestuvu pasirinkimo i nauja buta. unsure.gif
Beziurinejant ivairius uzsienio dizainieriu puslapius i akis krito ju idomus bet mano manymu visai nesudetingi ir pacioms pasidaryti variantai. Maciau, kad bandete gamintis apvalius sviestuvus is iulu. Manau galima butu pasigaminti ir is fotopopieriaus. Gal kuri nors esate kazka panasaus bandziusi?? bigsmile.gif
http://www.darom.lt/lib/phpthumb/phpThumb.....jpg&w=350&q=70
http://www.darom.lt/lib/phpthumb/phpThumb.....jpg&w=350&q=70
@Frida@
wooow... clap.gif tiesa sakant neisivaizduoju kaip tokiu butu galima padaryti blink.gif blink.gif
rusrena
O sakykit kas tai per popierius?
kažkaip nelabai supratau kas tai ir kur jo galima rast verysad.gif
Katinytis
Kol kas neisivaizduoju kaip tokie darosi, bet sesers vyras greitu laiku darysis is japonisko popieriaus , tai gal ka ir papasakosiu veliau.Pati bandysiu daryti is veltinio, bet pries Kaledas.
Daivaa
Labai suprantu, kaip sunku rasti šviestuvus, mes irgi vargstam ir kol kas nieko doro neradom, nors visko tiek daug atrodo, bet tiek daug šlamšto.

Bet daryti namuose aš gal nelabai imčiaus, nes turbut labai namudiškai atrodytų mano gamyba schmoll.gif ir geriausiu atveju gal tik kaimishkos sodybos interjerui tiktų cool.gif

Tačiau, jei žmogus turi tam sugebėjimu, tai kodėl gi ne, reikia bandyti daryti:) drinks_cheers.gif

Dar galvoju, kažin, ar tas fotopopierius nekeistų spalvos dėmėmis? Na pvz., nuo leputės šviesos?

Katinyti, gal žinai, kur jis tą japonišką popierių perka, jei jis apskritai LT gyvena?smile.gif
Katinytis
Jis parsiveze is Japonijos kur ziema buvo skulpturos is sniego simpoziume
Snake
Pasiziurekit dar http://www.innermost.co.uk/ kur parasyta "Shades" ten yra lempu is akrilo veltinio! bigsmile.gif
Ir dar lempu, kurios man neatrodo sunkios pasidaryti, tik va is kokios tiksliai medziagos, as irgi nezinau cool.gif
http://fotoalbum.web.de/gast/aurelija_s/Lempos
Daivaa
QUOTE(Snake @ 2006 09 06, 09:42)
Pasiziurekit dar http://www.innermost.co.uk/ kur parasyta "Shades"  ten yra lempu is akrilo veltinio!  bigsmile.gif 
Ir dar lempu, kurios man neatrodo sunkios pasidaryti, tik va is kokios tiksliai medziagos, as irgi nezinau  cool.gif
http://fotoalbum.web.de/gast/aurelija_s/Lempos
*

Fantastiškos tos iš veltinio! Man ypač graži Marble/felt chandelier smile.gif
Kozete
Vat čia gražus šviestuvas:
http://www.goodhouse.ru/home/topic05/article375.shtml
Vis ketinu jį pasigaminti ir butelį jau turiu, bet vis laiko neužtenka.
Gal galėtumėte patarti kaip tą karkasą padaryti ant kurio klijuojasi medžiaga?
Katinytis
Labai grazus sviestuvai wub.gif .
Daivaa
QUOTE(Kozete @ 2006 09 06, 10:42)
*

Tu žinok, aš kažkur mačiau pirkti tokių karkasų, be jokio audinio ir įvairių formų. Gal kažkurioj iš interjero parduotuvių, tokių kaip alandeco ar pan?
Kozete
Reiks pažiūrėti... 4u.gif
Susiena
Radau tokį pasigamintą šviestuvą, kurio karkasas iš seno skėčio:
user posted image
Papildyta:
Dar radau kažkokią įdėją, kurią gal būtų galima panaudoti šviestuvų gamybai? g.gif Kaip suprantu čia kažkokia medžiaga, panaši į plastiliną, kurią paskui orkaitėje galima kaitinti... g.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Susiena
Na, čia gal ne kiekvienai dienai... Bet papuošti kada nors... Čia viskas iš popieriaus:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
sigita
[quote=Susiena,2006 09 06, 13:38]
Na, čia gal ne kiekvienai dienai... Bet papuošti kada nors... Čia viskas iš popieriaus:

tai kaip suprantu čia karpiniai g.gif kaip įdomu bigsmile.gif
omega
QUOTE(Susiena @ 2006 09 06, 13:38)

Papildyta:
[

visi sitie paveiksiukuose parodyti kuriniai yra ne is popieriaus. jie is audinio ir naudota kirtimo technologija. tai labai zinomo siuolaikinio produktu ir baldo dizainerio, kuris, beje, labai artimai draugauja su rubu dizaineriu MacQueenu, Tordo Boontejes kuriniai mirksiukas.gif
jjuurraa
QUOTE(Daivaa @ 2006 09 06, 10:34)
Fantastiškos tos iš veltinio! Man ypač graži Marble/felt chandelier smile.gif
*

na aišku aš čia truputi neitema, bet kurios čia iš veltinio g.gif
Susiena
QUOTE(omega @ 2006 09 06, 16:37)
visi sitie paveiksiukuose parodyti kuriniai yra ne is popieriaus. jie is audinio ir naudota kirtimo technologija. tai labai zinomo siuolaikinio produktu ir baldo dizainerio, kuris, beje, labai artimai draugauja su rubu dizaineriu MacQueenu,  Tordo Boontejes kuriniai  mirksiukas.gif
*

Gali būti, nos rusaitės kalbėjo, kad iš popieriaus visa tai... g.gif O tas audinys turėtų būti kažkaip sustandintas, nes gal tiesiog linktų žemyn nuo savo svorio? g.gif
LauraSim
Matau labai gražių šviestuvų idėjų čia galima rasti. Mes irgi turim porą namų gamybos šviestuvų. Norėjom pritaikyti prie kambario interjero, o parduotuvėje jie tikrai nepigiai kainuoja. Tad pasigaminom namie ir manau neblogai gavosi. ax.gif Galima įvertinti wub.gif
http://public.fotki.com/laura-sim/musu_nam...icture_004.html
vasaryte
QUOTE(LauraSim @ 2006 09 07, 21:02)
Matau labai gražių šviestuvų idėjų čia galima rasti. Mes irgi turim porą namų gamybos šviestuvų. Norėjom pritaikyti prie kambario interjero, o parduotuvėje jie tikrai nepigiai kainuoja. Tad pasigaminom namie ir manau neblogai gavosi.  ax.gif  Galima įvertinti  wub.gif
*

Labai grazu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , as irgi pradjau, tik va niekaip nebaigiu blush2.gif gal man gali papasakot kaip juos darei? as darau karkasa is medzio, bet nelabai jis stabilus.
belkaa
Laura sim, labai grazus sviestuvas thumbup.gif
as jau seniai turiu ideja, kaip pasidaryti sviestuva, tik niekaip nerandu laiko, bandysiu daryti is audinio, nes ivairios aplikacijos, sluoksniuoti audiniai labai graziai atrodo pries sviesa.
Kozete
QUOTE(LauraSim @ 2006 09 07, 20:02)
Matau labai gražių šviestuvų idėjų čia galima rasti. Mes irgi turim porą namų gamybos šviestuvų. Norėjom pritaikyti prie kambario interjero, o parduotuvėje jie tikrai nepigiai kainuoja. Tad pasigaminom namie ir manau neblogai gavosi.  ax.gif  Galima įvertinti  wub.gif
*

Labai gražu ir originalu, tik klausimas ar saugu smile.gif
Aišku, jie gal nedaug dega laiko per parą, bet vis tiek įšyla, ar kažkaip jūs apsaugojote, kad neužsidegtų? Ar aš čia jau labai paranoiškai žiūriu blush2.gif ?
Gabimik
Tie karpiniai tai super. thumbup.gif
Snake
Labai daug siuolaikiniu sviestuvu yra gaminami is polipropileno - tai yra ploni plastmases lakstai is kuriu juos ir formuoja bigsmile.gif Manau, kad tie karpiniai is panasios medziagos ir padaryti - paprastas popierius nuo karscio keistu spalva.
vasaryte
QUOTE(Snake @ 2006 09 08, 09:34)
Labai daug siuolaikiniu sviestuvu yra gaminami is polipropileno - tai yra ploni plastmases lakstai is kuriu juos ir formuoja  bigsmile.gif Manau, kad tie karpiniai is panasios medziagos ir padaryti - paprastas popierius nuo karscio keistu spalva.
*

Galima ar daryti is silko popieriaus, jis yra atsparus temperaturai.
Idomu kur galima nusipirkti polipropileno ir kiek jis galetu kainuoti? g.gif g.gif g.gif
AudraB
QUOTE(Kozete @ 2006 09 06, 11:42)
*

Na tikrai fantastiskas sviestuvas, thumbup.gif ir dar parodyta kaip pasigaminti.
Reiktu ir man kada pabandyti ax.gif
risa
Aš prieš porą metų pasidariau šviestuvą virtuvei iš padėkliuko. Limksmas, su drugeliais, visai pritiko. Kai dariau, dar neturėjau karštų klijų, tai teko burt visaip, kol prie senosios lempos pagrindo plastiką pritvirtinau.
Neturiu galimybės nufotografuot, gaila.
LauraSim
Labai ačiū už įvertinimus 4u.gif Dėl saugumo tai nežinau g.gif . Mes juos dar nelabai seniai turim, bet nieko pavojingo nepastebėjom. Nors ir nelabai ilgai deginam. O dėl pagaminimo, tai padarytas metalinis karkasas ir prie jo lininiu siūlu pritvirtintos vytelės.
Tiesa pasakius abu šviestuvus įkurtuvių proga pagamino mano tėtė, tikrai nemažai laiko užtruko, nes prireikė nemažai kruopštaus darbelio blush2.gif
Noriu palikėti sėkmės visom kurios mėgins pačios gamintis panašias grožybes. Tikiuosi čia bus galima išvysti rezultatus..
Jurate123
Man sis nertas labai grazus: http://photofile.ru/users/tanyha2/1216165/22376711/ thumbup.gif
pilka
QUOTE(Jurate123 @ 2006 09 17, 19:58)

Tikrai labai gražus thumbup.gif , ale įtariu dažnokai jį skalbti reiktų, juk nenuvalysi nuo jo dulkių, tai kažin, ar praktiška g.gif
Paul@
Labai grazu thumbup.gif Bet pati nesugebeciau verysad.gif
Latelle
QUOTE(LauraSim @ 2006 09 09, 12:13)
Labai ačiū už įvertinimus  4u.gif  Dėl saugumo tai nežinau  g.gif . Mes juos dar nelabai seniai turim, bet nieko pavojingo nepastebėjom. Nors ir nelabai ilgai deginam.  O dėl pagaminimo, tai padarytas metalinis karkasas ir prie jo lininiu siūlu pritvirtintos vytelės. 
Tiesa pasakius abu šviestuvus įkurtuvių proga pagamino mano tėtė, tikrai nemažai laiko užtruko, nes prireikė nemažai kruopštaus darbelio  blush2.gif
Noriu palikėti sėkmės visom kurios mėgins pačios gamintis panašias grožybes. Tikiuosi čia bus galima išvysti rezultatus..
*

thumbup.gif Labai grazus ir meniskas sviestuvas... wub.gif
Susiena
Čia dar kelios idėjos:
Lempa iš gofruoto kartono, perverto lazdelėmis:
user posted image
Lempa su koralais:
user posted image
O gal norite panaudoti sudužusius puodelius ir lėkštutes? hihihi.gif
user posted image
Lempa iš senos skrybėlės:
user posted image
gugile
neblogu ideju galima pasigaudyti cia visokios idejos[B][/B][COLOR=blue]
Starburst
O čia mano ekspromtu sugalvotas šviestuvas. Gaubtas jau buvo, bet po kambario remonto norėjosi kažko įdomesnio rolleyes.gif
user posted image
gugile
QUOTE(Starbust @ 2006 09 23, 07:34)
O čia mano ekspromtu sugalvotas šviestuvas. Gaubtas jau buvo, bet po kambario remonto norėjosi kažko įdomesnio  rolleyes.gif
user posted image
*

labai fainai sugalvojai thumbup.gif
zaniatja
O jetau, toki daikta bijociau pati daryti, nors laaaabai grazu man. Paskui dar...kokia lempute sukt, kad nebutu per tamsu, ir kad nesudeginti to sviestuvo g.gif
Snake
As vis dar nensiraminu sau tais sviestuvu darymais doh.gif
bet pasiziiurekit, nera gi pvz. sitas toks sudetingas!
http://cgi.ebay.de/Design-Deckenlampe-Haen...1QQcmdZViewItem
raganiukė78
as esu nunerus tokius puodelius sviestuvams ir apacioj prikabinus stikliniu zuvyciu. neriau paprasciausiu tinkliuku , apacioj susiaurinau, kad uzsidetu ant lempos stovelio. nunertus mirkiau, tapetiniuose klijuose, kad butu standus ir nereiktu karkaso
SuBalionu
QUOTE(Kozete @ 2006 09 06, 09:42)
*

ar meginai pastaraji jau? mane ganetinai sudomino.
jei meginai tai: biggrin.gif
1. greziant skyle nesuduzo butelis?
2. klijuojant juosteles nepersimato kliju demes is gerosios puses?
3. Kaip su tuo karkasu? smile.gif
4. O lempute tokai pirkai ar kaip?
saulala
QUOTE(SuBalionu @ 2006 11 15, 21:38)
jei meginai tai:  biggrin.gif
*

Man vyras sake, kad stikla reikia gręžti vandenyje, tada netrūks. Čia viskas kažkaip su įkaitimu ir slėgiu susiję. Dar kažkokių grąžtų spec. stiklui būna. O išvis paprasčiausia nuvežt, kur veidrodžius pjausto. Pvz., "gravera" šeškinėje.
Sigita710402
My Webpage Čia mano daryti šviestuvai. Aš sendaikčiuose nusiperku man patinkančius trantus, tada juos nušveičiu, nulakuoju, jei noriu kitokios spalvos nubeicuoju. Gaubtus pasidarau iš šilko. Virtuvei dariau iš paprasčiuasio kiauro bliūdo. Gal kuriai kils įdėjų. smile.gif
Papildyta:
doh.gif Kadangi pirmą kartą dėjau nuotraukas, per daug pridėjau. Ten kitas albumas su gėlytėm, kurias pradėjau daryti dukrai į plakaus. Kai dariau gėlytes šviestuvams, ji dėjo tas gėlytes sau ant galvos ir sakė, kad labai gražu. Taip ir pridariau jai visokių gumyčių.
Jagu
QUOTE(Sigita710402 @ 2006 11 23, 03:42)
My Webpage Čia mano daryti šviestuvai. Aš sendaikčiuose nusiperku man patinkančius trantus, tada juos nušveičiu, nulakuoju, jei noriu kitokios spalvos nubeicuoju. Gaubtus pasidarau iš šilko. Virtuvei dariau iš paprasčiuasio kiauro bliūdo. Gal kuriai kils įdėjų. smile.gif
Papildyta:
doh.gif Kadangi pirmą kartą dėjau nuotraukas, per daug pridėjau. Ten kitas albumas su gėlytėm, kurias pradėjau daryti dukrai į plakaus. Kai dariau gėlytes šviestuvams, ji dėjo tas gėlytes sau ant galvos ir sakė, kad labai gražu. Taip ir pridariau jai visokių gumyčių.
*

Nuostabu, fantastiška, nepakartojama, tiek šviestuvai tiek gėlytės. thumbup.gif thumbup.gif
Kozete
QUOTE(SuBalionu @ 2006 11 15, 21:38)
jei meginai tai:  biggrin.gif
*

Mano šviestuvo procesas sustojo ties pragręžtu buteliu blush2.gif
Butelis nesuskilo, vyras gręžė su spec. grąžteliu kažkokiu.
O sustojo, nes nerandu karkaso, o kaip pati pasidaryti nesugalvoju ax.gif
Rašė čia, kad karkasas yra senukuose, bet nei vienas konsultantas man šiuo klausimu nepadėjo.
Jei kas pamatysit karkasą arba žinote kur jį įsigyti - parašykit. 4u.gif
MamaDiana
user posted image

user posted image
laurynaa
ar galetu kas pasakyti,kaip sviestuvo gaubta aptraukti medziaga? g.gif labai labai reikia!!!
nesumastau kaip tai padaryt graziai verysad.gif
is kur gauti tokios juosteles,kuri gaubto apacioje ir virsuje uztvirtintu medziaga
MamaDiana
QUOTE(laurynaa @ 2006 11 23, 11:00)
ar galetu kas pasakyti,kaip sviestuvo gaubta aptraukti medziaga?  g.gif  labai labai reikia!!!
nesumastau kaip tai padaryt graziai  verysad.gif
is kur gauti tokios juosteles,kuri gaubto apacioje ir virsuje uztvirtintu medziaga
*

na as asmeniskai tai pagal gaubto karkasa is laikrastuko pasidaryciau iskarpa,kad graziai priglustu prie karkaso
po to ant medziagos perkelciau wub.gif
o juosteles tai paprastas tikriausiai rinkciausi, kur buna apsiuti medziagos krastui, ju yra visokio plocio ir visokiu spalvu tongue.gif

neperseniausiai pirkau parduotuvej tokia platesne juostele, nes norejau ant vaiko vezimo celofano krastus apsiuti, kad neplystu (nu cia ne apie tai)

arba pagalvociau krasteliuose gumytes iverti, kad medziagyte nuo sviestuvo nuimti butu galima ir isskalbti, kai sudulka

na bent jau as tai taip daryciau, gal kas ir geresniu ideju turi g.gif
laurynaa
aciu uz patarima MamaDiana 4u.gif
apie gumytes galvojau ir as, bet supratau,akd nelabai grazu bus, nes sviestuvas pakabinamas, pakelsi galva i virsu ir matysys turbut verysad.gif
o kaip tas jusoletes pritvirtinti prie gaubto?as galvoju,gal kartais yra jusoteliu su viena puse lipnia???kad tiesiog graziai priklijuotu medziagos krasta prie gaubto krasto g.gif
MamaDiana
gal galina kaip nors graziai rankom prisiuti "nematoma" siule
tiesa sakant nelabai zinau del tu lipniu juosteliu
nesu siuveja profe lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
gal galima sugalvoti kokius nors raistelius ar dekoratyvines kilputes g.gif

pasigirsiu savo naujuoju sviestuvu
kuri vaikui i kambari nuneriau, tik ka pabaigiau bigsmile.gif

user posted image

user posted image

tik nemokejau nufotkint graziai doh.gif

Papildyta:
laurynaa, pasiziurek kaip Sigita710402 savo sviestuvu krastelius pritvirtinus
man jos sprendimas labai patinka, gal ir tau tiks bigsmile.gif
Susiena
Mano darbo šviestuvas:
Čia nedega, tik kambaryje šone uždegta šviesa:
user posted image

O čia dega:
user posted image
Tik reikia kažkaip dar gražiai viršų užtaisyti... g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.