linksmute
2006 08 02, 10:58
PADEKIT susigaudyti

! Norime parduoti buta Vilniuje, jau turim pirkeja, bet paaiskejo kad reikia teismo leidimo jo pardavimui nes turime vaika.
Kaip ta teismo leidima gauti, kaip surasyti prasyma, kokiu dokumentu reikia, kiek uztrunka?
Gal jau daret ta, pasidalinkit patirtim! Aciu
mes irgi tą patį darom, bet dar nepabaigėm. Pirmas žingsnis yra į vaikų teisių ir apsaugos tarnybą, ten gauni pažymą, kur vaikas gyvens po buto pardavimo, o su ja eini į teismą.
Jeigu jau turit kitą gyv vietą, tai VTS tai pasakykit ir į teismą nebereikės-išduos pažymą pardavimui.Bet jau turit turėti kitos gyv. vietos nuosavybės dokumentus.Mums taip buvo.
Irmuska2
2006 08 07, 11:52
jei reikia, turiu prašymo leisti parduoti butą pavyzdį, patys per tai perėjom prieš nepilnus metus
ten pamatysi ir kokius dokumentus reikia pridėti
jei reikia, parašyk man į AŽ savo el.pašto adresą - atsiųsiu
pagrandukasss
2007 03 01, 14:47
susiduriau su tokia problema ir as

buvau teisme,dave pavyzdi prasymo.bet ko ten tos kobros sedi,tai as nesupratau

nieko paklausti negalima.svarbiausia,kad zmoniu visai nebuvo,laiko tikrai turejo.
gal kas nesenai tvarke siuos reikalus?mes imam paskola naujai statomam butui.dabartini buta ikeiciam bankui.tai pirmiausia,kaip suprantu,mum reikia leidimo ikeisti.ten reikia nurodyti kur vaikas gyvens.tai esme tame,kad jis kolkas gyvens ikeistame bute,o kai pastatys nauja,tada naujame

to naujo buto dar net adreso nera,tai ka man ten rasyti???
zodziu makalyne

jei kas galite paaiskinti,rasykite cia arba atsiuskit per AZ savo tel.nr.as paskambinsiu.
pijuska
2007 03 02, 17:53
QUOTE(pagrandukasss @ 2007 03 01, 14:47)
susiduriau su tokia problema ir as

buvau teisme,dave pavyzdi prasymo.bet ko ten tos kobros sedi,tai as nesupratau

nieko paklausti negalima.svarbiausia,kad zmoniu visai nebuvo,laiko tikrai turejo.
gal kas nesenai tvarke siuos reikalus?mes imam paskola naujai statomam butui.dabartini buta ikeiciam bankui.tai pirmiausia,kaip suprantu,mum reikia leidimo ikeisti.ten reikia nurodyti kur vaikas gyvens.tai esme tame,kad jis kolkas gyvens ikeistame bute,o kai pastatys nauja,tada naujame

to naujo buto dar net adreso nera,tai ka man ten rasyti???
zodziu makalyne

jei kas galite paaiskinti,rasykite cia arba atsiuskit per AZ savo tel.nr.as paskambinsiu.
Pirmiausiai turite kreiptis i Vaikų teisių apsaugos tarnybą. Ten gausite pažymą. Su ta pažymą ir krūva įvairių dokumentų ir jų kopijų reikia kreiptis į teismą, kad teismas duotų leidimą įkeisti butą. O kai pastatys naują namą ir seną butą nuspresite parduoti, viską teks pakartoti iš pradžių

. Mes ką tik baigėm visą šitą istoriją.
pagrandukasss
2007 03 03, 12:27
QUOTE(pijuska @ 2007 03 02, 17:53)
Pirmiausiai turite kreiptis i Vaikų teisių apsaugos tarnybą. Ten gausite pažymą. Su ta pažymą ir krūva įvairių dokumentų ir jų kopijų reikia kreiptis į teismą, kad teismas duotų leidimą įkeisti butą. O kai pastatys naują namą ir seną butą nuspresite parduoti, viską teks pakartoti iš pradžių

. Mes ką tik baigėm visą šitą istoriją.
nu tai tiek tai ir as pati zinojau

o i vaiku teises vilnieciams kreiptis nereikia

tiesiai i teisma.jau pridaviau dokumentus

tokiuosi,kad viska gerai surasiau.viena mamyte atsiunte teisininko rasyta prasyma,tai as sau prisitaikiau

jei kam reiks,kreipkites per AZ
Sveikos,
Aš dar dėl to leidimo parduoti kai yra vaikas. Ką daryti jeigu dar neturi kito būsto?
Mes planuojam vieną parduoti, o kitą pirkti. Kol nepardavėm neturim kito būsto. Kaip tokiu atveju elgtis???
pijuska
2007 03 03, 15:28
QUOTE(Betse @ 2007 03 03, 14:12)
Sveikos,
Aš dar dėl to leidimo parduoti kai yra vaikas. Ką daryti jeigu dar neturi kito būsto?
Mes planuojam vieną parduoti, o kitą pirkti. Kol nepardavėm neturim kito būsto. Kaip tokiu atveju elgtis???
O tai tame tarpe, kai parduosit vieną, o pirksit kitą, kur ruošiatės gyventi? Nes jeigu pardavinėsit butą jau turėdami bent jau preliminarią kito buto pirkimo sutartį, tai manau , kad to turėtų užtekti. Nes turite užtikrinti, kad vaikas turės kur gyventi.
QUOTE(pijuska @ 2007 03 03, 15:28)
O tai tame tarpe, kai parduosit vieną, o pirksit kitą, kur ruošiatės gyventi? Nes jeigu pardavinėsit butą jau turėdami bent jau preliminarią kito buto pirkimo sutartį, tai manau , kad to turėtų užtekti. Nes turite užtikrinti, kad vaikas turės kur gyventi.
Preliminarios sutarties sudarymui iš vaiko teisių turbūt nereikia. Tai mes sudarysime preliminarią sutartį su pirkėju ir po to sudarysime sutarti su pardavėju.
Taigi preliminarią sutartį parduodami turėsime.
pagrandukasss
2007 03 03, 22:57
QUOTE(Betse @ 2007 03 03, 16:40)
Preliminarios sutarties sudarymui iš vaiko teisių turbūt nereikia. Tai mes sudarysime preliminarią sutartį su pirkėju ir po to sudarysime sutarti su pardavėju.
tai mes ir tik prelimenare turim

nes namas dar net nepastatytas
pijuska
2007 03 04, 18:56
QUOTE(Betse @ 2007 03 03, 16:40)
Tai preliminarios sutarties teismui užtenka.
Sonatina
2007 03 29, 09:58
Galima daryti dar paprasčiau - aš parduodama butą tiesiog deklaravau gyvenamąją vietą kartu su vaikais pas tėvus ir nebereikėjo jokių vaiko teisių apsaugos tarnybų ir teismų...
QUOTE(Sonatina @ 2007 03 29, 09:58)
Galima daryti dar paprasčiau - aš parduodama butą tiesiog deklaravau gyvenamąją vietą kartu su vaikais pas tėvus ir nebereikėjo jokių vaiko teisių apsaugos tarnybų ir teismų...
Deja mums šito neužteko, mūsų prašymą teismas atmetė

Notarui reikia kad ne tik būtų priregistruoti, bet kad tai būtų ir mūsų nuosavybė
Sonatina
2007 03 29, 10:42
O mūsų notarei užteko tik to, kad vaikai turi gyvenamąją vietą...
supertevai
2007 03 30, 22:24
Aš girdėjau, kad galima net pristatyti į teismą nuomos sutarį, kur vaikas gyvens. Ir to užtenka. Tik noriu sužinoti, ar tą sutartis turi buti patvirtinta notaro, arba registro centre, ar niekur nereikia tvirtinti. Gal yra tarp musu teisininkių ir gali padėti dėl šito klausimo?
Diana22
2007 04 20, 17:28
Labas,o ka daryti eigu mes norim parduoti buta ir statyti nama,ar teismas leis parduoti?namo gi dar nera..
QUOTE(Diana22 @ 2007 04 20, 17:28)
Labas,o ka daryti eigu mes norim parduoti buta ir statyti nama,ar teismas leis parduoti?namo gi dar nera..

Mums sakė, kad užtenka nuomos sutarties arba tėvų sutikimo priimti mus gyventi kol įsigysim kitą būstą. Tačiau, kaip viską pristatėm (tėvų sutikimas, gymynystės ryšio įrodymus, tėvų nuosavybės dok. ir t.t.) mūsų prašymą atmetė
Tiko tik tada kai atnešėm preliminarią pirkimo sutartį.
Diana22
2007 04 20, 22:47
tai is kur paimti ta sutarti eigu mes ne pirksim nama o statysim?
Ba_Bochka
2007 04 26, 19:47
Norėjau paklausti dėl vaikų teisių..
Ar gali tėvai parduoti vienintelį savo turimą butą nepirkdami kito nekilnojamo turto kai jie turi nepilnamečių vaikų, bei vienas iš tėvų ir pats vaikas visą gyvenimą buvo registruotas uošvių bute??
Ko reikia, kad tokį leidimą parduoti gauti? Ar užtenka preliminarios sutarties? O jei pasirašai preliminarią tada gauni leidimą, po kurio nutrauki sutartį? gal kas girdėjote ką nors apie tai..
Labai reikia jūsų konsultacijos ir patarimų
Puumpaa
2007 05 16, 19:01
QUOTE(Betse @ 2007 04 20, 20:00)
Mums sakė, kad užtenka nuomos sutarties arba tėvų sutikimo priimti mus gyventi kol įsigysim kitą būstą. Tačiau, kaip viską pristatėm (tėvų sutikimas, gymynystės ryšio įrodymus, tėvų nuosavybės dok. ir t.t.) mūsų prašymą atmetė
Tiko tik tada kai atnešėm preliminarią pirkimo sutartį.
Musu situacija panasi, norim parduoti buta, o gyvenam dabar tevu bute. Kito busto pirkti siais metais nesiruosiam. Kokiu dokumentu reikia gauti is teismo leidima parduoti buta?
Puumpaa
2007 05 17, 11:00
Mergaites, gal turit prasyma teismui? Atsiuskit prasau i egle@lanlita.lt.
QUOTE(Puumpaa @ 2007 05 17, 11:00)
Mergaites, gal turit prasyma teismui? Atsiuskit prasau i egle@lanlita.lt.

Turiu, bet nuskenuoti galiu tik rytoj.
Įmesiu vėliau ir reikiamus dokumentus ir prašymą. Tikiuosi, kad jo forma yra tokia pati visur.
Vaidasima
2007 06 01, 14:45
QUOTE(Diana22 @ 2007 04 20, 22:47)
tai is kur paimti ta sutarti eigu mes ne pirksim nama o statysim?

va va, pas mus tokia pat situacija: parduodam buta, nes statomes nama, gyvensim pas tevus. Gal galit ir man permesti kaip turi tarodyti tas prasymas
daiva_z
2007 07 03, 15:34
Labas, ir man reikia jusu pagalbos: mes norim parduoti buta, pirkti sklypa ir statyti nama. Kol statys, nuomuosimes buta. Kaip viska gerai surasyt? Labai lauksiu patarimu, galit i a/z, galit i pasta daiva_z@ml.lt
daiva_z
2007 07 09, 18:20
Mergaites, gal galit kuri pasakyt kur gauti giminystes irodymo dokumentus, kur tokius daro ir ko dar reikia jei apsigyvensim pas tevus (deklaruoti savo gyvenamaja vieta pas juos?)
raganele
2007 07 09, 23:40
QUOTE(daiva_z @ 2007 07 09, 17:20)
Mergaites, gal galit kuri pasakyt kur gauti giminystes irodymo dokumentus, kur tokius daro ir ko dar reikia jei apsigyvensim pas tevus (deklaruoti savo gyvenamaja vieta pas juos?)
manau gimimo liudijimas turėtų tikti
daiva_z
2007 07 10, 10:39
QUOTE(raganele @ 2007 07 09, 22:40)
manau gimimo liudijimas turėtų tikti

Vaidasima
2007 07 10, 11:04
QUOTE(daiva_z @ 2007 07 09, 18:20)
As bent nesiau ranka rasyta tevu sutikima, kuriame buvo parasyta, kad kol vyks gyv.namo statybos, jie sutinka ir nepriestarauja, kad mes gyventume pas juos
petelne
2007 07 13, 11:55
QUOTE(Vaidasima @ 2007 07 10, 11:04)
As bent nesiau ranka rasyta tevu sutikima, kuriame buvo parasyta, kad kol vyks gyv.namo statybos, jie sutinka ir nepriestarauja, kad mes gyventume pas juos

Mes taip pat patys viska susirasem ir tiko.Aisku turi but visu vardai,pavardes ir asmens kodai surasyti.Pvz.mama Take,Tike a/k111111 gyv.klaipeda,roziu gv.100-15,sutinka suteikti plota mam te,teA/k222222,mano sutuoktiniui te,te a/l33333ir sunui te,teea a/k55555 iki tada....Reikes pristatyt dokumentus apie mamos turta is registru c.,Ir pirma turi kreiptis su tokiai pat dokumentais i vaiku teises,nes jie tures isduot pazyma reikalinga teismui.
TeQuiLa
2007 08 07, 08:40
QUOTE(petelne @ 2007 07 13, 10:55)
Mes taip pat patys viska susirasem ir tiko.Aisku turi but visu vardai,pavardes ir asmens kodai surasyti.Pvz.mama Take,Tike a/k111111 gyv.klaipeda,roziu gv.100-15,sutinka suteikti plota mam te,teA/k222222,mano sutuoktiniui te,te a/l33333ir sunui te,teea a/k55555 iki tada....Reikes pristatyt dokumentus apie mamos turta is registru c.,Ir pirma turi kreiptis su tokiai pat dokumentais i vaiku teises,nes jie tures isduot pazyma reikalinga teismui.
gal galetumet atsiusti i el. pasta pvz. popieriaus kuri nesti vaiko teisems, kur gyvens vaikas po buto pardavimo ir sarasiuka ko tam teismui reikia.
tamuciai@gmail.com
jurgadze
2007 08 09, 17:27
va va, pas mus tokia pat situacija: parduodam buta, nes statomes nama, gyvensim pas tevus. Gal galit ir man permesti kaip turi tarodyti tas prasymas

Neperseniausiai rasiau prasyma teismui ir galiu pasakyti kad jei parasai kad pardave buta ketinate gerinti gyvenimo salygas, bei pridedate pazymas is darbovetes kad uzdirbate gerus pinigus, poto dar kad gyvenate pas tevus ir pridedat gyvenamos vietos deklaracija tai teismas leidima duoda, o jei nama jau statote tai galite ir dar popieroiu prikaisiot. Man leido parduoti buta dar net neturint nei banko paskolos kitam bustui. Nei kokios nors isankstines pirkimo pardavimo sutarties.
Padekite, pakonsultuokite ir mane.
Mes imame paskola butui pirkti, ta busta ir ikeisime.
Kada reikia gauti is teismo leidima ikeisti buta, ar pries notarines pirkimo-pardavimo sutarties pasirasyma, ar po to, kai jau pasirasysi lakstyti i teisma?
O ka daryti, jei jokio kito turto neturime? Tik tevu namai, bet mes visi ten neprisiregistrave. Pvz vyras prisiregistraves pas savo tevus, o as su vaiku ankstesnej gyvenamoj vietoj, kuria esam pardave?
Labai laukiu pagelbos
skarinka
2007 08 10, 14:40
Kai pasirasysit buto pirkimo-pardavimo sutarti, iregistruosit nupirkta buta registru centre savo vardu, tada kreipsites i teisma del buto ikeitimo. Tiksliai tai zinau, nes pries kelias savaites atlikom sia procedura.
QUOTE(skarinka @ 2007 08 10, 14:40)
Kai pasirasysit buto pirkimo-pardavimo sutarti, iregistruosit nupirkta buta registru centre savo vardu, tada kreipsites i teisma del buto ikeitimo. Tiksliai tai zinau, nes pries kelias savaites atlikom sia procedura.
Dekui labai
Gal kas zinot kur butu galima pasiskambinti del neaiskumu del sio teismo leidimo?
Nes kadangi pas mus nestandartine situacija, butu gerai su kuo nors pasikonsultuoti.
salomena
2007 08 17, 15:41
O jeigu yra tokia situacija, zmona su vyru ir vaiku gyvena bute,kuris priklauso zmonos tevui, vaikas ten priregistruotas.Tevai gyvena atsikirai savo bute.
Vyras turi buta kitame mieste, kuri pirko iki santuokos,ir nori ji parduoti.ar reikia teismo leidimo?
QUOTE(salomena @ 2007 08 17, 15:41)
O jeigu yra tokia situacija, zmona su vyru ir vaiku gyvena bute,kuris priklauso zmonos tevui, vaikas ten priregistruotas.Tevai gyvena atsikirai savo bute.
Vyras turi buta kitame mieste, kuri pirko iki santuokos,ir nori ji parduoti.ar reikia teismo leidimo?
Reikia bet kokiu atveju jeigu turi vaiką.
saulena
2007 08 31, 14:10
gal kas žinot kokia tikimybė susitart, kad sprendimas teisme dėl įkeitimo būtų priimtas skubos tvarka
mūsų perkamo buto pardavėjas išvažiuoja į užsienį todėl labai spaudžia laikas ir 5 dienas sprendimo laukti ilgokai
Vaidasima
2007 08 31, 14:19
QUOTE(saulena @ 2007 08 31, 14:10)
gal kas žinot kokia tikimybė susitart, kad sprendimas teisme dėl įkeitimo būtų priimtas skubos tvarka
mūsų perkamo buto pardavėjas išvažiuoja į užsienį todėl labai spaudžia laikas ir 5 dienas sprendimo laukti ilgokai
kai priduosi dokumentus, kita diena paskambink ir suzinok, kuriam teisejui paskirta nagrineti, o po to jau su teiseju snekek

. Tikrai manau pavyks. Be to, jie ir taip greitai tuos sprendimus priima. As neskubinau, bet po poros dienu paskambinusi, suzinjau, kad jau seniai rastinej yra
Klausiau ir kitoje temoje, bet matau, kad ir čia panašia tema kalbama, Taigi:
O mūsu problema tokia:
Vyro dukra gyvena pas mamą. Reikėjo iš Vaiko teisių pažymos apie tai. Tai pažymai gauti prireikė parašyti prašymą kur turi būti ir mano parašas. Tačiau tekstas gana keistas... Ten parašyta, kad vaikas auga MŪSŲ šeimoje ir gyvena adresu įkeičiamo namo... Išduotoje pažymoje viskas tvrakinga - tikras vaiko mamos adresas. Tačiau mane neramina mano parašas ant to popiergalio, kur nurodytas mūsų įkeičiamo namo adresas... Vaikų teisės įtikinėjo, kad tas prašymas notariškų galių neturi ir panašiai, o kadangi spaudžia terminai tai ir pasirašiau. Bet vistiek neramu, gal kas ką nors žinote?
QUOTE(Vaidasima @ 2007 08 31, 13:19)
kai priduosi dokumentus, kita diena paskambink ir suzinok, kuriam teisejui paskirta nagrineti, o po to jau su teiseju snekek

. Tikrai manau pavyks. Be to, jie ir taip greitai tuos sprendimus priima. As neskubinau, bet po poros dienu paskambinusi, suzinjau, kad jau seniai rastinej yra

arba is karto i prasyma isduoti teismo leidima irasyti "prasome esant galimybei leidima isduoti skubos tvarka". Ir psio, dzniausiai 3 dienos iki pilnos laimes. Na sekancia diena po pridavimo (kai jau teisejui nuvizuota) paskambinus pagraudenti sekretore, kad pvz. pas notara uzsirasem vieta buvo tik poryt, ar uztenka visu dokumentu, ar imanoma iki to porytojaus...
As tai irgi esu susipainiojusi. Noriu parduoti buta pirkta uz paskola, t.y. dar yra didziule skola. Gyventi su vaiku zadame pas tevus, ten ir esu registruota. Teismui prasyme taip ir parasiau, pateikiau pazyma is registru centro apie deklaruota vieta, tevu sutikima, bet prasyma atmete. Teiseja teigia, kad as nenurodziau svarios priezasties, kodel buta parduodu, nepateikiau duomenu apie savo gaunamas pajamas. Su mano situacija ta pati teiseja yra puikiai susipazinusi, nes visai neseniai ji vede teismo posedzius del mano vaiko islaikymo priteisimo. Taigi ji zino, kad parduodu buta del vaiko ligos, negaliu pilnai dirbti, sumazejo pajamos, neistengiu moketi paskolos. Tai dabar galvoju, i kuria puse visa reikala pakreips mano nurodytos nedideles pajamos ir ar jai pasirodys tokia priezastis, kaip neistengimas moketi paskolos, svari priezastis? O pirkeja jau labai skuba pirkti, tai negaliu ilgai gumos tempti. Gal kas gali patarti, kokia svaria priezasti reiktu nurodyti, kad gauti leidima pardavimui?
QUOTE(Kikiki @ 2007 11 07, 00:10)
As tai irgi esu susipainiojusi. Noriu parduoti buta pirkta uz paskola, t.y. dar yra didziule skola. Gyventi su vaiku zadame pas tevus, ten ir esu registruota. Teismui prasyme taip ir parasiau, pateikiau pazyma is registru centro apie deklaruota vieta, tevu sutikima, bet prasyma atmete. Teiseja teigia, kad as nenurodziau svarios priezasties, kodel buta parduodu, nepateikiau duomenu apie savo gaunamas pajamas. Su mano situacija ta pati teiseja yra puikiai susipazinusi, nes visai neseniai ji vede teismo posedzius del mano vaiko islaikymo priteisimo. Taigi ji zino, kad parduodu buta del vaiko ligos, negaliu pilnai dirbti, sumazejo pajamos, neistengiu moketi paskolos. Tai dabar galvoju, i kuria puse visa reikala pakreips mano nurodytos nedideles pajamos ir ar jai pasirodys tokia priezastis, kaip neistengimas moketi paskolos, svari priezastis? O pirkeja jau labai skuba pirkti, tai negaliu ilgai gumos tempti. Gal kas gali patarti, kokia svaria priezasti reiktu nurodyti, kad gauti leidima pardavimui?

kartais teismas vien dėl nepristatytos pažymos apie pajamas atmeta prašymą
Bandyk dar kartą, gal paklius pas kitą teisėją ir ši(s) duos teigiamą atsakymą
Ką teisėja žino yra viena, o kas pateikta prie bylos dėl buto pardavimo - kita. Teisėja negali pasakyti : "aš žinojau/nežinojau" Turi būti popieriai. Pateik pažymą apie darbo užmokestį ir parašyk, kad neįstengi sumokėti paskolos, be to vaikas turi gyvenamąją vietą. Turėtų viskas būti gerai
Aciu, taip ir padarysiu
notaras
2007 11 08, 23:24
Sudarykite preliminaria busto pirkimo sutarti su pvz. savo tevais. Dar geriau, jeigu patvirtintumete notariskai. Teismui tikrai tiks. Tai butu paprasciausias kelias jusu atveju
Na, negaliu tverti is pykcio

Tiesiog imu neapkesti sitos idiotiskos salies su savo idiotiskais istatymais. Rupinasi mat jie vaiku likimais

Pateikiau viska ka galejau - savo registracijos vieta, tevu sutikimus priimti gyventi ten kur ir taip esu registruota, tevu nuosavybes dokumentus, banko leidima parduoti, pajamas, vaiko ligos pazymas, irodymus, kad neisgaliu moketi paskolos, nes vaiko liga reikalauja labai daug islaidu - niekas netiko, leidimo nedave

Teigia, kad vaiko teises bus GRUBIAI PAZEISTOS. O kai as mokedama paskola neduosiu vaikui valgyti, nepirksiu vaistu, tada vaikas bus laimingas ir viskuo aprupintas. Dar geriau - bankui nemokesiu paskolos, tai parduos buta ir taip is varzytiniu

. Tikiu, kad tada is teismo niekas leidimo neprasys ir nesirupins, ar vaikas tures kur gyventi. IDIOTU SALIS!!!
TeQuiLa
2007 11 14, 20:53
QUOTE(Kikiki @ 2007 11 14, 18:35)
Na, negaliu tverti is pykcio

Tiesiog imu neapkesti sitos idiotiskos salies su savo idiotiskais istatymais. Rupinasi mat jie vaiku likimais

Pateikiau viska ka galejau - savo registracijos vieta, tevu sutikimus priimti gyventi ten kur ir taip esu registruota, tevu nuosavybes dokumentus, banko leidima parduoti, pajamas, vaiko ligos pazymas, irodymus, kad neisgaliu moketi paskolos, nes vaiko liga reikalauja labai daug islaidu - niekas netiko, leidimo nedave

Teigia, kad vaiko teises bus GRUBIAI PAZEISTOS. O kai as mokedama paskola neduosiu vaikui valgyti, nepirksiu vaistu, tada vaikas bus laimingas ir viskuo aprupintas. Dar geriau - bankui nemokesiu paskolos, tai parduos buta ir taip is varzytiniu

. Tikiu, kad tada is teismo niekas leidimo neprasys ir nesirupins, ar vaikas tures kur gyventi. IDIOTU SALIS!!!

nieko sau
mes pvz. i savo teisma nesem tik tevu sutikima, kad gyvensimes pas juos kol nama pasistatysim, net neprisiregistravom, jokiu pajamu pazymu nieko nenesem ir mums be jokio vargo dave, cia dar matyt priklauso ir nuo teismo, ir nuo teisejo sitie marazmai
esteliukas
2007 11 15, 12:18
musu situacija panasi kaip dauguma raset - statomes nama, norim parduoti buta, kol kas gyvensim pas tevus.
Gal galit kuri turi permesti prasymo pvz kaip raset - i a/z arba pasta esteliukas@yahoo.com.
Bandziau kurti, bet ne velnio paciai nesigauna - truksta terminu:( issireiskimu

is anksto labai labai aciu
[QUOTESudarykite preliminaria busto pirkimo sutarti su pvz. savo tevais. Dar geriau, jeigu patvirtintumete notariskai. Teismui tikrai tiks. Tai butu paprasciausias kelias jusu atveju[/QUOTE]][QUOTE]
O kaip tai padaryti?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.